sång o musikkväll

igår efter vi hade promenerat i 8 (!) timmar, så började Linnéa spela piano.. Alla bara satte sig nero njöt verkligen. Var nära på o börja gråta där ett tag när hon sjöng en av de finaste låtarna jag har hört.. Det var så mycket känslor och hennes inlevelse var enorm.. Sen kom anton o satte sig vid pianot o sjöng sin egna låt. Jävlar va fin den var. Trodde inte en skojare kunde va så seriös! nej, de va iaf ruggit fint allt!
Alla bara ; 1 gång till snälla.. bara en sång till.. och en till..

Kunde ha suttit där ett bra tag, men mina ögon sa ifrån runt 21..

det var en riktigt fin dag igår! och många kort togs.. runt 240 ;p! Som vanligt när man är nånstans så tar man överdivet många bilder, men det är ju bara roligt..

Ikväll blir det party!! Alla (!) i vår klass ska åka ut till Ina på Öland.. Sitta där o dricka o mysa och ha det allmänt bra! Lär väl bli ett par kort ikväll med ;p!!

Men nu måste jag verkligen skynda mig, för bussen går om exakt en timme!

hoppas ni får en fin kväll!!

en snabbis

en snabbis nu innan jag ska iväg in till stan.. Vi ska ta en massa kort och sen svara på frågor ang kalmar! Kommer nog bli roligt! Sen ska vi till resia o kolla studiebesök med! Nice! Hoppas hoppas det blir idag, så himla smidigt.

Sen ska jag upp till Nordic club med. Fixa lite papper o dyl! Funderar även på o börja träna, men det är nog inge bra när man är förkyld.. kanske ta en runda på stan =)?

Har faktiskt ingen träningsvärk från igår konstigt nog.. Lite ledsamt är det.. Ist har en bit av min hud försvunnit vid tummen. Gör skitont, så jag har plåstrat om mig lite =)!

so long!


underhållande dag!

satan va jag är trött.. orkar typ inte skriva nått , men jag har haft en rolig dag :D!

Började med regn och tråk, men slutade i solsken o skratt! underbart!!

Vi hade Högalid spelen, dvs man va en massa lag från hela skolan som gjorde en massa uppdrag som man fick poäng ör. Vi var bäst tyckte vi mm! Toffelhjältarna!

Sen åkte turism klassen, dvs min klass, till Kalmar. Halva gänget, jag inkl, började en lite tour i Kalmar. Resten paddlade kajak. Fick lära mig mkt om kalmar som nog en del kalmarbor inte vet om!
Sen var det vår tur att paddla.. japp.. det gick faktiskt bra! rätt roligt med!

Sen kom jag hem, helt död, nej då var jag hungrig.. Fråga snällt anna om hon ville med till ica, vilket hon ville... Gick dit 2 ggr idag haha ;p!!

Sen vart det kubb, loooooooosa, sen lite häng i norra.. gjorde verkligen inget. sen ringde min mamma, så då gick jag hem! Stannade till vid allmänrummet och där satt Linnéa o Louise o spelade kort =)! Så då joinade jag dom..

Men NU ska jag ta me fan i mig sova... för det behöver jag verkligen!!

natti på er!

tröttisch

har inte skrvit så här mycket på en lektion på länge... Iofs psykologin va ju jävligt mycket att skriva, men det va ju länge sen!

Men det känns fan rätt asså! Såg lite på Playa Del Sol med ett par kompisar o såg hur kul dom hade hihi! Sådär skulle jag vilja jobba, men på vintern vill jag va i alperna eller nått sånt härligt :D!!

Nu är jag riktigt trött faktiskt.. Imorrn blir det Högalid spelen (;p) och kajak paddlig i kalmar och "upptäck" kalmar! kan bli roligt! vi är ett härligt gäng i klassen och tror o hoppas att vi kommer komma varann nära =)!

men nu ska jag se lite Scrubs så jag somnar glad.. det gör jag iofs utan det..

undra när jag kommer hinna hem.. Kommer va fullspäckat många helger framöver, men som tur är slutar vi 12 varje fredag, så jag kommer ju hem skapligt hihi!!

nej nu ska jag sova så jag är fit for fight imorrn ang spelen ;p!!

saknar er mina små söta vänner!

haha ska börja läsa tyska igen, härligt!

first day!

sååååååååååå var första dagen avklarad.. Lite nervöst, men det gick bra!

Hade en musikquiz och tipspromenad.. Jag anna o stina ska väl inte skryta om hur mycket poäng vi fick på musikquizen driekt ;)! eller hur gammal/ung en person är som är lite äldre än en själv ;p!!! 192 var deras gemensama ålder och vi fick det till 177.. så sååå dåliga var vi inte hehe!!

Sen satt nåra styckna o rökte vattenpipa o skrattade o hade det riktigt mysigt!!

Men nu ska jag sova, för imorrn ska jag käka frulle halv 8.. Det är fan inte igår jag gjorde det :p!!

Hoppas ni har det bra där borta!!


on the road

Nu är jag på väg till kalmar! nice med mobiltbredband faktiskt. kan man glida omkring på nätet öerallt.. me like ;D!!!

Jag ska fan aldrig mer dricka sprit. Jag vet att ja så säger alla, men jag ska nog hålla det ett tag till.. För usch va jag inte är sugen på det asså..

Igår vart det verkligen myyyyys med alex! vi såg film med ljunga, som alltid ska va med hahahah nerå ;), sen åkte jag o hälsade på min fina bea! hon skulle ut, men jag hann träffa henne ett litet tag iaf! Va skönt o va nykter hehe!

Jag hade en avskedsfest för mig själv o det skulle jag inte ha hahaha! tur att jag kom hem hel.. Eller iaf lite hel ;p! hehe!

Nu har min söta ida åkt :(.. Vi har haft så himla roligt o mysigt! Och vår fina gossis fick hänga med till kalmar :)!! Får se nästa gång vi ses, men hoppas verkligen det inte dröjer allt för länge!



nej nu ska jag se på Scrubs tills mitt batteri dör på datorn...


Rix fm festival!

Igår lät det i Vasaparken från 11-22! Dom höll på o repa inför kvällen. Så de va fullt ös igår hela dagen. Rätt roligt o mysigt att det händer nått!

Jag o min trogna vän Eva gick ner o skrek lite och det var roligt!! Sen kom anna o sjöng lite tyst för sig själv ;)! Jag o eva ville gå vidare när det var slut, så vi gick till munken där alex satt med joni o jeppe. Vi drog senare ner till Deli men när dom skulle vidare så ville jag o eva till Rix fm's efterfest, så vi gick till Grand hotel/Bishops arms där matte o "tysken" satt o drack öl. Vi pratade lite och hade det allmänt mysigt o trevligt!!

Sen gick vi in o lyssnade när robin bengtsson sjöng vid ett piano! Det var roligt... Eva o jag gick upp till Wasa o dansade lite sen till Hugo, där jag träffade en karatefull alex ;p!

Eva gick på efterfest med robin b o hans band hahaha!!

GRATTIS EMELIE!!!!

Får skriva ett till grattis inlägg till min andra syster Emelie som klarade sin tenta :)!!!!!


Myyyys!!!!

Dagen igår innehöll väl inte speciellt mycket... Började med att jag hade ont i ryggen och troligen har sträckt mig på just en muskel.. Suck! Sen träffade jag eva i vasaparken! Länge sen vi sågs så det va mysigt!!

Efter det knallade jag hem o kastade mig i soffan framför Friidrotts VM ♥! Spännande det där :D!!! Är lite småförälskad i idrott..

Senare på kvällen drog Alex o jag på en mysig nattpicknick. Vi åkte till Ågelsjön och hittade en obekväm men ändå inte klippa! Vi låg där o kollade på stjärnorna och diksuterade lite smått om rymden... hehe! Kom väl hem runt halv 1 eller nått o då kastade vi oss i sängen o myste o höll om varann tills vi somna.. Eller nej höll om o höll om.. Vi låg några cm ifrån varan för att slippa svettas ihjäl ;)! Men inombords höll vi om varann! haha!

Supermysig dag hade jag, framförallt på kvällen!

Nu ska jag ner till vasaparken tror jag o kolla ad som fan händer där egentligen. Ljud hela tin.. Suck.

Ikväll ska jag festa med Ida. Vi ska festa massor, för idag o imorrn är det sista vi ser av varann på länge :(. Sorgligt! Vi har haft så sjukt roligt dom här dagarna!!!! Hon är min "sommarkollo vän" ;)! Mysigt! Synd att vi bor så sjukt långt ifrån varann, ännu längre nu när jag ska till kalmar o hon till Umeå...


Jag åker på söndag.. Har kommit fram till att jag inte behöver packa ner så mycket.. Allt finns typ där nere ;p!





GRATTIS!

GRATTIS ANNE TILL DITT KÖRKORT :D!!!! Du är så jävla duktig :D!!!!


Final countdown!

SNART drar jag ner till Kalmar. Det är fan inte långt kvar nu asså.. Åker 23e, söndag, och börjar 24e... Shiiiit!!!!! Men det ska bli riktigt roligt och jag vill verkligen detta :)!

Kalmar kalmar kalmar! Ska börja heja på Kalmars fotbolls lag i allsvenskan så jag blir en riktig kalmarbo ;D!!!



helgen var galen o rolig ;D!

träning och 2 år o 10 månader!

jajamen! vem har kommit igång med träningen på allvar? Jo jag =)! Känner att kroppen skulle må bra av lite träning nu innan jag drar. älskar o träna men nu finns det inga pass, så då får jag stå o häcka i gymet.. boooooooooooring..

Igår skulle jag mamma o anne gå på Sommaren med Göran, men när vi kommer till sf, tror ni inte biljettern var slut då eller? Så då hyrde vi film o köpte popcorn och gick hem ist. Liiiite besviken om vi säger så!! Men men!

Idag firar jag o alex 2 år o 10 månader.. Länge länge. Vi smygfirade den i går kväll med mat o en film! Ikväll ska vi troligen grilla! Måste bara styra upp allt och hoppas på att vädret håller i sig. Just nu är det uppehåll o rätt faktiskt!

Inatt drömde jag om att jag letade pengar i evas miljontals väskor o hittade typ 250 kr! som jag gav till henne så klart ;)!!

whatever dude, you kissed a guy

Såg nyss på Vänner när Monica chandler o Ross berättar hemligheter för varann! sjukt roligt ;)!

Nu har jag tränat väldigt mycket dom här dagarna.. Har haft ett litet uppehåll, men nu så är jag on the road again people! Tränade så jag nästan svimmade igår och idag samma sak men har även tränat dubbelpass.. Kom hem och mina muskler är helt ostybara typ. Orkar knappt röra mina fingrar vöer detta tagnetbord.. Ska kanske köpa en mini-pc iaf ;)!!

Igår hade jag och alex en liten myyyys middag! Köpte hem mat från Athena och sen åkte vi hem till han o åt sen såg vi en bra film, Push hette den. Efteråt åkte vi hem till mig o sov!! Vi hade hur mysigt som helst!



Men nu hoppas jag att han kan komma till mig inatt för jag kan inte röra en fena
 
Dessutom har jag börjat läsa om, läste den förra sommaren, Mötley Crüe's The dirt. Den är så sjukt bra asså! Sicka människor det finns ;)!!

sommaren är tillbaka!!!!

jajamen!! Solen har hittat tillbaks till Sverige! Och alla är så mycket gladare!!!! lovar! Hoppas den kan stanna nu ett par veckor tills alla börjar jobba och plugga igen.. då behöver inte va framme lika mycket ;D!!

Snart drar jag iväg till Kalmar!!! Längtar som fam verkligen =)!! Ska bli nice att åka dit och träffa nytt folk.. I Norrköping känner alla alla nästan. inte riktigt, men man har sjukt många vänner som känner ens vän osv.. Rätt tråkigt i slutändan. Men men, that's life!!!

Har inte gjort så mycket tror jag.. har väl degat o så.. Läämnade mina små chinchillor till en tjej i Alingsås, så jag var där en sväng.
Så har jag även vart på Alex land en sväng och sen kommit tillbaks..

Jag har även besökt Liseberg, med bea matte och Rickard. GRYMT jävla kul hade vi. Kom hem assent och med en massssa med gossedjur. Bea lurade in alla oss att köra det spelet när man styr en klo som ska fånga ett litet gosedjur. ALLA fastnade på det och det slutade med att vi kom hem med en hel säck.. Vet inte hur många det blev, men kanske 40-50 st :)! Bea fick mest. Sen fick jag en lien dino av henne, den är min favvo ;)!

Men ikväll kom Ida till Norrköping och då blir det party party!!!! Ska bli skit kul att träffa henne igen asså! Snacka om att komma bra överens med en person efter att träffa en anke 2-3 ggr!!! Ashärlig tjej asså!

men nu tror jag att jag ska besöka ett badställe med anne o natta. Får se hur det blir med det. Är ju så äckligt varmt ute!

Imorgon ska jag o min familj åka ut o åka båt med min kusin stefan + familj :)!! Ska bli skitmysigt. Anne o jag kom överens om att pressa pressa pressa på båten. Sen ska vi til en ö och sitta där o grilla o mya =)! Ska bli riktigt nice faktiskt!


RSS 2.0