min dröm var inte okej

usch i natt drömde jag att jag blev såld till en massa folk inom human traffiking. inte okej. men det var bara i slutet. såg en sån film här om dagen, kan va därför. folk ljög och va inte alls trevliga. drömde som tur var inte att jag hade sex med någon, men var med i en sån härva. När jag vaknade kände jag en viss saknad om jag ville ha här när jag vaknade upp. usch då.

idag är det sista juni. om 10 dagar får vi lön :)! I like! ja det drömde jag med. jag drömde att jag fick jättelite i lön, för dom sålde mig tog runt 10-12 000. Fucking dröm.

men nu ska jag käka, jobb och kanske ut och springa efter jobbet. Beror på hur bra det går. Igår hade jag en nyttig dag tills jag kom hem och käkade chips ;)!

ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL INA OCH LINA SOM FYLLER ÅR IDAG! INA FYLLER 20 ÅR (!) OCH LINA FYLLER 21 :)! Hoppas ni får en supermysig och fin dag! Tänker på er ska ni veta ♥


sara, malin, emma och jag innan utgång med amerikanarna :)!


iiiihhhhh

det gäller att hänga med i svängarna! fasen va jag är trött. såg en liten bit av en rolig film förut med några här. kosligt. länge sen vi såg på film. sist såg jag runar hilda och knut Jalla Jalla! (med norsk undertext)! skojigt! men nu var det jag runar knut emilia och johan som såg en gangster parodifilm som jag redan har sett.. men den är rolig ;)!

men nu blir det sängen. seg dag idag, hoppas morgondagen blir bättre. jag och emilia som hade så fina magkänslor. slutade med svullen knäskål och chips ;p! hahahaha!!! mitt team är det bästa :)!

men nu ska jag o emilia sova iaf. ska bli spännande om vi snackar nått inatt. vi har inte gjort det än, som vi kommer ihåg haha! såg lite filmer på youtube förut.. aaa det är ju roligt när folk snackar i sömnen asså ;)! Vet att folk har fått lite sköna skratt när man har sovit i samma rum som mig. hihi!

jag och min ängel utan vingar en dag i Kalmar :)


saknar er alla i Sverige!
Massa kärlek till er ♥

Your body is a wonderland
Your body is a wonder (I'll use my hands)
Your body is a wonderland

kväll i Egersund

nu blir det mys här i Egersund. Assoft musik i öronen, tröttheten smyger på en och ska sova snart! se om det blir något snack med emilia i sömnen i natt ;)! hihi!

nej god natt på er :)! har det väääldigt bra här ska ni veta! allt flyter på och nästa vecka får jag lön med, det ska bli väldigt nice asså :)! spara spara till resor :D!! ska fan ut o resa en massa! ska bli skoj! vart... sånt som märks.. Vet ayia napa iaf en weekend, men nästa destination är oklart än ;)!

Midsommar i Norge!
foto: Hilda Nyflot


EGERSUND BABY

Nu är vi i Egersund. Var en sjukt sjukt rolig kväll i lördags! jävlar vad vi dansade :D!! och sjöng. och skrattade. och drack. och åt. haha ;D!! vi koste en himla massa iaf!!

Sen i söndags vart det flytt. Vi hade en fyllesjuk Kine och Runar i bilarna, så det var lite kämpigt för dom. hehe! men dom har bara sig själv att skylla! Kine fyller år idag btw, så stort Grattis till henne :)!

Jag undrar vad som sker egentligen.. tycker detta är rätt intressant. man får helt enkelt se va som händer :)! jag tycker det är mysigt och gosigt iaf!

Nu håller Emilia på att laga pyttipanna med ägg till oss. mumma! säger bara: first price ♥ hehe!

Är GALET sugen på Hemsedal i höst. eller blir det sverige hehe! fasen så spännande att inte veta asså :)! älskar livet just nu :)!

Is it obvious to you
When you walk into a room
Your face is all I see


Midsommar i Haugesund 2010

älskade midsommar! Jag och Hilda ligger med våra datorer och ser på This is it med M.J. Vi har det kosligt hon och jag :)!
Pratade med Rosie förut! hur kul som helst att höra hennes röst!! Blev lite gråtfärdig där ett tag! hon är ju min stjärna :)!


IMORGON ska VI fira midsommar här i Haugesund. Jävligt kul ska det bli.


Hoppas ni har en underbar kväll och helg! Saknar er!

GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!!!!!


ohhh herregud

shiiiiiiiiiiit va jag är trött. sinner. antar att halva sverige har lämnat sina hem, eller ska iaf göra det om någa timmar för att ni ska ju jobba, inte sant?


JAG ÄR TRÖTT! Blir MKT energidrickande idag haha!

pussspussss

santa barbara beach, usa. sommaren 2009


koslig kväll

naaw har haft en sån himla mysig kväll med hilda, runar och knut. Vi satt och snacka, såg på film, drev med folk på msn.. eller runar och knut drev med en på min msn. sen såg på Jalla Jalla! med norsk undertext... "pumpe upp tassen" HAHAHA!! Roligast på länge!

Dagen har för övrigt varit bra. blev dock ingen massage, blev film ist. men det är minst lika mysigt om inte mysigare. hihi.

men nu ska jag sova faktiskt. har varit en lång dag, som alla andra dagar.. suck! men snart är det lite ledigt och då ska vi flytta. får se hur mycket internet vi har då. laddar en massssssa filmer och serier ifall det inte skulle finnas något internet där vi ska bo! gäller att tänka ett steg före ;D!

Igår när vi alla grilla, så skulle Hilda gå in o hämta glas till alla. när hon kom ut så sa hon "jag fick en ost bit och en puss på kinden av en neger" lite småchockad vart hon nog över en impulsiv puss på kinden av en främmande man, som jag senare såg lite på fotboll med när dom andra diskade hehe :D!

jag får inte laga mat längre här.. det gör iofs ingenting, men jag råkade tända på en köttbit förra lördagen och så brann det i grillen. så köttet vart jättetorrt, men men! dom lärde sig att man INTE ska ställa mig bakom en grill iaf ;)!

Jag o Hilda ska lyssna på Te Amo innan vi somnar för vi tycker om den så himla mycket =D!


runar                    hilda                 Knut




god natt

min dag

...har varit lång. nu ska jag ge och få massage. nice :)! Jag är rätt bra på att ge massage faktiskt :D!


det närmar sig

fuck va jag är trött. Inte okej! idag är det fan inte sol ute asså :(. det är inte heller okej. men jag har blivit brun må jag säga haha! nice!

idag blir det jobb, har ont i fötterna och känner mig sliten. frågan är om man ska somna tidigt i natt! hade ett mysigt samtal med Hilda inatt, det kändes bra!

my day - jobba, bli pigg, föra över pengar, ha ångest!

yeah, sicken dag hihi!




*hoppas hoppas*


Kooooos

I get lost inside your stare
Lost when you're not there
And everything I have
Doesn't mean a thing if it's without you
If it's a dream
Don't wake me up
I'll scream if this isn't love
If bein' lost means never knowin' how it feels without you
I wanna stay lost forever
I wanna stay lost forever.. with you.


Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you


var är all energi

fan. skrev ett kångt inlägg förut. sen tröck jag på fel knapp, så då försvann allt. suck.


wiii

SOL!!!!!!!!! hur underbart som helst.. kan man sola lite när man bara står där. få lite stjyssta ben, arm och ansikte bränna ;D!! resten är täckt med kläder.. och även idag har jag underkläder på mig haha =p!!


till slut

yes =)!! se va lite en person kan göra för att göra mig glad! sweet :)!

nu ska jag sova och kan somna med ett leende på läpparna, sånt gillas :)!



ensam

Här sitter jag i min ensamhet. Alla andra, tror jag, är på någon friidrottsarena eller något sånt liknande. Dom springer omkring och leker o tjojar, men jag är så sjukt trött. Och hungrig. Skulle ha tränat idag med, va astaggad, men sen så dog det när jag kom hem. Är helt slut asså. Inte okej. älskar att träna, men när man är så här sliten så är det inte roligt att träna. kan inte tagga mig själv, tyvärr. Hungrig är jag med. Har inte ätit något speciellt bra idag, men får se om jag får i mig något.

Nu ligger jag och kollar på Hell's Kitchen, ska se om det finns någon fotbollsmatch jag kan glo på! Wiii!! och sen så känner jag fortfarande en viss saknad. suck. is it too late?

gick bra att jobba idag med! Jobbade med Aleks! Åt inte så mkt glass idag som igår ;)! men det gick bättre idag. Fick med 3 riktigt sköna människor. Sen kom en 15åring fram. Han såg ut att va 25 lr nått. Vad är det med norrmän och deras mogenhet på yngre ålder?????? Har sett massor som är yngre än vad dom ser ut att vara. Sen vet man ju aldrig hur dom är i huvet ;p! hihihihihi!! Yones är 89a, dvs 20-21 och trodde han var 25! Då vart jag förvånad! Min lilla superman ;)!

i miss you my princess!


koslig dag

Idag har jag jobbat med Knut :)! Vi åt glass, jordgubbar, persikor, korv! asnice! tog kort, lekte, jobbade, sjöng, jobbade, skrattade, jobbade, hade mysigt, jobbade, solade, jobbade! men nu är vi skyldiga varandra en massage var. för vi hade en deal om det, så det ska bli nice.





så här glada är vi på vårat jobb :D!




jag o knut bjöd varandra på glass för vi hade varit så duktiga idag :)


min fina roomie i mina coola briller =)!

snart ska jag o hilda ut och åka lite bil! åka till McD och köpa glass!!! så ännu mera glass till Sarah =D!! niice :D!

GOD MORGON!

i natt drömde jag sjukaste drömen, men det gör inget för jag har så coola solglasögon :)! så min collhetsfaktor är på topp! idag - jobb jobb, sen lite mat och schlapp på det. kanske lite mys med en film fhv =)!


nu sitter jag o hilda och ser på MTV och gör iordning oss. käkade en sån himla god frukost förut. får gratis frulle här, asnice. god med =D! men nu måste jag skynda mig, för tid är pengar HAHA!


massa med kärlek!

oo goooosigt då =D!


mysiga tankar och fina bilder

sitter här på mitt rum och tänker på mysiga stunder det senaste året och ser på fina bilder ♥!



myyyyys


nej ni

nej det vart inga bilder här inte! tog sjukt lång tid att ladda upp en bild, så jag gav upp! gör väl det när jag verkligen orkar..

Jag o Hilda har suttit på vårt rum i nästan 4 timmar.. jag har suttit i 6 tim ;)! hon åkte runt o yrade med en massa bilar, vet inte riktigt va hon höll på med, men till slut kom hon! såg även grease 1 förut!! myyyys!!


nu har jag fått i mig lasagne OCH brownies! niiiice! men nu är jag helt slut. började rinna vatten ur mina ögon förut. då är man trött. sa inte många ord när vi åt asså shit.. helt förstörd ;D!!

ska upp om 9 tim o 50 min.. det är ett tag kvar... känner mig rätt lycklig för jag får kolla på fotboll nu =D! dom andra ser på Flickan från ovan. själv skulle jag bara ha somnat.. skönt o va själv lite med :)!

nu är det en ny vecka och vi är kvar i Haugesund :)! mysig liten liten stad på kusten. längtar tillbaka lite till bergen. vi var så många där ett tag. va så himla mysigt! lördagen va en sån himla mysig kväll med! mysmys! saknar dom där borta! Hoppas på att få se dom någon dag igen! 2 st kanske vi ser på lördag redan :D! hoppas!!

nej nu mina älskade vänner och allt annat gammalt pack, nu ska jag sova. ska fan se en film! det börjar rinna från mina ögon nu med, shit haha!!

ni får andra bilder ist :D!


min tattoo som ska bli större :D!


jag och amanda


jag och renatepokes


jag och eva

jag och min fiiiina Bea!

jag och alex! ser ut som jag är med barn vilket jag inte var/är


jag o Zandra


amanda o Eva

Nej nu får det räcka! kollade igenom mitt "blogg bildarkiv" och hittade sköna bilder :D! sån är kul och titta på :D!


Myssöndag

NU har vi internet! For real this time ;)! hehe! gratis o allt, nice! jag har det bra iaf. jobbar och står i 6 dagar i veckan, 9-18. yeah. flyttar eller gosar söndagar. lördagar är det fest. ska nu lägga upp lite sköna bilder så ni kan få se vilka underbara människor jag bor och jobbar med.
Hilda, Milla, Aleksander, Knut, Johan, Josefina, Daniel, Emilia, Runar, Kine! mysgäng!! bästa teamet :)!

men nu så ligger jag och hilda på vårat rum och slappar, myser, ser på tv, filosoferar och har det allmänt bra! så nu blir det mycket mycket bloggande =)! we like, don't we ;)!

känner en viss saknad med..

min mor behöver min hjälp hemma med sin iphone haha! men det får hon klara själv! hihi. skulle bara bli irriterad på henne när hon inte skulle ha fattat :D!!

shit va jag saknar folk, men har sånna himla fina och underbara människor runt omkring mig 24/7, så det är riktigt skönt! då tänker jag inte så mkt på hur mkt jag saknar alla hemma, vilket är en himla massa!!

men nu kommer lite bilder! finns mer på facebook med för dom som är mina vänner =)! ni andra kan inte se dom hihi!


i'm alive

jæklar vad jag jobbar och står i! ær nu i Haugesund och dær jag bor, som før øvrigt ær GALET fint, finns inget internet. dærfør dålig uppdatering!! Har en massa jag vill berætta och en masssa bilder jag vill visa. dessværre så hinner jag inte det. sitter på ett kass internetcafè och mitt internettid ær snart slut. Men jag saknar alla mina fina vænner så himla mycket!!! nær jag kommer hem på semester, så ska jag hælsa på alla som jag hinner :D!! vilket ræ en himla massa hoppas jag! MASSSSSA MED KÆRLEK TILL ER :)!!! ♥




ÄLSKADE NI!!

NU kan jag ÄNTLIGEN skriva lite fort!! Jag trivs hur bra som helst här och har ett fantasktigt team som jag bara gillar mer och mer! Jag jobbar som Promotör för Redd Barna här i Norge och söker stöttespiller, typ som stöttpersoner, till en kampanj här. jag säljer och säljer! får stå ute i solen 6-7 timmar varje dag, träffa både glada och negativa människor som ibland vill skriva upp sig! Det är ett rätt slitsamt jobb, men det är det värt. tills jag inte orkar mer. ser på mina vänner hur scletna dom är. Vi bor just nu på en camping (!) en bit utanför Bergen.

Jag landade och kom fram ordentligt iaf! tyvärr så finns det inte internet där vi är just nu, men hoppas på att det blir det på nästa ställe vi ska till.

men hörni, hur har ni det då? SAKNAR ER ALLA!!! ni får ta o komma och hälsa på mig tycker jag. är på sydkusten och det är såååå fint här asså. ni skulle älskat!! jag gjört hihi ;D!

har även börjat snacka norska lite med hihi! det är ju festligt det med! ska kanske till Stavanger en dag, så ni som bor där kan ju va tillgängliga, eller hur fan det nu stavas.

nae nu börjar jag om 10 min, så ni får hålla ut. jag har det iaf jääättebra och bilder och så, det är en del hehe, kommer upp och ni kommer få se vilka fina människor jag umgå med dagarna i enda =)!

nu blir det till att skaffa fler stöttespiller och hoppas på att kunna bygga fler Barna Hus, där barn som har blviit misshandlade under sin uppväxt, får gå  och prata med vuxna människor. Fin sak jag jobbar med va :D!!

men ni, ha det superbra och alla ni som är eller ska någonstans - HA DET GUT! Och ni som jobbar - kämpa på :D! jag vet vad ni går igenom haha!

Ni om vill ha mitt norska nummer, ni får säga till så får ni det =D!

 

hälsningar från en tjej som oftast inte brukar ha några underkläder på sig hahaha ;D!!!


så mina vänner!

Nu har jag checkat in på Arlanda Ariport.. Jenny får jag höra en boarding ;)! hehehe!! Shit va jag saknar folk. Unga som gamla!

Men nu börjar ett av mitt livs  största "äventyr", hör och höppna! Men så är det. Har bara mig själv att lita på! Jag hoppas att jag stannar länge!! hoppas hoppas hoppas!!!! Jag hoppas att jag kommer att trivas. jag hoppas jag kommer bra överens med mina arbetskamrater och med mitt jobb. Jag ska fan satsa nu och bita ihop iaf under sommaren... Eller tills jag kan betala tillbaka pappa min biljett till Bergen hehe (internt skämt mellan han och mig)!

Nästa gång vi hörs då... kan dröja ett tag. har ingen aning om när jag får tag på internet igen, fhv snart haha! kommer bli spännande detta och jag hoppas ni följer med mig här på bloggen!

jag säger bara;
All in eller ingenting!! hahahaha! internt inom klassen ;)!!!!

hell yeah!


last night

sista kvällen i min egna sköna säng! Undrar vart jag sover imorgon.. på ett skabbigt vandrarhem eller fin hotell? återstå att se med andra ord =D!!

Nej men ha det fan bra nu så ska jag uppdatera så fort jag kan, lägga upp bilder och berätta hur jag har det. kommer inte hem förns efter sommaren iaf.. så ni får ha en superbra midsommar, sommar, födelsedagar.. .aa ni vet =D!

ha det gutt HAJ! Klassen och dom där på högalid - ni är saknade redan!


now i'm leaving to Norway!


Varför blir det alltid så här?

Ohh blir så trött på mig själv. blir ju bara besviken, det vet jag ju ;p! suck.. men men! Men galet mysigt var det iaf!

Nu har jag haft min sista dag i norrköping.. Under dagen träffade jag inte eva, jag gjorde tusen saker, och jag träffade min underbara vän Sofia!! Blir alltid så glad när jag träffar henne! Vi har varit kompisar sen dagis typ :)!

kvällen sen så hände det inte allt för mycket. Packa, hämta paket på ica, funderat, tänkt, varit i mina tankar... Hur kommer detta att sluta egentligen...?? Aa ska fan bli intressesant detta =D! men är sjukt taggad..


kommer ju sakna folk asså, det kommer jag.. och det gör jag redan! Jenny hade gjort en film från filmklipp under skoltiden. tårarna va fan inte långt borta och så himla fint! önskar att folk kommer att få uppleva ett sånt underbart år som jag har upplevt! inget kommer ju dock att slå det, men ni kanske kommer i närheten iaf =)!

näe nu ska jag återgå till mina sysselsättningar... dvs packa o städa! vill så gärna gå på bio, men det blir nog lite för tajt.. sen finns ingen att gå med, alla är så tråkiga :p!

jag och min ängel utan vingar på ett fik i Kalmar!


6.49

fick ett sms av jenny 6.49.. va gjorde du vaken då gumman ;)? Glömde att jag hade inte ljudlöst, så högt som fan plingade det i min mobil, yrvaken och borta med vinden, så läste jag det. kommer inte ihåg att jag hade läst det och skulle inte bli förvånad om jag hade svarat när jag sov.. Har hänt förut att jag har vaknat och sen somnat när jag håller på o skriva.. men det var med den andra mobilen. har nog hänt med denna med nån gång ;)!!

Nu ligger jag i min säng och myser lite. Gick upp halv 10 idag för att göra en sak på stan. Ska träffa eva kl 11 på stan och knalla runt och göra små uppdrag :p!

sen ska jag hem, packa, städa, ringa, fixa och trixa. Vill gå på bio idag med.. någon som vill med hihi =D!! nej, men ska se om jag kan ragga upp någon vilsen själ ;)!!

nu ska jag äta frukost, göra iordning mig, sen gå ner på stan!




Sått rosor, sått med vår bäste vän,
att vattnas av dalarnas dagg -
men gingo en höstdag den vägen igen
och blödde av nässlor och tagg


summer 2009


RSS 2.0