stavanger

ja här sitter ja i min ensamhet... med aron i sängen, disk att diskas och en bäddad säng för att snart ska jag sova.. är bamsemegasjuktäckligt trött.. + att jag vill ha alla desperate housewives avsnitt tack! men allt jag ser är ∞ = evighetestecknet... det är inte roligt o glo på..

men men :D! man ska inte klaga.!

"sarahs regelbok" "regel 1. bla bla bla..regel 1799: svält" hahahaha! älskar dig mitt hjärta! Du betyder supermassor för mig! Är så glad att det är du och jag!♥

snart kommer jag hem mina kära små vänner :D!

another weekend..

det var den helgen.. den kom, den varade, den försvann.. Tragiskt må jag säga.. Men nu är det en ny vecka med chans att tjäna pengar wihuu!

Helgen var rätt nice faktiskt.. Alla, inkl Rille, kom ihåg lördan.. Undra hur hans kort blev.. hehe! ska bli spännande och se.. På vägen hem så gick rille, uppenbarligen, i snigelfart.. För han tog en massa kort! jag o alex gick rätt långsamt, och efter rille, men vi hann hem före.. typ 2 min, men iaf.. så han hittade hem iaf ;)!

sen i söndags vart det chill.. jag käkade upp tacosen, medan killarna låg o sov! sen så var det min tur att sova.. Gick upp rint 16.30! Det var jag värd.. Sen så åkte vi till McD och käkade..
Ska bara säga att på lördan käkade vi på Burger King, nåra pizzaslizer och potatebakaren.. På söndan käkade vi McD och avslutade med chips o dip ;)!
Renatepokes kom och hälsade på! Vi spelade Buzz, som vi har köpt :D, med norska frågor.. Va jag garva! Haha!
Sen såg vi på Chuck and Larry.. Sen lämnade renatepokes oss för, säkert ;), att åka o spela guitarr hero (eller hur det stavas)! hehe!
och nu är måndan slut.. Tränade idag på första gången på typ 3 veckor eller nått.. Illa.. men nu ska jag kommer igång igen :D! det var tufft, men skönt som bara den :D!

saknar dig.. Tur att vi kan leva på vår mysiga höst.. Vi får ha en mysig sommar.. för denna vår är inte alls som den förra... helt annorlund.. men det känns tomt, det gör det... Älskar min fina alex♥!
image197


nu ska jag sova!

ha de..

"Dra in magen så jag kommer förbi och fram.."

............ Och när och vart tog Aron av sig sina kläder hahahahahaha............?


IMPULSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
jajamen! Förra lördagen, efter jobbet (!), duktig jag var som gick upp och jobbade, sen somande jag, och vaktade sen runt 20.30.. Då fick jag ett sms av Renatepokes som skrev att vi skulle komma och dricka hos Susanne. Halvtdöd gick jag upp och tog en dusch, gick ner och snackade med Rille och Alex om att vi kanske kunde åka dit o ha en rolig kväll, ist för att sitta framför våra datorer och ruttna haha.. Kl 22.45 var vi hos Susanne och korkade upp.  Så från halvt medvetslös till världens energi typ hehe! Dramaqueen som jag är hehe!

Efter vi hade vart där ett tag och tagit lite kort, så traska vi ner. Jag, renate, christine, lene och kristina, gick till Hexagon. det är 22 där, men jag kom in hihi! Där inne var det massa folk och bra musik! Nice! Sen så kom alex o rille och hittade oss på dansgolvet.
Kvällen var riktigt rolig FÖRUTOM att en bankomat tog mitt bankkort... ORKA.. då vart jag megasuperduperarg.. Men vad ska man göra..??

Sen vart det vecka och igår, torsdag, så hade lene, kristina och renate tjatat, inte så jättemkt hehe, men lite på att jag skulle med ut. Och med lite öl i påsen och en glad renate, så traskade vi till Lene. Studenterna har lov här, det var därför.. eller hehe ;p!
Vi gick till Taket.. Det var inte en käft på dansgolvet när vi kom dit, vilket var rätt tidigt, men sen så kom det som en bomb.. Trevligt!

Där träffade vi även yrbollarna Rille och Aron. Aron had beställt champagne och grejjer på ett ställe dom var på innan Taket. Inne på Taket, så köpte Aron en hel Fisherman's shottflaska.. Den tog slut och han beställde, tror vi, 10 st Smirnoff Ice! Haha.. Sen så vet vi inte vad som hände med Aron.. Men men!

Rille och Renate stannade kvar, men jag drog hem runt 2. Drack vatten på krogen nice ;)! Jobbade nämligen idag MEN jag har mått bra! Var rätt seg, men ändå! Kom iväg..



Ikväll så har vi lagat tacos och filosoferat om rymden.. Hur stort är det och det har alltid funnits.. Men om det inte alltid har funnits.. Vad fanns innan?? Aa jag o rille vart inte riktigt kloka på det, så i lekte inte nudda golv.. hehe!

nu så sitter vi här o chillar innan alex ska skjutsa pelle till flygplatsen, för han ska hem, fusk.. Imorrn ska vi på stan och köpa kläder etc, sen så kanske vi ses på Hexagon hahaha! Nej får ärligt talat se hur det blir med det ;p!

sov gott alla!

Fille - " Sarah, kommer du ihåg den där reklamen, "Dra in magen så jag kommer förbi och fram"?"
Här är den iaf: http://www.youtube.com/watch?v=tEn1a2y5-lA

ha de..

valentine's day och busskrock

idag är det alla hjärtans dag.. och min o alex 1 år o 4 månader =)! MEN min man alex jobbar kväll, tråkigt, så jag och aron har åkt buss och lagat pannkakor!

Under bussresan så krockade vi.. busschaffisen körde rakt på en stående bil som skulle svänga vänster.. så pang sa det, så flög den stående bilen tvärs över gatan. Som tur va, så skadades ingen.. Aron frågade om det det var en nära-döden-upplevelse.. Ehh nej ;p!

Men men! Nu ska jag snart sova och det ska bli asskönt rent ut sagt! har längtat på det hela dan!

Imorrn är de fredag och får se vad jag hittar på. kanske reantepokes vill umgåååås?? alex, rille o aron ska tydligen spela poker... o pelle vet jag inte va han ska göra. han har väl en miljon saker att göra, så han lär vi inte se. men men.

saknar alla er där hemma! Massa kramar till er nu på alla hjärtans dag o allt :)!

Älskar dig alex! du är finast!
image198

födelsedagsfest!!

Alex fyllde 22, rille fyllde 22.. Vi firade dom med ett 44 årskalas.. Men vi hade bara 2 2 ljus. Asså 2 st 2:or ;)! Rille ångrade sitt köp när han tände dom...

kvällen drog äntligen igång efter pokerspelande, (suck), o ensam tjej.. Anna o Emelie dök in runt 20, jag vart jätteglad.. vi sjöng o käkade gelébröst.. Eller vi o vi.. Jag, alex, rille o aron. jag o aron fick smaka av alex o rille.. dom hade inga val hihi!

sen så spydde arons halvbror när hela toan, så det var äckligt hemskt snuskigt äckligt allt som har med äcklighet att göra.. så däckad så de finns inte.. o så mycket aron städade efter han! Vem skulle annars ha gjort, inte vi iaf ;p! Dom hade målad han helt blå, så jag vet inte om han gick till jobbet på måndan.. för han såg inte speciellt fräsh ut när han åkte här ifrån... Aron spenderade hela kvällen på att ta bort, så han kom inte ens ut..

Kvällen blev till sitt slut, i partyvillan, och vi, jag, rille, renate, christine o malin gick där i från, ner  till byn. Jag o Christine gick en ganska lång omväg till byn.. kändes som vi gick runt allt.. aja =)! renate o rille följde malin till tågstation, sen kom dom till hexagon, där jag o christine dansa loss!

Vi dansa runt lite på dansgolvet.. tog sjukt mycket kort hehe!


Sen kom undebara söndan och ångesten kom närmare o närmare.. för jag ska börja jobba dan efter.. jag o alex myste hela dan och städade även vårt rum.. shit va stort det är asså...

Rille fyllde år, så när alex, pelle o aron var borta, så lagade vi tacos! Snackade om hur bra det var att sova på toan:
man har nära till toan, duchen och handfat. man kan sova där för det är lagom svalt o hårt.. Sen på morgonen, innan man ska til jobbet, går man på toa, tar en dusch, borstar tänder eventuellt sminkar sig, sen är man redo o gå! Det man behöver är ett täcke o kudde.. annars har man allt hihi :D!

Sen snackade vi även ett par minnen.. De va sjukt trevligt :D! Sen avslutade vi kvällen med Orange County.. en rolig film :D! Sen vart det sängen för min del, eftersom jag jobbar dag..
Det var en skön söndag.. Ingen mådde dåligt och det tackar vi för =)!

Idag när jag o aron väntade på bussen, så räknade vi ut med ungefär hur mycket vi kommer göra av med när vi är hemma över påsk.. hans resa vart mycket dyrare än min..
Men min lär nog gå på ett par tusen, utan nåra problem...
sen så delade vi på en pizza, sen nu sitter vi här! han i sin säng o jag vid bordet.. Vi lyssnar på Robert Gustavsson...
 så det händer inte så mycket just nu.. Pratar med mina små änglar, shorty o eva.. saknar er alla där hemma..

Imorrn är det onsdag och då är det inte jättelångt kvar tills det är torsdag o då är det bara en dag kvar tills det är fredag och helg :D! niice! Nu är det typ bara 1 månad kvar tills jag kommer hem! wuhu! saknar ju er alla... sen blir det utgång så det heter duga! O mat... o min undebara säng! o mina underbara kompisar.. min underbara alex har jag ju här hela tin ;)! o min familj... ska bli sååå skönt o komma hem! ska va hemma i nästan 10 dar med :D!

På torsdag är det alla hjärtans dag... O min o alex 1 år o 4 månaders dag.. Men han jobbar kväll, så de lär inte bli av något av det.. får ta det i helgen!!!!

men nu ska jag sova!!! Måste va pigg imorrn på jobbet... yeah right..

sov gott alla.. o glöm inte att jag älskar alex ;)!

pusss!


Grattis älskling! o rille så klart ;)!

Igår fylllde Alex år =)! Grattis hjärtat =)!


image209

O imorrn fyller rille!

image210

Så ikväll blir det party här i partyvillan!

image208

Jag tar en tårtbotten, slänger på lite grädde och jordgubbar. lägger på enm toll botten o gör samma sak. sen tar jag den översta och lägger jordgubbar o grädde på den med, sen får den bli så!
haha rille diskuterade tårtan som dom ska baka (?) idag. tror inte det blir nån.. Kanske en barbietårta ;p!?

dom fyller 22 hihi!

Igår var jag. alex o aron på en kina resturang.. de var asgott :D!
Har även kollat upp at det kostar runt 670 kr att klippa sig här.. Det är dyrt..

tråkig förfest och 10 röda rosor!

I'm your girl, you're my girl, we your girls. Don't you know that we love ya .... Saknar er mina fina tjejer... ♥!

I lördags vart det fest. Vi hade en tråkig förfest och jag var nära på att flera gånger gå upp och sova, men att veta att man äntligen kan gå ut, lockade för mycket.

Efter ett tag så gick vi ut och hade snöbollskrig. Jag gjorde filip blind där ett tag, men det kom tillbaka. Jag mulade även rille. Anne halkade flera gånger och det såg sjukt kul ut. Jag gjorde så alex ska hämnd. Hahah!a han ska "sjukt mycket" haha! han skulle ha gjort det på söndan, men ack sicken otur att snön var borta ;p! stackars stackars du ;p!

Sen så träffade jag, alex o aron Renatepokes. Hon vart jätteglad och se oss och arg på sig själv att hon inte festade med dom andra. Även pelle tyckte det var onödigt att alla inte gick till samma ställe, som vi hade bestämt.. men men!.

Men vi 3 gick som sagt till renatepokes som va på hexagon. Där var det sjukt kul och alla va så glada :D!
Sen så gick vi till dom andra, som va på crazy piano.. Där var jag o renate inte alls långvariga utan dorg till halv 12.. där fick jag röd vin på min rosa tröja, som låg på scenen, och då vart inte så glad, men när jag såg renates glada ansikte, så vart jag på mycket bättre humör!

Sen så gick vi, i regnet, till nån potatisbakare och sen där träffade vi alla och jag fick 10 röda rosor av alex :)! Trodde först inte att han hade köpt dom, men det hade han. Ibland så <3!

Alex: "Jag kan inte fatta att jag gav bort 10 kr till en uteliggare" haha!
Renate: "Du får ursäkta min dåliga svenska, men bättre det än att jag pratar norska..." hihi!

sen så åkte vi taxi hem.. där skulle de va en sk efterfest, men alla va så sega, så alex gick o la sig, aron öppnade en öl, rille,  pelle och renate sattes sig i pelles rum o kollade på bilder. Då passade jag på o krypa ner hos alex! där låg han med kläderna på, tyvärr hihi
!
Jag vaknade sen lite halvyr och såg att det vare en plastpåse mellan mig o alex.
S: "Men varför ligger en plastpåse här alex?"
A: "Jag tror inte jag mår så bra"
Jag kastar ner påsen på golvet.
Alex: "NEJ, jag måste ha den"
Men som tur är så vart det inget mer med det! den kunde lika gärna legat där på golvet, men icke.

På söndan sen var det chill. Pelle behövde hjälp (!) att sätta upp en Ikea byrå, som snillet själv, (jag), fick hjälpa till med hehe! så det var lugnt o skönt hemma, så jag o alex somnade.

På kvällen sen diskuterade vi vilken sport som man tjänar mest i. rille o jag trodde på baseball, aron på basket o jag kommer inte ihåg va alex sa. MEN jag o rille hade rätt :D! tror vi hehe! det aron fick fram, så var det så iaf. så går det när man har en pappa som är sportintresserad, då lär man sig sånt ;)!

Men sen så vart det kväll o läggdags. vi somande efter ett tag. jag o alex låg vaknade o prata o skratta lite innan vi till slut somnade..

ha de..

RSS 2.0