snart nyår

nu har jag tid o skriva. kl är snart 5 o jag borde sova, men men! är man OROLIG så är man ooch då är det inte lätt att sova.. men det har löst sig halvt om halvt nu. och så är jag mega hungrig..
igår var jag med mina töser och det var underbart att få träffa dom små liven igen :D!
igår, fredag, gick jag o amanda på stan ett tag sen fikade vi.. efter det åkte jag hem till eva en snabbis o hälsade på henne! sen åkte jag in ill stan igen och då träffade jag shorty.. men jag hittade inget då heller, så vi drog till maxi.. sen kom amanda o eva o hämtade oss.. sen åkte vi hem till mig och lagade mat och spelade spel och som alla tjejer gör: pratade!
har ju inte träffat dom på aslänge så vi hade rätt mycket att ta igen hehe!
idag, lördag, så vart jag mer förkyld än vad jag var igår.. så jag drog till hageby för att försöka hitta lycka, (att hitta ett par stövlar...), men icke.. Träffade ist Elin och det var mycket trevligare :D! hehe! sen hämtade alex mig o skjutsade mig in till stan igen o då gav jag verkligen mega upp med skosökandet..
näsan bara rinner, hostar o nyser.. oooorka!

sen på kvällen så åkte jag till amanda.. där var eva, sen så käkade dom, vi såg på en film, underbar och älskad av alla.. Rätt rolig..
så äntligen fick jag tag på zandra som jag har försökt med hela dan hehe, så då åkte jag hem till henne..! Det varmycket trevligt!! Hon hade massa o prata om sen dom kom hem i från thailand!
sen nu är jag hemma o ser på förortsungar.. hehe! ska väl sova snart när jag har lugnat ner mig..

imorrn är det dan före nyår.. och på tal om nyår, så ska jag ta det sjukt äckligt lugnt.. vill så gärna det och det ska jag stå för :D! hehe! hur mycket folk än vill att jag ska dricka, så nepp..

ha en bra nyårskväll alla!

förlorade min match idag :(.. rätt sorgligt om jag säger så! men men..

image158
ett år sen =)!! mysigt!!

Stavanger - Norrköping

Vi satte oss i bilen.. Visste att sdet var runt 12-15 timmar kvar tills vi va hemma i norrköping.. Det är en bit dit hehe!


Vi sa först kl 16, (fredag), men alla visste att det aldrig skulle hålla, men kl 17 kom vi iväg. Helt okej ;p!
Resan började lugnt o försiktigt, sen såg vi inget, sen stannade vi på ett ex antal bensinmackar för att tvätta bilen (bilder kommer sen). Dom första 25 milen hade vi kört på 4 timmar, och vi där bak (rille, aron o jag), kunde slå vad om att vi inte skulle hinna med färjan som gick 24 (vet ej vart ifårn, men det var en bit).. "Nej men det är lugnt om vi åker runt 18-19. Hade vi hört pelle säga nåra dagar innan. Men dit hann vi inte iaf (så vi där bak hade rätt, som vi har haft hela tin.)

Ingen kunde direkt sova i bilen. Jo rille sov nog en längre period. Trångt och obekvämt var det med. men men..  Jag fick sitta i mitten. Ska försöka få rille o byta va mig ibland på vägen tillbaka haha!
Dock skönt o stanna när man vill, åka hur sakta/fort man vill hehe!våra chaffisar, pelle o alex, kämpade på riktigt bra där alla milen.
Sarah - "Jag har pratat konstant nu i nästan 10-12 timmar"
Rille - "Det är lugnt sarah, du får sova.."
Sarah - "tack"!
Det snackades sjukt mycket under tin, om allt och ingenting.. förutom när alla sov samtidigt, då alex körde hehe! men sen vakna alla till ett tag..
"- Gissa vem jag tnker på nu?"
Det var ett spel jag spelade med pelle ett tag, men det spårade ur, så åvi sket i det till slut..
Jag vann dock hahaha!
Sov dock inte allt för länge. Stannade lite här och där och killarna tyckte det var billigt att shoppa loss på statoil.. Då kan ni gissa hur dyrt det är i världens Femte dyraste stadm om jag kommer ihåg rätt..

skriver mer imorn, för nu håller jag på o somnar + att alex snart är här =)!

Såååå skönt o va hemma :D! Träffa eva baby idag :D!Underbart att få träffa henne =)! imorrn ska jag fhv på stan med eva o amanda.. få se när jag o shorty syns, men det blir nog snart faktiskt :D! Vi bor ju inte såå långt ifrån varann, så jag kan ju komma o våldgästa henne rätt ofta ;p!
Och Zandra har kommit hem från Thailand nu.. Skönt för henne att komma iväg och skönt för mig att hon är tillbaka i sverige :D!

Snart är det jul.. sen är det nyår ;)!
o nej, jaghar inte lärt mig norska..

sov gott allesammens!

finns bara ett talesätt : javäll..

massa lax och bil på tomgång

på lördag kommer vi hem :D! Niice! Alla här längtar hem =)! ska bli skönt o sova i sin säng, träffa sina kopmisar o familjer! Fira lite jul o nyår hemma!
vi kom fram till igåår att det är mysigt att fira jul. Vi har det iaf mysigt när vi firar jul alla vi här.
Vi har pyntat med.. Adventsljusstake och grejjer.. Så lite julstämmning har vi allt. + att vi måste tända massa stearinljus för det är så hemskt kallt.. men det är ju bara trevligt..


vi har sjukt mkt lax nu här hemma.. allt som allt så är det väl runt 6 kg kanske? haha! gravad och rökt.. jago rille käkade lite igår :D! får knappt plats med nått i vår kyl och frys längre.. hehe! Alex, pelle och rille får en massa lax på sitt jobb... haha aa det är för roligt!
nu håller pelle omkring på o yrar här uppe, alex tränar, ingen vet vart aron är och rille jobbar o står i. idag är det great väder ute, så man kanske ska ta sig en promenad till affären, ca 300 m kanske.. längre än så vägar jag fan inte gå. Då vet man aldrig vart jag hamnar... =)!
Igår var jag o aron på stan.. dom har byggt dom här köpcentrumerna helt knasigt asså.. hittar ju knappt ut när man väl har hittat in.. hehe! aron hittade lite småsaker iaf och det var huvudsaken ;p!
Gårdagens händelse:
Igår så skulle alex o pelle åka iväg till jobbet. Alex backa ur bilen, sen skulle han o pelle byta, fråga mig inte varför. Alex lät nycklarna va kvar och båda stängde sina dörrar. Då låstes bilen. Helt stört. Ingen vet hur det gick till eller varför. Så bilen gick på tomgång i 1 timme.. Trodde aldrig dom skulle komma iväg, men sen efter en timme så kom nån slags bärgnins snubbe som fick upp låset. Annars skulle vi fått åka hem utan ett fönster.. Och där vart alex av med 950 kr på 5 min! Man får stå på tomgång max 1 minut.. jaja jag vet att ni inte kunde göra absolut ingenting, men iaf ;p!
jo.. jag o alex firade 1 år o 2 månader förra fredan! *grattis till oss hehe*!

ha de

"det är läääckerrt"

Ska bara påpeka att jag vann igår mot rilles syrra i xpert eleven! niice :D! min första match - min första vinst! Ser ljust ut.. nu är det bara resten jag ska spöa, så vinner jag hela ligan :)!


Hockeyspelarn

Igår var jag o Aron på akuten, aron har slagit sin högra hand i en betongvägg (?). iaf, så satt vi där i drygt 2 timmar.. Under den tiden så var det en "hockeyspelare" (en gammal tant runt 70-90 år som hade brutit armen, tror vi, och ett vitt plåster på ena ögonbrynet.). Det var länge sen jag såg en sån yr tant asså. Haha.. Vi döpte henne till hockeyspelaren. Hård helg för henne!
Sen så var det rätt många sjuksköterskor samt läkare inne på akuten och varje gång det kom ut nån tänkte vi "Ja, äntligen :D". Men neej, då går alla förbi oss och går in i en dörr till höger! "Jaha och vart går den där? Jo till matsalen". Fan va dom äter personalen haha! Vi gav upp att tro att dom skulle ropa upp arons namn. Aron trodde det tog så lång tid för honom för dom inte kunde uttala hans namn, Niclas Aronsson.. Men så var inte fallet visade det sig. Sen så fick han lite tejp, sen åkte vi hem. Aron är sjukskriven till 17 januari.. Skönt för han..
I lördags vart det fest iaf.. Alla var lite smått sega, för en hård fredag kväll/natt.  På fredan slog Alex sönder gipsväggen samt att det är små hål vid dörren (på väggen) som vi inte riktigt är 100 på vart dom kom ifrån. IAF så övertalade jag o pelle renate att hon skulle komma och det gjorde hon wuhu! Sen korkade vi upp. Skåningarna kom först och då hade inte jag ens ätit. Dock kom dom kl 18, så dom får skylla sig själva  att vi såg ut som vi gjorde haha! Jag åt så mycket så jag fick ont i magen, sällan. Och på det skulle jag dricka öl.. Det var inte nice för min stackars mage, men efter lite gipskatt så löste sig allt :)! Kvällen rulla på och alla vart fulla hehe! Men jag vart inte lika full som i fredan och tack gode gud för det säger jag bara! Det får andra stå för, tex Alex :)! hehe! Massa bilder togs och filmer spelades in.
Haha när vi var på väg ner till stan, (runt halv 1-1), så hör jag rille skrika "SARAH SE UPP" *krash*! Då hade rille kastat upp sin ölflaska, helt utan anledning, och den landa precis vid min häl/vad. Det var nära det rille :)! Men men! Jag blev inte träffad iaf.
Eftersom klockan vart så mycket, runt halv 2, så sket vi i att gå ut och gick till mcd. Där var det skabbigt kan jag lova. Efter alex hällt ut hela sin cola och tagit min ist, så snodde jag o rille lite granris, (eller vad det är man säger.. Vi försökte även tippa granen, men den satt åt så hårt, så vi orkade inte den).. Vi gick omkring och slog på varann och på alex med dom. Olyckligtvisså träffade nån av oss alex öga.. Men han klarade det sig.. Det gjorde fruktansvärt ont att få det där riset på låren kan jag lova.. Framförallt när man har kjol och leggins på sig.. ajaj..
När vi kom hem så slog uppenbarligen jag o alex på arons skadade och väldigt svullade hand.. Men det har jag inget minne av, därför hittade han bara på det ;p!
Nu är det tisdag och det företag vi är anställda på ska bjuda oss på mat och dryck samt bowling! Det ska bli väldigt trevligt faktiskt.. Det blir Norge vs Sverige.. Så vi får kämpa på..
På fredag ska vi åka hem! Det ska bli niice o träffa alla igen.. Är hemma nästan i 3 veckor!

"Sola bada ute och grilla, britney spears har rakat sin frilla.." hehehe!

Renate tösen 20 år!

Igår firade vi renate som fyllde härliga 20 år! Systemet nästa! Dom kom till partyvillan o där är det alltid fest fredag o lördag haha!
Vi sjöng på svenska, eftersom ingen kunde norska, men renate vart glad änå :D! Hon kom med gelétårta med massa sprit i =)! hehehe! Vill inte veta hur mycket jag åt av den.. Det var lite klurigt att ha den på skeden, men det gick bra =)!
Kvällen rulla på osv.. Grymt nice o träffa lite tjejer ska jag säga er.. Är fast här med 4 grabbar.. Skönt med lite kvinnliga hormoner =)!

Så ikväll är vi på't igen! Party party.. Vart ska vi va?? I partyvillan så klart :D!

hela dan har vi bara chillaaaaaat.. alla var/är sega.. Rille duscha förut o vart mänsklig igen hehe! o han fråga aron om han fick äta på hans skägg... killar..

- Det ät oartigt att inte säga hej då i telefonen.. "Hej vi ses kl 19 klick!"
rille kläckte ur sig grymt sköna kommentarer idag hehehehe! aa ni!

ha de!


aron

Rille: - Vems paraply?
Aron: - Mitt. Jag tog med mig det. Men har inte använt det, men det regnar varje dag.
haha!!

idag så fick rille, pelle o alex fick punka på bilen.. inte lika kul! dom stod uppenbarligen och räknade bilar.. no life.. sen så kom jag och underhöll alex, för han ville inte stå själv när rille o pelle hämtade ett nypumpat däck haha.. se om vi kommer hem eller inte då, med fler folk o packning =p!!

idag fick jag ett jobb iaf, nice =)! får dock inte börja förns efter nyår..!

nu ska dom se på film o jag ska kanske med se..

saknar er tjejer :(.. puss


"Jag gick hem från jobbet idag för det var så tråkigt på msn.. och på jobbet

Hahahaha! Den sköna kommentaren kläckte aron ur sig när han kom hem från 2 timmars övertid hehe!

i don't now who you are, but you must be some kind of superstar.. Den låten gick jag omkring o sjöng på hela söndan.. jag filosferade ett litet ögonblick o kom på sen att det var från Singstar..
Japp.. Det spelade jag vilt o glatt i lördags.. Medans min man blev utslängd från otten, lirade hans tjej o hans kompisar, (eller inte pelle o rille).
samt ett ölspelvid namn gipskatt..
Tar det från början..
Efter att ha lagt sig tidigt på fredagkvällen så tänkte vi börja extra tidigt. men det gick inte så bra, eftersom vi höll på o styra med ikea runt 14 o sen yra vi runt hela em. Så vi kom igång runt 18.
Då hade killarna hittat två tjejer, emelie o anna. Jag o rille följde inte med, utan bestämde oss för att spela gipskatt (ölspel). Men vi hade ingen öl, så vi tåg sprit.. Efter typ 1 timme så kom dom tillbaka. Då står jag o rille på stolar och pratar/skriker på engelska. Vi hade regler som skulle va så, om ni undrar.
 tjalalalalalalalalalala!
Alla andra bilder fuckar upp när jag ska lägga upp dom här. så ni får se på andra ställen hehe!!

Aja, så vi kom igång rätt snabbt jag o rille då med andra ord. Aron var nog också rätt dragen. Anyway, så förklarade jag för emelie på engelska hur reglerna gick till hehe!

pelle o jag hade webcam med nån tjej. det var ju mindre kul kanske ;p vi har dock inte kommit fram till vem det var vi hade webcam med.. men men!
kvällen var rätt lång o alla vart lite lagom dragna. Vi spelade singstar, nått som jag verkligen inte tycker om. Jag o Anna fick 280 poäng! Det var mindre bra. Det sämsta pelle har sett på länge ;p!

alla gick ut utom jag, för att jag inte ville, inget annat.. alla andra hittar på, lyssna inte på dom.

dom hade tydligen kul ute..

vakna upp kl 8 o ringde alex, sen så fick jag lite panik, för jag hade inte hört när dom kom hem. Så jag satt mig upp. Sen hörde jag.
Pelle: "Det finns bara ett sätt och väcka henne.."
Sarah: "Jag vet vad ni kommer o göra."
Kobojsarnas låt: "Nu är det dags o vakna, sug kuk"
Sarah: "Jag är redan vaken!"

sen var det en seg jävla dag. min dator dog med pricken över i't.
sen kom alex o då fick jag äntligen lite kärlek..

nu är det onsdag och jag är hungrig..



och mina små töser var hemma o söp =)! hehe!!

sova eller utrustning för att gå ut och gå??

denna kväll bjöds på tacos.. efter det så kollade jag på superbad (;p), aron på nya american pie, och rille o pelle försökte se en film, men dom fick inte se klart den otur ;p! alla såg samtidigt.. det sm hördes var lite skratt då och då.. Förutom när rille kollade på youtube, då skrattade han nästan hela tin =)!

socialare än så kan folk nog inte bli.. Vi var dock alla i ett o samma rum, så det är ju alltid nått ;)!
nu ska jag sova då, och eftersom det är kallt på mitt och alex's rum.. eller va fan, i hela huset,.. ibland måste vi koppla ut ett element för att, mestadels min dator, ska få strömm..
aja, åter till min sömn.. ska somna med ett par halvtjocka byxor, tar snart på mig ett par till tjocka strumpor samt ett linne och en tjocktröja.. och pricken över i't, så har jag ett duntäcke och en fleecepläd över, men den gör ju inte så mycket nytta iofs.
kan man tro att jag ska sova?? ehh neej.. burr burr..
imorn blir det iaf fest! det har dom sagt här.. eftersom aron ska jobba så ska vi fira med en grogg.. de blir väl runt 19 ;p!
hahhaha:
"- Lyssna på Sarah"
- Om ena tvillingen är född 31/12 och den andra 2 minuter efter, dvs 1/1.. räknas den som 89:a lr 90:a då?
såg shrek 3 nyss...
"Den som är felet är DU!
haha för roligt!
"- Flott ;p"

sov gott =)

fredag eftermiddag

nu sitter vi här, rille o jag , o funderar på vad vi ska hitta på. aron sover och pelle kommer om nån 45 min kanske?? då ska vi åka o köpa tacos o sen ska vi se på nån film.. kanske nån öl med ;p?

imorgon ska aron jobba (;p) och vi andra ska väl börja rätt tidigt med vårt festande..

jag, aron o rille funderar på att förfesta under bilresan hem till sverige, när alex o pelle ska köra ;p! se hur det blir med den saken.

jaha o vad har man gjort idag..? sett på rush hour 3 med rille tex =)! haha den där indiska bilden som rille la upp på deras blogg igår, är bara för rolig.. hahahahahaha =D! isbjörnen är inte heller så pjåkig ;)!


nej nu ska vi chiilla viidare...

wake up pelle

vaknade i morse o kände inte speciellt mycket för att gå upp, men men..
jag hör pelles väckarklocka.. går in o ser om han sover...
- Pelle dags o gå upp nu..
Pelle sätter sig upp fort som fan, som han har blivit påkommen o somna om typ
- ehhh jag är vaken..
- du ser lite trött ut, ska vi sova en timme till?
- va? neej.. dags o gå upp, annars blir jag bara tröttare...
haha!'

nice låt : http://www.youtube.com/watch?v=JiAuMHldBGM

nu är jag framme

nu har jag kommit fram.. Tog ett bra tag, men till slut så hamnade jag här.

åkte hemifrån 8.30 o va här runt 23.30.. hejja.. men men!

idag ska jag o pelle fixa lite shiet.. se när det händer haha..

tack för alla fina inlägg tjejer! kommer sakna er med! ni är underbara :D! puss på er :)

ha de gutt


hur mycket som helst o göra

eller så mycket är det inte.. men vet bara inte vart jag ska börja o det är träligt... ska tex tilll mitt gamla jobb o lämna in kläder, men det är för kallt o regnigt ute så jag orkar inte.
borde verkligen gå ner på stan o mega handla julklappar, för det hinner jag nog inte sen. första gången jag är borta, så är jag inte borta så länge. kommer hem redan den 22a, tror jag.. då ska dom andra åka, men jag får se om jobbet vill ge mig ledigt.. andra gången jag åker, om allt ska gå som dom har planerat, så åker vi till norge 3e januari! men då vet jag inte när jag kommer hem nästa gång.. kanske när min mor fyller i mars? då är jag kanske hemma när eva fyller med! men jag ska inte säga ett skit om när jag kommer hem, eftersom jag har ingen som helst aning. kanske kommer hem varann vecka tss!


nu ska jag ner til stan o göra av med pengar.. sen ikväll ska jag träffa min kära vän eva.. vi ska tydligen laga mat o sep ånån ungdoms film med skådisar som eva gillar... usch o fy.. orkar inte sånt tjafs.. ska se på en komedi :D
ha de bra...


asså säger bara tjena

jag kollar på myggans sista avsnitt.. tycker det är för roligt.. eller magnus-yngve.. haha!
på tal om verkligen ingenting, så har mina rumskompisar; alex, rille, pelle o aron, fixad en blogg: http://stavangerboys.blogg.se läs o lär av dom hahahaha!
igår vart det utgång. jag, carina o martin drog på en förfest nånstanns vid skeppa.

Martin bjöd mig på min utgång.. han är för snäll.. först gick vi till teaterbaren och kolla läget.. har typ aldrig vart där, men eftersom dom är "vän" med mig på facebook, så gick vi in där! tobbe blanda en drink till mig.. undra om det är "Magalufdrinkar" eller vanliga haha! sen så drog vi till otten.. vi snackade lite om rökning o shit.. jag la min lilla vöska i min jacka, för att martin skulle spara pengar... jag är så snäll! sen så träffade jag lite folk och det var roligt!!! det var en rolig kväll :D! sen somnade jag på deras soffa, för jag orkade inte åka hem!
nu är det söndag och bara nåra få dagar kvar tills jag ska dra från landet haha!!

såg på Jonathan Wambacks story.. den är sååå bra! Sen såg jag på Mib 2.. den va inte så bra.. tyvärr. första är ju rätt rolig faktiskt :D!

nu ska jag äta!!
bye bye

alex <3

är hon verkligen så smart??

igår när jag hade kört, tänkte jag lägga mig ner och sova lite. Då ringer shorty o frågar om jag kan hänga med på stan. så jag traskade ner till stan.
vi satte oss på chokladcompaniet i 2 timmar. under dom två timmarna, ägnade vi en del tid att prata om vart mount everest låg... hahahaha gudars.
Shorty - ligger inte det på Australien?
det var så roligt. det var bland det knäppaste jag har hört fått från shorty. och hon är en av mina smartaste vänner också. så sa hon att det var ett annat berg eller sten som var i australien. så jag ringde christoff och på det hade hon rätt.. var tvungen att ringa john, kompis john, och höra vart mount everest ligger.. han är vis john haha!
sen kommer eva o kläcker ut sig i stil med:
aa du emelie, det märks att du går på högstadiet
hahahahahaha!!! men det gör hon ju inte.. de var för roligt. sen gick jag o träna. helt förstörd.

saknar alex massa.. snart ses vi o då bor jag i norge med haha!

RSS 2.0