Subway och shopping

matte den lilla skojaren ringde o lät som bea, hel nöjd svarade jag med glad ton och var allmänt glad. men sen vart jag rätt ägd när han sa att det var han och inte bea ;)!

dom frågade mig om jag vill hänga med till subway i linköping. eftersom jag inte hade ett skit o göra och det va länge sen jag var med dom, så hängde jag gärna med! och gott var det. Matte hade aldrig ätit där , så han var riktigt exalterad ;)! och gott tyckte han att det var. hehe. så nöjd. ännu nöjdare vart han när han hittade halsband och armband :p! tack vare mig faktiskt ;)! bea hittade lite kläder och vi prövade mössor. dom fulaste :D!

efter 2 timmar på stan så åkte vi hemoch höll tummarna att Partaj skulle va öppet. Och mycket riktigt så var det öppet :D! en kvart innan dom stängde slank vi in o köpte lite inför kvällen! Devilwoman blir jag ikväll :D!!

nu kom min pappa o mamma hem från paris. undebrara paris. hoppas dom har köpt nått till mig ;)!


men nu - göra i ordning sig :D! stress stress. ska på kalajs idag! ska bli kul. kanske inte för Bea som är bakis, men för oss andra :D! hon får ta en shot så kommer hon igång ;D!


Fredagsmys

Ja det vart det verkligen! mysmys med alex! vi öaga god mat, snacka, såg idol och en jääävla dålig film, men det gjorde inget för vi hade varann! ljuvligt!

nu ska jag vila min rygg lite för den har smärta. ska nog även äta lite =)! försöker förbrilt få tag på Bea, men hon verkar sova.

nu ska jag äta o njuta av att jag slipper gå till bolaget idag :D!

Bortspolad o lugn em

så mysigt det va att träffa matilda asså. kändes inte som de va länge sen vi sågs. som de typ va förra veckan. härligt :D!

nu blir det Bortspolad och myys innan alex kommer! det ska bli skönt att träffa han faktiskt :)!

Har för mig att Bortspolad var bra :)! den verkar festlig iaf! skönt o va lite själv med känner jag hihi!

idag kommer även fina bea! känns som det kommer bli ändrade planer för imorrn :p!! gör inte mig nått, kan tom bli roligare har jag en känsla av!

puss


datastrejk och mys!

skrev ett långt inlägg nyss. men självklart ,som igår, så strular allt. är det hatkärlek min dator har mot mig eller

igår strejkade han när jag hade lämnat in han för lite lagning. hotade med att lämna in honom för rep om han inte sköter sig. det började inte bra :p! ska nog lämna in den i kalmar.. eller här? kan fan inte bestämma. smidigast i kalmar lätt, men det är "roligare" att lämna in den här. här kan man prata med dom som jobbar ett tag hehe. jag va på Elgiganten en timme igår o hade det trevligt med john, samtidigt som han tog emot en massa kunder, så letade jag efter skruvar till datorn.
undra vad jag får för lånedator denna gång. förra gången fick jag en sprillans ny :D! nice! men sån tur lär jag inte ha denna gång.

igår hade jag o anne suuuprmysigt. som vanligt käkade vi apmkt mat så vi fick ont i magen. svensk kebab ;)! haha. sen nördade vi framför våra datorer. som vanligt ;)! Vi skrattade även åt Sunes Jul och Scrubs. Vi gav Wal-E en chans, men den va så konstig. propaganda film? har vi missat nått eller är den bara allmänt konstig? vi gav upp den o glodde på vänner ist :D!

"Jag betalar skatt, jag har gjort lumpen, jag skänker pengar åt rädda barnen. jag har all rätt att hugga ner en gran. det är det som är all.rätten". hahahaha!
"andas inte så mycket håkan, det blir så immigt i bilen."
Rudolf är en stjärna för sig!

idag ska jag träffa Matilda. vi lär sitta timtals o prata. vi har en förmåga att göra det! vi har inte setts på toklänge. alltid har det vart nått, mest resor faktiskt :D!

sen blir det supermys med alex. vi ska laga mat o mysa massvis. ska bli härligt.

men nu måste jag göra iordning mig.. sen när jag har playiat klart med henne, får jag vänta med att playia med nån innan alex kommer. det kan bli för mkt playia för min del annars ;p! (oerhört internt!)

sooooo long. lite sugen på o göra en tattis. har några på lager!


denna kanske???


eller?


:)


gullig. fast i där ska det va ett S


kebab och systrar

har hat en relativ tråkig dag. men nu sitter anne o jag o nördar framför våra datorer. och ser på sunes jul.
"jag betalar skatt, jag har gjort lumpen, jag skänker pengar till rädda barnen. jag har all rätt att hugga ner en gran. det är det som är all-rätten" - rudolf.

om det är några jag kan lita på så är det mina fina systrar ♥



lill lördag

fy fan vilket skämt. nej dit går jag fan inte en gång till om det inte är nått som är JÄTTEstort. usch. kände när jag var där igår att jag inte hade saknat det stället. patetiskt och fjortisaktit ställe.

men de va väldigt mysigt och trevligt igår. jag o eva åt tacos hemma hos mattias, sen knallade vi till bolaget och sprang sedan till hörsalsparken för jag trodde Bounce skulle uppträda. Hur fan jag nu trodde det. Men det visade sig bara vara små tråkiga barn som dansade och all slit o smuts va förgäves. jaja. man lär sig av sina misstag :p!

sen när jag o eva hade playat (internt) så kom malin och becca till oss. becca fyllde år så det blev lite ölspel, där jag va tvungen att dricka 2 klunkar före den som fick straffklunkar, det var en rolig (inte) regel som becca gav mig, tack tjejen! men vart inte full på det iaf ;D! så din regel gav inget resultat. sen körde vi Evas spel Sanning eller Konsekvens. Det är ett spel som jag o bea gav henne i fpresent i våras. kul spel.
sen kom matte o då dog festen. haha nerå skoja :D!

sen gick vi till O***n och jag behöver inte säga mera. + att jag såg en person som jag verkligen hatar , som jag gärna skulle kunna nita till UTAN några som helst problem!

jag gick hem själv en timme tidigare än alla andra. men jag gickförst  till eva för att hämta min cykel för att slippa gå själv i vasaparken. men det slutade med att jag cyklade via parken ist. minst lika äckligt, men de gick fortare.

men nu är det torsdag och snart ska jag åka hem. ska boka biljetter idag hade jag tänkt. hoppas jag får träffa alex idag med.
Skulle ha träffat Sofia, men hon o joline kände sig inte bra, så jag vet inte va jag ska göra idag faktiskt. umgås lite med anne kanske! får se! men jag hoppas mest på att alex kommer ikväll =)!



nu ska jag äta och mysa med min fina syster anne!!

jag känner

att jag nte saknar det livet då man va hemma. älskar att jag har mitt plugg kalmar :D! segt o ha det så här asså. men jag har dock haft massor o göra, men saker att göra tills man ska dit, det är segt asså.

ikväll ska jag o eva äta tacos hos matte. hanbjuder. han är snäll han. idag ska jag köpa en bag in box till kalmar. gott :D!

idag fyller Rebecca år =)! Grattis tjejen. hon ska komma o joina mig o eva sen o dricka vin. ska nog ta nått glas med henne då!

nej nu ska jag göra iordning mig =)!

ansiktsbehandling och Mötley Crüe

aa den va ljuvlig ska ni veta ;)!! eller inte. hon höll på o klämde o lite så det va inte nice, men sen massera hon o la masker o grejer då pratar vi good stuff ;D!

när jag kom hem så va jag hemma o pratade lite med min far, försökte övertala honom att han skulle skjutsa mig till Lindö. Till slut när jag övertalade honom, så ringer dom från Lindö o säger att dom kan hämta upp mig =)!

jag hälsade på Assar, Sara och Gustav igår. Satt barnvakt åt Assar i våras, 2 härliga år ;D!! Sen har jag inte träffat dom på flera månader, så jag tyckte det kunde va mysigt o hälsa på och det var det. Vi lekte o åt massor o pratade ! Det var riktigt mysigt faktiskt.

Sen när jag kom hem så såg jag o mamma på Desperate houseviwes! Det är ju så bra :D! I love it! jag o rosanna har sett det några gånger och det var lite tomt faktiskt. men de va super mysigt o se det med mamma med och hon hade tydligen också sett det med sin mamma ;p! gulligt!

ikväll ska jag o eva hitta på nått. hon har tydligen gjort egna planer, kan bli spännande.

drömde en sån häääärlig drömm asså. vi på skolan skulle göra en Mötley Crüe band med tjejer i. Och några andra skulle börja repa på Astor Qvarts Bossanova dans ;)! var riktigt roligt. Och så höll vi i en massa leksaksdockor som vi skulle trösta. de va lite konstigt. vi va på skolan så vi fick mat och FESTIS till. då vart alla så glada :)!




ingen tvekan om vem som skulle leka Vince ;)!


fcuk

fuck fuck min arm asså. förbannat. tog svinisvaccinet igår. har fortfarande ont i armen. kan knappt använda det. fruktansvärt.

drömde att jag sköt på Mahjong brickor med hagelgevär. vakna en gång i timmen av att jag frös. hade megafeber i natt o va heeeeelt borta. frös som en gnu med. och frös. usch.

Nu är jag vaken o har duschat och det gick väl sådär ;)! armen var inte i funktion om vi säger så.

igår hade jag en jättemysig dag, men inte lika mysig som söndan ;)! Min man kom hit o vi hade supermysigt. Åkte o såg film, åt lite sen sov vi tillsammans. så himla mysigt. har verkligen saknat han. nu vill jag bara träffa honom hela tiden, men det går inte riktigt.

igår iaf, så satt jag, eva o sofie på Fräcka i flera timmar. Det var mysigt, tills vi skulle gå hem o va så kissnödig så jag trodde jag skulle spricka. sen när jag gick hem iVasaparken, så gick 4 stora killar framför mig. var rätt läskigt, men är man kissnödig som jag är ;)!

Hade ne miljon saker att göra igår, tusen ärenden. Idag ska jag inte göra inte lika mycket, men ska gå till Parfymeri och få en ansiktsbehandling. Ska bli så skönt. Få bort lite smutsigheter på mitt ansikte så det blir ordning o reda på mitt ansikte.

men nu ska jag äta ;)!


HELL NO


jag vill inte bli sjuk usch ushc ushcu hsuchudhcushcushc.

nu är jag home. home home home i NORRKÖPING! And i LOVE it!!!!! här ska jag mysa med divesre vänner och jag o eva ska ha en myskväll med bara hon o mig. mat o film  hela rubbet. mysmys.

ikväll kommer min man hit, troligen. myys det med! 


imorgon ska jag ta prover, uscha. aja ha de så bra.




en av mina söta småbäbisar en gång i tin.


HELL NO

jag vill inte bli sjuk usch ushc ushcu hsuchudhcushcushc.

nu är jag home. home home home i NORRKÖPING! And i LOVE it!!!!! här ska jag mysa med divesre vänner och jag o eva ska ha en myskväll med bara hon o mig. mat o film  hela rubbet. mysmys.

ikväll kommer min man hit, troligen. man ska fan aldrig lita å¨hans kansken, för dom blir oftast nej. då ska jag hyra en film och bara vara för mig själv. ska nog hyra bruno. har inte sett den.

aja ha de så bra.

återhämtning

nu har jag återhämtat mig lite efter fm shopping. jag, mamma o farmor knallade ner till stan o shoppade lite. vart även en fika med farfar pappa o min gammelfarmor =)! hon är så cool!

sen blir det kräftor.. japp så här sent på året. man ska även ställa om klockan idag.. känns ju mindre roligt. en timme längre väntan på tomten hihi ;p! nerå. nej men det blir bra.

nu ska jag se på lite idol sen kommer resten av mina släktingar hit och då blir det party.. lite iaf ;)! eller typ inget. ska ta prover på måndag, då vill man ju inte att det ska va nåt spår av alkohol i kroppen. inte bra inte bra. gäller att tänka taktiskt. är ju i västervik, så det händer ju inte allt för mycket här ;)!

jaja, ha de gött

nya skor :D

köpt nya skor. asfina. lycka :D!
bilder lär komma ;D


paaaaain

fan i helvetes jävla fuck. inte en bra morgon start. megatrött + att jag har ont i halsen + huvet och fryser som fan. HOPPAS jag inte blir sjuk över lovet. då är det sååå tråkigt. jag vill inte ligga i min säng hela lovoet o va sjuk o snora o hosta. nej så det får det bli ändring på.

idag är det sista dagen innan lovet och jag är full av lycka, förutom min smärta då ;). en hel vecka i norrköping är inte helt fel. + att vi fick pengar från csn idag! så dagen är inte så hemsk ändå.

nu blir det att äta frulle sen dra till klassrummet, a där till 12 o en åka till Västervik :)! till min fina farmor o farfar! me like!

trött o sliten

trött... som vanligt.

ska sova nu. blir inget inlåst idag :(. rosanna jobbar. så mobbat att se själv. ska kanske fråga om louise vill va med o se :D! har iofs ingen energi till nått. har jobbat idag å man är helt slut. fyllde på massor med djupa fat med soppa! hehe.

nej nu ska jag snart äta se sova tror jag. min hals har börjat tråka med mig. uscha.

imorgon är vi typ bara 6-7 st i vår klass hihi. dom andra är ute på uppdrag!

imorrn ska jag även åka till min farmor o farfar :)! sen är det lov :D

sen ska jag bara tillägga att Sara S i min klass är en ängel utan vingar :)!!!

halå

huten morgen allesammens!

idag är vi trötta och har ont i halsen. lovely kombination ;)! så det blir ttt a på sig myyyskläder och en halsduk. här ska vi inte bli sjuka. kan va för jag har sjunigt på ett sätt som jag aldrig har gjort förut 2 dagar i rad. men men.
hoppas det går över snart.


om 18 minuter blir det frukost. är jättehungrig idag så det ska bli nice. sen har vi danne till lunch o efter det har vi "entre" tid. orkar inte skeriva allt, men vi gör inte så mycket på den lektionen. förra veckan målade vi flaggor. kanske ska ta o ringa lite samtal idag.. ja det gör vi :)!


personlighets test

idag på vår letion fick vi göra personlighets test. vi skulle måla en fyrkant, en cirkel, en rekant och en krumilur. sen fick man fylla i vad de olika stod för:

en fyrkant är:
mångsidig, struktur, oflexibel, stel, ordningsam, fast i rutiner,
traditionell och ser inte nya möjligheter.

en cirkel är:
luddig, flexibel, helhetstänkande, vill göra allt men gör inget,
är omtänksam och mjuk

en triangel är:
hård, stabil, ledare, karriärstänkande, egoistisk,
målinriktad och har vassa armbågar

en krumilur är:
individualist, kreativ, konstnärlig, impulsiv,
ostrukturerad och har dålig planering.

Efter ett tag fick vi visa för alla vad vi hade ritat och hur. vi dsikuterade lite hur man hade målat den osv.
Sen fick allla ställa sig upp för vad man tyckte man passade in. Så dom som tyckte att de var fyrkantigaktiga ställde sig upp när jessica sa fyrkant osv.

Jag, enligt mig själv, är en blandning av cirkel och krumilur. Men jag ställde mig på cirkel.

När alla hade fått sagt sitt, så skulle jessica säga va hon tror och tycker vi är från hennes personliga sida. när hon kom till mig tittade hon ett tag och innan hon sa nått så sa jag "jaa, visst är jag klurig" "jaa" sa hon.
men hon sa att jag var en klumirul. Och det är jag nog. Måste vara lite rörigt i mitt liv för att jag ska kunna göra mitt bästa jag :)!!

rätt intressant, gör det själva.

sen frågade jessica vad jag tror alex passade in i. då sa jag, utan nån helst tvekan - trekanten =p! va tycker du alex ;p!

en rolig uppgift, pröva. sen ska man ta detta med en nypa salt med =p!


mellantexten tog jag från rosanna, orkade inte skriva ;)!

schläten

nu är lucian över tills december. va inte lika bra denna gång, men vi är som sagt var ingen kör :)! vi gör så gott vi kan hihi!

nu blir det schlappelischlapp sen blir det Greys anatomy på 3an med rosanna!! ska bli mysigt. vi har våra vdagar då vi ockuperar tvn på 3ans internat ;)! mysigt tycker jag!
det är tisagar - Depserate, onsdagar - greys anatomy, torsdagar - inlåst.
jag ser även på true blood med :D! mycket srier and i love it. men mer än så blir det nog inte. jo just det, kysst av spriten :p! men det är bara jag som ser på det tror jag hihi.

nu ska jag kila iväg till 3an!

so long!

nya tag

nu har jag vilat upp mig lite efter en skoldag. känner att man behöver det faktiskt. lite sömn o tidiga mornar.

ikväll blir det lucia igen! ska bli kul. fick värsta goa backupen idag av vår lärare. hon sa, ochdå var en annan elev från en annan "årgång" där, att vi var det bästa luciatåget! hur duktig är man inte då :D!

finslipa på - leendet o make upen på alla!!! inget annat fanns det att gnälla på. och det var ändå vårt första första tåg och vi hade haft kanske en max två genrep innan. nice :D!

tror alla är lite små överraskade över att det gick så bra ;p!

men nu blir det lite vila och vänner =)!

jag och jenny som är klassens fina lucia!


is it true?

jaa det är sant. uppe och trött som vanligt. nu ska jag ha på gästföreläsning. ska nog bli kul. kommer en tjej från kalmars flygplats tror jag. var där för nån vecka sen, med nån gubbe som bara pratade statistik osv. helt ointressant. hoppas denna tjej är mer intressant. annars är det en stor risk att jag kommer att somna :).

ikväll blir det lucia igen! sen på torsdag ska jag jobba. SEN är det LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska fhv åka hem på torsdag kväll eller fredag morgon. eller hem o hem. ska till västervik för att hälsa på min släkt. sen ska jag hem till norrköping och bara mysa!
kanske blir en tripp till örebro o hälsa på bea o sen hem igen :)! bara för att få komma iväg lite. men det är sånt som märks.

nej nu ska jag göra iordning mig. blir nog slapp i em. hoppas det :)! skulle va skönt.


HA HA HA HA HA

herregud hur låg är humorn när man är ute o cruisar i 10 min innan man ska ha ett seriöst lucia rep och megafejkskrattar i flera minuter - låg.

jag rosanna lennie linnea o sara drog in till stan 1½ timme ör alla andra o skulle sjunga snapsvisor för lite "vip" folk. vi hade sjukt rolig sketch som vi hade övat på, men vår lärare jessica tyckte inte det va okej. så vi fick bara sjunga. "dagens-visa" ahaha! men det vart lyckat o vi fick dom att le ;)!

sen cruisade vi runt o tutade på allt tills vi insåg att vi inte kunde hitta tillbaks :)! så då vände vi o gjorde samma sak en gång till :D!

men aja, allt gick bra o vårt lucia tåg var mycket fint och våra sångfåglar i klassen var mycket nödja. för att vara första gången tyckte jag med det gick bra och ingen skrattattack någon stans :D!

men nu gott folk har jag varvat ner. var uppe i varv när jag kom hem o kunde inte slappna av, men nu känner jag att mina ögon sviker mig.

snart ska vi ha galenskparna maraton här på skolan. ska bara fixa med allt innan. tid, plats, folk osv. allt som innehåller.

men innan det - en skönhetssömn :)!

stress stress

sress o ingen sömn. aja baja.

igår - släcka bränder
idag - hjärt och lung räddning
ikväll - snapsvior och luciatåg

hetts hetts

hallå

en myskväll igår med klassen. vi såg på sunes jul och åt pizza, popcorn och godis. läsk i mängder och även loka i mängder hehe.
sen så berättade vi spökhistorier, som har hänt på riktigt. det ar för mycket för våra små själar, så då satt vi på Borat ett litet tag.

sen knallade vissa hem och vissa till 2an. dom som knallade till 2an var jag, sara, rosanna, emma, ina och louise. där pratade vi om allt. från fyllehistorier till slagsmål ;p!
"men va fna, sa han det så får han ju skylla sig själv". hahah. aa det var roligt och mysigt.
"lilla snigel akta dig akta dig akta dig" hahahah. skojsigt.

sen ås gick jag in på mitt rum och skulle sova. men va vaen och såg lite greys.

sanning sanning.

men nu har jag tvätt, so long!

lite av min klass + sofie!


mysklass

jag har den mysigaste och bästaste klassen :)!

uttråkad

fan va tråkigt jag har.


jag o fina emma :)

mysdag och myskväll!

igår hade vi en riktigt mysig dag. vi hade ne gala och vår klass va utklädda till olika nationer. var riktigt kul. vi är som vanligt extra engagerade i allt som skolan kommer med, så det var klart att vi tog detta på blodigt allvar. det var inte så många som gjorde det men några klasser till :)!

på kvällen sen drog nästan hela klassen in till stan. vi tänkte varva ner denna vecka.

först vart det chill på norra med idolerna som sågade sönder MJ's låtar. synd synd. men men. hoppas dom inte gör det med nästa veckas låtar :p. sen fick camilla åka ut, det gillade vi =)!

senare så hoppade vi in i en bil som tog oss ner till staden till åuben Pipe's. Där hördes att vi var där om jag säger så :D! det var det supermysigt. massa från klassen + några till hängde med. var riktigt roligt och framförallt utanför Pipe's. "uuhh sexy boy"!

sen skulle jag linnéa jenny o rosanna åka hem. vi trodde vi var assmarta och skulle åka med busen som gick 00.21. men det visade sig att den inte gick 00.21 utan 00.01. så den missade vi. i hittade några gamla tantlirare som vi skulle dela taxi med eftersom vi inte hade så mycket pengar. men dom dumpade vi när vi bestämde oss för att ta en liten taxi ist för en stor. så vi hoppade in i den o betalade 200 kr "eftersom alla hade glömt sina kort hemma och hade bara 200 kr på oss"! det gäller att va snabbtänkt när man pratar med en chaffis som va lite småbitter. säkert på sitt haha :p!

bilder från den kvällen kommer senare.

ikväll ska lennie baka sin goooooooooooda pizza. sen kommer hela klassen att sova i vår "klass-sal"! vi har en sal där bara vi sitter :D! där ska vi mysa med pizza, svullmat godis o massssa mys. vi ska även se en massa filmer. så nu är det bara att radera alla bilder på kamerna, för som säker många vet så ÄLSKAR jag att ta kort ;)! så det lär blixtra lite i kväll!

nu ska jag äta lite, för jag är superhungrig. sen ska jag nog följa med o handla lite tills ikväll :)!


jag var spanjorska.

sara var jamaican


nea var rumänsk zigenare

seg o kall dag

fasiken va trötta alla turister var idag. sick asså. och alla frös som fan.

nu ska jag snart till stan o köpa en dräckt tills imorrn :D! då ska vi va utklädda, nice. det lär dock bara vi turister som ska klä ut oss. det står "glatt o lajban" eller nått sånt på inbjudningen på skolan. visar bilder i morgon blir det lättare att fatta.

igår var det öppen scen och det var mysigt och bra! några av mina klasskompisar, emma o linnéa, sjöng så vackert.

nej men som sagt, en kall dag, men den blir nog varm o go sen.

sov fruktansvärt gott i natt och länge med. la mig i sängen runt 20 typ. stört tidigt. men men. när jag gick in i allrummet så frågade louise mig om jag var trött. och ja, det var jag! men nu är jag piggare!

ganska slapp dag ändå. sara har målat en jamaikansk flagga o jag, lat som jag är, skrev ut min amerikanska :p!

3 år =)

idag firar jag o alex 3 år :)! 3 mysiga år :)!dessvärre firar vi inte den tillsammans, men vi hade en supermysig helg o när jag kommer hem sen, så kanske det blir nån mysig resturang :)! vem vet hihi!

underbara paris

underbara Sverige

underbara France

underbara USA!


kärlek överallt i världen ;)!

 

underbara alex o underbara sarah :)!

 

love love love... love


bläää

vill inte..


nej inte riktigt.

nja idag är jag inte lika pigg som jag brukar.. hoppas det händer nått kul som får mig att bli pigg.

ännu en härlig måndag

njaa inte så pigg idag asså. drömde så konstigt. haha. sällan jag gör det iofs.

idag blir det lite jobb på kalmar teater med Lennie och Emma! Ska nog bli kul.

men nu blir det en dag med lite skola!

se vad vi får göra på IT'n idag. förra gången höll på på med google earth och kollade på rollercoasters på youtube ;)! krävande lektion det där asså :D!

back in kalmar!

nu är jag hemma igen. vart lite film precis när jag kom hem. rätt tajmat om ni frågar mig :D. mysigt med att träffa dom små liven.

men nu är jag riktigt trött. ska bädda ner mig ordentligt, för det är fruktansvärt kallt i mitt rum.

saknar min fina vän bea. såg bilder hon hade lagt upp från sommarn. vi hade sjukt kul i somras :D! myspys med bea os the shit :D!


mys på liseberg hann vi också med!


i kön :D!

massor med gossedjur! lisebrg tjäna massor med pengar på oss den dan!


sol, mat och bad innehöll denna sommar bl.a ;)

myskväll

igår förlorade sverige emot danmark. och det är ju tråkigt. men jag orkar inte bry mig så mcket om fotbolls sverige längre. dom är rätt kassa. ska börja hålla på andra länder. så kanske jag kan vinna lite pengar på det med :D!

men jag hade en mysig kväll även om sverige looooosa hårt. jag va hemma hos mina föräldrar och åt god mat och sen kom alex runt 23. då hyrde vi en film som jag såg 20 min av innan jag somnade. men men. sa ju till han flera gånger att jag var trött och det visade sig vara sant :p. var iofs en rätt dålig film. lite småspännande men med ett rätt förutsägbart slut. men vi hade ne sjukt mysig kväll iaf!

idag ska jag åka tillbaka hem, kalmar. men innan det ska jag ner till söderköping o fira mitt kusinbarn. eller till min  minikusin som min mamma sa till mig en gång när jag var liten ;p! sen blir det hem o packa sen ner till stationen för att åka långt hehe.

nu ska jag äta nått, för jag är riktigt hungrig!


höstdag!

nu är jag härligt höstfin i håret. ljusochmörk bruna slinogr + tre tjockare ljusblonda slingor lite långre in i håret. assnyggt.. lite impulsivt sådär.. sådär härligt impuls som bara jag gör haha!

igår kväll så vart det myyys. mina kusinbarn var är o jag gosade med dom.. anton o jag gick en liten promenix till ica o sen hem. haha. han är för god. "jag har för korta amrar för att ta äpplen som hänger i vår trädgård". haha. sen säger han katarina ist för carina till min mamma. men han säger också carina ibland. han är för söt. man äger så knasiga saker när man är liten ;)!

sen vart det mys med alexgos. han är ju för snygg asså! visåg på en film med hasse o emilia som suktades med usa. dom har bilat coast to coast i usa. asfränt.

har även träffat min kära vän eva. vi hade jättemysigt i kylan, sen kilade vi in på sibylla och öste på pommeskrydda på pommena. vart rätt äckligt. hehe. men det var kul o träffa henne. har saknat'na!

ikväll vet jag inte vad som kommer att hända. ska mysa med alex är en sak som är säker. och så vill jag se Sveriges måste match mot danmnark. ska bli kul.

men nu ska jag umgås lite med min fina mamma o pappa :).


hemgång

i morse gick jag upp o tränade. dock ensam, men jag peppade mig själv. hade ändå gått upp, så jag kunde lika gärna va vaken i gymmet som i min säng. var jävligt skönt ska jag säga er. pumpade massor och hoppas på träningsvärk. känner att kroppen är helt död asså. jag o rosanna vilade igår och det behövdes.

ist såg vi kejsarens nya stil 2, eller kornks (?) nya stil. hehe. va mysigt. kronkgos ;)! sen såg vi även på Inlåst. (faktiskt väldigt bra. väldigt bra. faktiskt bra, väldigt bra haha!). spännande program det där. efteråt satt vi o pratade en kort stund innan vi gick till varsina rum!

nu har jag tagit farväl till mina fina vänner. kommer sakna dom, men vi ses ju igen snart. vart kramkalas i matsalen och nu har jag packat. ska åka klockan 13. sen går bussen till norrpan 13.30 och är hemma vid 17. long way, men men! jag kommer hem. TACK swebus för ni har eluttag annars skulle jag nog inte åka med er ;)!

hemma ska jag mysa mysa mysa.. sa jag att jag skulle mysa? MYS och KÄRLEK! hehe! har saknat alla i norrköping och dom som inte bor i norrköping saknar jag med! ni vet vilka ni är :D! missmiss!

nej nu ska jag nog fixa det sista, packa ner datorn osv..

har fått tillbaka mitt sug att köpa en minidator igen. uscha. inte dom tankarna TACK!


kärlek!

feedback

fan va svårt det är med feedback..

fick nyss reda på 2 jätetråkiga saker. stina i min klass ska sluta och vår underbara lärare jessica ska med sluta. så himla tråkigt. två fina människor försvinner. usch va hemskt.

snart ska vi ut på äventyr :D! ska bara pussla ihop schemat här så alla får sina lucia tåg :)!

god morgon!

idag känner jag i kroppen att den har tränat i 3 dagar i sträck. de är helt mörbultd. men vi kör på en dag till, sen är det vila! om vi inte kör fredag morgon, men det vet jag inte om vi orkar.

var helt död igår när jag kom hem. men jag fick äntligen se alex lite så jag var vaken nån timme extra. jättemysigt o se han. saknar han otroligt mycket, men på fredag ses vi. ska bli myyyys!

nu på morgonen har vi Danne, sen ska jag o Lennie åka till giraffen och sälja lucia tåg ;)! haha. mm. sen blir det nog nått smarrit o äta. har vart väldigt sugen på kebab dom senaste dagarna. men det får jag motstå!

Frsyer som satan idag. vill inte kolla vad det är för väder.

ha en fin dag alla :)!

3e dagen i rad!

detta är tredje dagen i rad som jag o rosanna tränar. nu MÅSTE vi få träningsvärk annars lägger vi på fler övningar. jag la till två idag hihi! jobbigt värre. om vi inte får träningsvärk imorrn så kör vi ännu hårdare ;)! hehehe!

men nu ska jag duscha o sen spela gitarr. ingen vila här. Går i 100 hela tiden här borta och tiden bara springer iväg. nu har jag även en ny sträng på min gitarr. fick även beröm för jag, eller louise, hade köpt excellent strängar. kostade en del, men det är det värt.

en har jag tvättat med :)! Måste ha fräsha kläder tills jag åker hem :)!


jaa...

Nu sitter jag o slappar efter lunchen med lie coldplay, viva la vida. rätt skön låt =)! blir glad av den. borde egentligen sortera lite tvätt så allt är lart tills tvätt tiden, men orka det =)!

snart åker jag hem.. ska bli riktigt jävla mysigt asså. mina kusinbarn kommer på fredag så då blir det supermys med dom och på lördag ska jag träffa alex :)! det är inte heller fel :D!

nu ska jag snart möta upp louise. vi ska ha sälla till klassrummet ;)! hehe.
ska in till stan med sen. det ska bli niiice. har inte vart på stan på länge här. sist jag var det, så gick det på otroligt mycket pengar.

nu vart det lite hinder, lips of an Angel! den är såå fin, lyssna på den =)!

ha en fin dag. jag o rosanna ska träna sen. nice ;)! har ingen träningsvärk idag. inte hon heller. vi är lite besvikna, så idag blir det dubbel mage och dubbel rump låt ;)! hehe! nån dag ska vi fan få tärningsvärk. det är det vi strävar efter hehe ;p!!

nej nu ska jag sortera tvätt :)!

gooooood night!

efter mycket om och men fick vi igång strömmen igen. rosanna gjorde så en propp gick så hela tvrummet vart helt svart.. Så mitt i Desperate housewives var igång, så hade vi ett litet break ;)!

hänt mycket idag som ni har läst. var även nere en sväng och såg på när rosanna, lina, emma o jenny dansade. jag agerade dj ;)! duktig som jag är hehe!

men nu är min kropp helt slut och jag ska faktiskt sova :)!

ha en finfin god sömn!


bra gjort!!!

rosanna började vår "uppvärmning" med ett sjukt jobbigt spinningpass.. jävlar vad det brände där mot slutet. sen körde vi en annan låt som vi körde igår, men denna gång var den sjukt jobbigare och mycket längre ;)!!

nu ska här återhämtas med lite muscel repair och mat senare=)! men först - dusch ;)!

senare ikväll ska jag sitta dj när några tjejer i klassen som ska dansa ;)! kul :D!!

värsta aktiva klassen är vi and i loooooove it!

durren nurö!

senare ikväll blir det även Desperate housewives. vem gifter sig mike med? jag o rosanna diskuterade det ett tag ochvi hoppas på att det är Susan :)! har längtat som fan att det ska börja och idag tar min längtan lut ;D!

dagen so far

har diskuterat lite med dom som jag va med på bio igår, och alla tycker den är grym. Fan så bra den var asså! Alla är så nöjda thihi!!

har precis kommit upp till mitt rum från ett luciarep! Hoppas det blir bra asså. då är vi grymma ;).

ska även fixa min sträng på min gitarr så jag kan spela med den imorrn :D!

men nu ska jag byta om lite fort, för jag ska träna med min söta vän Rosanna :)! kanske någon mer som är på ;)?

Myys myys!


den här bilden är rätt så jag om jag får säga det själv ;D!


god mooorgon

fasen va pigg man är idag då :D!!! kan ha vart träningen från igår! Får ju värsta energin ifrån det, eller jag iaf!
lååång dag väntar med ett break från 13-15! sen deutsch! ha en fin dag.




träningsmani o bio!!

ja nu jävlar har vi kommit igång. jag och rosanna, som gärna vill träna med mig, har lagt upp en plan.. en hemlig plan mohaha! fhv så syns väl det senare, eller va säger du rosanna ;)?? vi ska iaf göra vårt bästa för att uppnå maximal fitt ;D!!
- Vill du va fet eller ??
hahahahah!!!

efter gymmet så skyndade jag mig faktiskt fort som fan. in i duschen, kasta på mig kläderna, smsa med massor, prata med louise, snacka med linnéa.. ojoj va klockan rann iväg.
men iväg kom vi - till BIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi va ett gäng, 8 st, som kom iväg.. Och det var värt varenda öre. Väldigt bra och det märks att det är tarantino som har gjort den... mästerligt..

men nu är klockan på tok för sent för mig att sitta här, så jag ska bege mig nåra meter längre bort o kasta mig i sängen =)!

jag ska åka hem på fredag!! myyys!


my workout friend ;)!
Sarah | säger:
mina kusinbarn kommer på fredag o så ska jag supermysa med alex
Frankie ★ säger:
aaahw  
Frankie ★ säger:
han får väl komma hit o visa upp sig nån gång ocks

Helg!

KÄRLEK och MYS säger jag bara!


sov morgon

idag har jag verkligen har sovmorgon, 14.20 vaknade jag. min kropp sa åt mig att jag skulle sova ut, och det gjorde jag med, ordentligt. hehe. behövdes verkligen. har lagt mig sent hela veckan och inte alls sovit som jag borde göra.
en annan anledning till att jag inte ville vakna var att jag drömde en sån sjukt spännande dröm. jävlar. egentligen har inte min hjärna vilat för jag har dörmt hela natten! hehe. men hoppas den har gjort det iaf!

ikväll vart det lite idol med mina vänner, sen blev det även lite mys på norra med ännu fler folk. Vi hade även lite 90tals nostalgi.

ikväll blir det nog party trot jag faktiskt. skulle vara roligt.

nu vart jag fruktansvärt sugen på våfflor. tror vi ska baka bullar ikväll, för jag tror det är kanelbullensdag idag eller nåt sånt. men som vanligt så hjläper jag helst inte till, för jag avskyr sånt. men jag betalar gärna min del och umgås med dom när dom håller på. och alla kan ju inte hjälpa till, för då blir det kaos.

mår bättre denna lördag än förra iaf, det kan man ju lätt säga ;)!

men nu ska jag tända, ta på mig lite clothes och bege mig ut i civliserade världen ;)

puss!

RSS 2.0