weekend

denna helg var en välgörenhets helg för mig.. förutom på fredan när jag bestämde mig 10 min innan om jag skulle ut eller inte.. jag o Malin gick till palace och där var det nice :D! Skönt folk o skön musik! Som vanligt kunde jag alla låtar som live bandet, Lalles Bodega, spelade.. precis som när amanda var här nere ;p!!!

i lördags vart det Linköping och ställa upp för nya Ronald Macdonald huset i den staden. Så fick jag stå öga mot öga med Sibel!! Det var kul =)! Sen fick jag o mamma gå på Linköping - Timrå, gratis!! det var med kul!!!

sen på natten kom en irriterad alex hem till mig ;p!

igår såg vi på The Strangers.. Den var äcklig, jag ska inte säga nått annat, men den var för lik Them, som vi såg för ett tag sen. Så man visste ungefär hur det skulle sluta.. Så det förstörde lite filmen.. Men den var helt okej =)! fick sova innerst med, vilket jag aldrig brukar göra..

nu ska jag snart kanke träna.. har tappat suget lite.. Samma sak hela tin! Får hålla mig till afro power dancen ;)!!

nej nu ska jag försöka få igång min kropp genom att göra nått...

♥Älskar min alex :)!

mys

dom senaste dagarna har varit supermysiga!! Har myst massa med alex och det var hur underbart som helst att träffa han..

ikväll ska jag o eva hångla.. skoja ;)! skämosidå vi ska se på idol! och imorrn ska jag till Linköping o va volontär arbetare! jag är så snäll så =)!!! karma ;)!!!

nu ska jag se lite på Grey's anatomy, sen ska jag träffa eva på stan..

tänk om jag vinner den där lyxkryssningen.. nice :D!

you're all gone..


Money, money, katching!! hehe!!


full och glad på Ayia napa!

göteborg

- ska inte du va go' o gla' o check'??

kom hem från göteborg idag efter 3 mysdagar med min syster emelie!! har vart mysigt, men inte så mycket sömn.  så när jag kom hem så kastade jag mig i sängen o somnade efter 10 min in på ett grey's anatomy avsnitt.. illa illa, men det var nice..

så nu ska jag sova igen =)!!!

2 år och 1 månad!

firar alex o jag idag!

kom hem för nån timme sen från eva. hon o malin skulle ut, men jag ska till göteborg imorrn, så jag gick hem! men nåra glas vin slank det nog ner hos fröken appelqvist hehe ;p!!  hoppas ni hade kul sen tjejer! ni va snygga i håret iaf kan jag lova. Vi måste komma på nått roligt o skriva eva så vi vinner :D!

Fick nämligen ett sms igår från kanal 5 att jag är med i finalen att vinna en lyxkryssning med Cinderella, Vikingline! jag o Eva skickade in på skoj ett svar på en fråga, (:p), o så kom vi så här "långt" haha!! Så får man träffa dom som jobbar på Färjan, en serie på kanal 5! skulle va så kul o vinna! Men det är bara en som vinner, så vi får hitta på en jävla bra motivering ;)!! hejja oss :D!!!

nu ska jag somna till några scrubs avsnitt =)!

hahahha!!!!!!!!!!!!! asrolig kväll :D!!!! My baby and I =)!


hos aron, när alla använda dessa glasögon ;p!
och ett (rosa)par, som många hade på sig :D!!! haha!

superduperskitengelskasomjaghatar

Jaa... Just nu hatar jag min engelska lärare och skulle göra allt som står i min makt för att försöka få henne att ändra sin attityd emot mig.. Fan för henne och för engelska..

För övrigt så var helgen rätt okej! Myste lite med eva i fredags och lite party på lördan! Eva vart karatefull hihi ;p!
Eva - "Jag va inte så full, jag hade höga klackar"
Sarah - "Eva, dina ögon kan inte ljuga"
Eva - "Neej.. hehe"

Så det var en rätt rolig helg.. På söndan vart det sträckkollning på Grey's anatomy.. Säsong 1 är klar nu, men det tar ju 1000 år och ladda ner säs 2.. why?? Jag har inte segt internet, men det går ju supersakta... booooooooooring..

Igår vart det psykologi och sen lite Desperate.. Efter en liten övertalning, av alex om hur underbart det är att sova med han, så åkte jag upp till honom senare på kvällen! Lätt värt det :D! Till slut somnade jag.. Kan inte sova förns alla i rummet har somnat. Skummt, jag vet, men så är det. Jag vill se till att alla sover lugnt o skönt innan jag själv somnar :)! Gäller inte alltid, men 90% av gångerna iaf :D!

Idag ska jag träna igen, wiii!!! Fick massage (!) i måndags, så då ville jag inte träna pump, men nu så kan jag röra på ryggen utan att få ont! Hejja!

Så nu ska jag se på en film innan jag ska iväg o dansa o träna core! Har längtat hela veckan efter att få dansa afro power dance! Det är så sjukt kul!!

tönt

eva är töntigast.. det har vi kommit fram till.. Men Anne tycker att jag är töntigast.. :p!!! Och jag vet varför heheh! Jag tycker eva är det hahahahah!!

Igår vart det faktiskt lite party hos eva :D! Eller party o party.. Eva och Malin drack upp nästan en hel bag in box och jag klunka i mig 2 öl.. Så så megaparty vart det väl inte! Men det var superkul!! Malin deckade som aldrig förr och eva sa förbaskat och skärp er i nästan varenda mening.. Vinet slog till rejält på de 2 töserna!!
Senare, runt 1 typ, kom Simon och Johan! Vi körde hjärter och där fick vi reda på simon inte tyckte rama va så snygg och att jag älskar låten Sarah hehe ;p!! Det var roligt!
Eftersom malin hade deckat, så fick jag o eva underhålla varann. Vet inte hur mycket vi torkade upp spilld dricka igår!! Vi fick äen skäll av evas nya grannar (hon flyttade in i helgen). Nej men det va riktigt kul igår!! Eva, johan o simon gick ut, men jag gick hem!
Väl hemma så la jag mig o glodde på nya avsnitt av scrubs! Fick tillbaka min dator i förrgår!! Nice! har saknat den här lilla maskinen =)! men nu är den back!!!

Idag ska jag snart till skolan.. slappa lite på datalektionen.. Håller på med excel och jag fattar verkligen nada.. norrlänningen breve mig frågade igår om jag va fullärd inom excel.. Aa eller hur ;p!!!

Ikväll ska jag o alex på bio =)!! Kanske nya Bond? Jag vill se Saw 5, men den har inte prämier förns imorrn... Det ska bli supermysigt =)!!!

nej nu måste jag göra iordning mig! Kan ju inte se ut så här hahaha!


Helgen och måndag morgon

Kom hem från alex för lite mer än en timme.. Har dammsugit och plockat lite här hemma och egentligen vill jag lägga mig ner och sova, men jag ska va vaken.. Jag o alex låg och pratade lite igår innan vi somnade.. Va mysigt o träffa honom :)!

Har superont i min stackars rygg.. Vet inte varför..

Helgen var sådär.. Fredagen vart det lite party och på lördag var som den var.. Så på lördagen vart det myspys med Anne och Ida! Senare på kvällen vart det skräckfilmer och avslut med Ett öga rött..

Sen vaknade anne aspigg lk halv 10 typ o ville prompt gå upp.. Då åkte vi ut till annes mormor och käkade, sen åkte vi förbi min och annes kusin med familj.. Dom har en 1 månads bäbis där som jag o anne inte hade sett! jättegullig var hon! Sen åkte vi ut på landet igen och dom är fortfarande supersöta hästarna, hundarna, katterna, kattungarna! Ja, hela rubbet!! Sen frös vi, så då åkte vi hem igen!

Då köpte vi massa pasta, köttfärs och taco krydda och ställde oss o gjorde köttfärssås åt ett helt kompani kändes det som.. Men gott vart det! Och Ida kanske fick en häst igår hehe ;p!

Idag kommer mor och far hem från Pisa! Va mysigt för dom och åkt iväg ett par dagar.. Hoppas dom har haft det bra!

Och nu börjar allt om igen! Trååååååååkigt.. Och imorrn ska jag ta blodprover.. tråååååååååååkigt..

idag ska jag träna om min rygg säger att det är okej.. Vilket den inte lät göra, men man kan pröva! Se om adnan kommer med ;p!! hahaha!

Imorgon ska jag hämta min dator! Har haft en superbra låne-dator som jag nu tyvärr måste lämna tillbaka.. Men jag saknar min gamla faktiskt.. Fick en speciell kontakt med den hihi ;p!!!! så det ska bli skönt att få tillbaks min pärla! Och skönt att få tillbaka allt som var på den med!!!!


RSS 2.0