fredag o invigning

No diggity.. Spelas på datorn just nu!!

aja, nu är det iaf helg..  jag va på nån workshop igår om kropsspråk! Rätt intressant faktiskt!! Lätt sätt att fördriva tiden!!

tränade i måndags, onsdag (2 pass) och igår.. Helt paj.. Stackars min kropp! Tur att den får lite alkohol i kroppen i kväll så den återhämtar sig lite hehe!

Väntar på att eva ska logga in på msn, men det verkar inte hända!

Är lite less på tv'n.. Får inget ljud från den och det är rätt frustrerande! Och jag har maxvolym..

Ikväll ska jag på ottens smyginvigning.. Det va sjukt länge sen jag va där.. Men nu när man har fått en biljett (tack lina!) så kan jag lika gärna gå dit :)!


det va en period i mitt liv när jag faktiskt gick dit hihi :)!

Bokat o klart!

Äntligen har vi bokat biljetterna till Usa!! Så nu är det 100% bestämt =)! Jag gav ett förslag till Alex att vi skulle gå på ett hemmaparty, som det finns på alla filmer! Han va inte lika intresserad som jag..

Sen sa han att det kommer att va rätt segt.. Vart då? Vi får väl se till att vi hittar på nått när vi är där undrade och sa jag! Han kontrade med att flygresa var 16 timmar! omg omg omg säger jag bara.. Men som tur var är den bara 14, eftersom man ska stanna o tanka i 2 tim... Wow bara 14 timmar i luften ;p!! Längre än till Thailand som är det längsta jag har flygit som är 11 timmar.. Det blir segt..
Vad ska man hitta på på planet är en annan fråga.. Alex gav förslag att vi skulle bli fulla.. Vet inte riktigt om jag är med på det ;)! Man skulle ju gärna vilja komma in i landet utan nåra bekymmer ;p! Känner dock att vara full i 16 timmar är rätt så krävande och man lär slockna.. Det är ju rätt bra iofs!! Men men! Jag hoppas på att vi kommer ha små tv's på sätet framför så man kan spela spel o se på film ostört! Annars blir det fram med massa böcker o sjukt bra musik i ipoden!

Fick reda på att dom ska ringa från ett café jobb nu i veckan! Jag vart så jävla glad! I Linköping, men det får gå ändå!

Nu ska jag äta mat, för jag har vart vaken på tok för länge utan att ha ätit.. Iofs så är jag inte så hungrig, för alex o jag dela på en pizza igår kl 22 ;p! Lagom bra efter en timmes hård pump träning ;)!! Får träna bort halva pizzan idag när det är ett nytt body pump pass! Om min kropp orkar det.. Ska träna resten av veckan med, så det kanske är bra att ha nån dag ledig från träningen :D!

Idag blir det handbollskväll :D!! Så kul!! Sverige ligger iofs väldigt dåligt till, men vi kom vidare i första gruppspelet och det tycker jag är bra kämpat!! Att vi förlorade mot Ungern tycker jag va synd, för det var Sverige, enligt mig, värda att vinna! Jag saknar det gamla svenska laget.. När vi vann stora mästerskap och dom spelade som gudar! Hoppas detta unga landslag kan med göra det.. Kanske til nästa OS? *hoppas hoppas*!


Likör 43 o mjölk..

Igår var det ju meningen att jag o alex skulle se på film o mysa o så! Det gjorde vi ju, men han gick o la sig runt halv 11.. så segt.. satt jag här i min ensamhet o drack likör 43 o mjölk.. Sen kom Anne ut o pratade o vi kolla på hennes Thailand o Bulgarien bilder.. Sen lyssnade jag på hennes mobil när hon hade spelat in från där stallet hon jobbar på .. Fy fan va läskigt det lät asså.. Drömde självklart om det stallet sen ;p! Spooooookie =p!

Just det.. Nu har vi bestämt datum när vi ska till Usa.. 6-22 juni =)! Så himla mysigt vi ska ha där älskling!! Ska bli underbart!

Ett minne

Alex har nu kommit hem och det var hur underbart som helst o träffa honom =)!

Jag åkte upp till han som en liten överraskning, dessvärre var hans kompisar där.. Men huvudsaken var att jag fick pussa o krama han!

På kvällen sågs vi igen! Självklart hade han med sig en present som han så vänligt öppnade medans jag såg sverige-kroatien o svor lite ;p! När han, efter typ 15 min, äntligen fick upp min present, så var det en målning av;

den bilden.. Det var en fin present, men målare hade glömt alex halsband o mina ögonfransar.. + att alex ser ut lite som en japan.. Men sen på morgonen så synade jag målningen o sen alex, o kom fram till att just på den bilden ser alex lite japansk ut. =p
Tyckte det var en supergullig present. Dock rätt överraskad ;)!! Får se vart jag ska sätta upp den, utan att mina kompisar ska tycka att jag är för besatt av alex.. Så jag fick en tavla på han o mig =)!

Inatt drömde jag en liten stund om att halva min 6;a, mellanstadiet, var på samma gym som jag och precis på samma pass.. Såg ett par ansikten som jag inte trodde jag skulle se igen ;p!! Och min kompis sofia som nyligen fick barn, var där o studsade ;)! Sen så red jag asfort på en häst o hoppade ashögt.. Jävlar vilken fart hästen hade, men den var så supermysig, så det gjorde inget ;D!!

Nu ska jag äta lite och sen ska jag nog iväg o träna!

Jättemysigt att ha alex tillbaka =)!

Shut up!

Imorgon så kommer min man hem! Så mysigt!! Äntligen!

Eva o jag har kommit på en massa roliga kommentarer från scrubs o tro mig, vi kör dom hela tin ;)!!

eva skapar nya kontakter från min msn ;p!! Hon skämms inte sådär!!



-Hur fan ska jag va för att du ska bli glad?
- Vad sägs som att pröva kåt glad o tacksam?
hahaha, älskar ogifta par asså ;D!


Helgen!

Nu är helgen över..

I fredags så såg jag o eva på Let's dance.. Det ska bli vår nya tradition ;p!! sen så skrattade vi lite och åt mums mums utan att slicka oss runt munnen! Det var sjukt kul o väldigt svårt!
S - Vi ska leka en lek sen.
E - Ahaa, okej..
S - Det är jättevårt, men askul.
Efter ett tag innan vi skulle börja.
E - Asså, menar du att jag slicka på dina läppar o du på mina?
S - Hahaha, neej du får inte slicka dig på dina läppar och jag på mina..
E - Ahaa... Då förstår jag!
Så sött!!

På lördan vart det dubbeldop =)!! Det var jättefint och jag o mamma vart lite rörda! Det var väldigt mycket folk, och massor med barn som sprang omkring i både kyrkan och när vi åt! Stefan hade gjort en jättegod mat och jag o anne hällde i oss massor ;D!! Äter som en man.. Det var jättetrevligt och snart, 26 maj, så är det bröllopp (?). Stefan o Lina ska gifta sig! Då ska jag inte ha nått smink på mig ;p! Då lär det a mascara i hela ansiktet ;)!

Senare på kvällen kom min barndomskompis sophie till stan.. Vi var på förfest hos Nathalie, då sjöng vi Singstar.. Shit jag är sämst asså.. Förlorade mot Crippe i en tjej-låt.. Usch va dålig.. Den som va sämre än mig var sophie.. hehehe!

Sen så åkte vi taxi ner till palace och vi gick in o började mingla.. Hahaha!! Sjukt kul :D!!

Nu är jag såååå trött, men jag o eva ska se på film snart, så då blir jag piggare!!


Bästa torsdagen på länge!!

Med tanke på onsdagen va sååå tråkig o seg, förutom kl 21.00 när jag träffade eva o kattis..

Torsdagen var så mycket bättre.. Allt gick min väg! Sånt gillar jag!

Fick ett jobberbjudande och hade möte där allt gick bra, sen laade jag asgod mat, sen följde jag med mamma o handlade.. Eller handlade, jag följde med för tat köpa nya hlrlurar på El-giganten! Skulle även kolla om min ipod, men den var sönder och garantin täckte inte det.. Det sög iofs, men det är bara att kolla om alex försäkring täcker.. Jag kan nämligen inte spola famåt och byta låt framåt.. Det är rätt jobbigt..
Iaf, så sa en på el-giganten "Kan du ta hand om den här damen". Så sa jag "tack för den" Dam för mig är när man är äldre.. Men han som tog hand om mig, för den som skulle hjälpa mig först var tuvngen att gå, iaf! Så sa den andra killen att jag ska ta det som en komplimang.. Jag bara "Hur?" "Ja, en dam är ju när man är fin i kanten.. Eller fin.. Väldigt fint".. Jag vart väldigt smickrad! Inte varje da nån säger så till mig! En främling med ;p! På en affär! Aja, hoppas du inte blir upprörd alex hehe ;D!

Sen köpte jag ett par superbra hörlurar! Vilket ljud :D! Så när jag kom hem så var jag helnöjd.. Så då kände jag att jo, jag drar fan o tränar! men innan det, så kom min pappa hem och berättade en rolig sak, som gjorde mig ännu mer motiverad!!

Sen efter träningen var jag helt paj, och eva ringde och frågade om jag ville med till deli.. Till en början, innan jag hann duscha, såsa jag ja det kan jag väl.. Men efter min dusch och så råkade jag lägga mig i min säng, så kände jag hur trött jag var.. Så jag var tvungen att tacka nej!

Så nu ska jag börja lyssna på Lars Winnerbäck, eftersom hans OM du lämnar mig nu med Miss Li. Så himla bra!!

Och så idag började min dag rätt bra.. Pratade lite med alex och då mår jag bättre! Snart kommer du hem ;D! Snacka om att vi ska ha det så himla mysigt =)! Har längtat enda sen han åkte. Puss på dig min fina ♥!

Ska snart göra om min blogg känner jag!

Ikväll ska jag o eva se på Let's dance! haha! jag o eva ska sitta o hejja och hoppas att våra favvisar kommer stanna kvar! Sen får vi se hur kvällen leder!!

Nej nu ska jag lägga mig ner o kolla på Vänner, för det programmet gör mig väldigt glad! Såg Napoleon Dynamite igår kväll.. Då kom en massa minnen upp, för jag såg den med alex, pelle o eva, har jag för mig, såg den för länge sen! Men minns det som igår! Den är så himla rolig :D!


Seg dag

Idag har det vart en riktigt seg dag..

Va på möte kl 10.. Sen gjorde jag inget förns kl 17, då jag tränade till 19.30 (!)! Sen om jag hem, åt duschade, drog till eva och kom hem runt 1! Lååång dag.

Saknar alex.. Han är den enda jag tänker på.. Hela hela tin.. Kan du inte komma hem snart så jag kan tänka på annat..?

Var väldigt trevlig hos eva förresten ;D!! Kattis va med där! Eva hade lagat mat åt henne o kattis och kattis hade med sig massor med vin som töserna drack.. Inte jag ;)!!

- Men är det inte du som jobbar på systemet?
- Jasså, gör jag? Då vet jag vart jag ska gå imorrn då!
hahha!!

Nej nu ska jag setta på en film o sova!!


älskar dig =)!

2 år och 3 månader!

Idag gick jag upp tidigt! Runt 8! Inte likt mig.. Men men !!

Så nu är jag hemma igen o laddar batterierna tills jag ska träna senare.. Ska väl gå på maskiner o köra lite i gymmet.. Sen kanske det blir afro power dance.. Sånt som märks!!

Så himla pigg jag va i morse, men direkt när man slappnar av, så blir ma seg igen. Ska ta mig nått o käka så jag blir pigg igen!!

Idag firar jag o alex 2 år o 3 månader.. grattis! Får som vanligt inte fira den med alex, (som det har vart dom senaste 3-4 månaderna), utan kanske ska hitta på nått med eva! Beror på om hon hinner eller ej!

tja!

varför...

ja det kan man fan undra

Min helg

Min helg ar vart asrolig ;D!

I fredags myste jag o eva hemma hos mig o vi la över en massa filmer o scrubs avsnitt till hennes dator från min! Jag är för snäll :)!! Sen så såg vi på Let's dance där George, Laila o självklart Carl-Jan är mina favvisar!! Vi får se hur många fredagar det blir framför tv'n, men jag hoppas att jag kan följa det! Blir så himla lätt engagerad i sånt där.. Inte bra ;D!!


Sen på lördan så försökte jag o eva dra ihop något.. Hela dan höll vi på att försöka fixa nått. den stora frågan "Hur gör vi då och hur får vi tag på det?" hahaha!!

Men till slut så hamnade simon, jag, ante, sabina, danne och lagge hos eva och vi drack o spelade spel! Det var sjukt kul, men när Sabina, Danne och Ante satt sönder evas säng (på nått konstigt sätt) och spriten var slut, så traskade vi ner till Sabina och Dannes lya!

Eva fick en AHA upplevelse om att hon hade vart där förut och det visade sig att det var Tjoffes gamla lght! Den var riktigt nice! Några som gjorde min kväll den kvällen var deras supersöta katter!! Kommer dock inte ihåg vad dom hette, men ojoj så söta!!!

Vi shottade o drack inte så mycket sprit, eftersom det hade vi gjort hos eva ;p!! Så vi satt där och pratade en massa och jag försökte mysa med katterna, som var tunga ;), men dom hoppade bara ifrån mig.. Tyvärr.. Att mysa med sånna gosiga och pälsiga katter är så mysigt ;p!

Sen åkte jag hem, men det var typiskt att jag skulle glömma min mobil hos dom.. Men men!

Idag, måndag, har jag vart på en prommis med eva till djuraffären, sen gick vi till eva!! Där tjata vi lite på tommy, sen fick eva som hon ville och vi fick en pizza!!
Efetr ett tag kom nires och hälsade på och vi såg lite på Snowroller, såklart, samtidigt som jag o eva hade masssa diskussioner som nires lyssnade på..

Nu ligger jag i min säng och ska sova =)!!!


Bobble bobble!!

Igår vart det bastusnack o bubbelpool snack!! Var jättekul o eva var fnittrig ;)!!
- Tjena mikaela.. Vill du ha sprit ;)!!
hahahaahahah!

idag har jag vart på massa möten, banken, o haft lite allmänt tråkigt!!

Nu ska jag käka chili corn carne :D!! Smarrigt.. Jag ska göra en god en ;)!!

Har träningsvärk i ena sidan på nedre ryggen.. Sen ströckte jag mig efter typ en kvart.. HEla mitt bakre lårmuskel (?) gör asont.. Kan inte träna idag bara för det.. Vilket jag skulle ha gjort.. Men ibland ändras planerna! Allt blir inte som man önskat sig, tyvärr!

Myskväll med eva

Idag ska jag o eva mysa lite!! Få lite energi från henne nu när min man har lämnat sverige i 2 veckor.. Eva lär se mycket av mig, om hon nu vill det hihi ;)!!!

Undra va vi ska göra ikväll.. Kan bli spännande.. Man vet aldrig med oss!!!

nu ska jag duscha, eftersom jag har tränat idag :D!! Dubbelpass med!! Nu jävlar ska jag lägga ner sjukt mycket energi o tid på träningen!!! Fick Best Whey muscle repair pulver av mamma i julklapp! Hoppas det funkar på mig!


my darling

nu har han rest iväg.. kommer sakna honom så himla mycket! Kommer bli så supermysigt sen när du kommer hem älskling!!


puss på dig min fina ♥

- Ska jag ta fram overhead apparaten gustav?

Igår var jag o alex på middag hos hans föräldrar! Vi käkade japansk fondüe.. eller hur det stavas! Det var smarrigt!! Vi pratade även om att jag kanske ska följa med dom till Usa.. Och då ser det ut som vi ska fira midsommar där borta.. Hoppas det blir av! Skulle va sjukt kul o häftigt!

Idag drar alex o nåra kompisar till Thailand.. Kommer sakna han massor.. Men vi va iofs borta ifrån varann i våras, när han var i norge o när jag var i sverige i en månad.. Så det ska nog bli bra!! Hoppas ni får det bra!

Idag ska jag nog äntligen börja träna igen.. Eller imorrn.. Beror på vad det är för pass idag.. Så nu ska jag få en nice fast kropp hihi!! Såg nyss på träningsschemat att dom inte hade nåra pass idag.. Så det sket sig.. Vilken otur ;p!!

hoppas eva kan umgås o muntra upp mig sen ikväll!
- Du ska bo på Anexet
- Det låter mysigt..

Jag o eva är så interna!! Allt vi säger till varann är internt.. Eller nästan iaf ;)! Eller det är bara vi som fattar om jag säger så ;)!
Jag funderar på o köpa en Suntrip hatt till sommaren.. Skulle va skönt o glassa omkring i ;)!


En dag i kisa

I morse gick jag upp rätt tidigt (kl 8)... för att va söndag och för att va mig!! Jag, mamma o pappa skulle åka o hälsa på min kusin maria med familj i lkpg.. Där käkade vi en smarrig rukost med tårta ;)!! Min andra kusin stefan med familj kom med dit och sen så åkte vi alla till Kis.. Tolvmannabacken lr va det hette..

Där stod jag på en bräda, som jag inte har åkt på på flera år.. Men fyfan va kul det var!! Maria ramlade, så vi 2 fick ett mycket gott skratt som varade länge ;)!!
Det var en jättemysig och rolig dag och jag har saknat att åka.. Förut åkte jag o min familj en gång varje år till fjällen o åkte skidor.. Även min farmor ,farfar o farbror o faster följde med.. Det var roliga tider.. Hela tjocka släkten :D!!

Men det dröjer inte 2 år tills nästa gång jag ska åka!! ska åka redan i slutet av mars igen =)!!

Nu ska jag ta mig upp i min säng som jag la mig i o somnade när vi kom hem från kisa.. och bege mig til eva, där jag, alex, ljunga o eva ska se en film! Jag hoppas på Sällskapssresan ;)!!

Nyår och chinchill bäbisar

Detta nyår var oerhört roligt!!! Hade superkul och nykter var jag inte som jag hade sagt.. Men allt blir inte som man har väntat sig ;)!!

Det första som hände när jag kom till Black horn, var att va med i en tävling.. Alla var tvugna att sjunga kareoke, eller hu rdet stavas.. Jag o Bea sjön Jag vill ha en egen måne, men det bästa framträdandet gjorde Rille =)! Inte alla som kan sjunga långa bollar, det kunde inte han heller iofs ;)!!! Sen så gick nåra personer upp till alex o drack lite och då hade tydligen robban tagit av sig sina kläder för att ge dommarna hans kalsonger (ingick i lekarna).. Så där stod han naken (?). Sen vart det raketer och jag hällde i mig nästan hela vår champagne..

Sen bar det av på efterfest och jag hade bjudit halva norrköping hem till alex ;p! MEn som tur var var vi nånannan stanns och där lät jag käften gå i ett.. hahahahaha!!

Jag "Danny, alex låter mig inte dricka mera".  Stackars mig =p!!!

nyårdagen var rätt mysig.. Sov hos alex och sov gott och länge.. Sen kom min pappa o hämtade mig o vi åkte hem o åt goda hamburgare :D!! Sen såg vi på en massa vänner...

Igår kom även alex till mig o vi myste med mina chinchill bäbisar!!! =)! Dom såg ut att trivas brar på duntäcket!

Min nyårsafton var skitbra!! Förutom att eva skadade sig.. Det var tråkigt..

RSS 2.0