hotell!

japp! jag o alex ska lyxa till det för oss båda o åka iväg nån stanns o ta in på hotell.. inga mobiler på o inga datorer ska störa oss! bara han o jag! Shit va mysigt.. börjar inte bli överraskad längre ;)! väntar, som du sa, bara på när det ska hända... "Veckans Smash hit. det här är en sång om ingenting..." hihi!
nej men jag älskar dig väldigt mycket ska du veta =)!

härlig helg måste jag säga! party båda dagarna!
o igår, på ett bra tag sen, förfesta jag o alex.. då kom vi fram till att vi skulle ha en utehelg utan tjafs o bråk.. vi va nära typ 4 gånger på att börja, men nej! inte denna kväll! vart en bra kväll me andra ord ;)!

fick me carina ut.. tur att du kunde andas i jeansen ;)! vart rätt tajt, men det funkade! dansa loss på dansgolvet och klockan bara sprang iväg.. haha jag o alex skulle bara in  en snabbis, men vi fastnade uppenbarligen där!
"Där är ju kartongstarten!"
hahaha du är bara för rolig!

snart börjar man jobba då..natt.. ledig natten till tisdag! asnice.. ledig även natten till fredag! ännu bättre! gäller o tänka me huvet, så jag inte är helt förstörd på fredan.. de skulle va träligt.. smart va! Så de är bara tre nätter denna vecka.. om jag nu får jobba hahahahahaha!

ha de pusspuss!

igår hemma hos mig


hahahahahahahha

amanda har största köften som finns., finns två bildbesvis kan jga lova

vi lyssna på Åh när ni tar saken i egna händer.. haha "han trallar på tpret!"

hahahahha jag är onykter.. o amand aär ine säme sjäkv..


amanda ser plastikopererad ikväll .. NILDBEVIS!
OHHH SAAH KOM UT IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄL =)! yes i will - sarah!



"så hör brukaer inte man se ut på "våran" kmamera" - amanda
amanda har en kompis som heter jenny som sitterpå hennes axell 24 timmar om dygnet, 7dahar i vekan!



amanda "fulast i stan"
amanda till en bild"den gär ser grotesk ut"
amanda - "vänta rn minut"
sarah "jsag är köär i een här låten
"amanda sart gränsle på min datior saag"
"amanda brände sig på sin tå när hon bar engångsgrillen HAHAHAHAHAHAHAHA"
amanda "sån är jag. du får ta mig son jag är"
sarah"jag hänger rygg"det värsta är att den här sladden är ivägen eller jagmenar slipsen""


NU SKA VI UT O RÖJJA! PÅ O¨LEARYS OCH OTTTTTTTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS HEJ

orginalet finns på lunar: festar_sarah

IDAG, LÖRDAG!
det vart dock inte o'learys för vå rdel... det vart en snabbvesit på deli ist =D!

sandra o amelia.. papporna är me i hells angels och båda har hiv. jag ska fylla 14 och sandra är 13. om nån muckar med oss så har vi en farmor som är sjukt bra på karate (eller nått sånt)! Hon har hållt på med det sen hon var 4 och nu är hon runt 90! Amelia kommer från Italien/Grekland.. Ni får bestämma själva! hihi!

amanda höll på o grilla i 50 minuter.. tur att jag tog en förrätt, eftersom jag va väldigt hungrig.. månen tittade förbi och vi frös.. men huvudsaken va att vi grilla =D! o gott.. men lite torrt vart det! Sen som sagt brände sig amanda på sin tå, sen typ 20 minuter efteråt: "Aj sarah.. jag brände mig på min tå. det gör ont"
hennes hjärna var inte så snabb... om jag säger så ;)!

va o gjorde mig jättefin i håret idag =)! dyrt, men fint! så jag ska gå runt o flasha med det på festen som vi ska till ikväll! För jajamenn =D i'm on it again! men det blir nog lugnare idag..
Pappa, i telefonen - nu kommer sarah in o hon viftar med håret så jag ska antagligen säga vad fint det är"
hahahah ibland får pappa till det ;p!
TACK AMANDA FÖR EN SUPERROLIG KVÄLL!!

nu är de bara 6 dagar kvar tills jag fyller år =D! wiii!

nej nu ska jag duscha =)!

älskar dig min knäppa alex =)!

pusssssspussssssss

snart är det dags

snart ska vi öppna första cidern, tända första grillen i vasaparken o sen är det bara att köra!

jag, eva, amanda o kanske elin ska ha en gotrip ikväll.. o eva sa igår att hon ska bli jättefull ikväll.. se om hon lever upp till det då ;)! det ska iaf (hoppas jag) bli en rolig kväll.. solen lyser och det är karatevarmt..

jobbade natten till idag och trodde jag skulle svimma.. 28.3 grader hade vi o det är varmt kan jag lova. drack typ 1½ liter vatten asså... shit så varmt det var!
sen när vi slutade åkte vi o köpte toast på McD! De va väldigt gott! ska jobba på söndag natt igen!

aa.. sen har det inte hänt allt för mycket dem senaste timmarna.. är lika kär i min skinnjacka som eva är i sina skor ;)! köpte 2 söta tröjor igår! en vit o en rosa.. kunde man inte tro om mig som bara går i svart ;)!

så nu ska jag göra ordning mig för kvällen! Se om amanda ringer snart o säger "Nu är jag redo att supa till" hehe ;)!

"det är dåligt"
"skulle jag aldrig tåla" haha dem är för roliga ;)!

nej so long s-u-c-k-e-r-s ;p!

puss puss..
alex <3!

sometimes

asså i bland är jag bara för skön måste jag erkänna! eva o jag satt på o'learys i typ 2-3 timmar.. sista jag gjorde var att skratta när jag hade en massa cider i munnen... sen vet väl nog alla vad som hände med det.. inte ner imagen iaf hahahahha =D! sen gick vi där i från.. kan inte skämma ut mig för hela stan..

riktigt trevligt där må jag säga.. om vi inte hade vart tvugna att jobba, skulle vi nog inte vart nyktra nu =D! haha!
K - vi ska spela halv 2 i hörssalsparken.
S - nej men då kan inte jag.. ska jobba vid 23.. folkparken va?
K - nej hörsalsparken..
E - men sarah det är inte idag.
S - nehe när är det då.
E & K - första maj..

haha det kom förbi en kompis o hälsa på oss...

imorrn är de fredag =D!

men nu ska jag duscha, sen ska jag inte mysa med alex.. för det har jag redan gjort haha =D!

köpte en skinnjacka idag för 1299 kr.. den är fin, det är huvudsaken =)!

alex---> loooooooooove u!

pusss

GEORGE med det stoooora G't

ey miss fatty fatty yu a murdah
milli lovin di way yu twist and a turn up
hotta than lava my girl u a burn up
a nicer gal yo mi never ever heard of
ey miss fatty fatty yu a murdah
milli lovin di way yu twist and a turn up
hotta than lava my girl u a burn up u a burn up

loveeeeeeeeeeeeeely!

Nobody wanna see us together
But it don't matter no
Cause I got you babe
Nobody wanna see us together
But it don't matter no
Cause I got you babe
Cause we gon' fight
Oh yes we gon' fight
Believe we gon' fight
We gon' fight
Fight for our right to love yeah
Nobody wanna see us together
But it don't matter no
Cause I got you

ibland blir allt så bra känner jag =)!

överlevde 2 gånger i min drömm idag!! nice! Kanske har tur i framtiden att jag överlever då med?

ibland är jag lite elak, men jag hittade en sån rolig bild på jazon.. sorry men jag va tvungen att skriva det här! Kommer dock inte säga vart o inte lägga ut den.. på det sättet är jag snäll ;p!


jag är skitbra på att gissa åldrar på jobbet! sista 30 minuterna (typ) satt jag o typ 5-6 till o gissa åldrar.. jag hade typ 5 av 7 rätt ;)! jag är för braaaaaaaaaaaaaaa!

sen så har jag tränat idag me! de va asnice.. träffa dock dima på gymet o sist jag träna biceps med honom, hade jag träningsvärk en hel vecka.. hmm.. så jag sa att jag inte hade tränat på ett tag, men det sket han i ska jag säga er... hehe! aja.. se hur mycket träningsvärk jag lyckas få i natt då.. Men som alex säger att träningsvärk är bara för mesar och nybörjare...

inatt blir det arbeta arbeta 23-07! äntligen kommer eva tillbaka.. saknade henne inatt.. tomt.. o inatt ska även min man jobba.. se hur han klarar av george... mohahahaha =)!

men jag älskar alex även fast han kanske inte pallrar george.. men de tror jag han gör..

puss puss som jag brukar säga!

 

en undran

annes kompis undrar om man dricker en folköl.. får man köra bil 2 timmar efter...?? anne fråga mig det och vis som jag är, så sa jag att det kanske inte är så smart, för alkoholen sitter kvar längre än vad man tror, spelar ingen roll vad.. men men, jag avrådde henne att dricka.. hon får göra det senare.. inte så smart att bli av med, vad hon nu kan bli av med om hon nu blir av med nått, innan hon tar sitt körkort... smart jag är va =D!! fast egentligen har jag ingen aning! hihi!

lever fortfarande lycklig på min lön som kommer imorrn! wii! men nu ska jag inte ropa hej för jag vet ju inte hur mycket jag kommer lägga undan heller.. o om jag gör det, så vet jag att jag kommer o "låna" från där. blir inte klok heller på min lönesspec... blir mer förvirrad än nånsin..

just det... jag ska på intervju för en folkhögskola.. dem får in typ 150 ansökningar, väljer ut 40 av dem som får komma på intervju för att kolla upp vem man är, och 20 kommer in sen! och jag är en av de 40... det är niice! se hur långt jag kommer då...

såg en lite konstig film igår.. + att jag inte fick se slutet.. inte alex heller.. jag överlever, men undra om han gör de ;p!

nu tror jag hela stadiumlagret vet att jag, eva o amanda ska åka till sunny beach.. jag o eva tveka inte att berätta det för dem som fråga om jag säger så haha!
"Hur är det?"
"det är faktiskt skitbra! Vi beställde en resa till sunny beach idag/igår"
"nej fan va kul"!
så fråga dem o vi  svara så lyckligt ett bra svar!

i helgen blir de party kan jag lova =)! o det är bara en uppvärmning till valborg som är en förfest till min födelsedag, som eva nästan längtar lika mycket till som jag haha =D! hon som förövrigt shoppar just nu... tror jag haha! eller så ligger han aspackad i johns bil ;p! hon kanske fick i sig en öl eller två.. man vet aldrig med dem där två..

det är inte lätt att gå upp när man sover som skönast.. dock är kl runt 16 när jag går upp o det är ju inte så roligt.. men va ska man göra.. man är ju pigg sen hela dagen o kvällen.. o de är ju bra det!

såg lite av saw 3 igår.. den är rätt äcklig o grymm.. hur kommer man på en sån filmidé överhuvudtaget? asså.. det är ju helt sjuka saker han som har kommit på allt som han "saw" gör.. det är ju stört.. jag är ju dock helt inne i dem där filmerna.. tycker dem väldigt bra faktikst =D! "I wanna play a little game", "game over"
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! rekommenderar o se dem faktiskt!

nej nu ska jag träna.. efter ett upppehåll i typ 1½ månad eller nått =D! har gått upp 1 kilo på 1 år.. starkt jobbat sarah *applåd*! (hitta ironin hehe.. för dem som inte vet har jag svårt at gå upp, men jag går ofta inte ner heller)! =D! o det kilot syns.. haha nerå! Bara skoja ;)! prima john fick en chock när jag kom med beskedet ;p!

alex - looooove u!

puss puss som jag brukar säga!

nu är det bestämmt

jag, amanda, eva och sofia dra till Sunny beach i 2 veckor!! 25 juli o sen två veckor framåt ;)! NICE!!!!!!!!!!

kolla mitt bankkonto nyss.. fick 15 126 kr i lön denna månad wuhu! ännu gladare!

men mest gladast är jag för jag älskar alex så mycket =)!

snart fyller jag år!
snart drar jag till Magaluf :D!

sicket liv jag lever nu =)!

puss puss som jag brukar säga

imorrn ska eva på AIK - Hammarby.. pumps passar nog inte in hehe ;p! men men du är söt iaf =)!
och amanda som har en förföljare på jobbet "amaaaaanda".. synd att eva o jag inte är där o räddar dig ;p!
nu ska jag se på film!

helgen

japp.. haha! va ska man säga om helgen..

vi började med att åka runt hela stan.. hem till mig, hem till alex's hus, hem till amanda (!), hämta hasse o emilia, lämna bilen på en parkering, sen bytte vi bil så marin kunde skjutsa alla + carina till ektorp.. SEN kom vi äntligen hem till micciz!

de va trevligt.. jag, martin, carina, micciz, john, hasse, emilia o alex grillade o drack hemma hos john o micciz! vi kände att köttet inte var genomstekt, så de var inte mkt tuggar.. mitt va helt rött i mitten hahahah =D! jag o martin är ju inte grillmasters iaf ;p!
"Äsch den här ser klar ut".. Vilket den inte var! så de vart lite potatissallad sit för alla typ haha =D! Men dock så såg micciz o johns kött riktigt gott ut!

sen så pooooosa jag lite framför kameran o sen tvinga jag alex att va med.. men han ville bara vara med på dem tio första.. hehe!

sen kom vi fram till att micciz o carina ska med till sunny beach.. beroende på kostnaderna blir.. hehe!
men det blir nog nice! ringde o pratade med eva.. va jag nu sa?. men det var nog ett trevligt samtal =D! Eva känner mig ;)!

ikväll blir de nog film o sen börjar en ny nattvecka igen.. kanske! Får se om macke håller det han lova förra veckan.. annars blir jag f-a-n arg.. usch!

aja ha de niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice nu =)!

alex <3!

pusselipuss!

image76

kanske känsliga läsare varnas..??

en händelserik onsdag - fredag för min del.

på onsdagen åkte jag upp till huddinge sjukhus för årskontroll. gick igenom några tuffa kontroller.. flera rör med blod snodde dem från mig, så jag är helt slut..

på torsdag skulle jag göra en leverbiopsod (man går in genom sidan av magen med en liten nål, tar en pyttepyttepytteliten bit av lever, och det är lite det.) IAF, så gick jag upp till avdelning, svischa om till andra kläder, la mig ner i sängen o dem spruta in lite saltvatten (tror jag) i mig, samt dropp. efter nån kvart fick jag lite lugnande.. vilket jag tackar för.

sen när det började värka, så vart jag helt aslugn.. det betyder att sånt shit funkar!! Sen kom jag in på ultraljudssalen och massa gröna männiksor höll på o sätta om droppet, kolla min lever, sätta ekg, kolla pulsen.. ja mycket hände.. sen kom jag inte ihåg så mycket eftersom jag fick bedövning, så hela jag somnade.. vakna upp med att ett barn skriker (uppenbart).. vid typ halv 11.. fan va nice de va o sova!

Sen fick jag åka upp till avdelningen igen o sov o sov o sov.. stackars pappa som bara fick sitta o glo på uppvaket, för att sen tro att hans dotter skulle va pigg nog för att prata.. men neeeej.. där låg jag sovande.. vaknade till och från till 16.30 då vi äntligen fick åka o hanlda mat! hade inte ätit sen 24.00 på natten till torsdan..

sen på kvällen hade jag oerhört tråkigt.. för då sov min pappa...

sen idag, fredag, fick jag reda på att jag inte fick bli bagare, frisör, eller bo i L.A.. massa saker med luften eller vad han yra om min läkare.. Det var faktiskt rätt sorgligt idag och säga adjö o tacka för alla dessa år som dem har tagit hand om mig.. min läkare som skrev ut mig idag, har vart min läkarr som har tagit han om mig från första början... ett oändligt tack till han! så med en huvudvärkstablett begav sig jag o pappa hemåt till norrköping..
när jag kom hem, så stod min säng o väntade på att jag skulle somna i den, som jag gjorde väldigt snabbt..

så nu ska jag dra till min kompis sofia =)! hon får undehålla mig tills jag ska träffa alex, min man ;) <3

eva och amanda är mina små änglar =)!

pusspuss som jag brukar säga!

hatart

fick jobba kväll igår.. var så himla arg (använder inte svordommar här, eftersom jag har eva som är en trogen läsare).

 en sak som får mig lite glad var när jag hörde miss fatty. en annan låt som jag har fallit för är Shakira o Beyounce's nya.. tror det är många som har gjort men oj oj så dem dansar..

just nu lyssnar jag på nrj o då är det reklam.. ovanligt.. så då tjafsar som om vem som ska betala.. Både mannen o kvinnan ville betala för dem båda har Visa..suck! och nu spelas pussycat dolls wait a minute. den är rätt nice den låten. NU spelas Shakira o Beyounce! Nu vart jag ännu gladare ;)! hehe! Jag är bara för lätt underhållen!

en annan sak som gjorde mig glad igår, var att jag är ledig ända till söndag natt.. hoppas jag.. as nice. ska iofs upp till huddinge och det blir inte lika roligt..

idag ska jag amanda o eva gå till olika resebyrår för att kolla upp priser o grejjer..

sov typ 14 h inatt.. förutom ett break när jag gick till bilen, för att byta säng. om det är nån som undrar hur det går för min sömn ;)! drömde atten hel familj dog igår.. som en mördare gick omkring o psyka dem, så dem skulle ta sina liv.. helt sjukt.. en hoppa upp på staket som har sånna taggiga järnsaker högst upp.. en annan blev uppbränd..dem andra två kommer jag inte ihåg..
nu är det ännu nämre tills jag fyller år.. nice!!!!! glöm inte det.. annars skjuter jag er, som jag brukar säga..
haha! Undra hur många gånger jag har skjutit eva än så länge.. rätt många gånger hehe ;p! men hon dör aldrig.. tur det ;)! Vem skulle jag då skratta med och åt på jobbet o frittid ;)! "Vad vill du i mitt liv?" hahahahahah! nya kommenteraren! Ska även gå emot mitt eget tyckande om Justin.. tycker hans nya what goes around.. är helt okej faktiskt =D!

Går omkring och sjunger på jobbet.. och folk sjunger för mig hehe! dem är för roliga!

nej nu ska jag käka lite frukost hade jag tänkt!

puss puss!

alex <3

ännu en helg!

japp.. så var denna helg slut..

vart jobb lördag dag.. assegt och sååååååååååååååååååå tråkigt att jobba dag igen.. men som tur var var alex där =)!

sen på kvällen bjöd alex mig på Athena, en grekisk resturang här i norrköping. så snodde vi maten hem till alex o satt där o såg på the 40 year old virgin.. rätt så rolig film.. vart väldigt trött där ett tag, men efter några glas cola kom jag igång igen haha! Var en mysig 6 månadersdag!

tur att eva inte var där när jag såg på hockey.. kom fram mycket fula svordommar ur min mun.. ska ABSOLUT INTE skriva dem här.. då lär eva få en hjärtattack ;p! Så det betyder att Modo vann över Linköping! Så grattis Modo, Örnsköldsvik, till guldet ni nu har! synd för det skulle vart kul om linköping vann! Men som john på dsv säger, så är tydligen norrköping o linköping östergötlands konkurrentstäder.. MEN MEN!!

sånu börjar en ny härlig vecka ;p! ska jobba inatt o kanske natten till tisdag med! Sen ska jag inte jobba mer denna vecka.. ska upp till Huddinge Sjukhus och göra en vistelse där.. tråkigt som fan, men men!!

nu ska jag faktiskt ut i solen o sola =D! ska bli fett nice hehe ;)!

älskar dig alex! massvis!

Puss puss som jag brukar säga!

image60

14/4

SNART FYLLER JAG ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 MAJ! den som glömmer det säger jag upp kontakten med.. haha nerå..


SNART DRAR JAG TILL MAGALUF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fullt på platser.. ALLAdatum är fullbokade, förutom 8 sept - 22 sept... men vem vill åka då??

hihi! Då kommer jag va jättebrun när sommaren kommer, så jag kan bli ännu brunare i sommar hihi!

Nej jag orkar faktiskt inte uppdatera från sist.. det har iofs inte hänt på tok för mkt..
på förra fredan lyckades jag trycka in en fest + utekväll.. skulle först va hos amanda, men hon vart sjuk, å det vart förfest hos alex! där läste jag att shorty o dem hade döpt hans guldfisk, som förövrigt jag har köpt, till Nordfjord.. haha =D! se om det håller i sig.. Den är helvild i vattnet!
Iaf.. det var en rolig fredag med mycket skratt och pratades.. sen vart det otten o vi dansa loss! det var med roligt.. gjorde av me, på krogen, 80 kr! ingång + garderob.. helnöjd vart jag =D! jag fick en ros av alex ska jag påpeka!

sen drog jag till västervik lördag till måndag.. inte allt för kul.. eller jo lördan var rätt rolig! festa lite o så, men inget dans där nej.. dem har inget discotek.. Västervik är ett skämt när det gäller krogar och uteställen.. pinsamt.. Satt på Corner (typ som max) i typ en timme o käkade deras största meny... supergott!

sen skulle jag åkt hem på söndan, men det vart inte så.. pratade i telefon typ hela kvällen! det var roligt.

kom hem på måndan o fick reda på att jag ska jobba natt.. så jag myste lite me alex o sen åkte jag o jobba!

veckan som gåt har jag: jobbat natt, umgåtts me eva o alex, va på bio me martin, danny, alex o eva.. såg på Epic Movie.. det va vi + 2 till haha!

igår drog jag till amanda, där jenny, jag, amanda och eva satt o snacka o skratta.. Eva satt o klaga över att hon var så hungrig, men ingen orkade gå me henne till eneby pizzeria.sen drog jenny o då vart det jag eva o amanda kvar! Vi stannade inte så länge, för jag skulle jobba idag, lördag. eva fick som hon ville o vi drog en mcdrive innan hon åkte hem till sin man, som ville ha godis förövrigt..

idag, lördag, så jobbade jag från 7.15.. suck.. + att det är fint väder, så en hel dag (nästan), har jag vart inne i ett stort lager och fått huvudvärk pricken över i't. AJA.. en sak som är bra med denna dag, är att jag o alex har vart tillsammans 6 månader idag =)! mysigt värre.. blir at laga mat, mysa o se på film resten av kvällen.. skönt!

är sjukt besviken på LHC ska jag säga er.. det är väldigt viktigt att dem vinner idag..men sista matchen osm var, var väldigt spännande.. 4 perioder o bara typ 3 min kvar avgjorde Modo med att göra mål =(! Men idag får ni f-a-n vinna, annars förlorar ni guldet.. mm o det vill ni inte att det ska hända..

Förövrigt spelas Åh när ni tar saken i egna händer hemma här! tycker den är så rolig att lyssna på! blir glad när den går!
spyr dock på Zero reklamen, men det blir bra sen när HOT kommer... dvs Burger o co reklamen! H-O-T - het på engelska hahaha! Och "Jag har räknat ut att jag tjänar på att köpa 35 000 hamburgare... Vill du ha en?" hahahahaha! jag o evaq driver med den där sliskiga killen i reklamen varenda natt =D! så kul har vi på jobbet haha nerå! Förutom att gömma mig bakom kartonger när eva komme runt hönret ;p!'
Eva - " Tur att du är söt"
Sarah - " Aa jag har kommit långt på det ska jag säga dig"


nu ska jag faktiskt sola o sen duscha.. antagligen lär jag somna när som helst.. så det blir väl o sola imorrn o duscha ist..


älskar min söta Alex =)! 6 mysiga månader! Även fast du är lite knäpp ibland ;p!

puss puss som jag brukar säga!

EVA! - se.. nästan inga svordommar.. o det som är det har jag bokstaverat! allt för dig baby ;)!
ps. alex ska jobba imorrn hihi!


morgonsdrömmar

hahahahhaha! Jag drömmde en sån himla rolig drömm i morse asså! hahahha!
för det första så låg alex o titta på mig när jag sov och från ingenstanns började jag fnittra.
jo då drömmde jag att eva körde en jättestor truck på jobbet. och hon var inte bra på det om jag sägerså. körde på saker och in i saker..
hahha det var roligt.

sen en annan drömm jag hade var att jag hittade en liten blå bakterie som jag skulle ta hand om.. den var faktiskt väldigt söt =)! jag tror tillochmed att den klarade sig =)!

sen nu har jag sovit  hela kvällen och drömmt om att vissa kalle, christoff, pär me ä o jocke kommit hem från sin resa och jag hittade dem på badhuset i stan haha jaa.. sen drömmde jag även att jag såg att amanda och kalle sprang iväg och det sista jag såg pussades dem! mysigt för dem!
sen var det en massa folk hemma hos min farmor o farfar för vi skulle fira min mamma. massa folk gick omkring och bar på mig förutom alex... skummt..
iaf.. sen drömde jag att jag hade lämnat nått i amandas bil som jag var tvungen att hämta, och eftersom hon är  så snäll, så fick jag låna hennes billnyckel o hämta min sak. Du är en pärla amanda ;)!

inte nog med  det.. jag drömmde med att hela mitt ansikte svullna upp.. bokstavligt.. och ena sidan av kinden vart skitstor.. (*minnen från när jag drog ut min visdomständer*.), Iaf.. då sa jag till min släkt att jag skulle vilja åka till akuten. Men dem bara "Nej det har vi inte tid med, det får vi ta imorrn". Min släkt är bara för snälla mot mig ;p!
men då sa några killar till mig "så du ser ut i ansiktet vad har du gjort.." det kändes som att få en kniv i hjärtat..

Jag drömde även att jag träffade Hannah och hon hade olika färger på sina ögon, rätt tufft faktiskt. och så höll hon på o göra reklam för underkläder. då frågade jag henne om hom hade gjort sillisar. men det hade hon inte men hon skulle göra det...

aa de var väl praktiskt taget min skärtorsdag, kväll och natt.. spenderade den i sängen.. rätt skönt faktiskt, eftersom jag var ledig inatt.. det satt inte fel ska jag säga er..

Men min favorit drömm var när eva körde truck.. vilken syn.. alla på stadium skratta.. jag skrattade extra mycket =D!

 nej nu ska jag äta för första gången sen kl 7 torsdag morgon! det ska inte sitta helt fel!

undra va f-a-n jag har gjort idag.. somna 17.40 rätt djupsömn, sen blev jag väckt av mamma, pappa, pappa o mamma igen. men sov till typ 23. vakna 21.30 o kände att jag kunde sova hur länge som helst.. inget tidsstress..

blir väl filmkväll me alex eller nått. hoppas jag <3!


just det.. såg på youtube förut en till reklam om coca cola zero.. om en tjej som frågar sin kille om hon ser tjock ut i den där klänningen.. vart asirriterad.. räcker det inte med att han säger nej en gång.. o sen när han säger nej, så slår hon till han.. vilken skitreklam.. aja.. om coca cola vill lägga ut massa pengar på dålig reklam.. fine me mig =)!

nej men vanligt folk ska väl sova nu, men jag som har jobbat natt hela veckan är ju uppenbart pigg... om en timme i mitt tänkande nu, så ska ju jag egentligen äta.. min kropp är inställd på det iaf..


Tjennna ;)!


image71

helt fel

jag får be om ursäkt för mitt felskrivande i förra inlägget.. Det vart 5-1 till Linköping.. helt fel av mig.. huvudsaken är att dem vann =D!

käkade frukost i morse med eva, john från dsv, o  nån snubbe som jag inte vet vad han heter.. Men han skulle iaf ge sitt påskägg till sitt barn.. om de va en tjej eller kille fick vi aldrig reda på..  Sen helt plötsligt kommer vår chef på natten och satte sig där.. kändes lite wierd.. aja!

helg nu =D! Lång helg med.. niiiiiiiiiice!

Jag o eva va på stan igår och köpte saker till våra kära män. alex fick rätt mycket godis om jag säger så! Hoppas han klarar av o äta upp allt, annars blir jag besviken på dig =(.. haha nerå =D!

påsk.. älskade påsk.. = massssssa mat och goooood påskmust! ska dricka extra mycket, så dem andra får extra mindre än mig mohahahaha! men somliga straffar väl gud direkt, så när jag ska träffa ida blir jag väl sjuk eller nått.. frågan är om man ska åka hem på söndag.. kanske kanske!

nej nu ska jag sova lite! Så jag inte är så förstörd när jag ska träffa min man sen, som jag är väldigt kär i =)!

Tjenna ;)!


miss fatty

har fastnat på en låt som är så bra... skön låt helt enkelt.. Och TLC Unpretty.. Lyssna bara på texten som är helt fantastiskt.. stämmer in så mycket..


ska iväg o jobba snart.. som jag har längtat... eller inte haha! nej men de blir nog bra! Har fixat min ipod med =D!!
gick på stan med eva idag o kolla på lite saker.. hittade lite! käkade sen på Wook time! Där träffade jag min mor som hade gjort sig fin i håret =)!


kom hem o såg på hockyen där linköping slog modo HAHAHAHAHAHAHAHAHA! vem vet... 4-0 lkpg har jag för mig att det vart.. lkpg's målvakt höll nollan =D! det kändes fett nice nu när hv71 inte kom i final.. eller färjestad =(.. lite deppig över det, men då får man hejja på sin grannstad haha ;p! eller vad säger ni bönder haha!


en på jobbet tycker jag är en bonde för jag hälsar "Tja på´re" och Eva "Heej".. jag är bonde o hon stadsbo antagligen haha =D!

eva o jag slappar mest på jobbet.. orka stressa.. skulle leka gömma sarah, men det vart inte så.. hehe.. "Det bränns.. nej nu är det väldigt kallt" haha! skröt om mitt mvg i feministiskt självförsvar, men det gjorde ingen nytta när jag fick mina händer hållna hårt och jag kom inte loss...

det borde alex känna igen haha ;p! Kommer aldrig ur dina starka tag.. får väl träna lite.. På tal om det...Jag o eva ska börja vår nyttiga och ekonomiska (iaf jag) liv nästa vecka! hoppas på att det går bra. Jag är ju frisk från mitt halsont.. skönt att det inte vart värre än vad det var.. orka va sjuk i detta fina väder =D!


nu är det MER reklamen på kanal 5. den är väl sådär.. Såg på ZERO reklamen förut idag.. coca colas nya.. den är lite för lång.. men fattar ju va han menar efter ett tag! han behöver ju inte överdriva.. Nej jag tappar iaf intresset efter bara några få exempel som han rabblar upp =D!! om ni undrar!


va sjukt dramatiskt igår på desperate housewives.. men skönt o bli av me nora ska jag säga er =D! Orka hennes röst.. men de va spännande, det ska jag säga er =D! ska kanske köpa en dvdbox.. eller nej.. det får bli en vänner dvdbox i sånna fall!

nu är min ipod klar o mina kläder ligger här redo att tas på.. undra om b-i-t-c-h-e-n jobbar idag.. orka henne.. tycker om att ge henne mördarblickar =D! då kommer bondesarah fram hahahaha =D! Lyssnar just nu på Love is in the air me Tom Jones.. bara så ni vet =D!!


Älskar dig Alex!!! Ses snart hoppas jag =D! du är finast (L)!

äpplepaj?

haha! john kläckte ur sig några roliga kommentarer igår! han är bara för rolig!
hahah.. "om vi sätter upp en bild på hela min vägg, och så gör vi ett hål i munnen och ett i pip.. o sen äpplepaj bakom det..". du o macke är för roliga ibland =D!
 

eva - jag tror knappt på hälften på vad ni säger..
john på dsv - stjysst...
eva - eller jag menar jonas.. inte du john..

haha! se om de blir nått bacchus för er i helgen..

mådde piss igår på jobbet.. fy fan va ont i magen jag hade.. log lite extra åt goerge, chefen, så jag fick byta plats.. medans eva kämpade på mellan.. så slappa jag o sofie på pallplock med b-i-t-c-h-e-n.. hon är ju sjuk i huvet.


slog mig en tanke att jag kanske ska va liite trevligare mot stackars alex som träffar mig på mornarna när jag är som trötast... stackarn! du får tänka på alla roliga saker et aldrig när det händer igen.. ärligt..


"Om du vore en fjäril, skulle du va den bästa fjärilen av dem alla" =)! du är bara för knäpp ibland alex!
fint


sarah till eva i telefonen i fredags:
s - jag lägger på nu, hörs imorrn.
e - gör det.
s -blablabla. jag lägger på nu
e - ja gör det..
s - blablabla... jag lägger på nu!
e - ja sarah gör det!
s - okej! hörs imorrn dåååå


som min syster emelie brukar säga:
om jag vore en insekt, skulle jag vilja på i usa o va en humla.. bumbelbee...
sött!

ha de niiiiiiiiiiiiiiice fan nu!

image70
från förra fredan på otten!

RSS 2.0