jul + vild förfest o avslutning på otten





Jag säger då det..
Julen är över och ingen snö fick vi. Det var bara kallt kallt o kallt.. Men jag hade vart snäll i år igen, så jag fick min belöning hehe ;p!

på juldagen vart det utgång i västervik!! Jag, ida, tengver o pontus (kanske han hette, aja,) tog oss en walk i det kalla västervik.. Kul kul hos Alexandra och lagom roligt på krogen.. Alla drog hem o själv kom man hem på tok för tidigt, i skillnad mot när man kommer hem i norrkköping ;p! Men men!

sen kom jag hem o fick pussa lite på alex samtidigt som man gick på en galen förfest hos danny.. Där hände det saker som man inte kunde räkna ut, men man får ta sig över hinder för att komma till målet haha ;p! haha!! aaa kul var det iaf :D! Annorlunda, men kul!!

sen vart det jobbardags igen för eva o sarah både onsdag o torsdag kväll + förlängt kontrakt wihu :D!!

igår skulle vi se på en film, som joni o rille hade tipsat va askul, men som va så trååååkig.. men det va mysigt iaf :D!

o idag är det fredag och vem vet vad som väntas..?? det vet man aldrig hahaha ;p!! kan hända vad som helst, det är tydligen lite bevisat från förra gången ;p!! haha!!

Det man inte vet, lider man inte av!

pussssss o hej!

athena

jaa.. igår efter jobbet tyckte alex och jag att vi va värda att äta nått gott.. Efter att ha skrattat väldigt mycket åt Outsiders, så åkte vi till athena och åt mycket god greksik mat :D!tog med rubbet hem och såg på Fun with Dick and Jane.. hehe :D! skön film!!!
en mysig kväll med andra ord =)!

jobb jobb jobb.. nice med pengar sen i januari :D! och resten av mitt liv mohaha!
Men jag ska ju inte behöva jobba nått mer, för jag ska ju vinna en massa pengar :D!


fredag samt lördag





ännu en helg har flygit förbi.. dem borde va längre, tycker jag ;)!

i fredags va jag med mina små tjejer! Var hemma hos amanda o satt o drack lite.. Eller jag o shorty.. amanda satt o titta på haha!! Efter mycket övertalning fick jag äntligen röka vattenpipa :D! o det var så gott! Efter lite drickande, rökande o lyssna på musik, drog vi ner till stan! Där hittade vi JoHan, (som jag övertala att han skulle komma), och vi gick in på deli wuhu! Väl på deli så satt vi o drack ännu mera, sjöng så vackert, så glas gick sönder haha ;p! Amanda fick i sig lite öl o vi skulle vidare till otten! På vägen till otten, så blev jag va me shorty, amanda o joHan.. Men jag hade min favvokille där inne ;)!! Så det löste sig! Det var ganska kul den kvällen! alla var lite utspridda, men det var helt okej!
Som alla fredagar, så gick vi till max o åt massa mat :D! asgott!
"det finns folk som försöker äta här"!
Martin fick en tillsägelse av en ottenvakt för han började att strippa för två tjejer o en kille.. HAHAHAHAHA!

sov länge in på lördags eftermiddan.. här ska man inte behöva stressa i onödan, eller hur alex ;)!

senare så ringde eva mig o fråga om vi kunde hitta på nått!! jag sa att vi skulle dricka en flaska vin o sen gå till otten! hon var på wuhu! Vi höll på i timmar o gjorde iordning oss.. Men fina vart vi :D! Vi drack o skoja o skratta massa! Eva började med att spille på sin klänning, så de vart rött, men som försvann..
Efter vi vart klara så hade vi inget att göra, så vi ringde pelle o sa att han skulle hämta oss o skjutsa oss till Robban! där var det massa folk o Eva spillde ännnu mera ;p! hon spillde på sin klänning, igen, sen på golvet typ varannan minut ;p! Det var trevligt hos robban o alla va festglada :D! Det är iofs inte så konsitgt.. det var ju lördag :D! När vi hade vart hos robban, så kila vi iväg till otten! På otten hitta vi jeff, so var utklädd... de kan man undra varför haha ;p! Men han var det iaf!! Vi dansa hela tin o om vi inte dansa så drack vi hehe =p! Alla som va hos robban, försvann o ingen hade koll på nån såg det ut som ;p! vi gick åt olika håll alla, så man har ingen aning om vem som var vart! jag vet att jag o eva hade sjukt kul iaf :D!

sov sov sov ännu längre.. asskönt :D!

men nu så har man iaf gått upp, ätit, bytt om o ska se på film snart =D!
Ny vecka, 3e advent o bara 1 vecka kvar till jul o 2 veckor till nyår!


party o bowling

Mjuk som en mors smekning..
Vill du bli min pomme?
Sarah kan det där..
Och du.. Dig skulle jag vilja vända uppochner på o ha som min spargris..
17? 21? 32? o du är för vacker för att fråga..
Man ska ha respekt för dem äldre.. Har dem det för dig?
Nej men vänta nu..
Jag höll på i 45 minuter.. Fast jag egentligen inte hade nån lust..
Skratta inte.. Detta är kult..
Hahahaha :D! jag, amanda, eva o jenny drog o spela bowling i lördags.. det va nice som fan =D! kom 3a.. så inte sist iaf!! Det fick eva stå för haha!
Amanda skulle få spöa oss i biljard, men det va stängt, så vart skulle vi ta vägen?? Om vi skulle gått ut så var vi tvugna att åka hem o byta om o strula.. så vi härja lite i bilen och sjöng o hadde oss..
Sen drog vi till McDonald's, där Jenny känner sig hemma ;p!
Satt där i säkert 1-1½ timme.. Lyssna på en gammal gubbe som yra som fan om allt.. Kult, Kenta G, om sin, kanske, döda familj, om sorg o ensamhet.. Men gla' va han ska jag säga er :D!

fredan vart det förfest hos Aron.. Kom inranglande till 5 killar, varav 3-4 va finnar.. hmm.. o jag ensam
tjej.. Sen kom pelle, rille, alex, hägle och jeppe o gjorde mig sällskap.. där vart det lite fler killar + jag ;p! Men till slut, så kom det två tjejer till.. som dock stod i köket.. men men..

sen besökte vi Jeppes lägenhet och drack o hade trevligt.. Efteråt så gick vi till deli (wihu)! Där shottade jag o jeppe så det stod härliga till =)! kul kul :D!

drog sen en sväng till otten, där jag träffade en del komipsar :D! asnice asså..
efter stängning så drog jag o alex till Max, (som vanligt), där vi mötte en glader Martin, som hade vart där i typ 1½-2 timmar.. Jag, som var hungrigare än va jag trodde, hävde i mig min goda Maxmål, medans Martin o Alex diskutera ett par saker o jag, lite diskret, lyssna
Hörde du vad jag sa Sarah?
Ja Martin, det gjorde jag..

sen kom jag hem tidigt o gick upp på tok för tidigt.. ashungrig o svintrött.. då kommer farmor o farfar o hälsar på o man ska va så trevlig o pigg.. jo visst..

En jätterolig helg iaf :D!

so long!

bett bett bett

Helg =)!



martin o alex om bettning
martin och alex efter Martin ramlat ner från flaggstången =p!



Fredags kvällen gick ut på en sak - bettning.
Alex och Martin betta först (som jag kommer ihåg) att Martin skulle simma från ena sidan av strömmen i Norrköping.. Det var kallt, mycket kallt och det var (är) strömmt i Strömmen. Han sjkulle simma från ena sidan till Palace.. Alex skulle ge Martin 15 000 kronor om han klarade det.. Dem höll på fram och tillbaka om och om och om igen.. Till slut så tog Martin av sig jacka, tröja och skor och ställde sig på kanten och va ganska nära på att hoppa i. Efter MYCKET övertalning så gick vi till Otten.. Under tiden vi gick så sa Martin att han aldrig skulle simma över i strömmen för 15 000 kronor.. Han drev med oss.. Kul Martin, kul ;p!
När vi kom till Otten så hände det inte allt för mycket.. Träffa roligt folk och umgicks lite med dem.
Otten slarva bort min svarta tröja.. och sofias scarf.. kul.. or NOT!

Som vanligt så gick vi till Max och skulle äta. På vägen så gick vi förbi flera flaggstänger. Martin skulle få 4000 kronor av Alex om han kom upp på ena och Alex skulle få ett gratis Maxmål av Martin.. Martin kom inte upp, men som ni ser på bilden här så fick han ont eftersom när han skulle hoppa ner så hamna han lite snett o slog i huvet.. Så där blir MArtin tvungen att betala Alex's maxmål..

Väl på Max så betta Alex att Martin skulle få 2 000 kr om han hångla med vemsomhelst på Max.. O Alex skulle inte få nått om Martin inte klarade det.. Jaa MEN Matrin klarade det .. Han hittade nebryd och vann, men Alex, klarade det att få ner prsiet till 1 000 kronor..  Sååå... för att sammanfatta detta så gick Martin hem med vinsten.. Han, jag o alex VET vad jag menar =D! Men alex gick inte helt lottlös hem.. Han vann ju faktiskt på black jack :D!

Men på Max hittade vi 3 helt sjuka människor: en advokat, en högsatt person i redbet och en pokerspelare från redbet.. hade sponsrat fhm på otten och dem gjorde som oss, drog till max efteråt =D! Bara jag, alex o martin vet hur dem va på max haha =)! helt wierda personer, förutom advokaten som va normal... men dem andra två.. shiet.. Pokerspelaren blev utslängd.. aa säger en del haha ;p! rolig kväll =D!


lördag.. En nykter dag för jag o alex.. va på bio, Saw 3, sen hem o käka god kina mat och film =)! Mysigt värre!

o nu är det snart måndag då allt börjar om igen och snart är det onsdag igen.. vem vet.. vi kanske ses i linköping haha =D!

Onsdagskväll




yeah :D! utgång i linköping onsdagkväll då :D!
börja med att dricka lite hemma hos alex.. alla va galada för det va onsdag o allt! drog till biljard paöatset där jag spöa martin o alex en gång ... av tre haha!
sarah, yohanna, elin, martin, alex, eva o angeliqa bar åt till linköpings nattliv! pelle var vår driver den natten, så åkte vi iväg me 2 personer för mycket i bilen.. uppenbart så skulle en främmande person med så det vart ännu trängre i bilen.. satt 4 små tjejer där bak, så det va ju luuugtn :D! Bättre det än att jag skulle hoppa fram i framsätet i alex knä o kanske dött om pelle hade krockat..
i full fart så kom vi till linköping lagom dragna..
efter ett tag så hitta vi vimmelfotografer som vi poosa för :D hahahahha! men men, det bjuder vi på eller hur eva :D! dansa hej vilt o hade mig med :D! sen vart det ut i kylan med alex o pratade i nån timme tills det stängde.. då skulle vi ha kebab helt plötsligt.. Lagom dragna så vingla vi fram till kebabbaren o beställde vår goda kebab som jag spillde överallt på mig :D! kjolen, mina leggins säkert på strumporna med :D!

två spyande tjejer hade vi i bilen, men de bjöd dem på :D! Spyor i bilen + på sidofönstrets utsida haha :D! ja eva o elin skrattade lagom mkt där bak när bilder togs på dem små flickorna!

iaf efter en lång tur i bilen så kom vi äntligen hem.. där trodde jag att vi skulle sova, men neej vi skulle sitta uppe länge.. till slut fick jag oss i säng haha :D!

dan efter var väl kanske inte min bästa dag i livet, men men :D!

nu är det fredag och nu är jag fit for fight igen :D! så ikväll blir det utgång =)!

det var en rolig onsdag iaf och jag är glad att jag vann en match iaf ;)


RSS 2.0