på lördag

på lördag ska jag jobba på Deli!! Gick dit idag och på lördag ska jag börja där. Se hur jag sköter mig etc! se om jag får ha kvar det ;p!

idag så har jag inte gjort så mycket mer.. tagit det lugnt, tränat, träffade eva som har satt i sitt nya fina hår! imorrn är det fest.. se hur många det är som kommer denna gång! räknat o kommer inte ihåg hur många det vart! hoppas miss flörtan, (shorty), kommer med!

heeeeeej heeeej =)!

nu så...

har jag en ny o fin design =)! en lite mer feminim... eftersom:
- jag äter som en man och
- dricker som en och
- har en manshaka ibland ;p

så nu tyckte jag att jag kunde festa till det med lite mer tjejiga, så inget/ingen förvirras hahahahaha! ska dock fixa en liten roligare SARAH bild längst upp, men nu så är photoshop borta, så jag får fixa det så fort jag kan.. ELLER så kanske shorty kan hjälpa mig att ta bort den helt ;)!


Jag ska säga er att jag red idag på en häst för första gången på två år!! de va så grymt roligt o mysigt.. hästar är bland mina favorit djur - det har dom alltid o varit o kommer alltid att vara =)! är så frälst i dom liven asså!! skönt o komma ut o rida.. tror vi red i 1½-2 timmar eller nått.. länge!
- Jag har aldrig ridit en travhäst
- Jag har aldrig ridigt en brunnstig häst..
hahaha! tur att jag hade annes kompis Ida med, för den hästen jag red var ju helt till sig.. Haha ska dit imorrn, men då ska vi ta det lite tuffare, för då har vi iaf stigbyglar till alla 3 ;p! sjukt kul var det iaf tadaaaaaaaaa!
- Sarah du är i himlen nu va?
- Aaa..
Om jag hade mer pengar o tid, hade jag haft en häst för länge sen, för dom är så mysiga!

image161
manshakan, om ingen trodde nått annat ;p

today

ikväll ska jag gå ner till Deli Bar & Kök o se om jag får nån anställning där.. Som bartender! Skulle va skitkul... Och skönt o slippa det där astråkiga lagret... blir snart jag hellre arbetslös haha! synd bara att det är så bra betalt där.. annars skulle jag ha slutat för sjukt länge sen kan jag lova!

önska mig lycka till :D!

Sjukhuset

jag sitter nu o kollar på Sjukhuset..

Just nu så är det en tjej som ska föda sitt första barn och jag är inte så sugen på att föda när jag hör hennes skrik o grejjer... "Ska det göra så här ont?" haha! "men "det är värt det".. haha!

Tänk om det var jag som körde den där ambulansen, om det var jag som tog hand om den patienten.. aa tänk om jag jobbade inom vården... OCH tänka sig.. jag ska faktiskt utbilda mig till sjuksköterska, som jag har skrivit.. Så nästa höst, enligt mina planer, så ska jag utbilda mig! ska bli kul, för inombords har jag alltid velat jobba inom vården ;)! men men!

ikväll så har jag fikat med Matilda och det var väldigt trevligt! Kul o träffa henne igen! Var väldigt länge sen kom vi fram till! Runt 3 år!

time to update

aa snart måste jag uppdatera designen.. se om shorty är villig o hjälpa mig mera denna gång.. förra gången klarade jag allt själv :D! eller lite hjälp fick jag väl hehe! jag hjälpte henne faktiskt med att hitta hur man får ram runt bilderna.. haha!

nu ska jag snart träna wuhu! så niice! sen ska jag träffa en kompis, Matilda, som jag inte har träffat på typ 3-4 år... shit va länge sen! ska bli väldigt kul o träffa henne!!

utgång lördag - jobb söndagkväll

utgång igår då!! väldigt roligt hos amanda må jag säga! garva massa o mycket drickande för allas del ;p!

- när folk dricker röd vin, då slispper dom jämnt.
2 minuter efter amanda sa det, spillde hon o jag ut ett glas röd vin! haha! kul då - lika roligt nu?? vi fångade det på film, så man hör amandas skrik haha!
- ska vi verkligen åka spårvagn ner???
- you pointed at me..
- and you said my name?
- no i didn't..
- Tjejen i grönt... hon till min högra sida..
- tjejen i mörkt..
- tjejen i grönt, va heter han på tv?
- Danny, det visste ni väl?
- HAHAHAHAHAHA! drick min vän, det är bara att dricka!

sen bar det åt till Världens bar, där satt 3 fulla tjejer o eva som inte hade fått i sig så mycket som vi andra (shorty, jag o amanda), men hon kom igen senare. jag hävde i mig massa dricka som jag fick av dom o avslutade det hela med att häva min äckliga öl! då vart det full fart på mig hahaha!

sen så åkte amanda o shorty hem och jag o eva var kvar! vi drog till cromwell, där vi träffade macke o co! mycket trevligt! macke o eva hade tequila-race, och som jag har förstått det som, så kom min tequila-lover (eva) 2:a o macke vann.. jag va inte med, eftersom mina pengar tog slut haha! men jag skulle ha vunnit, det vet vi ju redan ;p!

efter mycket shottandes så drog vi till tommys, (evas kille), kompis. där stod jag o pratade på med främmande folk, medans eva o tommy pratade. till slut kom jag till min man, '(Eva o Tommy var tvgna att prata klart o jag satt med som en stöttande vän tills vi till sist kom fram till att dom skulle prata klart hemma).. o jag satt i kjol o frööööööös masssssa! vi va uppe hos hans kompis sammanlagt kanske högst 5 min haha!
- du, den där ser ut som en spyhink.. har du den så dina kompisar ska spy i den?
- nej, det är en kruka..
- ahaa... vart är växten då??
haha jag är för rolig ;p!

sen kom jag, som sagt va, hem till alex. somnade runt typ 6 kanske.. sov till 13 o skulle jobba kl 16! kändes inte alls bra!

så nu har jag haft en tuff tid på jobbet... seeeegt, men bra betalt... man får tänka så..
jag o eva har iaf kommit fram till att vi inte ska somna så sent nästa gång vi ska jobba kvällen efter.. bra beslut, synd bara att vi kom på det för sent..
- varför kan det inte släckas för?? jag vill ha mörkt...
- mm..
- Sarah sitt still, annars kommer det aldrig o släckas..

haha! vi försökte göra det bästa av kvällen, men till slut orkade knappt hon o jag skratta längre.. o då är vi trötta..

Har haft en väldigt bra helg faktiskt :D!

Roliga bilder ifrån kvällen kommer upp på följande:
booo87.pixbox.se
saraha.pixbox.se
Evy_87.pixbox.se
Shortiiis.pixbox.se
och på våra facebook's!

sov gott, för det ska iaf jag göra ;p!!

ny lördag

bollen är rund, allt kan hända =)! haha min far spelar innebandy med 80-tals utklädsel med sina arbetskamrater.. jag o min mamma åkte o kollade lite och jag fick mig ett gott skratt må jag säga! aa de såg väldigt kul ut =)


igår umgicks jag lite med min man hasse o emilila.. vi såg på en film som var lite väl konstig.. Bug hette den och för allasom inte vet om det, har jag ett sjukt smådjurs hat... är så äckligt rädda för dom.. små krypande djur ....usch!
men det slutade bra o vi åkte hem o såg på en till film! mysig kväll vart det iaf!

ikväll blir det partaj! ser vart vi hamnar... kan bvli spännande! men men! kan blir spännande!



fiskfiskfiskfisk

idag har jag köpt en guldfisk till min man! hoppas den lever längre än den andra... den levde iofs rätt så länge, men inte tllräckligt ;p!!!! men nu så ska den leva längre! Longer life to the fish!

jag ser på det nya på kanal 5.. Myggan.. det är rätt roligt, men ändå så kan det gå över gränsen, men men! det är ju bara på skoj! filip o fredrik är för roliga för övrigt, så det här går nog hem hos vissa..

träna träna träna wuhu! jag är för duktig ibland asså! kan kanske slita på min kropp längre fram i mitt liv, men det är sånt jag får ta då haha!!

- vi hade lottning om vilka som skulle jobba idag och eva du är en av dom!
GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS EVA! Haha!

ha de götteligött!

magkänsla

undra varför man säger att man ska lita på magkänslan? kanske bara något man säger..? jag går rätt ofta på min magkänsla! coolt när det stämmer ω!

igår såg jag, alex o pelle på 28 veckor senare.. har inte sett 28 dagar senare, men det gick ändå... vi diskuterade om det kulle komma en till uppföljare... vem vet? efteråt diskuterade vi vikt på tjejer o killar.. sen såg jag på familjen robinson.. haha den är rätt rolig faktiskt!
idag ska jag träna och med förhoppningsvis med eva... men man ska inte ta ut nått i förskott ;p!

igår hade desperate housewives premiär, och jag o mamma satt klistrade vid tv:n.. aa de är bara för roligt o bra asså! längtar tills nästa tisdag! hihi! o ikväll är det premiär för Myggan och Fråga Olle! tur att jag inte ska jobba kväll, vilket jag egentligen skulle göra, men neeeej..

varför går det inga bra programm nu för?? blir så trött.. inte ens mtv, the voice eller ztv spelar nån bra musik heller.. suckelisuck..

nån frågade mig vad jag har opererat... och jag har opererat min lever a long time ago... så nu har ni svaret, de som inte vet..

nej nu ska jag städa mitt rum! det ser ut som det kan behövas!

seeee ya

könsbyte

nu tror alla att jag säkert ska byta kön, men så är inte fallet, jag lovar :)!
nej men sanningen är att jag ser på tv4 fakta och där är det en dokumentär om personer som har född i fel kropp.. och då undrar man hur man kan veta det... och det är nog att man mår sjukt sjukt dåligt med den man är och att man känner nog att något är mycket fel på en.. har sett flera sånna här programm och jag tycker att det är så roligt att se att det finns så många olika mänsniskor det finns... JUST NU så operar dom bort penisen på en kille.. aj aj va ont det ser ut att göra.. dom gör den till, ett finare ord, vagina.. Vad läkarna kan göra!
Se bara på mig - 19 ½ år har gått sen jag gjorde min opertaion och jag lever :)! tur det! o nej det är ingen skönhetsoperation jag gjorde ;p!

igår så hälsade jag o eva på carinas place.. o martins! det var väldigt trevligt att träffa dom igen! och totte bertättade hur man gjorde njurslag och att han drack en 70cl sara(h!)noff på 20 min.. äckligt äckligt..

idag så har jag inte gjort så oerhört mycket än att va med min man!
- skulle du va tillsammans med mig om jag blev förlamad?
- ehh.... kan inte du svara först..
- men hallå, jag frågade ju först, då måste du svara först.. Jag vet precis vad jag ska säga!
- men kan inte du säga först, snälla...?

aa du.. det är inte lätt alla gånger...!

nej nu ska jag duscha o äta lite till! Jag har gått upp i vikt nu.. väger 50 kg till slut haha!
amanda sa till mig förra veckan - under 50 kg, är ju barnvikt...
typ.. jo det kanske kan stämma... =)!?


nu pratar jag med annelie på msn, va sjukt länge sen jag hörde nått från henne!Se om honhar nått roligt o säga :)!


nej men so loooong! catch ya' later..


alkoholvanor

image159
image160

hittade den här på aftonbladet.se, dagens tidning lör 15 september..

och på tal om aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article50191.ab
=)

11 månader

igår firade jag o alex 11 månader.. det var väldigt mysigt o vi gick på bio o såg på en film som hette planet terror.. jag tyckte att den va rolig, men dålig.. o alex tyckte den var bra! delade meningar...
sen åkte vi hem o såg på 300.. den va riktigt bra o snyggt gjort..

sen så gjorde vi inte så mycket mer, men det var väldigt trevligt o mysigt!

så nu så har vi vart tillsammans 11 månader o en dag hahahaha! ja, så kan man med räkna, men orka det..

ikväll ska jag va med eva! ska bli trevligt!

snart ska jag skriva upp.. böjar bli rätt nervös nu faktiskt... inte ens en månad kvar o jag känner ångesten.. men det ska nog gå bra :D! kör som en tok här hemma haha!


nu ser jag på reprisen av ID.. en kille vann nyss 500 000 kr.. skulle inte sitta fel faktiskt.. dvs att han klarade alla 12 identiteter.. se hur många identiteter den nya killen klarar! haha han kom inte långt.. han klarade bara 1 =)! men han har ju livlinjer som tur är.. hoppas han klarar det!

aja, nu ska jag duscha o göra iordning mig till kvällen! sen ska jag laga mat med min mor! trevligt!!

ha en bra kväll =)!

image158
                                                   nyår... happy times.. like now ;)

ulala teeny weeny string bikini

yes people, i'm back ;)! min sladd till datorn o jag har haft lite delade meningar, men nu är den healad igen, tack vare mig!

i föregående helg så visadet sig att jag tycker om att hälla röd vin på evas vita fina klänning! var iaf en mycket rolig fredag!

på lördag umgicks jag med amanda, vilket var väldigt trevligt o härligt att få träffa henne igen! vi snackade mycket lom sunny beach o sånt! det va härligt! sen så gick jag hem till min man o hon hem till hennes.. imorrn ska dom till västerås för att hälsa på john o staffan, men jag ska inte med..

min fot är hel nu =)! så nu har jag tränat som ett as i typ 2½ vecka.. o då menar jag inte typ 3 pass i veckan.. nej.. måndag, onsdag - fredag och söndag.. förra veckan.. denna vecka vart det måndag, onsdag, fredag o sen på söndag är det en ny vecka igen i tränings värld! underbart!

har även börjat jobba igen, suck o stön... så oerhört tråkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt! ska söka bartender jobb, som jag har sagt i typ 2 månader nu, men det har aldrig blivit av. har även kommit på vad jag vill göra med mitt liv - jag ska bli sjuksköterska... o sen får vi se om det blir nått mer med det...

idag firar jag o alex 11månader!skitmysigt! vi ska se på bio o mysa sen ska vi ha en superdupermysig kväll! bara han o jag! älskar dig alex!!!

ja, sen så har det inte hänt s oerhört mycket mer =)! imorrn blir det chill med eva o kanske elin.. får se vad som händer.. typ film eller något sånt lugnt!

alkolås på mobilen tack

jag o eva har kommit fram till att det borde va förbjudet att skriva sms på fyllan.. det är vad vi tycker... nu ska vi äta sen supa =)!

spin city och fallande djur

- undra om han lever?
- du ska va glad att du lever, med tanke på hur du ser ut!

hahhahahha de va så roligt!

till eva :
"smiska min stjärt o kalla mig cowboy"
"slicka mina bollar o kalla mig skippy"
~you know what i'm talking about~ haha!

image156


nej men nu har man sett på tok för mycket på tv! imorrn ska jag va me eva o dricka viiiin tror jag =D! o på lördag ska jag dansa på sol o motion o sen därefter va med amanda... kanske världens bar sen med dom andra tjejerna, man vet aldrig? hehe!

image157



hahahah såg nyss på world's most amazing movie's.. då var det en vild björn som satt uppe i ett träd... sen sköt dom den med en bedövningspil... så landa han på en studsmatta, (hihi) så han studsa upp igen o sen ner på marken.. aa det såg väldigt kul ut iaf :D! sen var det säkert inte lika kul.. Men björnen klarade sig iaf :)!

sov så gott alla!

cv..


Äntligen har jag skrivit klart mitt cv *wuhu*! så jag kommer ifrån det där tråkiga jobbet jag har.. USCH! alla snackar skit o det är tråkiga arbetsuppgifter! Det är ju kul o jobba med kompisarna, men dem kan man träffa på annat sätt! Kanske får ett bartender jobb.. de skulle va fett najs.. då skulle jag inte bara jobba för att få pengar, utan för att det ska bli kul! hoppas jag..

idag har jag inte gjort speciellt mycket.. tränade 1½ timme.. 2 sjukt tuffa pass.. shit.. så min stackars lilla kropp kommer va, säkert, helt förstörd imorrn... men det är bara skönt! Nu ska jag komma igång med min träning på riktigt :D!

imorrn ska jag träffa amanda! va oerhört länge sen bara hon o jag va.. haha.. vi har säkert en massa o snacka om, ska bli riktigt kul o trevligt att träffa henne imorrn!

men nu ska jag kila till min man!

image155

"jag är sugen på en tequila"

kvällen började med middag på palace resturang... oerhört gott tyckte jag o väldigt trevligt... sen så gick mamma, jag o pappa till o'leary's o drack en öl, sen gick jag hem o stressa till eva.. det hade hon modevisning för mig ;p!

haha jag o eva är för roliga! vi började o festa vd halv 11, och båda va assugna på tequila... sen skjutsade tommy oss till sofie o marcus.. där frågade marcus om nån vill ha en tequila shott o jag o eva tackade inte direkt nej!

vi såg även en kille, som heter august, som låg helt däckad på golvet.. o då va kl 23.. haha! vi drack lite vin o fick en till shott, jägermeister... den smakade inte lika gott som tequilan, men den gick ner!

sen dorg vi in till stan o eva kom på att hon glömde sitt legg uppenbarligen.. så då va vi tvugna att åka o hämta det.. men men!

till slut kom vi in på palace, efter vi hämtat evas legg..

på palace träffade vi lite dsv folk som va sugna på att supa mig o eva nder bordet, vilket vi lyckades mesjälva ;p hhehehehe! det vart en impuls kväll o vi kom hem runt 4-halv 5.. en riktigt rolig kväll, förutom att eva satte sig på glas haha! de va lite komiskt med.. sen åkte vi taxi hem och jag somnade runt halv 6..

så ikväll får jag se vad som händer.. antingen:
mysa me alex
se på film me eva
eller ut o fira pär med ä o jocke på deli... tror de blir nån av de två första alternativen...

RSS 2.0