Stallet

somnade halv 4 och gick upp kvart i 11... inte lite trött jag är då..

idag åkte jag, anne och Ida till stallet.. Där ute var det kallt o lerigt.. Men vi kämpade på där.. det var supermysigt Vi gosade med hästarna, katterna och en gravid hund ;)!!!! Gullade även lite med chiinchillor!! Sjukt söta!! Synd att vår far är allergisk, annars skulle vi lätt ha haft massa djur!

ikväll blir det lite idol, käk, vin och lekar (hoppas)! Får ser hur detta slutar haha :D!

är väldigt ovan med mitt hår...men jag vänjer mig väl nån gång.. saknar mitt långa..




The darkside

dag så har jag sovit.. fan också.. men det går ju det med.. ska försöka sova nu så jag orkar morgondagen!

Klippte mig idag sen åkte jag till Haacheby för att köpa färg.. Så nu är jag väldigt mörkhårig.. Har inte vart så här mörk, enbart en färg, på kanske 5-6 år.. Men det vart fint!!

Sen kom anne hem.. Då lagade jag, ida o anne massa med mat åt oss + adnan.. Plankstek vart det! Nice! Och kvinna som jag är, fråga eva ;), så käkade jag upp allt på min planka :)!!!

Sen kom alex med! så nu har vi sett ett små kryps liv och så kom anne o adnans hund Chash hit. Ida o Alex har åkt hem och anne o adnan har lagt sig, och nu ska jag med sova!!!

såg en hemsk bild idag,.. fy fan.. Den här är mycket sötare :D


inflyttningsfest och födelsedags kalas

I lördags va jag hos Matilda på en inflt-födelsedags fest! Det var riktigt trevligt och jag fick träffa en riktig reporter från expressen.. hahaah!!!

i veckan har jag hjälpt Eva och packa och igår insåg jag hur oallmännbildad jag är ;p!! Höll på med ett korsord i 2 timmar.. svettigt och packa ;p! Men fan skapaet gick Först inte ihop och 2 var fan svårt.. Eva hjälpte mig med lite stjärnos-namn! Men jag gav upp, men ska nog tillbaka sen och göra klart det.. Jag gör aldrig korsord, men nu ska jag klara det.. Eva kanske kan hjälpa till lite mer om jag hjälper henne mer med att packa!! hahaha!!

Igår kom min farbror, faster och kusin till Norrköping! Det var trevligt att se dom.. Har inte sett dom sen anne tog studenten..Looong time!
Innan jag skulle sova igår såg på Generation fett.. Dra åt helevete vad stora dom kvinnorna var.. Dom höll på med "squashing". När hon sitter på en liten man.. Stört... Och en annan kvinna, som inte gjorde det, ville bli världens fetaste kvinna genom tiderna.. 450 kg... Good luck... Man ska ha mål, men att bli världens fetaste kvinna genom tiderna är väl inget o sträva efter??

Imorrn ska jag klippa mig.. Ska fixa så det är lite roligare, så det inte bara hänger + så ska jag färga det med! En färg.. Det var superduper länge sen jag bara en färg.. Spännande.. Ska hålla mig till de mörkare färgerna! Kanske märkbrunt eller lite ljusare än det?

Nu så sitter mina föräldrar på ett plan ner till Pisa.. Snacka om att dom åker runt världen!! Mysigt för dom :)!!!

nu ska jag göra iordning mig, sen ska jag åka runt i Norrköping och göra lite ärenden!! vi hörs!


sunny beach!!!

Lax och lyx

Igår vart det en liten avskedsfest för Anna som ska till Ukraina i 6 månader nästa fredag!


Jag, Ida, Malin, Anna och Eva lagade fläskfilé med beasås och klyftpotatis.. Asgott :D! Jag o Ida gjorde det mesta hehe ;p!!!
Det var en väldigt rolig kväll! Skrattade massor o vinet flödade och Idol på tv! Det va riktigt bra och v sjöng med så gott vi kunde haha!

sen besökte vi holma med några kompisar! o sen åkte vi ner till palace! där var det rätt dåligt med folk till en början, men det utökades.. Och jag vart väldigt glad där inne men samtidigt jävligt förbannad på en viss person! fy fan.. men men!


---
Well I can dance with you honey
If you think it's funny
Does your mother know that you're out?
And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?
---

så nu sitter jag här med inte alls mycket energi.. Är astrött med andra ord haha!

ikväll bär det av till matilda!! ska bli trevligt! får se hur mycket vin jag dricker ikväll haha ;p!!! men nu ska jag käka lite toast :D!!!!

pusss på dig min älsklings alex!

flaws and all

har hittat en jättefin låt från beyonce.. Flaws and all..

I'm a train wreck in the morning
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you
----
I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet, you see the picture clear as day
I don't know why you love me
----
And that's why I love you
You catch me when I fall
Accept me flaws and all
And that's why I love you
---
I'm a peasant by some standards
But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I need

---
---
nu ska jag göra iordning mig sen ska jag iväg! ikväll ska jag äntligen va ett litet tag med alex..

på tal om inget.. det kanske blir norge igen.. fast med eva o malin.. i februari har vi planerat.. och då ska fan allt va klart innan vi drar dit.. vra lön, roliga jobb, bra arbetstider, låg hyra, bra läge i oslo... aa jag ska helt enkelt ha det bättre än sist hehe ;p! vi drar inte så långt, vi drar till Oslo! wiiie! Hoppas vi kommer iväg bara!

Idag ska jag träna wiiiie!!


jag som fet..?

Jag sitter och kollar på vänner.. där har monica på sig i några avsnitt en fet-kostym (eller vad man nu säger).. Jag undrar hur jag skulle se ut som en riktig tjockis.. Och så skulle jag vilja se hur jag skulle se ut när jag blir gammal hihi! om mna ska fortsätta o träna, eller om man inte behöver det ist så är man naturligt smal.. Men eftersom jag älskar o träna, så skulle jag aldrig sluta träna.. Man ska aldrig säga aldrig.. hehehe! Men nu är jag på g och har ett tränings schema! nice!

IAF.. I helgen kom några kompisar från Uppsala till min familj! Micke och Marie och söta Amanda.. Jag, Amanda, Malin och Eva förfestade på mitt rum (wuhu)!! Men det var sjukt nice!! Jättekul o träffa amanda.. vi hade kommit fram till att vi inte jade setts på typ 2 år.. Det är lite väl länge, så det ska vi ändra på kom vi fram till!
Vi gick till palace..

på lördagen hade vi en riktigt jävla slappar dag rent ut sagt.. Jag o amanda gick o köpta ögonvatten, för hon hade fått, hur vet vi inte, nått smuts i ögat.. Sen gick vi o köpte godis för massa pengar.. Sen så befann vi oss på soffan hela dan lång! det var mysigt.. Vi såg mamma mia, breakheart hotell, Thirteen. Sen så senare kom anne (!) och då käkade vi lite, men jag o amanda var så äckligt mätta av all godis vi hade svullat.. Sen så gosade vi ner oss i soffan igen vi 3 och kollade på Sex and the city filmen!

söndan kom och amanda o hennes mamma o pappa åkte hem och jag va supertrött.. La mig i min säng och såg lite på serier på min dator, läste en bok o somnade runt halv 7 på kvällen.. vaknade sen vid halv 9 hungrig o dan.. Jag hade hoppats på lite manligt sällskap (alex), men han dök inte upp.. tror jag?? han kom sen på måndan :D!

I tisdags gick jag till el-giganten och lämnade in min dator.. Och så fick jag en sprillans ny lånedator..
Fan va nice den är, men jag saknar fan den gamla asså.. Den är ju min pärla.. Hoppas dom inte rör min hårddisk bara.. då blir jag lite ledsen.. eller jag rent ut sagt kommer skrika.. Har redan hänt en gång detta år, tycker inte jag behöver ha en sån otur igen.. Det är ju bara fläkten *hoppas hoppas*! Var på El.giganten i45 min.. Jag o Duvsjö trodde det bara skulle ta 10 min max, men sen så var det lösenord som va ditsatt fast det egentligen inte skulle va där.. Aja, efter 45 min kom jag i väg iaf :D!

Och idag har jag dansat 45 min Afro power dance.. Så jävla nice.. skönt o röra på fläsket hehe! sen vart det 45 min core.. så dubbelpass idag!! Nice.. Har fan vart lite på latsidan.. Får ta igen det med lite extra träning nu i slutet av veckan..

Har hela veckan trott att det är en dag före än vad det egentligen är.. Rätt störande..

i helgen blir det avskedsmiddag för Anna som ska dra till Ukraina och leva loppan i några månader! Sen så ska jag på inflyttningsfest+födelsedag på lördag!!! Det ska bli rolig!!

men nu ska jag flytta över lite fler vänner avsnitt till min dator från syrrans!! så jag har lite o kolla på!

och alex.. jag älskar dig =)! Du är finast ♥

sov gott!

vår kväll!

min o alex 2 års firande va magnifik :)! vi lagade asgod mat, thai kyckling med ris ,mumma. Sen såg vi på Live! med Eva Mendez.. Den va sådär.. Spännande mot slutet iaf :D!
sen att alex förstörde mataptiten där ett tag var ett undantag ;p!! den va supermysig iaf =)! Älskar dig min fina man :)!



träna träna träna.. Det är nått jag verkligen tycker om! Men gör min kropp det ;p! haha! var helt förstörd igår innan jag skulle ställa mig på Sol o Motion's stora sal.. Kände mig svag med.. Har så ont i mitt knä.. Men sen när jag kom hem mådde jag superbra :D! En asskön känsla ;)! Som jag får uppleva typ 4-5 ggr per vecka haha!


Idag gick jag på stan med Malin o Anna.. Vi satt på Fräcka o pratade om Annas Ukraina resa! Sen gjorde vi lite ärenden på stan! Men glömde det viktigaste - apoteket! Men men :D! Shit happens! Sen stötte vi på en väldigt glad o trött IDa som filosoferade om hon skulle till en frisör o fixa håret eller inte ;)!! Hoppas hon med ska ut ikväll :D!

Sen träffade jag min supereva som va superbakis ;p! hon ringde mig kl 1 igår och frågade 5 ggr, (under 6 min), om jag var hungrig och att hon skulle komma till mig o festa.. Jag svarade trevligt nej tack på båda sakerna! Sen erbjöd hon en annan sak med haha :p! Du är för rolig gullet! Hpn var full o glad =)!! Härligt o höra henne sådär superduper glad ;)!


I helgen kommer en familj från uppsala - 2 barn ;)! hehe! Så det är bara amanda o hennes föräldrar som kommer o hälsar på! Jag o Amanda ska ta en tripp ner på krogen! Innan ska vi förfesta nånstanns med Malin.. Vart? Men fan vet :D!


ojoj va min mage skriker efter hunger.. Förstår inte varför jag inte äter mer än vad jag gör.. Men när jag väl äter, då äter jag ordentligt :D! Har förresten gått upp dom kilona jag förlorade för 3 veckor sen.. Jag har inte lätt att gå upp i vikt om jag säger så haha! Men nu har jag hårdtränat, så nu jävlar :D!!!!

nu vart det här lite väl för långt, så det är bästa att jag lutar nu hehe! Ska se klart Sex and the City filmen med :D!!



14 oktober!

för 2 år sen satt jag o alex på ottens soffor (;p) och pratade om vi skulle bli ihop.. Och det vart vi med =)!!! Så nu har det gått 2 år! Förra året firade vi vår halva 1års dag på Otten ;)!! hehe! Idag firar vi den imorrn hemma hos alex troligtvis med lite käk o en bra film! Ska bli supermysigt =)!!! 2 år =)!!

Men självklart jar vi setts ett tag idag! Ett litet tag innan min lektion började! Jag magpumpa honom nästan men min rumpa och jag fick en muskeldödare av en gavel när han bar mig.. Goes around comes around hehehe ;p!!!

så imorrn får vi fira vår speciella dag =)!!!

Grattis till oss iaf älskling!! Älskar dig massvis och det vet väl många vid det här laget ;)! Hoppas jag iaf ;)!


Lugn vecka..

.... inte :D! oj oj denna veckas träning; måndag, onsdag, torsdag och lördag (!)!!! Well done!

det har förövrigt vart en bra vecka! Fredan vart det idol och sen film med alex, hasse och emilia.. Sen åkte jag hem till alex o såg scrubs hihi!!!

sen som sagt. tränade jag på morgonen.. ihhh hhehehe! det var nice :D! morgon o morgon.. 10.45 :p! sen drog min kropp till systemet!!! Där inkasserade jag lite alkoholhaltiga drycker till mig malin o jessica!!! det blir en tjejkväll/förförfest!!! Mysigt och kul!!

hoppas eva hänger med ut ;)! Ska nog få henne o ändra sin inställning till alkohol för tillfället hehe!!!

snart 2 år :)!

hahahaha

Hellu!

ohhhh så skönt med måndag... Skoja!

min helg va lugn!!!

På fredan så såg jag film me alex, rille och ljunga.. Sen hade vi en lång diskussion om big bang, framtiden etc!!! sen vart del sleeptime!! Jenny åkte ur idol hihi!

På lördan så tränade jag (!) sen åkte jag hem och umgicks lite med min mor!
På kvällen åkte jag hem till eva och vi var barnvakt åt hennes små syskon! Det var mysigt och roligt! sen fick jag vänta 18 min på min spårvagn, om jag givetvist hade missat! Lite senare sen fick jag hit alex =)!!!

söndan vart det chill och sjuk träningsvärk i magen.. extremt mycket asså! jag o mamma låg o kolla på The Notebook och P.S I love you på raken, samtidigt som vi käkade pizza o svulla i soffan! Mysigt =)!! Vi låg där i soffan och grät och jag tycker att dom filmerna är så härliga! Framför allt The notebook!!!

snart ska jag iväg och idag blir det fika med malin sen träna!!! så nice o träna!!!!

torsdag kväll

Anne ska till thailand 9-26 december.. Lyxigt värre :D!!!! Hoppas Hon köper nått jättefint o dyrt (;p) till mig där nere hahaha! BANGKOK BABY!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag o min familj var där nere för, vad man det va... 2-3 år sen! Jag o Anne ska dit om typ 5-6 år  igen hahaha!! får se om alex o adnan vill med då ;)!!!!

Kommer ihåg det som igår när jag dansade, full och glad, på nyår på sandstranden!!!! aa det va en sjukt roligt nyår!!! och asfull var jag med.. Kastade mina flipflop hej vilt o sa till min mamma ;
"Jaaaaaaag hålller koll på anne, ni kan lita på mig" "dom här pengarna går till vatten, JAG lovar"!!!!
Mamma gav förövrigt pengarna till anne ;p!! undra varför hehe ;p! hahaha aa det var tider :D! och anne drack inte, men hon hade roligt iaf!! för jag var ju där ;)!!!

igår var jag o eva o traska runt i norrköping kl 22 på kvällen! Vi hade mega lust att träffa varann, så vi hoppade på cyklarna o träffades 30 min sen :D!!! vi gick omkring och pratade lite och hamnade till slut på pizzeria Olympica (?)! där pratade vi massor och han som ägde pizzerian käkade och pratade med oss!!! hahahahaha!

idag tränade jag och det var väldigt nice!!! och snart ska jag träffa alex med =)!!! Hur supermysigt ska inte det bli då ;)!!

Och super stort Grattis till Lina och Stefan (kusinen och hans tjej) till deras dotter som kom till världen idag :)!

"Stay with me, don't fall a sleep to soon, the angels can wait for a moment"


stoppad på stan

idag så blev jag stannad av en tjej på stan som ville att jag skulle ge Rädda Barnen lite pengar!!! Så det jag gjorde, snäll som jag är =)!

dagens goda gärning haha ;p!!!

spelade lika i dagens match mot Norrköping Dolphins... Nice!

imorrn får min kusin och hans tjej en bäbis =)!! så mysigt för dom... dom har en hel del barn nu ;p!!! får fhv va mer barnvakt med åt dom små barnen :D!

...

när jag får ork och lust, ska jag göra om min blogg.. Ser lite tråkig ut..

Veckan i korta drag..  Ingen träningsvecka mtp min lilla kropp inte va i 100% funktion förns typ på onsdan lr nått.. Ist vart det smarrig mat och godheter :D!!

På torsdan sen så blev det impulsbio med malin o eva!! Såg Mamma Mia och den var otroligt bra!! Dock var låtarna väldigt dåligt översatta från eng-sve.. Men men! Den va bra och rolig!!!
Under filmens gång, så vart jag hemsk sugen på o gå ut! Så jag o eva åkte hem till mig, bytte om, sminkade lite och sen drog ner till otten.. skämms för att säga det, men där hamnade vi bara för att det va så billigt! Sen gick vi till hugos.. gick in gratis hehe!!! sne så åkte vi hem efter en mycket god mat på statoil hehe ;p!!

Sen på fredan åkte jag o alex ut till hans land och där var det underbart :)!! Vi hade supermysigt och fick oss goda skratt =)! Fick även reda på att alex hade krockat med sin kompis ;p!!! Dom sprang in i varann... Så himla roligt det måste ha sett ut om man bara hade tittat ut genom rutan och sett två killar springa och sen in i varann och se flugit ;p!!! hahah!!

På lördan gick jag o Malin ut! Vi började med o ta ett glas rödvin hemma hos mig, tog ett glasvin, snacka lite, blev lite skratt.. Sen drog vi till Jessica och träffade massor med trevligt folk! Även Eva va där! vi pratade lite och skrattade, men skrattet.. sen så vart vi depsperat behov av skjuts hem till mig eftersom jag givetvis glömde mitt leg hemma.. men men! Jag o malin fixade skjuts iaf och vi åkte hem till mig o drack lite o tog roliga bilder :D!

efter lite öl o lite sminkning, så åkte vi till palace.. Där var det megakö, men vi kom före i kön till er par kojmpisar, nice!!! sen så träffade jag massor med folk! Bla Matilda (!) och sen Zandra som även hon hade glömt sitt legg ;)! men eftersom jag är så bra på att övertala folk, så övertalade jag henne att komma ner =)! och det gjorde hon! hade superduper roligt!!!! sen åkte vi till max o gjorde evas natt rolig :D!! heheh! GOOOOOOOOOOOOOOOO EVA :D!!!! *hångla hångla hångla*! hahahahahahah!!!! jag o malin fick vänta (suck :p) på min hamburgare o så åkte vi till alex.. han var full som fan och om jag visste det, så skulle vi absolut inte åkt dit..

sen på morgonen låg jag o alex, medans malin sov, och diskuterade vatten..
- Sarah, vi borde öppna en vattenbar..
- Jasså..
- Ja, vi kan ha; vatten på flaska, vatten på burk, ljummet vatten, kallt vatten, varmt vatten, smaksatt vatten... etc!
vi kom på en del du ;)! hahaha!
va en skön söndag och så åkte jag hem och försökte jobba med mitt fördjupningarbete.. går sådär, men nu är frågorna klara iaf :D! hoppas det blir bra!!!

Nu i veckan blir det träning igen, wuhu! Hade en vilovecka förra veckan, eftersom min kropp inte va så stabil ;)! men nu jävlar.. tränade i måndags o ska träna imorrn.. har vilat tisd o onsdag för lite skolarbete!!! duktig som jag är haha!!

men nu ska jag o eva gå o fika =)!!






RSS 2.0