äntligen :D

I natt / söndag morgon kommer alex hem :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så om typ många timmar ligger vi o myser!!!..

vaknade halv 8 i morse o kan fan inte somna om alls.. sjukt segt.. ska väl sätta på lite scrubs avsnitt eller nått..

Igår hade De Geer deras studentbal =)! Alla var så fina, så jag o mamma blev nästan tårögda.. Det vart sjukt stressigt för anne o hanna iaf ;p!
Anne : - Oh neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag glömde ta på mig deo o parfym... Fan.. och jag som va ute igår med..
lilla gumman... tur att du inte luktar svett som du jämnt säger ;)!!
Anne va jättefin i sin långa gula klänning.. Lockade hennes löshår + rktiga hår i 1½ timme igår.. Inte lite uttråkad jag var när jag var klar.. Det var sjukt mkt hår, men fin vart hon :D!

Sen bjöd mamma mig o pappa på spicy hot (mumma) och sen bjöd pappa mig på drink och då vart jag gladare =)! sjukt nice! vi satt på balkongen och diskuterade lite allt möjligt! Riktigt trevligt! Dom är så trevliga mina föräldrar :D!

Aja, ska väl försöka sova nu, så tiden går fortare tills min älskling kommer hem :D!!! Älskar dig fruktansvärt mycket =)!



image281
hahaha läckert ;p

vill ha

image280
jag vill ha den här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska jag, ska jag inte... hmm


4 dagar kvar nu =)

nykterist - javisst

idag är det 5 dagar kvar tills Alex kommer hem =)!

Helgen då.. Jo eftersom jag skulle på intervju på söndag, så vart det en lugn helg.. hela helgen (applåd till mig hehe nerå)

På fredagen vart det lugnt hemma hos bempa.. såg på lite film, snackade lite, sen vart det hemgång.
"Känner du tjejen som har rekord på att upskatta tid?!"
hahaha jaaa du.. bästa vännen till mig ;p!
"känner du killen som inte går in på en resturang med vilka kläder som helst?!"
ja det måste va min tvilling.. hehehe
fick en xider o skulle dricka den, men magfan sa nej asså...? hmmm,.

sen på lördagen vart det schlager för hela slanten.. vi var typ 10 personer hemma hos shorty och kollade, buade, skrattade o sjöng.. en del bidrag var verkligen hemska asså.. usch.. synd att vi inte hamnade på vänstra spalten.. det sög ju.. men Norge däremot, det va andra grejjer ;)! kom rätt högt har jag för mig =)!

Sen kom söndan...
jag gick på intervjun som varade i 5 min! hejja! va sjukt sugen på att gå ut på lördan, men som sagt,. man vill ju inte komma dit o lukta sprit, se astrött ut och se röd ut i ögonen... det uppskattas nog inte :D! men det höll mig nykter haha. Sen så traska jag över till shortys jobb o snackade lite med henne! trevligt trevligt! sen fick jag vänta 26 min på bussen som till slut kom..

min pappa fyllde år i går med =)! grattis! och så var det mors dag med! Grattis! mamma, pappa, jag o anne gick på trädgårn' (uteställe som bara är öppet på sommaren). Där fick jag en smarrig hamburgare och en cola ;)! matvraket själv fick i sig en hel, som är stoooor, och sen va jag mätt resten av kvällen, hejja.

Låg på en plast spikmatta igår.. shiiiit va ont det gjorde i början, men sen så vart det rätt bekvämt.. man låg rätt rakt om jag säger så haha.. men sen vart jag helt varm i min rygg.. det va rätt nice ;)!!

image278


bye

Sarah: "jag blir nästan smartare på fyllan än vad jag är när jag är nykter.."
tystnad...
Sarah: "Jag VET vad du tänker, så säg inget..."

tele2 räkning

idag fick jag en räkning från tele2.. neeeeeeeeeeeeeeej tänkte jag, hur mycket är det den här gången.. har haft skyhöga räkningar alla jävla månader... sen kollade jag, 0 kr! Jag vart så glad, att jag var tungen att ringa till min mor och frågade hur man betalar in 0 kr till dom..

snart kommer du =)! inte så überlångt nu iaf =)! längtar grymt mycket.. saknar dig massor..

spännande match igår asså.. vilken hjälte han är van der Sar =D! inte lika grym som jag, men nära är han allt :D!

i helgen är det avskedsfest för svenskarna i Norge och jag är inte där :(.. hade vart askul, men men.. hoppas ni får det iaf =)! och rille.. se till o sov ordentligt innan ;)!

hmm blir det donken ikväll eller..?


image276
hehe jag o syrran =p

80% alkohol tack

i helgen vart det favorit (not) i repris för min del och shorty fick va med om ett o annat haha..

jag, jocke, zagge, bempa o sofie smådrack lite hos bempa innan vi, till slut, kom till shorty.. dit kanske jag aldrig skulle ha gått??? hahahah man kan ju ifråga sätta sig det nu i efterhand, mtp va som slank ner i min mage..
Shorty - Här Sarah, ta en shott..
Jag luktade lite på den,
Jag - Ja, visst varför inte.
FEEEEEEEEEEEEEEEEEL!
Shorty lurade i mig 80% absinth.. aj aj aj aj..
Bempa - Ehh jag känner inte dig så väl sarah, men du kanske borde dricka vatten?
jo så hela kvällen drack jag vatten.. jag va på väg att ta en klunk av groggen, men ikke.. det sa nej...

kommer ihåg lite av shortys förfest, men det är inte mkt..
läste sms idag vad jag hade skickat, för jag trodde att jag hade tagit mitt förnuft till fånga och inte skriva nåra sms, men det är klart att jag ska göra tvärtom.. ska lämna min mobil hemma, så jag slipper att skicka sms... suck.. dom flesta va till emelie, syrran, som informerade mig om sverige matchen, men det brydde jag mig inte ett skit om.. hon fick nåra konstiga svar, så hon anade väl att nått konstigt va med hennes lillasyster hehe! men det va inte så mycket mer än till emelie.. som tur va hahah!
Sarah - Vem står i hela sv matchen?
Emelie - Liv
Sarah - aa det säger ju allt! hade han sin tid o den är fan inte nu.
hahaha ett utdrag av mitt smsbomb mot emelie ;p!

träffade macke o carro hos shorty som jag inte har träffat på länge, och det var väl trevligt :)!

sen på söndan vart det en lååååååååååååååång dag... oj oj.. men jag mådde bra o det var nog tack vare mina goda tomater som jag skar så vackert hahahaha!

så var det final i hockeyn med.. underbart o se.. sen att matchen aldrig tog slut, det va ju lite segt ;p!

fjollrow hahahahhaha. vilket jävla roligt efternamn eller hur ;p!

eller va det nu va han hette den ryska hockeyspelaren.. roligt me fjoll i början iaf :D!

o alex kommer aldrig hem känns det som.. men snart så kommer du hem :D! saknar dig ruggit jävla mycket asså :(! ska bli underbart när du kommer hem! längtar masssa :D! Puss


club aqua och hockey

i torsdags vart det utgång.. väldigt kul.. va techno musik, inte riktigt min o evas stil, men vi hängde med ut iaf =)! under kvällen vi spelade 21.. "kärlek" haha aa..

sen så rockade vi loss på dansgolvet och jag träffade jag fille  "känn va svettig jag är sarah" "nej helst inte", sen vart det hans panna mot min panna haha!
Berg - "Jag visste inte att du va en sån här" (som gillade sån musik)
Sarah - "Nej inte jag heller ;p"
aa.. vilken kväll! träffade rätt många som jag inte visste skulle va där!
Eva: "jag känner mig rätt påklädd i skillnad mot dom andra tjejerna ;p"

sen så vart det fredag.. det va en lång och seg dag.. eva sov till 16.30 typ medans jag va uppe vid 13 typ.. sprang runt i lägenheten o yra ;p! sen somnade jag runt 16 (framför hehe) i soffan, sen kom eva o väckte mig..

På kvällen sen så vart det först en tråkig hockey match ryssland - finland, som jag lika gärna kunde ha struntat i.. sen så traska jag o eva i regnet hem till bempa och såg på sverige - kanada.. oj oj vilken match säger jag bara :D! njöt tills jag insåg att vi förlorade..  sen så gick eva o jag hem, men inte i regnet..

jag försökte hålla mig vaken medans vi såg på film och eva frågade frågor som svaret var "mm" på alla.. sen vaknade jag av ett ryck.. satt mig typ upp i sängen.. då drömmde jag att nån skrämde mig så jävla mycket.. eva vart nästan lika rädd som jag haha ;p!

o nu är det lördag.. då ska jag till shorty o festa lite =)! yeah ;)!
image263

drömmar

i natt drömmde jag att jag hittade 20 000 kr på i norrköping..sen blev typ alla pengar snodda fan.. fatta hur ledsen jag vart när jag vaknade...

har även dom senaste nätterna drömmt att jag o alex har bråkat.. men jag har sagt det förut o jag säger det igen (;p), jag måste ha nån o bråka med och eftersom han inte är här, så får jag fajtas med han i mina drömmar..
Och inte nog med det.. I dag firar vi 1 år o 7 månader :)! Älskar dig min snygging!!!

Men den får jag fira på gymmet o kanske med eva haha! http://www.ihennesskor.blogspot.com/  så typiskt oss!
hahahahahha bästa sättet at förklara mig o eva ;)!!! hehe!! så sött!

tränade i måndags.. har träningsvärk så jag knappt kan gå, så jag får se när och om massagen blir ;p! hoppas massören inte masserar mina ben, då blir det fajt hahaha!

"jag ska inte..."

helgen innan denna helg som har vart, sa jag till mig själv att jag inte ska dricka mer denna månad för att spara pengar.. men ack va fel jag har.. tors-lörd denna helg.. iofs gick hela kalaset på runt 100 kr, så det va inte så farligt..

I torsdags fick jag ett sms av pontus att han ville att vi skulle dricka lite öl på trädgår'n.. solen sken o det va varmt, så självklart skulle det va trevligt.. Det slutade med att jag o eva hamnade på Wasa (!). Hade sjukt kul iaf och det var så roligt :D! Man vet aldrig med mig o eva asså...

På fredan fick jag ett till sms av pontus att han o fidde skulle sitta i vasaparken och dricka öl, men han hamnade på otten o dit ville inte vi. Så jag o eva va på grill fest på min gård med mina grannar hahaha. Där satt jag o eva och pimpla vin, sen gick vi ner på stan o häcka, men inget hände, så vi åkte hem.. "Läcke med drill" hahahha!

På lördan var jag med min underbara amanda i solen i ett par timmar.. Under tiden bestämde vi att vi skule på en liten fest.. Antalet personer sjönk rätt mycket haha.. Vi trodde att vi skulle ut, men så blev inte läget.. Det avr rätt mycket prat om Cromwell, men vi tyckte att det inte spelade nån roll va vi gjorde..
"Jag har minst 26 liter soda water hemma, så det är lugnt.."
"Är det passion eller jordgubbssmak nu?"
hahaha hela glaset va typ gult, så självklart var det passion.. det var jag som va lite smått vilsen och fick säkert en blondinstämpel :p!
"Men sarah, hacka inte gurkan och paprikan som i tacos.. gör hela gurk och paprikaskivor"
för dom som vet, hatar jag o laga mat, men självklart skulle vi göra det.. det vart soppa o nyttiga mackor haha! jag gjorde fel, så jag blev typ utkastad från köket.. fan va elakt ;p!


Sen kom söndan och jag var rätt sliten om vi säger så.. Lagom yr i huvet kom min mamma in till deras sovrum och sa att jag skulle byta rum.. Lite smått (säkert) dragen gick jag till annes rum.. Amanda sov i mitt.. Sen kom amanda in och sa att hon skulle åka hem.. Jag satt på mig mina kläder fort o hoppa in i min säng.. Ohh den är så skön :D!
Efter jag vaknade gick jag till vasaparken (har nog solat 7-8 timmar känns det som sen fredag dag till söndag em..) Men det har gett resultat :D! fint fint!

så nu är det måndag.. fortfarande lite halvsliten, men ändå i liv haha! idag ska jag  till cue bar o söka jobb, sen till hageby o köpa mat till mina djur, sen lär jag somna rätt bra efter träningen ;p!

men det är nån som saknas här hemma.. o det är rätt långt kvar innan vi ses med... suck så tråkigt det är o sova själv usch.. men sen blir allt bra igen :)!! love you alex!

denna vecka ska jag även få massage.. har velat fått det i minst ett halvår.. men nu äntligen :D! ska bli rätt nice ;)!

ha de..

sol o motion

i natt drömde jag en underbar drömm.. sen när jag vaknade vart jagsjukt besviken..

Idag kör Ifk mot Aik. jag o eva ska kanke gå! beror på väder o om vi kommer in öht ;p!

igår fixade jag mitt sol o motions kort, så nu blir det träning för hela slanten, nice nice.. börjar idag med Afropower dance.. kul :)!

i helgen blir det lugnt! än så länge iaf.. hoppas det håller i sig.. ska nog bli skönt..

o alex är kvar i norge :(.. så himla tråkigt.. vill att du ska komma hem.. det är det enda jag vill.. älskar dig min snygging!

nu ska jag iväg på alla ärenden som ska göras idag.. vilket är ganska nåra konstigt nog.. har haft fullt upp hela veckan.. gjort massa saker :D!

Sanna - rfl bruden ;)

kommer ihåg några gånger då min trofassta vän, Sanna i från götet, har gjort bort sig lite inför vår förening..
detta inträffade runt 2005 och 2006.

2005: Halmstad
Alla vi ungdomar åker in till Halmstad city (weeey), och ska parta lite. Varav många var inte är över 18.. sanna var inte det. Sanna blev så full att hon gör bort sig, ska inte gå in på detaljer, men så var det iaf.
Dagen efter mådde inte hon så bra.. inte så konstigt mtp allt hon hade fått i sig när nåra utav oss drog på krogen ;p! Sanna gjorde allt för att det inte skulle synas, men när hon höll Aftonbladet för sitt ansikte, då mådde hon inte alls bra... den dan var en rolig dag. förutom att jag kastade sönder ett vas, det va inte poppis.. haha

2006: Hassela (skidort)
Sanna och jag åker skidor/snowboard. Efter en tuff dag tycker vi att vi är värda lite drinkar.. Sanna och jag tar det lugnt och nåra till kommer och vi ser till så alla kommer in på det enda stället - hotellet i hassela. Vi är endå rät lugna och så, gör inte så mycket väsen av sig.
Men sen när jag går ner till mitt o sannas rum, drar nästan alla andra, (orkar inte skriva alla, är så många), drar vidare på en efterfest hos ett par killar, som anne och nåra till, inte jag ska jag poängtera.
IAF så timmarna gick o runt 5 så vaknade jag o ingen sanna där, äsch tänkte jag och somnade om. Sen runt 8 på morgonen kommer anne in och sa att sanna har däckat hos dom dom följde med på efterfest. HAHAH säger jag. Sannas kom till vårt rum iaf halvfnittrande och OERHÖRT yr och full hihi!
Vill inte ens veta hur mycket hon hade fått i sig där.. det vet nog ingen =p! vet bara att jag skrattade som fan och att jag mobbar sanna fortfarande..

Sanna är en av dom skönaste och roligaste personerna jag känner! vi har samma låga humor ;)!
jag har skrattat åt detta så många gånger åt just dom gångerna, och det är lika roligt varje gång, enligt mig inte enligt sanna!

4 maj - MIN DAG

igår var det min egna stora dag! tack för alla gratulationer =)!! och tack mina tjejkompisar för en trevlig fest =)! och tack eva för en superrolig kväll på hugos :D!

men det var nån som fattades på min födelsedag.. fan att du är i norge alex.. KOM HEM!

image262



21 år :D!

födelsedag

jag fyller år imorrn :D! Partyhattar på o sen senare - är dom på sniskan ;)!!!

image255

RSS 2.0