20 årsjubileum o ett jävla pucko

i år så har jag vart transplanterad i 20 hela år!!!!!!!!!!!!!!!! Det är länge! Vet en tjej som har vart det i 21... fan också.. Men det finns säkert dom som har haft det längre i sverige, men jag vet icke om det!! Det är den 12 mars tror jag! Ni kanske inte fattar, men för mig är det asstort :)!

Vår lilla uthyrare har lagt ut mitt o alex rum på en hemsida där man kan hyra lägenheter etc i norge. Vilket jävla pucko. Han är fan inte riktigt klok.. Har hissen gått ända upp hos honom o har alla hästar kommit in i stallet.. Ehh NEJ! Han sitter där nere o lever på våra pengar det lilla aset... dyrt är det med. Men orka hyra ut ett rum/hus där det bor folk i nu och som han vet om. Hur smart är man då på en skala......................0 kanske?? om inte ens det. Aja, jag o alex ska deffentivit inte flytta ut från vårt rum.. Det roliga är att det va nån här som ville kolla på rummet HAHA tji fick han! som norge i handboll hihi!

nu ska jag äta min grillade kyckling (mmmmm va smarrigt) o se på en film! sen ska jag sova!

ska jobba på lördag.. buhu buhu.. men men money money!

saknar er alla där hemma! men jag har ju alex här och det är nice som fan ;)! älskar dig min snyggng!

ha de..

sverige vann mot norge!

hej hej!
lördag igen. Denna kväll hoppas jag blir roligare än förra veckan.


rille knäckte sin första öl för nån timme sen. Han tycker synd om sig själv, men jag gav nåra positiva tankar till gossen, så han blev på lite bättre humör.. hoppas jag..

Alex, pelle o rille har jobbat rätt mycket denna vecka och pricken över i't så jobbade dom idag med. money money. Men rille har iaf sina 16/18 öl kvar att dricka! Tror aron hängde med han. Idag har vi städat, äckligt. Men det blir hyffsat rent iaf. själv städade jag köket.. Var rätt taskigt, men nu glänser det :D!

nu ska jag duscha! ha en bra kväll!

Vill bara påminna alla i Norge att Sverige VANN mot er idagens match. Se hur alla beter sig på jobbet på måndag MOHAHAHAHAHA! Själv ska man glassa runt o fråga vem som vann.. vilka vann då?? Jo Sverige!

Sverige är nu klara för VM! och dom kom i en bra grupp med för att kvala till OS... hoppas hoppas! VM guld och OS guld skulle inte sitta fel :D! Tycker om handboll ;)!

Det var sjukt spännande iaf.. Tror min puls va uppe i 1000! hahaha nerå!

øl o pizza

idag ska haras o sicklan,jag o aron, få gratis mat o øl på jobbet. det ska bli gott! mest med pizza, før då slipper jag laga mat...

dom andra gossarna ska nog laga tacos kanske..? sen kanske jag kan bli hæmtad alex *blink blink* :)!!!

jag somnar snart.. aron måste prata med mig snart, så jag inte somnar...

ha en dajlig kvæll ;)! ikvæll blir det lugnt.. hoppas jag!


QuadraPop

idag fick vi ett brev "Till familjen" stod det, sen vår adress! hahahahaha säger jag bara...


Det finns ett spel i min mobil som heter QuadraPop.. aron har high score'n på den så det heter duga. han är väl bra på det och jag är mindre bra.. han har ännu bättre på sin mobil o skyller på att mina knappar är dåliga... Sure hehe nerå :D!

jag är helt nere i A walk to remember.
Sarah: "neej den verkar vara så tråkig... vi tar en annan"
tur att du övertalade mig eva :D! hehe!

nu ska jag lyssna på musiken som är i den underbara o fina filmen :D!

saknar er där hemma!

alex <3


tvättfel

Idag är det den 14, vilket innebär att jag o alex firar 1 år o 3 månader idag! Grattis till oss!! Pusss
sitter här uppe i min ensamhet och gör en film! ni kommer säkert o se den här och på facebook.. inte för den är så såvr gjord, men det kan va kul o se.. dock inga filmer i filmen, men vi får överleva med dom roliga o härliga låtarna jag har valt.. o inte på tal om korten med :D!!!!!

En vacker dag ska jag ladda ner ALLA desperate housewives avsnitt.. då är jag i tv heaven!!

jag ska också påpeka att hag är sämst i och tvätta.. fråga alla jag bor med, framförallt pelle o alex.. det var nämligen alex's tvätt som jag råkade göra fel på.. jag krympte inget eller nått.. det blev bara lite extra blött.. =)! Så nu tvättar jag mina handdukar och hoppas att jag inte gör samma misstag igen.. det skulle ju va extra pinsamt..

jag ska också säga att jag är skyldig 20 min av mitt liv till aron, för jag råkade göra så vi missade bussen precis o fick vänta 20 min.. det blåste o regna = regn åt sidan i kyla.. inte kul! men vi kom hem och va skönt det var med en varm dusch.. här kan man inte duscha så länge, för vamr vattnet ska ju räcka till alla.. bla bla bla.. Jag är bland dom snabbaste på att duscha här.. det kan alla hålla med om..
Imorgon är det tisdag.. nice.. då är det bara onsdag, trosdag o sen är det fredag =)!
På tal om det så kan jag ju ta helgen i korta drag...
På fredan vart det pizzaoch alla ville först dela med mig, men sen sa aron att han tyckte att jag åt sjukt mycket, (stämmer haha), så då bestämdes det tydligen att vi skulle ha slize ist.. På kvällen vart det chill..

Aron drack lite (haha) captain morgan o pelle börja hammra kl 1 på natten! pelle var vår städgud.. han hade uppenbarligen astråkigt, som jag, fast han städade och det gjorde inte jag.. Sen kom han till mig o fråga om jag kunde hjälpa till med en sak.. självklart gjorde jag det o då kom en arg och bitsk rille ut ur rummet o skrek att pelle inte skulle spika så här dags.. aron, pelle o alex åkte ut o cruisa (;p) med bilen och hämtade upp en va min o arons arbetskamrat, som va helt tankad = asfull hehe! sen somnade jago vaknade av en iskall alex.. mysigt =p..

Sen kom lördan.
Alex skulle prompt va nykter, även fast dom kom med en 70 cl sprit på sängen med ljus o allt.. men ack man skall icke falla.. o det gjorde han inte.. Ist så myste jag o alex till det lite extra med god mat =)!

Fille, Aron, Pelle o Rille gick ut för ovanlighetens skull (;p), sen kom dom hem runt 3 kanske(??) o hade efterfest hos oss!! först kom fille helt ensam och undra vart alla var, sen fick vi svaret.. Aron kom upp i vårt rum och började hettsa om sin mobil, som uppenbarligen var "borta". .sen puttade jag till honom lite lätt, så han ramlade in i pelles rum (det är typ vid vår dörr..) Men efetrsom jag inte har nått bildbevis,(fan), så har det inte hänt enligt aron... men jag vet hehe!

jag o alex låste in oss på rummet , men aron o rille (dom små djävularna), kom in o härjja! hur dom fick upp låset det är en gåta.. med tanke på deras tillstånd hehe!
klockan gick o som vi har fått reda på genom kameran, så spelade pelle in en film på rille (som jag inte vill se hehehehehe) halv 9 på morgonen.. HELA söndan va alla i ide typ.. även fast jag o alex inte hade druckit nått, så andades vi in luften som var i huset hela dan.. så alla var assega o kl 22.30 satt vi på en film.. rätt bra faktiskt!

Alla vi har ångest varje söndag för att vi ska jobba hela veckan.. o det är långt till helgen.. men denna dag gick fort :D!
Hoppas alla har det bra där hemma.. min mamma o pappa är kanske på väg hem från malaysia nu.. eller så åker dom imorgon, hur som haver, så har dom vart där i 17 dagar.. lyx.. skönt för dom dock..

ha de!


nyårsminne!

image198
puss på dig min älskling!! Älskar dig min finaste♥

tjoflöjt

jajamen så är man tillbaka til norge norge dårå.. men denna tid som jag har kvar här ska jag bara jobba jobba jobba, träna, träna träna, mysa en massa med min fina alex, ska även hinna o sova med ;)!

Och resan hit gick inte alls som på räls.. nerå :D! runt 20 h sat vi i den bilen som har sina brister hehe!

Bilfärden skulle ha börjat kl 9, men som vi alla visste, så skulle vi inte komma iväg i tid. Jag o alex va ju dock klara runt halv 10, men inte dom andra.. Vi kom iväg halv 11..

nån lr nåra mil innan örebro, så började bilen o skaka... javisst förstår ni, vi hade fått ett hål i högra fram däcket.. det såg ut som ett skott hål, men det var det inte.. Killarna traska iväg med däcket efter ungefär en timmes tänkande på hur vi skulle göra. Det var ju uppenbart med att det skulle snöa, blåsa och va kallt.

Till slut så kom dom tillbaka frusna med med ett nytt däck. Hurra sa alla, så satt vi oss i bilen efter typ 2½ timme.
Hurra ropade vi ännu högre när vi fick syn på en Max skylt. Där stannade vi fort som fan och åt åt åt.

Bilen höll och alla vart lite mer hungriga. Vi sa att på förra max, att vi skulle stanna o hälsa på Robban, som jobbar på Max i Karlstad. Tråkigt nog så jobbade han inte där, men det gjorde tydligen inte nått.. Alla killarna sprang in och åt. alexs kom tillbaka efter ett tag och fick en förfrågan av mig, som han nästan inte kunde tacka nej till, men han gjorde det iaf.

Sen så åkte vi iväg igen. Då efter ett tag så "gick strömmen" lr hur man ska uttrycka det.. Nehe, så då hade vi inga eluttag. Pelle höll på förbrilt att försöka få igång och vi köpte en massa blåa saker för 3 kr hehe! Pelle gav upp..

Uppenbart med att när vi öppnade bagageluckan, så trillade monopol och alfalpet i all dess inmebörd.. Så jag sprang omkring o letade efter hotell, hus och monopol pengar.. Jippi!

efter 8-9 timmar så kom vi till Norges gräns. Hejja..

Rille var nästan gråtfärdig när hans Champions chip manager inte hade sparats och hans dator dog. Han hade vunnit med så mycket mål.. Han de:appade ett tag, tills vi spelade kort.. Där vann han typ 9 gånger irad, och pelle förlorade 9 ggr i rad och jag kom 2 9 ggr i rad.. Men skamm den som ger sig. Sen vann pelle nåra gånger o jag nåra.. Sen slutade vi.

Efter ett tag så somnade jag o rille när pelle o alex letade efter McDondal's, som var stängt.. Om vi hade åkte höger ist för vänster, så skulle dom ha hunnit. Ist handlade dom på Kiwi, tror jag.. Pelle o alex köpte goda saker , medans en, förtfarande halvledsen rille, köpte ne äcklig pastasallad, som han slängde ut genom fönstret. Då vart han mindre glad och somnade om.. Sen somnade jag om o sov typ 20 mil tror jag. Men klockan va rätt mycket, så inte konstigt att man somnade hehe!

SEN KOM VI FRAM! JJiippii!!! Tröttare än den tröttaste jäveln (;p), så somande vi i en allt för kallt hus.. jag o alex kurade ihop oss o höll om varann med våra frusna kroppar.. 2 täcken, elementet, (som har vart avstängt) var på max och sen vi, ändå frös vi.. Men vi somande rätt fort ändå ska ni veta!!

Vi undrade vad vi hade gjort för fel när gud straffade oss så här mycket. Vi kom inte fram till nått.. Jag chansade på att vi hade vart för nyktra på nyår, men det tror jag han var glad för ist =p!

Det var vår resa =)!
Vill bara påpeka att vi hade planerat att köra i Norge när det var ljust ute, men ehh nej! Det vart inte riktigt så ;p! + att vi hade snöstorm o halka! Jag hade hoppats på att ha snö i norge, så jag kunde mula alex, men ingen jävla snö nånstanns.. Är fan lite besviken..

När pelle sa "Nu har vi åkt halvvägs", var rille nära på o bryta ihop!
hehe! det var många  timmar lvar då...

- Jaha, o vad ska man göra nu då????

Sen traskade grabbarna till jobbet kl 13.30.. Och jag gick ner till stan.. Men inte så jättefel som sist ;p! Fixade bankkonto, kollade vart jag ska imorrn och handlade lite mat = givande dag hehe!
Ikväll ska vi kanske se på film för det är vi fan värda..

nu ska jag gå o köpa mer mat o sen ska jag städa vårt hus! det ska bli fettnajs.. Ska göra det mesta, så jag slipper göra äckeltoan hehe!

älskar dig alex =)!!! Tycker du är väldigt snygg grr=)!

image197

nyår 2007/2008

igår var det nyår! det var roligt, synd bara att musiken försvann, som människorna med gjorde efter 1 typ. men det trevligt och roligt för övrigt!

nu håller jag o alex på att planera vår Paris resa, 22-24 april.. Fick nämligen en resa till Paris av han i julklapp. Det ska bli så oerhört mysigt och härligt =)! Längtar redan dit med dig älskling!! Underbart =)! sova på fint hotell äta god mat och bara vara du o jag! hur mycket bättre kan det bli =)? älskar dig masssor min fina! puss
idag ska jag packa.. för imorgon ska vi tilbaka till norge. lång bilresa igen, ska väl inte bli så kul, men va ska man göra? hehe! vi ska verkligen storstäda så det heter duga..
image196
love love love love..

RSS 2.0