ja visst...

hänt i måndags:
la min mobil i en låda idag... klantarsel.. men det löste sig.. va i en låda som var på en plats OCH ensam kvar..

finns bara en som kan göra en sån sak---> moi :D! 2 veckors gammal mobil me abbonemang.. härligt om den hade kommit bort o skickats käpp rätt åt helvete så jag aldrig fick tillbaks den..


alla fick sig ett gott skratt.. framförallt alex o rille som åkte i bilen när jag ringde, (dem trodde det iaf, men det var en på stadium), till mig själv..

shiiiiiiiiiiiiiiiit... ni är bara för roliga ;p!

jag är riktigt klantig ibland, men de bjuder jag på.. ibland.. haha!


kan dra helgen i korta drag

buren
blev uppkastad på hägles axlar..
aalleexx
på alex's förfest..

Bounce... finner inga ord hur kul det var att äntligen få se dem :D! mäcktigt.. hade shorty vid min sida :D! helt fascinerad.. dem som tycker om att dansa, se bounce.. dem kan verkligen sin sak =D!

drog hem till alex och festa lite.. en mcycket snabb snabbvisit på otten och åkte hem o bada :D!

Hoppas ni hade kul iaf =D!


städning på lördagseftermiddan och mysig middag med alex, som jag hade lagat! hade inte ätit nått på typ 30 timmar.. så jag var rätt hungrig..

trevlig förfest innan linköping på lördagskvällen me pelle, alex, sama, jonsson, yohanna, elin, john, micciz..
Alla vi i pelles bil... hände inte så mycket på plaza.. alex bjöd på champagne.. haha..åt en äcklig kebab sen!

sen när vi åkte hem, (sama körde), så vart det ännu trängre.. då hade jonsson o sama stulit en rondellhund!! HAHAHAHAHA! det var roligt! men efetrsom vi alla är så små, så fick vi plats.. fast det var trångt, det var det.. men man kunde andas iaf, och de va huvudsaken.. elin satt väldigt tajt där bak haha ;p!
det var sjukt halt på vägen, så det tog ett tag o komma fram.. men sama, jag, jonsson o pelle (pelle pratade nästan hela tin, tills han somna ;p).. vi satt o pratade massvis.. trevligt.. john satt där bak o me va vaken, men han sa inte så mycket!

när vi kom hem runt 5, så var alla väldigt trötta, så jag tror att alla sov gott =)! det gjorde jag.. drömde en väldigt rolig drömm :D! var sjukt mycket under vattnet iaf, så jag vakna nåra gånger av att jag trodde att jag inte skulle få nån luft.. läskigt..

så nu ska jag träna sen ska jag äta masssssa mat, eftersom jag har ganska mycket mat att ta igen..

en helt okej helg :D!


oss
älskar dig alex... massssa :D!

big girls don't cry

It's time to be a big girl now!


denna vecka kan jag ej ha dåligt samvete för att inte ha tränat iaf... shiiiit!

Eva - Jag försökte få ögonkontakt med dig, men du va så koncetrerad, så jag stod där o skratta o du såg så allvarlig ut..
Sarah - Jag ger 2000% på min träning och inget/ingen kan störa mig i den..

tränat intensivt sön-tors! jävligt nöjd faktiskt :D!

Anne - sarah vet du om det finns nån china resturang som är öppen
haha, det är en torsdag och kl är 15.. så det borde det finnas.. eller hur ;p!

lalala ledig hela veckan.. jobb imorrn! Fick min lönespec idag wuhu!
Jag och Shorty ska på Bounce imorrn! Så jävla kul! sen blir de utång :D!

pelle vad skapligt dragen igår.. o sen kom han inte in, men min taxi var snabbare än hans och det var det som var huvudsaken ;p! haha! trevligt igår tycker jag allt :D! ska bli roligare imorrn när jag med är i farten..
Linköping lördag.. kanske? Who knows?

alex <3

kom på att Anne borde få kännas till
Anne - 17, söt tjej, har sin adnan och sina brudar.. och hon är en av dem bästa :D!

anne2 söt som få :D!

fettisdag

Idag blire semlaätning och pricken över i´t , så blir de träning med :D!
är helt död från igår, men det bjuder jag på :D!

jajamen :D!
haha trodde jag skulle dö av garv.. du är ju bara för rolig alex ;)!

köpt en fin kjol idag me wuhu! gick på stan me pontus som har "ett ryckte att tänka på!" ;p! tur att jag va me o hjälpte dig o inkassera det sista :D!

jaa.. annars har det inte hänt så mycket dem sista timmarna sen jag skrev sist.. saknar amanda lite.. tur att jag fick träffa henne 1½ minut idag ;p!

Ikväll är de depserata husfruar... som jag har längtat :D! Jag undrar vad som händer ikväll.. ska bli spännande
bree - jag tror jag fick en stroke!
haha det är ju bara för roligt det där :D! ser framemot det lika mycket varje gång, precis som Outsiders! Jag säger bara en sak: skaffa kanal 5 ni som inte har det.. det är assköna och helt fuckade program där alltså hihi!

sarah + alex!

trion

i går kväll..

otten

kul kväll igår =)!

alex - jag går ner nu.. ska du med?
sarah - nej, jag står kvar här ett tag!
älska!

jag är ju bara för rolig :D!

somliga människor...

dem. dem dem dem..
dem brukar dricka varannan vatten varannan sprit.. men jag o eva kör varannan vin o varannan alkoläsk :D! hehe =)! vi är bara för roliga ibland :D!

och jag älskar dig min fina alex :D!

bio

ska på bio nu.. se linas kvällsbok! hoppas den är kul!
Den var askul :D! rekomenderar den som fan :D!

eva är för rolig på jobbet hehe!
"vi är tysta nu, så macke inte ser oss"
direkt efter hon sagt det så sparka hon till ett rör som låg på golvet, och sen brast jag i garv o macke såg oss.. fan haha ;p!
Eva och jag är lite som charlotte o samantha i sex and the city kom vi fram till.. men jag är samantha light haha =p! aa vi är bara för roliga ibland :D!

sarah o alex!

nyår

Älskar dig massa min fina Alex =D!
fira fyra månader igår på alla hjärtans dag  =D! kan det bli mer tajmat ;)!

Fest hos hägle!

Japp! Ännu en vacker o kall helg har seglat förbi! Vakna på fredag o kände att man var ledig efter en veckas slit med jobb! Kändes nice som fan ska ni veta! Jag o alex chilla lite i bilen o åkte o köpte lite saker samt åt! Drog till systemet för att köpa ännu mera vin till mig o eva.. Efter systemet hitta vi duvsjö som vi så snält skutjsa hem, samtidigt som vi picka up amanda! 2 fnittrande tjejer som prata o prata hela vägen hem till skarphagen samt ljura! mycket o prata om när man inte ses så ofta!

Sen kom kvällen och vin hälldes upp.. åt rätt håll denna gång (hahahaha)! Jag gjorde iordning amanda i sitt hår.. Var jobbigt för min arm, men eftersom vi hade ätit ris, köttbullar o thai sås, så orkade jag hela håret :D! Hade sett sjukt konstigt ut annars! Sen kom Eva och gjorde entré! härligt o ha mina tjejer på ett o samma ställe! Vi "gjorde i ordning oss" (haha) o skulle sedan springa till bussen.. men våra kroppar svek oss rejält.. Gick bra till en början, men sen när vi kom vid södra promenaden var det bara jag som sprang och amanda kände blodsmak (?) i munnen haha! Men vi grät inte över det, utan vi hoppa på en spårvagn som förde oss rakt till hägles hus!

Där var det livat må jag säga! Vi hälsade på alla o fortsatte dricka vårt vin. Träffade massa roligt folk därkan jag lova.. Folk dansade på borden och fick sig ett gott skratt efter alla sköna kommentarer som sprutatdes ut! Martin fick sin grogg över sig o vart lite arg över det, men när han såg att carina satt breve han, fick man se ett leende igen och ingen skada skedd! Hägle var däremot inte lika lycklig över det =p! Väldigt mycket o städa och jag är glad att jag inte skulle hjälpa till :D! Vart mycket folk och min mobil blev stulen =(.. helvete! Jag som tyckte om min mobil så mkt.. men nu får jag fixa en ny + abbonemang.. orka.. som jag fixat.. nytt nummer med..

Väl på otten så gick jag o alex upp på övervåningen för att umgås lite! Hade inte fått pussat på honom på hela kvällen.. och när jag fått göra det, så gick vi o dansa.. eva va vild på dansgolvet o va dryg tillsammans me elin.. ni är bara för söta :D! Skulle gavrat om ni hade puttat ner nån på scenen ;)! Väl på stora dansgolvet fann man personer som klätt ut sig.. Lina va en galadrottning, stava var en jag vet inte vad haha o sofia (tror jag det var) var en städerska me lite andra kläder ;p hehe! aa det va roligt! Träffade även pär me ä som var utklädd till innebandymålvakt haha =D!

som alla vet, så är de mycket kö till garderoben, men konstigt nog så gick de realtivt fort.. bara för jag trängde mig som fan i första dörren hihi! men ingen såg det! Väl där nere så fick jag syn på eva och stod o krama henne ett tag! hon var även en talförmedlare till elin ;)!

ja, alex o eva hoppade in i ent axi på väg hem! resan gick väl inte så jävla bra, eftersom taxichaffisen var sjuk i huvet.. Dem tjafsade om att mätaren hade stannat på 291 fast det egentligen var 288..
"Ska jag ringa polsen?"
"A gör det, gör det.. Jag tänker inte betala mer än 288 kr" chaffisen ringde polisen, sen vart han ägd.. Alex kasta femman på honom o sen drog han där i från.. TÖNTCHAFFIS som ringer polisen, för alex inte vill betala mer än va han skulle.. MEN när han åkte, så hittade inte alex sin mobil.. den hade han förmodligen tappat i taxin o chaffisen var idiotisk som inte åkte tillbaka med den o ge tillbaks den.. Nej det är uppenbart, det är det! Så Alex o min mobil är borta.. helt handikappade är vi, men jävligt lugnt o skönt har det vart haha!


vin

Sen kom lördagen!
Min söta amanda var inte med denna gång, men eva sviker mig aldrig :D

"Vi gör iordning oss!"
"Vi sminkar oss!" hahahahahah aa eva, vi är bara för roliga ibland :D

När vi kom till hägle, var det inte så mycket folk, MEN det serverades pizza! Alex, hägle o rille bjöd så det stod härliga till :D! mucho gott och det mättade en väldigt hungrig sarah mage.. Kom två tjejer från norrland som prata på :D! hehe! kom inte ihåg precis vad dem sa, men det var nog bra =)!

Det togs mycket kort och vi sjöng våra födelsedagsbarn - Alex, Rille o Hägle, som fyllde 21 år =)! Grattis igen :D! Sen togs det massa kort på eva, eva o rille, eva o hägle, eva o jag, eva och elin och på en beende sarah.. jag bad till pelle.. eller vad det nu jag höll på med :D! Alex bjöd på sprit, och det gjorde susen för min lilla kropp ;p!
Kvällen var lugn o rolig.. Inte lika vild som på fredan iaf haha! Eva var lättklädd, så när man såg henne, kändes det som man hade en overall på sig med all dess tillbehör! 

Men när jag kom hem var jag ju för skön haha! Trodde jag hällde i badskumm, fast det var fotbadssalt haha, ramla in i saker o hade mig! var så roligt full.. alex skratta massor.. jag är för rolig ibland.. men det bjuder jag på ;)!

vakna upp på söndan.. ingen mobil som väckte oss.. asnice egentligen haha :D! ingen bafylla heller och man visste att man skulle jobba kväll på måndag, så man slapp gå upp tidigt på måndan.. allt var kalasbra!

Så nu sitter man här.. kvart över 1 en tisdagsnatt.. aspigg.. och med en mobil som simkortet inte funkar.. kul.. or not..

Alla hjärtans dag imorrn + 4 månader mellan mig o alex  =)! fira allt det där på jobbet haha =p!
Nej.. skulle inte tro så! det skall firas imorrn om det är så det sista vi gör innan det blir torsdag haha ;p! Älskar dig ska du veta =)!

sarah o alex

Ha de gutttttttttttttttttttttt
so long!


just det.. Alex målar fint ;)


dolce o gabbana eller hanky (och) panky?

Ska kanske döpa om min söta chinchilla från monster till dolce ELLER gabbana.. får ju min andra imorrn :D! så lycklig! o den ska heta det den andra inte heter hehehe :D! Nu slipper han äntligen hålla på med allt han gör själv.. nu kommer det en tjej.. kanske blir bäbisar.. massa chinchillor :D! iiiih!

blod, skratt o tårar på jobbet.. hehe! vi är ju för roliga! Alex ska inte måla självportätt.. det blir fan inte bra asså.. blev ju deppig när jag såg mig själv hehe! o eva fick megakaluffs (=hår) när jag måla av henne :D! den enda som lyckades med att måla av nån, va evas andra försök på mig.. sen målade hon mig o alex tillsammans.. den vart väl sådär.. mitt hår tog upp hela bilden hehe!

Sen kom eva fram till att hon kunde måla kroppsmålningar.. så jag har en segelbåt o en badboll på min högra arm.. o fula sträck på båda sidorna av "mogna" alex ;p!

Evas finger blödde, men hon rensa stadiums plåsterskåp, så det slutade...
Jag grät nästan av skratt (inte åt evas finger..).. vi skratta! + att jag tappa min tröja.. men de gör nog inte så mycket hehe!

"Sticken" HAHAHAHAHHAHAHA
"Hej jag heter alex och jag är 21 snart och jag målar sträck på sarahs armar!"
"Hej jag heter sarah och jag målar med svart tuchpenna på alex ena kind"
vi är ju för roliga!

imorrn = träna + hämta leksaker (hihi) + få min dolce/gabbana eller hanky (och) panky hihi + jobba... lång dag.. mycket händelserik! sen när jag kommer hem! då leker mina chinchillor.. på ett normalt sätt!

o sen på torsdag fyller alex år.. se om han mognar till sig efter dess HAHAHA :D!!!


bobble bubble









eftersom jag är en klippa i havet o en envis person, så hittade jag mitt spel som jag har i åratal spelat på datorn! den finns nu i min mobill, så jag kan spela det varje dag, när jag vill o hur länge jag vill :D! Jag är bara för lycklig och för bra =D!

i helgen vart det halvparty!!
På fredan kom jag till danny.. där musiken och basen dunkade ut o man kände vibrationerna i hela kroppen.. tror tom att glasen klinga hehe :D! sen kom anne o jessie o hälsa på, trevligt! sen vart det ner till otten och dansa lite :D! blev inte lika dyrt som förra gången, vilket va jävligt tur.. massa folk på otten och jman fick trängas på dansgolvet, både på lilla o stora.. o min lilla pärla hade det så tråkigt i jönköping =(.. du skulle vart med oss.. vi hade jättekul :D! blev me på vimmelbild där man alltid ser ut som 7 svåra år haha :D!

på lördan vart det home sexparty hos ehå! Riktigt roligt och trevligt! Fick smaka på massageoljor o glidmedel! fick se och känna på massa roliga saker Sen tog vi ett roligt kort på shorty hihi :D!

sen kom jag till danny, som hade vart full sen kl 13.. o även carina hade fått i sig lite o dricka runt 13! När viktor hjälpte mig att göra entré genom fönstret, så möttes jag av.. aa fulla personer om jag uttrycker mig snällt haha ;p! där ville carina o martin höra om mitt sex party o om jag hade köpt nått.. Då kom alex inramlande och började fråga ut mig.. haha :D! vad tror ni om mig haha ;p!!
sen vart det inte utgång för mig o alex.. folket vart helt snoppna när vi skulle hem.. vad tror dem om oss haha ;p!

veckan har sprungit i väg o tränings har hunnits med + ett dubbel pass som jag o eva började med lagom törtta på måndan.. shit.. men kul hade vi.. jag o eva är ju bara för rolig på jobbet.. tycker vi iaf haha ;)!

jag va helt sliten sen på tisdan efter att jobba dubbelt.. men de vart det värt.. money money .D!
den dan tog priset iaf :D! då trodde jag skulle svimma av mitt skrattanfall.. det va sjukt sjukt sjukt kul o jag såg att alex, eva o rille gick ganska snabbt framför mig haha :D! benen vek sig o jag låg nästan på golvet  o grät av skratt! det va länge sen jag hade en sån underbar skrattanfall.. säkert 6 månader eller nått! Aa de va härligt =)! du är bara för söt ;)!
träna sen på kvällen.. såg mig o spegeln o kläckte ut en kommentar.
jag - ibland undrar jag vad alex ser hos mig..
mamma - hahahahah

sen kom onsdan och jag skulle ta prover.. duktig tjej som jag är klarade jag av det.. utan bedövning *wuhu*! va helt stolt över mig själv hela dan o är det än :D! låter kanske normalt för er, men för mig var det en speciellt tillfälle :D! inget speciellt hände.. träna. de va nice som fan! va me alex o käka godis o hyrde film mumma :D!

fick sluta 14 idag på jobbet wuhu :D! åkte hem till alex o sov.. nice som fan! gick upp 20 hehe! är kanske ledig imorrn, fredag! De skulle va nice som fan ;)! men man ska inte hoppas på för mkt.. man vet ALDRIG med dem på kontoret..

så imorrn är de helg o jag vet inte va alla ska göra! äta o mysa me alex iaf, men sen framåt kvällen/natten får jag se.. kanske är hemma.. vem vet ;)!

nej nu ska jag kiiiiiiiiiiiiila!

pusss på dig min fina alex :D!


pusssar!

RSS 2.0