Sunday morning!

Eller morgon och morgon. Eftermiddag :)! Var vaken till 3, och lite till, så jag var inte så förvirrad av att man skulle ställa om tiden. Blir alltid så förvirrad när vi ska flytta bak eller fram tiden, för ingen vet vad klockan är. Hände en gång när jag bodde i Norge att jag kom för sent en timme ;)! haha! Pinsamt läge, men men! Var söndag så det var inte så många som jobbade, käkade pizza, sen åkte jag hem! Jobbade inte ens. Givande jobbardag!

Idag ska jag göra ingenting. SKulle vilja ut och springa, men det pallrar inte min ljumske. Jäva skitljumske. Förstör allt.

men nu ska jag se till så jag får lite mat i magen och se en film. Såg 6 styckna igår :)!



I thought I knew you
I thought I knew you
I thought I knew you well
So well
- No Doubt, Sunday morning.


helger!

okej.. now i know!!!


fredagkväll - la mig 23.23. Fick ett godkännande sms från pelle att det var okej att lägga sig =)! somnade inte förns 2.

Lördag - tidig morgon, jobb, kasta mig i sängen och sett på 5-6 filmer sen typ 19 tills typ aaa nu.. snackat med lite folk och fått reda på en del saker!! Både negativt och positivt, men mest positiva saker som jag vart oerhört glad över =)!! det gjorde mig lite småförvånad med! har gjort så jag fått ännu mer hemlängtan...


men min helg har bestått av aa va ska man säga... vila, se film, massa film! men nu har jag ställt om klockan, så egentligen är kl 4, vilket är väldigt sent. men eftersom man ställer om klockan, så är kl bara 3 och jag är inne på min 6e film, What happens in Vegas!!


och dig saknar jag massssor ♥!!!!


nu jävlar!

Nu sparar vi Eve så drar vi till usa ett tag ;)!! OHH YEAAH!


planer!

Planer:
spanska kurs med evelina på kanarieöarna 2 månader.
Usaresa med evelina någon månad.
Kanada med någon kompis (?) någon gång i slutet av nästa år.
Spanien med någon och mysa!

Hmm.. jag lever verkligen min egna lilla fantasivärld :)! 

Prio 1: Spanska med eve. (vad sägs som efter sommaren eller innan kanske :)?)
Prio 2: usa resan med evelina (Efter trysil kanske?)
Prio 3: fix you
Prio 4: Utomlandsresa med bara chill, sola, bada och festa en vecka
Prio 5: Jobba i Kanada (senare projekt i mitt liv)

Jaa ni.. Det kommer väl att bli kanske någon/några av dom iaf. Hihi! Älskar att jag har planer. Det som fattas är att ta tag i't. bla haha. Min familj har under många år hört om alla mina planer, men det är inte alls många planer som jag har rott i land med om jag ska säga så. Men bara jag har en till som pushar mig, så blir det av, oftast haha! Eller så händer det efter några år.

Vaknade imorse 7.10 av att dom började gräva precis utanför min balkong. Mindre roligt. Men var så galet trött, så jag orkade inte bry mig utan somnade om ist :)! Är ledig idag ;)! I min dröm inatt lekte jag inte-nudda-golv med systeryster emelie. men det var så att vi snodde nått, busfrön :)! haha!

 

jag och evelina på öarna och läser spanska


jag och eve ligger och chillar i solen vid poolen och dricker drinkar i US


Hemlig bild
Fix you!


chill chill i spanien kanske?



work in Canada maybe hihi

Ska säga sen vilka planer som troligen kommer hända ;)! Men jag är ung hihihi!


onsdagkväll och småtankar

jaa.. och så var den onsdan.. har jobbat sjukt mycket dom här dagarna! väldigt mycket.. men imorgon är jag ledig, sen blir det jobb fredag och lördag sen utgång som fan på lördan och ledigt på söndag. vill att det ska komma hit fler folk!!

när jag jobbar så tänker jag väldigt mycket. många konstiga tankar. men nått som jag kom och tänka på idag, var att mina fina kompisar, adam och christian, som jag vet om, tycker att tjejer är iskalla och hjärtekrossare.. och kan hålla med dom på vissa punkter, men på en del är vi fortfarande inte helt överens om! hihi!

här om natten drömde jag att jag hade en egen tam elefant. varför? asså, jag har haft så jävla många jävligt konstiga drömmar. fråga mina förra klasskompisar, eller aa, ni kan ju läsa i gamla inlägg. men den här drömmen var jättekonstigt. eller när jag drömde att lennie o sofie ville ha ett barn och gick omkring och hade en bäbisdocka på magen HAHA! Dom som jag berättade för skratta massor. och då hade vi alla känt varann med bra ett tag.. men mina drömmar chockade nog dom flesta varje gång ;)! för jag känner ingen som drömmer som jag ;D! haha!

now - sleeptime!




I set out on a narrow way many years ago
Hoping I would find true love
Along the broken road
But I got lost a time or two
I wiped my brow and kept pushing through
I couldn't see how every sign pointed straight to You


..

frön.. mm det är kul det :)!

Trysil på nyår!!


anti...

virusprogram... mitt går ut om nån månad.. så då måste jag uppdatera det, så varöfr inte köpa en hel ny dator samtidigt aaahhh ;D! ibland tänker jag till trots att jag är helt slut!

dessutom tror jag att jocke tror att jag vill se saker som jag inte behöer se hihi! hoppas han vart ägd på min kommentar :)!


And by the way... I'm awesome :)


från i våras hos david och lina


skärpning

nae nu har det varit FÖR mycket tjat och gnäll från mig :)! Är ju inte sån egentligen. Räckte med 2 lite skumma inlägg, men hädanefter kommer det bli gladare inlägg :D! för jag är ju en glad och mysig tjej :)!
Jag måste börja träna, men när jag var ute och gick förra veckan, så kände jag av min skada i ljumsken och det är bättre att vila tills det bra nu när det inte finns någon snö och säsongen börjar inte förns mitten av november tror jag det var! Då ska jag åka massor :D!

Ha en fin dag =)!


Vad är det här?

Alltså, jag är såå förvirrad så jag vet inte vart jag ska ta vägen =/. Men just nu känner jag att jag ska lägga det på is, så löser det sig under tiden. Men kan inte sluta tänka på't. Jag blir så ofokuserad. Ena dagen vill jag något andra dagen något helt annat och en annan dag så är det fucking wierd. Jag vet inte längre. Well well!

Idag är det jobb. Efter 3 sköna lediga dagar, så drar det igång igen. Det blir många lååånga dagar nu i veckan. Framförallt idag, imorgon och på onsdag. Sjukt. Sen kommer fler folk och då blir det inte så här mycket och det blir även lite mer schemalagt. Så min vecka kommer bestå av: sova, jobba, äta, decka! Så går det runt. Då kkommer jag nog tycka att det kan vara skönt att bo själv. Bara mysa upp sig i soffan och "slippa" umgås med folk, för man är så trött! Men sen hade det vart mysigt med en lite roomie. Men den, vem det nu är, kommer snart!

Måste till Sverige sen när jag fått lön och handla mat och sprit. Det är ju jobbigt att ha så här lite utbud, men jag har ingen fantasi när det gäller mat och så tycker jag det är så tråååååkigt + att jag inte har någon ugn hihi!

Min första vecka och helg här i Trysil har varit bra. Den har varit rätt lugn men ändå rätt stressig. Det är mycket som ska hinnas med och det finns dom dagarna man bara kan relaxa =)!

Så nu blir det ingen relaxing här på ett tag och jag kommer nog vara skäpligt sliten, men det ger pengar :)! Så det är väl värt det ett tag framöver.



Stavanger 2008!


myssöndag

There's a place I go when I'm alone
Do anything I want, be anyone I wanna be


Grattis "blodsbror" på födelsedagen!


nae.. usch och fy

fy fyan. ibland blir jag så besviken. kanske om ett par år. men vad händer egentligen? vad händer i mig? är det något annat kanske? jag är så himla förvirrad så jag säger bara fuck it så länge!


Gårdagen var mysig. Vi var vårt lilla gäng och satt på en pub som i början bestod av vi 6 och 3 till, ohh yeaah ;)! Men sen kom det en massa folk, mest killar konstigt nog. Sen kom det fram en man till mig och sa att jag hade fin hållning och var vacker att titta på ;p! orka sånt. sen att jag var lika fin som donnan hans! han hade iaf en skön mössa! Sen snackade jag ett litet tag med en som har uthyrning om vi kunde få ett stjysst pris på brädor, skidor osv. Och det skulle han tänka på. Tror denna vinter kommer att bli helt crazy..

Så det var nog den sista lediga lördagen på ett tag. Känns mindre bra, men man kan ju alltid gå ut och jobba lite bakis, det är inte hela världen. Har hänt förut säkert ;)! Har man ingen kundkontakt så tycker jag att det är lugnt om man är lite bakis. Kanske inte spyr, men lite huvudvärk kan man ju ha iaf ;)!

Wellwell, tror vi alla har jobbat bakis. nu har jag legat i min säng och filosoferat lite om mitt liv. och jag har inte blivit klokare för det, utan mer förvirrad och lite upprörd. men då tänker jag på annat, så blir det askalas. Tänker på folk som gör mig glad och inte på dom som gör mig förvirrad och "ledsen".. Men kom inte fram till nått speciellt. tycker det är rätt skönt och bara ligg och vara och finnas!! Tycker man är värd det en gång i veckan haha ;)!


ok

ska säga att jag är mycket gladare nu! Eller jag var glad förut med, ville bara få ur mig lite saker och det fick jag med!

Nu har jag gjort iordning mig så nu är det dags att visa Trysils försäsongare hur en från Norrköping festar ;) vi är rätt bra på det! Se bara på förra helgen! Ohh yeaah ;)! Det var ju bara för bra :D!

Men nu är jag inte i Norrköping hos mina vänner, utan i Trysil med mina ovänner :O!! haha nerå ;D! men nya vänner! 2 par ohh yeaah! It's gonna be awesome dudes!

nae nu jävlar...

det har inte hänt ofta att jag klagar här på bloggen, men nu ska jag fan göra det.

Jag
har:
- jävligt ont i ljumsken
- ont i huvet
- ångest
- lite lust att åka hem över helgen

är:
- hungrig
- nervös (?)
- dålig på engelska
- sällskapssjuk
- trött

funderar:
- när ska allt dra igång?
- hur mycket jag ska jobba i vinter
- när alla mina arbetskamrater kommer på riktigt
- när jag får min roomie
- om du kommer att komma över nyår
- allmänt över mitt liv

tänker på:
- mitt liv, vad ska jag göra när jag blir stor?
- mina vänner som jag saknar
- min familj
- dig
- hur ska det sluta? My way maybe?
- Om jag ska jobba imorgon

vill:
- ha dig
- åka bräda
- få lön
- träffa skönt folk i backen
- ha dig här på nyår
- inte ha reklam på Spotify
- prata en massssa med dig

tycker om:
-
när jag får som jag vill
- mina vänner, min familj och släkt
- när jag får sms från dig
- mina "minnesspotifylistor!"

har kommit på:
- att jag förr eller senare får det jag vill ha! Gäller absolut inte allt, men överlag!
- att jag ska sluta klaga NU :)!


NU HAR JAG FÅTT UR MIG DET HÄR :D!! Good! Känner mig lite bättre faktiskt!

Annars har jag det rätt bra här uppe :)! Väntar bara på att allt ska dra igång;
- jobbet
- Trysil
- Företaget, så vi blir fler folk!


jag ska skriva till en person som jag tycker mindre om på hans födelsedag!
I don't give a fuck!
MOHAHA!

Många vet - men inte du! Men snart vet du med och jag ska skriva det så alla kan läsa!
HÄMND!!!!


Ohh shit

asså min rygg. jobbade drygt 12 timmar idag. Så mycket har jag nog aldrig jobbar. Nog inte ens på Stadium lagret. Eller jo, där gjorde jag det några gånger iofs. Det var inte många gånger, men det hände nog nån gång.

Det kommer inte hända att jag jobbar så här länge många gånger. Då protesrerar min kropp REJÄLT! Men har sköna chefer som peppar en och uppmuntrar en och väldigt trevliga och mysiga arbetskamrater! Varav en jag ska "lära åka bräda" i vinter hahaha!! aa hur fan ska det gå, när jag knappt åka själv ;)! aja, vi har ju ett tag på oss att lära oss :D!

Ikväll kom jag hem runt 21 typ. Sen har jag bara degat i soffan framför tv'm och käkat lite, drack en öl med. sååå gott. Men inga lök och ost chips ikväll ;)! hahaha. svulla i mig mat på jobbet. resturangmat - så gott :D!

Nu ska jag sätta på nån skön serie eller nån film. Beror på hur länge till jag är vaken. Länge sen jag la mig så här tidigt en fredag haha. 23.13 var klockan när jag la mig i sängen haha!! men men. vad ska man göra. Får mysa med mina arbetskamrater imorgon :)!

Jag har golvvärme ;)! hihihi!!


kärlek!


ett snabbt inlägg innan jobb!

japp, då har man börjat jobba då efter 2½ månad ledigt!! Känns great att ha börjat jobba igen och fixa ett strukturerat liv ;)! Det är inte alls många som jobbar nu, så det kommer bli galet på måndag när vi "tar över" Raddisson ifrån det företaget som jobbet där innan. Men det blir bra. Ska försöka att inte jobba såååå många helger åtminstonde. Tycker det är lite tufft. Men om det behövs, så självklart.

Nu har jag ätit massa mat och ska om några minuter kila iväg till jobbet. Eftersom jag inte hittar och har sämsta lokalsinnet, så är det bra att man går 5 minuter innan så man hittar fram =)!!

I want you here New Year's eve..

ha en fin fin dag!

Saknar dig Beeeeeeeeaaaaa!! Du är underbar, vet du det :)!


massa kärlek ♥!


nu så!

Nu är jag i Trysil. Än så länge bor jag själv, men sen ska jag troligen flytta till en annan lägenhet och tillsammans med nån! Ska bli så kul detta! Får bestämma själv lite hur mycket jag vill jobba och hur allt ska strukureras upp! har lite idéer. vi som jobbar nu, kan bestämma rätt mkt hur vi ska jobba i vinter. power power hehe ;)!

ska även köpa en ny dator + hdmi sladd så jag kan koppla in och se på film i tv'n.

så nu har jag försökt komma in i lägenheter. ska köpa lite saker så det blir "mitt"! har satt ihop 2 90cm sängar, så nu har jag en stor säng, riktigt gutt :D!


Nytt?

Efter jag har vart i Trysil ett tag, så ska jag ändra i min blogg! Det ska bli lite mer snöbilder, stjysst layout och sköna kommentarer från mina vänner!!! Men det är ett projekt i sig och det kommer att ta tid, så ha tålamod :)!

Mn dag har vart slappast på länge. Eftersom jag packade det jag kunde packa igår, så har jag inte gjort nått inom flytten att göra idag. Jag har varit för slut. Men imorgon blir det tidig morgon och ner på stan och fixa det sista. Är inte alls mycket kvar.

Hatar att säga hej då. Värsta. Men jag kommer ju tillbaka och det hjälper mig och mina vänner =)! Ni är guldvärda :D! Hoppas att några av er iaf kan komma upp :)!! Ska ju vara där ett tag.

Nu ska jag lugna ner mig, samla mig, se på nån mysig film. Ipod är maxad, datorn är maxad, mobilerna är laddade till max med batteri. Är ju en bit upp om jag säger så ;p!! Kommer åka 12.32 och vara framme 19.55 i Sälen. Där ska Erik hämta upp mig och sen köra emot Trysil. Sen vet jag inte när jag börjar. Om jag börjar på tisdan eller när det nu blir.

Det här ska bli en skön blogg. Lite mer kommer att hända nu och jag lovar att jag ska skriva så mycket jag kan om vad som händer där. Bilder så klart ;)!! Hoppas ni följer mig på min resa :D!


min fina Bea ♥


Imorgon!

Imorgon blir det Trysil :)!! Längtar massa :D!


Min kväll igår va awesome. Taxi hit och taxi dit, frya hit och frysa dit, gå hit och gå dit, yra runt i norrköping hit och yra runt i norrköping dit, sms hit och sms dit! Galet mysig kväll var det iaf och väldigt rolig!!


Återkommande i skickade sms:
- är du vaken?
- lova att svara
- sugen
- dilemma
- ingen efterfest inatt
- Harrys
- Finspångsvägen
- Partymood!
- Singstar
Massvis med sms till folk hit och folk dit ehheheh!

GRYM kväll var det iaf :D!! Bra avslut for now!


Nu så :D!

Yeah baby! Jag har hållt inne på en del info ett tag nu, för respekt för vissa, men nu kan jag säga det!
Jag ska till Trysil och säsongsjobba :D!!! Ska bli superskoj och jag åker redan på måndag den 18e!

Vad jag ska jobba med, är ännu inte bestämt riktigt, det är sånt som märks när jag kommer upp! Kommer hem några dagar över jul och sen drar tillbaka och kommer hem igen 1a maj. Eller i början av maj, säsongens tar slut då, men kanske stannar några dagar extra för att säga hej då haha!! SÅNT SOM MÄRKS!

Jag är superduperglad, men har ändå ångest. Separationsångest. Men kommer få en superbra tid där borta. Träffa nya människor, åka skidor som jag älskar, åka bräda som jag "åker" haha. Kanske efter säsongen kan jag kan åka bättre. KJag kan ju inte bli sämre ännu nu liksom ;)!

Så min helg kommer bli KÄNSLOSAM!



Hemligheter!

men snart så..


Mysdag med tussen!

Idag kl 09.00 satt jag och anne och åt frukost. Det var riktigt mysigt och vi snackade om lite allt möjligt. Sen hoppade vi in i bilen och körde mot Linköping. Väl där gjorde jag en neuroundersökning, hittade anne sittandes ihopkuren i soffan i väntrummet med korsord och grejer ;)! Så söt!

Efter en mindre tydlig väginstruktion av vår kusin Maria och sen en mer detaljerad väg av Mats, så kom vi fram till Mjärdevi Science park! Vi käkade en mycket god lunch och snackade allt från Mats hår till allas framtid. Väldigt mycket hann vi med :D! Anne kom på den smarta idéen att vi skulle göra ett studiebesök på pappas jobb :D! Han sa "klart ni får komma" (kanske inte megatydligt haha)! När vi kom upp där, så såg vi på hans kontor att det inte fanns några bilder på hans döttrar eller på hans fru. Anne och jag kom på den smarta idéen att vi skulle till Ikea och köpa ramar, ta familjekort, retushera in emelie i den, framkalla och sen ge till pappa. ASBRA idé!! Den ska bara göras först!

När vi kom hem, la jag mig  på sängen och tänkte lite på vad jag skulle göra härnäst i mitt liv. Kom då fram till att jag ville till Ingelsta och shoppa lite!! Hoppade in i en buss och åkte ut dit. Gick så mycket så min skada på ljumsken kom fram igen! FÖRBANNAT säger jag bara. Det gjorde mig mindre glad. + när jag skulle cykla till bussen, (det är typ 5 min till bussen), så hade jag fått punka på cyckeln! TACK FÖR DEN!
Så nu kan jag inte träna imorgon, vilket var min plan. Inget shoppade jag heller, så det var en ganska misslyckad tur :p!

Men det gör inte så mycket, för jag ska snart iväg, så det kom rätt tajmat :D!! Nu är jag hungry as hell och ska göra mig lite the och mackor, sen mysa till en film! Snart kommer kollektivlivet igen :D!! Myyyys!!


Kommer sakna dig min babytuss ♥
Anne i The Phone House:
- Då ska jag ha i rosa, den är mer tussig!
Hahahahah! Försäljaren kollade väldigt mystiskt på henne då! Men det gjorde inget, för jag älskar henne iaf :D!


Linköping

Ojoj här är man trött som få! Igår vart det megaklart och nu ska jag börja med allt som ska styras upp :)! Längtar massor. Ska bli hur kul som helst. Förutom en sak då. Det blir tufft!

Idag ska jag och babytuss till Linköping och göra en sak på sjukan, möta upp kusin maria och hennes pojkvän för att käka lunch, gå på ikea och ikanohuset! Ska bli riktigt mysigt :)!!


Nu händer det saker :)!!

Planer planer!! Med vad, får ni reda på senare... Kan säga att det blir mycket kyla för min del :)!


nattisch

nu ska jag sova. har brytit ihop flera gånger under kvällen av min smärta. det är värre än vad ni tror. så jag är inte så känslokall =)! kan gråta, det är bra. behövde inte se på film heller. har suttit och lyssnat på min braiga Godbitar från alla - lista på Spotify!! Kärlek kärlek!!


nu ska jag och min onda ljumske sova och hoppas på en bättre morgondag :)!



I'm gonna miss you so much..

Alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag någonsin mött


Känslokall

Fy fan var jag känner mig egoistik nu asså. fan för det. vänder nog snart. ska sätta på en sorglig film för att bevisa för mig själv att jag fortfarande kan gråta!!

Min helg då.. Slutade med att jag fick något jävla skit med ljumsken. Spekulationer var jag har gjort va ;)? nee inget sånt ;)! det här hände när jag gick och sen när jag kom hem till Kristofer så skulle jag visa hur jag knäckte min ljumske/höft. Och det var väl då helvetet bröt loss. Kände det flera timmar innnan jag träffade honom, men när jag kom dit, slappnade av då kom det.

På fredan var jag på stan från 10.30-16.30. Jag och Johan gick på stan, fikade, fick se hans lya, snackade om himmel och jord! var mkt trevligt. Gick även till Evelinas jobb och fick även se HELA Odengatan.. Den är lång den ;)! Sen kom jag hem till Kristofer, då lagade vi mat, såg på tv, myste, fick massage, såg på film!! Hur mysigt som helst :)!!

lördan knallade jag över till Jonte!! Vi mötte även upp Evelina och senare Fredrik och fikade, gick lite (så klart med min onda ljumske), klagade lite över att jag hade ont. Runt 19 åkte jag och jonte hem till honom och såg på en massa film, somnade till i soffan ett tag, snackade, åt, hade det trevligt :)!! Sen åkte jag hem till Kristofer och skulle väcka han, men han sov fan i mig djupt asså!! 

Idag har vi bara myst :)! Sov länge länge, åkte och fixade lite saker, sen slängde vi oss i soffan, såg lite på Clash of the Titans (tycker den påminner liteo m Disnye's Herklues hehe), sen hoppade jag på tåget hem!!

VÄL HEMMA så hittade jag mat i kylen, min superdupersköna säng!!!!! Nu ska jag vila min stackars stackars ljumske :(. Fan om den inte blir bra. Då blir jag väldigt ledsen.

Snart så får jag veta :D!!!!!!! Och när jag vet, då vet ni med ;)!

30 minuter snack med Norge!

Och jag betalade inte en spänn mohaha! Dock kommer andra att få göra det ;)!

NAE FY FAN! Känns som att det är lite för bra för att vara sant faktiskt.

min dag har vart bra. Blivit positiv överraskad många gånger idag! Sånt gillas!

hur lyckas man?

Ibland älskar jag mina drömmar :)!
Inatt drömde jag att jag var på en jättestor fest, typ Rockbjörnen eller nått, i Bangkok. Så hade dom en massa priser som skulle ges bort, "normala" priser. Och jag fick 2 :D! Ett var bästa kompis och ett annat var bästa träningsprestation! I deras ögon var det Nobelpriset jag fick. Sen när årets Rockgrupp/Rockartist skulle delas ut, så va alla helt trötta. Så då rusar det in en tjej från ingenstans och skriker "NI ÄR FAN INTE VÄRDA DET HÄR PRISET". Alla bara stirrar upp och så säger någon "Men fan, är det inte du som har legat med din egna brorsa?" Alla börjar asgarva och ignorerar henne totalt. Hon blir helt ledsen, och går där ifrån.

Sen åkte jag och Sophie över till Bangkok, för det visade sig att sophies riktiga pappa var där. SÅ jag gick in o köpte en baguett, samtidigt som sophie gick in i en antnan mataffär. Jag knallade in till hennes mataffär och gick runt och kollade lite, medans hon valde grejer. Sen när vi stod i kassan, sa kassakärringen "Hey you bitch!!!! Jag ska FAN gå till ALLA mataäfferer i HELA Bangkok och säga att du går in med andras mat till andras mataffärer." Jag som var trött, sliten vände mig inte ens om utan sa bara "Fine! Om du vill ödlsa tid på det, så gör det". Tror hon gjorde det, för när vi kom till ett uteställe, så sa dom att "Vi kan ta din jacka, (orka jacka i bangkok), sen din nyckel med". Ja gabra först "ohh shit va skönt att lämna min nyckel." Men tänkte sedan ett steg till-. "Hmm ni stänger snart va?" Han i kassan bara "Ehh aa just det,det gör vi va. Klockan är 4, dags att släcka" SEn gick jag och sophie ut, hamnade ett tag på Drottninggatan i Norrköping och insåg att klockan bara var 21!!!!! Den lilla bithcne hade inte bara gått omkring i alla mataffärer utan hunnit med ALLT. Sen sprang vi omkring och letade efter hennes pappa i flera timmar. Innan jag vaknade, så hittade vi han dock :)!

Nu ska jag duscha sen springa iväg :D!


Nästa helg redan planerad!

Jag är verkligen ingen sån som planerar, det vet ALLA! Men denna helg som kommer har jag faktiskt redan planerat! Ringde min fina K förut och allt är klart! Ska till Stockholm!!! Anledningen till att den är så planerad är för jag ska göra en sak där uppe och tänkte då spendera hela helgen där :)!

Idag vart det lite möte och sen så lagade jag o anne lite mat! Kvalitétids med syrran är aldrig fel ;)! Mysigt! Skippade träningen idag. Hade ingen motivation. Men imorgon :D! Ska köra dubbelpass på tordag med, yiha!!

nu ska jag somna till fucking åmål för jag är så cool :)!

my weekeeeend

min helg har vart superbra :D! I fredags såg jag och bea på film med kompisar. Den var rätt dålig den filmen med. Handlade om nån oskuld i usa. aa skitsamma. Det får många -poäng.

På lördan sen så åkte jag o bea till Mantorp och såg på STCC. Det var mysigt att gå omkring där och mingla och tydligen var det många kändisar där, men det hade inte jag och bea en aning om. Volontärarbetade där för Ronald Mcdonald Huset. Bodde där när jag var liten när jag va inlagd på sjukan, så nu ska man försöka "ge tillbaka" lite hehe!
Sen åkte vi hem, käkade pizza och myste! Då kom Johan hem till mig och drack vin i sin ensamhet ;)! Knallade sedan bort till Oscar där det var full rulle! Det va superskoj. Kompisar jag inte har träffat på länge och allt va så nice!! Sen knallade vi ner till Manesa och jag och edda gick jättelångsamt för vi skulle hinna dricka upp min öl. Kallt var det med, men när vi kom fram till Manesa, så hade alla satt sig ner och börja dricka. Vi kände osss lite mobbade, men hittade sen ett bord breve dom och hade det mys!!

Tanken var ju att alla skulle gå ut. Men som vanligt så är det ju världens kö på Hugo, Otten och Grand. På grand var det om en gick ut så kom en in. Det var rätt fullt. Så vi knallade hem till Edvind och drack vidare. Vi var 8 pers. Det var riktigt riktigt mysigt faktiskt! Mycket mycket srkatt och jag var så jävla glad! Det var riktigt nice. å ävgen hem till Edda så lekte vi Skoobidoo (eller hur det nu stavas), jag var den blonda tjejen fast mörkhåriga versionen, edda var den blonda killen och micke var hunden. Vi löste dock inga gåtor, men det var skoj ;D! Kom hem halv 7, riktigt sliten haha.

Idag har jag och anne varit på barnakals hos stefan och lina! En liten kusinträff =)! Det var riktigt mysigt! Mycket kakor, skratt, snack aa allt =)! Mysfaktorn var hög!!

Sen när jag kom hem, låste jag in mig på mitt rum och släckte allt och låg o min säng och glodde på en dokumentär tills jag decka. så nu är jag vaken och vet inte vad jag ska göra för att bli trött igen. skoj.


??

I think of you... do you think of me?



Alla kommer att säga :
ÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKK!!!!
I know my friends ;)!

Men vad kommer jag att säga om det blir så?

Jag får se helt enkelt..

Sov gott alla!


RSS 2.0