nytt!

o så skönt det känns ;D! Har köpt mig ett par nya fräsha o snygga småshorts till sommaren! Svarta och billiga! Gav jag mig själv i födelsedags present :D!

Valborg

yeah!! Ungdomarnas debutfylla! Vet hur det var när man va liten ;)! Men min kom inte på Valborg, utan nån annan stanns haha ;p! och jag va rätt liten.. tidig med den saken ;D!

Ikväll ska iaf vi dricka. Mängder. Vet inte vilka det är som kommer egentligen, men vi ska iaf sitta i Vasaparen och mysa! Sen ska vi gå upp till en kompis till min man och sen kanske vi går ut! det är sånt som märks imorrn i nästa inlägg hehe ;D!

Jag finderar på o tatuera mig snart.. Känns som jag vill ha små tassar på kroppen.. Såg en som hade en jättefin stjänrtatuering från troskanten (där uppe), till lite högre upp än naveln... men på sidan av naveln ;)! Den va asgrymm.. Vill göra en innan jag drar till usa.. kanske tom gör en I usa.. skulle va häftigt o göra den på LA Ink! men det lär det nog inte finnas tid eller pengar.. Men det skulle va sjukt coolt ;)!

nej nu ska jag snart ner på stan o köpa alkoholhaltiga drycker till mig själv ;D! Blir öl ikväll.. Blir bät så ;)!

Puss

inatt fick jag äntilgen träffa han! my love ♥

Ögongodis =)

Snart får jag börjar kolla på kort för att komma ihåg hur alex ser ut hehe! Måste träffa han ikväll!!!! Alexabstinens ;p! Love love love!! Får träffas ikväll!!

Igår så tränade jag.. 2 pass.. Va rätt trött när jag kom hem, men va rätt pigg under kvällen faktiskt. Kändes som hjärtat slog  1000 slag i minuten när jag skulle sova! Men det gjorde det inte =)! Så jag satt på en film, Twilight, och blev avslappnad och somnade till slut!

Känns bra nu med träningen nu när man ser resultat. Känns som jag ökar överallt, förutom på muskelgrupper. Men det är sånna som jag typ inte vill ha så stora.. Men idag blir det ingen träning. Behöver vila tills nästa gång jag ska träna!


nej nu ska jag göra nått!!!


love u!

Nej, eller ja menar jag...

Igår vart det myspys med eva! Matte va med ett tag, men jag tror han tröttnade på vårt tjejsnack, så han drog efter typ en timme! han skulle "äta mat på chicken" hehe eller hur ;p!

Sen satt jag o eva o snackade och skrattade massor! vi har inte setts på ett tag, så vi hade mycket att ta igen! Jag berättade tex att alex är supermysig när vi sover tillsammans! Vad han gör o säger ska jag inte berätta här, men det är nog inte som hans kompisar tror ;)! hihi! Blottade jag dig lite här älskling ;)! Du kan va gullig om du vill hehe ;p!


Sen såg vi på när Sverige förlorade i matchen mot Lettland (?)! Snälla varför va du tvungen att ligga o åla på isen när han sköt in straffen LIV???? annars tror jag sverige hade vunnit.. Eller jag hae hoppats på det.. Så nu kör Sverige en måste match mot Usa (?) någon dag framöver! Hoppas att ni vinner, men om ni förlorade mot Lettland, så kommr ni nog att loooooosa mot Usa (?). Men man ska aldrig säga aldrig! under tiden åt vi goood pasta! Jag sa att jag inte ville ha, men eva visste att jag ville ha egentligen, som jag ville, och gjorde till mig iaf! Jag är en tjej som ibland säger nej fast jag egentligen menar ja! Förvirrande för både mig o min omgivning!

Nästa helg börjar en av mina trippar i Sverige. Då ska jag åka ner till Västervik! Ska bli mysigt o hälsa på min farmor o farfar! Vi ska sen ha en heldag, nästan, i Kalmar där vi bara ska njuta av solen (som vi hoppas lyser då!)

Sen har min underbara kompis Zandra flyttat hem till Hudik.. Såååå tråkigt. För det första att hon har flyttat och för att hon gjorde slut med sin pojkvän. Dom hade vart tillsammans snart 3 år! Tråkigt tråkigt! Får åka o hälsa på henne helg enkelt ;)!


nej nu ska jag göra något :D!

jag ska aldrig aldrig aldrig aldrig..

aldirg mer säga att jag aldrig mer ska dricka, för det stämmer inte! Så säger 110% av sveriges ungdomar varje söndag ;)! haha!

På lördagen var jag i vasaparken ett tag med Eva och Matte. Dom satt o pimpla cider och öl! Sen gick matte o jag o eva satt kvar ett tag o babbla ;)! Det var mysigt! Sen när jag gick upp, så kom bea 5 minuter senare och vi åkte till Strömmen vid skvallertorget med en varsin glass! Där träffade vi nåra va hennes kompisar och såg på när dom va asbakis och lite små fulla samtidigt ;)! Sen körde vi hem till Eva och där skulle Eva och Anna grilla, men grillen dog typ och dom fick steka köttet. Sen åt jag upp deras pommes mohaha!

Senare kom det lite fler tjejer och vi körde lite Jag har aldrig.. Till slut gav vi upp, när folket började prata om andra saker hehe! Sen kom det mer olk och sen ännu fler.

Till slut åkte vi ner till Palace och gick in. Där var det massor med folk. Det var roligt. Sen så rockade vi loss på dansgolvet sen gick jag hem! Det va skit kul :D!

I söndags däremot var det inte lika roligt. Men jag överlevde den dagen med ;p! På kvällen sen åkte jag till alex och vi myste och kom fram till att vi inte kommer ses så mycket i maj :(. Men vi har en jättemysig Usa resa att se fram emot :)!

Nu ska jag göra nått vettigt..

träning

ohh myy ;)! i morse så gick jag upp tidigt, halv 10, för att träna lite pump! Det var sjukt nice, men alex sa "om vi små pratar lite, så blir du piggare, lovar". Slutade med att han somnade om :p! Bra väckarklocka där ;)! Men jag gick upp iaf!

Igår var jag o alex på bio! Supermysigt :)!!

Snart ska jag ut till Vasaparken o mysa lite! ska bli nice. Det är ju väldigt fint väder ute!

Ikväll blir det party med lite folk! Ska bli kul!

Min majmånad!

Idag fick jag brev ifrån en folhögskola som heter Högalid som ligger i Kalmar.
Min maj kommer bli jag att resa mycket. Det kommer hända mycket roliga saker i maj! and me liiike!!

3 maj kommer mina släktingar och firar mig, 4 maj fyller jag år. 10 maj åker jag till västervik för att sen den 11 åka till Kalmar för att gå på "skolintervju". Den 14e ska jag till Västervik igen för att fira farmor o farfar! 23e maj blir det bröllop.
Den 28e maj ska jag till Göteborg och hälsa på min syser och så den 29e ska jag på en annan skolintervju, Löftadalen.
Roligt :D! Sen när jag har kommit hem från Göteborg, är det bara en veckan kvar tills vi ska till Usa :)! Hoppas maj går fort ;D!
Sen ska jag hinna göra en massa andra saker med!

Men nu är nu! Ikväll ska jag och alex på bio! vi ska se Fast and Furious! Sen ska vi hem o myyysa! Inte setts så mycket denna vecka!
Imorgon ska jag grilla! Ska bli asgott. Vi blir ett par styckna i Ektorp! nice! sen ska dom andra ut, men får se om jag hänger med. Sen kanske det är asslappt och bara sitta och grilla o ha det gött! Första grillkvällen!

Löftadalens folkhögskola

iiihhh dom hörde av sig idag :D!!! Va roligt det skulle va om jag kom in där. Men skulle nog helst komma in i Kalmar. IAF, å ska jag på intervju dit den 29/5. Är så nervö redan nu.. Blir nog bra det där!!

Igår så myste jag med alex lite! Va länge sen vi sågs och det va supermysigt att träffa och va med han lite innan vi gick o la oss o sov!!

Ska träna sen! Om jag klarar det! Är så superglad nämligen! Skulle iofs firas! Men jag har ju inte kommit in riktigt än, men det är ju bättre än att dom inte vill träffa mig alls hehe ;p!

Och så vart det lite prat om jobb idag med! Det känns ju inte heller helt fel! Men får se hur det blir med det! Skulle va rätt så nice! VIlken dag detta ser ut att bli :D!

miss you!

Den är så himla bra! Älskar den filmen! Jag o anne såg den igår.. Hon hade aldrig sett den o ställde tusen frågor. Jag har sett den redan med alex. Så nu har jag fått bok 2 av emelie på talbok. 1an har jag redan! Min kusin Erica sträckläste den i julas och jag undrar varför hon läste den så fort. Och nu förstår jag :)!

Så nu har jag börjat o lyssna på 1an. Sen ska jag lyssna på 2an och bara längta tills film 2 kommer ut på bio, vilket jag hoppas är snart hehe ;D!

Idag ska jag kanske träffa alex! ska bli mysigt! Länge sen vi sågs nu.. i söndags morse för att va exakt ;p! Hoppas han kan släpppa sin skola för en kväll och mysa med mig ist!

Blev ingen träning idag. Måste vila min lilla kropp, så den återhämtar sig, så jag inte sliter ut den! Får bli imorgon ist :)!

Nej nu ska jag chilla lite o smälta maten!!

onsdag

ohh så skönt det var att träna igår! körde 90 min pass och det va kämpigt. Men jag har upenbarligen blivit rätt stark, så jag har typ ingen träningsvärk längre. Rätt tråkigt. "Tycker om" att ha det. Då känner man att man har tagit i ordentligt. Får helt enkelt öka vikter + göra övningarna mer nogrant. Har en förmåga att göra saker lite lättare för mig själv när jag tycker det är jobbigt.

Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Ska iväg nu ett tag..

Är rätt trött faktiskt. Men det är så det kan va. Inte van att gå upp så här dags ;p! Får börja med det. Man blir ju pigg och allt. Ska kanske ta med mig träningskläderna och ställa mig på en trampmaksin! Det är ju jävligt tråkigt, men effektivt. Man måste ju variera ;p!

Nej nu måste jag skynda mig iväg!

Saknar dig alex! Hoppas vi ses ikväll!

snart..

snart så är det maj! det ska bli en rolig månad =)! många fyller år, inkl mig ;D, och bröllop!

igår så vart det impuls träning efter jag hade handlat min fina klänning! Sen myste jag ner mig rejält o såg på greys, vänner och lite på scrubs! rätt skönt o va själv igår!

idag ska jag med träna. Om 45 min för att va exakt! så jag borde gå o byta om o sen hoppa på cyckeln och cykla ner till Nordic club, som det så fint heter nu ;p!!

ikväll hoppas jag att jag får träffa min man! skulle va rätt mysigt :)!


ivägskickade

nu har jag skickat iväg papper till skolorna.. sjukt! men så är det!

Några minutrar utanför kalmar, en bra bit utanför Malmö och ett par mil nedanför göteborg!

japp.. och så får jag se hur mycket jag får tillbaka på skatten från Norge! Det kan ju va kul o få lite extra cash hehe ;p!!

utmattad

shiiiiiit!! nu har jag utmanat min kropp rejält. Är helt slut i min stackars kropp.. Men det är ju så det ska kännas när man har tränat ;p! Hoppas på träningsvärk imorrn ;)! Har haft det i  dagar nu efter i tisdags. Imorgon ska jag se om jag orkar köra spinning och sen rumpa/lår.


Kvällen går i trötthetens tecken. Eftersom min kropp inte orkar göra en meter än jag verkligen måste gå. Så kanske alex kan komma hit ikväll *blink blink*!

Nej nu ska jag ta en välförtjänst dusch! Och massa käk. Ör sugen på Max igen. Hatart.. Det blir dyrt och så är det inte nyttigt.. Men man kan ju alltid fråga alex om han med är sugen, kanske vi kan samåka ;)!

Nu ska jag glo på vänner! Det ska bli mysigt! Imorgon ska jag skicka iväg papperna till skolorna.. Nervöst. Tänk om jag kommer in.. Då måste jag flytta! Lämna allt.. 


min älskling alex ♥

underbara sol

folk blir så mycket gladare när solen är framme =)!

idag har jag gått på stan och letat efter ne klänning till bröllopet som är den 23e maj! Men hittade inget. Sen mötte jag upp Evelina, josefin, cicci och emma! Vi skulle äta glass o gå runt strömmen, men det slutade med att vi satte oss på Paus med en mockaruta ist ;D! Där pratade vi allt mellan himmel o gjord! det va jättemysigt!


Nu ska jag ta en dusch, sen får vi se vart det bär av - fhv till min fina man =)!

The sun is back!

Nu har solen gömt sig för oss i några dagar, men nu tittar den fram igen!! så mysigt! Ska öra runt med folk om det är dags att ta en fika eller en glass i det soliga vädret.. Och mina glasögon är hos eva.. får fixa ett par nya :)!

Igår hade jag o alex en supermysig kväll! Vi såg på Marley and me! Den va mysig men ett litet sorgligt slut! Men annars var den bra o rolig!!

Nej nu ska ja ut i solen o mysa!

Världens bästa....

pojk och flickvän var jag o alex till varann i helgen ;)! Heheh! Dom sakerna du sa i söndags kommer jag aldrig o glömma och dom sakerna jag sa till dig i lördags, kommer jag aldrig att glömma =)! Myyyys!! Vi firar 2½ år idag =)!

Min påsk har vart mysig. Jag o alex va i Jönköping. VI käkade massa mat och godis. Tog en mysig promenad och pratade om lite allt möjligt ;)! Det va en mysig långfredag och vi åkte hem på lördag kväll.

I lördags va jag på Hawaii fest! Jag o eve kom typ 3½ timme sent ;)! Men fint folk kommer alltid sent. Väl där drack vi drinkar i mängder, sjöng massor, och käkade exotiska frukter. Sen gickvi till Palace och kom in där tidigt, så det vart billigt! Asnice ;)! På palace blev det mer dricka och så träffade vi massa folk och jag pussade på min man! hehe!

Sen så blev det myspys, efter ett tag när jag o alex väl hade lugnat ner oss! Tror alex fick en liten kick ;p!

Söndagen var seg och givetvis skulle vi käka påskmiddag med mina föräldrar! Jag va seg, alex va seg och anne va seg. Shit. Tiden gick på tok för fort tills vi skulle käka och jag låg o gjorde allt jag kunde för bli bra. Men det gick fint faktiskt. hehe! för alla 3 ;)!

Igår myste jag o eva lite! Vi käkade på max, sen kom hon till mig och vi fnittrade massor. Jag läste tjuvlyssnat på nätet o hon läste det i min bok. Vi skrattade till småtimmarna och sen så va jag tvungen att sova. Lite tråkigt dock, men är man trött så är man! Tog inte många minutrar innan jag somnade hehe!!

Idag blir det lite ärenden och sen träning. Antingen blir det 2* avsnitt av Deseprate Housewives, eller så blir det bio med min fina alex!!

Nu ska jag o eva käka lite frulle!


hellu

min helg va rätt okej! gjore inte så mkt vilket resulterade i att jag va nykter! Well done!

På fredagen var jag hemma o myste. Senare kom min man o då vart den ännu mysigare!

På lördag hade min kusin sin svensexa och han pratade i hörsalsparken! det va roligt.. Han pratade för Moderaterna, men han är Socialdomekrat! Tur att han va full o glad hehe! Han hade deckat när han solade solarium! Hård dag för han ;)!
På kvällen så drog jag till evelinas brorsa, bruno, o dom festade lite och jag drack inget! Sen gick dom till Palace o det var stressigt för dom! Jag o emma stod o pratade lite om livet innan hennes brorsa kom o hämta upp henne o hon åkte hem till sig o jag hem till mig.. Runt halv 4- 4 så cyklade jag hem till alex. inte lika glad, men det redde ut sig.

Under veckan så har solen lyst och alla har vart glada! På måndagen kom jag till eva med en glass i handen o log snällt! senare så satt jag o eva i Oxelparken o myste med lite kebab o vin. Slutade med att Becca, Matte, jag o Eva körde Sanningen eller Konsekvens! Det va roligt!

På tisdagen så tränade jag body pump. Det va lääänge sen. Och det kändes. När jag kom hem så var min kropp helt ur balans o jag va helt snurrig. Men det gick över efter nåra timmar. Sen så vann Färjestad med och det va niice ;)!

Idag har jag vart på ett möte, myst lite med alex med käk o framtidsprat... hehe ;p!! vi käkade på Pasta snäckan, som jag så vackert kallar det ;D! Ikväll ska jag träffa Adam o Ida! Vi ska sätta oss nån stanns o dricka lite öl o snacka lite skit! Va sjukt länge sen vi sågs, så det ska bli jättekul =)!!

snart är det valborg, sen fyller jag år, sen ska jag till västervik för att fira min farmor o farfar som fyller 70 år, sen ska jag på bröllop, sen ska jag till usa :D! inte långt kvar till alla grejer :D! hihi!


Vår!

Hoppas att våren stannar här nu! Hoppas hoppas hoppas!!

Va ute massor igår! Åkte till eva ett tag o vi spelade sanning eller konsekvens, fast vi svarade bara på Sanning frågorna ;)! Roligast så hehe! Sen åkte jag hem när det började bli mörkt. efter det åkte jag till min älskling och vi badade =)! supermysigt med tända ljus o grejer! Efter det såg vi på The Glow.. hmm.. Den va väl sådär!!

Idag åt jag o Zandra frukost på Lindahl's. Det va smarrigt :D! Sen gick vi en runda på stan o såg på allt vi inte hade råd o köpa, sen satte vi oss i solen o myste!

Snart ska jag nog träffa eva o vi ska sitta o steka i solen ;D! Det ser bra ut i väderprognosen till helgen! Det gillar vi!


förra sommaren i Vasaparken!


RSS 2.0