looking back..

mm vad ska man skriva..

fredan var det en kväll i nykterhetensanda.. eller jag var väl den ända där som va nykter.. fullast va iaf rille, som trodde han va en eskimå hihi! anne var en söt golddigger! O alex prövade ett läppglans som gjorde som hans läppar blev större.. kanske en läppförstoring i framtiden snygging ;)! haha nerå! vi konstaterade att vi skulle droppa av rille hemma o själva åka hem! o det gjorde vi..
när man inte har nåra pengar, ska på dop dan efter dan efter och man ska ta blodprover några dar efter, kan de va smart att hålla sig nykter, även fast amandas utekväll gick 20 kr.. jävligt bra jobbat :D! så stolt över dig haha :D! Fick även reda på att jag har en syssling som sjunger asbra och spelar huvudrollen i musikalen queen i london western (tror jag det heter...)! så stolt över min släkt, hehe ;p!

på lördan gick jag o min familj på dop.. min kusinsbarn skulle döpas, anoton.. långtråkigt i kyrkan, men sen när anne o jag fick mat i oss, då pratade vi på som aldrig förr kändes det som haha :D!

på lördagskvällen så vann martin över mig, alex o carina i minigolf.. jag trodde jag skulle vinna över alex, att jag hade han som handen i handsken, men han körde på 100% o jag baar 75%.. så jag kunde inte vinna över han.. men huvudsaken är att inte den dryga alex vann, utan att martin fick bevisa sin minigolfProffshet haha ;p! va asnära på att slå till alex flera gånger under den kvällen.. o carina.. det är inte ofta man får skirka for under en minigolftävling, men med dig fick man göra det ett par gånger haha ;p!

sen vart det söndag och jag o alex drog en runda på ikea o kom hem 20 kr fattigare haha ;p!

prover igår, tandläkaren idag.. tråk tråk.. har kommit fram till att jag slipper gå hos dem för ett par månader framöver wuhu :D!

jobb jobb jobb.. långa dagar, men imorrn blir det nog helt okej på jobbet, för då är jag back eva ;)! hehe!
har börjat med en partyfilm nu.. se hur långt jag kommer innan jag tröttnar hehe ;p! kom inte för långt förra gången, men denna gång har jag sjukt mycket roligare bilder.. o alex är ju inte för bra tipsare när det gäller låtar hahaha :D!

har ännu inte fått nån chinchilla.. o timm tycker jag ska döpa den till vad jag vill.. krev ju så för att ha tips.. eva tycker den ska heta eva iaf.. kanske döper dem till två kända figurer.. eller människor.. haha :D!

nej nu ska jag duscha!

pusss

älska!


tacokväll och snack


prat prat prat! det är det enda jag o eva gör på vårt jobb :D! hihi! delvis för att vi tycker om att prata och för att det är så kul :D! det är bevisat att vi pratar mycket, även på och utanför jobbet haha :D! skulle vilja skriva upp allt roligt, för det är en del! Undrar vart vi får all snack ifrån ;p! alltid nått nytt varje dag hehe ;p! Men den största frågan varje dag - hur ska vi komma dit o hem ;p hehe!

eva - va pratar han i radio?
sarah - aa du vet over and out!
eva - ahaa... jag trodde du mena rix fm eller nått..
eva kläcker ur sig en härlig kommentar! av många


de tre små orden!

igår vart det en smarrig och mysig tacokväll för mig o alex =)! väldigt gott och ett litet gott skratt fick vi allt, även om det var taskigt.. hehe ;p! men man kan inte hålla sig för skratt jämnt tss! e ller hur ;p!


undra när jag får min nya chinchilla :D! wuhu! o vad den ska heta, förslag..? en tjej är det.. har redan en kille.. så får dem bäbisar.. o då har jag massa chinchillor :D! gulligt!


Uhh yeah

I fredags gick jag o alex o käkade på Carl Johan! Mycket trevligt och gott!! Sen kom det två killar o satte sig bordet breve oss.. 2 killar... på en fin resturang.. hehe! inga förutfattade meningar, men konstigt såg det ut iaf :D! Vet inte.. killkompisar kanske gör så nu för tin ;p!

sen fick jag rå spö i bowling av alex (som vann!) o martin som kom på en stark andra plats! åkte hem sen o såg på american pie 2 (hehe)! o sen somnade vi eftersom alex skulle jobba haha ;p!

Sen var det lördag! Rolig kväll! Jag, alex, martin o carina började små festa lite hos Alex!! vi värmde upp med lite armhävningar (som jag vann :D) så alla, utom alex, blev varma i kläderna lagom till vi skulle gå!

vi träffade resten av packet hemma hos yohanna! Där var det sjukt mycket folk och stämmningen var nice!
det var roligt hos yohanna och alex kan ju knappt sjunga men tävla skulle han hahahah ;p! vi kanske inte ska prata om vilken plats han kom på ;p!

Sen bar det ner till otten där det var en jävla f**** som hörde fel så allt blev fel.. jävla dåliga bartender.. dessutom var drinken asäcklig.. men om man ska se en ljusglimt så fick vi en öl för hlava priset!

sen tappade jag uppenbart bort min bricka men jag fick min jacka till slut :D! jag o alex promenera (!) till mcdonald's eftersom han var tvungen att träffa vissa personer där... saken vart sen att jag blev av med 65 kr på mat.. men det var det värt :D!

sen åkte vi med en väldigt skummtaxi chaufför, som macke sen ringde till deras bolag o skällde ut han hihi :D!

kvällen avslutades med en mycket god gormé middag för mig ;p!

+ att jag fick tillbaka min kamera med alla nyårsbilder + nåra från igår :D wuhu!

fredagkväll med eva :D!

party party igen!
Denna gång vart det bara eva och jag =)! trevligt trevligt!
tjuvdrack hemma hos eva samtidigt som vi gjorde iordning oss... tog lång tid, men efter ett tag vart vi klara och tog oss till deli :D! där såg vi en tjej som antingen va asfull och inte kunde varken st åeller gå ELLER så svimma hon.. hemskt såg det ut iaf..
Vi trodde att vi skulle bli lite lagom sne på styret av vår ciderkanna, men nej.. här var man typ nykter.. skummt.. sist jag o eva drack en hel själva, då vart det liv i luckan haha =p! och vi trodde att det skulle bli samma igår igen, men som tur va kanske blev det inte så.. hehe =p!

Efter ett litet tag begav vi oss till otten.. 15 minuter för sent för att få komma in gratis.. snååååååååååålOtten.. Men whatever.. På otten var det mycket folk! Eva och jag dansa massor, nästan hela tin, förutom när vi satt ner.. då eva hade ont i magen.. men utöverdet så var det kul :D!

Efter nåra timmar ringde vi alex och martin, som fick komma o hämta oss, så vi fick mat i magen.. För det behövdes kan jag lova... det var vad jag trodde iaf... jag martin eva o alex vart asmätta på bara nåra tuggor.. eller iaf jag o eva hehe!

Sen åkte jag o alex hem till han o såg på waiting.. hmm.. mysko film.. sov dock nästan under hela filmen.. Sen så la vi oss o sov.. sov till 15.. niiice... happy times =)!

Än så länge så håller alex o martin sina bettningar.. håll ut killar!

ikväll blir de bio med alex och lugn kväll =)! och vi ska inte se en tjej film, jag lovar :D! haha!
Pussssss

Nyåret 2006/2007

Oh yes my friends.. nyår i år igen, som alltid ;)!

dagen började med att jag vakna uppp, insåg att de var nyår o åkte o handla mat till en mycket god middag, som Anne skulle tilaga.. Dessvärre köpte vi fel, så Emma fick köpa nytt åt oss! Anne laga o laga o laga o laga och gjorde sig fin för kvällen! Väl när maten, äntligen, vart klar, satte sig jag, anne, emma o ida oss till bords och njöt av den goda maten, tillsammans med coca cola!
Efter mycket skratt och diskussioner, var det dags för mig att göra i ordning mig! Tog ett tag, men till slut kom jag till dit jag skulle komma med en massvis med killar!

Väl där kom jag med ett par partyassosiarer i olika former och alla blev glada.. Var lite tyst när jag kom, men med min ankomst och mina prylar, lättade jag upp stämmningen rjeält och det var dags att börja dricka! Mycjet skratt och mycket trevligt sällskap, kom jag i from rätt snabbt!

Killarna hade lagat "god" mat... hehe!! Så dem var mätta och belåtna.. Jag möttes av fulla människor och det var roligt!

Kvällen gick och det var en trevlig kväll.. Som tur var vart det inget bråk, men jag har hört rykten om att en garderob gick sönder lite, för en hård knuff från nån på fille, så han dunka i där.. Så tro inget annat ;p!

Det började lida mot tolvslaget, och folk blev gladare och gladare! Kort togs och det var roligt.. För att folk skulle minnas vart dem hade vart och vad dem hade gjort! Om sanningen ska fram så tror jag det var bra att lite kort togs ;p!

Cassandra, jessica och emelie arrived! trevligt med lite andra homo sapiens än bara män! eller pojkar hihi ;p!

humöret var på topp och martin fick en grogg över sig haha!

Som vanlig anda på fester och på fyllan, så skulle alex och martin betta.. Denna gång var det om utgång och black jack spelande.. Dem har slagit vad om att dem får gå ut 2 gånger: en gång när dem vill och när yohanna fyller år!  Och om dem gör nått annat, så får dem inte dricka sprit, utan nått annat i flytande, eller fast, form! Om någon utav dem misslyckas, så får den andre 3 000 kronor! Undra om dem klarar det.. Jag tror det iaf :D!

iaf..
klockan började verkligen lida mot sitt mål och folk gick ut för att öppna champagne! Jag fick äran att öppna vår :D! men det gick inte så bra, eftersom korken satt så hårt, så antingen john eller martin fick öppna den åt oss, efetrsom alex höll på med nått helt annat, som jag inte ska ta upp här hehe ;p!


Klockan vart 24.00 och raketer sköts upp och folk fira in det nya året och nyårsöverraskningar delades ut och alla var så glada!

Och vad skulle iv hitta på sen då.. Jo, Martin blev uppbjuden hos en gammal gubbe, som satt och prata om sitt liv bra länge, och martin fick gratis sprit, så han trivdes som fisken i vattnet.. vi andra gick upp till Jessica igen och fortsatte att fira! massa nya folk kom-

En tjej sa nått till mig, som va ganska elakt enligt henne, men vardagligt för mig! så jag vart inte så förvånad.. Hitta alex sitta och spotta i trappuppgången, moget alex haha ;p!

Det hände inte så mycket mer på festen. förutom att alex vart lite mer dragen än han borde blivit, så vi åkte hem tidigt för att han inte skulle däcka hos jessica.. Då skulle han gjort bort sig två gånger under en kväll, och det skulle inte vart poppis ;p!

När vi väntade på sama, så kom elin och yohanna och det var mycket trevligt.. En för tidig födelsedags present fick hon av mig med, så då vart hon extra glad, hoppas jag ;)!
Hon fyller år snart, så då ska vi fira henne wihu!

Och idag är det fredag och undra vad alex och martin ska hitta på.. Det är frågan hihi! och jag hoppas på att få med min pinlga eva ut!! Annars får jag hitta på nått annat, eller hitta en annan att gå ut med ;)!

i like you a looooooooooooooot =)!!!

hoppas det här året blir bra och att alla får ett bra 2007.. iaf alla 87:or som fyller 20 ;)!

Puss heeej!

RSS 2.0