nothing

ja min helg var rätt rolig. dansades lite till mora träsk på lördan haha ;D!!

men annars rätt ohändelserik helg..

Några bilder från Usa har kommit upp på alex's facebok! se o bli avis ;) hehehehe!!

nu ska jag ut i solen o glassa ;D!


tjuvlyssnat!!

De små grodorna är lustiga att se
Danderyds sjukhus

Det är dagen före midsommar, buss 676 till Norrtälje är fullsmockat till sista plats. Bussen ska precis gå när en stressad och svettig pappa kommer springande med en mängd bagage och två barn ~10 och ~5. Han går in i mitten av bussen och ställer ner lite bagage, dörrarna stängs och bussen åker vidare.
Pappan (osäkert) : Men vänta lite nu…jag glömde ju…(Blir tyst och ser ut att fundera ett tag)
Passagerare på bussen: Glömde du väskorna på busshållsplatsen?
Pappan (förvirrat): Nej, glömde inte väskorna…glömde mina barn!

pinsamt värre hehe :D!

usa

usa - åk dit om ni inte har varit där!! Det är coolt ;)!



santa monica! Bubba Gump ;)!


Imorgon lyfter vi...

IMORGON ÅKER VI TILL USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hey I need a visit to San Diego,
a weekend of romance and fun

My baby and I oh
My baby and I oh
My baby and I

Hey we need a visit to San Diego
Sahara Hotnights - Visit to Vienna!






(blottar min man lite sådär smådiskret ;) )


Så jävla fucking asnice vi kommer få där :D!!!!!!!!! Åker tidigt imorgon, så det lär bli att sova tidigt, så natten går fort :D!


Grattis till ALLA studenter som tar och har tagit!! NJUT av dagen för den är så fantastisk :D!!!

min fina resväska

Igår vart det fullrulle. Men avslutade dagen med att leka med assar i vasaparken! myspys!

idag blir det inte lika fullt på schemat som igår, men ska väl börja packa. Hämtade ut min gigantiska väska igår :D! Så jag får hem lite grejer från usa! Vi åker om 2 dagae :)! Fantastiskt! Hoppas den här o imorrn går fort nu då ;)! Åker runt 7 på morgonen på lördag!

nu ska jag käka frulle o sen bege mig ner på stan o kolla på lite grejer som jag ska ha med mig :)!


onsdag

gäsp gäsp. men så är livet! Snart börjar min hektiska dag! Mycket att hinna med idag, men det går nog att ordna. Har ju mitt superbusskort o en ipod, så då går livet lite fortare ;)!

Jag vill att alla dagar ska gå fort nu tills lördag! Efter lördag o några veckor framåt kan det gärna sakta ner lite! Jag hoppas att jag o alex får en parisresa i repris, att alla dagar kommer va som i paris, fast nu är resan längre! Jag hoppas verkligen det och jag tror fan det! När vi har kommit bort ifrån allt och slappnar av, så kommer vi inse hur skönt det är att va utomlands med varann :)! Hoppas han tänker lika! hehe!

nej nu blir det frulle, sen chop-chop!

gute nacht!

nej nu ska lilla jag sova =)! Kommer inte alls bli så mysigt som gårdagens natt, men det blir det flera dagar framöver, så jag överlever en ensam natt till.. Kanske 2.. Säkerligen två ;)!

Ska somna till Vänner hade jag tänkt!

Skrev min pakkeliste idag som jag så vackert kallar det. Den vart rätt lång o innehållsrik! Imorgon kommer min nya stooora väska enda från västervik :)! Underbara farmor o farfar har gett mig en :)!!

sov så gott alla! Imorgon blir en lååång dag o jag ska leka med assar i Vasaparken ;)! Ska bli roligt :D!



knarkhärva och förlåtelse

Inatt var jag med i knarkdröm. Jag, anne o ida snodde mammas o pappas o en av deras kompisars knark. Det va diverse, men när jag såg på vad dom låg i , så var det vanliga ppiller o panodils. Hahah! Vilt ;)! Sen träffade jag en fd kompis med, som bad om ursäkt o allt vart nästan frid o fröjd.
Senare i drömmen, va vi på kalas hos en barndomskompis. Där hade vi vart så busiga, så dom körde tysta leken med oss och dom som sa nått, åkte ut. Självklart åkte jag o min banrdomskompis ut ;)!
Jag drömde även om våran usa tripp. Där spökade det, poolen var lika liten som en liten ask typ och folk yra omkring där som dom va höga eller nåt. Dom som jobbade där, spanade även in mig.. Illa illa!

En natt med många drömmar ;)! Men nur är jag uppe på fötter igen o ska ta tag i den här dagen. Ska ner på stan o köpa mig en resväska som jag ska ha med mig när jag reser runt om i världen! Ska bli roligt! Ska även köpa lite nödvändiga saker till resan, men det får bli på torsdag :)!!

Igår kväll kom alex till mig o ni anar inte hur mysigt det var! Låg o höll om varann hela natten, hur varmt det än blev, så låg vi där o bara myyyste! Underbart underbart!!!!! Längtar som fan till Usa, då vi ska göra så varje dag :)!
*Nu blottade jag dig lite här älskling på hur gullig o mysig du kan vara ;)!*

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för dagens händelser!

Min ståldrömpappa!

Shit vilken tragisk dröm jag hade inatt..

Drömde att det var krig o min "pappa", en annan pappa i drömmen, blev skadad i ryggen. Vet inte hur det kom sig. Sen åkte vi en sån simpel sak som en litet "tågbana", och i där så var det gupp o så råkade vara ett ställe där det inte var nått gupp, utan det fanns bara ingen asfalt.

Iaf, så fick min "pappa" ännu ondare i ryggen o bad mig skjuta han. Han skulle ta en spruta som skulle göra att han dog o jag skulle skjuta honom. Vi räknade tiill 3 ca 3 gånger, men ingen vågade, framför allt inte jag.
Jag såg hur ont han hade, men då kom det någon snubbe och sa att han kunde göra slut på min pappas lidande. Han sköt honom rakt i huvet, men pappa överlevde det, och fick ännu ondare.
Jag o min "mamma" vart jättelyckliga, men pappa fick ännu ondare nu när han har en kula i huvet.

Iallafall så gick dagarna o min pappa vart sämre o han tog nått slags nässpray som gjorde han piggare. Men en vacker dag, så gick han bort :(. Han levde inte många dagar efter han blev skjuten, men dom dagarna var väldigt mysiga.

Jag o mamma hade en fin begravning och jag tog ett halsband från honom o satte det på min handled. Min mamma sa "vad konstigt det känns att inte ha din pappa här breve mig när jag ska åka till jobbet".

Jag bara grät i drömmen, framför alla när han blev skjuten, hade så ont och när han dog. Så tog den slut där.

En riktigt tragisk dröm. . Jag som brukar ha roliga drömmar. Såg A walk to remember igår, och den är väldigt fin o sorglig. Kanske har med det o göra? Idag skulle jag ha tränat, men fan heller.

Fick ju feber under lördagskvällen så jag får inte träna :(. Och dom släpper det nya body pump passet idag med teampass, alla ledare som är body pump ledare är på samma pass. OHHHH. Det missar jag. Så störande.. Aja, får väl käka godis eller nått i dag för att sörja. Förhoppningsvis kommer alex hit, så då får han trösta mig.

Usch. Nej nu ska jag göra iordning lite här hemma, så jag kommer på andra tankar!
rip min ståldrömpappa! hehe

RSS 2.0