lördag

min lördag har vart i fräshhetens tecken! städat hela rummet och tvättat! kan man bli mer engagerad i att ha det fint runt om sig eller :D! det skiner så fint!

Ska ner till norra nu o mysa och få i mig en jävla mycket mat. sen är kvällen oklar. säkerlige lite partaj! om min kropp tillåter det vill säga hihi!

jobb o pipes

igår vart det jobb för mig rosanna sara o tova. var jättekul o träffa tova igen och vi pratade massor. jättemysigt.
jag o rosanna körde sms roulette =D! Det var hur kul som helst. Fick många konstiga svar och det förstår jag ;D!! men fan vad vi garva. snart ska vi göra det igen men då får det bli mer seriöst o mer folk ;)! ... för dom som vågar..

sen när i hade jobbat klart, begav vi oss till pipes. där satt det en massa folk och vi knöka in oss. det var riktigt mysigt men fan vad trött jag var. herregud. + att jag hade asont i halsen o i slutet när jag pratade med jenny, lät det som jag var i målbrottet typ ;p! galet fel o hes o lågt vart det. riktigt mysigt var det iaf! behöver sånna kvällar när man kommer ifrån skolan lite.

fan snart måste jag äta. vaknade på tok för tidigt i morse haha. när jag vaknade hade jag 3 missade samtal o 3 nya meddelanden. är poppis när folk är ute på stan o är fulla ;D! roligt var det iaf :D!


nej nu SKA jag äta.

ikväll blir det lite party igen! ska bli nice. men då med andra folk =)!

sarahtid

har haft lite egen tid ikväll. sitter med ljuvlig musik och tända ljus. riktigt mysigt. det luktar soft vanilla och ljus i mitt rum. borde ha så här oftare. köpte ljus o grejer för 150 kr idag haha. men mycket ljus var det och mer ska det bli!

pratade lite med mina föräldrar förut. känner att jag behöver göra det oftare. man kan säga att dom är mina livscoacher =)! min fina mamma o pappa :D! dom är bäst ♥! så nu har jag inte lika mycket hemlängtan som jag hade tidigare. känner mig mer upplyft.

sen skickade jag ett roligt sms förut med :D! det gjorde med min dag. ibland är jag för rolig för mitt eget bästa hihi!

nej om jag ska återgå till min mysochegenstund. kanske se på lite film, pricken över i't. Men det ulitmata hade varit om J hade varit här!

käkade nudlar som smakade jord förut. inte okej.

känner mig glad o lycklig igen =)! måste ha varit samtalet med min mor o far förut


att fånga en fjäril, som vill
fälla vingarna ut över världen, en fjäril som flyger mellan oss ibland
Vi kallar den lycka, den är svår att fånga, den vill slita och rycka
som vilken lycka som helst, vilken fjäril som helst
vilken kärlek som helst, hur som helst

jenny o jag lekte lite med kameran igår! vart fina bilder.. vissa iaf ;)


....

Du är é saga för god för att vara sann
Det är é saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämd långt innan vi fötts

=)

FÖRÄNDRING

jag vill göra en förändring känner jag. vad vet jag inte, men nått. typ byta klädstil eller färga håret. NÅGOT måste ske. börjar tröttna.

jag är så sjukt trött på att plugga asså. SUCK! vill bara ha lov. men tror jag känner så här för att jag inte har varit hemma på ett tag. Eller 1 månad. Men det är rätt länge. Saknar min familj =/. Frågan är om man ska åka hem nästa helg, eller om man ska vänta tills lovet? Om jag åker hem på lovet, så kommer jag nog inte åka hem förns på söndagen och åka tillbaks på torsdagen. Med andra ord kommer jag inte att vara hemma så länge. Men det är det värt. Men får se.. Vill egentligen inte åka härifrån, men va fan, måste hem o få lite kärlek från mamma o pappa. ladda batterierna lite. vi får se =)!

måste här ifrån. men frågan är hur långt jag behöver åka för att känna mig att jag kommer bort från skolan hihi?

känner mig för att gråta lite. varför? jag är hur glad och lycklig som helst. konstigt. kanske för vi har äckligt mycket att göra. och det finns inte tillräckligt mycket med tid. är nog därför. behöver lite kärlek känner jag. ska nog gå o umgås lite med folket på norra =)! då är jag glad när jag kommer där i från.

imorgon är det fredag. då ska jag jobba på kvällen, sen är det Pipe's. Sen på lördag är det kanske lite mer fest och på lördag kommer en speciell perspn hem med! det ska bli mysigt!


slutat

sjukt kreativ har jag varit idag. jag o mina små söta grupper. Jenny o lina. sen även ska jag o Ina har ett ledarskapsspass. så vad jag köttat med henne ;D! sjukt bra. blev klara typ =)! asnice. ska bara redovisas !

tror jag ska göra en redig städning. det är dags ;)! har ju slutat nu och får göra vad jag vill :D! NICE!


fula strumpor

ännu mera snö. tur att jag köpte mig en mössa igår =D! lucky me ;D! men vill mog ha en SWE mössa med. ska se om jag hittar nån läcker :D!

nu ska jag till Hansa city o kolla läget! vill ha ett par nya skor, så jag får byta strumpor, för jag har så hemskt fula p mig idag ;p! malin som brukar ge mig så fina komplimanger om mina strumpor ;)! har inte hört nåra på ett tag haha ;p! får börja använda lite fina ;D! jenny köpte 7 par igår medans jag inga =(. får se om jag hittar några idag =)! hihi


HALLÅÅÅÅÅÅ

haha!

idag har jag o jenny varit sjukt kreativa =D!
vi har varit i skolan o pluggat en massa med lina, vi har shoppat viktiga saker (jag avstod att shoppa ett par sjukt snygga skor, applåd till mig), vi var o fikade, vi solade o nu så har vi tvättat :D! en riktig mysig dag har vi haft!

bruna har vi med blivit. anders såg det o då blev jag glad. en liten förändring ;)!


hittade ett par jeans på bikbok som kostade 999 kr till 99 kr. NICE! Köpte mig en mössa med hihi!! den absoluta första mössan jag någonsin har köpt!!

men nu är jag helt slut i huvet o trött i kroppen. Har känt mig helt borta i kroppen o huvet hela dagen. kanske börjar bli sjuk =(. det vill jag inte bli. så jag ignonerar den tanken o fokuserar på att bli frisk ist.

slog huvet i torktumlaren förut. sjukt ont, men jag o jenny fick oss allt ett litet skratt. blöder inte så då är det lugnt hihi!

nej nu ska jag duscha ;D! ska bli nice!!

vi pratade om våra härliga roliga kvällar ;D!! sjukt roligt!


miss you

..

Now I know, there’s a reason why
I feel so alive


TRÖTT

jag är för trött för att skratta, leva, andas, tänka, allt sånt. så jag får prata om badtunna kvällen imorgon ;D!

kläckte ur mig; jag har som vanligt inga underkläder på mig!
det säger väl en del om min hjärnkapasitet idag haha!
Skulle låna malins tvättmaskin och jag tvättar alltid kvällen innan alla mina underkläder är slut. Så jag var tvungen att tvätta idag. Har ett par obekväma trosor kvar haha!

Jag ska fan köpa nya asså. Hihi. Så jag har så det räcker. så jag slipper tvätta ofta, för det är för jävla tråkigt asså!



miss you!

Myslördag!!!

Gårkvällen var supermysig. Vi var några tjejer som satt på norra och såg på Let's dance! Riktigt mysigt! Till slut var det ingen som bodde på norra som satt o kolla ;p! Rätt komiskt! På kvällen åkte jag vidare och sov riktigt skönt. Vaknade halv 9 (what's up with that?). Låg o drog mig till 12 eller nått.

hela min dag har jag bara gått omkring o myst! Älskar sånna dagar då man bara mår bra och har det bra =)!
dock så ingick en del skador så som röda handleder och nagelmärken på händer. Inget snuskigt asså, även om det låter som det ;p! allmän mysbråkning hehe! jaa det var härligt =D!


Ikväll blir det badtunna hos jonas! Det ska bli riktigt roligt! Har aldrig gjort det, så det ska bli kul =D!!


Har köpt en ny mobil med. En touch. Sen om det är Iphone eller inte vet jag inte hehe! Får nog kolla upp det hihi! Svart, hård o cool är den iaf :D!!

Känner mig lycklig =)!



fredag och mössa

jävulska makter vad skönt det är med freadagar. allt bara släpper! hur nice som helst. man känner att man kan släppa allt i några dagar. Kvällen är dock oklart, men hoppas det blir bra! Och det blir det nog =)!!

vi hade en mysig morgon, men efter det o till lunch var väl inte så upphetsande. men men.

jag vill ha ALLT. känns som jag inte kan få nog. hatar när jag känner så. varför känner man så? varför kan man bara inte vara nöjd med det man får/har? fuck it. måste sluta vara så krävande hela tiden. känner att jag måste ta vara på det jag får/har. SKÄRPNING SARAH. sen om man får det man vill ha lite mer, är ju inte fy skamm det heller ;D!

frågan är om man ska åka hem den 5. skulle va skönt o komma hem o vila upp sig lite. komma bort från skolan och bara mysa hemma med kompisar o mamma och pappa. annars dröjer det suuuuuuuperlänge innan jag kommer hem igen, dvs fredag v.7. Men jag får se. Är ju inte världens roligaste väg direkt att åka.

nej nu skaj ag till Hansa city o kolla läget lite =D! kanske inkassera mig en mössa ;p! holy moses skrev jag verkligen det där. hatar mössor och tycker att jag verkligen inte passar i någon. men nu har jag hittat en modell som jag passar i. och DET är inte ofta det händer hehe ;D!



JAG ÄLSKAR....

...att åka skidor och snowboard. hade en sjukt rolig dag igår i backen. en jävla mycket skratt och åkande. fan vad jag har saknat det asså. skönt att va skidorna igen kände jag. skulle velat åkt bräda med, men man kan inte få allt! JÄVLIGT kul var det iaf :D!!!!! Vill åka mera, massor mera!!

Det var mysigt som fan!! Fick även lära känna en snäll gosse, som både jag och jenny trodde hette tim, och ser ut som en tim, men han hette Marcus! hehe!

Idag har jag varit helt slut. satt i halvkoma hela fm, sen så gick jag och sov. SEN jobba dubbelpass!!! hejja! Men det gick och jävlar vad snabba vi var :D! gick fort som bara den att vi knappt hängde med själva!! cred till oss!!

så nu efter jag har druckit min enegidricka, (runt 18), så har jag varit asspeedad. är det fortfarande haha! ska lägga mig ner o slappna av så går det nog på ett klick innan jag somnar.

här omdagen somnade jag påvägen till sängen, inte bokstavligt, men nästan =)! kändes som det iaf!!




MÅNDAG

Min måndag har varit mysig. Vaknade 5.50 och kunde inte somna om förns runt halv 8 eller nått. men mysigt är det allt =D!
- ehh nu är klockan 9.50, dags att gå upp!
- Hur lång tid har jag kvar? 5 min då är det lugnt.
- Jaha, och där började jag för 5 min sen!
hahahah ;)!! Så sött!

började 10.30 idag, rätt nice! Men var schleten asså.

Sen så hade jag en relativ lugn dag. Men vid sena maten kände jag inte för att gå o inte göra nått. Vart ju lite ändrade planer, så jag o jenny traska ner till Norra o så satte vi oss i antons säng. han satt o spela piano o sjöng lite. Till slut orkade vi inte sitta upp, så vi la oss ner. Supermysigt. Anton spelade i nån timme medans jag o jenny låg o vilade o bara njöt av stunden.

Sen kom malin upp o sa "det där ser mysigt ut". så då gosade hon ner sig i sängen. Och anton slutade spela då, så då la han sig också med oss! Varmt, men mysigt! Saknade dock en!

en så vart jag o jenny kvar på norra hela kvällen =D!! Vi dippade, skrattade en jävla massa och såg på feta barn som inte kunde leka och när det var slut, så var jag nära på att gå hem, men då klickade vi på Idrottsgalan! Då var man tvungen att se klart det. Vi avslutade alla meningar, sjukt kul =D!

- Här står jag i min röda klänning!
hahahaha! Den var nog den bästa ;D!


Men nu så är jag hemma igen. Vart en lång dag och trött är man. imorgon ska vi till oskarshamn kärnkraftverk (?). Eller nått sånt. En halvdag där. Kan nog bli intresant. Gå ner i grottor o sånt. Spännande.. om man är intresserad av sånt ;)! Nej men det blir nog kul. Mycket mycket lång bilresa! eller 2 h hihi! Jag har shotgun i saras bil iaf =D!

Sen på ondag blir det ännu längre. OMG! Då ska vi åka skidor! nice nice!

Nej men nu ska jag sova! lång dag imorgon. Kommer väl hem round 6 a 'clock!

me and my princess ♥

 

wish you were here!


15.12

har sovit som en stock och drömde VÄRSTA drömmen. jävlar vilket drama. men jag blev faktiskt en lite hjälte :)! kan inte förklara med ord hur cool den var. biljakt o gömmande av en människa. asccol :D! ingen kärleksdröm här inte ;)!

så min dag har väl inte varit den roigaste, men det har fan varit skönt o fått sovit ut. var ju en rätt lång dag och mycket att göra. drack två glas vin igår för att chilla ner och det hjälpte :D! vart så lung o sansad. vi såg american pie :D! den är ju för rolig!

imorrn är det en ny en vecka till med projekt o stress. underbart. men på tisadag ska vi till oskarshamn på studiebesök och på onsdag ska vi, till nått ställe som jag inte vet vad det heter, och åka skidor :D! ligger vid jönköping. isaberga kanske? ska bli riktigt kul! hoppas vädret håller i sig :D! skönt att vi inte bara sditter o ugglar, utan att vi åker iväg till ställen o gör nått roligt!


ikväll blir det nog lite mer film! och lite myspys på norra med! härligt! innan skolan börjar igen. kommer bli mysigt!

kärlek!








mina vänner är dom bästaste och finaste som finns ♥

lördag

min lördag... mm.. började kanon bra iaf!!

supermysig morgon verkligen ;D! Men megaångest för att jag skulle jobba. så det satt ju i hela morgonen/dagen. men men. Sen kom JOBBET. Det gick bra o jag fick mig många timmars skratt + en jävla god mat med ;D! så nu behöver jag inte äta mer på aslänge känner jag =D!

Måste chilla ner asså. har varit "igång" sen kl 9 i morse.. kom väl egentligen igång runt 12 =p!

Nu ska jag ner o få lite kärlek på norra =)! där är det alltid mys :)!

hoppas ni har haft en mysig lördag :)!

 

 

wish you were here..


fredagskväll

denna kväll kommer att spenderas i H-salen med några kompisar. vi ska se så många skräckisar vi orkar. vi har 5-6 st, varav en är riktigt äcklig o den ska vi börja med. nu ska vi ordna så det blir mysigt o varmt i salen med täcken o kuddar o dylikt :)! kosligt! kommer behöva lägga mig med en komedi sen känner jag ;p!
sen har jag o anton handlat en himla massa snacks!!! gott =D!

vart bara 6 maskiner haha! orkar inte mer. det är för tråkigt att tvätta!

oohh...

yesch. nu har jag äntligen fått i mig mat :D! har varit hungrig sen kl 12..

ikväll blir det megamys! ska bort till ica snart o handla snacks! ist för kycklingwok. får väl bli imorrn eller nått :D! sen ska jag duscha med. nice. kanske en skräckfilm. eller se klart på de 2 filmerna som jag o johan har börjat se för några dagar sen :p! 17 again o min stora kärlek. dags o göra det snart!

blir nog en mysig kväll!








miss you..


min helg

min helg hoppas jag kommer att bli bra. ska ut o äta ikväll. kan bli mys. lördagen kan bli rolig! Det blir inte roligare än vad ma gör det till ;D!

idag hade vi sovmorgon till 10.30. så jävla nice asså. vi ska ha lie engelska då till 12 sen ska vi plugga projekt i nån timme, sen slutar jag!

fryser gör jag med. ont i halsen har jag med. ont i ryggen har jag med. men en sak jag inte ÄR är att jag är inte trött. sov hur mkt som helst igår, som sagt, och i natt med. riktigt nice. tror jag har sveriges finaste morgonfrilla :p! haha. så fiiiint.........NOOOT!

är lite sugen på att dra utomlands. skulle va nice. en party/chill vecka. bort från slask och "kyla". det är inte kallt nu.. nu väntar vi bara på att snön ska försvinna. och sånt är inte kul. blött o tråkigt.

nu ska jag dock klä på mig lite o sen blir det åka av på engelskan. haha nerå ;)!!

trötthetstecken

Hade så himla mycket energi förut att jag städade hela mitt rum ;D! damma svabba hela baletten :D! så himla duktig kände jag mig. sen kom jenny jupp efter hon hade slutat o kommenterade det hela. mkt fint sa hon. det bara glänser :D!

sen så kom i på den smarta idéen att spela biljard. japp. hahahah. sämre spelare får man leta efter ;)! men jag gjorde en sjukt snygg stöt en gång så både jag o jenny tappade hakan ;D! gjorde så att två bollar åkte i varsina hål :D! skitsnyggt.

sen så hade jag o jenny inget att göra. så vi tänkte hälsa på våra kära vänninor Malin o Linnéa. La mig i sängen o kände hur avslappand jag vart. jenny o malin spelade gitarr, så jag somnade i en halvtimme. sen åt vi äckliga potatisbullar. var så sjukt hungrig, så jag var tvungen att tvinga i mig mat. inte okej.

sen efter maten tog jag sparkade jag av mig båda skorna o så hoppade jag i sängen o somnade igen. vakna 21.12. då hade jag fått ett sms av jenny där det stod att det blir mys o vattenpipa på norra. kände att här kan jag inte ligga o uggla, så jag tog på mig mina skor igen o knallade ner. drömde så himla roliga drömmar asså ;D! polisgripande o förlåtelse.

sen där nere så myste vi järnet. har verkligen saknat kvällarna på norra. får bli mer sånna :D! vi körde schlager spelet och det var ju roligt ;)! haha. kunde 2 frågor :D! blev lite planändringar för imorrn. ska nog ut o äta lite med några kompisar. kan bli nice ;D!! ska även tvätta. inte lika upphetsande kanske.

På lördag ska jag, emma, lennie, sara o ina jobba :D! Kan nog bli kul haha =p! vi brukar ha riktigt roligt!

Men nu ska jag försöka slappna av o försöka sova. ska slappna av till nationalteatern =)!

Myyyyys!

så nu är jag hemma igen.

...och nu då

nu har jag INGENTING att göra. all projektarbeten gör vi i grupper, så det kan jag inte jobba med. vilket är 3 olika grupper.

sen i natt sov jag som en stock ska jag tillägga. somna och vakna vid 7 av min vibrerande mobil. mitt ljud funkar inte i min mobil, så jag ska vakna av vibratorn. men jag har fan vaknat asså ;D! Är väl inställd i kroppen på att jag ska gå upp runt den tiden. det är ju bra!

nej men lite engelska kanske man kan jobba med! det är ju alltid skönt att bli klar med sånt tråkjobb.

imorgon börjar vi halv 11. NICE! Hela våran vecka har varit rätt slapp faktiskt och SÅNT gillar vi :D!


hihihihih


guten nacht

nej, nu har jag sagt god natt till alla hehe! så då ska jag sova med :)!!











i like to have you around..

myst klart

Nu har jag myst klart på norra. helmysigt. vi såg på Biggest looooser o det var ju med roligt hehe!! men vi pratade mest och Rosanna berättade om sin största MANSmardröm. hahaha. väääärsta historien drog hon. hoppas inte din man blir så ;)! jag gav ett bättre förslag och hon gillade han bättre, jag med ;)!

igår tränade jag. riktigt NICE!!! vet dock INTE vart jag fick den energin ifrån, för jag var så trött, men det fick jag ändå. kul var det med ;D! i love it. så nu blir det oftare.

det går sjukt bra på mina projekt med ;D! riktigt kul..

Imorrn kommer KRIS till skolan och lilla jag ska möta upp han. Galet nervös blev jag med. Saken vart ju inte lättare när jenny o lina jagade upp mig o sa att han kanske var en f.d mördare eller nått sånt läskigt. men tråkigt om han var en bankrånare. hahaha. nerå ;)! lite bad boy ska han allt va! Men det syns imorgon!

Ikväll vet jag inte om det händer så mycket mer. händer mer i min kropp :s.. Vad fan? men men.

so long...


mys på norra

nu blir det goda varma mackor på norra!! myyys!!!!

slapp dag idag haha. men inte för mycket. inte lika slapp som jennys. hon har bara chillat idag ;)!

sen såg jag tre oerhörta intressanta biljardmatcher mellan zackattack, johan o fredrik. kommer dock inte ihåg vem som vann, men jämnt var det. tur att dom hade en sån bra hejarklack, (jag), så dom blev lite peppade! tror fredrik vann faktiskt..

men nu ska jag klä på mig sen ner til norra igen o äta :D!

biomys

har haft en superbra dag! Gick nyss på Avatar med Lina, Henke o Jenny =)! supermys!

nu ska jag göra nått som inte är lika roligt, tvätta ;D! ska även ta en dusch =)!


det går även väldigt mycket framåt i vårt projekt :D! nice!!!

jag o min fina prinsessa =)


söndag

Igår hade jag en riktigt tröttdag. gaaaalet seg. var iofs uppe o duscha runt 14, men sen gick o la mig o myste igen :)! runt 17 tog jag tag i mitt liv, satt in en pizza i ugnen, gick in på mitt rum igen o fastnade här. somna runt 21, skickade sms i sömnen (?), och sov till 23. somna om igen vid 1 och vakna 8.30, exakt. läskigt ;p! låg o filosofera om mitt liv och saker o ting runt det. kom inte fram till så mycket, tyvärr, utan gick o fika ist! Några i klassen börjar 10.30 på måndagar, varav en av dom är jag :D!

sen har jag varit pigg hela dagen... DET är inte ofta det händer. men känner att jag måste vila min hals en dag till, så det ska tränas imorrn ist. sen känner jag mig seg i kroppen fortfarande. men imorrn 19.30 ska jag träna igen ;D!

på torsdag kommer en från KRIS, krimenellas revansh i samhället. hoppas han inte är stor som ett hus, för då kanske jag blir rädd för han hihi! nerå! må folk vara stora, jag är inte så rädd för stora människor ;p!

men snart ska jag äta. ska bli gott för jag är riktigt hungirg.

hoppas det blir lite mys ikväll! film eller nått. behöver lite närhet nu ♥

men.. händer det igen? eller...? Vem vet.. inte jag iaf!

hittat en fan helt underbar låt ; Europe - new love in town




fredagskvällen

jag tror inte jag hittar ord. det var för roligt för att kunna beskriva :D! shotts, bkändis party och jävligt mycket dans och ännu mera skratt :D





dresscode black



SLUTA JOBBA NU JENNY SÅ VI KAN GÅ UT O SKAKA RUMPA :D!


fredagsplaner

min kväll har blivit helt ändrat. men det blir bra iaf. ensamt bara haha.  tur att jag får träffa min prinsessa 23 :D! då ska vi ut. ska dock sitta o mysa med emma, linnéa o lina ett tag innan jag ska åka :D! det är inte fy skamm det inte ;D!

wish you were here..

jävla fucking kväll

sämsta kvällen på länge. snacka om att slösa bort en kväll på fan ingenting. orka.

hungrig är jag med.

imorgon ska jag supa bort den här kvällen i bitar. jag o jenny, sen får vi se om det är nåra fler som ska gå. vi ska till volym :)! asnice. hoppas fler kommer med ;D!

nej nu ska jag fan sova. sova o tänka att denna kväll inte har hänt.


...

älskar när saker och ting är mysigt!! Allt känns så härligt just nu :)!
but i can't tell you why.. it's a secret ;)


mys och vin kväll

igår tisdags kväll hade vi en supermysig kväll. vi drack vin, tända ljus, tävlingar och prat. självklart lite musik på det hela. kvällen avslutades med supermys!! underbart!!

onsdagen var ashärlig. älskar sånt =)!

men nu är det skola igen och nu har tom musikerna börjat ;p! haha!

givande första dag

njaa kan jag väl inte påstå direkt, men det var väldigt roligt o mysigt att träffa alla igen! har saknat dom hihi! så det blev ett jäkla snack i klassrummet, ingen organisation där inte ;p! men det var roligt iaf. undra om dom som ska boka London gör det idag eller inte ;)!! sånt som märks imorgon!

idag har jag lust att åka in till kalmar, shoppa upp alla pengar o få en massage. men det ska jag inte. ska dock in o köpa mig en almanacka ;p! för min andra är självklart borta. sällan. men nu ska jag köpa mig en större så den inte kan försvinna. och en svart. Kommer va en jävla massssa nu i vår asså. kul =D!

min nacke måste bli bättre asså. kan inte ha det så här. 6 timmar sovandes i en buss och detta är belöningen.

jaja det löser sig. det gör allt i slutändan =)!


nej nu jävlar

Nu har det gått för långt. Idag hoppar jag i träningskläderna! YEY! Spelar ingen roll hur trött jag än är, idag tar jag tag i min träning :D! push push push :D!!! i like it a lot!

nu är det första skoldagen efter lovet.. Kan väl inte säga att jag är pigg direkt. första gången sen typ 10 dec jag la mig innan halv 1.. Men det är bra.

men nu ska jag klä på mig. ska bli så mysigt att träffa alla igen :)! har saknat/saknar dom små liven!!

mm..

happy :)!
säger inte mer än så :)!




fan va nice det var att fräsha upp sig igår. sen så sket jag i ica med :D! jag o jonas drog till BK ist :D! fett nice! snäll som jag är bjöd jag hann med! haha.

på kvällen sen hann vi se 3 filmer. p.s i love you (grät inte!), långben the movie (hahaha) och saw 6!!! hur mysigt kan det vara egentligen?

Mycket har hänt här på skolan över lovet. eller inte på skolan så, men folket runt omkring. folk gör slut o blir tillsammans hux flux. kul :D! kanske inte för dom som gör slut, men dom som blir ihop. myys! det är mycket kärlek här på skolan och det gillar vi alla :D!!

ikväll vart det megamys!!!!! jag o jenny köpte grillar kyckling och potatissallad ("vår" mat hihi). Sen ringde vi upp Anton o så satt vi 3 o snacka lite. sen så tog jag tag i mitt rum och fixade ordning det. vek kläder, hade tvättat, bäddade om också. så nu har jag nytvättade sängkläder natten till ära haha. det är nice asså :D! sen så knallade jag ner till norra o där var ett litet gäng så vi satt där och snackade lite.

jag o jenny har den bästa skivan någonsin ♥! minnen o kärlek o mys!!

nej men om man skulle ta o lägga sig o sova kanske. börjar 9 imorrn. nu är vi på't igen. liiite avis är jag på musikerna som börjar på torsdag... det tycker jag inte är okej. men det är ju skönt för dom :)!


hur?

hahahah kan fortfarande inte fatta hur jag o eve fick i oss 2 liter vin var. har nog aldrig druckit så mycket i hela mitt liv. hahahha. jaa. konstigt med att jag mådde bra igår, men det är bra. jag fick göra en liten resumé till evelina men annars var det lugnt. GALET roliga kort är det med. dom flesta bilderna runt 11-01 är bara halva människor med. alkoholen slog väl till då hihihi!


jag har varit på resande fot i 8 ½ timme. men NU är jag äntligen framme. inga olyckor eller någtonting. gillas!


ska lägga upp lite kort från nyår efter jag ar fräshat upp mig. för det behövs. måste även gå till ica. inte lika roligt. har inget o äta och har ätit en banan. hmm. liiite hungrig är jag allt.

Sen blir det mys ikväll med film o chips :)!

nyårsdagen

Jääääävlar vilken kväll asså!! bilder kommer...
2 liter vin säger väl en del!

RSS 2.0