hur fint är inte detta

En dag frågar en son sin far: ”Pappa, springer du en maraton med mig?” Pappan svarar: ”ja” och de springer sin första maraton tillsammans.
En annan dag frågar sonen sin far igen: ”Pappa, springer du en till maraton med mig?” och pappan svarar igen ”ja, min son”.
En dag frågar sonen sin far: ”Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?” (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen ”Ja”…

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

god natt

imorrn blir det upp o jobba tidigt.. Länge sen ;p hehe!

min helg va super! såg på sen film med ljunga eva o alex på fredn o på lördan var jag o eva på hugo.. Fattar inte varför vi går dit.. Deras musik är inte riktigt, iaf, min stil.. Nej nästa gång, då jävlat ;D!

"kan vi inte prata gamla minnen nu?" hahah alex igår kl 4 när vi kom hem från krogen!! skulle upp o jobba på morgonen, så jag va inte så pigg o prata.. inte han heller, för han somna diret efter jag sa "neej.. inte ikväll alex.. imorrn"!


men nu är det god natt som gälller =)!!

datorhjälp

jobbade lite och vart klar 16, då satte jag mig på bussen, med min dator, ut till el-giganten.. där var jag en timme (hmm) och fick hjälp av jocke (!) som så snällt lagade min dator som har låtit som ett riaplan nu i nåra dagar och det ska det inte göra.. Han öppna upp datorn o då tänkte "shit, hoppas han inte gör nått så nått går sönder". MEN skicklig som han var, så gjorde inte han det! så nu låter den som den ska =)!
Så småpratade jag lite med John, så klart :)! Han tyckte jag var fin i håret (jag tyckte jag såg ut som hej kom o hjälp mig), och då fick jag en till funderare om jag ska gör om håret eller inte :p.

Sen kom jag hem, laga lite mat o såg på fim.. Sen fastnade jag vid scrubs, självklart, och det vart sent. Men men! Sen drömde jag asroliga drömmar! haha ;D! En del var mindre roliga ska jag lägga till..

Nyss ringde Tjoffe o frågade om jag ville ha en timme extra idag o det tackar man absolut inte nej till, så jag fick hoppa upp ur sängen, kasta i mig käk o springa iväg! haha nerå. ska va där om 45 min.. ska bara hitta..

bye bye!

less

jag är less på mitt hår.. ska beställa en tid när jag har fått min lön o göra VACKRA ljusa fina slingor!! underbart! Triv dock i min färg, men börjar tröttna lite på det =)! Ser på bilder o ser att jag passar i både och.. har med kommit fram till att jag ska spara det till långt.. och det ska va precis lagom fint och uppklippt!! längtar! Lär nog inte ta så jättelång tid, eftersom mitt hår bara växer o växer som ogräs :p! lucky me :)!!

sjuk sjuk sjuk

ohhh va segt det är att va sjuk. Hatart. Ligger här som en säck potatis. Va "piggare" i morse, så jag drog o jobbade runt 14 o kom hem runt 16 o är helt gone. Va helt snurrig på jobbet.. Var tvungen att sjukanmäla mig tills imorgon så jag kan vila upp mig ordentligt så jag slipper gå omkring och va små sjuk längre än nödvändigt.

Hade iaf hur mysig kväll som helst på alla hjärtans dag med min fina alex! vi käka som sagt va ute, men inte på pappa grappa, utan på Bomulls fabriken. Men mina smaklökar är ju inte på topp, så jag kände inte så mycket av maten, men det jag kände var gott =)! Sen åkte vi hem till mig, sen gick vi hem till alex och såg på en film. Efter filmen så gick vi o la oss o dt va supermysigt, tills jag blev varm som vette fan. Vet inte hur många grader det var, men det var nog, säkert, 39-40. För så arm som jag var då, är obeskrivligt! Varmt varmt. Alex va sval, men han fick jag inte kyla ner mig på, så jag låg där o frös/svettades! Sen gick jag upp på morgonen o jobba! Eloge till mig hehe ;)!

Nu blir det mat tajm.. Lämna mina chinchill ungar idag.. tråkigt tråkigt! men jag har 2 kvar ;D! hehe!

2 år och 4 månder!

Idag är det alla ♥ dag och min o alex dag! ikväll ska vi fira alexs bror som fyllde 20 år igår. Viska äta på goda Pappagrappa, sen får vi se va jag o alex hittar på! Nått mysigt iaf! Vi har inte träffat varann på länge, eftersom han har vart sjuk.. Det var typ i tisdags eller nått sånt vi sågs sist.. tråkigt.. Men ikväll ska vi ses, även om jag kommer att bli sjukare ;)!

Jag hostar o har mig, men dock ingen feber än och det är ju bra :D! Men det är väl bara en tidsfråga!

Gick upp halva 9 idag o drog o jobba.. Samma visa imorrn!

Nej, nu måste jag göra iordning mig =)!


vill tillbaks till Paris.. bara du o jag =)!

Nytt jobb!

ja, tror det eller ej, men jag har fått ett jobb ;D! Ett städjobb och 2 tim 6 dar i veckan! Sen får vi se hur det leder! KAnske mer jobb o mer timmar! Hoppas på det! Känner att det är fan bättre än det jag får nu! jag är såååååååååååååå glad =)! Så nu blir det lugna helger för sarah's del! *Hoppas hoppas jag kan hålla det*! Fick det igår, började idag hihi!

Va ute i onsdags på Wasa hehe! Men det va sjut kul och helt okej lugnt faktiskt! Skulle på möte dan efter, så det va nice att inte va asfull hehe!! men de a riktigt roligt iaf och karaoke, eller hur det stavas, sjöngs det med och det är ju alltid roligt :D!

Nu ska jag käka lite mat, sen ska jag iväg igen! Mycket gå för min del. Eftersom det är superhalt o min cykel är hos eva, så blir det att man får traska! Men det är rätt skönt, även fast jag inte tycker om att gå.. Så länge det inte regnar så är det rätt lugnt! Och inte för långt förstårs ;)!

Ikväll blir det nog lite fest. Men eftersom jag inte har nåra speciella pengar till dricka, så blir det nog lugnt iaf! Min man har gått o blivit sjuk, så han kan nog inte va med,. Det är synd, eftersom det är hans, rille o hägles födelsedagsfest.. men han lär nog dyka upp!

På tal om vara sjuk, så hostar jag en del här hemma och börjar få ont i halsen. Fan om alex har smittat mig asså.. Det är ju inte kul o va sjuk.. Lite hosta kan man ta, men om man får feber, då är det värre.. Inte så bra o bli sjuk direkt efter man har fått ett jobb :p! haha!

nej nu ka jag få i mig lite käk =)!

Kanske en ny tatuering snart!!

Snart kommer det kanske en ny tattuering på mig! Har några att välja mellan. Väljer mina med omsorg! Dom ska ju ändå va där hela mitt liv.. Ska vi tatta oss tillsammans alex ;)?! Har hittat ett par fina, men kan inte välja.. Vill sätta den vid ankeln typ! Ska kanske fixa den till sommarn =)!! Det är en annan tatuering som jag med skulle vilja göra! hehe! Men det får bli senare! En som Renatepokes har hehe!

i natt drömde jag att hon som vann Sverige Top model gjorde en åt helvete snygg klänning till mig! ujuj!

aja, idag blir det nog lite dancing för mig! Sen får vi se om det blir Wasa eller inte =p!

Alex 23 år o mysig helg!

Grattis grattis älskling! Dock i söndags, men men ;D!

I fredags var jag hemma o chilla! såg på let's dance, så klart och tycker et var helt okej att hasse åkte ur! Undrar vem som åker ut på fredag.. Sen kom alex hem till mig o vi åkte ner o köpte max mat och pratade med eva som jobbade då ;D!

Lördan vart det fest o min vän Zandra hängde med! Jag har nog aldrig skrattat så mycket på en förfest, som i lördags!! hehe!

Söndag myste jag hela dan med min fina man =)!! Vi pratade massor om allt ;p! sen fick jag nog o gick ner o köpte två pan pizzor, en gorbys och 2 liter cola! Efter jag  alex myste klart, så drog jag hem o glodde på Top model Kanada med mamma! Det är final i veckan för amerika top model. ska nog se det ;D!! Ser på top model nu faktiskt =)!

Jo men helgen var bra ;D!

Igår gick o gick o gick jag massor! Tränade även body pump och det var riktigt nice. Förra veckan hade jag inte träna bara äta vecka och denna vecka är inte äta bara träna vecka! Haha nerå ;)! Klart jag ska äta, men fan inte lika mycket som förra veckan! hahah! Det va konstigt att jag fick i mig allt ;D!

På lördag är det Alla hjärtans dag! Mysigt ♥!


glodde runt på lite bilder..

Varje nyår så är jag o rille med på en bild själva.. haha!

        06-07                           07-08                                 08-09


haha komiskt!! synd att vi stod på fel sida detta år ;p

En annan jag med står breve är alex ;)


     06-07                               07-08                        08-09

går inte..

Jag måste träna. fan va skönt det ska bli. Ska verkligen träna som fan idag.. Ta igen alla timmar som jag har missat på gymmet den här veckan.. Har mått lite dåligt över att jag inte har tränat.. Men nu jävlar. Trodde jag skulle klara en vecka.. En vecka liksom, det är ju ingenting.. men men! Dessvärre har jag inte min ipod här.. skulle vart bättre.. får ta mobilen ist =)!! Ska njuta varenda sekund jag är där ;D!

Mat mat mat

Denna vecka har jag tydligen haft en inte träna bara äta vecka ;D!! Igår vart det my med eva o nires hos eva!! Vi handlade på mcd o hade en kupong, så man fick en extra hamburgare. Så jag, hör o häpna, 1 McFeast meny + en till McFeast hamburgare. Jag trodde jag skulle spy, men efter nån timme så va jag sugen på käk igen.. stört.. men vi kom på hur jag ska förbränna utan att träna haha ;p!! Sen när jag kom hem, myste jag lite med mina chinchillor.

Tur att jag har svårt att gå upp i vikt, annars hade jag säkert gått upp 4-5 kg denna vecka haha!
Ska börja stenhård träning nästa vecka! Om jag fortsätter så här kommer jag gå upp och det vill vi ju inte =)!

Idag får vi se vad som händer! beror på va alla ska göra hehe! Jag ska iaf se på let's dance ;D!

Mina naglar förresten vart asfina =)! Svårt att skriva på tagnetbordet och ännu värre - sms. Jag tycker om att skicka sms! men men!

Nu ska jag äta! Hehe!!



vi är sååå


Manikyr

Imorrn ska mina långa fingrar få lite ompyssling!! Ska bli nice o få lite fina naglar nu till våren! Hade det förra året när vi va i paris och fick det av alex i julklapp! Ska bli kul!!


Såg Sanning eller konsekvens idag! Inte varje dag man ser den! Dom är såå små allihopa :D! Den är rätt bra fakitkst! Typiskt tjejer! Man kan inte leka 3 ;)! haha!


Yes man!

Igår vart det bio bio!! Jag, eva o kattis gick på bio igår!! Först åt vi på lyx resturangen McDonald's.. Innan det, så köpte vi biljetterna sen så gick vi där ifrån utan biljetterna.. Lite smått pinsamt, men men ;D!! Filmen va Yes man, och den var rolig och det var ett mysigt inpuls grej vi gjorde igår!!

Idag ska jag träna, äntligen! Blir lite afro o kanske lite core.. Får se vad det hela slutar!!

nej nu ska jag dra mig!

Lördag + söndag

Lördag = seg dag..
Jag va som sagt va på Otten invginingen, men hade fan inte kul där.. Så jag deog till Palace ist, där en kille snällt bjöd mig på mitt inträde.. Han hade blåkort, så jag gick in gratis med andra ord.. Haha!! Han hette alex och jag vart helt lyrisk "Det heter ju min pojkvän!!!!!!!!!!!!!!" Sen frågade han vad jag hette o då sa han "Nämen, det heter ju min dotter i andranamn" heheh!! Sen träffade jag ante, simon, joel o johannes!! Dom va fulla o glada o det va sjukt kul på palace asså ;D!! aldrig mer otten! haha!!


söndag = segaste dan på länge..

lördan var roligt! jag o eva va hos eva o hon pratade i telefon o jag gled runt på msn samtidigt som jag tog kort.. socialt värre ;)! sen så hade eva beställt en taxi, så den hoppade vi in i.. när vi sen stod i palace kön, så hade jag självklart glömt min mobil i bilen, men taxin kom tillbaks! Snällt!
På palace så köpte eva in en massa grejjer, som hon bjöd folk på hahha =p!!

sen vart det söndag o segisch.com var jag.. Låg i min säng o kollade på Humor från tv 4 för att bli på bättre humör, men runt 13-14 så gick jag upp o la mig i soffan ist! hehe!!

sen vart det filmtajm o vi såg på Batmans nya.. Den va sjukt bra =)!!!

nu är det måndag och jag drömde att jag skulle ha barn o var mitt ute på havet! dock fanns det läkarteam o allt där, så jag var ju inte ensam! men kul var det! sen innan jag skulle föda, dock vaknade jag, fick jag en bäbisdocka av en av läkarna "Här, pröva på den" haha! Aaa, gudars!


RSS 2.0