mina beeeen

jag säger bara aj aj.. jag har extremt mycket träningsvärk i mina ben. fan säger jag bara.. dom är helt mörbulltade..
har kört tufft senaste dagarna och det tar mina muskler stryk av.. men så går det om man är på sarahs kropp :D! men det värsta var igår.. Body pump (asjobbigt) sen 20 min kondition DIREKT efter.. aa shit asså.. Idag vart det afro power dance.. även fast min kropp sa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.. men så sa min hjärna och hjärta (som jag lyssnar mer på haha) joooooooooooo sarah.. sista nu innan du drar till norge.. och den lyssnade jag på, så nu får jag stå mitt kast..
Imorrn ska jag köra pump, men jag tror inte det blir nån kondition efter det.. då klarar jag inte av helgen + resten av veckans träning.. om det blir nått i helgen vill säga!

Jag har en sån rolig ringsignal när nån ringer till mig haha! wäh wäh wäh.. ahaha kommer skratta lika mycket varje gång nån ringer!  tycker den är för skön ;)!

Idag har jag bråkat lagom mycket med anne.. sen så fikade jag med matilda o hennes kompis.. det var trevligt.. så nu ska jag väl inte göra nått speciellt.. lyssna på lite musica o chilla =)!

snart är det första december inkl 1:a advent.. bara några veckor kvar till jul!!
Alex <3..
saknar dig så mycket

om man börjar prata om en rygg, då saknar man den personen mycket.

Jag o mamma satt o prata lite..
Sarah - Har du nån tränigsvärk idag?
Mamma - Jaa i magen
S - Ja, jag med o ryggen
M - dom ryggövningarna på coren kan man inte göra fel på.
S- neej... Alex har en riktigt fin rygg.. Undrar hur han bär sig åt.
M - Saknar du honom?
S - Ska jag va ärlig? Jaa jag saknar han massor. Om man börjar prata om ryggar på den man älskar, då saknar man den personen väldigt mycket.
M - Hahahah aa det är sant


Tränade min lilla rygg igår. körde core och step up.. va lite tveksam på step upen, men det var värt det. För ÄNTLIGEN fick jag tag på den där jävla låten som: jag inte vet hur den går, vad låten heter, vem det är som sjunger den eller inget om den. Men nu så =)! Den finns på min ipod och på min mobil.. kunde det ha slutat bättre på den låt-sagan? neej!
jag har alltid trott att jag ska åka nästa torsdag, men sen min mamma sa igår "om en vecka och en dag så åker du" så har jag alltid undrat vad hon mena med det.. och så fick jag reda på att det va en onsdag, vilket är ännu bättre.. dock blev det en dag kortare med kompisar o träning etc, men jag kommer till alex snabbare och det är det värt..
idag skulle jag och sofia tränat box och fys.. var ju förstörd 2 dagar efter.. men det var värt det.. men så ringde hon nyss och sa att hon trodde att hon hade feber.. tråkigt! skulle även ha träffat min kompis sophie, men hon hade en massa skola.. tråkigt =(
har lagat mat idag och skvätt potatismos som fan med elvispen på yeeees. hahaha jag är för rolig tss*!'


alex <3
image175
haha, ser ut som jag smällter in i shortys kudde ;)!

resan bokad o klar

5 december 22.57 anländer jag till stavanger till min älskling :D!
ikväll ska jag träffa zandra, för hon o hennes pojkvän ska till Thailand imorrn! rätt niiiice! 2 veckor där nere vore inte helt fel om jag säger så!


Nu är det vänner på 5:an.. det är bara för roligt :D!


idag har jag ÄNTLIGEN gjort mig assnygg i håret :D! yes yes yes! 2 timmar hos maggie gjorde mitt hår underbart vackert... det luktar nu kola schampoo =)!

nu ska jag se på när vännerna firar thanksgiving med alla bekännelser ;)!

alex <3

image174


Sverige o England

SKAMM England... Ni gick inte vidare till em slutspelet.. england o sverige lottas nästan jämnt till smama grupp i fotboll.. det intressanta faktat gav min far mig när sverige vann och england, tyvärr, förlorade..



igår vart det utgång.. så grymmt kul.. synd att zandra inte va med, men det va askul ändå.. va hemma hos shorty o fixade en grymm förfest.. sen så drog vi till palace, där jag träffade en glad pontus o en superglad tim hehe!
Igår vart det inte alla röda kort på macke, som det har vart, utan alla röda kort på eva hehe! vi spettsade hennes te med rät mycket baccardi razz... Vi är för busiga ;)! Hon vart inte förvånad att vi hade gjort det!
- Eva ska du inte dricka lite mer av ditt te?
- Joo!
hahahahaha

köpte en sån grymm snygg klänning igår när jag gick på stan med eva..
aja, nu är det en ny dag och ikväll ska jag o zandra umgås! Kul =)!

alex <3

en dag på Maxi

nu sitter jag hos eva o väntar på att hon ska bli klar... suck suck ;p!

idag så har jag o zandra vart på Maxi o fixat lite.. Jag har köpt 4 julklappar redan =)! härligt härligt.. dock till dom lättaste, men ändå =D! köpte även en grej till mig ;)! en som man har på huvet på vintern.. inte en mössa, men nästan hehe!

ikväll ska jag va me shorty o amanda... får se om det blir fler, man vet aldrig! undra va vi ska göra.. dom ska nog ut, men undra vart jag ska ta vägen... helst av allt skulle jag vilja hålla om alex..

nu ska vi på stan! eller senare haha!


så arg

jag är så arg, så arg..

Zizt:
- Hur är dett då?
Sarah
- Det är väl bra.. är lite arg bara.
Zizt:
- Jaha, men det är ju inget nytt :)!
Sarah:
- Nej, iofs..
hahahaha...

jag vet två tjejer som kommer sova väldigt gott ikväll efter ett hel timme box o fys pass.. dom heter sofia o sarah... shit va svettigt... va så skönt me en duch asså.. kasta mig in i uschen det första jag gjorde..
Imorrn blir de en mysig kväll =)! laga mat o se på en bra film med tända ljus o hela kittet =)! sista kvällen på länge =(.. sen dröjer det lång tid tills det kommer igen..

undra va jag ska hitta på denna helg.. blir kanske nån ute kväll, who knows? men det tror jag ärligt talat inte..

Ikväll är de fotboll.. om dom inte slår Lettland.. då vet jag inte vad jag gör.. dom måste klara det!
Kom o tänka på en sjukt rolig dialog från Ogifta par:
- Måste vi har snt pupertetsludd?
- Va?
- Måste vi ha sånt här ängla hår?
- Ja det är fint
- ......
- Vad säger du?
- Inget älskling
- Va ville han?
- Jag vet inte, sällskap tror jag!
hahahahaha! kommer inte riktigt ihåg hela, men sjukt kul är det iaf!
nu ska jag äta sen ska jag se på fotboll!

Jag kramade Michael Jackson för jag är så jävla snygg.
haha gjorde shortys test: http://shortiis.blogg.se


so loooooooooooooong

helg

nu är det tisdag och helgen har passerat!



I fredags gick jag o Zandra o såg saw 4... scaaaaaaaary.. efter den gick vi o hälsade på hennes kille på en förfest... Sen gick vi till max..oo så gott :D! vi fick ju en max hamburgare för bara 19 kr mtp att sf ger ut kuponger på baksidan.

sen på lördag var jag hela dagen med amanda! vi såg på film,, snacka, och lagade mat! amanda somnade till 1408.. det skulle jag me kunnat gjort om jag med låg ner ;p! den filmen va så tråkig.. Alla bara "Den är så äcklig bla bla".. visst man röck till nåra gånger, men inte mer än det.. den va så tråkig.. men Samuel L Jackson var med ,o han är ju sjukt bra i varje film han spelar, så det gjorde filmen lite bättre.. men den va fortfarande dålig o tråkig.
igår såg jag, alex, hasse på amercian gangster
"is this a microwave oven?"
"Yes it is..."
hahahahaha det var rätt roligt... men jag tyckte filmen inte va speciellt bra.. tycker sånna filmer överlag inte är så bra..
jag o alex såg på ocean's thirteen... den va bra dock.. alla dom filmerna är så coola!

snart ska jag ner till söderköping och hjälpa min mor att va barnvakt åt två små barn.. men först ska min pappa ge mig pengar, så jag kan tröst äta och tycka synd om mig själv ett tag!

jag älskar alex... för den som har missat det ;)

4 killar och en tjej

som läget ser ut nu, så kommer mina närmsta månader se ut att tillbringas med 4 killar... vi utökad (som läget ser ut nu iaf hehe,), med pelle! så nu är det jag, alex, pelle, rille o aron.. nån tjej som har lust att hälsa på mig?

ikväll ska jag laga lite mat! sen så får jag se vad världen erbjuder... kanske utgång, kanske en hemma kväll, who knows? jag fhv efter nåra timmars letande haha!

shorty ska jobba till 20.30 hihi!

puss

13 månader o 1 dag

igår firade jag o alex 1 år o 1 månad! hurra hurra! vi lagade lite mat såg på lite film och jag drömde en massa konstiga saker :p! haha!

idag va jag o shorty på afro power dance...! shake it shake it! hehe!

snart är det helg.. undra vad som ska hända då..

puss

bio + film

igår efter jag hade firat min far, så gick jag o alex på bio... Efter vi kom halvvägs på vad vi ville se för film, så vart det Heartbreak Kid.. Den var rätt rolig faktiskt :D!
'- Love love love love
haha!

Sen så hade vi inget o göra, så vi ringde martin o kolla va han hade för sig.. han o carina skulle lägga sig o sova, så jag o alex beslöt oss för att dra hem o se på en film.
- Varför ska jag se trailern, när jag ändå ska se filmen snart?
haha ibland är du för klippsk!
jag fick som jag ville o vi såg på Remember the titans.. tycker den är för bra asså!!!

efter det så gick vi o la oss o pratade lite om norge och idag har jag kommit fram till att jag drar antingen den 5 lr 6 december. beror på när tågen går o så! så det vart typ 7 dagar innan jag egentligen skulle åkt! men men!

till slut somnade vi och vaknade redan 11 =)! sen dess har jag skickat ivög ett mail och sutti på körskolan och kollat upp ett jobb, som jag inte kommer att ta. Amway skulle utnjyttja mig.. men icke skall jag falla :D!

och ni som ville se mig o shorty dansa afro power dance, fick ist se mig dansa Cha cha slide ;p! de gick som det gick och den filmen får inte visas haha =p! har för mig att det blev riktigt roliga kort från lördan :D! synd att inte eva va där...

 nu skall jag käka!


mooooord

Igår så åkte jag o min kära familj, + farmor o farfar, upp till askersund (aslångt) + 1½ mil till (ännu längre)! där käkade vi 3 rätters middag och under tiden vi inte åt, så utspelades en teaterpjäs... Riktigt bra skådespelare asså =)!
sen under 2a akten, så vart en utav dom mördad, inte på riktigt förstårs! Då skulle man lista ut vem som hade knivhuggit han! Och jag, snillet och kluraren själv, listade ut vem som mördarde :D! det skrev jag till alex, som sa att - "Det känns skönt att du är smartast i din släkt ;)"! Yeah right!


sen så åkte vi hela långa vägen hem.. dock var det inte snöstorm och vi hamnade inte bakom nån lastbil på vägen hem.. så de gick jättefort...
sen åkte jag ner till stan för att hinna till systemet innan det stängde... haha det roliga var att jag stod utanför systemet i stan.. sen när jag vände mig om, så stängde dom 14 och jag trodde dom stängde 15... så då fick jag knalla iväg till en buss o åka till hageby, för där stänger dom kl 15.. Haha då var det en gubbe bakom mig, som nog inte mådde så bra.. då sa hon i kassan:
"aa men sjukhuset har öppet idag"
Gubben svara, det var sjukt kul när man var där;
 "Ja.. Men man får ju festa till nu när det är fredag och allt"
"Ja men du, det är lördag idag och sjukhuset har öppet då med.."
då vart det ett litet leende på mina läppar haha! Sen när jag gick ut från hageby centrum, så såg jag han sitta upp sovandes... stackarn... undra vart han hade ont..


Sen nu är jag äntligen hemma och är vrålhungrig! men ingen mat förns kl halv sju.. suck suck..
hoppas min man kan komma hit och underhålla mig lite!


sen ikväll blir det lite parrtty! shorty ska ha sin inflyttningsfest.. men de blir nog bara sitta o dricka lite o chilla sen hem.. hon bor ju så nära, så jag tror inte jag orkar ta mig ner ända till otten i kväll..

ha de gutt! imorrn är de fars dag och pontus födelsedag :D!

nurge


japp nu är det bestämmt. Jag ska till norge en vacker dag. Ingen aning om när det blir. Men det blir nån gång om nån månad eller två.. Men en sak är nog 100.. jag ska bo me alex, rille o aron... de trodde jag inte när jag sa att jag kunde följa med. men livet har sina ändringar.. det kan bli spännande!

Grattis till Elin som fyllde 20 år för nåra dagar sen! Grattis till Pelle *2.. 1. för han fyller år och 2. för han är frisk detta år :D! vilket han inte har vart sen.. när var det? du fyllde 17? haha!
 hihi!


den här veckan har shorty och jag tränat *duktigt*.. har ännu inte lurat på henne pump, men vänta du bara shorty ;p! idag skakde vi lite på våra höfter o överkroppar! det var riktigt skönt o skaka loss lite hihi!
haha o på vägen hem så diskuterade jag o mamma om att man ser på för mkt film. när jag flyttar till norge så ska jag se på en masssssa film och skicka sms till henne varje gång, bara för att jävlas.. mohahahahaha!


igår så hyrde jag, zandra o hennes kille robban alla saw filmer.. vi ska sista idag, eftersom jag inte kan resten av dagarna som vi har dom. dom är riktigt ruskiga faktiskt...
.. 2 bilder från helgen. först jag o amanda.. sen jag o zandra.. jag är inte för nykter när jag hällde... haha!

halloween är rätt onödigt här i sverige hehe ;p!! vem firar egentligen?


nu i helgen ska jag bort på fredag sen på lördag ska shorty ha inflyttningsfest =)! Hoppas de  blir roligt, vilket jag tror =D!

men snart ska jag iväg o se på sista filmen..
Imorrn ska jag umgås med amanda innan jag ska dra =)!

have a nice evening!

helgalen inflyttningsfest och början på ett nytt liv?

I fredags hade amanda inflyttningsfest! det var riktigt roligt!! skämtade en massa o skratta o shotta en massvis med  tequila tequila ;p!

zandra jag o amanda tog en fika på fräcka innan vi begav oss hem till amanda där vi började festen OCH alla var klara när dom kom, även eva! jag kom i tid den här gången.. inte så konstigt mtp att jag åkte med amanda haha!

sen så kom macke o hans tjej Carro, sen kom tosse o gejjer och sen kom shorty o eva! jag zandra o amanda har tjuvbörjat, så vi låg snäppet före dom ;)! hehe! men dom kom snabbt igen!

vi körde gipskatten, där en regel var att alla klunkar man inte skulle dricka själva skulle man ge till macke!! det vart grymt många klunkar som han blev tvingad i sig. sen körde vi vattenfallet, och han satt efter mig. han fick inte lsuta dricka förns jag hade de.t.. så han looooooooooooooosa ganska många gånger på det med... ***** ;p!

sen så var det inte direkt planerat vad som skulle hända efter, men vi åkte hem. efter ett tag kom min man hem och vi pratade! det va en mysig tid på den dan!

Sen vart det lördag och jag skulle på middag hos sofia! det var väldigt trevligt och det bjöds på öl och vin! + smörgåstårta... det va 3 st där som har barn, så dom satt o snacka om det.. medans vi andra pratade om andra roliga saker :D! resten av folket som va där gick ut, men jag kände absolut inte för att gå ut, så alex kom, halvdragen hahahahah, hem till mig runt halv 3 (!)! vi , eller rättaresagt jag, såg populärmusik från vittulla!

- Asså vi ska köpa aktier du och jag.
hahahahahah du är för rolig alex!

sen har det vart en skön o avslappnad söndag! ska hem till alex snart och se om jag kan övertala han och se sandor/Ida.. den tycker jag är grymt bra :D!

hoppas jag får bilderna från fredags snart!! dom kommer nog va sjukt sjukt roliga :D! på något vänster så raderades!

ha en bra kväll!

RSS 2.0