turismklassen

är såååå glada att vi inte har några lektioner idag. folket är såå trötta och matta efter gårdagens. vi har jobbat så hårt och fått feedback som man ska ta och sen omvandla det till något som man kan göra bättre. tar på en. så tack för att vi fick "ledigt" idag så vi kan vila ut oss och ta det lugnt. imorgon har vi tema funktionshinder. ska bli riktigt intressant. har ju "vuxit" upp med funktonshindrade. Min mamma o pappa har jobbat med det, men inte nu längre. så jag har vart med dom på jobbet ibland =)!

just nu chillar jag på mitt rum med daughtry! myyyys! och så tvättar jag, så jag får inte ligga såhär skönt så mycket längre till.. en halvtimme.

har skrivit upp i min mobil 15.00 Träna! hehe! nu har jag inga undanflyker längre. nu ska jag trimmas till max till julen, så jag kan äta massor :D!


underbara paris ♥


musikcafé

myspys i matsalen i kväll!
imorgon är allt som vanligt igen.
lektion med jessica hela dagen
sen chill med klassen på kvällen!

Rosanna fyller 20 idag =)! Grattis :D!

redovisningar

idag har vi föreläsningar inom klassen hela dagen. vi har delat upp oss i grupper om 2 o 2. Så idag presenterar alla det vi har åstakommit dom här 3 veckorna!

lång tid tar det iaf.. men det är superkul att se allas arbeten. alla har jobbart så hårt =)! Jag o jenny har verkligen legat i dom här sista dagarna. och idag ska det redovisas! ska bli kul! lite nervöst bara. det filmas in och vi ska få direkt feedback av 4 lärare.. nervigt ;)!

men nu har vi en rast på 1½ timme.. rätt nice faktiskt. det är mycket koncentration ;)!

men nu ska jag se lite vänner!

weekend

vill åka utomlands på en miniweekend med alex. vill vill.. men det lär väl inte bli av. så mycket annat som ska hinnas med och så måste man ju ha pengar med. hoppas jag får från norksa skatten. "Man ska inte räkna med pengar man inte har" sa min morfar till min mamma för länge sen. fan vad det stämmer! Vilket jag har gjort sjuuukt många gånger i mitt liv och blivit besviken. så jag har slutat med det.. tills nu :p!

men men. sånt som märks.

igår hade jag en riktigt slappdag. åt lite god mat med mysvännerna och såg lite på Pirates of the C! Men ska se klart filmerna ikväll tror jag. Eller imorrn..

Jag o jenny har pluggat sverige projekt hela dagen. Nu ska vi bara nöta o nöta så sitter det. Men vi har rätt bra koll tycker jag :)! Kommer nog bli prima! Vi ska presentera det vi har jobbat med imorgon nämligen. alla är nog lika nervösa och oroliga, men det kommer bli bra. lärarna ska spela in med en kamera, så det kommer bli spännande att se. sen ska dom ge feedback var och en direkt och det kommer bli jobbigt. gäller bara att andas lugnt!
jenny o jag har en sån rolig bild på vår familj ;)!

men nu ska jag ner till källaren o hämta min tvätt, sen sätta upp en ny, för det börja krisa lite, men inte riktigt än ;)! Lånade linas (tack) maskin och slängde in lite kläder som ska räcka tills nästa vecka!

sen blir de att plugga kvällen lång :)!

jenny, jag o linnéa från i fredags!


ibland

ibland är inte livet så lätt som man vill att det borde vara




men jag älskar dig iaf!

skönhetssömn

sov gott alla :)!!


fast...

denna vecka har gått oerhört fort. Jävlar, den har bokstavligt talat bara sprungit iväg. kändes som det var igår som vi sa "nu är det fredagsmyyyyys". Men det är skönt när veckorna går fort. Har haft 3 sovmornar denna vecka, nice!!

Vi har inte gjort så mycket. Eller jo igår så var vi på Kalmar teatern. Ska jobba där med klassen detta år, så vi får in pengar till vår examensresa i vår :D!! nice!

btw London i vår kanske =)? you never know!

Nu ska jag soooooova, fan. Har så sjukt ont i huvet. Men först ska jag se vänner! har fått vänner nostalgi! älska!

nej men mitt liv är bra här asså =)! Mina vänner är dom bästa!!!!!! I HELA sverige!

nu ska jag göra en köttbullemacka :D!!


mysfaktorn är väldigt hög!

Jag är hög...
av lycka
och av kärlek!


högalid rasar!

denna gång på riktigt! IDIOTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tur att det inte handlar om nån av mina kompisar!! så stolt över dom =)!

Hela dagen har alla på skolan gått omkring och pratat om den öppna scenen som vissa vad mer på igår! Det var så fiiiint!! Hoppas jag kan lägga upp bilder snart

Dagen har vart rolig faktiskt. Vi hade vårt tal idag och det va sjukt nervöst första gången, men efter lite feedback och koncentration och peppning, så gick det mycket bättre andra gången! Klar förbättring! Vår lärare kom in 2 gånger och båda gångerna missade hon mitt tal precis ;p!

nu har jag tvättat och ätit, så nu blir det chill tills jag ska över till 3an o se på Idol, sen när till Norra och myyyyyysa! Alla verkar vara på myshumör idag, underbart :D!

Men nu ska jag ta en dusch, för jag har tränat idag! Vart inte allt för seriöst ;)! Helt död typ. Sov 20 min innan jag skulle träna, sen gick jag upp 3 min innan jag skulle va där ;p!

hatar förresten Spotify för tillfället.. Bara slutar spela mitt i en låt och jag tänker inte betala, icke icke! dessutom är jag så trött på reklamen, så man kanske får lägga lite pengar.. men lyssnar inte så myclet på spotify, men när man väl gör det, så är det sjukt irrtiterande! suck!

Har förresten börjar lyssna väldigt mycket på 3 doors down.. haha! softrock ;)!



öppen scen!!

Idag var det verkligen muiskalisk afton på min skola. musikalisk.fantastiskt.gripande. Helt suvärent! Folk kan chocka en ibland asså :D!! Skönt med sånna.
Öppen scen - fokk får anmäla ig att göra vad dom vill på scen och vem som helst får komma o gå när do mvill, dom får uppträda med vad dom vill.. Denna gång va massor från min klass med och vår fin fina Emma sjöng fields of gold. Tårarna va inte långt borta.

Dagen har vart rätt slapp! hade ingen lärare på fm så vi fick jobba med det vi ville. Alla bara "TAL" direkt. Är klar med mitt faktiskt ;P! Behöver nog gå igenom det några gånger så det sitter, men kan det jag pratar om och har gjort det förut, så det är inte så svårt! Nu gäller det bara att prata inför kompisarna........

puss på mina fina vänner! och alex ;)!


skrivtorka

fan va dåligt det går nu asså... Va ska man fortsätta med på sitt tal vi ska ha på fredag kl 8.30? SUCK!!!!!! Vet vad jag ska prata om, och har inledning, men sen då? Va ska man skriva då? Assvårt juh.. Har ändrat flera gånger både början och mitten.. Får börja med slutet så kanske det släpper!!

I dag har vi haft lucia rep (!)! Var riktigt svårt, typ det svåraste hittils haha! Men det kommer nog bli riktigt fint :)! Vi har HÖGA förväntningar nu!

Ikväll vart det mys på norra. jag  linnéa försökte klura lite i photoshop, men letade mest efter en bild som linnéa inte hittad eefter 20 min! Så vi gav upp o gick o kolla på idol ist :D!! Mina vänner är dom bästa!!!!!!!

Nu är jag såååååååååå sjukt trött, så jag ska faktiskt sova snart... hoppas jag. bara jag tittar på min säng, så blir jag helt trött... men men! får inte titta däråt helt enkelt ;)!!

hahahahahaha!! ja va ska man säga!!

underbara vänner!

Nu sitter jag på mitt rum och filsoferar! Över livet och dagens diskussion/prat på maten. Så skönt att lätta hjärtat ibland känner jag! Tycker så himla mycket om mina fina vänner!! Både klasskompisar o dom som inte går i min klass! Alla är så underbara! Mår så sjukt bra nu asså! Ni fattar inte hur bra jag har det här :)!! Trivs  som fisken i vattnet!!

MIN HELG spenderade jag i Norrköping :)! Japp, jag o jenny satt oss på bussen o åkte iväg :)! Låååååååångt är det hem kom vi fram till. Och hon bor i Nyköping så det tar extra lång tid för henne. Stackarn! Men men, hon hade haft det bra!

Jag fick träffa min underbara familj som jag har saknat sååå mycket. Även min fiiiina Alex!! Shit va jag har saknat dig älskling! DU betyder massor för mig och jag är så tacksam och glad att jag har dig! Du är min fina man!!

igår firade vi 2 år o 11 månader!!


Sen fikade jag lite med bea och vi pratade massor. Var skönt att träffa henne! Har saknat henne med!! Hoppas hon kan komma ner nån gång hit :)!

På kvällen vart det party och vissa personer vart rätt överraskade att jag va hemma :D! Riktigt kul! Men kvällen slutade med att jag fick åka hem :(. Jävla skitmage säger jag bara. Förstörde min kväll. Men jag sparade pengar + att jag sov som en prinsessa när jag väl kom hem :)!! Låg kvar flera timmar på morgonen o bara njöt av min sköna säng!! Myste med lite film o sen umgicks jag lite med min kära familj..

Sen satt jag på bussen igen! MEn dom har eluttag och jag har mobilt bredband, så tiden gick rätt fort. Såg lite film, satt vid msn.. Kom hem runt halv 9! Då vart det mys med vännerna!! Skönt o va hemma. Men nu dröjer det lääänge innan jag kommer hem igen. v43 på söndan.

Men jag hoppas på att alex kan komma ner snart! Har sagt det till sjukt många och alla blev glada, så nu får du ta o komma ner ;)!!


Nej nu ska jag plugga lite. Har håltimme till 15, då vi har tyska.. Men rätt skönt att få ett litet brejk från skolan och chilla lite. Men alltid skönt o sluta tidigt, men man kan inte få allt :)! Lyssnar på Eminem hehe! Har inte lyssnat på honom på länge ;)!! Nu blev det Stan!


nej ni får ha det superbra!!

My dream...

i have dreams yes i have.. Min dröm just nu är att komma till Hawaii.. Tänk om det blir verklighet nån dag. Man ska försöka nå sina drömmar. Har ALLTID haft för höga drömmar och det har inte gått som jag ville (förutom denna utbildning!). Så varför skulle denna "slå in"?

Nu går jag Turism utbildningen och vi ska praktisera 4 veckor i april. Har en kontakt som ska hjälpa mig och han frågade mig vart jag vill praktisera "Hawaii" sa jag då..


Tror alla kan nå sina drömmar om man bara kämpar lite och kanske lite till. Andra kan ha en jävla massa tur med! Skönt för dom! Jag är alltid en person som har fått kämpa lite extra, så nu antar jag att jag ska få kämpa lite lite till! Jag vill verkligen detta och hoppas som fan att jag!

Där nere vet jag inte vad jag vill jobba med och jag tror att man kan jobba med sjukt mycket där nere.

När jag va i usa i sommas vart jag helt förälskad i landet, (är även det i paris, thai o grekland med!), och tänkte när jag var där "Fan här skulle jag vilja jobba". Ska fan se till så jag uppfyller min dröm. Vill inte sitta när jag är 60 och undra va som hände med mitt liv när jag går till industrijobbet för 638908 gången. Nej usch! JAG VILL UT I VÄRLDEN!!!!!!!!!

Skulle ju inte va helt fel om alex ville med :)!

Idag har Jessica, vår turism lärare, pratat om hennes liv och jävlar va hon har gjort mycket. Rätt häftigt!
Sen kom även 2 som hade pluggat 2 år tidigare och pratade lite. En av dom hade jobbat på mallorca, kreta och nån mer ö i spanien tror jag. Hon verkade älska sitt jobb och när hon stod där blev jag typ helt varm i kroppen och tänkte "det där vill jag jobba med". Snacka om att man har hittat rätt linje :)!


dreams dreams dreams! Man kan verkligen drömma sig bort, men sen när man kommer ner på jorden igen blir man lite mer realistisk. men NEJ man ska alltid tänka positivt! Vet att det är sjukt långt kvar till april, men allt går så fort här! Så helt plöstligt sitter man på planet ner till hawaii ;)!



Nej nu ska jag ta ner mig själv till jorden och gå och äta lite tänkte jag! Sen blir det Idol med typ alla i klassen ;)!! Igår blev det tom kladdkaka :)!! Sjukt gott!!


vem skulle inte vilja jobba här =)?


på fredag =)!

va bra! Väldigt bra ;D!

nu är det en vecka sen åker jag hem! Hem till min fina familj och min underbara alex och mina söta vänner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
sen att bea o evelina kommer ner från sina städer är ju helt fantastiskt :D!! Synd att inte ida kunde komma ner, då hade allt vart top noche!

 sakna!

men man kan inte få allt i hela världen, bara nästan ;)!


fredag!!!

idag är det friday!!! Vilket betyder helg, vilket betyder sova :D!!!!!!!

Typ alla ska åka hem denna helg, så det kommer bli rätt tomt! Vi som är kvar får göra det bästa av situtaionen ;)!! Jag åker ju nästa helg, då får dom klara sig helt själva ;p!!

Men ikväll blir det mys har vi kommit fram till! Film och chips o dip =)! Myyyys!!!

Men nu ska jag ta bort min ansiktsmask o gå ner till resten av packet i Norra =)!!

nya gardiner!

jag har världens bästa farmor o farfar! Dom kom ner från västervik till kalmar för att gå på ikea och sen koma hit med mina nya fina gardiner som hänger så vackert! + en sån klisterblomma man kan sätta på dörrar som man får klistra själv! kommer blir så fint! ska även köpa nått svart/vitt överkast med!
Har även fått en ny byrå! Så NU är det äntligen fint i mitt rum. Mycket mer personligt och mysigt!!


Nu sitter jag o lyssnar på den där förbannade låten som har gått runt i hjärnan hela dagen!! Så jag kan börja sjunga på en annan som jag kan ;p!!

Idag har vi haft en massa turism med jessica och alla är helt sugna på att dra in pengar till vår resa som vi ska göra i vår! Hoppas vi får in en massa pengar så vi kan åka iväg och verkligen njuta o slösa ist för att vara sparsam!

Ska bli nice!! Har även pratat med en person som ska hjälpa mig att hitta en stjysst praktikplat utomlands till våren! HOPPAS att han kan hjälpa mig! Skulle kunna praktisera nästan vart som i världen! Men Hawaii skulle ju va nått asså ;)!! En månad chill på Hawaii tackar man inte nej till direkt ;)! Sjukt långt är det iaf, men vi får se vad som händer :D!!

Ikväll blir det mys med lite film.. Edward Scissors hand/s?!!

Jag o Jenny ska även boka biljetter hem tills 11e idag =)!!


tidig morgon och lång dag!

idag är det en låååång dag. Slutar 14.30, men ska ha gitarr (!) lektion 15-16.30. Sen ska jag umgås lite med min farmor o farfar. Myyyys! Dom kommer hit till Kalmar och ska fixa lite i mitt rum, gardiner och byrå och smått och gott! Dom är så snälla! Ha en liten "semesterdag" i Kalmar ;)!

Nej nu ska jag äta frulle! Ska lätt ta med mig min cola som jag köpte igår! Annars kommer jag nog att somna..

Går och nynnar på Tokio hotels don't jump.. störande. men den är rätt bra. Igår var det Lady Gaga som jag sjöng på. Se vad det blir imorrn "pokerface", fast en av alla remixar så klart :D!! Jag brukar sjunga på låtar som jag bara kan lite på . Antar att ALLA gör det. Vet att Alex brukar STÖRA mig när han sjunger så det där liiiiite på en låt som han inte har en aning om hur den går. Då brukar jag skälla på han! Har blivit en del under åren. 

På tal om år, så firar jag o alex 3 år snart! 14 okt för att va exakt!

 
Ha en fin dag!


miss!!

jaa nu börjar jag längta hem faktiskt. Och inte bara hem - utan enda uppe i umeå! min fina ida! och till en fin människa i örebro - min söta bea! saknar er!

hemma saknar jag alla. Saknar även min djur som jag har gett bort till en supernsäll tjej i alingsås. Dom saknar jag med.

Men när jag åker här i från, kommer jag sakna mina söta vänner här med.. varför kan inte alla bara va på samma ställe för? Va skönt det hade vart!

MEN jag kommer hem! Den 11e har jag o jenny paxat en plats i bussen - jag till norrköping hon till nyköping! mysigt o ha en kompis på bussen med. Går tiden fortare! men efter en sliten vecka i skolan, lär vi nog slappna av o somna ;)!!

men jag trivs väldigt väldigt bra här ska ni veta! underbara o roliga människor runt omkring en hela tiden. asnice!


jag och min gosis!

jag och min fina alex i paris

jag och min söta bea på väg hem från liseberg!

RSS 2.0