NYÅR!!!

Idag ska jag till Stockholm!!!!!! Där blir det fest kan jag lova! Om nån timme så åker jag!!
jävlar evelina vad vi ska festa!!!
vi ska minnas denna kväll med hjälp av kort ;)!




FYYYY FAAAAAAAAAAAAAN

älskart ♥

underbara rea

jag är så kär i rean asså. har gått 2-3 timmar på stan idag och bara njutit. dock inga skor, det orkade jag inte pröva. men allt annat var så härligt. inkasserade mig lite smått o gott och nu vill jag bara ha mer ;D! får se om det blir nått roligt imorrn med!

ikväll ska kanske eva komma hit. eller vart vi nu ska vara.

imorgon ska jag träffa min barndomskompis Sophie =)! ska bli roligt, för vi har inte setts sen i somras. vi ska på stan o mysa och ha det gutt.

sen ska jag nog börja packa. åker ju på torsdag upp till storstaden! ska bli riktigt roligt. sen kommer jag inte hem på läääänge. har ju allt jag behöver i kalmar! förutom familj och pojkvän hahah! men jag har ju ingen pojkvän, så då hr jag u inget speciellt o komma hem till haha!

nu kommer eva :)!


ljuva sommar!!


hemma i norrköping

trött som ett as somnde jag direkt efter jag hade bara blinkat till. det var ju inte riktigt meningen ;D!! men men. kroppen var helt förstörd och när jag tänker efter och tagit reda på , så somnade jag 5 - halv 6 på juldagen.
mm, bra. men men =)!

sen gick jag upp vid 11 åkte buss till 14. sen var jag vaken tills runt 3 natten till idag. INTE okej. så jag sov väldigt länge i natt. riktigt nice!

inatt kanske man ska komma tillbaka i skolrytmen igen. kan ju inte va död när vi börjar igen. det är inte riktigt bra eller smart. men det är ju bara för skönt o ligga o dra sig i sängen och känna att man inter har nått att gå upp till, som jag jämnt har annars.

Nu håller jag på o laddar ner en massa DH avsnitt, my sisters keeper och ett päron till farsa firar jul. den är ju bara för rolig. så det blir en myskväll för mig själv. har vart jättesocial nu hela julhelgen ;D!!!

snart är det nyår! då jävlar blir det röj i sthlm. ska till bolaget imorrn o inköpa mig diverse drycker :D!!!

imorgon ska jag ner på stan o brottas om kläder med alla andra som är på stan hehe ;D! lämnade ju kvar en massor i kalmar, inte bra alls. det var rätt onödigt gjort, men så är det. jag ska iaf ta det jag vill ha helt enkelt!

saknar!


 


nacht

nej nu ska jag sova. är lite smårädd för emelie är inte hemma än. vi delar rum. men jag är inte mörkrädd hihi. tråkigt att sova själv bara!



Puss på dig!

vinterdans =)


drinkar

jaa nu har man hällt i sig en grogg o känner sig jävligt trött må jag säga. gårdagen var hård. mycket att dricka och sjukt lite sömn. och på bussen till vvik fick jag inte heller så jättemycket sömn. men det var för säterna är så obekväma o hårda.


västervik

Har det riktigt mysigt här i västervik. sitter o pratar gamla mysiga skidsemester minnen =)! ätit mycket gott o dricker gott nu också! snart ska billa bjuda på drinkar! me like!

saknar min tusselituss anne! eller ALLA vi här nere saknar dig hjärtat!

min släkt är bäst ♥

juldagen

fan va festlig den var. superkul. bugg, skriksjung, whisky, öl, kort, byte av skor,barfota inne på sandra, sms, mcd, kyla, regn, bussåkande, bilåkande, pengar, sovtajm. inte riktigt i den ordning men men ;D!

åkte ner redan runt halv 4 på em och sen åkte jag o jonas o åt lite äckel päckel mat, mcd, sen åkte i hem till honom och åt. Snackade, skrattade och lyssna på en hemskt dålig norsk låt :s. Den var inte bra någonstans. jaja. sen kom staffan och louisa ett tag innan vi åkte vidare in till stan. vi sprang till Sandra, utestället, och tog oss en stämpel. JÄVLIGT smart gjort, för senare på kvällen vart det fullt och då gick vi in + att vi slapp den lång kön. Vi mötte även upp nisse där!

sen åkte vi hem till staffan och drack whisky och öl. Även en del sms skrevs. efter lite mer whisky knallade vi ner till sandra igen och då vart det dans. Jag o jonas stod o skrek. Jag hatade mina skor igår, så jag sket i dom o hade på mig mina stövlar. gick dock barfota till garderoben, INTE bra. men jag trampade inte på glas. gick jävligt försiktigt.
efter skobytet så gick jag in igen o dansa loss. jag o jonas buggade o snurra och gjorde snygga avslut. sparkade till en kille hahahha. Sinnes.

sen åkte jag och sov. jävligt nice att sova asså. såg på nån film med, som jingeln gick om o om o om inatt för orka gå upp o stänga av filmen liksom ;p!

sen vart det ännu mer bussåkande. och jääävlar vad jag var trött. men sov faktiskt mkt. det behövde jag.

så nu är jag här igen. i min ensamhet. hehe nerå. ikväll ska jag o min släkt fira nyår i förskott med tre rätters, gott vin o champagne. även en liten drink ser det ut att bli ikväll. Är ju inte speciellt sugen. MEN jag sa till ALLA igår att jag INTE får vara bakis annandagen. för då jävlar skulle jag ha dött :p!

jag har inte mkt kläder med mig nu. allt är fan i kalmar. bokstavligt. men har lite hemma. är ju rea på stan. får knalla ner dit imorrn när jag har kommit hem till nkpg.

nej nu ska jag göra mig vacker, för jag ser ut som sju svåra år.






god jul och god juldag ;p

en dag för sent, men men!

Hade en riktig mysig jul asså. och små fina julklappar under hela dagen hihi!
började med att fika hos stefan med familj + maria med familj, min kusiner. var riktigt mysigt. Maria var helnöjd med det enda rimmet hon hade kommit på, så va tvungen att läsa det för oss innan vi åkte iväg. Gulligt ;)! Två gånger läste hon det med ;)!! Asbra rim. Undra bara vad det var.

Sen bar det ner söder ut till min farmor o farfar, billa, annelie, erica, ericas mormor o vår gammelfarmor. där blev det massvis med mat och fan va gott det var. åt verligen massor

sen kom ju tomten och då fick jag lite fler christmas gifts! aa det var härligt.  mysstund. har saknat min släkt massor.

Ikväll blir det KALMAR!!!!!!!! Kunde inte hålla mig borta från staden mer än en vecka :o... haha! nej det ska bli kjemperoligt!!!! Så ska åka iväg vi 17. det blir whisky provning och utgång sen. vart är dock en fråga.

roliga var att fört skulle vi åka kl 20, sen 19 och nu 17. ahahha! älskart! att va impulsiv är min grej! så nu är jag nyduschad, sen blir det att klä om till partykläder och allt som innebär..

får INTE va bakis imorrn. då går jag under jorden. ska åka 11.25 imorrn med, yes! men det är fan värt det asså!


nej nu måste jag göra iordning mig!

hoppas alla ni har haft en mysig jul och får en kalaskul kväll på årets största utedag ;)! haha!


23/12

min upeesittarkväll varade inte i många timmar. vi åt lite pizza, som vanligt. men sen hade emelie slagit in sina julklappar redan oc jag några av mina. så runt 21 gick vi till dehli. sen kom minka o lite senare kom även jessica. vi satt där o prata, skrattade o myste.

nu är jag hemma igen och om 10 min är det jul :)!

börjar med en julfika i söderköping med kusinerna på mors sida. sen bär det av till fars sida där julen kommer att spenderas. kommer bli supermysigt o jag har köpt jättefina julklappar :D!


nu lyssnar jag på does your mother know. inte med abba, utan med några från skolan. i like!

+ sagan om ringen på tv.


kärlek

jag är fylld av kärlek och lycka!

Bandit GBG

Jag är så kär i Bandit GBG. Dom spelar skön o bra musik. All kärlek till dom. Tips med andra ord.
Bandit GBG - vi spelar vad vi vill!
Såååååå rätt!!!


Fuck man är jävulskt splittrad asså. ska man eller ska man inte till Kalmar på Juldagen. OM jag ska dit måste jag knalla ner till Bolaget.. Men om jag inte kommer iväg så har jag en hel del sprit över. Går ju dock att spara hehe. Nej, va fan ska man göra. Kostar ju en del med. Och så ska jag till Sthlm på nyår. Nej tåls att tänkas på.

Känns som jag kommer missa något om jag inte är där. dock ska jag vara där hela våren, men juldagen är ju ändå en dag då man ska minnas. kan inte kalmar komma till Västervik? För där händer det fan inte mycket. Får se om jag kan få med Emelie till Kalmar. DET är dock nästintill omöjligt.

Idag var jag ute och impulsgick. DET är fan inte ofta det händer ska jag säga er. Behövde rensa mina tankar. Tänka lite. Då brukar jag träna hårt, men nu så gick inte det. Så då gick jag ut! Jag som hatar att gå, men det var fan skönt o mysigt faktiskt. Så härligt när snön ligger så vit överallt.

Snart kommer EMELIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myyyyyysfaktor höjs ordentligt. vi ska ät pizza med mamma o pappa sen ska vi slå en lite julklappar. efteråt ska vi träffa minka. mysigt. mm :D! Det blir inget Binglotto iaf, för vi har spelat ALLA år och vi har fan inte vunnit nått. Snacka om slöseri på tid och pengar. Så vi går ut ist ;D!


min fina syster


juldagens planer

jag tycker om mitt kalmar. man blir lite småkär i staden. kan va med att jag har mina fina vänner på skolan med.

IAF! jag kanske ska dit på juldagen. det skulle va asroligt ;D! jävlar va kul det skulle va!!! hoppas hoppas att jag kommer dit. allt hänger på EN person!!!! han är snäll även om han inte hämtar mig ;)!!!

sleeptime!


min prinsessa =)! saknar!

it's all about love

fylld med kärlek o mys vid jul ♥

Hola!

Jag vill verkligen inte till ett varmt land nu! Snö på jul är ju det mysigaste som finns! Helst ska det snöa lite på jul, men det kanske inte går att ordna. Samma på nyår. Då får det med snöa lite :)!

Det blir ett jävla åkande för min del nu på lovet. Kalmar - Norrköping - Västervik - Norrköping - Sthlm - Kalmar!
Japp! Roligt värre! Allt inom ett par dagar. Men det är det fan värt!

Ska bli mysigt o komma tillbaka till Kalmar! Massa med fina människor kommer jag att träffa igen! Underbart!

Va ska man hitta på idag då? Jag MÅSTE ner på stan. Fan. Men nu ar jag bara EN endaste klapp kvar! Me like!

Ikväll kanske det blir film. Om det inte blir mys med mamma o pappa. Vi ska klä granen idag. Yey! Vi har nog den tråkigaste granen aså. Haha! jaja, man kan inte få allt.

Imorgon kommer min fina syster emelie!


Drömde om att jag hade en sån upplevelse som dom i The Hangover. Jag vaknade upp i usa och kom inte ihåg ett skit. Vaknade upp med en jacka och en okänd kines precis innan mitt rum på mitt hostel som jag skulle sova i. Sjukt läskigt. Sen gjorde jag som dom gjorde i filmen. PUSSLA! o den onde kinesen bara sket i mig o lämnade mig i det kyliga landet. men det slutade lyckligt iaf. Hittade alla.


naeee

träligt hörrö.. haha! älskade östgötska!

nu blir det sömn =)


olika

Har nog aldrig träffat en person som är så sjukt olik mig själv. på nästan allt. sinnes. det får det fan i mig bli ändring på! spännande tycker jag! det ger hektiska diskussioner iaf, det är en sak som är säkert!


Idag var jag med min tösabit Eva som jag har saknat så himla mycket. vi pratade om livet och skrattade åt bara det vi kan skratta åt som ingen annan fattar ;)!
- HULDA! Shit, hunden lyssnar på mig, det är inte ofta det händer!
hahaha aa de va dajligt!

Har precis smällt i mig lite övergiven mat och rostade mackor med OST på ;p! inte bara tråkigt smör.

snart är det jul och på onsdag kommer min fina syster emelie med. saknar min annetuss som fryser uppe i sälen! tänker på dig!

nu ska vi se va jag har för film...



saknad

ja snart är det faktiskt jul! Fuck va december har gått jävligt fort. jag brukar tycka månaderna går fort, men fan december, vart tog den vägen? helt plöstligt stod vi där på skolavslutningen och sa hej då till alla. vill inte veta hur fort våren går. det tar vi då.

JAG HAR SAKNAT ÖSTGÖTSKAN ♥!!!!!

Idag armbågade jag med massor med folk. Förstår inte varför alla måste tokhandla så här dagarna innan jul. STÖRANDE. Folk som går sakta, sega köer, folk som inte kan bestämma sig, som är ivägen, bilar som inte kan köra ordentligt eller rätt OCH sakta. FRUSTRERAD. hatar att gå på stan så här innan jul. tur att jag o jenny megahandlade i kalmar för nåra veckor sedan! nu har jag bara 1½ kvar faktiskt. En halv till syrran och en hel till min älskade farmor!

ikväll blir det mys hos eva. eller vart vi nu ska vara. ska bli mysigt. har inte träffat henne på aslänge. typ 1½ månad.

har varit supermysigt att va hemma. har saknat alla massor. Men fan asså.. man saknar ju alla skolkamrater. mina fina små söta vänner! Tur att det inte dröjer så jättelänge innan vi ses igen. man är van att jämnt kunna träffa iaf nån av dom, men nu kan jag inte det. tomt.

nej nu ska jag snart klä granen med mamma o pappa :)! Mys!



måndag morgon

shit va jag inte skulle gå upp när klockan ringde. låg kvar o bra myste. och somnade om. hehe.

dagen består av en sväng på stan och köpa in dom sista julklapparna. har 5 kvar. dom svåraste haha. lär ju inte va ensam där iaf. sen ska jag köpa en sak till.. jaa jag vet Johan att jag handlar mycket till mig själv, men det är så det är helt enkelt ;D!

men det är bara en sak. en viktig.

nej nu ska jag dra mig.


saknar mina fina vänner!


is it true?

yes it is.

3 år o 2 månader!

sleeptime

jävlar va jag har sovit länge inatt. nästan 12 h. mamma kom in för nån timme sen o sa att "du bara sover o sover" mm sa jag o så gick hon ut och jag somnade om efter 10 sek.
min kropp o hjärna behöver verkligen sova ut asså. har inte sovit ordentligt på en månad. detta lov kommer jag spendera många timmar till att sova

Hoppas det inte blir 12 h varje natt iaf. Har sovit i snitt 5 h per natt i en månads tid. illa illa..


nu är det så också att jag är hungrig som en varg och hoppas att det finns lite Indonesisk kyckling kvar som min far gjorde igår :D!


helgen

nu har ännu en helg passerat. igår var jag, johan, jenny o nils på bio o såg Trubbel i paradiset. inte en höjdare direkt, men nu har man sett den iaf.

sen vart det en sen natt för jag kunde inte sova, som alla andra nätter den senaste månaden.

dagen efter, lördag, hoppade jag o jenny in i en bil fylld med packning o folk. vi åkte från kalmar till norrköping, släppte av mig, sen åkte dom till nyköping..

väl hemma fick jag en massa kramar av mamma o pappa. de var mysigt. resten av min familj är utspridda lite varstans i sverige.

sen så hände det en väldigt tråkig sak, som jag kan ta en annan gång. men det blir bra till slut.

kvällen avslutades med drinkar o romglögg. lite singstar med som hamnade på youtube. men sen, som tur var, togs bort. fy fan. "nu ligger jag här o baddar såret med sprit". nerå, de gör jag inte. men sova ska jag göra iaf.

saknar redan mina fina vänner från skolan!



jag o min fina jenny ♥


onsdag och mys

Idag är det onsdag och vi myser med Jessica idag. Har klippt och klistrat massor och det är ju trevligt! nu ska vi tydligen få godis, det är ju inte helt fel. se vad det blir.

men ikväll då blir det åka av som jag brukar säga!! VINTERDANS!!!!!! Så himla mysigt och roligt. Snnö har vi fått med, great! Blir det kanske lite snökrig mot småtimmarna. nej usch., vi kan ju inte förstöra vårt smink! det är inte riktigt okej.

drömde att en dog inatt. det var rätt sorgligt faktiskt. tur att det inte hände på riktigt.

shit va jag längtar till nyår! ska bli sååå roligt asså! party party i stor staden.

nu blir'e lektion igen sen förberedelser till kvällen. allt från pynta en hel lokal till att locka hår =)! kommer bli så fint. kommer ha min nya klänning! Det kan tom bli utan strumpbyxor. Vem behöver det när man ska va inne och har 3 sekunder hem ;)!! thihi

"Vad sa du??"
"Vålullal med lis"
"Har din morfar gjort vårrullar eller va??"
"Nej asså en del asiater kan inte uttala R. Så jag sa Vårrullar med ris"

"jag vill ha en häst"
"jag vill ha en get"
hahahah!
hör man illa då eller :D!

love love

nu är den här och imorgon invigs den =)!!!! ohh den är så fin =)


love love love love love


helg med 80talstema

stress stres stress.. haha. min o jennys helg har ju inte direkt vart chill helg. i lördags skulle vi hinna med en buss till nybro halv 9 på kvällen. men den missade vi. sen fick vi inte tag på johan när vi behövde det som mest. så vi ringde runt och fick till slut tag på hans bror.. sen vart det stress igen när vi skulle hinna med andra bussen, som gick 22.10. den hann vi precis!

efter mycket vandrande i Nybro stad mitt i natten, så kom vi fram runt 23 kanske? Då satte v igång o festa. mycket dricka på kort tid. vi var "rockare" haha. nej men de var askul och mysigt med film runt 3 på natten.

dagen efter var vi så assega så det fanns inte. Och vi skulle ha lucia tåg kl 17 och det var jobbigt asså. inte för att vi var så bakfulla, men en natt som denna så var vi sjukt slitna. men det var det värt..

på kvällen sen vart jag ägd av mig själv. har spelar ett spel som jag har haft en jävla tur på, men sen ick jag förklarat för mig hur man egentligen spelar. då var det inte lika roligt längre ;p! kände mig så sjukt blåst då..

idag lussade vi för skolan. dock inte jag för jag lånade ut min krans till Linnéa så hon kunde ta hand om överstämman, så jag stod o tittade på mitt fina luciatåg. min fina klass =)! Så stolt.

idag blir det SISTA tåget. har lussat 10-11 styckna, så man är rätt sliten.

snart får jag åka hem :)! börja längta hem ordentligt. alla i min klass gör det. dom som inte är här ifrån så att säga ;D!

hoppas min fin fina klänning kommer idag med :D! annars kommer den imorrn. då ska jag ha den på Vinterdansen som är på onsdag! Hoppas hoppas hoppas den hinner komma tills dess!


min fina klass!


sarah hjärta nelly

kärlek vid första ögonkastet!


igår var det lucia * 8. fasen vilken lång dag. + jobb. var inte ås sugen på att jobba, men men :D! va gör man inte för klassen. gick upp kl 6, somnade runt 2. låååång dag. men den var rolig och mysig. och mycket stress.

men jag o sara chillade järnet på KM. vi tog av oss skorna och satte våra fötter på stol/soffa och glodde på idol. riktigt mysigt!

Sara - vad hette han sa du?

Jag - jag vet inte, men jag sa Nöjd Far :)!

Sara - hahahhaha aahaa..

det var riktigt roligt :D! Mer sånna kvällar åt folket.

 

nu ska jag snart börja göra iordning mig. igår när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade ta va mig sminket. så det måste jag göra. suck. och duscha... njaa.. vet inte om jag orkar det asså..

 

hoppas jag o jenny kan haka på johan, fredde o susanna ikväll! Det vore roligt :D! men men. sånt som märks sen!


sancta luciiiiiia

nu är det lucia tåg som gäller flera dagar i sträck. jobbade igår med ohc fick lite musik av musikklassen här ifrån och ölands teaterskola eller vad det nu är :)! riktigt bra! fick dock inte se så mycket, men på tisdag ska vi jobba igen och då får jag titta!

men nu blir det lucia för 230 poliser :)! det ni!! sen flera tåg.

Pussss

dagavslutning

har du tuggummi? såg nyss torkel i knipa. den är rolig asså. men den är väldigt taskig. hoppas inga barn ser den :p! dom kan ju få värsta idéerna. inte okej. mysigt var det iaf! skönt att avsluta en bra dag med en film!

imorgon är vi lediga. rätt nice! får sova hur länge jag vill :D! ska på stan o börja köpa lite julklappar. kanske tom en liten till mig med ;D!

julradio ♥

mystical

kommit på att jag är en väldigt klurig person när det gäller mitt tal. det är inte många som fattar mina händelser.

först berätar jag poängen, sen efter det så berättar jag vad som hände. och oftast pratar jag för fort eller för lågt, så jag får ta om allting. då har jag liksom dödat händelsen. assynd. får lära mig prata som folk ;D!
det har nog tagit ett tag för vissa personer att förstå hur mitt system funkar. för för mig är det helt självlart att folk ska förstå! haha! mm.. tåls att tänkas på nästa gång ni pratar med mig. hihi :D!

idag har vi haft en mysig dag. började dagen med att kolla upp lite länder på it lektionen. sen hade vi juldans med danne. vi ska ha nån slags dans för folket på skolan och med lärarnas barn. rörigt, hänger inte riktigt med i just det! men roligt hade vi :D!

sen vart det julmys igen med bakning på tyskan. sista lektionen med heike. hon är för rolig. har haft roligt på hennes lektioner. haha.

nu ska jag in till stan o hyra Torkel i knipa, för den blir det ikväll! se om vi får med lite folk med hehe!

snart ska jag på bio med o se Bröllopsfotografen! tror den är riktigt rolig! ska kanske gå o se den sista män som hatar kvinnor filmerna. kommer inte ihåg vad den sista heter. nått med luftskepp. om jag o jenny åker hem den 19e, så ska vi se den! Annars får det bli efter nyår helt enkelt!

nej nu måste jag in till stan :D!


filmtajm

vart Sex drive hihi! den är så himla rolig. men den var roligast första gången.. Denna gång fick vi inte se slutet.. dåligt :p! men vi har bara en att skylla på :p!

i like to have you around!

mina vänner är dom bästaste i hela världen ♥

lovely

Idag är det verkligen min dag asså :D!
vann tävlingen + fick 5000 kr extra att handla julklappar för :D!!! asså fantastiskt bra!!!!

sen igår var det mys ed lite film med, det är inte heller fel!

idag är det mer mys o mer film :)!!

nej men fan vilken bra dag jag har! hoppas den kan fortsätta att va så här bra med hihi! det tror jag säkert :)!

härlig bild asså! från fredagen :D!


LONDON

fan så skönt med vinst asså :D!

det blir London 28 mars - 4 april.

oh så nice! roligt roligt :D!


kvällen

efter ha kommit hem ifrån dansuppvisningen så satte sig jag, jenny o emma o såg på pocahontas. asmysigt o roligt. en del röster passar verkligen inte in på karaktärerna hihi!

sen gick jag o jenny till norra o myste massor. drack lite vin o julmut. pratade om dagens händelser och allt mellan himmel o jord. saknar att va på norra. ska nog vara mer där nu när projektet är över!

nu för jag över bilder som inte borde visas för någon. hahaha. en del är så jävla fula. men emma o lina har nog dom värsta. hihi!

men nu blir det en film o sen sovtime!

IT'S OVER

ÄNTLIGEN MINA FINA VÄNNER ÄR DET ÖVER!!

internationella projektet avslutades och allt firades som satan på kvällen :D! slutade med att man somnade sent in på småtimmarna. men kl o mysigt var det. dock ingen utgång, men det var fan nice o va hemma asså :)!

idag har jag, tova, louise, lina, malin, anton och antons kompis susanna och såg på när Jenny hade dansuppvisning med hennes dansstudio. riktigt duktiga dansare och jenny bara lös av gladje :)! kul o se!

nu blir det chill o kanske bio ikväll :)!




"Hej! En dumstrut, tack."

Lindö badplats, Norrköping

Två tjejer ~15 har handlat glass i kiosken och den ena tjejen står kvar längst fram i kön och är lite tveksam.
Tjej 1: Men kom då så går vi.
Tjej 2 (tvekande): Ehm, men… Ehm.
Glassgubben: Just det, du ska ju ha en femma tillbaka, är det det du står och väntar på?
Tjej 2: Ja, och du ska ha min tjuga.

www.tjuvlyssnat.se


äntligen!

ibland undrar jag asså. men nu vet jag :)! skönt. har käkat nachochips och dippat den i cheddarcheese dipen. asnice verkligen!


och jag är nu klar med mina kort och jag kan nu äntligen sova. Det får gå som det går helt enkelt. kommer nog drömma om london o allt det där, men jag hoppas på att inte drömma något alls. då får man en rejäl sömn.


pratade med min älsklingstuss, anne, förut! saknar henne. saknar alla hemma. hon är i lindvallen nu o ska jobba under säsongen. är så glad för hennes skull :)!


men nu ska jag sova. ska se lite på vänner innan! sen kanske duscha. nästa vecka ska jag träna mer. har ingen träningsärk alls idag, vilket betyder att jag kan öka ännu mer. Ökade på alla muskelgrupper igår, förutom biceps och triceps. det var skönt o känna att redan nu att man har fått muskler :)! det gillar jag STARKT!


… tills det slår dem att han talar av erfarenhet

3:an mellan Drottningtorget och Brunnsparken, Göteborg

Det har nyss rapporteras om en olycka på linjerna och chauffören,en man ~25, gör ett utrop om att olyckan är ur vägen. Då plötsligt upptäcker chauffören ett gäng som går tvärs över spåren. Han tutar på dem och gör en kraftig inbromsning, varpå samtliga passagerare skakas till ordentligt.
Passagerare: Men kör på dem bara!
Chauffören (gravallvarligt): Njae, det blir så många jobbiga rapporter att skriva då.
Hela främre vagnen skrattar gott…

www.tjuvlyssnat.se


drömmar

drömmar kan va så himla mysiga ibland. Har drömt mysiga drömmar den senaste veckan. vaknat med ett leende på läpparna och lite extra energi på morgonen. helt underbart.. hoppas jag kan drömma sånt i natt igen.

drömmar..

varm hand. fina ord. ögonkontakt. packt brytning, men slutade bra. charm.

drömmar..

jag drömmer oftast bra och mysiga drömmar med! det är härligt.

ibland önskar jag att vissa drömmar var eller kan bli verklighet.

"Om man under dagen tänkt mycket på en viss händelse eller situation, och intalar sig själv vid sänggåendet att man ska drömma om den situationen, så ökar chansen för drömmar om dessa händelser betydligt."

I love dreams! Får en att "drömma sig bort" från verkligheten ett tag! får mig att orka dagarna!



back

to work again, nice!

va o tränade förut. och nu är jag hungrig. nån som kan komma med mat?

mer energi behövs för att orka hela natten.

GIVE ME ENERGY

fy hellveeete

usch va jag är trött.. sinnes. men jag ska iväg o träna snart :)! det ska bli nice. ikväll när jag kommer hem ska jag plugga. och inte så lite heller. det ska fan sitta tills på onsdag, torsdag och fredag asså. svårare än så är det inte :D!

snart ska det redovisas.

Bajsmannen?

Swedbank, Kalmar

En man ~40 och en kvinna ~30 står i kön till kassan.
Kvinnan: Jag behöver gå på toa. Var finns toaletten?
Mannen: Man har inga toaletter på banker.
Kvinnan: Varför inte?
Mannen: Du vet, rånrisken.
Kvinnan: Vem skulle vilja råna en toalett?

www.tjuvlyssnat.se

 


RSS 2.0