träning

trodde jag hade för mkt att göra och att jag inte skulle åka iväg o träna, men nu har jag packat och insett att det inte var så mycket som jag trodde! Så jag kommer iväg o träna :)!

Blir så glad när jag är så impulsiv av mig. Så det blir lite Bodycombat. Ska bli galet skönt och så kommer jag var så stolt över mig själv när jag kommer hem. DÅ ska jag städa dock, inte lika kul men men. Det orkar jag säkert sen.

Nu ska jag byta om och sen bege mig till spårvagnen :)!

haft en rolig dag för övrigt! saknar mina små vänner i kalmar nu! ska bli mys att åka iväg till Berlin med några av dom på tisdag natt!

lucia på Maxi


black nails

jag kanske ska pröva en ny färg? kan ju va roligt :D! Kanske fransk manikyr hihi! det är ju alltid läckert. är inte en sån som gillar att sticka ut på så sätt, så fransk manikyr blir perfa =D! till Berlin o allt ;)!

Tränade igår - inte idag. Idag myste jag med emelie! riktigt kosligt. Imorgon däremot!

Valborg då.. Hmm.. EMIL? Va säger du? blir det vejkat eller? sånt som märks. Första ska jag o min älskade Anne mysa massor o laga mat.. Tusen såser/röror, massa med massor onödiga smårätter till köttet ;)! Som vanligt. så brukar en anneosarah grillning se ut. jäääävlar vad mat. men vi äter.. som hästar med :)!

Nej imorgon är det faktiskt sista natten här i götet på ett bra tag. Jag ska packa, städa, träna på kvällen! yeah.. kommer va helt slut på kvällen asså. galet. men vi börjar 10 på fredag o går bara en timma, så det är ingen fara =D! kan sova på bussen! det är alltid nice.

sen kommer babyanne o hämtar mig . då ska vi svänga förbi bolisch så jag kan inkassera mig lite vuxendricka :)!

men nu ska jag sova!
VA SKA VI GÖRA I KALMAR DEN 4E DÅ????

hahaha what if?



(...)

kärlek o sånt hihi


nostalgi

satt o kollade på pixbox bilder förut innan jag drog o tränade. fan asså. det är minnen och det är inga dåliga heller. Bilder från 2004 =D!

har även kommit fram till att jag har tränat pump på tok för länge nu =p! kollade igenom deras tracklist's album, asså dom låtarna dom kör vid varje pass.. Jag började typ runt nr 35-37 nån gång och nu är dom inne på nr 74 nu... 75 är på väg till sommaren. Dom byter ut varje kvartal. ojoj! dessvärre har låtarna blivit sämre med åren =(.. hoppas det vänder snart :)!

Imorgon blir det bodycombat. har redan bokat in mig där, så det ska bli nice. nu jävlar kör vi mina söta vänner! Vet inte hur många gånger jag har sagt det asså hahaha! nån gång måste det ju bli av eller hur ;)! Sommaren närmar sig, dvs bikinisäsong! I like =D!

annars har det inte hänt så mycket. Jeppes lag, Sävehof, gick till final i handbollen :)! riktigt roligt =D!

nä nu vill jag hem! jag är ändå rätt ball, även om jag längtar hem √



soo faaaar

min dag än så länge har varit galet soft.. har bara degat och det är alltid nice. Men snart ska jag ta på mig lite mascara och bege mig ner till staden för att INTE shoppa, utan för att byta spårvagn till Majorna =D! Idag ska jag minsann träna :)! Har velat träna i veckorna, men jag har verkligen inte orkat. Praktiken tog kål på en haha! ÅNGEST! Finns många träningstillfällen i hela maj =D! + att jag ska cykla till skolan varje dag nu ett tag framöver haha! finns inget annat sätt att ta sig dit faktiskt.

Jag ska även inte äta något godis. Det gör jag ju iofs nästan aldrig. Men när jag väl gör det, så blir det fel i kroppen haha! men nu - no candy for sarah!

nej nu ska jag öka volymen på datorn för nu spelas en skön låt =D!

jag o jonas på juldagen =D!


så!

svårare än så blir det inte =)!

eller det beror på hur mycket jag orkar sen haha!

ny design - igen

nej nu är jag trött på min design. nu ska det bli ljust, för nu är det vår ute! det blir väl något simpelt, för så jätteroligt är det inte ;)!

blablablabla

såg nyss på Superhjältarna! tecknat ♥


usch vad jag saknar mina vänner nu =(.. Väldigt mycket med.
Nu är det mest alla fina människor i skolan och klassen!
Och Anne, och mamma och pappa och....

sommar ♥!!!



Imorgon är jag ledig. skönt. för jag kan inte sova än på ett tag. pratade ett litet tag med linnéa förut. hon är en riktig kämpe asså. all cred till dig som orkar även fast du är sjuk!!


nu blir det film nr 3 idag. sov bort Blades of Glory haha. För trött för att titta.

Har sökt lite jobb idag =D! superduktiga jag. 2 i Norge, ett i Norrköping och sen har jag sökt några fler jobb lite varstans! var inne på Prag med, men det la jag ner när min pappa pratade vett i mig och tog ner mig till jorden.

Jag har varit sugen på Max hela dagen idag. men tur att jag inte köpte. då skulle jag känt mig äcklig ;p! imorgon ska jag kanske äta. det är för gott =)!

Den 4e maj kl 14.30 kommer jag till Kalmar! skriv upp det alla Kalmarbor ;)! haha! då ska vi myyyyysa

Jag tycker om min jenny ♥! tycker hon är underbar :)

Mina söndagar i Götet..

Asså mina söndagar här i Götet har bestått av tre saker; sovit, ätit o duschat. Jag har inte varit social och jag är så sliten efter lördagsbravader. Känns lite trisst.. Men men =D! här är det handboll på tv 24/7 ;D!

Igår hade vi en mysig middag här hemma med massa med folk och tvspel. Vi käkade god mat, diskuterade stjärntecken och kom på att Willys stjärntecken är den fjolligaste ;)! Min va coolast =)! jag är en oxe =)! dom är rätt hårda faktiskt! rätt nice!

På kvällen sen vart det förfest hos petter med en diktator som domare i ett "ölspel", sen fick jag ta över och då fick grabbarna minsann dricka =)! så det ska vara! Sen så gick alla åt varsitt håll och jag o emelie gick till Gretas. Där var det fan roligt asså =)! Vi dansade o kolla på folket där! Det är en gaybar så det var mysigt =D! Ingen som stötte på en eller nått sånt jobbigt. Ingen man var tvungen att knuffa iväg.. Asskoj. Kom hem runt halv 5 o somna runt 5 tror jag.. Men jag har ingen ångest idag :)!

Idag har jag faktiskt inte bara sovit, jag var ute o red hos Moa =)! Så himla mysigt. Jag fick rida på en stor och fin häst som heter Atlas. Så fin och mysig! Kom ihåg mer än va jag trodde haha. Kommer även ihåg hur mycket träningsvärk man fick efter ett pass haha! Men det är nice. Gick upp 8.15. japp.. såååå trött jag var då. att jag ens kom upp var ju ett under. Var på ren vilja =D! Men det var mysigt att vara där ute och avkopplande.

Sen åkte jag buss hem, somnade nog en miljon gånger. När jag bytte, så kunde jag nästan gå sovandes asså. men men. när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gick jag o la mig. gjorde ett tappert försök att skriva på msn, men somnade.

Ja va ska man mer säga.. Är ledig imorgon, rätt nice asså! Då ska jag inte göra som förra veckan - sova. Jag ska upp och göra saker =D! Vad vet jag inte, men jag ska göra det!


saknar mina vänner ♥!


VÅR ÄLSKADE PAPPA

min fina pappa kom hem ifrån sjukan idag. Envis som få och stark som en oxe låg han bara 2 nätter =)! han är underbar min far =)! Det är nog ifrån honom jag har fått min "envishet" ifrån hehe ;p! Massa med kärlek till honom ♥!

Igår så myste jag med Emelie. Sista fredagen i Göteborg. Det var supermysigt. Vi låg som vanligt och skratta åt saker som bara hon och jag skrattar åt =D! härligt. sen blev det hemgång och jag pratade sjukt mycket i telefon. GALET. typ 3 h ;p! dock inte med samma person, men det var många timmar i mobilen. kom på att jag hade pratat sen typ 21 tills dess, nästan oavbrutet.. Emelie o jag såg en film, då var jag faktiskt tyst =p!

Idag har jag köpt mig själv en för tidig födelsedagspresent =D! Ett par nya fina skor. lyckan är enorm. Sen köpte jag även lite öl, för ikväll blir det fest och all in, MEN jag ska INTE ha ångest denna gång. Har lovat mig själv. men det lär nog inte hända =). har nämligen förbjudit mig själv att skicka pinsamma och onödiga sms eller ringa och väcka folk ;p!

Imorgon ska jag kanske ut till Moa, från Universeum, och rida lite =)! Ska bli supermysigt! hoppas det blir av och att jag mår bra imorgon så jag orkar haha!

Nu har jag bokat resa hem ifrån Göteborg - Linköping. Sen Norrköping - Kalmar. Den biljetten kostar bara 179 kr. Det är fan billigt asså. Det gäller att vara ute i tid och för en gångs skull så var jag det haha!

nej nu ska jag käka mer godis, för jag är på svältningsgränsen och får inte mat förns 19.. Så godis blir det!

Jag pratade med min prinsessa Jenny igår och det var sååå mysigt att höra hennes glada stämma =)! supermysigt! saknar henne så mycket! hon är ju min fina och hon är underbar med ♥♥

Min kompis Fredrik från Stockholm har hittat en ny "Sarah" låt. Monty - En till Sarah.
Älskar att dom stavar med H på slutet och så sjunger dom 87 med, det året jag föddes.. Nästan så den är skriven till mig haha =D!


ont i halsen

jävlar vad jag har ont i halsen. inte nådigt asså. inte kul alls. sen såg jag sista avsnittet på säs1 av Spartacus. Det är ju för bra asså =D! Nu längtar jag galet mycket efter säsong 2, för jag har hört rykten om att det ska komma en 2a!

sen så har jag börjat spela på xperteleven, där man får ta hand om ett eget fotbollslag. och så spelar man matcher osv i kompisligor. dock förlorade jag mot FC Sama, men vad kan man begära av Sarahsgossar =)? förta matchen på år, men nu ska jag försöka stiga lite i ligan!

nu ska jag sova

jag jenny o hennes krillen

 

pero me acordé de lo que se siente a tu lado

kärlek

fan jag har hemlängtan asså!


längtar efter min fina tuss med ♥♥


feber och jävligt ont i halsen

Fan i helvete. jag har gått o blivit sjuk. det tycker jag inte är okej eller speciellt roligt. orkar ingenting och så MÅSTE jag till apoteket. får dra ner o fixa det sen hem fort som fan, för att kasta sig i sängen och kurera mig.

Imorgon är det sista dagen för de gymnasieelver som också praktiserar på Universrum. Då måste jag ju gå dit + att jag ska va på Krimavd med =D! det är ju roligt asså!

inatt pratade jag i sömnen. vaknade flera gånger av att jag rabbla det jag säger när jag guidingar.. hmm.. mysko.

men nu ska jag bege mig ut i regn o rusk. änglarna gråter för jag är sjuk, för i morse när jag åkte hem, var det strålande väder :)!


tisdag..

jag är trött.. orkar inte skriva något idag ;D!


the ångest is borta

Sarah har ingen ångest idag =D!

nu skajag duscha bort gårdagen. FY! hade sån äcklig ångest. över vad liksom? ska inte ha nån ångest nånstans. blir så trött. och det var inte lite heller. inte nådigt.

men idag den är BORTA!

Dagen då.. jo jag är ju ledig idag då =)! Vet inte riktigt va jag ska göra. ska träna kl 17, men orkar inte va hemma på mitt rum en dag till. idag har jag inget att "skämmas" över. så idag kan jag se folk i ögonen, utan att dom tror jag är helt psyko.. hahahaha! ska nog köpa mig något för jag inte har någon ångest idag haha ;p!

sen ska jag träna iaf, sen ska jag träffa en gammal vän som jag har känt i typ 12-15 år kanske. nått sånt. ska bli mysigt. bli bjuden på mat o allt =D! ska bli nice.

Nu ska jag sluta nysa och ta på mig kläder och åka lite spåragn och gå på upptäcksfärd i Götborg.. kan med andra ord hamna vart fan som helst :)! Spännande.. får se om jag återkommer, annars får ni ringa polisen haha nerå ;D!

Jag drömde en jättemysig dröm inatt, kanske det som gjorde att allt släppte ;D!


jag o fina evelina på nyår! saknar dig darling!

¿vienes o no le


miniglädje

i min allra ångestfulla söndag, så kom johan med ett glädjande besked; Det kommer en till säsong av Spartacus. Då fick jag ett leende på läpparna, det var länge sen haha ;p! nej jag är inte bitter =D!

har suttit o kollat på Kjell och dragit sköna kommentarer med Rille hela dagen, då ler jag ;)!

hoppas evelina kommer iväg till USA!


kollar på minidatorer med, det är både kul o ledsamt. för det är kul o kolla runt, men jag kan inte köpa en och det gör mig ledsen.

men nu ska jag göra mig själv glad. ska nog åka o köpa mig en mjölkchoklad.


ångestsöndag

jääääävlar va jag inte ska skriva sms/ringa/eller skriva någonstans någon mer gång på fyllan. FY sarah! men kul hade vi. tur att inga kort togs igår hehe!

idag har jag ångest. fy fan. undra varför jag har det för? gjorde inget speciellt igår.. minnesluckor dock, men inte så farligt. nästa vecka ska vi på Gretas här i Göteborg. Ska bli kul Och enligt Petter så var detta en "förfest" till nästa helg. HUR FAN SKA NÄSTA HELG BLI????????????????

nu - sova.. vill få bort min ångest. VARFÖR? ska ringa o beklaga mig hos någon haha! pratade med jonas förut och han har aldrig hört mig så här förut och vi har pratat många gånger när jag har haft ångest.. hahaha


jag o jonas på juldagen! galet kul :D


sooo

ooo soooo I'm fucking tired..
everybody dreams, even I do that...


akademiker och mammas blivande svärson - enligt henne

idag ska jag träffa bara främlingar. Förutom Petter då, han är inte direkt en främling haha ;)! Det är akademiker jag ska umgås med ikväll, så jag får ta fram min akademiskasida HAHA! Nedå!

Igår kväll höll vår mamma på o tjata om att någon av hennes döttrar ska gifta sig med Alexander Ryback. Vi bara.. hmm njaa.. anne kunde göra det för han är rik, men att jag o emelie ska stå för barnbarnen isf. men emelie ska ju inte ha några barn, så det blir jag som får stå för barnbarnen haha ;p! får väl hitta mig en redig man som jag sa till mamma, emelie och anne hehe!

idag har jag gått på stan och tampats med göteborgare. fan va folk det var på stan.. Det är liiiite mer folk här än vad det är i Kalmar och i Norrköping. Dock så brukar det vara mycket folk på stan en lördag i Norrköping med, men inte så här mycket hehe! Jag trodde folk var hemma och var bakfulla idag ;)! men ikke det.

annars så har jag det rätt bra. blev lite förvånad i morse, men men =D!

Nu ska jag prata lite med Sara på msn =D! min ängel utan vingar! Hungrig är jag med. får se om det finns något gott att äta =D!

hahahaha


änglagrupp eller djävulskgrupp?

idag hade vi en guidening.. och aningen så hamnade man med änglar eller små djävular ;p! jag o josefin fick änglar =)! medans de andra guiderna inte va lika förtjusta i "sina" barn!


NU är det helg och jag har helg enda tills tisdag! nice va ;)! kvällen består av en mysig kväll med emelie! sen imorgon blir det en runda på stan och en runda på gymet. då har jag vilat ut mig så jag orkar! och på kvällen blir det förhoppningsvis öl och spel med petter o hans kompisar! hoppas på det iaf!

hela dagen har jag haft halsbränna och magkattarr.. sjukt sjukt jobbigt, men jag har klarat det med nöd och näppe. svårt att va trevlig och social när man har sådär ont, men men. man är väl en viking ;)! så jag har knaprat Link's hela dagen, men nu har jag Pepciduo, eller nått liknande ;p!

på tisdag är vi på't igen! ny vecka - nya tag och ännu en vecka att komma hem varje dag, helt slut! funderar på att ta med mig träningskläder till praktiken, för om jag åker hem så slänger jag mig på sängen och kommer inte upp där ifrån! så det ska jag göra!


men innan dess ska jag ha HELG :D! undra va alla ska hitta på i helgen.. vad mina klasskompisar gör och mina fina vänner ska hitta på! jag vet vad en mycket fin vän ska göra ikväll iaf =)!


superduperjag och annat löst skit så här kl 1 på natten

jag erkänner att jag är för trött för att skriva vad som sker... men jag har det bra iaf :)!

to be continued så att säga!

jag ska nog jobba som krimassistent när jag blir gammal haha =D!

grattis emelie till din sista tenta nu på länge :D!!! det ska firas massa imorgon :D!


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years

 

Todos soñamos, yo también

and I do miss you..

 


me and my lovely jenny ♥


schläten

...det är allt jag har att säga

trött

idag är jag trött. sjukt trött.. var på praktiken från 8-15.30, åkte hem o sov till typ 17, mötte upp emelie, sofia o jennifer, satt o fika till typ 19, åkte vidare för att träna kl 20, tränade en timme, och kom hem 22.30. Galet lång dag. Kommer sova så gott i natt!

orkar knappt skriva asså, så seg är jag i mina armar. att jag aldrig lär mig att ta det lugnt när jag har haft en viloperiod. vet ju att jag inte är lika stark som jag var när jag slutade träna sist.. men nu är det beach 2010 som gäller. hur sent det än blir :D!!!

men nu ska jag sova, för jag orkar inte hålla igång mina armar/händer/fingrar längre!

imorgon - ny dag, nya tag =D!


sista timmen på jobbet på Talang.. liiiite smått sliten ;p


ge miiiiiiiiig

nu har jag hittat den ULTIMATA! såå jaa!! ge mig ge mig!


Min första dag på min praktikplats var gutt! vi gick igenom alla stationer och pratade och diskuterade lite. men det känns gutt. imorgon ska jag bara kolla runt och se lite mer på avdelningen. börjar 8 imorgon, så nu kör vi ;)! Ska åka 07.40.. yeah.. härligt

Var med min syster emelie förut och såg på gamla gamla kort. så mysigt =)!

nu är jag hungrig och ska äta! lååång dag imorgon; praktik, fika med emelie o hennes kompisar, träna 20-21, sen hem. Long day! but nice ;D!

du är ju väldigt fin, bara så du vet =)

har sjukt bruna ögon här haha =p



my weekend

Min helg har varit rolig. i fredags träffade jag bea! och på lördagen vart det fest med folk som jag inte har träffat på ett tag. niice =)! vaknade imorse och trodde huvet skulle explodera, men jag tröck bort den känslan o somnade om och vaknade frisk som en nötkärna :D!

sitter nu på en buss ner till Göteborg, där jag ska spendera de kommande 3 veckorna! ska göra min praktik där. på universeum. ska bli kul! hoppas jag.. får tänka att jag ska vara där och lära mig inte som att jobba..




Myyyyys!

hon är ju bara för mysig den där Bea asså ♥!! hur kul och mysigt som helt att träffa henne! har saknat henne massor! Hon ska med imorgon med, underbart =D! vi snackade in himla massor från alla jordens kanter hann vi med haha =D! mest hennes och mattes thairesa! men jag hann med mina historier med haha :D!!

imorgon är det fest! Jag, august o jocke ska på stan o kolla grejer + köpa alkohol. Sen ska vi hem till mig o förförfesta =)! innan den riktiga för/fest/festen börjar hos jossan! ska bli skitkul! alla är jättetriggade ;D!! haha! speciellt evelina, min honey!!

nu ska jag sova, för jag är rätt trött.. man blir rätt seg av att bara vara en heldag =D!

från i somras!


mmmm mother please..

jaha, då var man vaken före 12, precis som jag ville. 10.36 för att va exakt. denna natt kommer jag inte ihåg vad jag drömde,, som tur var haha! mina knäppa drömmar gör en ju helt förvirrad ;)! hade dock svårt att somna inatt, men till slut. gjorde en ina och vände på mig massa gånger innan jag hittade den ultimata ställningen haha ;p!

dagen då... mm.. kommer fhv träffa sophie idag.. hoppas det iaf! sen ska jag ner på stan o ragga datorer =D! åka ut till maxiområdet där borta, suck. sen blir det myspys hela kvällen =)!

låter som en bra dag =)! hungrig som få är jag med. ska nog äta nått med under dagen. lär gå ner i vikt nu när jag måste laga egen mat haha =p! bortskämd är jag när det gäller matlagning. är en jävel på att laga mat haha =p! nae det är jag inte. Hatart, tycker det är bland det tråkigaste som finns...

Imorgon är det fest, yey =D! det ska bli hur kul som helst! ska träffa kompisar jag inte har sett sen nyår och det ska bli väldigt roligt =)! mysa lite med evelina med, som jag saknar galet mycket..


men först är det fabolous friiiiiday haha!

...

kommer somna med ett leende på läpparna ikväll



sleeptime

Mmm bitte eine, sa Emma Frankenberg! hahaha =D! min klass är den bästa! Hur ska jag klara mig utan dom i 4 veckor?? Kommer va tokmysigt att träffa dom igen!

Imorgon ska jag återigen kolla på en dator. Fan att dom ska va så dyra. Jag ska ha kvar min nuvarande, som jag iofs bara vill slänga, och så ska jag köpa en minipc :D! som jag kan ha när jag reser runt :D!!

tänk om det verkligen händer i vår.. shit.. va ska man ta vägen då? Jaa, detta är dock bara JAG som förstår faktiskt. men vet inte vart jag ska skriva't hahaha! eller vad fan jag ska göra! men det är rätt komiskt ;)! och om det händer, så är det ju väldigt roligt =D!

jaja, enough about me! nu ska jag och mitt alterego gå och lägga mig o sova. ska fan inte sova till 12 imorgon. NOPE!

Imorgon kommer BEA ♥!!!! kosligt värre!! lyckorus!!! länge sen vi sågs asså, men imorgon :)! kanske får ett hjärtligt besök senare på dagen med! Vem vet!! iiiiiihhhhh!

Har sett Jalla Jalla med norsk undertext! Haha, det gjorde så filmen vart roligare ;D! länge sen jag såg den faktiskt, så det var kjempegut att se den !

men nu är det nog för idag, så nu stänger jag av allt och kastar mig i sängen =)! ska även lyssna underbar musik från min mobil med ;)!


fina bea - som jag saknar dig ♥!


bästaste jag!

jag har sjukt bra musik i min mobil nu. tog mig oerhört lång tid och arga ord i mitt huvud, som andreas fick reda på haha, innan jag äntligen fixade det :D! jag är för bra =)!


i'm simply the best helt enkelt =D!


natten

vilken dröm! först myspys, sen omvandling i något Matrix system. Genomgång en massa elektriska sjuka saker. SICK Hur fan kan man komma in i en sån dröm frågar jag mig? inget svar alls och det är vansinnigt konstigt. om det ändå fanns någon som kunde tyda mina drömmar, så jag får svar på dom. haha. har drömt om samma person 2 nätter i rad nu och det är ju med skumt. ena gången att han höll på med en kompis o sen bad om ursäkt och gulligull på det sen. andra gången att han var usas top 10 farligaste killar. SAY WHAT?

igår kväll var det mysigt! alex o jag gick stan runt kändes det som och letade efter pubar/barer som var öppet. men norrköping norrköping norrköping, vad har hänt med utelivet?? vi hittade 2. 2?? pinsamt. men det var mysigt iaf =)! vi snackade en massa skit och drack lite öl och hade det allmänt bra!

Idag skulle jag ha träffat Sofia, men det gick ju inte. Synd, men ska se om jag kan träffa henne på lördag dag ist. Snart åker jag iväg igen.. Är mysigt att vara hemma faktiskt. skönt o slappt. inga krav på en, utan man kan bara vara =)!

Idag ska jag till El-giganten och fixa min ka-mer-a. Hoppas dom kan laga den, eller iaf göra något med den. tycker ju så mycket om den och vill inte betala en ny =(. det har jag inte råd med i dagens läge när olika företag drar en massa pengar från mitt konto som inte ska bli dragna..

nej, nu ska jag sätta på sjukt bra musik och sen åka till elgiganten!

so long suckers ;)!


min fina tjej ♥♥


ölpimplande

eftersom det inte vart någon bio ikväll, tyvärr, så ska jag o alex ta några öl på krogen ist =D!! ska bli riktigt mysigt och roligt att träffa honom igen. har inte gjort det sen 19 december. ett tag sen. så då ska han bli den första att vittna mitt hår haha :p! se om han tycker det är lika fint som jag tycker det är ;)! han vågar väl inte säga något annat ;p!

fin fin i håret =)!

Idag har jag skämt bort mig själv riktigt ordentligt =D!! Har gjort mig riktigt fint i håret =)! Blonda slinogr o grejer, niiice!

idag ska jag med till El-giganten om jag orkar ta mig dit. så bökigt. men jag måste ju fixa min kamera, kan inte ha det sådär =(. den funkar ju inte.

nej, nu ska jag ta en dusch tror jag. har inte så mycket att göra idag nämligen hehe =p!

minnen o längtan

hihi ;)! vem vet vem som kommer o hälsar på här i vår ;p!!

NAE FAN vad jag vill till USA! hade så himla underbart jag var där sist med alex o hans familj, lovely. nu vill jag dit, fast då inte med han o hans familj hihi =)! sugen på o dra coast to coast med. galet nice! GAAAAAAH!! efter sommaren kanske? i would love to!!!

håller på med min storstädning, går väl sådär. vill ju inte slänga alla dessa kläder, men det är kläder man har från waaaay back ;)!Hittade även lite kort från tiden 2004-2006 någon gång där. riktigt roligt! studenten o shit ;D!

idag har jag varit oerhört kreativ. nästan lite för kreativ ;)! sånt gillas! bara checkat av allt från min "lista" som jag har i huvet!

imorgon blir det att bli fin fin i håret, sen biomys =)! Ska bli galet mysigt tycker jag =)! med vem får ni nog reda på efter ett tag ;)! haha

nae nu ska jag fortsätta här borta!

på torsdag ska jag träffa sofia och alex. efter varann.. kommer va helt slut haha ;D! nerå, ska bara bli roligt!


want back to usaaaaaaa


saknad

känner en stor saknad här.. vill att mina vänner ska finnas på ett o samma ställe hela tiden. på fredag ska jag träffa Bea, hon som jag saknar allra mest faktiskt. galet mysigt ska det bli =)! vi ska bara mysa och vara =D!

sen finns ALLA andra med..


cosy cosy


hemma igen

nu är jag hemma igen efter ett mysigt besök hos min kusin stefan med familj hehe! vi pratade lite minnen o åt även lite mat.

när jag kom hem så besökte jag min barndomskompis Sofia! vi ska ta en mysfika på torsdag och prata om vad som har hänt det senaste halvåret. har ju hänt en del haha =p!! Bokade även färgning hos min frisör, så då blir jag jättefin i håret med imorgon =)! härligt härligt.

så lite småsaker har jag gjort under dagen. ska ringa tele2 med o be dom sluta dra pengar från mitt konto :p! även till säve o be dom skicka min mössa som jag glömde på planet. min älsklingsmössa ♥!

tänker fortfarande på min dröm asså. haha! rätt komisk, men ändå mysig.

ja om jag ska fortsätta va kreativ idag och fixa iordning mitt rum. det är grejer överallt. inte alls roligt.



dominic och kyle på Britannia i London! härliga amerikanare =)!


sweet dreams

jag hade en sån himla mysig dröm inatt. vill att den ska bli verklighet!! eller iaf delar av den hehe!

Idag ska jag hälsa på min kusin Stefan. Var länge sen jag träffade honom, så jag o mamma ska åka o hälsa på.´ska bli mysigt!

Sen ikväll ska jag nog mysa med mamma o pappa, för dom åker på onsdag och då kommer jag inte att träffa dom igen förns 4 maj, min födelsedag. Ska även göra en förändring i mitt rum.. mindre spännande.

det luktar parfym i hela mitt rum, råkade hja sönder en sån testflaska på min säng när jag kom hem, så det är ju trevligt hihi.

idag fyller fina Andreas 23 år :)! Grattis grattis. ska faktiskt skryta och säga att jag var den första som sa grattis till honom =D!

nej nu måste jag göra iordning, för min buss går om 51 minuter!



jag o min prinsessa prövade glasses på gina i kalmar ;D!


god natt

nu säger jag god natt! och eftersom jag kom från ett engelsktalande land nyligen, så blir det på engelska med, Good night =D!





damn boy, I want you here!


HEMMA

Nu är jag hemma i Norrköping. Finns så galet mycket att berätta om London så jag ska inte ens försöka eller börja någonstans. finns inte ork för det. Lägger upp lite bilder.

Men jag är galet trött ska ni veta. ujuj. men vi har haft oerhört roligt och jag kommer se tillbaka på den här resan med ett stort leende och ett gott skratt. Alla blev godkända på reseledarexamen med, det är ju asbra =D!

Igår spenderade jag min dag med Krille. Han var bakis, men det var roligt att va med han iaf ;)! vi skrattade som vanligt o hade det mys.

Idag har jag varit typ död. helt slut. ska bara relaxa när jag är här.


RSS 2.0