myslördag

igår vart det myspys vid josefins utegård!! Alla som ar där grillade utom jag som käkade pizza. Alla drack utom jag som drack vatten eller inget.
Sen när jag kom hem, så frös jag som ett as och trodde jag hade feber. Sen hamnade jag i koma under natten. Inget kunde väcka mig ;p! Stört hur djupt jag sov. Men det var rätt skönt!! Vaknade kl 7 o va superpigg. Sen så somnade om o vaknade enda till 13. MEN när jag vaknade hade jag lite feber. Suck. Hoppas jag blir frisk veckan.
Så nu blir det o ligga i solen o bli frisk.

solade igår rätt länge o ser skillnad redan ;D! Men jag kommer va ute i solen länge när vi drar till usa, så känner ingen press att jag måste ligga i solen bara för att det är sol =)! Känns det rätt skönt!

Idag är det mors dag! Så då blir det jordgubbar i solen säkert :D!!


stekigt

underbara sol :D! har legat o pressat nu ett tag, men det är fruktansvärt varmt att det inte är så skönt o sola. Får pressa under veckan så jag inte är en blekfis i Usa... Hoppas inte att alex är så brun :p! får sitta breve hans bror så jag ser ut som en pepparkaka hihi ;D!

ikväll blir det grillparty hos josefin! Ska bli skitkul o träffa girlsen igen! Va länge sen :)!


My love!

Alex är min fina man :)! Vi är inte gifta, men han är min man ändå! Har kallat han det länge. Är så glad att jag har han! Vet att vi har bråkat en del o så, men vi har kommi töver det :)!
 Älskar dig väldigt mycket! Hoppas du vet det ;)!!! Och alla andra :)! He's mine :D!

Nästa lördag, 6/6, åker vi till Usa, och vi ska ha så mysigt! Kommer hem igen 22 lr 23 juni. Det kommer bli underbart!

my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love never
enough
love


jag o alex i förtrollade Paris ;)

ny design

håller på o mixtrar lite med min design :D! Inte alls klar, men tyckte den där bilden, ringen, är rätt cool :)! Tacka vet jag photoshop!

nej efter ne lång dag o lekar med lilla skitungen assar, så blir man rätt trött, så nu blir det sängen! Måste se lite scrubs. Har en scen i huvet, som jag bara måste se ;)!

Kommer bli tomt i natt eftersom min man o jag inte bor i samma stad o kan komma till varann sådär smidigt o mysigt på kvällarna som vi kunde förut. Men så är det! Får väl somna med nån kudde i famnen eller nått hehe!!

Men innan det ska jag ringa gulleva :D!

god natt*


är en ful ram runt, men orkade inte fixa det när jag såg hur cool den var hehe ;p!

Läkarbesök

Idag, om nån timme, ska jag träffa min läkare. Ska bli mindre roligt. haha. nerå :D! Ska väl mest prata om att jag ska iväg o att jag vill ha massvis med medc! Det är ju alltid trevligt att öka på sitt medcförråd :p! Har ju en del hihi!

Igår lekte jag med assar, den där lilla killen jag ska va barnvakt åt . Vi va i Vasaparken o han va helt lyrisk hehe! Sen när jag kom hem käkade jag kakor o såg på Desperate housewives! Myyys!

Innan jag somnade så tänkte jag på hur coolt det skulle va o klona sig! Hehe! Tänk om jag lyckas göra det nån dag. Va häftigt det skulle va ;D!

Nu lyssnar jag på lite chill musik innan jag ska hoppa på min cykel o cyckla till Vrinnevisjukhuset!

Nej, nu ska jag sätta på ännu bättre musik, Beyonce Halo. Den är fortfarande jättevackare :)!

Puss


Bröllop

I helgen var jag på bröllop! Min kusin Stefan och hans Lina gifte sig!

Vi började med att åka båt till ön där dom skulle vigas. Jag träffade en hel del människor som jag inte har träffat på många många år! Det var supertrevligt!

I acapellat, så var det oerhört fint. Lina hade en jättefin klänning o hennes långa hår hade skruvats ordentligt. Jättefin var hon. Hon överraskade alla med att sjunga solo till stefan. en låt som hon hade gjort till han. Jättefin och msig låt. Folk snörvla sig o ögon vart tårögda. När dom hade sagt ja, som tur var gjorde båda det ;), så bar det iväg på en båttur igen!

När vi kom tillbaks från ön, åkte vi till partyt. Där gick vi en tipspromenad och jag delade ut små påsar med ris i som vi skulle kasta på dom när dom kom hem ifrån bilturen runt om i Söderköping. Man fick inte kasta på dom på ön, för det var fågelreservat typ!

Vi åt sån jävla god mat, så man ville aldrig att det skulle ta slut och jag har aldrig ätit så sakta ;p! Men när jag såg att alla hade ätit upp, så fick jag skynda mig på med min mat :D! Var så trevligt folk omkring mig, så jag hann typ inte äta ;D!!

Sen sjöngs det, talades det, skrattades det :D! Var ett jättefint bröllop! Min föräldrar var toasmasterspar! Dom gjorde ett jättebra jobb :)!

Sen öppnades baren och musiken spelades. Var sjukt bra stämmning och alla var så glada i hatten hihi ;D!

Sen runt halv 3 åkte vi hem. Trodde inte det skulle bli så sent hihi! Men har man kul, så har man! När vi kom hem slocknade jag direkt. Vaknade av att jag hade min laptop i knäet, så den la jag bort,  o somnade direkt igen!

Söndagen sov jag väl 70% av hehe! Alex kom ett tag o vi myste lite! Så mysigt att han kom till mig min älskling :D!!

Idag är det måndag och idag fyller min pappa år :)! Vi käkade på Harry's förut. Mumma!




ett underbart bröllop ♥

förberedelser

Nu har jag precis slagit in paket, målat Nygifta på en skyllt, hängt med mamma o shoppat en massa. Ska sen måla på nytt på skylten. hatar o pyssla o så, men måste man så måste man.

Igår kom alex hit o så mysigt det var :D! Har inte setts sen i onsdgas + att det va superlänge sen vi sov tillsammans, så det va sjukt mysigt :)!! Sen imorse blev det stress iväg för han, som vanligt.


Imorgon blir det stan för hela slanten. Sen blir det att resa bort till söderköping ett tag o hjälpa till o fixa det sista till börllopet som är på lördag.

Den 1 juni så öppnas annes o idas stall lekis på Mogata. Åk dit o rid på små shettisar och mysa med alla djur =)!

Nu ska jag käka lite :D! Det kan bli rätt så nice ;)!

hellu!

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Vackert! Hon är duktig den där Beyoncé ;)! Skulle velat ha gått på hennes konsert faktiskt..

Sitter här o chillar lite. Rätt tråkigt väder ute och emelie har åkt, så då blir det lite mer tråk hehe.

Va på ett möte idag och jag har aldrig träffat en tråkigare människa. Snälla nån, lite mindre energi kan du väl ge gruppen? Somnar när man tittat på han.
A - "Vad är kul i ditt liv?"
B - "Nej inget speciellt"
A - "Så inget är roligt i ditt liv"
B - "Typ inte.."
A - "Inte o köra bil lr nått sånt?"
B - "Jo kanske det *rycker på axlarna*"
Drog en djup o ljudlig suck o skaka på huvet. SUCK hur tråkig får man bli? Booooooooooooring. Vet inte om man ska skratta eller gråta.. Tur att inte jag är sån :D!

idag kanske min man kommer hit o myser med mig! Skulle va oerhört mysigt!

Igår var jag, mamma o emelie o hälsade på min kusin med familj i söderköping. Vi satt o höll alla barnen i knäna o såg på när en enis Anton inte ville äta upp sin macka, utan ville ha kladdkaka som alla andra. Men det fick inte förns han hade ätit upp sin lilla lilla macka, som han till slut gjorde!

På lördag ska jag på bröllop. Dom vi va hos igår ska gifta sig och det ska bli sååå mysigt o romantiskt hehe! För brudparet asså ;)! Nu hoppas vi bara på att det ska bli fint väder, så vi slipper bli blöta o alla frisyrer blir förstörda! Så vi år hålla tummarna o inte döda nåra spindlar ;)!




bäbis!

jag har snart sånna här i mitt rum igen :)!


ni kan inte förstå hur små dom är =)!!

Tisdag

Imorgon åker emelie hem.. Så tråkigt.. Undra när vi kommer att ses nästa gång.. Hoppas det inte dröjer 5 mån.. Har ju ditt spel och tror att du vill ha det nån gång i sommar ;)!

Idag får vi se vad som händer. Ska träffa Assar, en 2årig liten sötsak, runt 16 o sen ska jag kanske ner med mamma o emelie till söderköping och hälsa på min kusin + familj, dom som ska gifta sig. Emelie har inte sett deras nya prinsessa :)! Så då ska jag försöka hinna med det och sen kanske träna. Var helt slut igår när jag kom hem från träningen. Länge sen det var sååå jobbigt. Shit. Trodde aldrig det skulle ta slut det där passet ;)! Gäller att träna ordentligt nu innan Usa..

Igår fyllde jag i ett frågeformulär, ang usa resan, får att se om jag kommer in i landet och det gjorde jag! Sån tur. Lite pinsamt annars ;)!

Nu har jag satt på lite Spotify, har blivit laglig (!), och då har jag satt på Hanson ;)! Ska nog köra 90tal =)! Då man var ung och inga problem fanns. Kanske lite Spice girl med! 80 o 90 talet is the shit ;)!

Drömde inatt att jag hittade min riktiga pappa i en skolmatsal haha! Senare så planka jag, pappa och anne på en buss och så hoppade vi av när vi skulle, fast busschauffören sa att vi fick åka en hållplats.. Buuusigt!


pappa!

Kalmar...

jag bröjar bli nervös redan nu ang Kalmars flytt..
Kommer sakna alla rätt så mycket ;)!

Men nu ska man ju tänka på allt som ska med.. Gäller att tänka på det nu, för sommaren har en förmåga att gå rätt fort! Så allt ska tänkas ut :)! Bredband, abonnemang, saker som ska med, saker som inte behöver följa med..

Men jag skulle vilja ta med mig alex faktiskt :)!!


Västervik

nu i veckan har jag vart i västervik. rätt nice. softat hos farmor o farfar. sen kom min fina syster ifrån gbg upp!

Kom in på skolan i Kalmar! Så nu i höst blir jag smålänning :)!! 1 år turism utbl på Högalids folkhögskola! Så jävla nice asså!

Träffade alex nyss :)! Hur mysigt som helst. Har inte träffat varann på länge, så det var oerhört mysigt!

Snart får mina chinchillor bäbisar! Supermysigt

alex > säger: för det är dig jag älskar
Sarah | säger: sönt o höra!
Sarah | säger: att du inte har ändrat dig
alex > säger: aldrig

Gulligull hihi!!!

lördag

Min lördag var rätt rolig! Grillade lite med grannarna o hade väldigt trevligt! Men partysugen som jag var, åkte jag till mina söta tjejer som va hos august! Där vart det singstar o träningssnack! väldigt trevligt! Sen åkte vi ner till Palace.. Det var rätt roligt, men det vart sjukt segt där mot slutet.. Var rätt seg där! så jag åkte hem.. Hade ont i mina fötter, så jag lyxa till det lite med en taxi ;)!
Synd att inte eva och evelina hängde med ut.. Hade vart roligt! Men vi sjöng/skrek o dansa loss!

Idag hängde jag faktiskt med mina föräldrar när dom spelade golf. Var riktigt trevligt faktiskt!! Ska åka iväg från Norrköping nu ikväll. Om 2 h med andra ord. Åka ner o hälsa på min farmor o farfar i västervik =)! Imorgon ska jag till Kalmar på en skolintervju! Sjuuukt nervös är jag.

Snart ska se när Sverige vinner mot Usa än en gång ;D! Skulle va rätt nice!!

Oh va jag saknar alex.. stört.. träffa han senast i torsags, men saknar han jättemycket redan! Det är en vecka kvar tills vi ses igen! Hoppas den går fort!!!



mm

ja ni. träningsvärk kallas det va? hehe!

Igår, fredags, umgicks jag med söta lilla Assar och hans mamma. Vi var i lekparken hela eftermiddan o han hade så ro.igt. Gunga han massor, så man själv vart lite små yr. Sen fikade vi på Abborreberg. Borde va där ute oftare. Det är jättefint där!! Sen så åkte jag hem o käkade lite mat..

Hockeyn var igår med. Sverige spelade bra, men förlorade. Det var synd, för det hade vart roligt om vi kom till final. Men nu blir det usa om en bronsmatch. Skulle va kul o åka hem med nån medalj..
Får se om jag kan se den matchen. Har fortfarande inte köpt min biljett tills imorrn, ajabaja. Har helt enkelt inte hunnit.

nu ska jag upp o sen fhv åka ner o handla en biljett. Börjar bli riktigt nervös nu inför måndan..

såå ja

äntligen tog jag tag i träningen! Såå nice! Imorgon kanske det blir spinning sen Rumpa/Lår i 25 min! Får se va kroppen säger! Nu är iaf min kropp mörbulta o helt urpumpad.. Tur att man får chilla ner med lite hockey ;)! Snart kommer alex med! Mysa lite med han innan han drar till Berlin över helgen!

Nollelva

nollelva har många roliga vimmelbilder må jag säga ;D!!

Den bästa jag såg, blädra igenom rätt många månader, var denna; http://nollelva.nu/vimmel/vimmel4_09/index.html
Den slår nästan allt! och nej, det är inte alex längst bak!! hihi! Jag ska aldrig vara med på Nollelvas bilder. Då får jag igen ;p!
Gillar Simons ögon ;)! Synd att bilden inte har roterats ännu!

Idag kör Sverige kvartsfinal mot Tjeckien. Kommer nog missa lite, för jag har legat på latsidan denna vecka med min tärning, men ikväll ska jag träna! Annars bestrffar jag mig själv med pizza.. Det är ju dock rätt gott, men man ska inte äta det ;)! Har ju ingen viktproblem, men man vet aldrig. Det kanke kommer om 20 år ;)!

Nu ska jag ner på stan o köpa mig en biljett som ska ta mig till Västervik på söndagkväll!!! Ska till Kalmar å måndag för skolintervju. Kan man bli mer nervös eller.. Oklart.

Nu är det inte ens en månad kvar tills jag o alex ligger o glassar vid poolen med en exotisk drink. Kanske en frozen strawberry daiquiri. Hoppas inte svininfluensan blir värre. Då får vi se om vi kommer iväg. men det hoppas vi att vi gör :D!





Min dag och söndan

Igår så myste jag o alex. Först var vi hemma hos mig och mina släktingar kom! Då diskuterades det bröllop, farmor o farfars födelsedagsfest, min navelhistoria ;p, ja lite allt möjligt som dök upp!

Efter ett par timmar åkte alla hem och jag gick o la mig o vila. Somnade till slut!! Såg när Sverige vann ,det var nice ;)!

Runt 20 kom alex och hämtade mig. Vi hade bestämt att vi skulle köpa med mat ifrån Athena, han bjöd :)! Sen att vi skulle se en film! Det vart oxfilé, mumma, och Cloverfield. Filmen va sådär, men maten var mycket god :D!

Ikväll kommer han till mig och då ska vi mysa lite han o jag :)!

Idag fyller jag som sagt var år och kom nyss hem i från Oleary's. Mycket äta ute och då blir det extra mycket träning denna vecka hihi! Nerå! Är ingen sån som måste träna bara för jag har ätit extra mycket. Men dock ska jag börja springa faktiskt :)! Tycker det är såååå tråkigt, men nu när vädret är här och jag har Twilight på ipoden, kan man faktiskt unna sig o springa nåra minutrar! Det är ju rätt skönt när man är klar. Har kass kondition, så det kan va kul o ha den med ;)!

Nej nu ska jag lägga mig på min säng o smälta maten lite :D! Hoppas på att det går bra för min man som flyttar från Norrköping idag.. Distansförhållande.. Inte så långt, men ändå. Och om jag kommer in på en skola i höst, så blir det fan långt asså.. Men då är då! Nu är nu och nu :)! Snart ska vi till Usa med! Om inte influensan blir värre, vilket vi inte hoppas på!


GRATTIS

Grattis Sarah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack mig själv!!!

Idag fyller jag år!!! Ska bli rolig! Nu ska jag upp och käka frukost, sen ska jag åka och köpa mig en kamera :D!



snart.....

snart så :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



sunday

idag kom min farmor o farfar upp till mig o firade mig lite! Sen kom också stefan o lina med barn! Det var mysigt!

Pappa o jag såg när Sverige spöa Schweiz i hockeyn! Nice!


Snart ska jag o alex gå ut o äta =)! ska bli mysigt! En födelsedagpresent från han till mig :D!

min valborg

min valborg var rätt rolig!

Jag anne o ida åkte runt i stan o köpte lite käk till kvällens grillning. Efter mycket om och men, så började vi äntligen o grilla. Mat var väldigt god, förutom min bit som var röd längst in hehe! men jag fick i mig den och mådde bra! så då gjorde det ju ingenting.. men a, så efterdet så gjorde jag iordning mig innan jag stack över till Holma o co!

Hos Holma var det full rulle och folk va jätteglada o trevliga! Sen spilldes det och en hel flaska vin gick sönder och hälldes ut på glasbordet.. Men folk deppade inte för det!

Efter vi hade fått i oss en del, så bar det ner till Palace. Jag, alex o joni hade en jävla tur att min mamma kom precis när vi skulle börja gå! Snäll som hon är, så skjutsade hon ner oss och vi kom ungefär samtidigt som alla andra :D!

Inne på Palace var det inte så mycket folk till en början. Men vi kom vid typ 23.30 eller nått sånt, så vi får skylla oss själva! Men billigt var det! Sen så gick jag runt lite på palace och det varlänge sen jag kände mig så ensam där inne . Visst fanns det folk som jag kunde prata med, men det saknades nån.. alex var där, men han var så borta ås an kunde man inte prata med.

Runt 1 åkte jag o alex hem till mig. Min mamma kom än en gång o hämtade oss! Eftersom det händer typ en gång om året att hon hämtar, så tyckte jag att hon kunde ställa upp ;)!

På morgonen sen vaknade jag och mådde bra. Det var länge sen jag vaknade upp efter en partykväll o mådde bra!

På kvällen sen kom eva och vi myste lite. Det var länge sen hon o jag bara var o slappa. Vi såg reprisen på Bog borther ;p! Diskuterade en hel del knäppa saker, vi som känner oss vet vad vi kan diskutera =p!!

men men! Nu är det lördag och jag mår bra :D! Ska upp snart o äta lite, sen ska jag hjälpa till o täda ur alexs lght. Han flyttar till Lkpg i helgen, så då frågade han om hjälp. Klart man ställer upp! Rille ska med hjälpa till! Kan bli rätt kul!

aja, nu ska jag upp o käka frulle ;D!

RSS 2.0