Gott nytt år!

Idag är det nyår!! Hoppas på en roligt nyår.. Förra året var rätt roligt faktiskt.. Tänkte igår på de senaste nyåren jag har vart med om.. Och jag kom fram till att det roligaste var när jag var i Thailand.. Fan va kul jag hade!!! Dansade på stranden med anne barfota, drack champagne o vin i mängder och levde fan bra asså :D!!! Anne var med mig, så hon vet hur kul vi hade det :D!! Det slår alla nyår hittils.. hihi!!

Igår myste jag med alex lite!! Vi såg på Barnhemmet.. Läskig var den, men inte såååå jätteläskig som jag trodde att den skulle vara!! Vi hade lagat lite mat, så det var en riktig mysig kväll!!

Snart är det dags att göra iordning sig!! Mycket som ska styras =)! Vet inte om jag ska glra som eva och köra barbent till min klänning lr vad det är!! Hehe!!

ha en superrolig kväll!! Nu blir det dunka dunka o jävligt hög musik för här ska det firas!!!!!!!!!!!!!!!!

bilderna är från andra nyår!




mamma mia med min mamma =)!

Idag gick jag o min mamma på Mamma mia! Har sett den nåra gånger, men inte med min mamma.. Går ldrig på bio med henne.. Det är lite synd!! Det får vi ändra på!! Sen tog vi en liten fika o pratade lite =)! Mysig dag med mamma!!

Ikväll ska jag käka tacos med alex!! Ska bli mysigt!

Imorrn är det nyår och jag har fortfarande inte va jag ska göra.. Suck.. Dags att bestämma sig snart.. Blir nog Black H med alex mfl.. får se vad som sker!

stan och eva

idag har jag vart riktigt social med några vänner!

Först gick jag o zandra o glodde lite på stan, till vi kom fram till att det är nog bäst att vi fikar!! Så vi satte oss ner på Coffee house och snackade lite skit..

Sen så gick jag hem till eva som satt o väntade på mig i sin soffa!! Hahaha!! Vi har inte setts på jättelänge, så det var jättemysigt att ses =)!!  Vi pratade hela tiden och skämtade, som vanligt ;)!!

När jag kom hem kastade jag mig på maten, sen kom anne hem o då spelade vi lite Wii =)! Fick reda på att Zandra med har Wii, så jag ska nog spöa henne nån dag när jag har blivit lite bättre i allt :)! Jag vann över anne iaf, det är bra ;)!!

Sen kanske jag ska till min man om han har tur, annars får det bli en annan dag!

Spännande o se vad som sker på nyår för min del ska jag säga!! undrar vart man hamnar till slut!!


mellandagar

snart är det nyår! Wii!! Se vad som erbjuds då..

hade en supermysig jul.. Va hos farmor o farfar o sen på juldan så gick jag o emelie till harry's ;)!! Det var hur roligt som helst.. Det blev en del Wii spelande  sista kvällen.. Erica, lill-kusinen, knocka mig i första ronden och så höll pappa o billa, farbror, på o spela tennis! hahha! i hade ne Appelqvist.bowling-turnering :D!! Hahaha!! Aa det var roligt :D!

nu ska jag träffa min fina man =)!

puss


fick en ansiktsbehandling av farmor =)!

God jul =)

God jul till er alla =)!


välkommen!

Grattis Sofia o Robin till er fina Joline!!!

Julmys

Jag hade en jättemysig fredag med käk och mys med alex o mamma! Mamma försökte impa på oss med att gisa rätt på poskodsmijlonäen och lite på På spret, tills jag o alex gick och va för oss själva o myste lite! Sen gick alex... men sen kom han tillbaks hehe!! Jag låg mest och hade superont i halen o huvet.. Så vila vila för min del!

På lördan va jag lite bättre, men inte så värst mycket.. Mamma förlängde sitt abonnemang, eller hur det stavas, så mamma kom hem med 2 nya telefoner och ett Wii spel! Så jag och pappa spelade rätt mycket! Hehe!

Det vart inget party hos Danne o Rillepokes! Men jag klarade mig! Va med mamma o pappa faktiskt :)! Riktigt god mat och sen så såg vi lite på en film, samtidigt som jag yrade runt i lägenheten och inte gjorde allt för mycket!
Sen på natten kom alex och höll mig vaken till typ 6 på morgonen, till han till slut lugnade ner sig o slappnade av!

Söndan var julmysig. Mamma o pappa hade kagat julmat och så kom alex hit.. Vi hade en supermysig julmiddag! Sen spelade vi Wii bowling, vilket jag förlorade och mamma vann.. Haha!!!

Sen så var alex inte så trött, så då satt vi på Independence day! Sen la vi oss ner och pratade i nästan 2 timmar om allt! Jättemysigt!

Idag så är det 2 dagar kvar tills det är jul :)!! Mysigt! I år ska vi ner till Västervik o fira jul!


Är det efterfest på eran balkong?

I onsdags firade jag och eva att det var lill-lördag och lill-jul!!! Vi tyckte det var lill-jul iaf :)!!


vi började dagen med att gå på stan i många timmar.. typ 4-5 eller nått. Ajaj mina fötter.. Sen så tränade jag lite och sen traskade jag hem till eva.. Där började vi o klunka vin och det var väldigt trevligt! Under kvällen diskuterade vi hit o dit om vi skulle till linköping eller ej.. Vi hade slkjuts dit men inte hem.. Så det blev inte så.. Det blev ett annat ställe hehe ;)!!

Eva traskade hem, medans jag drog på efterfesten med alex o nåra fler!! Det var sjukt roligt och ack va fulla vi blev :D!! Sen traskade jag o alex hem runt 8 på morgonen.. Vi sa god morgon till nåra soppgubbar hehe!!

Vi sov till 14 på morgonen.. Jag kom hem runt 17 typ.. Eva kom till mig o hätade sina läggins och käkade lite!! Vi pratade lite om gårdagen och hon ångrade sig att hon inte hängde med på efterfesten!!! jag förrstår henne! Efter eva hade gått la jag mig ner i min säng och glodde.. Då slockande jag nästan direkt. Somnade 2030! Vaknade runt 00 o va lite halv pigg, men jag somnade om sen.. Vaknade 12 i morse.. Så skönt o sova ut!!!

Idag har jag vart barnvakt åt Anton o Oliwer! Det var mysigt :)!! Vi spelade lite "golf" och så drack anton, (2 år), te hehe! Han är så gullig!! Och så fick jag mysa lite med molly med!! Hon småskrattade lite när hon sov! Så söt!! Mina chinchillor fick två bäbisar idag! Hur söta som helst!

Ikväll ska jag o alex mysa lite!! Det ska bli härligt!

Imorrn blir det lite party hos Danny o Rillepokes! Det ska nog bli kul.. Får se om det blir utgång.. Beror på vart utgången blir :D!! hehe!!


ha en bra fredag!

nattbesök

Igår fick jag (o)väntat besök av min man!! Supermysigt! Vi såg på Hipp hipp hora!! Jag tycker den filmen är så sjukt rolig!! Vi skrattade och skrattade, mest jag, för jaa. va ska man säga om den filmen ;D!!! tycker om den filmen!!!

Imorgon ska jag o eva kanske käka kina-buffé!
Eva - Men asså, jag äter ju inte så mycket, så jag betalar typ 100 kr för en räka, medans du som kan äta hur mycket som helst, verkligen får valuta för pengarna.
Sarah - Aa jag kan fan käka massor.. Älskar buffér!!
hihihih!!!

- Förlåt om jag inte svarade, jag hörde inte.. Förlåt..
hahahahahahahahahha!!!! stackars stackars eva som får höra allt det där ;)!


helgen och söndag natt

det var en sjukt rolig lördag! jag o eva började klunka sprit kl halv 1 på  natten ;p! sen så vart det lite palace :D!! sjukt sjukt kul :D!!

på söndan så gick jag upp rätt sent, vilket betydde att jag skulle somna sent.. så runt 24 stod jag o eva på mcd o skulle köpa mat åt oss + alex o ljunga! vi gick hem till alex och hade på en sån himla tråkig film, samtidigt som vi käkade, pratade och skrattade åt lite allt möjligt ;D!!! vi kom fram till att vi va fantastic three + one ;p!!! hehehe!! det var en mycket rolig söndag och ett bra avslut på en rolig helg!!!

i morse så gick eva sakta men säkert upp ur sängen.. tog henne ca 2 timmar.. Vi pratade lite om allt möjligt och jag undrade om alex lyssnade nått över huvudtaget?? hehehe! När jag o eva pratar så är det väldigt interna skämt!! Det är inte alls många som fattar och säkert inte lyssnar heller ;)! haha!!

sen lagade min händiga man min kedja på min cyckel, som hade hoppat igår när jag var ute o cycklade!

ikväll blir det nog lite myspys med alex, för det var länge sen et bara var han och jag! Vi hade vår 2 år o 2 månaders dag igår! Vilket inte märktes så mycket av haha!


Men nu ska jag käka o sen se sjukt mycket Galenskaparna ;)!! hehehe!!

Ljuva 80 tal

Om man ändå hade vart ungdom på 80 talet.. Så himla skön musik.. Hittade ett album med bara 80 tal låtar.. Ja tack :D!

Nu ska jag snart träffa eva! Får se vad vi hittar på ikväll.. Man vet aldrig med oss, det är det som är det sköna med oss!! Kanske inte för alex och evas förra kille tommy! Jag är nog inte så jättepoppis hos tommy med tanke på vad jag o eva har gjort hehehe!! Vi har ju inte gjort dramatiska saker, men hon är min vildaste gumma!!! haha!! Puss på dig min sötis!

Hemma kvällar är inget för mig under helgen!!

nej nu ska jag chilla!!!

Hoppas min chinchilla får bäbis snart :)! Dom är så supersöta när dom är så pyttesmå!


Puss


N - det, det är kärlek Sarah!

dance in the morning

i morse kl 10.30 tog jag ett danssteg! haha!! tränade afro i morse.. Helt jättetrött, men det gick det med! Var skitkl och fick massa energi som dog ut när jag kom hem o tog en varm dusch!!!

igår vann kevin! wiii! Zandra o jag hade djupa diskussioner om lite allt möjligt och det var väldigt trevligt!!! Jag sa til Zandra att hon satt som en kille på ett kort ifrån lördags! Det vart hon inte alls glad över att höra haha :D!
Undra hur många gånger vinnarlåten kommer att spelas i radion.. den har nog spelats nåra gånger idag =) hehehe!

ikväll blir det lite käk, sen får jag se vad kvällen erbjuder!!

hahahahahah va ska man säga :D

tonight is the night


som jag har suttit klistrad.. i hur många veckor? 12-14 veckor kanske?? Men nu är kvällen kommen och jag o zandra ska duka upp med chips o godsaker, sen jävlar ska vi se ALLT som händer på IDOL kvällen! Wiiie! Jag tycker dock att det är lite tråkigt, för det har vart som en liten "fredags-tradition" och sett på det varenda fredag! Känner mig som en tönt, men de bjuder jag fan på :D! Har aldrig art så insatt i idol någonsin som jag har vart detta år!!! Jag hade åkt dit med eva, men det vart ändrade planer hehehe!



Igår tränade jag pump oc idag får jag lida för det ska jag meddela..

Det är inte bara final idag, utan Alex har namnsdag och Anne fyller år!! Grattis till er båda!

men nu ska jag göra mig lite mat, sen ska jag kanske ut i snön, för nu snöar det massor! Me liiiiike :D!!!

Lite bilder från annes 18 års dag! Farmor, mina kusiner med pojk och flickvän och barn!

Onsdag

Så var onsdagen avklarad... Tränade spinn 25 min, afro power dance 45 min och Core 45 min efter varann så jag är så jäkla trött... usch.. Men det var skönt.. Upptäckte 10 min in på spinningen att min kondition är inte alls på topp! Men det ska jag ändra på!

Imorrn ska jag nog på stan ett tag! Se vad man kan hitta för roligt till alla att köpa.. Har redan hittat 3 ;)! haha! av hur många som helst känns det som..


grått och trist

vad är det för jävla skit väder vi har...? Tänk om det kunde finnas snö, så man vart lite glad iaf!

Glad får Sofia göra mig snart! Men först ska jag käka!

Sen ska jag myspysa med Alex, då får han också göra mig glad! Tur att man har vänner som gör en glad i sånna här tråkiga tider..

Imorrn ska jag börja träna igen! Har haft lugna första 9 dagar inpå december period! Gått ner i vikt har jag med gjort, så dom måste jag träna upp igen yeah! Lugnt, det är bara lite muskler som har försvunnit ;)! Ska bli nice!!!



alex ♥

rhode island ice tea och kalas

I fredags vart det chill med eva och lina framför idol.. satt helt klistrad.. Nu på fredag är det final och då blir det mys och vinkväll hos Zandra!

På lördagen vart det fest! Kom väldgit mycket blandad folk från alla hörn ;p!!! Men det var mycket trevligt!
- Vill du ha en rhode island ice tea?
- va?
- eller jag menar en Long island ice tea?
- Jaha.. Ja för jag har inte lust att hälla sås på mig ;p!

Vi gick till Palace, och som vi misstänkte så var det rätt mycket folk där, men det var väldigt trevligt!

sen på söndagen vart det kalas för Anne för hela slanten.. Oj oj vad mycket folk.. 2 kusiner med pojk/flick-vän med barn! Var en del! Satt mest oh myste med Molly! Anne fick ta hand om resten av ungarna hahaha ;p!! Nerå :D! Det var väldigt kul och trevligt! Var länge sen jag träffade min släkt! Och till jul blir det Västervik och mysa hos farmor och farfar!! Anne fylller 19 (tsss) på fredag!

Idag drar Anne, Ida och Adnan till Thailand.. Lite avundsjuk är jag allt, men jag tycker det är synd att ANne missar julafton! Vi hade ju så kul förra juldan ;)! ahahahaha! fy fan! Nej men dom kommer få det superhärligt där nere, hopppas vi!

Idag ska jag träffa Sofia =)! Det ska bli mysigt! Hon ska ha bäbis 23e december! Mysigt!


det är mina shorts som syns där, inget annat hehe!

speedad

shit vad speedad jag har vart idag.. men man måste ju ha en sån dag med! i skillnad mot i går när jag bara låg o loppade mig hela långa dan! Det var jag värd tycker jag ;)!

har inte hänt så speciellt mycket, förutom att det börjar lida mot jul o nyår! det är ju alltid mysigt!! undra vad som händer på nyår då.. alex får komma på nåt roligt vi kan göra :D!

nej det är en dag imorrn med! Och då är det fredag wiiie! Jag o eva ska traska på stan sen ska vi se idol på kvällen!! Nästa vecka är det final.. undra vem som vinner... hehehe! jag o eva ska nörda nästa fredag iaf ;)! hahahah!! aa vilken höst!!

Nu ska jag somna till tomten är far till alla barnen, så man kommer in i julstämmningen, eftersom vi inte har nån snö... Följer faktiskt julkalendern ;)! Inte på morgonen, men på nätet finns allt :)!! Han är skön som har östgöta dialekten! Gooo östergötland ;)!

sov gott!

RSS 2.0