äntligen!

ÄNTLIGEN!! Har jag skaffat mig en dator! Happy happy! vart en emachine faktiskt! Pröva något nytt märke! Hoppas att den fyller mina krav haha :D!

Mysig dag än så länge. Va med Sophie, men det vart ingen yxbacken. när vi var på väg fick jag ett sms av andré att dom var på väg därifrån JAHA tänkte vi då. men då svängde vi in på mcd på ingelsta, så mötte vi upp dom där och hade en trevlig luchstund!

sen har jag fixat och donat massa med datorn nu, men nu börjar den falla på plats. tur det hihi! rätt litet tagnetbord, men man vänjer sig snabbt :)!

Ligger o kollar på några stjyssta youtubeklipp här! älskar dansklipp från So you think you can dance! älskar älskar älskar! hihihihihihi!!


Mysfredag!

Har haft en riktigt mysig fredag! Mötte upp Sofie och vi gick upp och ner på Kungsgatan och smet in på Apoteket och Alina System. Men vi hittade inget nånstans, så det var en flopp haha!

Kom hem och då satt jag och mamma och snackade om lite allt möjligt. Vi brukar göra det vissa dagar. Bara flumma loss =)! Sen så sa hon att hon ville ge mig den här Sälen resan för att... jaa, som en Bonus :)! Älskar min familj!! Ni är bäst!! Sen så såg vi på handbollen där Sverige förlorade. Sen kom jag o min storasyster fram till att jag är grek =)! För jag hejade på mitt hemland, Spanien, i Danmark-Spanien. Haha! Lurade Dennis rätt ordentligt (för han tror inte att jag är ifrån Sverige, vilket jag är). Så då skrev jag att "Jag hejade på mitt hemland, Spanien". Dennis bara "Haha! Jag visste det!!!" Men jag är från Sverige, lovar alla :)!

Imorgon ska jag och pappa åka och kolla på datorer. Ska köpa en fan. Ska bli så jävla skönt att bli av med den här skiten. Så det ska bli nice :)! Hoppas att ja hittar en bra :)! Är riktigt kräsen när det gäller tekniska prylar asså. Hatar mig själv för det. Är väl bara att ta en? Well well, nu är det inte så. Sen ska jag och Sophie till Yxbacken och chilla lite. Käka lite mat och se när några kompisar åker bräda. Ska försöka låna en av dom och dra ett åk :)! Ladda inför måndan!! hihi Sen på kvällen ska jag mysa med jossan och emelie, kanske sofie med :)!

PÅ SÖNDAG SKA JAG OCH AMMA TILL SÄLEN! LOVELY! Längtar så :)!
Då blir det åka av och det ska bli så jävla gutt att åka här ifrån!


saknar dig bea! masssssor!


Ohh yeaah baby!

Aaaa lovely!! Känns som saker och ting börjar vända LITE!

Igår hade jag en mysdag med Sophie! vi snackade lite, tog en promenad (där stegen INTE blev räknade för fukcing stegräknaren tog inte räkning SUCK), men men! Vi mötte upp Sophies kompis André och hans 2 kompisar. Så vi tog en fika på Lindahl's och myste med massssa fikabröd för en av dom killarna haha! Sen så snackade vi om att ta några snowboards åk i Yxbacken imorgon, lördag! Ja vi får väl se hur det blir med det :)!
På kvällen sen hade jag en enmansdate med mig själv haha! Räkor och grejer ;)!

Jag och mammsi ska till Lindvallen på söndag LYCKA!!!!!!! Hälsa på min underbara fina söta gulliga mysiga tuss!!!! masssa med kärlek till dig min tussis!!! Vi ska åka upp med min kusin, maria, och hennes familj! Stannar bara till tisdag, för jag börjar mina kurser på onsdag, typiskt. Och mammsin ska jobba. Men det är fan bättre än inget. Sitta i bastun med öl, trevligt och mysigt folk, chilla i backen och låna emmas skidor (snälla emma....??) haha!!

Idag ska jag träffa Sofie! Vi ska ta en promenad, för min rygg dödar mig sakta. Nu sitter jag o chillar med soft musik och myser lite! Kvällen bjuder på handboll sen chill hemma! Än så länge haha! Om jag kommer iväg till yxbacken imorgon, så blir det tidigt. halv 10. Så kan va kul att va lite pigg ;)! fan va ont jag har i min rygg nu asså, fan.
Gillar låtar som dom har gjord reggea "remix" på! soft asså! Oplanerad fredag.. orka planera. det går ändå inte i lås. lika bra att alltid va impulsiv :)! roligare så haha!

"You're really lovely underneath it all
Do you want to love me underneath it all
I'm really lucky underneath it all
You're really lovely" - No Doubt - Underneath it all.



emma, helene, jag och Anne sommaren -09.


Can't get enough..

fuck it..

tirsdag!

lyssnar på Te Amo nu. Tycker den är bra :)!

ska snart chilla ner, komma ner i mysmode och slappna av på bara det sättet jag kan när jag vill lugna ner mig och komma ner i varv.

idag gjorde jag fel i köket och jag hatar att laga mat. jag ÄR sveriges sämsta kock. finns sveriges sämsta bilförare, då borde dom komma med idéen Sveriges sämsta kock! skulle lätt komma top 3 där asså. ohh blir så trött på mig själv när jag misslyckas. men jag gjorde om det, och då blev det faktiskt gott.

nu ska jag chilla.,..

jaa men vi säger väl haaa deee dåå!

"All makt åt tengil, vår befriare" - Bröderna Lejonhjärta, fantastik bok och film. Har gråtit mycket åt den :)!


saknar dig masssor!!


tisdagsflummeri

naaae faaaaaaaaaaaaaasen så trött jag är. inte roligt alls. men nu är jag ledig tills onsdag. Jag trooor att jag hinner vila ut tills det ;)! haha!

ligger o kollar på So you think you can dance. Uj uj! fan för mina föräldrar som inte tvinga mig att dansa när jag var liten haha! jävla hästar :p! haha nerå! men jag ska sätta mina barn i dans så fort dom kan gå, då har dom inget att säga till om ;)! mohaha!!

nae tror jag skippar allt för en stund och bara njuter. tror det blir bäst så... for now..


jag kom iväg och träna till slut. Dubbelpass tom haha! 25 min Core och 45 min Afro power dance! love love love!! Ska jag bli personlig tränare? Tja, varför inte?

energi!

ohh herremingud så trött jag är. eller mest seg. var en hård helg och få timmar sömn fre-lör-lör-söm-sön-mån.. när kan man sova ut? inatt kanske? hoppas det haha! ska inte sätta på en film kl 23 då ;)!

skola idag då. vi presenterade våra klasskompisar för varandra och min lärare tyckte att jag gjorde en rolig presentation! ni som gick turism med mig VET hur jag presenterar folk/arbeten. Det är mycket personlighet och bjuder på mig själv. i vissa lägen ;)! i det här läget gjorde jag det! så det va ju bra att den uppskattades!

imorgon ska vi i klassen käka thaimat tillsammans! Ska bli riktigt mysigt! har kommit bra överens med två tjejer redan och det känns jättebra :)!

nae nu ska jag vila lite så jag KANSKE orkar träna sen, inte helt hundra på om jag orkar.. inte pumpen iaf, kanske i gymet :)!

ibland ångrar jag vissa telefonsamtal. varför kunde jag inte vänta för.. suck! well well! aa sicken helg haha :)!


Evelina runt 4 på lördagsnatten: "Ta kort ta kort!!!! Sen taggar vi ALLA vi känner på den här bilden!"
haha!


min mage

faaan så mätt jag är. jag har vart mätt HELA helgen. verkligen hela. helt galet. mätt men ändå hungrig..? Wierd. men så kan det var.

nu ligger jag och messar lite, mysigt :)! tänker lite på min helg och har kommit på att den har varit jävligt bra :)! nu ska jag se på lite skit på tv, sen sova. imorgon är det skola! börjar allvaret :)! ska bli skoj!

Sverige i vidare till semin :)! helt underbart! det är dom fan värda. Kanske guld tom? Jaja, nu ska vi inte ta ut nått i förskott! men det skulle va kul!


underbara evelina


Vilken helg!

Herremingud! Den här helgen har innehållit massssssor!!
Först och främst - Grattis Maria och Mats! Grattis grattis grattis till allt :D! Så himla glad för er skull!

Fredag:
Adam, jag och Micke hamnade på Världens Bar! Underbara Världens bar! Vi drack och drack, kanna efter kanna, glas efter glas, haha! herregud. vi vart riktigt dragna. Kom hem, la mig i sängen, snackade i telefon och somnade sen riktigt ordentligt. Sov väldigt få timmar, men men!

Lördag:
Oj oj säger jag bara! Lycka lycka lycka! Mys med släkten och mycket goda och underbara "hemligheter" kom fram från Maria och Mats! Vi firade med att bli bjudna på lunch på Löfstad Slott! Riktigt trevligt och det var helt underbart. Tårar fälldes och lyckorus i hela kroppen!
Sen hämtade vi upp min fina EVELINA!!!!!! Det var med lyckorus utan dess like! Det var helt underbart att träffa henne och det var galet länge sen med. Fan va underbart. Hela min lördag var helt fantastisk! Även att jag var mätt HELA dagen! haha!

Vi åkte iaf hem till mig och snackade massor. Myste , gjorde iordning oss, såg sverige vinna (!) och åt lite mat. Sen knallade vi bort till Jossan som fyllde år :)! Grattis igen gumman! Och tack för en mycket trevlig kväll
Vi drack, snackade, åt, försökte fixa spotify på jossans dator haha, dansade och skrattade! En lyckad för/födelsedagsfest! Sen vettni, blev det Hugo. OJOJ! Där var det hett loss! jävlar va alla dansade, skrattade, myste, hade allmänt jävla roligt! Det var riktigt bra drag på dansgolvet :)!

Sen gick jag o evelina från Norr tulls rondellen till Ljura, med ett stopp på McD. Sen slocknade vi rätt fort när vi kom hem. Men det va segt att gå, MEN vi brände sjukt mycket kalorier ;)! Positivt tänkade!

Nu mina vänner ska jag se på handboll och hoppas på att Sverige vinner igen! Skulle va nice!

Ha det bra och bada inte tillsammans med pirayor, dom är rätt så farliga :)!

hmm

jag ser svart. det är det enda jag ser. rätt läskigt faktiskt. men det är väl så man känner tydligen!

ehh meennee.. aa.. god natt då..

helg nu :)! ska ha en sjukt rolig helg, ska fan ha så jävla fucking roligt. så är det bara!

Fuck you!!! Fuck you very very muuuuccccch lalalala!!
/Lilly Allen

sverige - polen!

Sverige vann! och jag är lycklig.

Dagen:
Upp runt 10 för att träffa adam. men han sov när jag ringde, så då somnade jag om. drömde om att jag träffa mig själv när jag var liten :)! helt söt hihi!

Sen har jag åkt runt lite i stan, tex till mysSofie! Jag tycker verkligen om den där tjejen! är så glad att du finns och att jag har dig! nu blir det andra bullar =D!
Sen gick jag o tränade, hurtig som jag är. Jag o Lina kom överens om att det blir box nån onsdag snart och att båda kommer att kräkas efter passet, för vi är så otränade ;)! Haha! Kommer bli sjukt kul :)! se hur många pass vi orkar!

När jag kom så installerade jag mig i soffan och såg matchen. Det var handbollsgodis för Sveriges del, vissa stunder, men vi låg aldrig under! Vilken skillnad mot Argentinas match. Det var riktigt bra och grattis till vinsten! Nu väntas Serbien på lördag, sen kommer kroatien och danmark i veckan. ajaj, dom lagen är bra asså.. Men det är vi med :)! Vi vann ju gruppen!

Jaja, enough om handboll! vill till sälen!!! ska göra allt som står i min makt för att komma upp! hälsa på min älskade tuussssss!!!!!!

menne vi hörs då...


onsdag kväll!

är riktigt sugen på att dra iväg. helst skulle jag vilja åka till skåneland. finns lite folk där som jag skulle vilja träffa faktiskt.

i helgen kommer finaste evelina hit love love love! ska bli underbart att träffa henne! på tok för länge sen vi sågs! saknar dig mitt hjärta! masssa med kärlek till dig ♥!

Nu ska jag käka. imorgon ska jag inte göra nått. kanske beställa lite skolmaterial så jag kan fylla min nya väska med dom grejerna haha ;)!


en favorit i repris? ehh aa tack :D!


come to mama!

kan inte fina du komma hit snart? Skulle va riktigt mysigt :)!

Förra inlägget såg jag bara svart. haha! rätt arg, men va fan! ibland när man inte kan prata med nån, så får bloggen helt enkelt va som min dagbok! känslor kom och efter inlägget mådde jag bättre. Dock försvann den inte på en gång, men jag lugnade ner mig riktigt ordentligt!

Så som Sofie säger - nu byter vi färdriktning och tänker positivt :)! Känner mig redan gladare efter att jag har skrivit det förra inlägget!

Idag då.. Joo jag har klippt mig, köpt ett par leggins på Monki (!) för 40 kr haha och även en skitsnygg väska! happy happy! saknat shoppingen, men nu får det va bra med det! Nu blir det att spara så jag kommer iväg till alla mina städer jag ska till :)! Ska säga att jag tog oskulden på Monki ;)!

Idag ska jag försöka få in ett träningspass, annars får det bli imorgon. Handbollen har kommit ivägen :D! fan att vi förlora igår, men men. Får spöa skiten ur Polen ist *hoppas hoppas*!

Skolan fortsätter igen på måndag och jag ska inte läsa 600 p! Vart riktigt nöjd över det :)!

Känner jag samma känsla som jag kände igår? Jag är inte arg längre, jag är lycklig igen :)! wiwiwi!


love love love!

"Den stora frågan, som jag inte är i stånd i att besvara trots trettio år studium av det kvinnliga psyket, är följande: Vad är kvinnans djupaste önskemål och behov?" - Sigmund Freud


All that she wants!

ja mina små vänner. Ännu en helg har farit förbi! Det var en mycket trevlig fredag! Jag, sofie och jessica va hemma hos sofie till en början och drack lite! snackade och skrattade en himla massa och hade det mycket trevligt! Sen kom vi fram till att "jävlar, vi kanske borde gå. vi ska va på kammarn om 10 min" Så på med kläder, skor, dricka ocoh allt kom med! vi sprang inte, men vi gick riktigt jävla fort. Vi kom 36. Vi gick på tio-tolv min. Från Lidl i Ektorp till Kammaren. Herregud.

Aja, under tiden som vi gick så försökte jag skriva Estetisk på min mobil, men det blev Estetisg. Haha, får be om ursäkt för min sämsta stavning ever än i år i ett sms haha. Men jag rättade till det när jag såg va fan jag hade skrivit. Estetiskt när ju inte ens svårt HALLÅ?

under fredan skickade jag sjukt många sms. Jävlar.. Tror jag messa runt 100-120 st.. Till EN person haha! Det är fan i mig rekord. Är så glad att jag har 5000 fria sms varje månad. Annars hade min räkning vart riktigt hög haha!

Vi hann iaf inte se Sofies kompis, Sean-Joel, för vi stod vid fel scen, så klart! Sen så gick vi (!) till Highlander Inn där det va en trubadur och planer smeds :D! Nu JÄVLAR gör vi detta :)!

När jag kom hem Skypade jag med fina du till typ halv 5 eller nått. Jävlar va sent! Men trevligt :)! det var värt det.

Under lördan chillade jag massa. Va sjukt seg. sofie ringde o frågade va jag skulle hita på. jag sa inte mkt, så då kom hon och hälsade på! Senare sen kom min mamma och hennes väninna Ylva (tant ylva som vi säger hemma haha!) Vi käkade god (dock stark) thaimat, drack lite vin och snackade i säkert 2 timmar! En liten tjejkväll blev det hehe! Efter mycket om och men haha! Mamma och Ylva drog till O'leary's, medans sofie knallade hem. Blev en mycket trevlig lördag :)!!

Idag har jag knallat ner för att se vart min skola ligger. Börjar imorgon :)! Ska bli skönt. Se hur mycket liv jag får under våren. Blir nog en hel del plugg under våren, för jag ska göra en annan sak med. men det är hemligt hihi!

nu ska jag se på lite handboll, käka, sen mysa lite med en film hade jag tänkt. Ska inte va vaken lika länge som jag va förra söndan, när jag skypade med fina du och skulle dygna. det var hårt. slutade med att vi stängde av och somna runt halv 7 haha!

Well well! Tack för en fin helg alla som var med ♥! Båda på riktigt och över skype och sms ;)!



"Verklig vänskap är en planta som växer långsamt"
- George Washington


Min Bea!

Jag saknar min Bea massor.. När du kommer hem, då ska vi mysa massor ♥!

 


you are my sunshine my lovely one :)!

"Det är de vänner du kan ringa klockan fyra på morgon som betyder något."
- Marlene Dietrich


guten nacht!

ja och så var det tyska rubriker dagen i ära! Kan jag bjussa på!

Skönt att gå upp så tidigt i morse, då har man äntligen vänt på dygnet.

Frågan är hur jag ska va utan dom? om dom försvinner? det är ju en del av mig liksom. då försvinner en del av mig och det är ju inte speciellt roligt. men ja, vad vet jag? Vem är jag liksom hehe!!

Snackade med Evelina idag och shiiiit va jag saknar henne. Vill bara ha henne nära mig :)! men nästa lördag då, då jävlar ;)!

Idag har jag även haft lite tid med Sofie. Hon snacka loss idag haha! Men hon är ju för charmig ;)! På fredag blir det kalas! Då ska vi till Kammarn med Jessica och kanske Adam :)! sen får vi se vart kvällen tar oss. Som sagt sofie, en cider sitter ju aldrig fel hihi!

Får se va morgondagen bjuder på under dagen :)! på kvällen ska jag och adam sitta och snacka och planera planera =D! vad är hemligt, inte ens han vet haha!! älskar min nya hemliga stil här på bloggen haha! men ni kommer att få reda på vad jag ska planera med adam ;D!

Tycker att jag gör lite för viktiga beslut nu för tin, tro det eller ej! Mitt huvud är uppe i varv hela tiden och det känns som den aldrig får "slappna av" ahaha! naaae faaan nu ska jag sova :)!


Evelina och jag! Sjuuuuk helg i Stockholm! Replay?

"Följ ditt hjärtas röst." - Ptahoteps


guten morgen!

Japp då gick man upp halv 7 imorse för att göra diverse saker på sjukan! blodprover och snack med en neurosköterska hann jag med :)!! efter nästa blir det en helt ny vardag i mitt liv. så jävla skönt!

Min dröm inatt var helt wierd. Asså, vem fan vill ha sex mitt i en fullsatt matsal med kompisar och lärare runt omkring sig..? Jo jag uppenbarligen :p! Shit säger jag bara :p! men det fick jag äta upp sen senare i drömmen! hahaha aa sinnes.

Idag kommer nog att bli den mest kreativa dagen på länge.. gick upp tidigt, har hela dan på mig att fortsätta göra viktiga saker :)! ska bla träna och gå ner en sväng på stan och fixa en bra och kreativ grej.

Sitter här och kollar på Mtv (!). Det va fan inte igår asså haha! kommer ihåg när jag såg massa på mtv när jag var mindre, typ 12-13 år. tyckte det va ascoolt ;)! nu är det bara skit på den, men just nu spelas soft musik så det är ju härligt! Bla Just the way you are, Meet me halfway!

Nae, snart ska jag käka lite mera frukost och sen ska jag nog bege mig när till gymet :)! fan är ju inga bra pass idag, riktigt segt.

Ha en fin dag allihopa :)!



"Min musik kommer leva vidare för alltid. Kanske bara en idiot säer något sådant, men när jag min fakta så presenterar jag den. Min musik kommer leva för evigt." - Bob Marley


miss you love!


drömmar!

nu ska jag drömma fina och mysiga drömmar! ska bli härligt! får tänka massa positiva och mysiga tankar om dig (!) så kommer det att bli helt fantastiskt!

Kvällscitat!

"I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can be together all the time"
- Kalle och Hobbe


:)

lalala

Ska nog träffa Adam på torsdag och då blir det Världens! Undra varför jag har blivit så förälskad i det stället :)?!

Har kommit på mig själv med att va rätt smidig. Asså jag är ett riktigt klantarsel, men egentligen är jag smidig och rörlig :)! tack träning och tach stretchning :)! tack sarah med andra ord!

Undrar varför allt går ner när jag gör allt för att det ska gå upp haha ;p!! stööörande!! får göra på mitt egna vis då!

inatt drömde jag om jenny wiii! haha! sjukt dröm. det handlade bla om en sårad och uppgiven ex, dyra hamburgare, och stress med ett tåg till kalmar som skulle ta oss till Tyskland. Där jag o jenny och MASSSSSA folk! jag var en kvinna i den drömmen (haha det är bara adam o cricka som fattar!)

Igår vart jag irriterad på E. riktigt irriterad. dock inget du kan göra åt, men ändå. imorse när jag vakna, så vaknade jag med ett leende på läpparna :)! älskar sånt. kan va för jag tänkte på nån.. mm vem vet varför jag log! inte ens jag hihi! men hoppas det hihi.

imorgon ska jag till sjukan, ohh yeaah va taggad jag är! ikväll hoppas jag på en liten mysig pratstund.. vi får väl se va som händer ;p! man vet aldrig..

nu ska jag svicha om och börja traska neråt stan. men först ska jag spela lite Bubble shooter och lyssna på lite extra skön musik. har vart glad idag! älskar sånt :)! i skillnad mot i lördags och söndag till kl 23 haha!!

ska dekorera mina väggar! Längtar.. längtar även efter en annan sak ;)! haha!

"Vänner är som en BH. Nära hjärtat och bra som stöd."
- Henri Nouwen

ohh yeaah

Jag älskar mitt val! igår kunde jag bara slappna av och känna att en stor sten bara föll från mig! Varför har jag inte gjort så innan? Blir så trött på mig själv.

Igår skypa jag med björn och vi gjorde det länge!!! vi snackade om massor haha! flumma runt om saker är helt fantastiskt :)! mycket mysig tid! gjorde mina två sista dagar!

Inatt drmde jag att jag låg och träna pump och då kom en av instruktörerna fram till mig och frågade va jag skulle göra efter sommaren. Varför skulle dom bry sig? haha!! sen drömde jag även att min pappa va sjuk =/. tur att jag vaknade upp så jag slapp se hur sjuk han blev. så sjuk att min mamma grät. uscha. tur att det bara var en dröm.

nu ska jag ut o traska! haa deee

Viktigt beslut!

Efter mycket snack med mina nära vänner har jag kommit fram till ett beslut. Ett rätt så viktigt beslut, för min del. Det kommer nog göra stooor nytta för mig de kommande dagarna, veckorna, månaderna. Eftersom saker och ting är lite hemligt här, så kommer detta vara riktigt hemligt. Bara dom som jag har snackat med idag, evelina, jenny och eva, vet vad jag pratar om. Vi, var och en för sig, tycker att det är ett väldigt bra beslut!

HOPPAS det håller och funkar bara, annars vet jag inte va som kommer hända. Sätter mig själv i fokus nu och det är viktigt. Man ska göra det för att man själv ska må bra.

Igår och idag har jag vart ett vrak. På riktigt. Det har inte varit okej och jag har mått konstigt. Var ute och gick förut och det var då jag kom på den här briljanta idéen!!!! Träning för mig är a och o! Älskar att jag har hittat nått som kan få mig att tänka klart och även rensa.


Har även blivit på sjukt mycket bättre humör nu på kvällen, för jag har kommit underfund med varför det har vart som det har vart på sistonde och så snackade jag även med en person som gör mig väldigt glad :)! Tänk vad en person kan göra mig glad! Synd att du bor så långt bort.. hoppas du läser detta hihi! du vet vem du är hihi!

nu ska jag samla ihop mina tankar, planer, ord och lägga mig o se en mysig och glad film. Idag och imorgon, tisdag, ska jag göra viktiga saker.

Ska dra ihop en fika med fina Sofie och kanske en mysfika med eva :)! nu blir det socialt igen efter ha isolerat mig från världen i två dagar!! sorry för det. ajabaja. har inte haft nån lust med att träffa nån, (eftersom jag har tänkt så jävla mycket), men nu har jag hittat VARFÖR och kan nu pusha undan det och bli mig själv igen :)! Längtar redan hihi!!

Ja, ni som läser min blogg, vet att jag har hundratals planer ;)! MEN i vår kommer jag att resa till:
- Uppsala
- Göteborg
- Kalmar
- Skåneland
- Stockholm

Vet inte vilken ordning, men det löser sig :)! Vet att det blir Uppsala (spikat) först i februari! Träffa dom personerna som jag har känt, bokstavligt talat, hela mitt liv :)! Fam Thunberg Pettersson!

Är sugen på en ny mobil iiiiiihhhhh! NEJ SARAH! Inatt vill jag drömma lyckliga drömmar. Och helst om dig :)!


sommarn 2009!

"Kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt"


ikväll

ikväll fick jag reda på nått som jag inte vet vad jag ska göra av med. hur fan tänker man nu? Hur ska man reagera och hur ska man handla? va ska jag? vad vill jag? va känner jag? önskar att jag bara kunde försvinna från verkligheten ett tag. helst skulle jag vilja inte känna NÅTT. Bara vara..

jag längtar. jag längtar nått otroligt.

jag längtar till den 17e januari, 22 januari, i början av februari, i början av mars. känner att jag måste ha småsaker att se fram emot för att orka. och nu har jag det :)!

jag längtar efter folk, jag längtar efter platser jag vill åka till, jag har bara en enorm längtan nu. '

och varför finns det inte en enda människa i norrköping idag? nån som jag bara skulle vilja krama om och gråta ut en skvätt! Jag har ju Adam och Sofie :)! men bea, evelina, jenny, anne, emelie, kine, ida?? mina små tjejer, vart är ni?? om jag bara fick krama om er en gång var, så skulle jag bli lycklig!

Det vart så tomt nu när alla har åkt tillbaka till sina städer igen! men det var hur kul som helst att träffa alla ni! ni är mina favoriter :)!! alla försvann på samma gång, man hann aldrig riktigt förstå va som hände..

men jag har ju en av dom bästa kvar, Adam :)!

nae nu är jag lite väl djup. och det ska jag inte bli eller vara i min blogg har jag bestämt. men nu vart det så iaf..

fick tips på en sida idag; http://damnyouautocorrect.com/! hihi!

Har haft en riktigt tråklördag haha! åt gott iaf :)!

Ett litet sportcitat!
"Det står 0-0, och det beror på att ingen av lagen har gjort något mål. - Agne Jälevik, SVT

grodor

Mamma snackade med anne i telefon, jag o far såg på tv. När mamma hade pratat klart, kom hon in till oss i vardagsrummet och pappa fick då ett telefonsamtal. då sa min mor:"aa anne hon pratade så puttinuttit när hon snackade om honom. Mysigt!"
sarah: "aa.. själv har man träffat typ nästan bara idioter, alltså K, M och P. Fan M förstörde min syn på killar helt. Har haft helt underbara killar och så kom han och förstörde allt. Jävla as."
då kommer min pappa in i vardagsrummet efter hans telefonsamtal och då säger min mor:
"mm, ja du sarah, du får nog pussa många grodor innan du hittar din prins"!
Orkar snart inte pussa mer haha!

Jag visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta, så jag skoja väl bort det med nått. Käka chips gjorde jag med haha!
Känner att jag alltid vill ha nån som man kan skicka gulliga sms till.. Vem ska man annars skicka gulliga sms till? Jag är en väldigt gullig person och vill visa det.. men fan..

Jag vill iväg!!!!!

Så nu ska tydligen min söta tuss flytta till Stockholm efter Sälen. Och jag ska försöka flytta från Norrköping med... Eller? Man vet ju aldrig. Jag ska fan ALDRIG mer planera nått i hela mitt jävla liv. Allt bara skiter sig iaf.

På tisdag ska jag va kreativ. På jobbiga platser dock! Idag sa en kommentator på svt24 när han kommenterade tjejernas skytte "Jenny har sex på sitt bröst"! Hahahahha!! mamma och jag reagerade på det och skrattade lite smått ;)! Har sett massa på tv idag och säger bara GRATTIS till Sverige för alla pallplatser :D!



anne kom hem, för vi längtar efter dig!

"Sometime you see these men. You can see him and you think: That's it! That's him! You don't even talk to him, you never see him again, he doesn't even know you exist but you think about that man for the rest of your life". - Engleska TV-serien 'Queer as folk'

fcku yooouu!!

en låt som poppa upp i huvet nyss var "Fuck you"! Jag tycker mindre om den låten om jag säger så!

Idag mår jag illa. Fan. Vet varför, har inte ätit nått idag :(.. Ska käka nått nu så ska jag fan i mig sova skapligt idag! Så därför mår jag illa. Och har lite problem med allt, som vanligt! ajaj då..

Mysigt med fika idag :)! Happytimes!


"Uppriktighet är inte att säga det man tänker utan att mena det man säger." - Hypolite de Livry

Tisdag :)!

Idag har det vart tisdag hela dagen! Aa tro det eller ej, men så är det :)!

Dagen har innehållit allt från naket till påklätt haha! Naerå :)! Jag o adam har solat, sen var vi o hälsade på Micke. Vi skulle se lite och leka med mickes barn, men Casper låg och sov, så vi fick se på han! Så söt så :)!

Sen vart det hem o chilla lite. Snackade med min efterlängtade bea som tyckte jag skulle komma til thai och hälsa på henne.. Skulle göra MYCKET för att göra det ska jag säga er!

Sen vart det mysfika hos sofie =D!! det bjöds på julmust och äpplekaka tror jag! Vispade vaniljsås i den minsta skålen jag har vispat i ;)! Sen spelade jag, sofie o wille nått bil spel från filmen Cars. Jag kommer inte ihåg vem som vann, så då vann nog inte jag =)!

Sen gick (!) jag ner till världens bar!! Tycker om det stället hehe! Riktigt mysigt place! Vi vart ett gäng; jag, adam, petter, alex, micke och johan! dom satt och snacka massa minnen och jag satt och tänkte. Tänkte loss asså. På vägen till bussen, så kastade jag o adam ner petter i snön så han blev mulad hihihihihi!!!! lätt värt att få lite lite snö på sig! buwsigt!

Har haft en riktigt mysig och rolig dag! Många kramar hihi!

Tänker lite för mycket nu för tiden känner jag. Har så bråttom hela tiden, kan jag inte bara stanna upp och njuta? Nae för det går ju inte. SUCK! Skulle vilja slå till mig själv lite på kinden och skälla på mig. Mycket.

Hittade att den 21 januari är det Kramens dag =D! Mysigaste dagen :)! Se om man får nån kram då haha!

Nae sleeptime! Se om jag kan sova innan jag tänker bort hela mitt liv... Göteborg i slutet av febr början av mars wiwiwi!!!!!!
Såg litet ihopklipp av Paradise Hotel och då var det att Veronica gick in när Erik duscha. Då sa hon efteråt, i lite högre ton än vanligt, "Jag vill ha eriks k*k. Jag säger bara grattis Erik"! hahaha! Hon va lätt en av dom skönaste brudarna :)!

"Det är den som går vilse som finner de nya vägarna." - Niels Kjaer
Stämmer så in på mig ;)!

har inga muskler...

har inga muskler att skriva med, men jag gör det iaf!

Inatt va en helt galen natt. Alla i min familj hade det och det kanske beror på att det var fullmåne inatt? Vem vet. Min familj har nollkoll på sånt, men kanske? Skulle gått på stan med jessica o sofie idag, men när jag vaknade så fanns det ingen ork eller lust nånstans. Va helt förstörd. Det var inte en rolig natt och hoppas på att den här natten blir bättre :)!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vart för mentalt påverkad av natten så det vart chill hemma. läste lite roliga och mysiga grejer, så då blev jag glad!

Sen kom jag iväg och tränade. Folk tror säkert att det har med nyårslöfte och shit, men ni som känner mig vet att jag inte har nyårsträningslöften! det är mest för jag ska må bra och sen så är det ju så roligt att träna! Så jag o Rille (!) körde pump idag! Det va kul att komma igång o rille körde på bra :)!

Nu ska jag iväg (!) och möta upp adam johan och kanske micke och mysa på Världens! ska bli skönt och varva ner, men jag är riktigt trött haha! inte i huvet, utan ALLA muskler. Ska ta mig en dusch nu och sen glida iväg :)!

mina fina myskillar :)! Björn, Adam och Johan från sommaren 2009!


"Hundra män kan åstadkomma ett läger - men för att skapa ett hem krävs en kvinna." - Kineskiskt ordspråk


fan..

fan va jag saknar folk :(! kan inte alla komma till norrköping?

hittade lite bilder idag från förra sommaren! Då vart jag rätt glad :)!

Nyår 10/11!

JAJAMEN!!! Även detta år hade en nyårsafton som firades!! Det firades långt in på småtimmarna, precis som jag hade tänkt, 8 rättare sagt!! Hahaha!!

Mitt nyår var väldigt roligt! Va up and down självklart, men överlag så var det en bra nyår! Förra årets, 09/10, är svårslaget asså!

Händer ju lite saker i mitt liv nu i vår då. Ska börja plugga en halv gymnasieutbildning för vuxna, Handel med inr butik, lager och logistik! Det är 600 gymn poäng som jag ska läsa på 6 månader! Kommer att ha mycket att göra.. Men det är bra. Börjar 17 januari!

Sen ska jag försöka ut och resa lite i Sverige och hälsa på lite härligt folk! Åka och hälsa på lite kompisar och mysa :)!

Nu ska jag försöka hitta inre ro igen, för jag somnade så klart förut, så jag är ju inte ett dugg trött och det stör mig som fan. Somnade 8-9 och vaknade 12! Så det är inte många timmar som jag har sovit än. Undra om nån är ute idag ;)! Det är ju liksom lördag!

Nån dag här i veckan ska jag göra en liten sammanfattning av mitt 2010 :)! Om jag orkar haha!!

"Jag har som vanligt inga underkläder på mig"
- Sarah Appelqvist

RSS 2.0