all eyes on me pleace

yeah! midsommar är över och som ni säkert alla trodde så skulle det regna.. Det gjorde det med, så ingen vart väl speciellt förvånad? inte jag iaf..

kom ner på fredan och pelle o hans bil fick redan skäll innan dem ens checkat in. "Ni ger ett dåligt intryck på vår 5-stjärniga camping" (som inte ens vad 5 stjärnigt)! Sen vid 17 kom en fucking jävla kuk ordningsvakt som tror han är nån mr polizie upp och sa till oss att sänka volym.. snälla rara nån.
då gick jag, alex o robin till receptionen och klaga, och om jag hade fortsatt säga lite felvalda ord till vakterna, hade dem säkert gjort så jag åkte ut.. iaf så gick jag där i från och tur var väl det! Då ringde jag till angeliqa och sa att vi kommer till öland på lördan och att robin skulle köra, vilket vi inte gjorde..

sen på kvällen så vart det regn och jag kommer inte ihåg om jag gick barfota =D! men det gjorde jag säkert.. vi gick o la oss runt 1(!) för det var så kallt.

på lördan så satt jag, alex o rille på campingens resturang och rille åt sin mat i ca 2-3 timmar, samtidigt som han prata och drack sina groggar som han köpte/fick! "På tal om gäddan" hahahaha! rille hade ett djupt samtal med mig om hans barndomsminne om att han verkligen inte ville hålla i en gädda som han hade fiskat upp.. sen så hade dem köpt fula solglasögon.. alex's hade köpt dem fulaste =p! rille hade "nät" som bågar hahhahahahah! dem förvsann dock.. som hans första gjorde som han hade när han kom, men inte när han åkte hem =p! 

Rille by the way var värsta barntjusarn.. hade en hel flock ungar runt sig och jag, som inte är så bra med barn, bar en liten tjej när från "skeppet" med en öl i handen.. mamman var nog inte allt för glad, men när hon märkte att jag klarade det (!) så vart hon nog lugn.. haha

på söndan sen så kom jag på att jag inte hade ätit på ett dygn.. dvs lördagen kl 11 var senast jag käka.. sen åt jag igen vid 12 igen på söndan.. härligt sarah! jag var nära på att svimma där ett tag när vi hade städat klart, och alla ville uppenbarligen att vi skulle bada..

så dem bada, sen åkte vi hem och jag visade vägen till McD i västervik =D!
"Vad har vi för uttryck egentligen.. Nakenfis... vart kommer fis i från?" rille var lite upprörd och filosoferade om våra uttryck..

pusspuss

nästan lite för romantiskt..

alex är ju en stjärna ♥!

igår vart det mys mys för mig o alex! väldigt mysigt o härligt o sent, men det bjuder vi på =)!

vart en snabbis på O'leary's med eva! där käka hon oxfilé och jag köpte nachos o vart karatemätt.. drack 1½ cider.. då är man mätt ;p!

sen idag har jag stressat runt på stan, men även hunnit med att sova lite haha! se vad sm kan hända ikväll.. lugnt

imorrn är det midsommar och då är det västervik som gäller! Hoppas dem andra tejerna får det roligt på Öland =)! kommer bli tomt utan er, men vi får väl överleva =D! Och om Sama ska med, då får han inte däcka vid 22 som han gjorde sist jag var med! tråkigt för han haha!

det blir en platta öl (turborg grön 4,6% iofs..) o 8 st 7,0 cider i helgen.. en viss tjej planerar visst bli karatefull hahahahahha =D! det ska ju räcka ett tag hallå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ska träffa min farmor o farfar om jag kan på lördagen.. får se hur det blir =p! kanske inte va full som jag var när jag o mamma var o handla en massa saker till mig en gång när alex söp ner mig..

det ser även ut som ett bombnedslag i mitt rum, igen.. fattar inte vad jag gör.. jag är ju knappt hemma ju =p!!

aja nu ska jag packa (!) sen får man se vad som komma skall =)!

pusspuss

image116
behind the bar! fan va gott det ser ut med alla drinkar!

sunny bitch

yeah baby! Nu är resan klar!! har betalt det sista nu =)! så jävla niiiiiiiiiiiiiiiiiiiice!

amanda åkte till nice iidag.. ljög för er!

ikväll ska jag o alex bara va.. se va vi ska hitta på!

igår fikade jag med zelia o hennes kompis christoffer, som jag visste vem det var. han är kompis med john o dem! Så det var trevligt! sen så ville inte han se på spiderman 3 hemma för det tog för mycket el hahahahaha! så jag o zelia cyklade hem i spöregnet o kollade på lite vänner.. sen träffade jag alex! japp det var min kväll!
Så skönt o hitta på nått kan jag lova! var inte speciellt trött, men nu ska jag inte jobba natt förns måndag tror jag! niiice! dock försvinner lite növändiga pengar, men men!

o snart är det midsommar =)! roliga är att adnan, (annes kille som är ifrån nått land.. typ bosnien?), ska fira svensk midsommar hahahahahhahahaha! vilket skämt ;p!

nu ska jag iväg o jobba på fenix.. tråååååååååååååååååååkigt!!

pusspuss

sov dags?

japp.. kanske ska ta o sova lite nu.. kl är 20 i 4.. shit happens när man tror man ska jobba natt o man sover tills 16 typ! men men! smällar man får ta imorrn! hoppas jag slipper jobba dag imorrn.. det skulle jag aldrig pallra fan!

om det har hänt nått kul idag då? nja.. gick upp vid 18..trodde man skulle dra o träna, men då kom en hostattack o då kände jag att det är nog inte läge att börja nu, när man kan börja på måndan efter.. eller imorrn! OM jag hade fortsatt träna när jag var på topp.. ojoj va stark jag hade vart.. på riktigt.. men men! Blir man sjuk så får man ju inte träna.. =(.. Det är hemskt tråkigt, för det är svårt som fan att ta tag i det igen.. men ma ska väl va slank till sunny beach hahaha sure ;p! orka det liksom..

Idag (tisdag) så drar amanda till Nice i Frankrike.. härligt! då blir jag o eva ensamma hemma... spookie.. äsch det klarar vi säkert =p!!

pontus klaga lite förut på att han inte var med någonting i min blogg.. men som jag sa till han att om man är med mig, då står man med i min blogg oftast.. Kan dra in honom på ett smidigt sätt och säga att jag var på hans student! Mycket trevligt o sen att det vart lite tjafs mellan mig o en tjej till! hahahahha lol på henne liksom.. men jag vann väl, för hon sprang därifrån gråtande, vilket inte jag gjorde ;p! power to me!

drömde inatt att anne blev smekt på kinden av 50 cent! Och Angeliqa vart så himla avundsjuk ;p! Sen fick han göra det 7 ggr till för jag skulle hinna ta kort! anne var helnöjd! sen så drömde jag med en sak om alex!!! haha han var med helnöjd i min drömm! Det borde du va nu med ska jag säga dig ;)! love u!

just det!
drömde att nån brände ner otten och alla vart så ledsna.. haha! Sorgligast var när brandmännen sa att "Ja.. dem brände även ner lilla dansgolvet".. då kom det några styckna och sprang runt lilla dansgolvet, som nu inte finns, med en Italiensk flagga och härja.. jaa ibland kan man verkligen skratta i, och om, mina drömmar!
sen att jag är rolig när jag sover, det är inte alla som kan, eller hur alex ;)! haha =)!

nej nu ska jag sova o se vad jag drömmer om i natt.. då kanske jag bränner ner palace ;)! då lär hela norrköpings befolkning som är 18+ att gå under haha ;p!

paraply, ply, ply, ply haha!

såg en väldigt konstig film ikväll.. The hills have eyes.. vet inte om jag ska eller inte ska rekomendera den! haha! Bestämm själva!



Hoppas det blir fint väder på midsommar! ska bli sjukt kul + att jag åker i en rolig bil med carina o martin som jag inte sett på länge! Ska bli kul kul! dem andra två liven som ska åka med är alex o rille! niiiice! får se om dem ändrar sig! Man har ju kapacitet till det som människa att lyckas göra det! Men jag ska iaf åka där =D!

sov gott!?
pusspuss

image115
vältränade ben? maybe baby! ser så ut =D! tycker dock om mina ben, för dem som känner mig ;)!

sena nätter o sena dagar

Nu är det helg och det var ett tag sen jag skrev.

I onsdags så var jag på världens bar med amanda o shorty.. Ska säga er att det var så himla himla roligt! Tyvärr var jag tvungen att gå och jobba, men jag hann va där när nästan allt hände haha!

Ni kan kan läsa mer om den här: http://shortiiis.blogg.se
haha!

sen vart det 8 månadersfirande =)! mysigt värre!

sen vart det fredag och då åkte jag, amanda och eva och bada i garnsjönäs i 4½ nästan 5 timmar.. asnice! trötta och bruna vart vi! Sen drog vi hem till mig o laga mat och jag o amanda såg jersey girl medans eva sov!

sen när dem drog kom Sofia (!) till mig! vi satt och drack vin och drinkar och snacka en massa! sen drog vi hem till henne och lyssna på musik innan hennes pojkvän kom! då drog jag hem!

sen vart det lördag och jag sov länge och sen så grillade jag, anne, adnan o alex.. eller jag och adnan grillade och alex såg på o anne snacka i telefon.. sen käkade vi god mat.. sen såg jag, alex, hasse och emilia på en film!

och idag är det söndag och jag o alex sov till 15 (!)! så går det när man är uppe sent och lägger sig ännu senare!

så nu sitter man här o häckar och funderar på hur man ska ta sig till jobbet! aja! det löser sig! hitta en massa bilder igår från magaluf! Nice!

ha de pusspuss

image114

låtar

har fått 3 väldigt roliga låtar ska jag säga er!!
hhaha!

men men!

igår grillade vi tjejer i vasaparken! mycket trevligt o roligt!! amanda tror att eva o hon kommer få barn först o jag sist haha! konstigt ;p! en "utflyttningsträff " för jenny som tar sitt pickochpack o drar till Jönköping.. hoppas du får det bra där nere =D! Du får komma upp så vi kan åka till varamon!

snart så är det midsommar! Längtar som fan! Ska bli kul, hoppas jag! bara inte jag o alex hamnar i vårt största gräl hittils... men det ska inte hända, eller hur =)!

nej men om jag skulle ta o käka lite o inte bara äta en massa kakor.. hahah ;p!

pussspussss

Norden

var o bada med amanda o kalle idag.. jag kommer inte ihåg hur vi kom in på det, men på nått vänster började vi o diskutera vilka länder som tillhörde norden. jag höll på amandas förslag, för hon brukar ha rätt haha =D! Så vi diskuterade om Storbritannien var med, för när amanda gick i typ 3:an så gjorde hon ett arbete om något land i Norden o då gjorde hon om S.britannien, eller irland..?

så efter mycket diskuterande så ringde vi alex o han var lite osäker, men sen så ringde vi vår käre vän Shorty, o hon hade svaret.. S.britannien tillhör inte norden.. haha! så jag o amanda förlora.. ska säga er att vi la ner den diskussionen direkt sen haha ;p! ska hålla på kalle nästa gång jag inte hänger med på när dem två diskuterar igen ;p!

sen kom christoff, stava o mattias o hälsa på! men dem drog när jag o amanda dök (!) i vattnet..

gårdagens kväll var väl inte så mycket att hurra för. Fick veta att alex älskar min röst.. han sa det iof det på fyllan, så man ska inte ta det så megaseriöst kanske haha ;p! eftersom han ringde 4 gånger på typ en halvtimme.. men men! sen så gick vi vid typ halv 2 o kom hem vid 3.. alex höll på kasta sig o ha sig vägen hem =p!

men snart ska man jobba o tjäna lite stålar ;p! haha! Har inte saknat jobbet om man säger så..

vill bara att det ska bli midsommar så man kan dra iväg här i från =D! Sen kanske det blir gotland.. you never know ;p!

pusspuss

grillning så det sjunger om det

har grillat ikväll.. eller paret svensson (syftar på anne o adnan haha) grilla all den mat vi hade.. Paprika, championer, kött, kyckling, krocketter, bearnessås, peppar sås, coca cola, vitlökssmör o pricken över i't så hade vi fetaost!! MUMS!!!! Alla bara glodde på oss o tycke vi va överseriösa... eller jag o anne tyckte det iaf!
Men mamma o pappa köper alltid överdrivet mycket mat, så varför ska vi inte göra som dem ;)! Vi är uppfostrade med att, iaf ha med oss, mycket mat ;)! det kan man iofs inte tro när man ser oss ;p! jävligt gott var det iaf!
Sen att vi inte åt upp allt och bjöd alla det spelar ingen roll ;p!
-Här ta mat av oss.. ta bara ta!

nu ska jag dricka och göra iordning mig, sen ska man besöka kära Vilbergen.. där jag spendera 16 år.. mm.. haha! ska på party!

pusspuss

så varmt

idag är det väldigt varmt för den som har missat det.. går ju knappt att va ute.. men jag blanda en mycket god drink ska jag säga er! Kanske jag lärde mig nått där nere iaf =)!


igår var vi hos pelle! Vet inte hur många myggbett jag lyckades få! "Det är bara tjejer som suger.. Asså jag menar myggor då!"! hahaha! "MAn kan ju inte ge 100% i två veckor"! lunkan kom fram med några sköna kommentarer ;p! hehe!

idag blir det grillning ett tag i vasaparken med några kompisar bla Micciz =)! hoppas det blir trevligt.. sen blir det 20 årsfest!

jag kan gå med på rätt så mycket, men inte o ställa mig o strippa på alex's bord =p! kanske en annan dag, när du har supit ner mig riktigt rejält.. du kan ju alltid prova haha! kanske kanske ;)! haha va tvungen o skriva det bara! som eva säger "jag är inte svår ;)"!

snart är det midsommar o sen blir det juli!


hahahaha!

ha en trevlig dag/kväll =)!

pusspuss

image109

torsdagnatt

love you alex <3

kvällen var mycket trevlig =)! käka massa god mat o hade det väldigt gott där i min stol =)!
"aa jag vet att du har en snygg pojkvän"
haha du är för söt du ;p! självförtroende som räcker o blir över ;p!

nu ska jag sola! kanske somnar i vasaparken.. fan va gött det skulle va.. göra en alex hahaha ;p!

pusspuss

image108
en bild från barskolan, bevis på att jag var där haha ;p

Grattis!!

Grattis alla Norrköpings studenter =)!

Ikväll ska ni firas ;)!!!



Älskar dig alex!

pussspusss
image107
Nu är det sommar och Varamonbadet ska besökas =)!

baby don't stop

haha en dansk låt som man kan lyssna men man fattar verkligen ingenting.. fram och bak, sida till sida, upp och ner! kan dansen iaf ;D! helfastnat för den här låten asså.. minnen!


snart kanske ni vill se magaluf bilderna...---> http://saraha.pixbox.se



igår var jag full för hela slanten + gav bort 4 "drinkar" som nästan gick på en hel 70's! Här ska det inte snålas haha!

shotta tequila.. inte mkt kvar men jag gav jävligt mycket igår! men itne lika mkt som eva haha ;p! jävligt kul igår.. det första jag gjorde när jag träffa alex, gick mitt glas sönder hehe =D! jag är bara för skön! eva va snäppet värre än mig ;)!

sen så gick jag från otten till alex, som vanligtvis brukar ta runt 20 min i min takt, men med min jävla hosta så tog det en timme nästan!
sen kom jag hem till alex o slockna direkt.. sov så underbart gott så det finns inte! länge sen jag sov så skön =)!

ha de!

pusspuss


flaring i vasaparken

japp! imorrn ska jag friska upp mitt minne från magaluf i vasaparken.. ska försöka att inte kasta en flaska i nån huvud.. blir säkert på nått barns huvud.. det lär bli väldigt pinsamt.. får se till att inte göra det! eller? ;p hihi nerå!

imorrn ska vi festa för på onsdag är det ju nationaldag! så det blir grillning hos Amandas far! än så länge är det jag och amanda... hoppas hoppas hoppas verkligen att eva kan komma med! Det vore så roligt =D! Sen kanske andra dyker förbi, det vet man aldrig!

idag var jag på stan med amanda.. vi satte oss mellan spiralen 2 och linden.. vi satt där i kanske nån timme och  Christoff o Kalle kom förbi, som jag inte sett på evigheter! Det var jättekul o se dem! hoppas dem har massa att prata om nästa gång jag ser dem! som kanske är imorrn...?

ikväll ska jag till alex! så mysigt.. se va vi hittar på idag.. kanske poker o tv haha =p!

för övrigt så mår jag skit.. min hosta vill inte försvinna.. Åkte förkyld kom hem ännu förkylnare.. får fortfarande lock för öronen ibland.. hade det typ hela dan igår.. vill nog aldrig försvinna utan det blir nog öroninflammation wuhu ;p!

nej nu ska jag dra mig.. ska käka o ha mig.. orka!

pusssspusss

image106


sararararararah

image105

nu ska jag sooooooola =)!
hur mysigt som helst igår =)! Älskar dig alex!
nu dröjer det är bra tag innan jag drar iväg nån stanns igen!

Snart tar treorna här i Norrköping studenten! grattis till er alla =)!

Fuck ibiza, fuck tenneriffa, Mallorca Magaluf

magaluf var skitkul inget annat... men fan va jag har saknat sverige o alla..

borta bra men hemma är alltid bäst!

mina två veckor avslutades med 20 shotts ;p! haha! Remember everything, förutom all teori, som va astråkig, men äsch den där gamla utbildningen ;p!

men nu är jag hemma iaf! hel o nästan frisk.. är megaförkyld, hostar som fan och har fortfarande lock för ena örat och vi landa 16 och kl är snart 22... inte speciellt skönt, om jag säger så!

har ett visitkort där det står: Sarah Appelquist, Bartender och sen mitt mobilnummer! där du ;)!

junes alla bakfyllor hahahahaha!
"jag vet att jag har dåligt inflytande på dig, anneli... Men ÄSCH det bjuder du på"
"huvudsaken är att jag får gg vg gg mvg gg" hahah
"what's so funny girls"
"äsch den där gamla grenadinen"
"Jag har lärt er allt jag kan"
jag är bara för rolig!


nej men nu ska jag iväg på nått party uppenbarligen.. se hur mycket jag kommer o orka.. kommer säkert inte dricka nått! Räcker med den förra veckan.. haha! o
pusspuss

alex <3!

RSS 2.0