What a night!

Jäääävlar vilken kväll det vart i lördags asså!! Shit :D!! Det var ruskigt roligt!

Vi började förfesta lite hos emelie, som hade lite kalas! Jag korkade upp min Chapel Hill, eller vad det nu var jag drack, runt 18.30, sen var den slut! hann inte dricka så mycket, för vi rog rätt tidigt. Men hela flaskan, sen typ ett glas vin eller nått. Det är rätt mycket iaf hahaha!!

Sen åkte vi taxi (!) in till stan! Emelie bor i Bergsjön, så det är ju en bit att åka, men det blev så iaf ;D!! Vi knallade iväg till Trädgården!! Jävlar vilket drag det var där! Man kan säga att det är som otten och Trädgårn (i nkpg), tillsammans!!! Vi dansade och hade kul ochdet var DÄR jag drack allt. Kändes som jag 1. köpte upp hela baren och 2. Drack upp hela baren. Ja jävlar! Vi skrattade, spillde öl/vin/drinkar, skrattade ännu mera, tog kort, skrattade, dansade. Var rätt så kissnödig, men jag ville inte gå på toa för jag hade så kul. Men till slut var jag tvungen :(.

Till slut var jag helt slut i mina fötter, så jag trodde dom skulle krossas.. Så jag emelie och tommy knallade till ett kebabställe. Där ifrån tog vi ännu en taxi hem!

Väl hemma så fnittrade vi rätt skapligt och vi kollade på bilder och hörde när tommy mitt i en mening helt plötsligt somnade ;p!! Runt 6-7 gick vi o la oss och när jag ringde alex runt 12-13 så var jag fortfarande lite lullig!!

Sen heeeela söndan låg jag o emelie i soffan och bara myste!! Käkade chips o dip till frukost/lunch/middag!

Ja det var en asrolig lördag!!! Vill väldigt gärna göra om det ;D!!! inga problem när man har en syster som bor i gbg, då löser sig alltid allting :D!!!


Carl Einar Häckner och 25 årsfest!

Igår var jag och min familj på Liseberg! Vi stod i Balder kön i en timme, men det var värt det ;)! Så roligt! Carl Einar Häckner såg vi med! Fan vad jag garva! Vilken trollis han är asså! Grym snubbe! Fick även hans autograf ;)! Var jag lite småstolt när jag gick där i från att jag hade vågat gått fram till han :D!!



Sen gick vi till en liten resturang och tog en öl innan vi gick in på resturang som vi hade beställt mat på!


min goda mat med en massa musslor ;D!!!

Efter all mat och var det nu var, så åkte jag o emelie hem! Vi satte oss i soffan och bara slappade. Spelade lite spel på nätet mot varann och jag, som vanligt, förlorade det mesta!

IDAG däremot blir det partaj! Vi ska till Trädgården, för jag har hört att det är bra drag där! Tyvärr blir det inte nån Singstar, vi får sjunga utan det helt enkelt ;)! Jag har laddat min mobil, min kamera och tagit bort alla bilder på den med! Så nu blir det kalas!!! Synd bara att det inte vart ölbrännboll! Hade vart roligt. Men vädergudarna tillät inte det idag!!

Nu ska jag göra iordning mig, för jag o emelie ska korka upp snart! Har köpt Charpil Hill, eller hur det stavas! Ska bli nice ikväll ;D!!


update

Jag har en engelsk/svensk blandning nu för tin.. Undra varför det är så. Var på Grillfest och där var det britter, kan det bero på det? Ingen aning, men det är rätt roligt :D! Framför allt när man vet att en som bor i London, gör ungefär samma sak ast här i sveirge hahahah!!

Förra helgen var GALEN! Riktigt jävla asroligt!! Shit va vi röjde asså.

Började med att Bea hämtade upp mig och vi åkte längre och längre ut på landet. Väl där så chillade vi lite och pratade lite med folk.

Under dagens gång så kom fler folk. Vi åt, DRACK fruktansvärt mycket, skrattade nästan 99 % av kvällen, dansade snurrdans (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8..... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, men oftast bara till 8 ;p), vi skrek-sjöng till Queen och ALice Cooper Poison, såg på när bea SPÖADE alla i limbo (läskigt vig hihi ;p), nakenbad för vissa och KUB såklart :D!! Jag gjorde så vi vann en gång faktiskt! Sen vann ju mitt lag 3/3 med ;)!! Bästaste laget!!

Sen efter ett tag gick vi tillbaka till huset och jag satte mig vid min plats och såg att jag hade en egen liten bar. Underbart ♥!

Under kvällen fick jag väl inte för roliga sms av alex direkt ;)!! Men vet ju att han inte menade allvar! Läste dom inte riktigt, eftersom jag hade fått i mig ett ex antal cl sprit. Det slutade med att alex och martin tog taxi dit ut, v husby/gårdeby, kl 4!! Japp!
Sen drack jag den äckligaste drinken jag någonsin smuttat på! Usch. var väl 70/30 eller nått.. Men den var gjord av kärlek ;p! aa tjena! Den satt där den skulle iaf ;p!


Vi satt där i vanlig ordning och drack och pratade svengelska.. Somnade väl runt 7-8 kanske! Sista bilden på min kamera, vilket lbev en del, var kl 6.10!

Dagen eter tog sig Yonas en liten öl och satt och rökte hela dagen. Folk kom ut med mat och cigg till han! Han såg ut att ha det rätt nice där i sin fåtölj! Folk kom o gick till han! Han var den enda som tog sprit den dagen. Dom som var där, framför allt Patti, var rätt sega!

Runt 17 kunde vi åka! Då kunde bea köra trodde hon.

Det var en sjuuuuuuuuuuuuuuuk kväll och folk deckade överallt! Stört!

Nu har alla nyktrat till iaf och vi på dom platser vi ska va på haha!! Inte jag dock som är i Gbg och hälsar på min syster som fyllde 25 igår!! Mamma, pappa, jag, emelie och Sofia (mli kompis), gick o käka på en fransk resturang. Fy fan va vi åt och jävlar vad mätta vi var. Satt väl kvar nån timme extra för vi kunde knappt röra på oss ;p! Aa stört mkt mat aså. Så nu på morgonen är man väl inte direkt hungrig.

Idag ska vi gå på stan och shoppa lite. Sen ska vi gå lite på Liseberg sen se Carl Einar Heckner! Ska bli mysigt. Sen ska vi käka på Gondola!

Men nu är det iaf dags för mig o äta frukost, även fast jag inte är ett dugg gsugen på det ;p!!


här kommer nåra bilder från lördagen! haha!

min drink ;p

minnet sviker ibland!

Kom på att jag o alex firade 2 år o 9 månader i tisdags!! Men vi gjorde inte något jättespeciellt!!

Igår åkte vi ut till landet och hade asmysigt! Vi käkade god mat, förlorade i olika spel och hade det bara sååå jätteskönt!!

Jaaa.. jag älskar verkligen alex :)!!




bad och sol ibland! och inlines..

Kom nys hem ifrån Larsson casa! Var där med bea, matte o matte (larsson)! God mat och skön pool och stekar poäng delades ut för jämnan! Bea vann ;)!

Ikväll blir det lite grill förmodlingen och kanske nån öl med bea o co! Sen blir det hem o nana :)!!

Köpte ett par inlines idag!! haha gudars hur ska detta gå :o?????? Har kass balans och är typ rädd för att skada mig! Men började med o köpa dom ,sen får jag köpa skydd o hjälm (!) om jag vill ha kvar dom.. Men man ska inte ge upp så lätt.. Vilket jag troligen kommer att göra, men jag ska fan lära mig åka asså! Kan bli en smärtsam slut på sommaren ;p!!!
Fina var dom iaf =)!!

Nej nu ska jag göra iordning mig till kvällen!!


jag om några veckor ;)!

Västervik

Denna helg har jag spenderat min tid i västervik.. Hann med Visfestivalen med och den är ju alltid rolig =)!!

Fredagen var mest rolig.. Då var det mest drag på allt o alla! Jag o Anne hade en jättemysig och rolig helg i Vvik! Ska göras som, som alla andra år ;p!

Men mest saknade jag alex i vvik faktiskt. Va så mysigt när han kom hem  i söndags och vi bara kramades o höll om varann!! Så härligt =)!

I morgon kanske jag ska träffa sofia. ska ringa henne imorrn o se om hon har tid, som hon sa att hon hade i förrgår hehe!
Ska även hämta ett packet, där min jacka + smartcase ligger i. Shit, va en jävla tur att jag inte hade mitt kontokort idag asså.. Va väldigt väldigt väldigt nära på o köpa en mini pc.. Tycker dom är så charmiga och smidiga. Ska nog köpa en! Smidigt o ha när jag åker hem över en helg när jag bor i Kalmar. Men få se!

Flyttar om typ en månad! Rätt spännande. Drömde om första veckan i natt.. haha! Kände då att det gäller att hänga på från början, annars har man typ ingen gemenskap i klassen! Men så lär det inte bli!

jag hade en kompis en gång

hahahaha ;D!! roar mig själv lite ;)!!

Var på stan idag med Bea!! Vi år lite o hade det mysigt, sen gick vi en runda på stan! köpt ett par jättefina adidas skor idag ;D! Bea sa att jag passade i dom, så dom köpte jag dom ;)!
Prövade ett par converse med, men sen gick jag o bea vidare o då hittade jag dom här nya! passar fan i converse asså. borde köpa mig ett par! Synd att dom kostar så mycket..
skulle ha köpt ett par i usa där pengarna är som monopol pengarna ;)! osis!
Lovade även Bea att jag skulle ha lärt mig åkt inlines tills hon kommer hem ifrån london... får se hur det går med det haha! satt på mig en idag o vingla som bambi, medans bea åkte runt lite i Stadium.. ska fan köpa all skydd som går att hitta! om det blir av...

ikväll då.. ja får se vad kvällen erbjuder. är lite trött om jag ska va ärlig.. somnade väl runt 3 gick upp halv 9! tränade förut med.. har hållt igång sen dess..

men nu blir det nog lite mat!

skorna ser lite killiga ut ser jag.. men äsch ;D!

trött

aa jag är så jävla trött asså.. inte många timmars sömn inatt alls.. somna kanske runt halv 3 o gick upp vid halv 9.. uscha... så nu är jag hemma igen o ska göra mig en smarrig frulle på balkongen ;D!!

hade jättetrevligt o roligt igår, men det vart inte lika sent eller lika mycket alkohol som sist ;p!  men mycket skratt :)!

ska nog lägga mig i parken o bara njuta av att det äntligen är sol ute igen ;)! Hoppas den håller sig framme tills söndag! Blir ju västervik i helen och det är inte roligt där om det regnar... men det blir inte roligare än vad man gör det till ;)!!


comviq abonnemang!

nu har jag skaffat ett nytt abbonemang! Äntligen får jag tillbaka abonnemang :D! Men denna gång ett sjukt mkt bättre än det förra jag hade. Det sög verkligen, Usch.. Danny lurade på mig att det skulle bli billigt ;p! en bra säljare är han allt ;p! men det vart skyhöga räkningar, men denna gång då jävlar ;)! Comviq pott. 169 kr som jag får ringa för hela beloppet och 69 kr extra för 3000 sms till alla. Rätt nice om man säger så. Eftersom jag smsar såååå mycket mer än vad jag ringer.. och dom jag ringer har oftast comviq ;)! Dom andra får ringa mig hihi!

Den enda som möjligtvis drabbar mest är min syster emelie som dessvärre har tre :p!! Men men ;D!!

Snart ska jag välja mobilt bredband med.

nej nu jävlar

fuck vad tråkigt det är när det regnar.. shit! + att min man är borta med.. tråkigt värre.. åskar gör det med..

Helgen iaf;
På fredan åkte jag, matte o eva till vika.. men det var rätt tråkigt faktiskt. Eva lämnade mig o matte mitt i allt o sket i o lyssna.. dååligt! Så jag o matte åkte hem och jag kom hem till slut runt halv 12 på kvällen eller nått.. haha! Så jag o anne satt uppe ett tag o pratade om livet :)!

På lördan där emot var det sjukt mkt roligare haha!!
Jag hade planer att åka ner till viken, men sen fredagens händelser, så valde jag att va hemma ist. Och det var sjukt bra gjort! Jag o anne korkade upp runt 18 och hon var rätt seg i början, men sen när hon vann i familjegeni, (med hjläp av fusk tycker jag ;p), så blev hon gladare o tog sig en shott.. Medans jag tappade intresset av att gå ut för nån minut.
Efter att ha satt på skön musik som jag sjöng till, kom jag igång igen. Sen kom emma och drack. Både emma o anne va sura på deras killar, så vi gick ut. Och fan va roligt det var! Vart lite småchockad att dt var så mkt folk, men kvällen blev billig iaf ;)!!

På söndagen så sov jag till typ 13 eller nått. Asskönt. Låg o myste i solen och anne låg o sov ;p! Till slut gick vi upp o lagade mat o städade! Jag, anne o adnan o hans 2 kompisar gick och såg Ice age på kvällen sen! Den var rätt rolig, men jag tycker nog 1an är roligast än så länge :)!

jag o anne har haft en asmysig vecka! har saknat det!!

Igår tränade jag.. Shiiit vad jag har ont i min kropp idag. Suck. Tänkte träna idag med, men jag orkar verkligen inte det. Får se nästa gång jag åker ner!! Shoppade även lite småsaker igår!! Jenas, smink o lite smått o gott! Köpte en sak till alex med, men får se om han kommer att få det eller inte.

Har lagt upp lite bilder från usa på min pixbox; http://www.saraha.pixbox.se

ikväll blev jag bjuden på en lite nutekväll! Får se om jag orkar.


det är bara torsdag en gång i veckan..

denna torsdag vart det utgång! hehe! sjukt kul :D

Sommar!

Nu känns det verkligen att sommaren är här för att stanna.. hoppas fan att den gör det med..

nu har min man dragit igen :(.. suck.. hatar det..

I tisdgags så vart det lite party!!! Först åkte vi alla o bada o skrattade! Sen på kvällen vart det mer skratt, mat o alkohol!! Och självklart Singstar ;)! Som jag o anne ägde i ;)!! Efter mycket snaps, inte för min del dock, vin och drinkar, så åkte vi ner till Trädgårn.. Dessvärre så vart det inte så jättelänge där, men det va riktigt nice! Sen så åkte jag , anne o helen hem hit, jag bytte om o drog till min mysiga alex!
Som vanligt ska jag se en film innan jag somnar när jag har druckit, så det vart halva Ondskan ;)!!

På onsdagen, lagom trött och seg, gick jag upp på ett möte kl 8.. stört tidigt.. Sov typ 5 h eller nåt.. illa. Men upp kom jag. Och segt o tråkigt var det på mötet med.. + att jag va hungrig som ett as..
Under dagen åkte jag o alex o badade! Supermsigt!
S"om du puttar i mig, så gör jag slut med dig.. Och våga inte pröva"
han gjorde inte det ;) Tur för honom ♥!
Efter att ha slagit mig lite var stans på kroppen, så kläckte jag ur mig;
S "Fan va glad jag är att jag inte är en kossa"
Jag bara såg på alex ögon o mun att han va på väg att öppna käften o säga nått MEN;
S- "Och du skulle bara VÅGA säga nått"
Jag känner min man väldigt väl och vet att han kläcka ur sig nått som han egentligen inte borde!!

Men nu ska jag vila lite, för jag är astrött.. Skulle träna idag, men får göra det nån annan dag. Är så fruktansvärt varmt ute, så man är ju helt slut ;p!
Självklart rökte vi lite vattenpipa med coucous smak ;)!!! Nice!


emma, helene, jag o anneplutt

RSS 2.0