äntligen =)

nu har jag fått tillbaka min skatt :D! som jag skaffade för nått år sen! vi går hand i hand hihi! den har stått hos eva sen i lördags. har vart lite skönt att den inte har vart här, men nu så är den här iaf! Pratar självklart om min dator!

det har inte hänt så mkt dock. fest i lördags. den vart som den vart för alla ;p! eva visade sina fina skor som alla ville ha - utom jag o bea :p! hehe! dom ba fina, men jag skulle aldrig kunna gå i dom ;)!

Har fått asont i min tumme och på pekfingret. Det är inte skönt asså. men det går väl över nån gång, annars blir det farbror doktor. där har man vart ett ex antal gånger!

aja, nu ska jag faktiskt lyssna på Tusen strålande solar. Eftersom jag tycker det är rätt långtråkigt o läsa och jag gör det typ aldrig, så har jag börjat lyssna på talböcker. Har; Aldrig fucka up, Män som hatar kvinnor, Om jag kunde drömma (Twilight), Flickan som lekte med elden och Tusen strålande solar. Så nu har jag iaf nått o lyssna på eftersom jag bröjar tröttna på min musik i min ipod..


för det är ingen vanlig dag!!!!!

FÖR DET ÄR EVAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA =)!

Idag är det evas dag! 22 år gammal tant har hon hunnit att bli =)!

Det blir deli först och sen ska väl resten av packet ut , medans jag ska traska hem. Kanske tom till min man?

Imorrn blir det mer firande. Då har jag blivit erbjuden att få fira henne med hennes släktingar med tacos. Det ska bli nice!!


grattis igen gumman ♥

oh shit

vet inte hur många gånger jag har nyst i helgen. men det är skönt att nysa när man verkligen måste nysa! asnice! det är ju alltid nått..

Min helg va lugn o skön. På fredagen fyllde min mamma som sagt va åt och då käkade vi på Durkslaget. Jag åt en asgod mat och jag o alex, enligt mig, ska käka där fler gånger. Eller iaf jag ;)!

På lördan vart det lite party för alla utom jag. Hängde med på förfesten, men inte ut. Drack typ en grogg sammanlagt och det va bra(!) för att va mig. Men ingen lust eller ork att gå ut. Så jag åkte hem o kurera mig :)! Det var mysigt! Sen kom alex o det var ännu mysigare. På kvällen gick jag, mamma o pappa på Sverige matchen. Dom spelade handboll här i Norrköping och vi vann! Skitkul var det o det var så värt att gå ut i snöblasket som gade bildats under dan.

Nu sitter jag här o snorar o har mig. Ska se om jag hittar nån ork nånstanns i min lilla slitna kropp och ta mig upp till alex. känns som det är flera hundra mil, men det är ju typ bara 10-15 min med cyckel. Men det är just det där att ta sig dit. + att jag är hungrig. Känner ingen smak eller lukt längre, för jag är så förkyld, så det spelar ingen roll vad det är för nått jag käkar. smakar samma.

Imorrn ska jag bara kurera mig. ujuj vad jag måste bli frisk till helgen. Min Evy fyller år på onsdag!!

nej nu ska jag få energi nånstanns ifrån.. undra var i från?

Grattis mamma!

helvete. När man precis har blivit frisk i ett par veckor, 2 kanske, så åker man på det igen. Fan va kul. Jävligt tur att jag inte tränade igår, för det hade inte vart bra. Min hals är ur funktion. Känns som min röst är helt borta, vilket den inte är, men det låter som jag har rökt i flera år. Röker inte, men jag vet vilken stämma dom har, och den är inte nice.

iaf, ikväll blir det mys på resturang!

Grattis till min mamma som fyller 40*harkel*nått ;) hehe! Men här hemma blir man aldrig äldre än 27 ;)!

max max i stora lass lass lass

o herregud. gårdagens mat bestod av 3 rätter inom kort tid; frukost, lunch och max + deras bulle. Och eftersom dom hade gjort fel hamburgare åt mig, så fick jag en helt ny efter jag hade ätit halva typ. Men jag fick i mig det iaf ;)! Kvinna som jag är!

Skulle egentligen ha tränat igår, men jag gick o gick o gick, så då kände jag att det inte var nån idé. Så jag myste med eva ist :)! Vi gick en promenix, sen hem till mig, sen ner till max, sen hem till eva, sen till nån calle som bor vid eva, sen där ifrån gick jag hem. Rätt mycket att gå om ni frågar mig. Det va behövligt eftersom jag hade ätit så mycket max!!

Men idag ska jag pumpa ;D! Ska bli nice. Körde dubbelpass i tisdags (pump och core), ås jag var rätt trött i kroppen igår med, men idag ska jag inte vila. Och inte imorrn heller..

Imorrn fyller min mor åt. Jag o anne ska ge henne nått från Lush! Köpte det igår. Niice! Sen ska vi käka ute jag, alex, mamma, pappa, anne och adnan! ska bli mysigt!

men nu ska jag iaf äta lite för jag va nyss på sjukhuset o tog prover, så jag är rätt hungrig ;D!

dinner

min helg har vart rolig ;D!! I fredags satt jag o bea o drack! sen senare på kvällen åkte vi ner till deli o satt där med eva o myste med ciderkanna! kvällen avslutades på Palace.. Där var det rätt tråkigt! Men jag o mina töser, gjorde allt i vår makt för att ha kul, men det hjälptes tyvärr inte! Men innan palace, så var det en rolig kväll!!

På lördan vart det födesledagsfirande hemma hos Sophie med nåra tjejer! Vi pratade om allt o inget o hade skitkul! Sophie tog fram ett fotoalbum och där var jag o Sandra med när sophier hade födesledags kalas när vi va små! gulligt! sen åkte vi in till stan o där vart det palace! Billig kväll för mig, för vi gick in innan kl 12 så vi fick bara betala inträdet!! rätt nice!

Sen så mötte jag min man på palace o vi gick hem redan vid 2.. men min fötter gjorde fruktansvärt ont, så det gjorde inget! hade druckit länge, så jag va rätt trött med! Vi köpte kebab o gick hem till alex. min mat var så himla god, så jag ville bara ha mer, men det fick jag inte.. När vi kom hem, hade vi ne liten efterfestför oss själva o han hällde i mig Likör 43 o han kasta upp mig på spisen o satt på plattan :p!! hahahah! aa det var rätt roligt om man va där.. När jag skriver det låter det lite skummt :p! men jag hann hoppa av ;p!

sen kom söndan o hur seg som helst så fick jag gå hem.. hemma satt jag o va trött hela dagen o kvällen! sen kom alex hem till o vi åkte o köpte mat.. eller han!

idag är det måndag och jag, eva, alex o ljunga ska se på film o käka tacos! ska bli mysigt :)!! så nu ska jag göra iordning mig, sen skaj ga o min fina tjej mötas upp, sen ska vi gå den långa (!) vägen upp till alex!!


En speciell dag idag!

idag var det 21 år sen exakt jag opererades.. Rätt cooltom du frågar mig.. igår kväll frågade jag mamma under vilka timmar jag opererades... de va mellan 01.50 (9/3) - 12.00 (10/3). Lååånga timmar för mamma o pappa..
Ser på det där På liv och död , på torsdagar kl 21-30 på svt 1.. och får se vilket helvete mina föräldrar gick igenom när jag ar liten. Va ju bara 10 månader när jag gick igenom min operation.

Folk som inte har gått igenom det jag o mina släktingar gick igenom, har ingen aning om hur häftigt det är när den här dan kommer.. En speciell dag, för just exakt den här dagen, så räddades mitt liv! Idag ska vi käka god mat o fira =)!

Förra året va jag o aron på Kina resturang i Norge! Det va mysigt. Han ställde upp för mig! Sånt gillar jag =)! Hade gärna velat gått alla, fär det va 20 års jubelium, men dom andra, inkl aelx ;p, jobbade ist!

igår så tränade jag iaf! kom iväg och lite impulsivitet i det hela. trodde jag skulle ha massa med träningsvärk från i måndags, men det hade jag inte. Tisdag brukar vara min vilodag när jag tränar som mest. kanske blir idag ist hihi!

nu ska ja upp o göra nått känner jag. har rätt så mycket energi faktiskt från gårdagens o måndagens träning! sånt gillar vi!

Måndag

Idag är det måndag! Inatt drömde om en fd klasskompis och hennes mamma o massvis med djur. sen dök evas pappa upp (som jag sett en gång) och han va trevlig o pratade med mig ett tag innan han fick bråttom där i från! ibland vet jag inte vad det är med mig o mina drömmar. häromdan drömde jag en hemsk dröm om alex och det var tur för allas del att den inte va sann :p!

iaf, idag har jag vart på ett litet möte.. eller 2 :p! en på sf och en hos alex =)! Hos alex pratade jag om min/vår framtid, och dom skolorna jag har hittat ligger nåra mil utanför; malmö, kalmar, göteborg och åre.. Det är sjukt långt till alla dessa täder och + att skolorna ligger en bit utanför med, så då blir det ännu längre.. men men! jag o alex (hoppas jag) hoppas att jag kommer in! Jag vill det iaf! Vill dock inte lämna Nkpg, men va ska man göra.. Det är Folkhögskolor så kurserna är inte mer än 1 år! men det är inte förens i höst och jag har hela sommaren på mig att; först komma in och sen bestämma vart!

Ikväll blir det lite body pump för min del. Har haft ont i min arm hela veckan, och ska pröva idag på pumpen. Alex tycke jag skulle ta det lite lugnt, medans jag protesterade och sa att jag inte kan sänka mig nu när jag har fått, enligt mig, tunga vikter.. vad tror han om mig ;p! Det kan jag ju inte göra hihi!!

Alex o moi ska på bio i veckan! Hoppas vi hittar en.. Sist jag va på bio var för nåra veckor sen med Eva o Kattis. Vi såg Yes man och den va ju rolig! Men jag trodde den skulle va roligare, eftersom Jim Carrey alltid är rolig.. Men i denna va han inte lika rolig o energisk som han brukar vara! men den va rolig iaf!

Nej nu måste jag dra mig om jag ska hinna byta om + åka till pumpen!

mysfredag

Igår vart det hög mysfaktor!! ingen utgång, bara slappt o mysigt. Sånna dagar behövs med!

under dan gjorde jag ett par ärenden o blev sjukt irriterad på en som jobbar på Apoteket.. Blir så trött när dom inte fattar.. Suck!

Jag o mamma hade djupa diskussioner... eller inte =p! hon påminnde mig om Tecknet, som hon hade spelat på jobbet.. Det där kortspelet man körde för många många år sen! Spelade jämnt det på rasterna med Malin, Hannah o Maria!! det var tider det ;)! Och så spelade vi kronan med.. När man är i lag o så ska man gissa vem som får kronan.. aja, orkar inte förklara! Men det körde vi med när vi tröttnade på Tecknet!!

jag o alex käkade mat med min mamma o min lillasyster! det var mysigt o gott.. min mamma kan laga mat om hon vill, men hon tycker det är tråkigt - precis som jag! under tiden såg vi lite på tv!!

alex somnade tidigt.. så jag såg på film med mamma.. en film som vi trodde skulle va mysig med volontär arbete ocg grejer, men det slutade med att jag o mamma satt o grät! inte riktigt vad vi trodde ;)!! sen gick jag o la mig breve min man som sov så sött! jag undrade vad klockan var o den visade 00.22.. rätt tidigt för att va fredag.. så jag tvingade mig själv att va vaken, men somnade rätt fort iaf!!

Ikväll blir det kanske mysmiddag i Söderköping med min kusiner med sambo + barn! Eller så blir det fika med dom under dan.. Vi har inte riktigt bestämt!! Så ska vi ta oss ifrån Sörping med.. Sen får vi se vad som händer till kvällen efter det!

Aja, nu ska jag ställa in min frukost (juice o skagenröra) och ducha sen klä på mig lite mer kläder!!


detta fält måste fyllas i!

Nu är det helg igen! asnice! blir en lugn o fin helg ;)!

funderar på o göra nåra fina färger i min blogg. se när jag får lust och ork till det hehe!!

nej nu ska jag se på Vänner =)!

hmm

nu ska jag snart sova! ska bli skönt..

min helg va superbra!
i fredags va jag med min plutt eva! vi skojade o jag va allmännt trött. vi såg när Carl-Jan åkte ur let's dance.. det va rätt tråkigt.. jag fårr hålla på östgötemagnus hehe!!

sen på lördan vart det impulsutgång med bea och eva! var riktigt roligt och vi hamnade på Palace.. på vägen hem så halkade jag på den superhala isen och tappade min mobil.. som tur är den gjord av stål o får kärlek från mig som ingen annan mobil får, förutom den gråa jag hade! så den klarade sig!

vet dock inte riktigt vart eva tog vägen när jag o bea delade på oss.. mötte henne på mcd, sen dumpade jag henen där, som jag brukar göra när hon vill vidare men inte jag ;)!

idag har jag gjort mig illa i axeln.. förbannat.. jagsom tränade igår o tänkte komma igång nu.. får köra på afron imorrn o se vad min vänster arm säger.. tror det är nån sträckning eller nått.. fruktansvärt ont gör det iaf.. kan inte sträcka upp armen varken åt sidan eller utåt.. illa illa.. ska massera in sjukt mycket med Zon imorrn ;D!

nej nu ska jag sova!!

RSS 2.0