AAAHHHH!!

hahahah shiiiiiiiiiiit!! IMORGON kommer mina muskler + kropp inte vara glad. Jävulska makter säger jag bara ;D! Dubbelpass - första passet, gaaaalet mycket kondition och axel (ganska mkt). Andra passet - REN styrkepass. A, jag säger inget mer. Kan knappt skriva. Mina armar är som spaghetti och mina ben vet jag inte ens om dom är på kroppen. UNDERBAAAART!!! Så med två gainomax (stavning?) recovery, nyduschad och en säng. Säger mycket vart jag kommer att vara ikväll haha ;)!


Nae, nu ska jag försöka övertala anne att komma hit och kanske ta med sig mat påvägen ;)!!

MINDREADER!

Hahaha mina söta förra klasskamrater, rosie och lina, läser mina fbtankar ;)! Men det är nästan rätt.. ni är inne på rätt spår.. typ haha!!

Idag - dubbelpass WIHU! Nu jäääääävlar ska denna kropp trimmas!

Anne är sjuk! hoppas hon blir bättre snart. hon ska ju jobba imorgon och mysa med mig och våra vänner på lördag. kommer att bli en bra helg, min magkänsla säger det. min magkänsla har ibland rätt, ibland inte! men hoppas den blir bra den här gången!!

Nu ska jag byta om, sen så jävlar!

saknar bea. usch. tur att vi ses snart :)!


myspys


!



oh you are so gorgeous!

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger


Sol ute idag. Det var mysigt. Nu blir det bara kallare och kallare. Lite mysigt är det allt ;)!

Sol ute, sol inne
Sol i hjärta, sol i sinnet

- Team Josefina, Johan


I never did believe in anything
I couldn't hold between my fingers
But the way you make me feel
It's just so real the way it lingers


I miss you my princess ♥!


tisdagkväll!

min tisdagskväll slutade stupad i sängen typ haha! gav allt på den där fröbannade sköna träningen!! Har sett Superstars och Idol. Älskar hemsidornas Play asså! Skönt o slippa all skitreklam osv. Här är det bara sååå lite reklam, så man är inte lika less när dom säger "Reklam"!

Fick ett upplyftande sms förut. Gav mig lite positiv energi :)!

Men nu - sleeptime =)

En till Sarah!

Ohh yeah baby! Efter förra inlägget tyckte jag att det lät jävligt trist. Det är inte så hemskt som det lät haha!!

Idag har jag gjort nått som jag egentligen inte ha velat och skjutit fram, men nu är det gjort hihi! Och även gott till ett Apotek, för att ta ut mediciner, där dom inte hade en enda av mina mediciner. Tack och hej sa jag då och gick vidare. Igår at jag på Apoteket i 40 min för dom hade dataproblem. Slutade med att jag gick hem utan mediciner. Men nu ligger dom här iaf!!

Sitter och lyssnar på Monty - En till Sarah. Jaja jag vet att det är egoistiskt ibland, men sån är jag ibland. Dessutom var det min kompis Fredrik som hade hört den, så det är hans fel att jag lyssnar på den haha!!

Hade supertrevligt igår! Jag, adam o micke satt på Världens och diskuterade diverse saker. Smed planer om lördan med. Hihi!!

På lördag ska jag på nån välgörenhetssak för Ronald mcdonals huset i Uppsala som dom ska, eller har byggt/bygga. Ska bli roligt faktiskt. Brukar inte göra välgörenhetssaker, men denna känns jävligt bra faktiskt. Ska bli kul att se snygga och coola bilar med, för det får jag ;)! STCC har visning osv. AJA!

Snart ska jag o träna wihu! Har tränat varje måndag sen typ i mitten av augusti, så det var lite tomt igår. Får köra på som fan idag ;)!! På torsdag ska jag köra dubbelpass, yeyeyeyey!

Drömde om min förra klass idag och mitt team som jag reste med i somras. Grät i sömnen, men inte på riktigt. Kändes galet tomt att vakna upp ska jag säga er! Saknar er alla ♥!

Känner en sån jävla lättnad. Älskar sånt haha!


Sarah, sarah, sarah! SKÄRP DIG!

Ohh yeaah baby!
Ensamhet - den värsta känslan som finns! Jag har haft pojkvänner sen jag var 13, men i lördagsnatt slog det mig att NU finns det ingen! Eller jo, det finns nån, men fan. Jag ringde 5 personer när jag var på väg hem, varav 3 av dom är tre av mina bästa vänner. Ensam, ja! Sen så svarade min älskade Jenny!! Då vart jag lycklig, men kände mig ändå ensam.
Jag fick en kommentar på Trappan, som jag var på i lördags, som gjrode att jag kände mig ännu mera ensam:
"Men Sarah, du har ju ditt på det torra, det har ju inte jag"
Saken bakom; jag var sjukt trött, ont i fötterna och lagom dragen, uppenbarligen lagom dragen för att känna mig superensam). Så personen i fråga var kvar och jag traska hem, ensam, jag hade ingen jag kunde prata med. Asså vad fan? Hahahaha. Sorgligt att jag kände mig ensam. Har ju massa kompisar, men den ensamhet känslan har jag ALDRIG, tro det eller ej, ALDRIG känt! Och varför? Ingen aning. Vart väl lite känslig där ett tag tror jag. Tänkte efter en gång för mycket. Nu vill jag inte ha sympati här, snälla, verkligen inte.

Men FÖRUTOM det hade jag jättekul. Kände att jag verkligen inte passade in på Trappan + att jag fick champagne i ögonen :(. Jävla artister på scen säger jag:
Det var en kille i "publiken" som typ skrek "HÄLL I MIN MUN"! En person stod på scenen och hörde det och hällde champagne i hans mun sen sprutade han lite och vem stod breve och fick allt på sig? Jo jag. Fick i ögonen, håret och på kläderna. Fan. Men men! Det gjorde galet ont i ögonen iaf.

Fredan då:
Jo jag och sophie fick ju tag på Emil, till slut haha, och begav oss ner till Viken. Där var all matlagning klar!! Jag vart så lycklig. Gossar, vad ni kan få en liten tjej glad! Det hela slutade med en stor grupporgie :O!! Hahaa nerå. Men en skadad nacke och blåmärken, tro inget nu, blev kvällens avslut. OCH några ryggar knäcktes, tack vare mig haha!! Nae, men det var verkligen skoj i fredags! Mycket snack och mycket (stark) mat ;)! nae Emil, maten var jättegod!

Men nu är det vecka igen. Denna vecka ska jag inte göra av med en krona! Förutom att jag måste köpa makeupborttagning. Inget annat känns att jag behöver. Ovanlig känsla ;)!

Ger kommande helg ett nytt försök, och då ska jag inte känna mig ensam. Då vet jag inte vad jag gör. Men jag ska säga er att det var en STOR lättnad för mig i lördags. Det är det enda jag har att säga!

Kände att det vart ett väldigt långt och personligt inlägg denna gång. Inte likt mig.. Men även jag har känslor haha!

Tagga ner..

AJAJ mina små muskler. Kanske inte så bra att pusha dom to the limit VARJE gång? Men fan, vill man ha muskler och va fit, så får man fan kämpa lite, tycker jag haha! Dessutom har jag gått ner i vikt - vilket inte är min mening när jag tränar, tvärtom vill gå upp - så då måste jag träna mer, så jag kan gå upp igen. Och sen måste jag äta mera!?! DET har jag tro mig. När jag var i sthlm sprang vi runt och leta efter Subway (♥), bara för jag ÄLSKAR det så jävla mkt. MEN vi jag åt en halv halva!!!!!!!!! VA FAN??? DET har aldrig någonsin hänt förut. Var så jävla lycklig att jag fick mitt underbara Subway och sen åt jag så lite. Varför? Blev sjukt besviken. Ni som känner mig, vet hur mycket jag ÄLSKAR Subway, fatta då att jag inte var sugen på mat.. Hoppas jag kan äta mer nästa gång jag åker upp. Dessutom så "tvingade" jag K att vi skulle dit. Vi gick och gick och gick och till slut hittade vi en Subway! då vart jag lite mer lycklig än vad jag var!


Aja - äta ja tack! Tro inte nu att jag inte äter, det gör jag verkligen. Men jag måste äta MERA!! Mer Sarah till folket :D!

Ikväll blir det myyyys! Jag o Sophie ska ner till Veijka och käka tacos med några kompisar! Ska bli mysigt. Länge sen jag träffade dom. En har jag inte ens träffat haha! Mys mys!

Imorgon - Kulturnatten här i Norrköping! Lite folk ute på stan och lite musik och kulturaktigt.

Igår var jag fan seg asså. Haha. Tuff onsdagskväll, men ack så rolig :)! Tack för en trevlig kväll :)!


Men nu ska jag göra iordning mig, för jag ska möta upp Sophie, (som jag har känt sen jag gick på dagis tror jag). Se vad vi hittar på!



Subway - kärlek


min fina prinsessjenny och min fina ängel utan vingar ♥


Onsdag

Oh shiiit!! Nu har jag ätit en riktigt stark maträtt!! Holy moses! Nu bär det snart av till gymet, sen Världens bar! Emellan ska jag hem så klart haha ;p!

Tränade pump igår och min mamma sa "sarah va mycket vikter du la på när vi körde utfall. Bra jobbat". Jag bara (kartig som jag är) "aa jag är rätt stark i benen!" hahahaha! Drygaste svaret ;)!


Jag vill iväg..


ojojoj sarah, hold your horses!

Nu var jag nära på att göra en typisk Sarahsak - göra något väldigt impulsivt. haha. men jag är glad att min mamma tog mig ner på jorden igen och nu ska jag tänka mig lite. är inte såååå impulsiv som för 4-5 år sedan, då mitt liv nästan bara var impulsivt haha!!

Har hittat en Personlig tränar utbildning :)! Dom har både högskoleutbl och även intensivutbl på 15 dagar. Och den på 15 dagar började igår, i Sthlm. Så en som jobbade med kursen "ja, när kan du börja tror du?" Jag bara "tja, imorgon". "Då skickar jag över information, så får du tänka på det och höra av dig så fort du har bestämt dig, för kursen började igår. Du kan läsa in dom här två dagarna och börja imorgon, inga problem". Jag vart lite ställd och tänkte "ja, varför inte?". Sen ringde min mamma och i början av samtalet lät hon rätt intresserad, men sen när jag sa att jag kunde börja hoppa in imorgon, stoppade hon mig haha!

Men den ska jag nog gå. Ska läsa på andra sidor och se vad som har att erbjuda för något inom PT! Skoj skoj!

Idag - vill inte göra det idag heller, så jag går det imorgon är det är lite finare väder. Ikväll - pump! Ohh yeaah!!

ingen

Hittade ett fint och sant citat från Carrie ut Sex and the city!

"No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you'll never get through it without your friends”- Carrie


är trött. vill sova. ska sova! yey!


ohh...

måndag idag. tar det imorgon hihi. älskar att skjuta fram på saker, även om det inte alls är bra, men jag vill inte. har inte lust ;p!

Core idag. Bränna bränna - bygga bygga!!

men nu - myyys!


Stockholmo!

Min helg har varit helmysig!! Är så glad att träffade dig igen! Är glad att det blev som det blev... Annars hade jag nog inte fått träffat dig på länge.. Vilket jag har velat ett bra tag nu utan att ha sagt det till nån..
Snart ses vi igen :)!



Han är så söt när han sover
Själv har jag inte fått mig en blund
Det är den bästa av gåvor
Att kunna sova lugnt

Han är så söt när han vaknar
När han sträcker ut sig som en katt
Och säger att han nu saknar
Det som han drömt inatt

Han är så söt när han säger
Jag tror jag stannar kvar i sängen hela dan
När han säger att det bästa med mig är
Att jag är likadan


drömm

Inatt drömde jag att du låg breve mig när jag vaknade upp i drömmen
när jag vaknade i verkligheten, var jag ensam
rätt trist

I'm leaving..

Jag drar snart till Stockholm! Lovely!! Ska bli så mysigt! Ska ompyssla och bli ompysslad. Sen på lördan ska vi träffa min superbraiga Evelina♥!! Det ska så härligt att få träffa henne. Blir ju även andra personer, tex Emelie :)! Aa min helg, kan jag säga redan nu, kommer bli så bra!!

Mina muskler är så trötta. Tur att dom får vila nu under helgen :)! Snäll som jag är hehe!


Men nu ska jag packa, duscha, göra i ordning, mysa lite med anne som kom hem nyss, fixa ordning litep å rummet och sen bär det av! Stockholm here I come!




jag och min vackra på nyår!


"Hej jag är en glad och positiv tjej som tycker om att...."

Säger bara en sak: JAG SAKNAR ER ALLA!!!!!!!! Fan klassen asså! Alla ni är så saknade! När SKA vi ha reunionen HALLÅ?????????? Jag ska försöka komma ner i början av okt till er i Kalmar och ge er en masssssa med kärlek!! För det är ni sååååå värda!!!! underbara minnen! 


Idag har jag tränat det nya bodypump passet. Dom byter koreografi var 3e månad och idag var realesen på den nya. asså det blev bara jobbigare och jobbigare. Ärligt. Trodde jag skulle skaka sönder mina ben på utfallen. HÄR kommer det att byggas muskler kan jag lova. Har även lagt till ett pass på mitt träningsschema!! I like :D!

Naaaaee niii! nu ska jag nog försöka sova. Imorgon ska jag till sthlm hihi!

min nya personliga brev ska innehålla, tycker lennie:
"Hej jag är en glad och positiv tjej som tycker om att..." (aa min förra klass vet slutet på den frasen.)

aaa bra va ;)! nerå jag bara skojar!


Många tjejers drömm... inte min dock ;)

Inatt drömde jag att jag hade sex med Alexander Skarsgård, när han var vampyr i True Blood. Wow. Det var en cool dröm. Drömde även att världens sämsta frisör skulle sätta fast löshår på mig med limm. När jag kom hem så ramla allt av. Jag tror jag vet varför jag drömde om detta haha.

Tycker fortfarande att min jacka är fin =)! Ska ner o kolla på ett par skor med snart. När det har slutat att regna!


Imorgon :)!


Shopping!

som många tjejer i hela världen så älskar jag med att shoppa! Idag strotsade jag runt på Ica Maxi och spanade in en sjukt fin jacka. Det började med lite raggning i Norrköpings city, sen tog vi det till first base - omklädningsrummet. Sen var jag lite fräck och drog till 10th base - köpte med den! Så nu ligger den här och är allmänt fin och jag vill använda den hela tiden!

Om två dagar ska jag till sthlm! whoppa! Det ska bli så mysigt så. Längtar!


Nu ska jag snart käka, sen blir det Top Model!!! Massssa med Top Model :D!

Funktionell träning idag. Gudars var trött jag är. Snacka om att det är ett intensivt pass haha ;p! Nae men det var riktigt nice. Imorgon - Bodycombat (?) och release av Bodypump #75!! yeyeyeyeyey!!! Happyface!!

Snart vill jag träffa min förra klass ♥!


Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me


Stirrar

Jag stirrar mig blint på en bild som jag fick igår... Ohh! Like it!


Tränade pump nyss. Shit. Min kropp nu är inte mycket att hurra för. helt död. älskar den känslan på ett sätt. man känner sig nästan maktlös. Ligger och lyssnar på lugn och skön musik och bara tar det lugnt. kan inte göra så mycket mer haha. Hur var det nu? Var det så här haha?

Wish you were here!





Tavlor!

Idag ska jag köpa tavlor! Wiiie! Eftersom jag har gjort om i mitt rum, så ska jag ta ner de få korten som än hänger kavar lite löst, och sätta upp tavlor. Mysigt! Är även sugen på att framkalla en massa kort från skoltiden + Face2Face tiden, men det får vänta lite. Vill hellre ha tavlor jut nu :)!

Längtar massa tills jag ska till Stockholm! Jag o Evelina kom fram till att det där vinet ska ner på lördag! Även Emelie ska med! Ska bli supermysigt. Jag kommer ha en sån himla mysig helg, det känner jag på mig :)!



aight...

no pump today! Blev megastädning hemma ist och Core på det =)! Imorgon ska jag träna pump wiiie!!! nu ska jag fortsätta min storstädning, börjar bli klar.. Har någon slags hylla här som jag inte vet om jag vill ha kvar eller inte. ska nog till lkpg nån dag och gå på Ikea och kolla läget!

Tycker om vänner som ställer upp! dom är guldvärda!!

tankegång

frågan är om man ska börja att inte skriva så mycket på bloggen. Privata saker. Dock är det rätt mycket som jag inte skriver och det som är personligt är ju inte megapersonligt, tycker jag. Men en del namn ska man kanske inte skriva ut helt med respekt för den andra. Förutom dom som jag vet att det är okej att jag skriver ut namnet på. Det som är mega personligt, enligt mig, skriver jag bara små kommentarer till mig för att komma ihåg! Och dom som vill veta, får helt enkelt vara ovetande =)! för att göra bloggen lite mer hemlig hehe! I december har jag skrivit i 4 år! Shit! Det är en del minnen. Började ju när jag var 19, så det är massa party inlägg. Rätt kul att läsa ibland tycker jag. Man blir påmind om saker som man har gjort eller sagt. Och denna blogg ska inte raderas och inläggen ska aldrig ändras eller raderas. Bara så ni vet. Och det här är en blogg för mig, så jag ska komma ihåg, fungerar som en dagbok för mig! En tjejs dagsbok om vardagliga saker. Om era namn dyker upp så är det ju askul och det ska jag fortsätta att skriva.






Aa just det... en sak till I do not like anymore!
Och jag vet att du vet vem du är, för det finns ingen annan som kan ta åt sig.

Aaa just det.. synd att jag inte har hört av mig oftare till dig, men nu gör vi det K! And I like it!


lite små planer

Det kan bli spännande!


Dagens träning: Bodypump.
På torsdag släpps det nya passet ohh yeaah!


Stockholm!

Evigt farande för mig. Nu blir det Stockholm i helgen för att hälsa på K! Vi ska även möta upp Evelina  på ett glas vin på lördagkvällen tillsammans några kompisar! ska bli riktigt riktigt mysigt faktiskt. Jag och K ska även åka på en sightseeing tur i Stockholm med sånna turistbussar. Turista loss i Stockholm :)!

Energi, det ger du mig!

Bokat och klart :)!

Min dröm

Asså hade ännu en till fantstisk mysig dröm. Vaknade upp med ett leende på läpparna och bra magkänsla.
Mina drömmar påverkar rätt mycket mitt humör konstigt nog. Inte alla, men många!
Tror den drömmen kommer att göra min dag.




älskade våra skålglas på nyår 09/10 ;)!
Vad sägs om att fira ett till nyår tillsammans eve ;)?





Life is a journey
It can take you anywhere you choose to go


Yo digo: Cualquiera que sea amigo, te besé a un tipo

Nu händer det grejer här. tänker inte säga vad. nästa helg ska jag på äventyr i Stockholm. Vad jag ska göra, är en hemlighet.. Kommer berätta det om en vecka. Jag tycker det ska jag bli väldigt mysigt och spännande!

Ikväll har jag umgåtts med bea. vi satt med två av mina kompisar och såg på Tekken (älskar att kommentera i filmer, så det blev ett par sköna kommentarer för filmen var väl sisådär...). Men det fanns eyecandy for all of us ;)! Sen käkade jag o bea på Max och det är alltid lika gott. Var inte ett dugg hungrig, så det blev bara chilicheese, men det är inte fy skamm!!

hmmm.. what's going on?







Non dimenticherò mai la nostra notte speciale insieme!




tankeställare

ja nu fick jag mig en tankeställare helt plötsligt. Spännande. Hemsedal? Hoppas!


mina..

muskler är jävligt trötta haha! Jävlar vilken träningsvärk jag har, sinnes.

igår fick jag över 50 sms. shiiit. jag har ont i mina händer idag, för jag skrev så många hehe! måste sluta skriva så många, men är det kul så är det :D!!

hade en jävligt trevlig kväll igår! Jag och adam satt och drack kannor och sen vart jag sjukt sugen på mcfeast, men då var mcd stängt. varför har dom inte öppet längre för? det är ju nästan helg. så jag åkte hem och åt hamburgare. jag och adam "bestämde", eller man kanske ska säga diskuterade om att kanske dra ner o se Sverige-Holland. Dra en roadtrip från gbg-amsterdam. om det inte blir billigare att flyga. vi får se!


men nu ska jag upp, käka, se lite på tv, sen åka och träffa min läkare. va händer ikväll då kan man fråga sig!



oh hell no

Bodycombat träning idag! Slåss lite, det behöver jag hehe! Öldrickande ikväll - ohh yeah!!


p.s i miss you...

Idag saknar jag en viss person väldigt mycket. här nere kommer ni nog att lista ut vem det är jag saknar!



When I'm lost in the rain
In your eyes I know I'll find the light
To light my way, when I'm scared losing ground
When my world is going crazy you can turn it all around
And when I'm down you're there pushing me to the top
You're always there giving me all you've got



For a shield, from the storm for a friend, for a love
To keep me safe and warm, I turn to you
For the strength to be strong, for the will to carry on
For everything you do, for everything that's true, I turn to you



For the arms to be my shelter through all the rain
For truth that will never change for someone to lean on
But for a heart I can rely on through anything
For the one who I can run to oh I turn to you
 


I love you babe ♥


Första dagen!

Idag lämnade jag av min lillasyster på hennes första dag på nya jobbet som kock på Hugo ;p!! Lilla gumman, hon var så nervös. Men hon kan det där. Hon är en riktigt duktig kock med. Men hon ska bara provjobba nu, men hoppas på det bästa!! Knallade runt på stan och insåg att jag inte ska köpa något på stan!

Idag har jag träningsvärk. Utan dess like. Min rygg is killing med. Men är på't idag igen. Ingen träningsvärk ska komma emellan mig och min träning. Sen så kan jag inte träna nästa mån lr tis :(. Så då får jag träna lite mer denna vecka.

På lördag ska jag göra en rolig sak. Och fhv en riktigt bra sak med.

Nu ska jag äta - sen träna :D!!



danmark?

ojoj jag har sökt jobb i landet Danmark! och hur ska jag förstå dom? haha! skulle va kul att få jobb där, man tjänar rätt bra har jag hört. det är rätt många jobb jag har sökt där, så vi får se om man får något napp hehe! ska även till Mamlö på lördag och lämna in en ansökan på en bar där. det är ju uselt betalt, men man ska inte jämnt tänka på pengarna =)! huvudsaken är att jag kommer ner dit :D!!!

Grattis till Jenny idag som tog sitt efterlängtade körkort!!! du är bäst gumman ♥! DET ska firas ORDENTLIGT på lördag i Malmö ska jag säga dig ;)! Och vi kör en SarahochJenny kväll.. ojoj! det... då blir det fest!! hihi!!

Igår kväll blev det pump. Måste öka på nu så jag får muskler och svettas haha!! Lääääängtar tills på trosdag då jag får köra Bodycombat som är så askul!! Sen längtar jag jättemycket tills fredag med!! Ihhhh!!! Av flera anledningar!!

Ikväll - Bodypump! Öka? Beror på vem som har det, men nån gång måste man VÅGA öka med! haha! När jag tränade som mest, när jag var på toppen, så hade jag tunga vikter. mina lårmuskler var inte att leka med då. Skulle vilja pröva bänkpress med fria vikter och se vad jag pallrar! Nu skulle jag nog inte orka så mycket, men om någon månad skulle det nog va andra bullar =)!

nej nu är jag galet taggad för träning.. kanske blir nått pass innan =D!


det är mycket kärlek till den här tjejen!! Hon är ju min prinsessa :)

träniiiing!

Imorse låg jag i min säng, tills jag tvingade upp mig själv, för att besöka min läkare. Väl där tog undersökningen 15 min, ungefär så lång tid som jag hade räknat med. + blodprov. vilket var mindre underhållande. men det gick bra. jag och min neuroläkare kom fram till följande: ska göra ett EEG. DET är trist. Fy farao. men det måste göras för jag ska fixa en sak hihi! Sen såg jag att jag har mindre syn på mitt högra öga än på mitt vänstra. det gjorde mig lite ledsen. men men.

idag blir det überträning!!! sweeeet! Eller bara pump, men det ska ökas och svettas! hihi! så jag blir fit till winter 2010 ;)! behöver trimma kroppen nu ;)! hihi!!

nu har jag glott på Grey's anatomy, så nu ska jag käka lite och ladda inför träningen! sen imorgon blir det pump igen, onsdag vila, torsdag combat + pump. hihihi! älskar mitt träningsschema! pushar mig själv to the limit, där är där jag verkligen kan släppa ur all energi och bara älska livet :D! hihihi! där och på några andra ställen!



Mmmmys

min dröm inatt var sååunderbar :)!
Älskar mysiga drömmar :)







- Nae Sarah, inte nu igen..

hahahahah!

min kväll igår var så rolig! skratta så jag nästan vek mig ;p!


SKÅÅÅÅDA!!

Vill ha en liten reunion snart med klassen + några till från skolan!


massa med kärlek till er ♥

Den greken visste vart den skulle sitta!

Nu pratar jag ju självklart inte om en riktigt grek, utan mackgreken som man kan beställa på Fräcka Fröken ;)!! åt den vid 16 och är fortfarande mätt och då har jag även tränat pump i en timma haha! herregud. Älskar den mackan! REKOMENDERAR!!

Vill verkligen åka nu!!! saknar dig för mycket!! snälla bli 10e fort nu :D! Sökte ett jätteroligt jobb idag haha! gudars hoppas jag får det. då kommer jag att ha kul ;)! i Skåne då, inte här. ska ju till skåne! vill inte vara här =p!

skämt och sidå! Imorgon blir det sthlm och då blir det tyvärr inte så roligt som förra helgen hahaha!! Nej jag ska faktiskt på begravning. mindre roligt mindre roligt. min gammelfarmors syster, hon blev 93 (!) år gammal. Seg kärring ;)! Nae hon var en rolig tant!

Jag ska fan va nykter i helgen. tror förra helgens alkoholintag räckte för en månad och framåt hahahaha! herregud säger jag bara! Vilken jävla helg vi hade och som vi såg UT på vägen hem. djävulska makter säger jag bara. INGET att hänga i julgran eller nått sånt liknande. ångest och mådde piss + nytatuerad hahaha!! sen kom jag hem på söndan och då hade min lillasyster vart på kalas på lördan och mådde ungefär som jag gjorde på lördan. men hon mådde dåligt på söndan ;)!!! vilken bra storasyster jag är :p!!

kl 10.00 kommer farmor o farfar (♥) upp hit och ska fika lite, jag ska äta frulle anne ska äta frulle, mamma o pappa ska titta på =p!! sen ska vi dunka dunka i bilen på väg upp till sthlm. Anne o jag pratade idag om begravningen och vi är rädda för att inte gråta. tänk om alla gråter utom vi. pinsamt. Britta var en fin människa, så vi kommer nog fälla ett par tårar! begravningar är inte roliga!

nu pratar vi om något annat. min dag.. hmm.. jag va ute på äventyr med anne o emma. vi åkte bil, snackade massa skit, letade presenter, anne o emma köpte skämtsaker, fikade och snackade skit, skrattade med en himla massa. jag skulle säga hej till en liten töntig chihuahua, tror jag det var, men hundfan skällde och bet mig nästan. skrek till och skrämde emma och alla som va utanför Hageby ingången glodde på oss och skratta. emma fick nästan en hjärtattack. ska aldrig mer hälsa på små hundar som ser oskyldiga ut. djur och jag går inte ihop asså haha! jag hann även med att sola och träna med!!

min dator har fått virus :(. så den ska på rehab imorgon.. hoppas den blir bättre då!

nu ska jag sova!!


saknar er på teamet ♥! vi var grimmast ;)


RSS 2.0