ljuva Shaggy :)!

Idag har låten It wasn't me spelats sjuuukt många gånger på praktiken. Herregud asså. Och dear dairy med Pink (tror jag, inte britney iaf haha!) Man får lite flashbacks och man kan ju låten utantill FORTFARANDE haha :D!!

She saw the marks on my shoulder (It wasn't me)
Heard the words that I told her (It wasn't me)
Heard the scream geting louder (It wasn't me)
She stayed until it was over

Honey came in and she caught me red-handed
Creeping with the girl next door
Picture this, we were both butt naked, banging on the bathroom floor

Ljuva minnen! Adam övertalade mig att haka på till McD och käka lite. Men jag var inte ett dugg sugen, så jag käkade Chickenkebab MUMMA! Kärlek! sen ville jag ha baguette, men det hade dom inte, så jag fick 5 kr rabatt (!) och fick ist kebabrulle! Va grymt sugen på deras baguette för den är jävligt god. Men så kan det va ibland!! Det var gott det med och massssvis med mat!! Cricka dök upp med. Lite ångest och lite mer ångest hade han haha! vi pratade en del och kom fram till att Subway borde finnas här! NÅN SOM VILL TA PÅ SIG OCH ÖPPNA DET?? Plzzzzzzzzzzz

Sen knallade jag, cricka och adam till Edda och umgicks lite med honom! Trevligt värre och där snackades en hel del med!! Mysigt gäng! Mina små killar =)! kommer att bli en rolig sommar känner jag på mig!

Nu börjar saker och ting möjligen ordnas. Det är mycket jag vill, men inte mycket jag kan göra. Fan sämsta veckan att börja praktisera på, ärligt! Men men. Så är det helt enkelt. Slutar 18 på fredag, så det är rätt soft. Men inte helt soft, bara rätt soft :)! aa, adam förstår vad jag menar haha!!

Idag har jag vart rätt lycklig faktiskt :)! lycklig för 1000 typ :)! men nu framåt halv 1, är jag trött, stressad och splittrad.

BEEEEEEEEEEEEEA kommer till sverige imorgon! Läääääääääääääääääääängtar sönder mig till helgen asså :)! Det blir ju mys utan dess like! ohh va jag saknar dig och faan va underbart att du kommer hem :)!

massa med kärlek till dig min underbara ♥ :)


kvälls och nattsms!!

igår höll jag o adam på o smsa massa. vi snackade om lycka, men mest om namn. namnbetydelse och shit. han är rolig han :D! Jag skrev till adam att hans namn betyder på hebreiska människa eller brun jord. han tyckte att det va riktigt tråkigt. mitt barn ska ha ett coolt namn samtidigt som det ska ha en tufft betydelse kom jag fram till! Awesome! "Tråkigaste jävla betydelsen.." hahaha!

nu ska jag snart bege mig efter en weird dröm. haha. ha en fin dag!

adams superlånga fot och min superkorta fot haha!


hmm..

jag försöker klura ut en gåva jag ska ge sakarias. Det är klurigt asså. Funderar på att ge han en stjärna. det skulle va coolt. Eller ett asstort gosedjur eller ett pyttelitet som han kan ha med sig. mamma hade en fin present som hon tipsade om och det ska jag ge. få knalla runt på stan på torsdag och kolla lite :D! ska hitta en jättefin present!

Fan jag är förkyld loss asså :o.. Nyser och har mig. Men hostar inte så mycket och det tycker jag är rätt skönt. Får så ont i halsen då. Så det är ju tur. Får bli en chillvecka med träningen så jag inte blir sjukare + att jag kommer va helt trött när jag slutar på praktiken. Alltså när dagen är slut :D! Första dagen idag och det var riktigt roligt :D! trivdes massa och kom med lite idéer och får se om min handledare snappa upp nått haha! iaf en sak som kom igång direkt!

nu ska jag sova. Börjar 11 och slutar 20 imorgon. Härligt med vardag!

Sov gott allesammens!!

fylld av kärlek :)


Första dan :)!

Idag är det första dan på praktiken. Är lite halvnervös faktiskt. Men det ska nog bli bra :)! hoppas det iaf haha!

Lycka :)!!

Min helg har varit en bergochdalbana med känslor, tankar och allt fucking skit. Har fått reda på saker som är båda positivt och negativt och blandade känslor på båda sidorna.

Men EN sak som är riktigt förbannat jävla sjukt underbart är att jag ska bli GUDMOR till Stefans och Linas lilla Sakarias :D! Hur fint är inte det av dom? Vilken ära, vilket förtroende och allt är helt underbart!! Kommer göra allt som står i min makt som gudmor asså! jag är den enda tjejen som han aldrig kommer att bli av med hihi! förutom hans mamma då :)! jag är lycklig alltså :)! Så jävla lycklig :)!

Ansvar, fötroende, kärlek, omtanke, omsorg, gölmde jag kärlek :)?


Jalla jalla!!

Farao vad trött jag är. kom hem från efterfesten kl 7! vakna och sov av och till till kl 14! Sen steg jag upp.

Gårdagen var trevlig! Kändes som att ajg bodde på gymmet haha :p! var där 2½ timme :)! Så jag har ju träningsvärk idag ska jag säga! Efteråt cruisade (haha) jag adam o cricka! vi såg en tjej som cricka tyckte kunde gå bra i sina klackar ;)! sen orkade vi inte cruisa mer, så vi åkte hem! HEM! fan va gött!!

Knallade till edda runt 20 och sen var det Eart hour!! MYYYYYYS! hihi! vi satt med tända ljus och livemusik haha!! cricka och adam spelade flöjt och gritarr! riktigt mysigt :)! Mina killar är dom bästa :)!

ja resten av kvällen bestod av att jag gick på förfest efter förfest! när jag kom till en förfest så var den slut när jag kom. TRÄLIGT!! men men! det var en grym kväll och tack Kricka för en sjukt bra kväll :)! Jag va speedad loss asså hhahahaha! vet inte hur många gånger jag sa det igår :p! men jag var det.
Knallade på efterfest och låg i soffan och halvsov typ. Är inte så för efterfester. Vill hem och ta av sig skorna och bara chilla! Man är ju inte 18 längre ;)!

Idag är jag slut som artist haha! Men det är det värt :)! En del sms igår kunde jag ha skippat faktiskt, men men. Shit happens. haha. länge sen jag hade smsångest faktiskt!! wiwiwi! men inte igår :p!

Idag ska vi ha lite födelsedagsfirande :)! stefan + hans kompani kommer hit och det ska bli supermysigt! Länge sen jag träffade dom så det ska bli riktigt kul och mysigt :)!

bartenderskolan haha!


Taking my high heels on

Nu ska klackas slås i taket! Nu blir det åka av. Eller?? Haha neej! Inte ikväll. Ikväll blir det mys med mina killar med våfflor och lite dricka med! kommer bli myspys! MEN sen får man se va man tar vägen hahah!

Jag sov lite förut och drömde nått konstigt. Alltså, det var mer verkligt än en dröm! För att jag kommer 1 timme för sent och går fel tom, det KAN hända. Men det andra, njaa... Vet inte. Det jag såg innan jag föll i sömn, var inte så verkligt. Aa weird alltså. Men så är ju drömmar överlag. På måndag kommer jag va så jäkla i tid asså, för det va pinsamt i drömmen att komma sent haha!! aja, shit happens i drömmar ;)!

snart ska jag klä på mig. Ser på finalen av Let's dance och det är ju trevligt. Men kan inte sitta här hela kvällen. Ska iväg i nyhetspausen...

Har kommit på lite mål i sommar faktiskt:
1. Lära mig åka inlines
2. Lära mig hjula (kan det inte haha)
3. Gå ner i splitt eller spagat! Spelar ingen roll vad det är
4. Lära mig gå ner i brygga. (genom en vägg eller själv)
5. Äta mer nyttigt och hälsosamt (det är mer mål INNAN sommaren)
Det är fysiska mål. Det där med spagaten/splitten kan jag nog klara bara jag stretshar bra och tänjer lite varje dag, så ska jag nog klara det =D! Inlinesen är nog med möjligt. Det kan inte va fullt omöjligt faktiskt. hmm.. Övning ger färdighet säger jag bara. Sen har jag ju äta mer hälsosamt. DET ska jag faktiskt göra i nu i april!

WELL WELL! Önska mig lycka till! Det är faktiskt inte helt omöjliga mål! Jag KAN om jag vill... haha! det är det där med tålamod och ork!!

Nu ska jag se på lite dans, sen ska jag svischa om och bege mig till Edda där vi ska grädda masssssa med våfflor :)!

antaglligen en extremt äcklig grogg jag gjorde på Maggan -07!


Våfflor!!!

Idag är det våffeldagen :)! Och den ska firas massor!! Jag o Edda var nyss och köpte våffelsmet, smör, grädde, glass, hallon och jordgubbssylt och självklart lite vuxendricka på det :)! Jag ,adam, cricka och edda (fvh micke med) ska ha en riktig mysifg våffelkväll!! Kommer att bli awesome!!

Idag har jag träningsvärk i mina skuldror. Herregud. Aldrig haft det förut. Trodde mina triceps och bicpes med skulle va förstörda, men jag är en jävel på att stretsha ;)!! Så ingen träningsvärk, förutom skuldrorna då! Soft. Tränade dubbelpass igår. Det var kul! Tränade med Kricka och sen pump med Tobbe! Kul att ta igen lite. Låg på latsidan förra veckan, men den här veckan har jag tränat mera :)! Det är soft! Eller aa.. haha typ samma som förra veckan, men har gått mycket mera. Har varit piggare den här veckan :)! Energi energi energi!

Inatt har min hjärna inte vilat ska jag säga. Min drömm inatt sträckte sig säkert över hela natten (kändes det som iaf!) Drömde en riktigt lycklig och mysig dröm faktiskt :)! Träffade folk där som jag inte har sett på ett tag, och det är ju alltid trevligt =D!!

Igår fyllde min underbara Jenny år! MASSA MED GRATTIS TILL DIG HJÄRTAT!!!

Igår snackade jag massa med Evelina och det behövdes. Behövdes för bådas del! Hon är ju så fin och underbar min fina eve!!!

Dagen till ära sov jag såååå jävla länge och så galet skönt :)! Låg och drog mig i typ en timma. Älskar det. Bara att ligga och chilla i sängen och bara mysa!!

Nu ska jag fixa och dona i rummet lite. Ska se om jag kan hitta en billig tv (haha) som jag kan hänga upp på min vägg. Det hade vart soft :)!

Grattis gumman :) ♥!


MIN SENASTE VECKA OCH HELG!!

Ja! Jag lever. Jag saknar bea så jag tror jag spricker snart. Har umgåtts en del med Adam den senaste veckan och då går dagarna och veckorna svisssch!!!! Glömmer bort att blogga :(. Det är ju så att jag får ur mig en hel del när jag bloggar o grejer, så jag saknar det faktiskt. Men har inte haft ork eller tid.. Well well!

Idag har jag vart mkt i skolan och till slut kom jag iväg att träna :)! riktigt roligt nytt body pumppass!!! det var AWESOME!! Bara bra låtar och bara mina låtar :D! Massa låtar som jag bara älskar!! ÄNTLIGEN har Les Milles hittat bra låtar i ett helt jävla pass. Otroligt :)!

Såg nyss lite hockey med min far och Luelå vann :)! Va ju ett Luleåfan ett tag, men det var jag bara för att min syster emelie älskar dom!! haha! snacka om att vilja va som sin syster. Det var jag typ hela min uppväxt :)! hon är ju så underbar!
Och snart kommer min tuss hem!! för ett litet tag iaf :)! sen ska ju hon spendera sin sommar i Sthlm. Riktigt mysigt för henne :)!

Jaa.. Sen har ju helgen varit. Jag och Adam låg o kollade på månen i fredags! Riktigt trevligt. I lördags var jag, mamma o pappa ute o käka på Asti, en italiens resturang här!! Mycket trevligt och mycket god mat! Sen var min utsikt underbar ;)! hahah! kvällen sluatde på Hugo :)! Sen hade jag GALET ont i fötterna! Gick ut och dansa loss med Jossan :)! Mycket roligt och trevligt! Hoppade in i en taxi helt random och han som hade beställt taxin skulle till Vilbergen! HEEEELT fel håll... Typ haha!! Men han var riktigt snäll och taxichaffisen kände igen mig, spännande. Men jag orkade inte rota mer i det..
Det blev söndag och min fina MAMMA fyllde år :)! Grattis! Drog med adam till McD och där satt han och mådde dåligt och jag bara skratta ;)! Sen chillade vi loss i Hageby på en bänk och snackade om flytt, väder, slagsmål osv!! Vi snackar masssssa!! Helt underbart!!

I veckan kommer Christian hem :)! Så skoj det ska bli! Johan med kanske!! Sjukt roligt :D! Kommer bli en mycket underbar helg! Sen på måndag blir det praktik i 2 veckor, sweeet!!

Nae småglin, nu ska jag ta mig en rejäl dusch, hoppa lite i sängen, antagligen messa lite med adam för han jobbar natt haha, och sen se på en film som jag inte hann igår!! MYS!!!!

Magaluf 2007!! hahah vilka galna veckor.. =D!


uppdate

snart kommer ett nytt inlägg :)!

17021!

Varav 10800 har jag gått!! Japp dagens stegräknardag var sjukt bra fan! Mitt personliga rekord är 17200, så så jättelångt var jag inte ifrån rekordet ;)!

Trevlig dag!

Än så länge så har min dag varit mycket trevlig! Gick ett tag i skolan och vi diskuterade flask och burkpantning, vi hade fika och myste till det där emellan all pluggande :)! Riktigt trevligt faktiskt. Skönt med lite fikaavbrott ibland :)! Sen vart det lunch med min kära vän Sophie. Vi åt på Max för jag fick bestämma vart vi skulle käka :D! Alltid förstahandsval ;)! Men det var gott som vanligt!!

Efter skolan så knallade jag hem till Karro. Där satt Sofie och Jenny och snackade bröst. Trevligt samtalsämne :D! brudar pratar om ALLT :D!! härligt härligt! sen dumpade vi det samtalsämnet och pratade om annat. Eftersom Sofies lilla busfrö var med, så traskade jag, karro o Sofie till Vasaparken där han fick leka av sig lite och det var tur! Han var energisk loss hos Karro!

Men nog om det. Snart är det fredag och imorgon kommer Jonte hem fhv! Skulle va kul o träffa honom en liten snabbis. Va jättelänge sen.. Och min kompis åker till Lanzarote idag, eller två av mina kompisar faktiskt. Eller vart fan dom nu skulle. Solen lyser här och inatt ska det tydligen komma snö... och nej jag tycker inte att det ska bli kul. Ser inte fram emot det nått. Vill att det ska va vår! Vet att alla vill att det ska bli vår. För efter vår kommer sommar :D!!

nu ska jag springa iväg o träna, det ska bli riktigt nice. Har inte gjort det sen i måndags och det är synd :(. Men men. Så är livet ibland. Tycker Tobbe ska komma till gymmet snart och träna upp mig haha ;p!!

Puss o kram skummbanan


ännu ett flummigt inlägg så här på kvällskvisten!!

ja förut när jag sov så hade jag en big brother dröm. Vi var ett gäng som var i ett hus och vi visste inte att på andra sidan så var det lika många folk som va i samma sits. vi hade vart med samma personer i kanske nån månad. folk balla ur och hettsa varann att sluta. Till slut så sa Big brother nått "kan alla gå in i sovrummet". Okej tänkte vi och gjorde som dom sa. Sen slog dom bort väggen och det blev ett asstort hus. Då sa big brother "gå till vardagsrummet". Så samlades alla där. ALLA. Alla blev skiträdda och undra va fan kom dom ifrån? Sen körde vi roulette om vem som skulle sova med en från andra sidan. Jag gjorde nått jag aldrig har gjort förut i en dröm, jag STYRDE vem jag fick sova med. Det var ascoolt!!! Så jag hamnade med en asläcker snubbe. Iaf, så ville jag inte sova i mitt rum för jag va så trött på alla som var där, men han ville verkligen inte sova i sitt rum, så snäll som jag är och snygg som han var, så gav jag mig. Ville ju inte att han skulle dra till nån annan direkt ;)!

Jag blev helt weird när jag vakna och jag tror att mamma snackade med mig, men kommer inte riktigt ihåg. Tror hon försökte väcka mig, men det gick inte så bra.

aja, de va min "vardagsdröm" ;)! gillar mina drömmar. tycker synd om dom som inte kommer ihåg sina drömmar. visst man blir rätt konstig av dom och när man vaknar så undrar man fan man höll på med
Jag blev helt weird när jag vakna och jag tror att mamma snackade med mig, men kommer inte riktigt ihåg. Tror hon försökte väcka mig, men det gick inte så bra. Jag SKA börja med drömdagbok :)

KOSTÄNDRING säger jag bara.... mer energi till Sarah. Fick ett sms där det stod att han hade gått omkring o visslat hela dan!!! Lycklig!!!!!!!!! Sen tror jag inte att han gjorde det, men nån vissling blev det allt. När fölk visslar tror jag att dom är riktigt lyckliga :)! Och när man hjular. Men jag kan inte det. Fan. Jag SKA lära mig 2 saker i sommar: Hjula OCH åka inlines. Fan. Det blir tufft. Edda sa fråga mig igår "men fick inte du lära dig att åka inlines när du var liten?" Jag bara "haha nae, jag va för feg". Jag är så töntig när det gäller fart och grejer. Är inte så äventyrlig på det sättet. TÖNTSARAH!


mål i sommar!! hahaha yeah right


SKAPA RUBRIK!

Jag har riktigt tråkigt nu asså. Orkar inte heller flumma loss här som jag kan göra ibland.

Men igår var en trevlig dag! Solen lös och det var mysigt. Träffade Sofie och Jessica, senare på kvällen Adam o Edda. Så det var nice. Jag käka: frukost, lunch, 2 billy's pan pizzor, massa chips och dip, delade sen på en liter lakritsglass med Adam. När jag kom hem trodde jag att jag skulle spy. Fy fan va äckligt.
Jag var tamefanimig mätt när jag vaknade och blev väl "hungrig" runt aa nu typ, 22. Asså visst jag har käkat idag (harkel), men det har inte vart mkt. Vad har jag gjort idag då? Gått i skolan, gått hem o stupat. Mitt träningspass kunde jag ju glömma. Helt utslagen. Blir tidigt ikväll och fan lite kostkoll asså. Va fan är detta egentligen?

ORDNING OCH REDA! Men jag har ju aldrig vart en sån som håller på med ordning och reda, det är inte min grej. Men min kropp behöver det haha! Jag älskar när det är flummigt och allt inte är som det ska, och folk tror att jag inte har en aning, men i själva verket har jag stenkoll, bara att det kanske inte hörs eller ser ut som det!! Jag har koll på mitt kaos :)! Ingen annan, jo kanske nån, har sånt kaos i huvet men ändå koll hihi!

Nu har jag flummat lite hihi!


Chillmode on!

Nu ligger jag nerkrupen i sängen och lyssnar på Chill out musika! Soft aså. Eller? Rätt trist musik, men försöker varva ner lite.

Var och tränade pump förut. Det var TUGNT. Men jag träffade Matilda där som jag inte har träffat på nått år. Så himla roligt det var! Snackade massa innan passet och efter passet mötte jag upp Adam! Vi solade lite och skrattade åt nästan allt. Eller jag gjorde det. Jag är ju dock jäkligt lättroad :)! älskar det hos mig själv. AJA, efter en snabbis på en solig plats i solen, dvs ett äckligt svettigt solarium, så begav vi oss till Världens!! Där chillade vi massa! Skrattade, diskuterade, filosoferade, uteslöt saker och ting. Kom fram till, faktiskt, något :)! Adam och jag flummar sönder oss ibland. Jag gjorde det idag och han hängde på ;)!
Adam: Jag är lycklig för ungefär 80 personer.
Sarah: Jag är lycklig för ungefär 50 personer.
Så höll vi på haha! Men det bästa var när jag skulle visa min "bränna" och en tant kollade in i fönstret precis då haha!! Jag bara "shit, hon måste tänka: (Då säger Adam och jag exakt samtidigt): "Dagens ungdom"
Umgås vi för mycket med varann kanske ;)! NAAAAAAE dåååå.. men roligt var det =D!

Efteråt stack vi ner till McD. DÄR var det weirda personer av nått. Norrköping består att konstiga människor ibland.

Imorgon SKA jag ha träningsvärk. Ska till skolan och meddela dom en rolig sak :)! Sen på kvällen ska jag svulla sönder mig på chips och dip med adam och edda!! myyyysigt värre!!


minifoot vs bigfoot haha!


PEPPPP!

Nu ska jag träna! Är så äckligt jävla träningssugen så det FINNS inte!! tagga tagga tagga alla där ute som säger "nästa vecka, då jävlar"!! COM' ON! Do it then =D!!!

Pepp - Paffendorf Gottfried Engels, Ramon Zenker - Where are you 
Pepp - Manian - Ravers in the UK!


Ohh yeaah!


I want my baby back!!

YES mina glada! Nu är jag tillbaka. Tänkte igår när jag stod o borsta tänderna att det va rätt länge sen jag bloggade, tyvärr. Och att jag saknade det lite. Det är ju en liten ventilationsplats för mig här där jag skriver för att bla komma ihåg vad jag har gjort i mitt liv haha! och även andra stuff med.

Hmm.. då ska vi se..
Anne tuss kom ju hem och det var ju galet mysigt asså :D! vi hade riktigt mysigt och sen ska hon inte bo så här långt borta från mig i sommar. Bara 16 mil :)! På fredan gick jag på en liten intervju som gick bra och sedan packade jag min lilla Adidasväska och så åkte jag, mamma o pappa ner till Västervik för att hälsa på min farmor o farfar. Eftersom jag har haft en rätt sån tuff vecka med sömnbrist, mycket i skolan och annat shit som spökar, så tänkte jag att det kunde va skönt med en liten "rehab". Jo visst, fredan var riktigt mysig och jag chillade sönder mig typ haha! sov masssssa och det var gött!!
Lördan så hade vi en liten mysig grillning på deras altan, för att återväcka Skidminnen :)! Farmor hade lagt ut filtar och "hackat en soffa" där vi kunde sitta och mysa. Varm choklad och grillad korv, mysfaktorn var HÖÖÖÖÖÖÖÖÖG!!!! Min släkt är underbar. Älska älska. Under kvällen sen ÅT vi såååå sjukt god och jävulskt mycket mat. Men det var firande för att:
Mamma, Billa och Annelie fyller år. Min lever fyllde 23 år (det var 23 år sen jag blev transplanterad). Mamma o pappa hade förlovningsdag nr 28!
Så det var MYCKET att fira. 6 flaskor vin, en Jeltzin bag in box och lite Mintu. Men mintun fick Billa dricka av själv. Dock drack han inte mycket, men det var ingen annan som ville ha. Det var en arg lördag för att vara vår släkt. Det blev även Mellofestival och snack om andning, yoga, thai chi, chi gong, pilates.. Ja skrev det till adam att vi snackade om det och han bara "ni är new-age". haha jag bara "aa det är lite sant haha. Vi är ite new-ageiga idag i vår släkt". Så det var en soft kväll. Jag höll mig till vin och det är bra!!

Igår träffade jag Jenny! Och hur underbart var inte det? A fy fan säger jag bara. Det var magiskt! Att träffa henne efter så lång tid betyder sjukt mycket för mig. Vi hade massa att snacka om och det var inte en minut tystnad mellan oss haha! Sen när jag kom hem isolerade jag mig. Jag var så trött i huvet, så jag hade egentid!! mys!

Och nu är det måndag igen. Ledig idag och det är soft. Jag är fan sugen på en gbgtripp igen :)! men för en helt annan anledning än sist! Mys mys!! Men jag ska dit sista helgen i april och i början av juni!

Inatt drömde jag om Bea och nu saknar jag henne ännu mera. Men det är faktiskt bara drygt 2 veckor kvar :)! wiwiwiwiwiwiwiwwiwiwi! Hon har lånat mitt Spotify konto i 2 v och har gjort en Bea lista! Nu saknar jag henne ÄNNU mera...

Nu vill jag ha tillbaka min dator. Fucking skit jag har nu. Min dator är på lagning och hoppas att den är klar snart. Den har vart borta från mig länge nog nu. Sen behöver jag en annan sak med faktiskt, rätt snart med.

VM är över och det är riktigt tråkigt :(. Men det är lite Världscups tävlingar kvar. Sen då =/?

Nae, jag har faktiskt tagit mig en sovmorgon idag, för jag drömde sjuuuuukt mycket inatt. Herregud. Så kändes inte som hjärnan fick nån vila alls inatt. Ska ner på stan och köpa en drömbok tror jag. där det står lite shit om drömmar och drömmare. Fick låna en bok av Adam, men den är på svår engelska, så jag fattar inte alls mycket :)! Bara slösa bort tid haha!

Nu har ni haft lite att läsa ;)!
Jag saknar så himla många personer asså :(...


jag och min blodsbror :)!
23 år sen han och jag fick våra nya organ
- han en njure och jag en lever! Grattis bruschaaaan ;)!


mm

aa fan asså vilken hemsk sömnbrist jag har. i helgen ska jag till Västervik och där ska farmor få pyssla om mig!

min fina annetuss är hemma och hon är så söt :)!

jag är bara trött om dagarna now days. fan. nu - off to school! jag vill ha dig här JA det vill jag!! dock är det MÅNGA som jag vill ska va här, men en person vill jag ha lite extra! men han är ju inte här, tyvärr..


hungerkänslor och sömnlös

det här har jag ätit idag: 2 rostade mackor till frukost med äcklig juice, 2 toast runt 14 hugget. Sen sov jag från 17-20. Funderar på o käka nått sen sova. Givande dag.. Ehh naae.. Men adam piggade upp mig och jag insåg då att jag inte var ensam med att va trött, sliten och hungrig!

kan inte släppa helgen. så sjukt rolig. länge sen jag garvade så mycket asså :)! vill ner snart igen, men då av en helt annan anledning. eller jag ska ner snart igen. 1a juni. Emelie tar examen då! ska bli soft. se vart jag ska sova bara haha ;p!

Tussis överraskade mig förut med att säga att hon och emma tog en impulsresa hem :D!!!!! lyckorus.com! fan va mysigt. länge sen jag träffade henne! ska bli koseligt!

nae, nu ska jag fan se till så det händer nått i mitt tråkiga liv haha! nerå, är riktigt glad faktiskt :)!

hej på're


snart ♥


sömnbrist!

Idag när jag kommer hem så ska jag lätt sova! Har väl sovit 10 timmar under helgen och det är rätt lite! Så nu blir det att ta igen sömn. Ställde klockan 2 h tidigare idag för att plugga. Haha aa tjena! Trodde jag på det själv eller :p?! Men det var värt ett försök.

Nu ska jag ner o skriva provet, fixa lite med skyltar och shit, sen hem och kasta mig i sängen, sova tills jag ska upp och träna igen. För jag är trött på riktigt!

Det är mycket i huvet nu asså. Hoppas att en del försvinner snart :p! Det är en jävla massa bransch och produktkunskap samt projekt. Projketet kan jag ut och innan, men det andra är lite mer klurigt. Nu ska jag ta mig nått energigivande sen knalla ner till skolan..

Har ätit på tok för dålig mat den här helgen :/. Så nu blir det diet!!! haha! min idet består av träna, träna, träna och sen käka va jag vill =D! hihi!! softa jag..


inget jobb i norge i sommar, men kanske en snabbvisit den 16e maj??


helgen kortfattat!!

It was awesome!!!



more to come..


Göteborg!

Då drar jag ner till Götet då i helgen! Ha en fin fin helg alla :)!

kos kos!


öööhhh

fan va illa jag mår. det är den förbannade musclerecoveryshakern som är så vidrig. förstår inte varför jag håller på med sånt. det kanske är bra, vem vet? inte fan jag iaf.
när jag tränade förut så köpte jag nån Celsius, eller nått sånt, och fick en energikick utan dess like haha! var/är helt speedad, men nu är jag seg igen för jag mår så dåligt :p! fan. ska sluta dricka sånt. ska kanske bli seriös med käket ist? tränar sjukt bra men äter som en kratta. Och sover så dåligt med.

hmm.. jo men varför inte? muscleshaker + bra och nyttig mat. och äta rätt med. Får blir from måndag. med undantag på dryck då. det ska jag fortsätta med samma som förut. mm.. aja. vi får väl se hur det blir med det där :p.. är ju inte så bra på att hålla sånt matskit. tycker att det är riktigt ointressant :)!

Men nu ska jag ha en liten konferens med mina små vänner om jakten på den rätta helgen när vi kan åka till Kälmä!!!! Blir v. 14 lr 15. Fhv 15! Jag o Lennie röstar på det iaf :)! Och Lina ;)!

ha en fin helg! nu ska jag plugga tills jag somnar.


eyyyy!!!

Jag har nog aldrig varit klar med ett skolarbete så här tidigt! är riktigt förvånad faktiskt. det är mina drivande gruppkamrater som har gjort det möjligt :)! vi är klara iaf.. eller jag är klar. 9 sidor rapport, jävlar. det skulle va minst 3, så det klarade vi ju med marginal. Planlösning o hela baletten :)!

Idag käkade jag med min lärare (!) och hennes chef på Max. Riktigt trevligt! Jag älskar Max :)!

Igår hade jag träningsvärk ÖVERALLT. Herremingud. Så jag sa till min träningsnarkomanbuddy att jag fan i mig vilar. Han kallade mig vekling. Men jag tog det. Men idag blir det åka av! Jävlar va jag ska träna arslet av mig. Ska se hur mycket jag pallar. Hoppas på mycket :)! Kommer komma hem sen och lägga mig i fosterställning. Adam sa till mig igår "ehh du tränar inte så mycket nu va?" Jag titta på honom och bara "eh jo, rätt mycket!" Adam: "men du tränade typ inget förra veckan?"
Jag: "Nae det var bara för jag sträckte mig på måndan. Men jag tränade tre gånger åmåndan och på torsdan förra veckan, och i måndags och igår, så tycker att jag tränar en del"
Adam: "ajdå.. aa okej då, du tränar väl en del"
Då vart han ägd. Sen så fick jag ett skrattanfall på McD, som vanligt. Adam bara "men nej sarah inte här. dom måste tro du är dum i huvet"
Jag: "aa jag kan inte göra bort mig här!"
Adam: "Jag skiter väl i dig, det är mig jag tänker på. dom måste tro att jag med är dum i huvet för jag umgås med dig"!
Aa vi har roligt vi två :)! Min långa vän!

Nu ska jag plugga riktigt flitigt, sen ta en liten paus för träningspass med träningsnarkomanTobbe och sen lite mer plugg på det :)! Härliga torsdag!



nära-döden-upplevelse!

nerå, men nästan. har hamnat i träningskoma och tror att det tar ett tag för mig innan jag kommer ur den ;p! HERREGUD! Dagens pump pass var fan i mig inte att leka med. va nära på att spy där vid magövningen. Shit shit shit!! men FAN va härligt. är impad att jag o tobbe ens kom iväg haha! andra dagen i rad vi tränar så här sent och är helt trötta innan vi börjar. får styra upp detta och träna tidigare!

nu ska man plugga. hatar att jag ALLTID skjuter fram på allt pluggnade till dagen innan. undra varför jag gör det :(. superirriterande. bara gilla läget och hitta energi från nånstans?

idag och imorgon ska jag leta efter utbildningar! wii! har hittat två som jag ska söka. en som jag fick papper idag och en som jag ska söka på nätet imorgon. skoj skoj!!

nae nu ska jag fan i mig ta en låååååååång och jääääävligt behövlig dusch. fattar inte dom gångerna jag INTE svettades på pumpen. töntsarah som körde töntvikter haha ^^!


baby i'm back!

NU har jag en liten tid över till lite bloggning. känner att jag behöver ventilera mig lite här.. även fast ni läser, så kan jag flumma sönder mig här!

Jag saknar verkligen mina fina vänner! fan att ni bor så långt bort, men Bea kommer hem om en månad och Evelina kommer jag nog att möjligen kanske förmodligen kanske förhoppningsvis att träffa i helgen, beror lite på, annars blir det i april :)! Amanda träffade jag ju i helgen och vi smed lite planer! Ida kommer jag nog inte att träffa på ett tag om det inte blir i sommar :)! Jenny min fina fina prinsessa! DIG måste jag träffa snart!! Sofie kommer jag kanske att träffa i veckan! Emelie kommer jag att träffa i helgen. Tuss kommer jag att träffa om nån månad, kanske 2? beror på när hon kommer hem! Fredrik kommer jag troligen att träffa inom snar framtid, samma gäller för Kristofer. Mina underbara vänner vad jag saknar er så!

Veckan som gick.. Hmm sträckte mig i måndags, så det blev ingen träning förns torsdan. Men det var rätt nice att ta igen sig lite. Jag o Tobbe kör på hårt asså! Hihi! Istället så drack jag öl haha! På tisdagen satt jag och adam och chillade på Världens och jag pratade på som aldrig förr. (Har kommit in i ett stadie där jag bara snackar fan ofta och mycket asså). Mycket trevligt hade vi iaf. På onsdagen så vart det skola och vi planerade något. Kommer inte ihåg. Tycker att vi jämnt planerar saker :D!! Just det, vi hade mysfika på morgonen :)! det va soft! mer sånt.
På kvällen så solade jag och adam. efteråt tog vi en after beach på Lion inn, eller vad det nu heter. Där vart det snack om ALLT. Vi snackade verkligen på. Jag bjöd in adam mer i onsdags i snacket än på tisdagen haha!

På torsdagen var det skola. Vi pluggade, antagligen ;)! Sen vart det träning, men själv. Tobbe svek mig :(. jag svek dock han tis, ons och tors. haha. men hade mina anledningar faktiskt.

på fredagen var jag riktigt trött, så sov en del. var lite "barnvakt" med åt Tilda. Det var trevligt. Vi såg Step up 3 och jag blev ju helt frälst. Har kommit på något mer om en sak hihi! hemlis dock. Sen drog jag och min lilla familj upp till Uppsala! Oj oj vad mysigt och roligt det var att träffa dom igen :D! Har inte träffat dom på 2-3 år asså. shit. alla var sig lika, förutom Adam som hade vuxit på sig rejält. Blivit lång, målbrottet och shit! askul att se att även han växte upp ;)!
På kvällen blev det BARA snack och lite film :)! jag o amanda snackade en himla massa och det var så himla mysigt :)!
På lördagen så skulle hon och jag tränade, men så kostade det 150 kr, så vi sket i det och fika ist. Sjukt besvikna knallade vi runt på stan och jag hittade lite stjyssta kläder som jag trodde att jag skulle köpa när jag kom hem till Norrköping.. En del lär jag köpa iaf :)! På kvällen gick vi ut och kom hem kl.6. Då förstår ni att jag hade roligt och hur TRÖTT jag var på söndan.
På söndan åkte vi hem och jag somnade en kvart innan vi kom hem. Bra där.
Igår hade vi prov. Det gick nog bra :)! kom igång ordentligt med projektarbetet med. känns bra. hoppas att alla gör som dom ska göra.. iNkl mig hihi!

men idag blir det chill. Är "ledig". Ikväll blir det pump med Tobbe. Vi lär hamna i träningkoma när vi kommer hem :)! Underbart!

ha de :D!



lite random bilder från lördagen :)!

Uppsala!

minm helg spenderade jag i uppsala och det innehöll både galenheter och mys! massa med kärlek till er där uppe! var helt fantastiskt att träffa er och jag har saknat er massor!

nu ska jag sova. fan får skriva mer imorgon :)! men bloggandet kommer att blir bättre, jag lovar :)!



RSS 2.0