Augustifestivalen 2011!

YES!!! Augustifestivalen har lämnat norrköping för i år och det firades med dunderobrak ons, tors, fred, lör och en helt förstörd Sarah söndag!!!

onsdagen var det onsdagsklubben med Lina och hennes kompis Malin. Var hemma hos Lina först och smådrack lite och spelade mulle med fel kort (?)! Sen bar vi oss ner till Hugo (jaa jag vet att det var 18...) men det var grymt skoj! Vi dansade, shotta järnet och lite pussades delades ut mellan två personer (och nej, inte mellan två tjejer haha)! Det vart en awesome kväll! Mycket skratt och gulligull haha!

Upp kl 8.00 på torsdan för att gå till skolan. gick rätt bra men såg ut som hej kom och hjälp mig haha! sen luncha jag o lina på pastasnäckan.. minnen från gårdagens bravader dök upp som pratämnen!

Sadlade om och mötte upp Christian och såg på Rix fm Festivalen! Riktigt trevligt och jag skulle hoppa lite och tappade balansen och föll baklänges! Tur att min räddare i nöden Anders tog emot mig haha! Måste sett askul ut mtp att det stod 4 ölflaskor framför mig haha (vilket jag inte hade druckit ur.) sen var vi några som satt i Vasaparken och drack vin.

Kvällen avslutades på Munken och sen upp igen kl 8.00 på fredan för lite skola :)! var ännu värre den här dan.. Lina "jag tycker att vi tar tog!" jag "Naaae, jag tycker att vi tar tåg" hahaha! internet inom en skoluppgift haha!

Kvällen blev det en trevlig förfest hos Emma, nattpicknick vid strömmen med Sophie, dans på Cromwell, knalla ner till Wasas uteservering där jag och Perfekt köpte 4 chorizokorvar och slaktade hela tallriken haha! dom var stora dom korvarna, och svårätna. Hade ketchup och senap överallt i ansiktet kändes det som! sen bar det åt ner till vk och där dansade vi loss!!! Mycket dans och galet mycket skratt =D!!!

På lördan slapp jag gå upp kl 8 haha!! Sminkade om mig och sprang till Lina för att ha en kräftskiva!! Mycket trevligt och gott med kräftor =D!!! Simons plan var att dricka så mkt så han spydde, men han fick inte det för lina för då skulle hon inte orka ta hand om honom haha! medans dom små barnen, victor simon lina och malin, dansade på Puls, så åkte jag och sophie till Sandra o co för att dricka lite öl på munken! Sen gjorde vi nog helgens största misstag och gick till ruttna stället WASA!! ohh lord, why?? Men kvällen räddades av en ung liten person och gjorde min lördagskväll komplett :)!!

SÖNDAG - guds vilodag! min vilodag haha!!

Veckan blir slapp asså! Ska vila upp och ta igen all sömn som jag har missat, sömnbrist deluxe asså.. träning, softa med kompisar, chilla, skola osv...

TACK ALLA för en helhärlig Augustifestival!! - Nu rehab och sömn i några veckor!


jag och sakarias ♥


Träning!!

Har äntligen fått igång med träning och jag har argaste förbränningen haha!! Gillar't på ett sätt, men ska ta fördel av det när jag blir äldre haha!!

Idag fick mamma ett par läsglasögon. Innan hon tog på sig dom var hon hur lycklig som helst. Hon som gjorde undersökning, (runt 27-28 år), frågade hur gammal mamma är (för det var en undersökning som man bara gjore med dom som är över 40.) Så tjejen trodde då att mamma var under 40! Hon var lycklig loss :D!!

MEN när hon visade glasögonen för mig på sig, så såg hon ut att va 55 haha (hon är 49 :p)! Hon sa att hon inte såg sig själv i spegeln, så jag tog ett kort och vad ledsen hon blev då haha!! lilla mamma då! men hon har inte haft på sig dom så mycket idag haha ;)! Snacka om att jag tog ner henne till jorden, för hon hade sagt till tjejen som gjorde undersökningen att mamma kunde leva på detta lääääääääääänge! Höll väl ett par timmar haha ;)!


Lång dag imorgon och ser nu att klockan är rätt mycket. Ska gå i skolan (8.15) sen jobba kl 13 - tills vi är klara. Lär väl komma hem helt paj antar jag.. Vi ska prismärka om nästan ALLA varor..
FREDAG ska vi ha en stor utförsäljning, TIME OUTLET i Hageby Centrum, brevid Bolaget!! kom och fynda innan det försvinner...............

Och eftersom klockan är mycket, så blir det sömn nu! Har haft en riktig mysig dag må jag säga :)!!

Haa dee


Förstora brösten kanske??


Picknick!!

Igår vart det träning.. Hela kroppen fick sig en ordentlig genomkörare och jag var helt utmattad när jag kom hem, MEN så kom jag på att jag inte hade träffat min kära vän Adam på länge. ringde ett samtal och så träffades vi en timma senare.. Min plan var att vi skulle ta en fika, men dom planerna ändrades drastiskt och det blev picknick ist.
Så vi köpte lite diverse innehåll till en picknick och cyklade senare till Ramboberget (inte Ramunderberget haha)!

Cykelvägen dit var RAK, men självklart på nått vänster så cyklade jag "fel" och körde rakt ner i ett dik och allt vi hade handlat rullade ner och var nära på att hamna i vattnet. Jag gav efter mig ett litet AAHH och Adam vände sig om undrade vad fan jag höll på med. Jag låg där och skrattade loss! Såg allting i slowmotion om och om igen och skrattade åt mitt fall haha! Såg riktigt roligt ut och vi skrattade åt det länge.

På berget njöt vi av utsikten och sen kom Petter och förstörde allt haha nerå ;)! Han kom upp och hälsade på. Vi satt där i ett par timmar o hade det riktigt trevligt. Ska säga att myggen älskade min högra vad. Jävlar vilka bett jag har, helt sinnes. Kliar loss!

Efter ett par timmar på erget, begav vi oss ner till marknivå och satte oss i Vasaparken. Från ingenstans ringde Björn och sa att han o hans bror var klara nu att dom skulle bege sig in till stan. Vi hoppade på cyklarna och trampade ner och mötte upp dom!

Måste säga att det var en riktigt trevlig och mysig dag! Tyvärr togs inga kort , för jag hade (som vanligt), inget batteri på min mobil.

Idag har jag vart såååå trött. Drömde sjukaste drömmarna om att nån man kidnappade mig och tog mig till hans hem där massa andra kidnappade människor var, en annan man brann upp iklädd endast bandage och att en färja eller båt sjönk med massa folk i.. Riktigt hemska drömmar asså. Så jag var i skolan till 12, åkte hem o käka, somnade vid 13 o vakna vid typ 14-15 nån gång.. Det var riktigt nice!! Sen har jag även gjort allt jag skulle ha gjort innan imorgon i skolan. Jag är bäst. Jag och Lina kämpade med Word idag och vi kom fram till att vi inte alls är så jävla haj på Word som vi trodde haha! Satt o sa fula ord och svorde över kursen. Men till slut löste sig allt och det blev "bra."



Time to be creatrive!!

Sommaruppehåll från:
- skolan
- träning
- blogg
Rätt soft sommar faktiskt. Har festat mycket, inte ansträngt mig så mycket ang livet, jobbat, träffat kompisar, rest en jävla massa. men mer resor blir det!

Ja, annars har det rullat på med livet, men tänkte att det kunde va skoj att komma ihåg saker och ting man har gjort om några år, så drar igång denna blogg igen!

Träningen - yeah baby! Mitt kort gick ut i juli, så jag förlängde det ett år till, på samma ställe så klart :)! Denna vecka har jag tränat 4 dagar! Det tycker jag är en grym bra start faktiskt! skönt att ta tag i det igen tycker jag :D! Göra om allt till muskler och tighta till kroppen :)! Muskler är fint :)!

Skolan - aa skolan har ju börjat igen, men det blir inte som förra terminen :(. Savina och Emma har slutat och Lina ska med kanske sluta.. Com' on?! Så himla tråkigt.. Hoppas att denna termin går fort, har lite planer till våren faktiskt. Men vad säger jag inte.

Idag åkte Bea till Australien. Önskar henne ALL LYCKA :)!! Kommer sakna dig tokmycket, men snart så ses vi igen! Kanske i Thai ;)!

Nu ska jag återgå till mitt Vännermaraton som jag startade upp för någon vecka sen :)!

Nu när jag har jobbat så har jag träffat många som jag inte har träffat på flera år :)! Det har vart riktigt roligt faktiskt :D!



RSS 2.0