MAGALUF

en tjej har haft sex med en personal! bara en av massa som hant har ;p!

Love u aleex!!!!!!!!!!!!!! saknar dig soooooooo mycket...

t´nker p`er ska ni veta =D


puss - snart ar jag bartender, for real ;)!

bye bye

Nu ska jag till alex, sen ska jag till arlanda, sen ska jag till magaluf!!!! det ni =)!

hoppas jag får kul =D! hehe!

hoppas ni nu att ni ska få kort? ni får väl se ;)!

alex looooooooooove you!
pusspusss

image104

vuxenpoäng!

evas är ju klockrenast av allas =D! 30 år skulle hon va enligt testet... tur att en partyresa är bokad då ;p! amandas var med rolig, 16 ;p! själv var jag 19, så jag var väldigt nära ;)!

älskar evas outfit när hon tvättar, snyggve är hon, på riktigt =D! själv tvättar man ju inte ;p!

inatt drar jag.................................................. far far far away! Har fixat en massa idag, men nu ska jag faktiskt börja packa =)! mitt nya bankomatkort är snygg design på.. så stolt över att jag fick det fina kortet =)! nu är man liite vuxnare när man har visakort o grejjer ;)

nej, nu ska jag sätta igång! ha de så bra så lär jag ha sjukt mycket att skriva om när jag kommer tillbaka!!

har köpt mig en jättefin bikini faktiskt =D!

älskar dig min fina alex =)!

pusspuss

image103

den här..

image102

den här bilden är ju bara för ocharmig haaha

NU

är jag stnäppet gladare än igår om jag får säga så =D!

nu är jag ledig från och med i natt (onsdag morgon) tills (jag vet egentligen inte när ;p!) men iaf tills runt 9 - 10 juni =)!

FAN VA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kan man bli gladare.. aa kanske =D! skulle vilja sluta hosta + ha lite mer koll på hur jag kommer upp till arlanda.. mina försök me nattpersonalen funkar inte så hima bra.. men jag är inte färdiga med dem än ;p! Jonas skulle gärna skjutsa mig gratis, men han har så mycket att göra hemma! hahahahha! 
någon som har lust att skjutsa.. åker vid 3 på fredag natten typ =)!

 blir nog en sprit/vin/likör och öl- beställning av pappa när han ska ner till tyskland =)! hehe

men nu ska jag käka.. första gången för idag, hejja!

pussspusss

image100

image101

jag..

- hatar att folk kör med mig. (syftar på kontoret)
- hatar att jag inte får ta semester när jag vill utan kanske att bli kickad.
- hatar att jag inte får sova tillräckligt, även fast jag sover runt 8-10 timmar per dag, så skulle jag kunna sova 5 timmar till typ.
- hatar att jag håller på o bli sjuk lagom innan jag ska åka.

som ni läser så är jag sjukt irriterad.. allt är tack vare mina chefer som kör med en som en slav. hatart..jag bryr mig inte om jag får sparken. vill ändå inte jobba i sommar. jag orkar inte jobba. dessutom är jag timanställd och kan säga nej till jobb när som helst etc. dem har inga som helst krav på en.

blir så astrött på allt.. dem har förstört hela min kväll TACK PRIIIIIIIIIMA... låt mig få ledigt när jag vill ni har ju en miljon anställda.. bara välja nån av dem!så nu ska jag lyckas bli osams med mamma o pappa bara för dem nte låter mig leva mitt liv utan att lägga sig i hela tiden.visst dem tänker på mitt bästa, men även jag måste få ha ledigt nån gång.. helt sjukt trött..

men men! det här löser sig säkert.. ska bli skönt att åka iväg från jobb ska jag säga er! vem vet, jag kanske jobbar som bartender i sommar?? who know?! är säkert sjukt mycket roligare än o slava på prima/stadium..

nu är det vänner på tv o det blir jag glad över. och det är bara 4 dagar kvar tills jag drar till solen o värmen =D..!

alex <3

pusspuss

ohh sarah kom ut ikväll

vakna 15 idag! *applåd*! så "tidigt" har jag inte gått upp på länge!

haha nu ska jag ner på stan o lär inte komma hem på ett tag mohahahhahahahahahhahaha ;p!

hoppas kvällen går bra för dig evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvva ;p!

blir nog natt i natt igen! börjar bli sjukt less på jobbet så det finns inte.. T R Å K I G T! skönt att jag drar iväg här i från! Kanske jobbar som bartender i sommar, man vet aldrig hehehehehe! you never know! TUR att det är roliga arbetskamrater.. men jag är ledig natten till torsdag och det är lika med ASSKÖNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattiis till oss igen älskling <3!!

Nu kom min favorit låt på The voice tv - million style - miss fatty! Nu vart jag glad! ahaha o nu logga East Fm in på msn, nice!
so long suckers hihi!


image99

biltur på morgonen

jag o john sitter o småsnackar framme i bilen.. vi hörde på rix morron zoo att nån nämnde josefin.. Från verkligen ingenstanns börjar jonas sjunga : o johanna vill du suga min kuk?!!!!
va jag garva hahahaha!
- men sarah, har du inte hört den låten? det är ju eddie menduza.han sjunger o josefin, vill du suga min kuk?!
- nej det har jag inte! men jag är inte förvånad att det är han som har skrivit den..

fy fan va kul det va att åka bil med dem där två asså! hehehe!

och idag är det vår dag alex! 7 månader... det är lång tid det! Hoppas vi hinner ses nått ikväll annars får vi ses på imorgon! älskar dig otroligt mycket!!!!

nu är det bara 5 dagar kvar tills jag drar till Magaluf!
o 72 dagar tills vi drar till Sunny Beach!

jag undrar varför Snook gör så konstiga musikvideor.. 60-tal inspierat eller...?? vi lever på 2000 talet nu ;p!

nej nu ska jag lägga ner det här och lägga mig o sova ett tag.. men dem spelar som himla bra musik på the voice tv.. hahaha kanske inte just nu när baladkungarna backstreet boys dök upp med more than that.. aja =D! Nyss var det Akon don't matter och den är bra, om ni frågar mig ;)!

snälla nån..

såg på melodifestivalen för hela europa igår (=p)!

jag säger bara en sak : suck..
det var nog bland det sämsta jag sett... jag menar.. vad är det vi ser..? killar som springer omkring i rosa och silver dräckter.. + att en av dem hade en gossedjurskatt på axeln.. var sångaren man eller kvinna? frågan är öppen! svar tack!

turkiet = deras svar på justin timberlake.. men tacka vet jag äkta vara.. det var dåligt.. shake it up schekerim (eller hur älskling stavas på turkiska).. och sen Greklands bidrag: maria (tror jag den hette.. dem sjöng väldigt mycket maria i låten iaf).. han som dansa där har ju gjort bort sig för hela europa.. snälla nån..

sen vart tog sveriges bidrag vägen..? Hallåååååååååååååååååååå? 18:e plats.. ni som hade tippats att komma högt upp.. typ 5-7 plats.. men neeej.. Vart tog all smink vägen som skulle höjt er säkert högt upp i listan?? mer smink åt The Ark! Och varför ändra på nått som gick så bra här hemma..?? kanske hade vi kommit längre om vi hade caramia.. VEM VET?

men sen så hade vi ju serbien.. som jag tyckte va värdelösa och ingen fatta vad dem sjöng.. hur fan kunde dem vinna? som jag förstod det som, så var sångerskan lesbisk.. kanske hela europas + några länder tills, lesbiska förening som hade gaddat ihop sig? aja : FEL LÅT VANN!!

Jag tyckte att finnarna hade fan en bra låt.. spaniens bidrag var också helt okej =)! nått mer land..? sverige hade en helt okej låt, men dem kunde bjudit lite på sig själva.. Jag tyckte nog att Ryssland hade en skitbra trio o söta var tjejerna med! dem va tydligen högt tippad i NT.. men ACK så fel hon hade! dem kom 2:a eller 3:a? vet inte riktigt!

JUST NU: ser jag på hockey.. just nu står det 3-0 ryssland.. ska sverige en gång till förlora eller kan dem resa sig.. i sånna fall får dem SKÄRPA SIG! nu är det andra perioden! gooooooo sverige!

snart kommer eva med =D! Hon tyckte vi skulle ha en sarah-och-eva-dag idag! trevligt! kanske träna, eller inte! Vi får se! ska bli trevligt.. ska kanske jobba natt utan henne denna vecka...? who know?

HELGEN DÅ:
i fredags va jag ute med amanda.. de var trevligt! Hon blev väldigt fin i håret! vi drog till lasse där det inte hände allt för mkt... vi drack lite sen drog vi till palace! på vägen ner till palace skulle jag byta om lite diskret.. men hahahahahha! då kom det typ 10-12 killar varav några var annes kompisar.. "ÄR inte du annes syrra"? shit! Sen kom en kille som heter patrik fram till oss o hans kompis.. "dig kan jag ju inte kyssa, du har ju pojkvän.. får jag pussa dig då"? haha.. rak på sak! här blygar vi inte!

sen drog vi till otten för palace var så himla tråkigt! på otten vet man att man kanske träffar nån som man känner.. o det gjorde vi! träffade en hel del, även min fina  alex o några kompisar till!
trevlig kväll med andra ord!

nu är det inte långt kvar tills jag drar till värmen (wuhu)!  6 dagar kvar =D! kommer sakna er alla, men alex, amanda o eva kommer jag sakna lite extra mycket..

nu ska jag inte sitta här o hänga, utan duscha eller nått..

imorn har jag o alex vart tillsammans 7månader! där ni ;)! det är ett tag! Mysigt! Älskar dig så himla mycket!

pusspuss!

image98

umbrella

When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh)
Under my umbrella
(Ella ella eh eh eh eh eh eh)

den låten är faktiskt väldigt bra o väldigt fin =)!

ikväll blir det party =)! för pengar jag egentligen inte har ;)! haha! men vad gör man inte för sin fina amanda =)! hoppas eva med kommer med =D!

snart drar jag wuhu =D! ska börja skriva en lista på vad jag ska ha med mig.. tyvärr står inte alex med på den =(.. kommer sakna dig mycket..

lönen kommer 25 o jag åker 19.. jobbigt läge.. måste kanske skaffa kredit kort o grejjer.. orka det.. det blir bara svindyrt.. aja kommer nog inte hinna få den innan jag drar iaf.. uppenbart..

pusss

borta bra men hemma bäst


igår då var jag på skolan, som inte kommer bli nått nytt hem för mig. Skolan verkade vara så tråkig..
I kursen så skulle man ut på en massa vildmarksäventyr o sova i tält o klättra upp på kebenekaise (eller hur det stavas), gå hur mycket och hur långt som helst, man skulle paddla kajak + kanot sova under bar himmel. Man skulle helt enkelt va ute i naturen! Visst.. Och alla som känner mig vet att det värsta jag vet är att: 1. jag tycker inte om att gå och 2. vara ute i naturen, 3. alla äckliga småkryp.. Nu låter jag lite "oh akta mina naglar o mitt hår. o nej min klack  får inte gå av". bla bla bla..
men så är det verkligen inte. Vet inte varför jag har blivit så, men så är läget iaf..

jag kom till alvesta o hoppa in i en bil. där var det två tjejer som fråga ut mig en massa.. (det visade sig att dem var 2 av dem som skulle intervjua mig) hur som helst, så åkte vi 2,5 mil (hihi) rakt ut till nowhere.. det betyder att skolan låg vid en ladugård = mitt ute på landet! OCh folk som återigen känner mig, vet att jag hatar landet..
så jag märkte ganska tydligt att här vill jag inte bo, men hoppas att kursen är rolig. Men så var det inte heller.. Det ända som va roligt var att man åkte till cypern i en vecka o ch att man gjorde en 2 veckors praktik i fjällen (!).. är det värt besväret..? DOCK sista halvåret, så åker man vart som helst och gör en 4 månaders praktik.. kan va england, usa, nya zeeland, tahiland, australien, you name it! det verkade kul.. Men frågan är : ÄR DET VÄRT DET?? ehhhhhh nej! Att återigen sitta i en skolsal o mögla.. nej tack! o ut o få frisk luft är inte min grej ;)
och folkeyt som bodde där vet jag inte vad dem höl på med.. mysiga rum o så men ORKA! det är nog inte alla som passar att bo på internat, men jag kan va en av dem ,men fan inte där..

TACKA VET JAG STAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så alla er som trodde jag skulle flytta... jag gör det inte än iaf ;)!

återigen till vardagen:
jobbade natt igår o ska göra det inatt igen.. men nu är det typ bara 4 nätter kvar, sen drar jagh o får en bra start på sommaren och på ett skööööööööööööööönt lov som jag är megavärd =D! hatar heide btw!

snart åker jag till magaluf! inte nu i helgen, men nästa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh.. nu tror jag jag börjar bli lite nervös här.. så himla kul =D! haha rätt åt dig att du har ångest eva ;p! Så går det när man var en toffel ;p!

MEN MEN!
nu ska jag upp (!) kl är 18.30.. hejja sarah! o sen iväg o träääääääääna! wuhu! jag är skitbra på att sova ;)!

älskar dig min fina alex <3!!

pussspusss

god morgon =D

IDAG VAKNADE JAG KL 05.15!
dock dock sov jag från halv 9 dan innan till kl 17 på eftermiddan.. sen somnade jag vid 1 igen på natten.. så igår var jag vaken hela 6 timmar, om man räknar från när jag gick upp ;)! Och en träning på det haha =D!

så tidigt har jag inte vaknat på jag vet inte hur länge sen.. kan faktiskt inte komma ihåg.. kanske inte så tidigt på typ 6 månader eller nått..  är van o jobba natt o då jobbar man vid den här tiden!

men i natt var jag ledig =D! nice nice! Såg min första Bond-film igår, Die another day! haha! tog mig 20 år o se en ;)! men den va helt okej! chips o dip vart det för min o alex del! hur mysigt som helst o sova med alex! <3!

skicka ett sms till eva och hon vart nog lite paff när hon fick ett sms runt kl 6 =)!

ska åka till min skola om 2 timmar.. nervös..? nja.. inte riktigt än.. Nervös för hur det ska bli om jag kommer in ska jag säga er.. Om jag ska tacka ja eller nej.. det är sånt som märks.. men det tar jag om jag kommer in.. man kan ju alltid hoppas på det bästa ;)! eller...?

så va ska alla pigga och glada människor göra en dag som denna då =)! jag ska spendera från kl 12 - 17 på skolan.. har inte vart på en skola på ett år.. kommer kännas konstigt.. men det är nog inte riktigt samma sak, folkhögsskola och låg/mellan/hög-stadiet och gymnasiet.. eller man kan hoppas att det är annorlunda ;)!

nej nu ska jag snart börja göra iordning mig =)!

pussspusss


träning

image90



nu har jag tagit mitt förnufft till fånga o ska börja hådrdträna inför sommarn.. se hur länge jag pallrar då.. det tar sån tid, men ojoj vad skönt det är =D! komma hem, veta att man har slitit som ett jag vet ine vad, bara lägga sig i sängen, känna hur kroppen är helt förstörd.. lovely feeling!

men nu ska jag hem till min fina alex <3!
image91



ha de så kul på jobbet eva =D!

imorrn ska jag till min kanske blivande skola och mitt kanske blivande hem i 1½ år... you never know!!


"en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig"
fin fras där.. det sjunger tomas ledin i en av hans sånger - som jag kopplar till mig =)! sjöng den när jag va sååå liiiten =)! just so you know!

pusspuss

nattsnack

vi pratar om plankstek:
sarah - bacchus o delis plankstek är så himla god... inte för jag har ätit den men!!

på vägen hem i bilen pratar jag o eva om en mamma o en kanske-är-hennes-son-som-kanske-är-bög hehe:
eva - jag har inte sett att hon har pratat med han..
sarah - hon kanske skäms över honom!





jag o eva bara skrattar o skrattar =D!


4/5

image85image86

VAR MIN DAAAAAAAAAAAAAAAAAG!

IDAG!

image83

Idag är det MIN dag =)!

jag fyller 20 år! wuhu! grattis till mig ;)!

min min min min min min min fina DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

massa smörgåstårtor ska käkas! och jag ska faktiskt till systemet.. konstigt va eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nej ;)!

fira den första timmen med alex och det var mysigt =)! MEN han va inte den första som gratta mig, för det var min söta Eva =)!

På tal om eva så satt hon och jag på O'learys (nya favvostället haha ;p) på kvällen! där var det en snubbe som fråga om jag var svensk.. jag sa - jaa, men gissa vart jag skulle kunnat komma ifrån..? men han trodde inte på mig, att jag svensk.. så jag blev kallad lillShakira hahahah! han sa sydamerika, italien, chile.. you name it med olika sorters länder!! hahaha! vilket stolskott! men det var är positivt =)! Satt på The Voice Tv och då kom Shakira och Beyonce ;p! hahahah!
- kan du motstå dem här ögonen?
- nej, kan du motstå dem här ögonen?

nej nu ska jag duscha, sen ska jag åka o handla exotiska frukter till kvällen!

OCH solen lyser =D! och jag o alex ska INTE bråka idag/kväll/natt!

ääääääälskar dig Alex =D! Just so you know ;)!

pusspuss!

image82
JAG O ÄMÄNDA =D!

image84
Elin o Eva! Hon är bara för charmig mitt charmtroll!

vad borde jag va?

ja, vad sägs som kåt, glad och tacksam!

hahahahahahahahahhaa Ogifta par är nog en av världens roligaste filmer! iaf på den svenska sidan.. den är i klass med sunes sommar, tomten är far till alla barnen.. som exempel! aa det är humor kan jag lova! Om man hittar dem små härliga kommentarerna i filmen, så blir den ännu roligare =D
ahahhaha Jenny skulle älska den här filmen!
jag säger till dem som inte har sett: det är en måste film asså.. en gång såg jag den 2 gånger på raden!
aa den är bara för rolig ;)!


image80image81


valborg etc

det är dåligt..
vad är dåligt..
nej det är dåligt

för inte så många dagar sen var det valborg..
vi började me att grilla uppe på kungsgårdsberget.. där tvingade jag alex o grilla vårt kött o me lite vägledning från hasse, så vart köttet otroligt gott!
sen vart det kallt så då drog vi in till aron där festen fortsatte! mycket trevligt!
sen skulle vi in på otten, men där var det årets kö, så jag o alex drog hem ist..
image79

sen när vi väl kom hem, så var de ju första maj. o alex skrämde mig som fan. han sa att det låg en person i soffan o jag var tvungen att ligga helt stilla, inte skratta o inte titta.. annars kanske personen kommer.. o precis när han skulle börja prata ännu mera, så vart det nått så det lät som toadörren stängdes eller nått.. hemskt var det iaf.. vart så rädd att jag började gråta MEN sen när han gick på toa, så tänkte jag "fan va overkligt"!
men han lurade mig..
"men sarah, du kan lita på mig. om du känner att nått ska börja hända, så hosta så kommer jag driekt. jag ska bara på toa, okej? Ingen som helst fara om du inte rör på dig,gör ljud ifrån dig eller tittar åt det hållet."
aa de va hemskt just då iaf!
"det är bäst för dig o mig om jag får prata med danny i telefon ensam okej? Lyssna inte, utan gör nått annat"
så vilsen (L)!

sen sov vi, vakna vid 13.. då gick alex o köpte pizza åt mig (gentlemannen själv),. sen somna vid om vid halv 3 o sov till 17! de va nice enligt mig, men han vart inte alls lika glad!

o nu är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år! wuhu! jag o eva är lediga natten till fredag, så då ska vi sitta på o'learys o ta oss några öl =)! troligen iaf! Får se va kroppen säger!

men nu ska jag på stan, sen träna med eva!

älskar dig min söta alex!
pusspuss


RSS 2.0