She's kind of weak she's not too fine

Takida... thank you =)!

Your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright
Your words make me whole again
Those eyes cannot ever lie
you're so divine

vet att jag är lite efter med dom, men det är för jag lyssnar inte på sån musik egentligen, men jag ska lära mig.. bli en softrocker ;)!

...She's kind of weak she's not too fine
But I'm burning inside and I'm shaking again

....When she's gone I don't know
Please tell me if it's gonna happen?

burning inside, curly sue och reason to cry.. börjar sakta men säkert.. dom låtarna går om och om på min dator nu..
sen kommer dom andra låtarna!
- det är min grannes, kompis, kusins kompisar, som är kompisar med takida.. jag lovar!
ahahahah =p!

aja, storstädning idag! sjukt tråkigt, men vad ska man göra liksom.. astråkigt väder med, så det blir mys i soffan sen med en god bit mat och en bra film! nice nice! anne kanske kommer o ägnar nåra timmar med zoo tycoon ;)!

ska fixa till tatueringen.. hoppas på att den blir jävligt nice.. stora förhoppningar hihi!

säg mig nått som jag inte vet, tack!

puss

fin fin :D

helgen

denna helg har vart väldigt rolig faktiskt..

i fredags va vi hos sarah. det var sarah, jag, eva, jocke, tommy, simon.. sen kom amanda o shorty och hälsade på! vi satt o skulle spela spel, men eftersom jag inte hade med mig nått spel, så satt dom andra o drack. jag försökte få i mig lite mousserande vin, men det gick helt enkelt inte..

sen på lördagen vart det barnkalas..
jag o anne åkte i en sprillans ny bil! asnice var den.. vår kusins barn fyllde 2 år =)! hur söt får man bli på en skala.. så satt vi där släkten o blåste såpbubblor hahahah.. nice =)!
sen kom vi hem och det var bara att gilla läget, för jag hann bara hem och byta om och sen åka till Skärblacka. Stressigt nog så kom vi iväg rätt skapligt ändå :D!

inget illamående när vi kom fram och det var ju bra det. sen så trillade det in folk en massa folk.
Jag och Ida skulle prompt spela kubb.. kaxiga och inställning med att vi skulle spöa dom rätt mycket.. slutade med förlust i 3 gånger i rad.. det var inte rättvist.. sen skulle jag och malin absolut spela mot jonas också, men vi fick spö där med, rätt så mycket faktiskt..
- Den här tjejen är aggressiv av sig..
- Ge mig lite öl, så blir jag bra i allt..
hihi
sen så efter ett par samtal så kom jag hem. och då va tanken att jag skulle gå in på hugos, men det var ingen idé.
eftersom jag inte hade nått batteri på min mobil, så fick jag gå till olika ställen som hade uppe så sent och ladda mobilen. heheheh.
- Jag förstår inte poängen? vad är poängen?
jaa ni :D..
slutade med att jag satt på en pizzeria och satt o snacka helt lonely och mobbad.. men jag ville prata, så vad ska man göra? Det var en väldigt rolig kväll!

va i vasaparken nyss.. så härligt o sitta där o chilla asså..

Idag är det även em final.. Spanien - Tyskland... jag tror på spanien =)! nu är jag riktigt hungrig asså.. anne ligger o sover, så hon lär nog inte vilja laga mat åt oss hihi!


usch

har bara EN sak o säga:
jag är såååååå mätt... fy fan..

ikväll blir det festligheter hos sarah och imorrn blir det festligheter hos malin...

pusss på alex för han är sötast <3

Butterflies are free to fly and so they fly away

Midsommar afton... Jag är så hungrig, eva fixa en max hamburgare ;)!

Igår var tanken att vi skulle åka till lindö hos mr K (;p), men det vart långt ute på vishan ist.. Som jag har sagt; jag o eva är impulsiva! hihi! Så där hamnade vi med en massa folk.

Var väldigt trevligt och mkt skratt vart det.. Men en helt lagom fylla; inte för mkt och inte för lite, underbart helt enkelt.. Och då snappsade (!) jag skåne akvavit bläääää... men men :D! sen fick jag ryskt, eller nått sånt land, deras Ouzo.. nja det va väl inte en höjdare.. Så jag gjorde en blandning av:

power king, vitt vin, skåne akvavit, ouzon, lite cider OCH z-up.. hahaha.. äckligt, men den slank ner...
det pratades om att jag o eva ska till kalmar ikväll, men jag tror vi lägger ner det hehe! Men man ska fan aldrig säga aldrig.. vi har dock ingen stanns o sova, därför skiter vi i det!

kul var det igår, men inget bad, för fan va kallt det vart
Jag är för hjälpsam:

"Mina skor är uppe på taket, så om jag lyfter upp dig, så går du upp på taket och hämtar dom."
"jaa visst.. Varför inte.."

"- Vi i centerpartiet har med sammanhållning än dom i syd.. vi är inte så många, men vi är mkt bättre"
hahaha aaa ni!

gulliga emma som kom o hämta oss kl 3 på natten hejja! tror inte hon kommer hämta oss nån mer gång om hon inte vet att det är i stan ;)! Kom hem runt 20 över 4.. japp! hehe! Och eva som skulle upp o jobba kl 9, men upp kom hon.. Trött o dan, men det går bra..
ska träffa henne nu. Sen ska vi sova och sen ska vi på Sex and the city, sen får vi se vart vinden och spriten tar oss.. Vi som trodde att 3 liter vin skulle räcka, aa tjena säger jag bara..

fick nyss reda på att en kompis till mig o alex är i linköping och opererar huvet :(.. han kanske bara syr, men man vet aldrig. hoppas han klarar sig.. Men frågan är vad han gjorde... Fick veta att alex skulle komma direkt till mig om jag hamnade på sjukan - konstigt vore annars!

Nu ska jag duscha!

pusss hej!


1 å och 8 månader och Ikeabesök

igår så vart jag o anne assugna på o dra till ikea o kolla på skohyllor o garderober.. Vi fick med oss Alex o Ljunga och under bilfärden fick ljunga på sig lite skvätt hehe! anne hade med sig en vattenpistol i form av en delfin hehe! så han vart lite blöt, sen så tog det slut på vägen hem, så han fick ingen chans att hämnas!

väl på ikea, så hittade vi en garderob, men sen så var alex bil för liten, typiskt.. Så den fick vi inte hem.. Då vart vi lite besvikna, lr mest anne ;p! Vi tog oss en break och satte oss i ett inrett rum där vi hittade nått slags Buzz spel.. Men folk tittade på oss lite för mycket, så vi gav upp!

sen så käkade gnällspikarna anne, alex o ljunga på Burger King. ALLT var fel, förutom min goda äppelpaj hihi :D! gnäll gnäll gnäll..

sen kom vi hem lagom till fotbollen.. på tal om det så spelar Sverige imorrn och jag är skyldig robban 20 kr.. se när han får dom hihi!

snart ska jag till eva o då ska vi snacka masssssa hahaha!


älskar min fina alex! vi firade 1 år och 8 månader i lördags! riktigt mysigt :)! såg på lite fotboll o hade det riktigt gosigt!

nu ska jag käka.. annes goda köttbullar samt hennes goda brunsås :D! smarrigt!


Gooooooooo

Sverige - Spanien..

jag kan vinna lr förlora 20 kr idag.. Om Sverige vinner, vilket dom gör, får jag 20 kr av Robban, om Spanien vinner, vilket nog inte kommer o hända ;p, så får han 20 kr av mig...

så jag hoppas på o vinna hihi!!!!!!!

hejja sverige!

tonight

ikväll blir det fest!

laddar upp med att jag städar mitt rum o lyssnar på härlig partymusik..

va hos en övertrött och skrattande shorty igår haha! kom fram till rätt mycket där under dom timmarna jag va där =p!

hihi


sol och bad

första doppet för i år =)! jag o alex låg o svettades i vasaparken, och kom fram till att vi skulle dra oss till klarsjön o bada.. uppenbarligen vart moln o lite "kyligt".. Men till slut så domnade våra fötter av och då kom vi i.. alex först o hoppa i, men jag dök :D! så jag är snäppet coolare hihi ;p!

så ikväll blir det helmys med alex.. som hela dan idag =)! älskar dig mest min fina!! Puss!


grattis alla studenter!

grattis alla studenter =)! framför allt till anne =)!

va ute i torsdags och oj oj va sjukt hemskt seg man va dagen efter.. ja o alex låg i sängen hela dan o bara sega... segare än den segaste jäveln ;)!

men torsdag började med annes utspring, käk o grejjer hos kusinen med massa folk.. sen åkte jag o emelie hem hit först o drack, sen drog vi till sarah där det va livat :D! sen stod vi i palace kön o vart nyktra, då föreslog emelie att hon o jag skulle shotta tequila.. och neej.. det skulle jag nog inte ha tagit, men nu vart det så..

sen kom fredan o jag chilla med min familj + grannarna :D! dom är för sköna :D! sen drog jag en jättesnabbis o hälsa på nåra kompisar, men åkte hem rätt fort.. kvällen slutade i alex säng =)!!!!

underbart o ha honom hemma ska ni veta! har saknat dig obeskrivligt mkt! men nu är du hemma :D!

och idag är det lördag.. vet inte så många om ska ut faktiskt.. alla är väl helt slut från studentveckan haha! anne slockna för länge sen här hemma ;p!

idag har jag vart på stan med shorty o kollat på bikini.. men neeej.. det fanns inget som passade henne ;)! inte för mörk o inte för ljus hihi! sen så lagade jag mat åt mig o min man! mysigt!!

men snart är det snart dags o krypa ner breve alex! mysigt värre :D!

nu kommer kama sutra reklamen! aa den är sjukt rolig :D!!!!!

aa o säkert att turkiet skulle spöa portugal med 14-0 haha roligt ;p!



RSS 2.0