Tattis

Vill göra en tatuering asså. Är galet sugen. Min kompis Ida, som bor i Västervik, har gjort en och jag gillar grymt mkt. Stor men ändå lite diskret. Det är på sommaren som den kan synas lite mkt. men man ska fan våga lite här i livet. Dock är det lite svårt att ändra sig om man säger så haha.

här är hennes iaf!

 

Tror inte jag vill ha riktigt en sån stor, men inte långt ifrån. är trött på mina små ;p! vill göra en förändring. ska bara se till så jag har pengar. dessa kostar en del. Tror tom hon har målat den själv :)! ska förminska den och se hur det blir. Fan, ska man göra't? Folk kommer nog reagera lite olika om jag ska välja den. men jag diggar den asså :D! ska göra den i andra motiv bara, så jag inte kopierar den :)! då blir den inte unik och då blir inte hennes unik. man vill ju ha en unik ;D! som sagt.. ska man våga??


 


Tacos och städning

Jag verkligen älskar tacos alltså :D! Jag o Jenny knallade bort till ica förut och köpte tacos. först ville vi ha grillad kycklig, men sen vart det tacos. Så nu är vi mätta och glada. Sen såg vi på uppvisningen på Konståkningen. Jag är så fascinerad av dom asså. Gudars vad dom kan! Ska med bli sådär vig hihi!!

IMORGON ska jag ÄNTLIGEN träna =D! ska bli galet skönt. Nu ska vi fhv inte ha så mycket att göra i skolan, eller det har vi ju, men inte något man behöver lägga ner 1000 timmar i veckan. Kanske bara halva och då har jag halva tiden kvar till att träna. och mysa =)!

Snart ska jag ta tag i mitt rum. Ska städa alltet. Tvättar även hela min garderob. Så skulle ha tränat idag, men känner att jag måste verkligen ta tag i mitt rum. Så det glänser ;)! Det har det faktiskt gjort en gång haha! Jenny vart lite impad och johan såg typ ingen skillnad. Snacka om att tjejer ser små skillnader hehe :D!

Har hört att killar mognar tills de blir 6 år, sen växer dom bara ;)! hehe! Kanske stämmer på vissa ;D!

Nej nu ska det bli fint på rummet! Är lite sugen på att möblera om med, men det skulle bara se tokigt ut då hihi!


happy happy :D


ny favvolåt!

nu blir det snart sömn. men jag har vänt lite på dygnet, så just nu ska jag se 2 avsnitt av Familjen Annorlunda innan min kropp och själ säger god natt =)

Beyonce - That's why you're beautiful :)


MYS!

Har spenderat dom få timmarna jag har varit ledig från jobb hos johan! riktigt mysigt. har även börjat se Spartacus: Blood and Sand. JÄVLIGT bra :D!! blandning av Rome, Gladiator och 300. + en massa hud haha! dom är ju nästan nakna allihopa. haha. aa den är mycket bra! tips tips!

Dagarna på lovet har iaf varit bra och mysiga. Att vara hemma var ju obeskrivligt skönt. Och komma tillbaka var ju trevligt. Jobbade ju på Talang och då fick man ju se lite av prg. det var roligt :D!

Sen avslutades kvällarna och innan jag började riktigt mysigt! tröttheten har slagit till när man har kommit hem efter ett jobbpass, men man får energi när man kommer till en person som kastar sig på en och kittlar och tar grepp och allt vad det nu var =p!

Idag så kom det lite folk till skolan! Bla min fina prinsessa =)! hon hade saknat mig minst lika mycket som jag har saknat henne! man går omkring hemma i nkpg och undrar vart hon är nånstans :D! men nu har vi varann på plats igen =)! känns skönt!

men enough, nu ska jag sova! ett bra os har det varit med :D! me like! men imorgon är det slut.. men fin fina medaljer har kammats hem :D! WELL DONE SWEDEN!!

och... jag är väldigt dålig på cs.. det är bevisat.. men det visste jag redan, men johan var tvungen att se mig spela och han vart inte impad haha :D!

Spartacus: Blood and Sand


aj aj =(

helvetes nålfan. tog prover idag och det var INTE skönt. nya nålar har dom med som ine passade mig alls, så det gjorde hemskt ont. ska försöka att aldrig mer ta prover, men det går ju inte. måste ta var 3e månad.. FAN! Kunde dom inte ha kvar dom gamla? dom gick okej att ta med iaf.. hoppas landstinget gnäller lite, annars ska jag göra det. Frikort har jag med. Ett tecken på att jag är där på tok för mycket.. mm, men måste man så måste man. har inte så mycket val.

Idag ska jag äta på MAX!!!!!!!!!! yey! Fan va gott. Min mamma sa att jag var värd det, jag är iofs värd allt, så jag kunde festa till med lite max :D! Skulle inte förvåna mig jenny också åt idag, eller hur gumman ;D!!! vi har ju gjort samma saker detta lov utan att vara tillsammans ;)! knas! Saknar dig!

Kollade på bilderna ifrån i fredags. säger ingenting.

idag ska min mor åka till min syster i göteborg! skulle med vilja hälsa på henne, men jag ska ju bo hos henne i en månad, så jag klarar mig några veckor till =D!

Ikväll åker jag tillbaks till Kalmar. undra om det är nått folk där idag. sånt som märks:D!

nej nu ska jag göra mig vacker och glömma min hemska morgon!

 

 


nostalgi

hittade ett par bilder på en gammal mobil som jag hade under gymnasietiden ett tag. där fanns det en del bilder på vissa personer. ni vet vilka ni är!

sen en massa ljudklipp från diverse fina människor!

allt dessa är sparade på EN mobil. den mobilen och bilderna/röstinspelningar har bara jag tillgång till :D! mina fina sparade saker!!!

klippning

fan va nice det är. nu har jag klippt av mig mitt hår :D! dock inte mycket, men en bra bit blev det. vill ha långt hår, vilket jag har, men nu är det mer "liv" i håret som man så fint säger. så nu ska jag köpa vax o hårspray å jag får lite frisyr :D! förut hängde allt bara, men nu ska det inte göra det längre. undra hur länge jag orkar hålla på med det.. hehe. det roliga är att Jenny klippte sig idag med.. vi behöver inte vara tillsammans för att göra samma saker, det gör vi iaf! andra gången det händer på två dagar :p!

och så fixade jag ÄNTLIGEN en praktikplats!!! ska vara på Universeum i Göteborg i april! riktigt roligt ska det bli och jag ser fram emot det som fan!!! men mer om det kan jag ta när det närmar sig....



fotosession under vårt projektet =p



oj

här var det längesen jag skrev. har inte suttit vid en dator på flera dagar. rätt skönt faktiskt.

nu ska vi se.. 5 dagar sedan ungefär..

I torsdags hade vi en liten avskedscermoni för Rosanna efter vår redovsiningsdag. Det var riktigt sorgligt, men vi hade supermysigt. tårar fälldes och kramar delades ut! kommer vara sjukt tomt utan henne i klassen och på skolan ♥!

hon är en jävligt underbar människa. är så glad att jag har fått lärat känna henne. Lennie hade målat ett kort til henne, sen där i hade vi i klassen skrivit en liten hälsning och sen hade vi rött läppstift, så hon fick en pussmun från oss alla :D! och hon hade skrivit ett personligt brev till alla oss i klassen. så fint! hon är en fin människa!




Natten spenderades på Öland.Skulle självklart se en film när jag kom dit, men jag var för trött för att kunna andas, så jag somnade efter kanske en halvtimme. och den halvtimmen sov jag av och an. men mysigt var det. länge sen jag sov där och jag behövde komma iväg från skolan och mysa lite någon annanstans!

Fredagen var jag helt utmattad. vaknade runt typ 10 och var rätt pigg faktiskt. men runt 14 där, då slog tröttheten till igen! sov i 2 h och sen blev det stress, trodde jag, till stan, för jag skulle ut. Men då så pratade och myste jag o johan och kom iväg 1 timme senare. men det gjorde inte så mkt, för saras tåg var 50 min sen! hehe! Supermysig fredags dag hade jag iaf.
Kvällen då.. GALET ROLIG :D!!!! Jävulska makter vad jag drack. men fan vad kul!! jag, jenny, sara, ina o deras kompis michaela drog till Palace där det var halva priset i baren HELA kvällen. ojoj.

Lördagen! Jag, jenny o johan verkligen slappade hela dagen lång. såg film, sov, åt, pratade, skrattade, lyssnade på musik. Sen vart det Melodifestivalen och det var faktiskt bra denna gång. Sen åkte jag o johan tillbaka till Öland och jag fick honom att se en HEL längdskidsfinal. Där Sverige tog guld och brons. Kvällen skulle avslutas med en film, men somnade igen. vaknade av och an och la till en kommentar här o var för han skulle tro att jag såg. men hell no. min kropp var helt slut. Sov inte mycket under fredagsnatten. så tröttheten kom då. efter filmen, trodde jag att vi skulle sova, men då säger han "jag är inte ett dugg trött". Nehe tänkte jag och började klia honom, massera honom för han skulle bli trött. men inte det. så han satt på ett avsnitt av smallville. Efter typ 10 min somnade han och jag hade blivit "pigg" av att massera honom. så jag låg där och tyckte det blev intressant. men gav upp efter 10 min och somnade ist. 

Söndagen: HEMGÅNG!!!!!
Efter en supermysig söndag på Öland, så gick min buss hem kl 16.30. Åkte buss buss buss hem hem hem :D!! var galet glad och tiden på bussen gick faktiskt fort. Sen skickade min mamma ett sms till mig där det stod: När kommer du in till stan? tänkte möta upp dig med en spårvagn!
vår bil är insnöad typ hehe! Så hon kom ner o mötte upp mig!!! min mamma är mysigaste i världen :D! Det är ifrån henne jag har fått min "gullighet" ifrån hehe!!

så nu är jag hemma och bara MYSER!!!!!!!!!!! Galet härligt o vara hemma. har ätit massa god mat och sett på en masssssa med os. nu vill jag inte ner till Kalmar igen på ett tag.

dagen har varit MYCKET stillsam. har kollat på os med mamma. legat o degat i soffan och bara myst!

Imorgon däremot ska jag göra små uppdrag. spännande ;D!



us and a - summer 2009! Sana Barbara


ja just det

vi har hat galet kul ikväll. jag ska även göra ett litet collage från vår projektperiod!! har tagit ett par kort, så det ska bli kul att sätta ihop allt. ska nog ta lite imorgon med :)!! måste ju ha när vi är klara med :D!!

LYCKA TILL IMORGON MIN UNDERBARA TURISTER!! VI ÄR BÄST!!!
NU KÖTTAR VI ;)!


puss på dig :)!

IMORGON

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!












jag saknar dig!!


mysdags!

nu ska jag bara mysa!!!!!!!!!


men inte ensam, det är ju tråkigt =)!

kcuf

... nej nu ska jag nog sova. behövligt. kan dock inte slappna av och det är rätt trist. ligger o bara tänker. kan inte bli av med mina tankar. usch o fy. va ska man göra egentligen? fuck it.



tur jag har min fina som jag kan prata med


mitt liv?

det är fucking tråkigt nu asså. men på torsdag så blir det andra bullar!! då är det ÖVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fan så nice!!!! ALLA längtar tills det är över. och på kvällen ska vi mysa med rosanna för det är hennes sista kväll innan hon drar till Turkey i ett år =(! Sorgligt som fan, men är så himla glad ör hennes skull!

Även om det har varit tufft att plugga och vi har inte alls varit engagerade, så har vi skrattat väldigt mycket och har haft mysigt tillsammans! Sen gav jag damerna i min grupp små presenter med för att pigga upp dom och för jag tycker vi har kämpat så himla bra och varit så duktiga!! Och för att dom är så fina med :)!!



så mitt liv just nu innehåller tre saker - plugg, kärlek och OS!!

vi har vunnit 2 GULD än så länge!!!! Så himla gutt! Undrar om det blir fler! Damkronorna kanske ;)? går tydligen bra för dom. och curling? man vet aldrig!

nej men nu ska jag plugga på vårat manus..

idag har jag och jenny ätit; 2 semlor, masssa mat *2, lite godis, kladdkaka. hahahaha. ska inte äta ågot på flera dagar känner jag!!


Men jag har det vädligt mysigt med ska jag lägga till :)!


en hårding som vaktar vår lärares skrivare!


all cred till oss

nej nu händer det inte mycket asså. plugg plugg och återigen plugg. roligt.

jag, jenny o lina satt 12-17 o pluggade. en LÖRDAG. och imorgon blir det samma, fast en söndag. liiite för seriöst :p! men det ska fan i mig bli bra nu när vi har lagt ner så sjukt mycket enegi på't.

känner ett stort behov av mat nu. tur att det finn små stjärnor på norra som ska laga mat till en massa folk =D! sen blir det lite melodifestival sen OS =D *lyckorus*!!!! jag, zackattack o eln såg lite på invigningen igår. fantastiskt.

om jag bestämmer mig för en sak, så ska jag göra det har jag märkt på senare dagar. det är ju bra. eller iaf roliga saker :D!

så ikväll är det dags för lite skidor.

insåg förut att jag har bara EN bygel på min bh.. hur fan kan det bli så? den ena är helt borta =O! creepy.. kanske är nån som har kommit o tagit ut det hihi. så nu får jag lösa det mysteriet.

nej nu ska jag ner till mina söta vänner och mysa med dom hela kvällen :)! ska bli supermysigt.

imorgon är det Alla hjärtans dag. första gången på tytp 9 år jag inte har en pojkvän just den dagen. hehe :p!

men kanske inte blir så ensam iaf. har flera själar här som inte ska "fira" den med någon. så vi får sitta o deppa tillsammans :)! eller med någon annan ;)?

jag och min fina prinsessa <3


fredag eftermiddag

saknar dig asså.. hmm..


Ikväll - Let's dance
I natt - OS INVIGNING!!!!!!!!!!

Har längtat som fan och nu har dagen äntligen kommit :D! då os kickar igång ;D! flera nätter blir det att sitta o glo. eller aa.. inte alla, men många :D!! eller så blir det eftermiddagar. sånt som märks med andra ord.

inatt blir det av iaf hehe!

i helgen blir det att plugga.. kul. men men! snart är det över. NICE =D!


utslagen

nu ska fett brännas och muskler byggas! Nu har jag kommit igång på riktigt. Riktigt jävla skönt. DOCK så har jag nog råkat träna lite för mycket ben, rumpa och innerlår. GALET om jag kan gå imorrn. Så om jag inte kommer till skolan imorrn, är det för jag har för mycket träningsvärk. men jag var så duktig att stretsha så jag kanske inte ens för nått haha!! SPÄNNANDE!!!!

JAJA! enough om det.

dagen har varit rätt bra. vi hade 3 ledarskapspass på f.m sen så hade vi inget speciellt på em. så jag o jenny låg på 2ans internat och chilla, åt, pratade och hade allmänt mysigt. älskar sånna dagar då man bara kan slappa utan att ha något som speciellt att prata om eller göra..

sen åkte jag, lina o jenny in till stan för att gå på ett möte. efter det så tränade jag.. haha.

när jag kom tillbaka så hade jenny dansat balett med susanna, så dom var med rätt trötta i sina kroppar. vi 3 gick upp till 3ans korridor o såg på en sån jävla B-serie asså. sååå dålig.

nu ligger jag i sängen, redo att sova. vilket jag troligen ska göra snart hehe!


näradödenupplevelse

jävlar. det hade jag idag. jävligt äckligt. men fan va snyggt jag gick ;)

kvällen bjöds på; hårfärgning, nutella, rostat bröd, oboy, för stark saft (elin ;p), sjukt mycket kommentarer om artister klädsel, och gamla melodifestivaler och några eurovisions. vissa var riktigt hemska klädda asså. inte alls okej.

nej men nu blir det sängen. är sjukt trött egentligen hehe.

har färgat mitt hår svart hehe! hade det sist jag var 13 och var sjukt trött på mitt hår, så jag gjorde en liten förändring =)! riktigt fint! Tack Jenny :)! Men när jag kommer hem, blir det slingor igen :D! nice!


min tuss

anne skickade ett jättefint sms förut. gör så jag saknar henne ännu mera ♥!

hon är ju bara för söt hehe!



nu vill ALLA i vår klass att detta förbannade projekt ska ta slut. man vill bara redovisa det för att det ska vara över. och JÄVLAR vad vi ska fira. vi ska ha avskedsfest för Rosanna och Henke fyller år. och vårt projekt är över.
är en del. mitt mål är att va bakis på fredagen ;D! haha. vi är lediga då :D! och på den fredagen blir det med fest, för då säger vi hej då och går på lov :D


ikväll ska jag spela Mario Kart :D! för nu funkar mitt spel! Tack fina Johan :)!! Jag o zacka ska styra upp en egen OSturnering här på tvåan haha! ska bara få med fler folk. vi ska ha värsta OS myset här när det drar igång :D! så roligt att fler än jag tycker om OS =D! blir tidiga mornar o långa dagar. tidiga nätter osv! hehe! kommer vah elt slut, men det är det fan värt!

någon snubbe, johan, jag , madde o jenny hos lina o david! kosmos ;)!


nej nu ka jag iväg o träna bodypump. skönt o komma iväg o träna lite. släppa tankarna o tänka på något helt annat :D! nice nice!

tisdag fm..

jag har inte så mycket träningsvärk som jag egentligen borde ha haha ;p! men man känner ju i vissa delar av ryggen. ikväll hoppas jag på att få träna pump =)! beror på hur det går i projektet under dagen.

idag hade vi en mindre givande "lektion". Vi gjorde inget, förutom att få reda på att alla personer som skulle komma till oss idag är magsjuka o dylikt, så vi har typ egen arbete idag. och det vet vi vad det innebär; 13 - ? ska vi plugga.

jag o lennie kom överens om att vi ska ha boxning, med mistrar o skydd så klart ;D, på lördag eller söndag. så jävla kul :D! så dom som vill vara med, joina oss =)!

igår kväll hade jag riktigt mysigt. hade som vanligt tända ljus o mysmusik. Sen fick jag lite sällskap senare på kvällen och det är ju alltid mysigt! Men inser en sak; jag vill ha en ny säng. Jävlar vad ont i ryggen man börjar få. Ska se om dom har någon madrass som dom kan skänka mig.

Idag ska vi ha två grupper som ska ha deras ledarskapredovisning. ska bli roligt. lite annorlunda lektion, igen, och det gillas. få lite variation!

nej nu är jag suuuperhungrig och känner att jag vill ha något i magen. det får jag om en kvart =)!


jag o malin i backen :D!


måndag

YES! Jag kom iväg o träna idag! så sjukt stolt jag är över mig själv. nu kanske allt blir bra igen och jag får "tillbaka" min "standard" kropp som jag har haft sen jag gick i 7-8an typ. den har förfallit lite, mtp att jag gick ner i vikt men har gått upp 1½ kg :D!!! me like!

gårdagen var stillsam. hände inte mycket alls och motgångar vart det, men det löste sig väl. förutom mario kart som jag fick av zackattack, snäll som han är :)! det fungerade så klart inte, men det var väl tur, annars hade jag spelat det hela natten lång.

har varit ovanligt pigg idag. DET händer inte ofta ;)! kanske var för jag fick en sån jävla konstig start på veckan ;D! jenny o jag skrattade i 1½ timme förut. asnice. sen så gick jag o jenny runt och frågade folk vad man kunde guida om här i Kalmar. Funderar starkt på att göra min guide examen innan vi drar till London. För jag tror inte vi har så mycket att göra tills dess. Och sen när man har kommit hem från BERLIN, (praktiken o london), så kan man bara chilla, för då har man gjort klart allt innan =)! Låter som en fucking bra idé asså :D!

efter jag hade tränat, så satte jag, lina och jenny och pluggade. duktiga och flititga är vi :D! och så sa jag att jag ville gå ut på fredagen, men det fick jag inte av lina för hon sa att vi ska plugga hela helgen! haha! Ett slag under bältet ;)! nerå, det blir så bra då :D!

nej nu ska jag nog se klart på en film som jag prompt skulle se kl halv 1 igår natt :p!

hahahahaha denna bild asså!!! ibland får man bjuda på sig själv :D


design

diggar min nya design asså!

Grattis till Alex som fyller 24 idag. Gammal börjar du att bli ;)!

Min dag består av plugg men jag ska träna idag med :D :D! yey! Fan så nice =)!

jaa..

usch. jag skulle ha åkt hem i helgen. har en massa saker jag vill prata med folket hemma om. någon dag i veckan ska jag åka till min farmor o farfar och få lite kärlek där. halvvägs hem iaf. en liten bit. trodde inte jag skulle behöva åka hem i helgen, men jag hade fel. saknar ingen speciell hemma sådär, utan bara få komma hem till mamma o pappa o mysa.

sen saknar jag bea o ida en himla massa med. Bea är i Örebro och har precis kommit hem ifrån 2 månaders semester i Thailand. Ida är ända uppe i Umeå och har det bra. vill bara mysa med dom hela tiden.

kom till mig mina fina tjejer ♥!

Och då ska vi inte tala om hur mycket jag saknar mina syskon. Emelie har jag inte setts sen jul, så det är inte så jättelänge sen. Men min fina anne.. henne har jag inte sett sen typ slutet av november. och henne kommer jag nog inte att träffa på ett bra tag. typ maj eller något. Hoppas jag får min praktik i norrköping, eller någon stans där, så kanske hon hinner komma hem efter sitt jobb i Lindvallen. 

snart ska jag sova. så det blir en dag närmre tills jag får träffa alla underbara människor igen!

Såg på film med några kompisar förut och det var supermysigt. Dock hade Elin bara halva I love you man, så anders fick berätta slutet. Det var lite tråkigt men ändå lite komiskt!

sen när jag skulle installera Mario kart, så fungerar det inte alls. MOTGÅNGSSÖNDAG.


UrbanDictionary.com

hehe! där kan man slå upp vad som helst. Jag slog upp Sarah =):
Sarah:
A person who is very hot and has the greatest personality ever! In hebrew Sarah means princess. There for you should treat her as if she was one! Sarah is also a very irresistable person.


...

nu vill jag verkligen hem.


nu så

nu har jag en ny design =)! Roligt! Har fixat o donat i några timmar, men är ännu inte nöjd. men den får duga tills jag får ork och lust att fortsätta!

igår var en jättemysig dag. Jag har ÄN EN gång fått bevisat att jag suger på tvspel. men som sagt, jag är ju sjukt envis så jag ger ju inte upp. Att vara envis är en bra egenskap. men den kan även en sjukt dålig egenskap.

Det som inte var så mysigt, var att jag höll på o mysa med en av johans katter, helt plötsligt så "attackerar" den mig. Den högg mig med sin klo på mitt långfinger så jag började att blöda. Johan säger "hon leker ju bara". Jävligt rolig lek när blod finns med i spelet :p!

efter vi fått i oss lite käk, åkte vi in till stan igen. Kvällen spenderades med några kompisar hos johan o fredrik.

Det var supermysigt och jag körde även där tvspel, men gav upp och myste med deras katt, (som var snäppet mysigare än den andra som högg mig i fingret tidigare på dagen), de sista timmarna. vissa gick ut och tur att jag inte hakade på. var lite sugen, men men :D! Var mysigt att sitta kvar där med :)!

vad ska man göra i sitt liv egentligen. ska ju ut i arbetslivet igen tänker jag! Få in cash så man kan göra lite roliga saker. känner mig även stressad och sånt gillas fan inte.


och vårat projekt har vi äntligen fått tummen ur arslet och det går rätt bra nu :D! WE ARE ON THE ROAD PEOPLE! DET gillas dock ;D!


sen ska man hitta en plats i kalmar där man ska göra sin guide examen. känner att jag har börjat tappat intresse för denna utbildning. tur att den bara är på ett år, då kan man hålla ut. men tror det är fler än jag. dessutom hade jag höga förväntningar på den med som den INTE har upplet till och det är en sjukt stor besvikelse.


Nu börjar jag få ordning på min vikt med :D! yey! så nästa vecka, om det hinns så att säga, ska träningen bli en del av mitt liv igen :)! Längtar en himla massa o saknar det som tusan. så ska ta tag i det igen =)! om det hinns. har ju en del att göra!

Ikväll blir det mys hoppas jag! Hoppas även att en viss person kommer in till skolan, så vi kan se klart filmen hehe! myys =)!

annars har det inte hänt så mycket. hemlängtan och hunger känner jag nu. Så jag ska nog till Ica o köpa mig något gott. Är inte så sugen på något speciellt, så det blir väl en pizza ;p! men det är ju inte fy skamm det :D!



sommar ♥


FUCK

fuck it. usch. jag vill bli av med det nu. förbannade förkylning som jag vaknar med vareviga morgon. it sucks.

idag har jag varit ett vrak. imorse var jag segare än segast, men jag o lennie roade oss lite på närkinskans bekostnad när vi höll på med PA't ;D! så då blev jag lite gladare.

sen har jag kommit på att jag har så jävla mycket dålig musik i min externa hd, så jag måste radera sjukt mycket och det måste jag göra snart. typ nu.

"hej jag är en glad o positiv tjej som tycker om att..."
hahahaha

plugg

idag har jag, jenny o lina pluggat HELA dagen. 9-21. Bra jobb om jag får säga! Väldigt bra! Fått mycket gjort.

nu är vi så fulla med siffror och allt så huvet håller på o spräckas. ska lägga mig snart känner jag.

funderar på o ladda ner mario cart på min dator. skulle va nice. eller kanske till min mobil? det lär ju finnas.


nej nu snurrar det rejält här., skönt att det är fredag imorgon. vila upp sig lite. vet dock inte vad som sker i helgen. massor som ska åka hem. jag skulle med vilja det. har en sån fruktansvärd hemlängtan. enorm =/.

nu ska jag prata med min farmor och farfar =)!! saknar.

sover

tror jag sover med öppna ögon ibland asså. så nice det hade varit om man hade kunnat det. sova lite här och var. en liten powernap på nån minut då och då utan att någon ser't.

hostar, nyser och tampas med min trötthet dagarna i enda. mindre upphetsande. tur jag har sånna fina vänner ♥!

vi skulle ge feedback idag till tre klasskompisar. det var intressant. och rätt mysigt med. man behöver få det ibland, positiv som negativ, för att kunna växa som människa. sen är det bra att kunna ge feedback med.

känner mig rätt seg asså. säger som jenny o tror att jag kommer att bli sjuk snart. känner det i kroppen. får inte bli den 18e. då går jag upp till skolan hur fan jag än mår. då är det redovisningsdags!

VILL BLI FRISK SÅ JAG KAN BÖRJA TRÄNA!!!

komsi komsi


mohahaha

jag o ina fick hela våran klass att ha träningsvärk idag =D! Mission complete ;D! inte alla men många!! sånt gillas hihi!

seg dag idag. trött. hängig. ont i halsen. allmänt trött på denna kurs och all stress.

ska inte plugga på lååååååååång tid. om ens mer i mitt liv. usch o fy säger jag bara.

mitt i natten

orka käka kina mat mitt i natten. eller klockan var väl halv 1, men det är rätt sent hihi!!

idag har vi haft wen masa ledarskapsprojekts reodvisningar.
malin o sara gjorde ett par samarbetsövningar med ögonbindel. man skulle känna igen varann på deras händer. det var mysigt o spännande.
rosanna o jessika höll i ett easy line (yoga o pilates). det var mycket mysigt med tända ljus o grejer.
sen höll jag o ina i ett styrkepass. fick se dom små liven arbeta lite med sina muskler. det var jobbigt hehe.
och sista passet höll linnéa o jenny. dom körde en musiklek. det var roligt :D! Dock så kom inte jag, lennie o emelie så högt upp i rankingen, men kul hade vi :D!

nu ska jag, lina o jenny plugga. och inte lite heller.

jag har sån huvudvärk så det känns som det ska sprängas snart . inte okej. ska ta en till huvudvärkstablett så jag kommer igång. kanske inte var så smart av mig o hålla i ett styrkepass, men man sviker ju inte sin kompanjon :D! och så tycker ju jag att det är roligt med :D! men imorrn kanske det kommer en smäll..

ikväll är det öppen scen. intressant.

nu fryser jag, så nu ska jag ta på mig mer kläder o bege mig till min fina tjejer som väntar på mig =)!


bästa på länge!!!!!!

Till: Pappa
Sms: Mms: Bild på min rumpa i string. Text: Om du får välja så blir det baken i kväll va?
Svar: Vill inte att du har besök i kväll. Jag ber mamma ringa dig

Förklaring: Skickade inte till min pojkvän som jag trodde utan till pappa som skämdes lika mycket som jag när vi träffades

/Lill

mysigt

nu har jag det nästan lite för mysigt! ligger i min säng, tända ljus, mysig härlig soft musik och har det allmänt bra :)!

usch

jag har verkligen en bad hairday idag asså. det är inte okej. men så går det när man duschar runt 24.00 och lägger sig med blött hår ;p! nej usch nej.

kom på att jag somnade på nån sekund i natt. vart så sjukt trött. var väl all mat som jag tröck i mig!

- moget o dra eddie murphy skämt så här sent på natten!
hahaha zackattack då! du har mycket att lära ;D!

imorgon ska jag o ina leda ett träningspass för vår klass :D! ska bli intressant att se dom små liven kämpa lite :D! och att hålla i ett med =)!

nej nu ska jag spela bubble bobble :D!!!! det är ju bara för roligt för att spela asså!!

sämst

Jag har kommit på en sak och massor med folk kan instämma. jag är sämst på tvspel. spelar ingen roll vad jag spelar, jag är verkligen dålig. men jag är ju så fucking envis, så jag ger mig ju inte i första taget. inte i andra, tredje, fjärde heller ;p! nej fan jag ska spela asså. galet envis. jag tycker ju att det är roligt. och jag bjuder ju på mig själv! haha aa.. sinnes =D!

jag ska fan bli bra i tvspel, så dom jag spelar med får nått motstånd. igår körde jag o johan Tekken, Mario cart o supermario på Wii, men fan va jag är dålig. men ett gott skratt fick vi allt =D. eller många ;p! men jag vann faktiskt i Tekken några gånger, sen råkade det bli hack i skivan, inte mitt fel dock, så jag fick inte visa min skills så många gånger. men nästa gång, då jävlar. ska jag visa att jag kan det. Dock är det sjukt mycket tur på det spelet, men men! jag har väl tur i Tekken isf =)!!

Igår åt jag o johan Kinamat. SJUKT gott. Sen så skulle vi ha extra mycket friterade räkor, 8 st. Jag hörde 100 kr fel o trodde han sa 25 kr, men det i själva verket var 125 kr ... galet fel hörde jag om vi säger så. så vi fick ju betala. Dom kostade mer än varmrätten ;p! sick asså. dom var inte speciellt goda, men bara för dom var så dyra så skulle vi äta dom med kärlek :p! men va fan =D! dom var dyra iaf ;)!!

Hade en supermysig söndag :)!! Avslappnat och mysigt! Så ska alla söndagar vara! Hade inte så mycket måndagsångest som jag brukar ha ;D!
- Kan Ann Ahl kommer till receptionen? Inga Wenner väntar där ;D!
hahahahahaha!!!
- Hej jag skulle vilja ha en annanas... och en kyckling.. asså en annanaskyckling!


idag hade vi Mayo! en riktig skön lirare :D! Han gjorde ett trick på oss och alla vart helt WOW hur fan kunde du veta det? ja ni vet hur man reagerar på trick ;)! Men det var inte så svårt som man trodde! skulle kunna visa det faktiskt :D!

sen hade vi Spiros i budget. man behöver inte göra det så komplicerat för sig själv. det är ju rätt logiskt egentligen. När allt blir förklarat ordentligt, så förstår man att det gäller bara att tänka till :D!!! det ska nog bli intressant.. gäller bara att ha huvet på skafft!

Hade typ ingen röst idag på Mayos lektion, så när jag skulle presentera mig, lät det väldigt lågt o väldigt risigt! läskigt asså. hade inte så precis på morgonen, utan kom efter typ 10 min vi började vår lektion. men nu är den tillbaks :D! så nu kan jag prata o skratta igen, högt o mycket :D!

nej snart ska jag äta, men först ska jag spela lite "minnen"spel från i julas, Ancient Jewels! Lagt ner på tok för många timmar på det egentligen ;)! Men men!

Ha det så bra allesammens :D!



RSS 2.0