våffeldagen!

Idag var det Våffeldagen! den "firades" rejält :D!

Våran klass ska ju till London på söndag. Så vi hade ne pysseldag och tryckte en massa saker på tröjor som vi har köpt! Vi skrev LONDON på olika sett och det var väldigt roligt =D! Samtidigt käkade vi en himla massa våfflor =D! malins idéer är allt för härliga asså :)!

Sen under dagen så gick jag på stan o bara gick. Vet inte varför jag åkte ner tidigare. Sen hade jag en matlåda i min väska som till slut, så klart, läckte =(. men jag var på Apoteket, så jag fick lite papper av dom, snällt va! som tur var kom det inte mycket mat i väskan, men galet störande.

sen jobbade jag, lennie o louise på Soppscenen för SIST gången. lite för skön känsla asså =D!! überskönt! vi var så duktiga så och jag köpte tom choklad för att få energi till att jobba. var galet trött!

Sen åkte jag o jonas o svullade med chips och dip. riktigt nice ;D!! men nu så är jag hemma och ska hämta en tröja som jag har tvättat =D! Sen blir det STÄDNING för hela slanten, både nu och imorgon. imorgon flyttar jag..

hAdE

onsdagkväll

känns som det är torsdag kväll och att jag ska flytta imorgon. men så är inte läget.

Superbra show idag! Jävlar vad duktiga ni är. Fällde en tår när ni sjöng på genrepet. så stolt man kan vara =D! på showen så hade jag full koll på eran film, så ni ska nu få en top noche film ;)! haha! och gick jättebra på caféet med =D! asnice juh!

Efteråt har jag, jenny, tova spelat lite random kortspel. min mamma ringde mitt i allt o störde.. sa då vad jag spelade och frågade om jag kom sist. jag bara naae 2a faktiskt. taskig som hon var kontrade hon med; aha, är ni 2 som spelar då eller?!
hahaha hon är rätt rolig ibland ;D!

Sen kom malin och då spelade vi lite Chicago, pokerspel. är så kass på kortspel, inte mot krille dock för han är sämst ;), så de första 8 omgångarna typ hade jag 0 poäng. men sen kom jag igen o jag slutade på typ 15, dom andra hade 20+ ;)! men men :D! otur i spel - tur i kärlek! får leva på det ;p!

men nu ska jag sätta på en film o sova. är fan trött asså. och vila min röst till london. SNART ÅKER VI =D =D =D!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET jävla kul ska vi ja =)!


min fin klass och vår STOLTHET :D! (som nu är borta dock, våren tog den..)


dreams

not so sweet. hemska drömmar. att vakna upp och känna så här emot nån man verkligen tycker om är inte okej.

men den känslan går nog bort snart! lyssna på lite rolig o skön musik, så löser sig allt =)!

Idag ska jag hålla ett instruerande tal. så oförberedd så det finns inte :D! Men jag tar det inte på så stort allvar =)! Måste dra iväg o fixa lite saker bara =D! kan ju detta !

nej nu ska jag iväg o krama lite på jenny för idag är det hennes idag. ikväll blir det tårta =D!

HA DE



18.00 matsalen.. be there


Min fina Jenny fyller 21 idag =D! Massa med kärlek till dig min underbara ♥


idag har vi bakat i skolan. eller jag, lennie, jessika och Emelie! riktigt roligt. och galet gott :D!


KOM IMORGON!!!!!!
18.00 MATSALEN
CAFÉ FINNS MED HEMMALAGAD FIKA =D!

SHOW AROUND THE WORLD!!!

Såg 2012 förut med jonas. käkade även tacos. väldigt hungrig och trött. men filmen var rätt så läskig. men då vet man vart man ska vara runt 2012 OM jorden nu skulle få för sig att gå under eller något liknande =)! och vi vet hur vi ska bo kommande åren :p! har sett många undergångar-filmer nu, så vad ska man tro på? denna är dock lite värr än de andra.

jaja nu kommer jag att somna om jag fortsätter att skriva!

men som sagt:KOM IMORGON!!

kan inte du bara ta o komma =)?

forever

I'm still there everywhere
I'm the dust in the wind
I'm the star in the northern sky
I never stayed anywhere
I'm the wind in the trees
Would you wait for me forever?

the best..

just go for it
run toward it
dive in head first
live life with no regrets
put ur heart out there
dont be scared you mite get hurt, but its all worth it in the end.
it'll all work out in the end
coz the best is yet to come
best is yet to come

yehhhhh ehhhhhh

best is yet to come

saknade

Snart ska lite bilder från helgen komma upp =)! Är ju en som tar väldigt mycket kot, så det finns en del att välja bland ;)! Älskar kort asså =D!!! bland det bästa och roligaste som finns! Duscha är med nice ;D!

Nu var det en vecka sen min fina morbror gick bort! han har det jättebra med hans älskade majsan ♥!

saknar min fina vänner som är lite varstans i Sverige. Mest dom som finns i Stockholm, Örebro, Göteborg, Lindvallen o Umeå! All kärlek till er ♥







sleepless

gud vad jag inte har sovit speciellt mycket denna helg. men men!

Fredagen bjöds till födelsedagsfest på Öland :D!! Riktigt trevligt och roligt. Mycket musik vart det och det är alltid trevligt =D! Zack fyllde 20, så nu är han en stor man ;)!

Lördagen var mysig. Gjorde inte speciellt mycket. Myste o tog det lugnt. Sov lite. Såg när Kalle fick mest röster i Körslaget =D! Håller på honom o Marie =D! Kalle verkar vara för go ;D!!! Mer sånna härliga människor till världen :)!

Idag har jag sovit. Fan sov från 13 kanke.. halv 2? vaknade nån gång då och då, men gick upp vid halv 6 typ. Galet skönt. Såg går det när man somnar 3 ;)!!

nu ska jag äta, för jag är fan galet hungrig. och duscha med. det ska bli galet nice! Innan jag somnade sökte jag en massa jobb =D!!!! Mest på Kastrup, Köpenhamns flygplats. Men även ett guide jobb i Haninge.


ingen kommentar

så fiiiin du är :D!

Fredag då;
Fabolous friday som vi säger i klassen! Hade en rolig sista lektion med anna. det var tråkigt att ha sista med henne. men snart bär det av till London.

Sen hade vi en halvgivande lektion med calle. vet inte varför vi har engelska egentligen. vi gör inget nyttigt.

Nu håller jag o jenny på att tvätta :D! ska snart ner dit igen o kolla hur det går. sen ska jag sätta på galet hög och musik och städa mitt jävla rum. Nästa vecka flyttar jag o vill då inte ha extra mycket att städa då. one step in time.

har redan tröttnat på Anna Bergendahls låt. Den kommer vara en sån jävla plåga på radion. tur att man inte lyssnar på radio ;D!

jag ska söka en massa jobb på köpenhamns flygplats. jag ska fan jobba i sommar. vart? spelar som helst ingen roll!

men nu ska jag börja med städningen =)! Sen blir det nytvättade lakan, det är alltid lika mysigt att lägga sig i nytvättad lakan och nyduschar ;D!

Ikväll blir det fest yey =D! ute i skogen med ;D! spookie!

lite bilder från onsdagens äventyr

Var är takten emma ;)! haha

god natt

nu ska jag somna till ljuvlig mysmusik! underbart! imorgon är en halvdag, men jag o jenny ska tävtta, sen ska jag städa mitt rum =)! oerhört roligt. men det blir fint o det är huvudsaken!

stör mig fortfarande på bitterfittan o hennes sorgsna kompis som vill inget annat än att förstöra. men inget hände, så då fick nu mer ännu fler ovänner =p. om dom ens har några vänner än dom själva.. det är oklart!

men nu ska jag droppa dom o lägga mig o sova!

all kärlek till min underbara prinsessa ♥


eftermiddag

jag o jenny va extra duktiga idag på stan :D! vi gjorde två viktiga ärenden ;p! hehe! tantvarning med ärendeskrivandet hehe! vi hann allt inom en timme med!!!

Nu håller jag på o söker jobb i; Sverige, Danmark o Norge (!). HOPPAS jag hittar nått roligt ;D! Men ska fan inte ta vad om helst denna gång. Nu när jag har gått denna utbl och lagt ut mkt pengarp å den, ska jag fan jobba med nått inom branshen med! haha

snart är det mat =D! ska bli smaskigt!


I am starting my journey, I'm drifting away with the wind


Bilder från gårdagens spelningar :)!


Vocal chord;
Johanna, Elin, Carolin, Natalie, Susanna, Maja



Circles To Remember;
Sofie, Rebecca, Fredrik, Johan, Zackarias, Fredrik, Ulf



...

mmmmm mother may I ;)?



lurad

förbannade försäljare på el-giganten. nu får jag en ny mobil men dyrare blir det. hoppas att det aldrig händer igen. men denna är fin fin med :D! nokia o allt!

idag har det varit en lång dag. mår bättre idag med.

Idag var det spelning på Söderport för musikerna från skolan. Dom var superduktiga och det var jätteroligt att äntligen få se dom :D! så dom har övat o övat :p! nu är det bara 2-3 veckor turnering ;)! Sen kommer ni säkert att spy på dom låtarna ;)! ha de så superbra :D!


nu ska jag leka med min nya mobil :D!

kärlek!

gud vad jag saknar dig evelina ♥! Fina fina du :)! hoppas vi ses snart!


ändrade planer

yes... efter det som har hänt, så har jag inte mycket ork till att ta tag i saker. ska göra min guidning i maj ist. efter berlin. känner mig inte alls motiverad någonstans. och då kanske fler från min klass vara med + att jag har fått en massssssa erfrarenheter från min praktikplats, där jag ska guida hela dagarna. så kommer bli en top noche guidning här i Kalmar hahah nerå ;)!

Känner mig gladare nu. Tack jenny o johan :)! ni är guldvärda verkligen!

nu ska jag se One tree hill =)!


helt lost

fast i en känsla. en obekväm och inte alls så bra. jag är så himla nere. usch. hatar detta. tar mer energi på en än vad man tror, ärligt. uscha.

hela dagen har hela min klass lagat mat :D! det har vart mysigt. började väl inte så bra. sen än en gång - jag hatar att laga mat. det märktes på min "maträtt" eller vad det nu vart haha.

ikväll ska vi se på Love Guru. orkar inte träna. orkar ingenting. fan



Chill out babe

MY DAY!
Jag har sovit;
natten till halv 9, 9-12, 15-16.30.
23.00-8.00

ska sova bort några dagar nu. vill inte gråta mer.. tycker det är för jobbigt helt enkelt. mental kollaps?

dagen har även kretsat runt ett usbminne med en massa bilder på våran klass när vi partajar på ett visst ställe. som våra lärare hittade o kolla på. roligt hehe. lagom utskällning vi kommer få då.. skiter i vad som händer, för vi slutar ändå snart o kommer vara i skolan sammanlagt 1 månad till kanske.. so bring it on!

kvällen spenderades med Jenny, Emma o ett litet tag Lina. Vi satt o klipRpte o klistrade i låtar som vi gjorde till ett medley som brudarna ska ha till en uppvisning nästa onsdag!

24/3, 18.00 Matsalen!
be there...


Rip älskade morbror ♥! Nu är du där din fina majsan är!
Jag är så sjukt trött på det här. Är vi ens vänner längre för det känns ju inte som du bryr dig ett skit och sen vad är grejen med att umgås med mina vänner. Det är helt okej om man umgås alla men när du ringer dom istället för mig då har det gått för långt. Xoxo

blandade känslor

Denna helg har varit mycket mycket rolig ska säga. inte söndag dock.

Fredag -
jag o jenny satte oss på busen till Norrköping. We kickade ass på Sänka skepp (♥) och det är ett jävligt bra tidsfördriv ska jag säga er. Tiden har nog aldrig gått så fort haha! När jag kom hem fick jag en massssa med kramar från mamma o pappa. vi åt god mat och såg på en bra film. Var kalastrött, så jag somnade rätt skapligt.

Lördag-
Jaa.. Jag träffade ju då en fin gammal pojkvän Krille. Vi har inte setts på 4 år. Vi åkte lite bil, eller ganska mkt bil. Sen skrattade vi en himla massa. Var så himla roligt att träffa honom :)!

Massa härliga minnen pratade vi om och så gick vi på en äventyrspromenad på isen på sjön... Krille skulle bestiga en "ökulle", men han kom fan inte långt asså, för han sjönk ner med ena benet. Så vi gav upp det rätt fort =)!
Aa det var väldigt mysigt faktiskt :)! Kändes inte som att det var 4 år sen vi sågs!
Ska bara lägga till att JAG har blivit 4 år bättre på kort. Haha! OCH att jag vann i Sänka skepp (♥) mmm :D!
"Det var inte så graciöst du"
"mmmmm"

Kvällen-
Jag, august, andreas, jocke o emil myste till det ordentligt! Öl, spel, mys, tvtittande, sänkning av skepp (♥), skrattattacker, dåliga förlorare, fejkare och lite mer mys. aa en del av vår kväll.

Jag o Andreas spelade sänka skepp (♥), men då förlorade jag faktiskt. Han var inte så jävla smidig med att måla sin spelplan. såg värre ut än mitt, så söt :)! Sen åt vi mängder med tacos. GALET gott =D! Åt en jävla massa! mmmm!

Sen spelade vi Buzz 2 gånger. Jag kom 2a första gången o kände mig lite för bra, så jag kom sist 2a gången. Men det var bara för att göra dom andra killarna glada :)!
Vi spelade även nått kortspel som man ska fejka sina kort.
Andreas "ame va fan, sarah har ju fejkast hela kvällen"
hahaha! aa det var ett roligt spel.
August "5 åttor"
Jocke " 2 ÅTTOR"
Say what ? hahahhhahahaha!

Sen så ble vi fulla, spydde och tog sönder august lght. GUD VA PEJNSAMT NII!! Haha, nedå det gjorde vi inte :)! men vi hade väldigt roligt och mycket mycket mysigt :)!

Söndag-
inte lika roligt. vill inte säga varför. men är inte lika glad nu som jag var hela helgen. åkte hem o jag o jenny hade äntligen eluttag åp bussen, så vi såg Snowroller :D!

nu är jag här igen. ska snart ner till norra o mysa lite!

framtid

när ska man sluta tänka på sin framtid egentligen? kan man inte bara sluta oroa sig för hur det blir efter skolan utan bara njuta va nuet och vad som sker nu? kan jag sluta vara långsynt..

Nu har jag sökt jobb i Norge. Denna gång på Oslos flygplats Gardemoen. Se hur DETTA slutar.. har haft nått emot norge sen jag bodde där. men nu är jag mer flexibel av mig.

idag har jag haft en riktig plugg o träningsdag. Duktigt :D! kom iväg o träna fast jag var grymt osugen (?) på det. men jag vart galet glad.

har även märkt på mig själv att jag är starkare nu och kanske starkare än vad jag tror. slog till johan i magen igår och jag tog inte i så jättejättehårt faktiskt.. men han var nära på att tappa andan. ska nog inte slå han något mer. stackarn får ju ont. haha. tror detta kommer bli bra :D!




Games!

En annorlunda men rolig Öppen scen! Jag var ju väldigt duktig om jag ska ge mig själv lite cred ;)! haha! hela mitt lag var med bra :)! vi var bäst..

Sen efter så spelade vi Disney TP. JAG skulle ha stått på mig mer och som elin säger, litat på min kvinnliga intution :p! 2-3 gånger hände det. Ska stå på mig mer och lita på mig själv :D! Jag, johan, fredrik o zacka startade jävligt bra, men sen sög vi. jävligt dåliga var vi :p!

Sen bar det va till Öland! Galet trött, men såg lite på tv o ett försök till Jane långben och hans vänner! men somnade rätt fort. som vanligt fick jag gå upp o stänga av allt :p!

Dagen då.. Ja.. Idag har vi spelat spel :D! fast jag är ju inte så bra på Sänka skepp. Där är det dock sjukt mkt tur och jag har inte tur i spel! men det har vi redan listat ut ;D! Emma L o jag har tokpluggat London. Hittade en sidasom översätter från engelska till svenska.. typiskt att vi hittade den nu när vi är klara med texterna :p! men vi mailade iväg dom till vår lärare, så får han fixa det som är fel.. som är en del!

Ikväll ska jag träna :D! yey! blir combat o sen gym.

Just uidag var det 22 år sedan jag blev levertransplanterad!!!!


NU ska jag plugga lite Stadsmur och sen bege mig till Nordic club om cirkus 30 min =)!

skoldagen

Ganska slapp. eller egentligen inte. har inte haft någon lärarepå hela fm, men fan va jag fick mkt gjort ändå =D! jag o emma är riktigt flitiga när det gäller London asså. Tror ALLA i min klass är det ;)!

Sen nu så sitter jag nergrävd med böcker om Kalmar Stadsmur. Mitt mål är att kunna rätt mycket om det, så jag går all in och har skaffat en bibliotekslånekort ;D! Kommer andvända den EN gång och det är nu haha inldigaset kortet :p. Liiite för bra är jag känner jag :D! Får mycket gjort idag och det är fan bra asså =)!!

Dock ingen träning idag.. Får bli två dagarsvila för min del. Känner att jag inte orkar med det jag gjorde förra veckan, sen är det Öppen scen imorgon och det vill man ju inte missa =D! Musikerna har tydligen hittat på nått skoj. bara jag inte behöver stå på scen så är det lugnt.

Emma F har verkligen haft en flummdag idag asså. Hon har inte hängt med på något =p! hahah! man har alla sånna dagar ibland ;)! Men roligt var det iaf! Hon är för go' våran fina emma =D!

efter skolan satt några styckna från klassen och filsoferade om vem som snor maten på 3ans korridor. Någon har tydligen varit på 2ans korridor med. Ajabaja. Hoppas personen/personerna slutar.

Blev väldigt glad igår ska jag tillägga! Såg att Peter Johansson ska ha någon rock konsert yey =D! missade hans Queenkonsert när han var i norrköping. suck. så hoppas jag kan gå på denna i Linköping. Den är dock 22 oktober, men det gäller att va ute i tid =D!

Nu ska jag sätta på mig "duktighetsidentiteten" och plugga =)! Senare ikväll blir det mys hos Johan =)! Det ska bli väldigt mysigt :)!!

Idag kommer även min prinsessa hem =D! skönt o ha henne på hemmaplan igen ;)! Saknat henne..


9 mars... 00.22

nu ska jag sova.. har underhållit mig själv dom senaste 3 timmarna med härliga youtube klipp :D! riktigt roligt. Och jävligt fint med! men om jag ska va ärlig hade jag inte velat varit här. iaf inte ensam. men man kan inte få allt!

Imorgon börjar vi 8.30. Det fanns en disussion att vi skulle börja 13, men den lades ner. slängde ut mig lite hårda ord och då fick jag inte som jag ville haha!

Va ska hända mer imorrn? vad vill jag ska hända imorgon? sånt kan man faktiskt avgöra själv. jag vill:
- sova
- äta
- mysa
- umgås med fina människor
- träna
- vila ut
- måste ,dock vill jag inte, plugga.
- inte skicka något sms förns jag har fått ett först, dvs bara svar.

Men jag har ju lånat böcker om stadsmuren, så nu kör vi - ALL IN ELLER INGENTING! Det ska fan bli bra asså. Heja mig :D!!!!!!! Så imorgon börjar min studerande inom guideexamen!

men nu ska jag sova! Har varit på ett riktigt myshumör idag =)! Kosligt :)!



Lite lite för bra!

Jag är lite för seriös med guideexamens uppgiften asså haha. Var på bibban förut.. ja jag är i ett litet chocktillstånd fortfarande hehe. Har lånat böcker om Kalmar Stadsmur. Så imorgon ska jag börja läsa om den. YES :D! säger jag bara!

Lyssnade förut lite på johans o hans crew förut när dom repa. första jag fick höra när jag klev in i rummet var "vad gör du här?". välkomnande o värmande. men jag brydde mig inte om det. Och dom spelade på och jag satt där viktig o antecknade ALLT :D! haha nej det gjorde jag verkligen inte. men dom var duktiga. Ser jättemkt framemot nästa onsdag. då ska dom spela på Söderport!

Ikväll tränade jag. Helt fel i inlägget innan. Blev tvärtom ist. Missade en buss, grrrr, så jag var tvungen att hoppa pumpen, men som tur var så var combat precis efter. så det blev det ist :D! men jag grät inte för det. Så det vart sent iaf :p!

På onsdag är det öppen scen :)! se vad som bjud på då ;)!

Snart ska jag nog allt sova :D!


emelie, jag o amanda på Ayia Napa 07 =)!



träning!!!!!!

nu blir det åka av på Nordic club :D! Bodypump så hälften vore nog. Men skiter nog i Combaten idag. känner att jag behöver inte köra så tufft som jag körde förra veckan. kändes inte okej. Synd, för det är galet kul =)! Får köra det på torsdag ist =)! Om jag inte känner i stundens allvar att "Fan va gutt et skulle vara med lite combat".

aja, nu ska jag byta om i min telefonkiosk =)!

uppgivning

fasen vad hungrig jag är, men jag är galet trött. så jag sov en timma längre men skippa frukosten :D! inte allt för bra, men va fan =D!


Idag är det måndag. Då ska vi ha Mayo förhoppnningsvis. man vet aldrig med denna linje. ska fan kämpa nu i det sista så jag blir AV med allt. för nu vill jag inte gå kvar här längre.. finns bara en anledning till att jag är kvar; mina fina vänner! resten kan jag skippa.

ska åka hem på fredag, det ska bli mys =)!

men får vänta med det. ska trösta mig själv med kärlek och träning. och med kärlek menar jag inte onyttig mat, utan kärlek från kompisar! haha!


Who is gonna save you
When I'm gone?
And who'll watch over you
When I'm gone?

talang 2010.


träningsmania!

imorgon vi på't igen mina vänner :D! då drar vi igång med träningen igen :D! YEY!

Verkligen hela helgen har jag gått omkring och har haft ont ont ont ont i mina ben. Vänsterbenet är det ljumsken och högra benet är det hela baksidan.. varken stretsh eller massage har hjälpt. inget har hjälpt. jag vet dock vad som behövs - en rejäl träningsvecka :D.
Måndag- Bodypump och Bodycombat
Tisdag - vilodag, kanske Bodypump
Onsdag - Core och gym
Torsdag - Bodycombat och gym
Fredag - sön - Vilodag! Åker hem fredag hihih!

Jävligt peppad är jag. för förra veckan gick så galet fort och jag var ovanligt pigg hela veckan. Kan ha vart för jag åt frukost alla dagar och tränade rätt mycket? Tror det faktiskt! Men nu kör vi ALLA!!!

Nu ska fett brännas och muskler byggas!

let's do this!


en man

nu ska jag skriva om en man som är en riktig myyyyyyyskille! han kan man prata med, krama och bara tycka om. finns så mycket fint inom honom och han är en väldigt bra vän. utan honom hade vår klass bara varit en himla massa brudar. tur att just DU kom till våran klass. vem skulle annars ta hand om oss tjejer?

han är en av världens finaste kille och jag är sååå glad och tacksam att jag har lärt känna honom. han och jag har en speciell humor som bara han och jag fattar och vi har skrattat många timmar med och åt varann!


lennie - klassens favorit kille :)!


söta du!

Har nog aldrig sett en person blir så glad för så små saker =D! dock så förstår jag honom, skulle med blivit glad ;D! Tänk när det händer något ännu större och roligare :D! undra hur superglad du blir då johan ;)! så nöjd och söt!

Helgen har varit fantastisk och helmysig! Fredagen vart det fest hos David och Lina. Där nöjds det på dans och mysigheter, även lite straff haha ;p! var ett bra drag där ett tag, men efter ett tag satt mig o myste med johan! kändes bättre :D!

Lördagen var lugn o sansad. Var på Öland och såg Spartacus!!!!!! Väntat en hel vecka, äntligen :D! Och bra var det med! Alla dessa straffar som delades ut var inte fair. nej usch nej!
Dennis (tröck på min svank) - Tänk dig det här, fast en stor engelsman som gör det!
David (lagom full)- Nikki Sixx är min idol..
hahaha ;)


På kvällen drog vi alla in till stan för att njuta av en härlig konsert på Söderport :)! Där spelade några skolkompisar, från klasserna låt och sång. har jag för mig eller vad dom nu är ifrån :p! blandar ihop. Men det var väldigt mysigt! Min fina turister var med på en sång, Agua, och dom var jätteduktiga! Så fina så :)! Sen blev jag petad på armen av någon, som sen petade en gång till och försökte få mig att dansa med han, men jag gömde mig bakom johan!

Efter konserten åkte vi hem till johan igen. och där lyssnade vi på Men, ett par glada gubbar som sjöng på östgötska på Talang nått år. Vi skrattade lite åt min fula dialekt och johan tyckte jag skulle prata så en hel dag, men det ska jag verkligen inte!

Uppenbarligen låg jag o pratade i sömnen i natt, för jag frågade johan om han skulle komma och lägga sig, men det har jag inte ett minne av. Med andra ord, så somnade jag jävligt fort när jag kom dit. Sen så sa jag tydligen, de ordet jag kommer ihåg, SLUTA. Vaknae av det och tror jag väckte honom med.

Men nu är det söndag och jag är på fastlandet igen! Nu blir det plugg och Vänner =)!

HA DE :D!


fabulous friday!

YES! Friday is here :D! and i love it! alla blir lite extra glada på fredagar! härligt. jag är en av dom ;)!

Idag har jag fått min dos av jenny ;)!! Och mer ska det blir :D! För ikväll ska vi kalas! ska bli roligt.. Hoppas på mycket folk som man kan lära känna hehe.
har haft en skön och slapp fredag i skolan. astrött dock. framförallt mina muskler haha. nej men jag är jävligt trött. tog mig en powernap på 2 h förut :D! riktigt gutt ;D!


men nu måste jag göra iordning mig! så jag blir vacker hehe.

- JAG HAR INGEN TANTVÄSKA!
hahahahahaha mycket som kan hända i en busskur!


jenny, var är du...??

Jordin Sparks - Faith. Den är ju bara för fin =)!!

Nej nu ska jag sova, för om 8 timmar ska jag upp o äta frukost :D! är redan hungrig.

saknar jenny faktiskt. har inte fått så mycket jennydos som jag vill ha och behöver idag =(. vi får mysa imorgon lite innan hon åker hem på lördag morgon! Hon ska ju dock med o festa på kvällen, då får vi mysa då med :D! Sen är hon borta länge =(.

jag o min fina tjej!

Snaaaaart kooooommmmeeeer haaaaaan hihi ;)


De tre vännerna..

.. och jag!

Några godingar kommer ner hit den 19e!!!!!!! Den helgen då vi ska fira Zackattacks 20 årsdag och min Jennys 21 årsdag :D!! galet kul! Hoppas ni håller detta nu :p! så ni inte bangar in i det sista.. då blir det många som blir besvikna här!

Kom även på att det är den sista helgen i Kalmar på jättelänge. Så då blir det en mini "avskedsfest" för oss turister. mm då blir det fest =)! It's godbye for a little while! Sen kommer vi tillbaka så klart!

det var skönt. mm

kom iväg o tränade. duktigt. en timme bodycombat och en timme styrketränig. GALET trött. Nu ska jag INTE, jag får inte, träna förns måndag igen. kanske söndag om jag orkar. Men jag måste lära mig att vila mina muskler känner jag. Innan dom säger nej. och det vill vi inte ;D! ja ska dom säga varje gång jag ber dom göra en övning ;D!

Ikväll är jag fan seg asså. Ska åka hem nästa fredag =)! Så mysigt tycker jag :)! Ska träffa några gamla godingar då! ska bli kul. dom har man inte sett på ett jävla bra tag! Sen ser det ut som det kommer att nalkas utgång med, fast i lkpg. hoppas på det hihi!

nej nu ska jag översätta en massa texter från engelska till svenska. jag o emma försökte med det förut och det gick bra asså, tills jag råkade säga en sak o vi föll i skratt och var tvungen att gå ifrån datasalen. jag o min käft asså!

tror jag pratar för mig själv mer än vad jag tror haha! det är ju för roligt. senast igår :p!

sommar sommar sommar sommar sommar ♥


Onsdag torsdag..

maskerad på södra

 

Japp, dagen var bra! Började 9 så fick litw sovmorgon med! Helt okej om du frågar mig! Fick även reda på att vi ska som ska till Berlin kan få göra våran Guideexamen där, men det ska inte jag. Ska göra det lätt för mig! Eller lätt och lätt.

På kvällen tränade jag! Idag, torsdag, känns det ska jag säga er :D! nice!

Efter det åkte jag hem till Johan! Riktigt mysigt var det. Skönt att komma bort från skolan. Somnade runt 1 kanske o vaknade till med att tvn megalyste mig i ögonen. och johan sov, så jag steg upp från sängen och värmen, upp i kylan för att sen lägga mig ner igen. Då var kl 3 :p! men hade sovit rätt länge isf, för jag märkte inte när johan spelade gitarr eller när han la sig. eller så kommer jag väl inte ihåg allt det där :p! somnade rätt fort och sov väldigt djupt. Nej men en supermysig kväll vart det =)! Vi såg på Lost och det är typ i slutet. Så jag har sett början och slutet av serien! Bra där!

Dagen har varit rätt slapp faktiskt. Började halv 9 med att få och ge feedback. och det tog ju inte så lång tid, så vi hade lite slappisch tid där mellan 10- 12 haha! Fick fin fin feedback och det gillas! Sen nu på em har jag o Emma suttit och översätt engelsk text till svenska och det är fan inte lätt. Men det blir nog bra i slutändan! Gäller bara att kämpa på nu, så då jävlar ska vi få bra omdömmen :D!! Snart är det inte långt kvar till London och fan inte långt kvar tills jag ska ha min guidning :p! men det ska bli kul!

nu ska jag chilla och vänta på att jag ska få mat. Rätt tomt på skolan, för 4/5 som jobbar idag från vår klass bor här. men som sagt, dom jobbar och kommer då inte att äta här. Får socialisera mig med andra människor ;)!

Undra vad som sker ikväll? Kanke ett träningspass? Skulle va gutt faktiskt :D!

Johan -
"fan den här låten är jävligt grym"
"den här låten är sååå bra"
"den här låten är ju för bra"
"den här låten är galet bra"
hahah überbra spotifylista spelades igår uppenbarligen ;D!


VINNARE

äntligen vann våran klass en tävling på skolan. som vi har kämpat, från Big Ben i pepparkakshusformat, till hur många kort på som helst oss i uppdrag Vårt Kalmar. MEN NU! Snön är vår vän =)! Vi har kommit tvåa på Big Ben och nått jävla tröstpris på korten. men men! NU har vi visat att ha tävlingsinriktade människor i klassen lönar sig! Vi är bäst :)!

Nu försvann min markering här. får gå på känn! har haft en rolig dag :D! inte ansträngt mig något inom skolan, utan bara skrattat! härlig och solig dag =D! Härlig musikstund hade vi med T(r)ummel! kommer inte riktigt ihåg vad dom hette, men dom var väldigt bra och mycket skratt fick jag!

Sen fick jag äntligen lite tid över med johan. haha. länge sen vi sågs på riktigt o bara myste. Dock sov han en del av tiden.. Men vi låg o pratade och hade det mysigt! saknar!

men nu ska jag fan sova. imorgon börjar allvaret igen och då ska man vara påläst, vilket jag inte är hihi! men skitsamma! dom andra kan säkert. Var galet mycket och det var bara text för mig.

fixade photoshop idag :D! Happy happy! nu ska jag bara fixa ett videoredigerings program! håller på för fullt, men tror jag behöver hjälp från de högre makterna!

sleep well! nu kommer vårat konsterk =)! håll i er ;D!

Turism; Ha det gutt, Haj!


texter

vet inte vad det är med mig och texter nu för tiden asså..? är helt tagen av vissa låtar, och i dom låtarna vissa textrader. har aldrig varit så förut. kommer väl med åren hahaha! Nej men det är mysigt att lyssna på ljuvlig musik.

Beyonce - That's why you're beautiful
And my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful
Hur fint som helst!

NU måste jag sova. Imorgon ska vi bygga snöskulpturer, om det går med snön, och vår klass är som
vanligt extra ambitiösa! men denna gång ska vi fan vinna. annars ger vi upp allt som har med tävlingar på skolan
att göra. GALET om vi inte vinner.

ska upp och äta om 7½ timma.. japp härligt haha! GUTEN NACHT



så ska våran se ut :)

Diamonds used to be coal
Look young cause they got soul
That's why they're beautiful
And my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful

I'm not wondering why....
The sky's blue; that's not my business
All I know is I....
Look up and tell myself
"Be patient, love...that could be us..."

Lovers used to make love
And die just to give us
Their piece of the beautiful
Remember when we made love?
Love......
Wasn't it beautiful?
Don't ask me why
The sky's blue; that's not my business
All I know is I....
Look up and tell myself
"Be patient, love...that could be us..."

Diamonds used to be coal
Look young cause they got soul
That's why they're beautiful
And my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful
Somebody's got to stay deep in love
That could be us..
That's why we're beautiful
That's why you're beautiful
Ooh
Why, why
That's why you're beautiful
That's why you're beautiful
That's why you're beautiful
lyrics submitted on 12-11-2008
lyrics corrected on 22-02-2009

SuperSarah :D!!

Jag måste ge mig själv cred idag asså. Jag har varit lite för bra med min träning som jag startade , igen, seriöst med idag. Körde först ett bodypump pass i en timma, sen direkt efter körde jag bodycombat en timma. GALET vad trött jag var och är. mina axlar kommer nog inte må bra imorgon.. men men :D! så säger jag jämnt, men får inte träningsvärk haha. är bra på att stretsha. Aa det är bra gjort av mig =)! Imorgon fortsätter det fhv...


Nej men dagen har varit bra. rätt lugn. trodde vi började 9, stressade iväg och så visade det sig att det var inställt o jag hade sovmorgon till halv 11... rätt surt, men men. fick ett mail av vår lärare kl 22.32 kvällen innan om det. vem kollar mailen då :p?? men men.

sen hade vi klasstid o klassen satt o snacka och myste =)! vi hade roligt o kom nog inte fram till så mycket. sen åt vi äcklig "wok", var tvungen att skriva det haha. Sen åkte jag o tränade och var borta i 4 h haha. sen när jag kom hem, milda matilda vad jag åt. sen vart det filmmys på södra, riktigt mysigt :)! Filmen var väl inte så bra.. missade 40 min av början, så jag fattade en hel del, men inte riktigt allt. Var inte min musikstil heller.. vad nu min musikstil är...?

nej men nu ska jag sluta skriva och anstränga mina muskler. för dom finns typ inte hehe!

imorgon ska jag käka frukost för första gången på typ en månad :p! har inte orkat och så har jag velat ligga kvar o bara haft det mysigt och bra!!

Jordin Sparks - Faith
And when the skys the darkest
And when you fall the hardest
You find how strong you are
Close your eyes, and rest awhile, it's been a long, long day.
So come on baby, baby, come on baby.
And have little faith,
Have a little faith



sunny beach 07... aa det var roligt där :D!


RSS 2.0