torsdag check!

oohh nu är det nära! men börjar få lite sperationsångest om jag ska va ärlig... hur ska jga kunnalämna desa fina människor? kommer bli tomt till en början. har van att ha dom 24/7. på riktigt :(. kommer bli jättetrist att lämna dom små liven asså. men reunions finns ju alltid :D!

sen ska jag ju hem. det är alltid nice asså! men jag ska ju dock inte hem, så det blir inte hemfärd förns onsdag troligen. ska bära runt på min stora väska överallt känns det som de kommande väckorna. den är rätt tung.

men nu ska jag sova! har haft en supermysig dag! har stått med Kine idag och vi hade det supermysig dag på jobbet.. Sen tog vi en shoppingrunda och tro det eller ej! DET var länge sen. och skoja inte om rean. ohh jääävlar. hittade massssor!! ett par snygga tights som hade kostat 249 kr, fick dom nu för 49 kr och dom har jag ändå kollat på i några månader. tålamod tar ut sitt pris i slutändan ;D!!! love love love it!!


ne mina små vänner, nu blir det en skönhetssömn. är sjukt sliten, trött och vill hem. kommer hända lite roliga saker på teamet och det behöver mina kära kollegor =D!!

 


one down 2 days to go... then Göteborg :D


snart...

... får jag åka till hem:D!!!!!!! SWEEEEEEEEEEEET säger jag bara! torsdag, fredag, lördag kvar att jobba sen på lördag blir det avskedsfest! det ska bli gutt! Kommer sakna mitt fina team, men reunionS säger jag bara ;)!

nu vill jag faktiskt bara ut och resa. det ska bli så himla roligt! ut och upptäcka östeuropa :)! en del av den iaf ;)!

nu sitter jag på mitt rum med Kine och Emilia. Eller satt iaf. dom gick ner för att röka, äckligt. är så glad över att jag inte har fallit ner i det träsket :D!! ikväll ska jag o kine ner på byn o chilla lite med öl och myspys! men vi lär väl gå hem rätt tidigt eftersom vi är skäpligt trötta.


men annars är allt lugnt. ska bli så mysigt att komma till göööteboooorg! hälsa på kompisar, gamla klasskompisar, mysa med marc, kosa mig masser med min syster, sola, bada, chilla, inte tänka på jobb, mysa ännu mera och ha det underbart!

nu ska jag göra iordning mig för en mysig kväll här =)!


jag o kine på vår midsommarfest =)


kos kos

ikväll har jag o kine kosat oss masser =)!! snackat och beklagat oss lite! skönt o ha någon att prata om som går igenom samma sak.. asså med jobbet då!

MEN SNART SLUTAR JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

betällde biljett till gbg med SWEEEEET!!så på söndag kl 17.05 är jag på Nils Erik stationen i gbg =D!

nu ska jag sova och drömma fina drömmar ;)!


snart drar jag o marc på resa med =D!! ska bli sååå mysigt :)!




SÅNNAJAAA

nu har vi internet igen!! SWEEEET!! Chillar i Skien med Kine på hotellrummet!! Kom hem från Oslo nyligen och det var sjukt nice och roligt i Oslo azzzzå! Mycket östgötska :D!

Veckan då.. Ja den var sådär. slet mkt och skrattade en del! jag o johan hade en rolig dag iaf :D! haha! sen så har jag styrt fram och tillbaka med diverse bankärenden, men NU är jag fan klar asså :D!!! jääävligt gut.. har tagit ett bra jävla tag azzz...

Vi bodde sjukt mysigt och allt, men inget internet dock. så mobilräkningen lär va rätt hög haha!!

har bestämt mig att åka hem 1a augusti, så det ska bli riktigt niice. ska chilla lite i gbg med mysiga folk och även bjuda min syster på bio! sen blir det bara massa med mys och njutning av sol, mat och kärlek!!!

asså jag är rätt sliten asså. hade en heldagsfylla i lördags! haha! Korkade upp kl 14 på lördagen på stranden och sen var jag salongsberusad hela dagen + kvällen. men på kvällen vart det lite mer och då var jag extra glad :D! vart nykter runt 9 på morgonen!! Riktigt skoj i Oslo =D!!

men nu är man back in the game.. sista rycket SISTA veckan :D!! Sweeeet!!

saknar saknar saknar!!!!


tankar och funderingar



många tankar och känslor kommer upp.
många känner som jag.
många vill som jag.
vad?


längtar masssor tills fredag ska ni veta :)!











I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It's gonna be a bright (bright), bright (bright)
Sun-Shiny day.
It's gonna be a bright (bright), bright (bright)
Sun-Shiny day.

Fan vad jag saknar folk asså.. och mina systrar! massa ton med kärlek till er ♥!


Kaaaa faaaaaan

lille lille vän ;)! så skoj! kommer aldrig glömma det!

Idag slutar min fina Hilda.. ikväll ska vi kosa oss masser med taco o allt! lite öl på det med, ska bli nice.

idag jobbade jag med kine och dagen startade med ett långt morgonmöte som slutade med i dålig stämning och hunger. så jag o kine satt o laddade med en frukostbuffé. Riktigt gott och fint satt det =)! mer kine o sarah till folket med andra ord haha!! sen hade vi väldigt skoj och mysigt på jobbet! vi skrattade en himla massa och pratade om en massa saker. gick dock inte så bra, men orkar inte just nu bry mig om jag ska va ärlig. imorgon är det ny dag och nya tag! niiice!! det är mina pengar liksom!


Nu har jag bestämt mig att komma hem den 4e. Ska bli skönt och inte stanna till den 14e som det va tänkt först, inte den 8e som det vart sen, utan den 4e blir det hehe =)! längtar så mycket hem och ska bli supermysigt att få träffa folk med! På fredag em ska jag till Oslo för o finna ut lite saker. hoppas hoppas!

Men ikväll ska vi kosa oss massor som sagt! sen senare ska jag se på en film som gör mig glad. prata med lite folk.


jag o hilda


lund, hemsedal, norrköping, turné??

VA SKA HÄNDA?

fan så spännande det blir! nästa helg ska jag till Oslo :D! Jag o Marc ska zuzammen där och ha det kosligt! Ta in på hotell, käka god mat, upptäcka Oslo. Aa ska bli oerhört roligt och mysigt!!


ska bli mysigt!

Igår jobbade jag till 20.30. Inte okej. Sjukt långa dagar. Mina dagar roade jag mig med att tänka på Kines hangover som hon hade i söndags. "Sarah, idag är en bra dag att dö på". Asså HAHA!! Skön brud asså :D! Vi satt på en fin italiens resturang i K.sand och hon satt i sitt nattlinne och åt. jag dog nästan av skratt. tårarna rann som aldrig förr och jag var såååå trött. Hade sovit 3½ timme den morgonen. Inte okje.

Kan ju ta lite Stavanger när jag ändå är här. Var en rolig stad och träffade även kompisar där! På fredagen vart det fest och kvällen började med att en jävla fucking fågel bajsade på mig, fuck, men men! så vi var några hos Kim och drack lite. Sen gick vi till ett uteställe som fanns massa smågossar med surfarkroppar och stil.. Nice!

På lördagen sen vart det jobb och Perikestolen. SKA ALDRIG mer gå dit upp. Helvete va trött jag var. Fy fan vilken otränad kropp jag har =/. inte okej, men upp kom jag! Sen gick det fort ner. Runar, Aleksander och Knut kom upp till toppen på 54 minuter =)! dom kom med i tidningen o allt! Så stolt =D! Sen efter mycket om och men vart det äntligen fest på riktigt. Och fest it was!! efterfest hos kim med kompisar och mycket dricka. musiken på utestället var rätt dåligt, men vi hade roligt iaf!! Det var en rolig efterfest med, kom hem halv 8. Checka ut 12. yeah, va pigg man var :p!

sen så kom vi till SLUT fram till Arendal. va nice. 4-5 timmar i bil. Men jag hade rätt skoj. Kine var som sagt va så sjuuuukt bakfull. Asså jag skratta så jag grät. så roligt.

I tisdags hade vi grillfest här som vi hade vunnit =D! Vi vann bästa team förra veckan och förr förra veckan. Så nästa belöning är en skaldjurskväll =)! Älskar sån mat, så de ska bli gutt. Se vart vi hamnar denna vecka.. än så länge går det inte så himla bra, men men!

Igår gick några ut. Det var roligt. Kom hem 21 så jag var inte så pigg. Men jag hakade på ett tag. skönt o komma bort från rummet och bara mysa o ha det trevligt :)!

MEN NU ÄR VI I ARENDAL/GRIMSTAD. Idag har jag o Milla jobbat och försökt stoppa folk på alla sätt och vis. hehe. och sen åt vi hamburgare med som vi hade sucktat efter i 6 timmar.


Det bästa teamet!
fr. v: Milla, Aleks, Kine, Hilda, Sarah, emilia, Josefina, Daniel, Runar
Bakom:
Knut, Johan och Mathias!


banker

hatar banker asså. men det börjar reda upp sig nu, efter typ 1 vecka krångel. har aldrig krånglat så här mycket för mig när det gället banker. faan också. men imorgon :)! och nästa vecka får jag mitt kort med! yeyeyeyey! något positivt med att jag inte har något kort är att jag inte gör av med allt för mkt pengar och det är ju bra.. sen att jag får leva lite konstigt när man inte har något kort =p!


SNART SKA JAG HEM!!!!!!!!!!!!! Eller snart o snart, men planerar att komma hem 8e där nån gång och sen dra utomlands 15e typ =)!

nu ska vi grilla med teamet. vi vann det förr förra veckan för vi vart veckans bästa team :D! förra veckan vann vi med ;)! Då får vi ta en skaldjurskväll =)! KOOOOOOOOOOS!!

nu blir det mat, för det va länge sen jag var så här hungrig. nu gör sig hilda o milla sig vackra. jag är för trött för att göra iordning mig! vill bara ligga o sola och mysa i solen och vattnet med mina vänner!!!!!!!

Jag har det så himla bra här ska ni veta!! Livet leker och jag leker med den! vifår se va som händer till hösten med... Kommer att bli spännande. har ju hänt lite småsaker här som är väldigt intressant =)!

en middag för två i Budapest... myyys :)!

Snart så sitter vi där och bara har det underbart och sjukt mysigt :)!

 


I feel it in my fingers

As I lay on my bed
I cannot get to thinking
Of all the things you said


Stavanger va jävligt kul :)!!
Mycket att träffa annat mysigt folk och det var galet va folk höll på där nere :D!
men men!

Nu är vi i Arendal och Grimstad. Kosligt!!

för tillfället hatar jag Nordea. Fuck them!

idag hade jag o johan en rolig dag. vi åt grillad kyckling och potatissallad! jävligt gott.
åt så mkt så jag nästan spydde
inte okej asså!

tack för ölen, god natt

nee ingen öl ikväll för min del. dom andra drack lite medans jag snackade i telefonen med marc i typ 30 min. vi pratade om allt mellan jobb och mord! hehe! de va en koslig tid. sen när jag gick tillbaka, så skulle vi tydligen gå. men då gick jag o hilda hem för att kosa lite och chilla!

åt även på Subway idag, igen =D!! älskar det stället asså. borde finnas i alla platser i hela världen =D! DÅ är jag glad. ska läsa lite om de olila länderna jag ska till i slutet av sommaren. ungern, ukraina och rumänien. pratade med en tjej idag som kom från kiev, så hon skulle maila mig lite tips och grejer! asnice ju! får se om hon gör det dock hehe :D!! men fick lite tips iaf. folket kan va så trevliga här i Stavangeeeeeeeeerrrr

nu ska jag sova lite! planerade även in en resa till norrköping 12-15e augusti. drar nog på semester 15 lr 16. beror på va jag hinner göra på dom dagarna! JAJA!! det är ett bra tag dit iaf.

men som sagt, dags att sova =D! drömma lite mysiga drömmar :)!


jag vill åka nu!!!


tack för kaffet, god natt

nej fuck va trött jag är. känns som jag alltid är det! men det är jag ju med. fick en ryggmassage förut, väldigt snällt och skönt... önskar bara att en annan hade gett mig den ;)! i hope you know how you are :)!


vill åka NU!


hell no

oh my god så trött jag är. igår vart det filmmys med pelle o alex i deras lya. vi såg Farsan. Den var rätt rolig, men trodde den skulle va snäppet roligare faktiskt. men va superkul och träffa dom iaf =)! vi snackade litt och sen så vart det hemgång. kom hem 23.50. sent men ack så mysigt!

men nu har det varit en lååååååång dag igen! kom hem typ 19.30. gick bra för mig idag. min sista snack tog all energi ur mig. så när jag kom hem kastade jag mig på sängen. så snart ska jag o hilda till Subway (♥) och sen ta upp det på rummet, chilla och kanske få en massage. ska bli gut.

fick höra lite svenska röster idag, och dom va från gbg. då kom jag o tänka på en speciell person som jag saknar massor! den sköna rösten och dialekten får jag kanske höra ikväll. skulle va underbart.

men nu ska vi springa ner till subway, för jag är galet hungrig och sjukt sugen på Subway!


ikväll - chill!


jag, Milla och Hilda i lördags!


Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt


togafest i tvättstugan med strömavbrott =)

Bye bye Egersund and hellu Stavanger!
yeah baby i'm back in Stavanger! men denna gång är jag inte där när det är kallt, regnit, blåigt, mörkt när man går upp och när man går o lägger sig. jag kommer inte jobba med ett jobb jag inte trivdes med och jag sover på hotell och med flera tjejer än bara med själv. jag tror med andra ord att denna vecka kommer bli bättre än sist jag var här. har även en bättre inställning hehe :p!

men igår då.. HERREJÄVLAR sicken fest :D!!! det var allt ifrån stretshlakan till blodbad. Det innehöll ett jävla bra dansgolv, sjukt fina människor, senapssils kastning, deckande människor (dvs daniel och aleks), badning (årets första dopp, resulterade i blodbad).. asså jag säger bara: mitt team kan faaaan i mig festa asså!!! så jävla roligt!

vi käkade även sjukt god mat, så tack emilia för du styrde upp allting. bilder kommer hit och MER finns på facebook!! asså, dom som inte var där ni missade en sån kanonkväll :D!! Jag ska säga en sak: Jag ska ALDRIG dricka så mycket så jag deckar när jag festar med mitt team asså... haha!
Daniel till mig  - "För att ha bruna ögon, så har du väldigt fina ögon!" hahaha!



det är mitt ben som blöder ;)!
japp, det va kvällen i bilder :)!

Nu - mys på hotellrummet med Hilda, E.T och dator =)


iiihh

nu börjar det smidas planer här :D


...





ni är saknade ska ni veta



suck

suck..


Idag bestämde jag mig för en rolig sak :D!


kos kos




kine och jag på vår midsommarfest här i Norge

RSS 2.0