reklam..

sämsta reklamen som går på tv som börjar så här:
Mamma osten rymmer..

sämsta reklamen som visas nu.. ville bara att ni skulle veta det =D

guldfisk



igår köpte jag e fin guldfisk till alex! se hur länge den lever och vad den ska heta hehe! den var redan nöra en nära döden upplevelse.. jag var nära på att tappa påsen som den låg i.. men jag är ju för snabb, så jag tappade den inte... som tur är. hade vart lite pinsamt och gått ner igen o köpa en till guldfisk.. nej tack!

haha =D!
hej jag skulle vilja åka till Kristiiiiiiiina gatan! hahahahahaha!

hej jag heter alex och jag sover med öppna ögon ibland!!

i sömnen:
sarah - hej det är sarah
alex - va?
sarah - nej de va bara en undersökning
en annan natt:
sarah - jag klarar allt.
alex - va? som vaddå??
sarah - jaa.. allt.. tex flugfiske!!

ja så wierd det blir när jag jobbar natt!

alex och jag är på väg hem.. i bilen pratar jag oavbutet hur länge som helst..

- jag spelade rätt nyckter i början, men jag är inte det. orkar inte spela längre..
- jag har även tigrar på mina skor... neeeeeeeeej nu vart det fel hihi!!
- puss puss
haha jag var bara för rolig igår..


nu är denna nattvecka slut, men imorrn är jag på´t igen.. se om det blir hela veckan eller baa nåra nätter..
ska öven jobba dag imorrn.. pengar pengar!!
nattjobbarna är dem roligaste =D!


nej nu ska jag försöka få i mig lite mat hade jag tänkt!


älskar dig alex! glöm aldrig det =)!

ja visst...

tatueringen  i väldigt mycket närbild! =)
image67


nu har jag fått klagomål från personer att jag inte skriver här så ofta.. ska berätta min vardag:
sover till typ 14-15. går upp, käkar, pratar me eva i telefon (haha), sover runt 19-21 (ibland), drar till jobbet vid 22.30, jobbar till 7, åker hem till alex o sover.. o så går det runt runt runt runt runt runt.. tills det är fredag =D!
Spännande va ;)!

Men iaf! I helgen vart det kalas! Min söta eva fyllde 20, så henne passa vi på o fira!
jag kom till eva lite tidigare än dem andra, sen kom dem och det vart presentöppning! och hon fick fina fina presenter!
Sarah - Drick nu jenny, den är god =)!
Jenny - Men den är ju varm..
Senare:
Sarah - nu är de kallare..
Jenny - vart ställde du den?
Sarah - frysen!

Amada - Du har blivit som en man Sarah. du drickwer sprit och rätt mycket..
haha! du är bara för rolig gumman =D!
Sen drog vi till deli, där jag, eva o jenny shotta! Där träffa vi även pelle o hägle och dem såg väldigt glada ut =D! togs lite bilder där me, som jag hoppas får synas på partystorm =)!

Eva och jag vingla vidare till palace där vi skulle träffa några av våra arbetskamrater, men shi fick vi. Så vi stod där me evas alla balonger och såg allmännt glada ut!
- OLA! kom eva!
bla bla *klick*
bla bla
haha! jag sprang fram till vimmelfotografen, medans han prata me en annan, sen fota han, sen började han prata med den andra personen igen! aa de va roligt!
image64

sen fick eva en grattisssång av ett gäng sångare, varav en jobbar på pepper kom vi fram till när vi shoppa i måndags!
men vi tröttna på att vänta på alla, så vi drog till otten ist! där var det sjukt mycket roligare och Amanda o Shorty var där, så vi återförenades efter splittringen. Dem drog nämligen till otten när vi drog till palace.

Sen dansade vi och hade jättekul!
sen vart jag o eva väldigt trötta, så vi satt oss ner o pratade den sista timmen..
sen åkte jag hem o sov hos alex och det tog f-a-n inte lång tid förns jag somna.. hann knappt säga god natt eller ens lägga mig, så somna jag..
Sarah - En cider.
Bartendern - ditt kort funkar ej.
S - Då vill jag inte ha. släng ut den.
B - Det kan jag inte bara göra..
S - äh, eva betalar! 
HAHAHAHAHAHA!

Sen vart det lördag! Då firade vi min mamma me sjukt mycket mat.. god och grekiskt var det! alla kom.. även eva, alex o adnan! + släktingar o kompisar till familjen! trevligt!

efter vi suttit där o pratat o ätit och eva gjort mig fin i håret, så skulle vi dra viidare! japp! även lördag fick bli en utekväll.. men de va trevligt! eva drog hem, medans jag o alex drog till aron. där var det rille, jeppe o aron.. och jag o alex.. det hände inte speciellt mycket, förutom att rille knuffa jeppe så massa dricka förspilldes.

sen hände nått konstigt. jonsson kom med en soft airggun. sen ställde han en burk på en sidospegel och sköt. han märkte inte att jag stod 10 meter bort. så jag fick kulan på min ljumske. skällde ut alex och sa nåra elaka ord, som jag inte tänker skriva här! men ni kanske kan tänk er.. men det gjorde ont.. 
Så nu ska jonsson betala min pension.. haha nerå =D!

vi drog till otten i vanlig anda och det var rätt tråkigt där. men neej klart vi skulle stanna.. Allt för dig Alex =)! sen åkte vi hem till alex o somnade!

hahahah rille är bara för rolig ibland. han skulle börja jobba kl 8 på söndan och han drack hela kvällen och sent in på natten.. sen sov han kanske 2-2½ timme, sen skulle han upp.. John sa att han va väldigt yr ;p! haha konstigt.. ehhh neej!


på söndan så skulle vi äntliiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen få sova ut. Men neeej! här skulle vi upp och äta mat me rille o john. det blev lite dyrare för mig en bara mat.. köpte ne laptop av john haha! jag är bara för rolig ;)! snacka om inpulsiv inköp! så vi åkte hem till han o kolla på datorn! fin fin! så nu ska jag köpa karatebra ljud och bara njuuuta!
sen myste jag o alex hela dan =D! så mycket som vi umgicks den söndan, har inte vi gjort på länge! så de va härligt =D!
sen vart allt som vanligt igen.. nattjobb, sova, äta, sova, jobba! SPÄNNANDE VA =D!


nattjobbarna är bara för roliga ibland =D! jag säger bara det!


så nu ska jag väl ringa eva (haha), sen får jag min dator, ska jag hålla på me den =D! nice nice!

Älskar dig alex! du är fiinast!
image66

en upplevelse utöver det vanliga

Det har hänt rätt mycket roliga saker sist jag skrev det tråkiga inlägget ska jag meddela er..

kommer inte riktigt ihåg allt, men mycket.

i fredags fick jag ett trevligt sällskap i min omgivning när jag var hos lasse och firade johns födelsedag. det var nämligen kompisar jag inte sett på ett tag som var där! Trevligt trevligt!
gick ut sen och jag o amanda dansa massa.. sjukt kul =D!



sen på lördan så skulle många som va hos lasse återförenas hemma hos john för att fira han på riktigt med en mycket god smörgåstårta =D! alla utom 2 hade vart ute dan efter och var ganska sega.. o vi var väl kanske 10-12 pers åtminstånde.. så vi satt där och jag skicka ett sms till john o sa att han skulle gå o hämta ipren åt mig =)! men det gjorde han inte, utan det fick Ida göra! John fick en griffeltavla av mig och amanda =D!

sen på kvällen blev det laserdome spelning! där skulle jag o alex egentligen inte va i samma lag.. men vi vart det till slut.. haha första omgången kan jag säga gick ju inte så bra för mig.. gick minus i poäng.. men sen jävlar.. jag vann faktiskt över min o alex interna tävling.. haha =D! sen åkte vi hem till alex o skulle se på film.. sen vart det fördröjning för vi skulle fixa fiolm, chips o dip o en dvd.. vi åkte o fixa allt vid 12 o kl 2 började vi se på film!
då hade carina o martin somnat, så jag o alex låg o skratta själva!


sen på söndan drog jag o alex till Ikea! Väldigt roligt där faktiskt ;)! tyvärr så vet bara alex vad som var så roligt.. o det är synd..

sen vart det måndag och ännu en ny arbetsvecka började!
nej men sen så har det nog inte hänt så värst mycket..

tills idag, torsdag =D!
då satte jag mig på en stol o klutade mig över en annan stol o började tatuera mig.. allt gick skitbra o shorty o amanda var me.. vilket va jävligt tur.. Jo för det är ju självklart att jag ska börja må illa och bli helt snurrig.. trodde först det var en spyattack som skulle komma, men neeeej.. jag svimma.. o det var inte roligt.. var asläskigt.. amanda sprang runt shorty, runt en kant, in i det s.k rummet och lyfte mina ben med sina starka armar! sen frågade hon en massa saker, men jag har helt borta, så hon fick inga bra svar.. stackarn! tur att du var där med dina starka armar o din snabba tanke!
image62

tur att tatueraren var så stark och amanda så snabb så dem bar mig till stolen jag lutade mig över.. det var en händelse uttöver det vanliga må jag säga.. så nu har jag gjort det!
Ska bara säga att amanda blev mycket rädd.. shorty hann nog inte fatta vad soim hände!

Det vart förövrigt en mycket fin tatuering =)!


sen gick shorty, jag o amanda på stan o kolla på lite grejjer =)! Tur att jag inte hade fått min lön, för då hade jag nog skrivit på en laptop nu haha =D!

så nu sitter jag här.. lite illamående men glad för det =)! så snart ska jag träffa min fina man innan han drar till rom =(.. kommer bli en tråkig helg utan dig.. tur att man ska fira eva o mama så det kommer gå fort!

snart kommer det att komma en bild på min fina tattoo =)!

älskar dig min fina alex =)!
image63

grattis mamma!

mamma min fyller år idag!! Ska dra o käkäa på palace om 45 min! gott!
så ni får höra om helgens roliga händelser senare eller imorrn =)!
har haft en asbra helg :D!

grattis john i efterskott!
hörs sen!

image61

ack va fel det kan bli

jo vars.. Som tur var, så stod jag emot min egna vilja.. med stöd från tatueraren, calle, så kom vi fram till ett mycket bra o klokt beslut: vi ska inte göra nån tatuering idag.
eftersom jag vela fram och tillbaka, såg han på mig att jag tveka och gab sa att jag säkert skulle ångra mig. och det skulle jag troligen ha gjort.. om inte, så kan jag alltid hitta den och göra den i nån annan tatueringsstudio haha ;p! nerå, men det var nog bra gjort. Ist kom vi fram till att vi ska skriva Sarah i svanken, vilket jag tror kommer bli så mycket finare och bättre, än den som jag egentligen skulle ha gjort! Så  22/3 så ska jag tatuera mig =D! och amanda ska följa med, för alex vill inte se mig gråta och få ont haha ;p! jag är väl tuff haha ;p!

så då får vi hålla tummar och tår att det blir bra!

berätta nyss för min mamma min nya tanke, och hon vart inte alls glad. "Du ska alltså göra i svanken fast du har hört att det inte är bra för tjejer när dem ska föda barn"? så kul o ha en sån uppmuntande mor som ställer upp.. men neeeeeeeeeeej nu ska hon säkert komma med ännu mer tråkiga argument.

haha och igår när jag skulle visa min pappa tatuering, (som jag skulle ha gjort idag), sa han tydligt "NEJ jag vill inte se. tycker det är så fult".. haha mina föräldrar är så stöttande ibland.. tur att jag är 19 och får göra vad jag vill =D! utan att dem ska lägga sig i! Jag tror iaf att det blir jättefint =)!

Ledig
i natt wuhu! se om alex pallrar sig hit eller om jag får sova ensam.. och jag lär sova gott gott gott.. =D! ska sova hela daaaaaaaaaaaaaaaaagen imorrn!

Och inte nog med det.. Amanda kommer hit o vi ska se på desperate housewives :D! yeeeeeeeeees! Dagens höjdpunkt!

nej men sen så har det väl inte hänt allt för mkt.. jag och min kära vän eva, skrattar och pratar på nätterna, för att hålla stämmningen, sjunger vi ibland med =D! haha aa det är rätt roligt att jobba natt faktiskt! inte att jobba, men rasterna! karatefort går det.. och då är det fort haha!

imorrn firar jag o alex 5 månader! Mysigt mysigt =)! ska kanske jobba natt och han kväll.. så vi ses säkert på torsdag morgon.. helt slutkörda.. KUL!

nu ska jag o min far, (som säkert är väldigt glad att det inte vart nån tatuering men kommer säkert bli besviken när hans dotter kommer hem med en nästa vecka =p), se på Sagan om ringen! Kommer troligen att somna rätt snabbt tills amanda kommer =D!

nej so looooooooong!

älskar min fina alex massor =D!

äntligen

så ska vi umgås älskling haha :D! var ett tag sen.. eller man kan säga så här.. vi har ju faktiskt umgåtts på ett sätt: helt utslagna.. o det är inte roligt.. vi har inte umgåtts på typ en vecka.. jävligt jobbigt o tråkigt =(.. men ikväll!

blääääääääääääääääääääääääääääääääää va hemma igår... slut som artist som min mor brukar säga :D! somna lite överallt o närsomhelst.. tills alex kom lagom pigg, så han gjorde mig pigg..

så då umgicks vi ju lite..wuhu!

gick upp vid 11 idag :D! småstolt.. länge sen jag gick upp så tidigt.. fint väder, så min mor o jag traska ner till stan o fikade me min kusin + nåra släktingar till! trevligt!

o jag som trodde jag skulle va helt trött när jag kom hem, men icke! jag slet upp min far från soffan o åkte iväg o körde! hyrde en film på vägen.. säg att du älskar mig. så kah slet upp turturduvorna anne o adnan så dem fick med se den med mig.. Den filmen var väldigt bra och det var en väldigt gripnade film.. anne o jag var nära på att börja gråta nåra gånger.. men det vart inte så haha ;p! Den filmen kan jag verkligen rekomendera till er!

men nu ska vi inte gräva ner oss i det.. Undra hur många det är som ska se på meldoifestivalen ikväll.. nicht jag iaf ;p!

nej nu ska jag inte sitta här längre..

alex - älskar dig massvis =)! <3

natt natt natt natt..

oh.. är sjukt trött nu.. shit.. egentligen skulle jag bara vilja sova ut!  får göra det i helgen =D!
men money money.. nice nice! träna nyss med.. niiiiiiiiiiiiiice =D!

magaluf snart =D! börjar bli lite nervös.. inte långt kvar heller tills jag fyller 20 år wuhu! Vilket ska firas två dar.. enligt mig.. får se hur man mår dan efter hehe =D! ´fyller nämligen år på en fredag ;)! somliga ska ju på studentkryssning på lördan, men dem får offra sig för mig och festa på fredan iaf, tycker jag =D! annars får pelle va taxi hehe =p nerå!

jo men jag ska väl snart jobba igen då.. va me alex hela 8 timmar idag wuhu =D! längsta vi vart på ett tag =p!
hoppas vi inte jobbar så här nästa vecka.. iofs.. skulle gärna jobba natt nästa vecka igen =D!

o eva gumman som får jobba kväll i kväll.. uscha.. hon jobbade natten till idag, var helt slut och sen ska jobba kväll.. + dag imorrn.. stackare.. tycker synd om dig tjejen! men som tommy sa - pengar pengar haha =D!

Min mor kom hem helt slut efter två dagar i sunne..


När ska man dra ner till gothenburg och hälsa på min roliga kompis Sanna då =D! aa hon är bara för rolig ibland =D!

nej men sen är det väl inte så mycket mer jag vill ha sagt.. fredag imorrn o undra vad man ska göra då.. som pelle sa: det är ju helg och fredag haha =p..
mm det är det.. men min ekonomi kanske inte säger "gå ut sarah" utan mer "kanske gå ut en dag" =p!
det är ju sånt som märks, eller hur ;)!

o min semesterersättning från plint idag.. wow.. skulle egentligen kommit 23 februari.. men eftersom plint är plint, så hade jag ju inte räknat med att få den då heller.. skönt o slippa er =D!


Förövrigt tycker jag nya Lidl reklamen är så himla rolig hahahahahhahahah =D! aa dem är ju bara för roliga ibland..

alex - min fina =D! love you honey!
 

sarah gör entré

finaste!
alex <3

image58
eftertracktad av många.. fångad av och hos mig hihi ;)!



Glad att det är du och jag =)!




ja.. så det kan gå.. på alla håll o kanter..


working nights

shiiiiiiiiiiiiiiiit.. är så trött.. undra hur dem överlever dem som bara jobbar natt.. man kommer iofs säkert in i´t till slut.. hoppas på att få jobba en masssssa nätter.. är ju assoft ;)!

fredagen handlade mest om att sova. sova sova sova.. piggna till vid 21-22 kanske heheheh :D!

efter en mycket bilåkande med carina, martin o alex kom vi fram till slutmålet för kvällen - biljarden! där visade det sig att jag och carina inte är för bra kanske ;p! Till slut bytte vi lag, ås de vart jag, alex och martin o carina.. då vart det sjukt jämnt in i sista bollen... bokstavligt..
Alex - nu får du fan skärpa dig sarah..
Sarah  jag är skärpt..
senare:
Alex - jag tror vi kommer att vinna
Sarah - ame hallå.. du har ju mig i laget..
Alex - iofs.. faan
Sarah - vad har du o vinna eller rättaresagt - vad har du o förlora?
Martin - hedern kanske..

Sen vart det film för mig o alex.. såg en film som jag absolut aldrig kommer:
1. se igen
2. rekomendera till andra.. tvärtom.. kommer avskriäcka er..
uschl.. blev äcklad..

berätta senare för min kära mor i morse hur den var ,och hon blev inte så glad när jag berätta vad den handla om.. och det kommer jag inte o göra här heller..

men nu ska vi inte tänka mer på den filmen, utan tänka på nått bra.. :D! haha!

undra vad som händer ikväll...

Grattis till min söta Ida som fyllde 20 år i fredags =D!


jag säger bara en sak: lol

alex <3


RSS 2.0