Pojkarna i mitt liv!

Sofie sa nått i stil till mig idag "jag har en bild av dig att du har många killar" hihi!

Aa jag har många "killar", men jag har många killkompisar! det är det hon och jag menade! älskar mina killkompisar! Ni är dom bästa man kan ha ♥! Jag pratar jämnt här om mina fina tjejer, men glömmer bort mina fina killar! Behöver inte skriva, men ni vet vilka ni är! ni betyder massor för mig och jag är jätte tacksam och glad att jag får vara er tjejkompis hihi :)! Synd att en del av er bor så långt bort, men de flesta bor i närheten! Mysmys!

JAG har dom bästa killarna  i hela världen ♥ :D!

Jag är där för dom, precis som är där för mig! Jag vet att ni alltid ställer upp, precis som jag ställer upp för er!
Kärlek till er grabbar!

Imorgon, eller idag, är det nyår! Nu ska jag sova, för imorgon ska jag och min fina sofie dricka och dansa massor låååångt in på småtimmarna ♥!


Och nu säger jag - äntligen :)!


 


"Ödet ger oss släktigar, men våra vänner väljer vi själva"
- Jaques Delille

Mys med några av mina favoritkillar!

Hillu!
Igår kväll myste jag riktigt ordentligt med några av mina favoritkillar!! Så himla msigt och bara ha det trevligt och härligt med dom. Dom är riktigt sköna :)! Kommer sakna vissa när dom åker tillbaka till deras pluggstäder, men så är det!

Vi satt på Babyl house från 19 tills dom stängde, kl 1. Även min älskade syster Emelie o hennes kompis Matte kom förbi en sväng :)! mysmys!!

På dagen gick jag, sofie, karro o jessica på stan. Hettsigt folk på stan. Varför kan man inte dela upp norrköping att vissa delar får gå vissa tider! Idé ;)! Det skulle ha vart nice, för nu är alla ute samtidigt.. Men kul hade vi :)!

Jaa ni! Inte mycket sömn inatt, men det gjorde inget. Det var riktigt mysigt! Sov ifatt sen på morgonen.. Det behövdes! Sen vart det mysfika hos jessica med sofie o henne! mysmys! känns som mitt liv är ett helt mysliv ;)!

Ikväll blir det trevligheter på Oliwer Twist! Kommer att bli nice!

jag och fina cricka

"Det högsta nöjet i livet är att göra det som folk säger att du inte får"
- Walter Bagehot

Ho ho ho!

God jul alla! Lite så här i efterskott, men iaf :D!! Hoppas ni hade en mysig jul, för det hade jag!

Var i Västervik hela helgen och myste med min underbara släkt! Sen har ju min fina emelie kommit hem med wiwiwiwiwi!! Helt fantastiskt :)!! Helgen gick mest ut på att spela spel haha! Emelie har nått frågespel, geniliknande, på sin iphone, så vi spelade riktigt mycket. Jag vann inte så många gånger, men jag gav inte upp :)! Julafton var underbar. Vi gjorde traditionerna ;) och sen kom tomten hihi! Jag tyckte att pappa skulle va tomte, för han hade röda byxor, men han tyckte inte att det var nån rolig idé. Haha! Så farfar fick va julklappsutdelare ;)! Mysmys!!

Juldagen mådde jag dåligt, antagligen för jag åt som en häst och spelade mycket frågespel (haha), så då spelade resten av kompaniet Retro (?)! Jag låg i soffan och spelade hjärter o lyssnade på spotify i mammas mobil! Mystime för mig själv!

Sen somnade jag vid 1 på juldagen haha! Sov till typ 10, riktigt skönt. Vaknade inte ens när emelie kom hem kl 4! Då sover man djupt.

Annandan så åkte vi hem. Jag åkte direkt till Kvarnberget för att mysa med mina favrotigrabbar! Vi bastade och spelade pingis länge länge! Basta är fan underskattat asså :)! riktigt härligt. Man känner sig ren och fräsh, inte när man sitter där, men dan efter ;)! På kvällen satt jag o snackade med B en himla massa, samtidigt som jag lyssnade på  talbok, det är fan min nya grej asså :D! Riktigt bra. Slipper man läsa själv ;)!

Inatt drömde jag om att jag var sååå nära på att få ett filmhollywoods slut på min dröm.. Attans också! Men men!

Idag ska jag på stan med sofie, jessica o Karro! Vi ska bråttas med folk på stan sen ta en fika. Även göra viktiga ärenden :D!

Har haft en fantastisk jul :)!


jag o min fina bea som jag saknar så mycket ♥

"I Hollywood är ett äktenskap lyckat om det håller längre än mjölken."
- Rita Rudner


dan före dopparedan!

Nu ska jag ner och brottas med folket på stan. Alla kommer att hettsa runt, orka. Jag vet vad jag ska köpa till alla, så mitt stanbesök kommer nog gå fort. Om jag inte knallar upp till BikBok och se om dom har fått in nått nytt och vad dagens erbjudande är hihi!! Ska fika med Sofie med! Ska bli mys :)!

Inatt drömde jag bla att min förra teamledare, Josefina, åt upp min räkmacka, hällde i sig min öl och tog min tequila shot :p! haha! Men sen så fick jag tillbaka allt. A det var en liten del av min dröm. Helt galet.

Hihi! Idag fälls min "domm". Haha. Har jag sagt eller gjort något, det får jag reda på sen.. Om jag känner fört vill säga. Annars skiter jag i't.. Tror jag skiter i det faktiskt. Bryr mig inte så speciellt mycket!

Nae, nu ska jag klä på mig, göra mig vacker och en gå ner till stan i kylan. Idag är det -12 ute just nu, burr burr!

Haaa deee!



"Man vet aldrig när man behöver ett stjysst järnrör"
- Jason i Torkel i knipa


Onsdag

Idag har jag haft en mysdag med adam och cricka hehe! Vi har åkt pulka, fikat, åkt lite mer pulka, spelat tennis och sen bastade vi. Riktigt nice. När vi bastade, så bastade vi även med crickas bror Jonas och en kompis till dom, Jocke! Trevliga gossar :D! Det var varmt, men det var så värt det. Har haft en riktigt bra dag och jag är så glad att jag har dom där grabbsen! Lycka :D!

Idag har det varit -24 grader... Då var jag ute och gick :p! Hehe! Pratade även med min finaste tuss! Ohh va jag saknar henne. kom hem!

Imorgon kommer min älskade Emelie hit :)! wiwiwi!! mysmys! Ska krama sönder henne.. Eller nej, men bara lite hihi! Vill att mina systrar ska vara på samma ställe jämnt ♥! Kan inte ha bättre och finare systrar :)!


Tror mitt lilla misstag, som jag skrev om i förra inlägget, blev ett misslyckande haha! Ångrar sönder mig asså. Men men. Jag tror att det kanske var bra. Nu kanske jag kan komma ner till jorden och tänka om.

Det här året, har allt känts sig lite för bra ch det har gått lite för lätt och det har visat sig i slutändan, och kommer även göra det flera gånger om, att det skiter sig! Det är för bra och lätt helt enkelt. Jag får väl kämpa lite.. orka det...

Har kommit in på en utbildning mig WIWIWIWIWI!! Så jävla gut! En handel och butiks utbl med inr. lager och logistik!! skoj skoj! 6 månader plugg här i Norrköping!

Igår myste jag loss med min fin fina jenny!! Henne har jag saknat grymt mycket och det var så himla underbart att träffa henne. Vi snackade om allt och skrattade och myste som aldrig förr :)! Lyckorus :D! Så nu ska det inte ta så lång tid innan vi ses igen! Mamma sa att jag skulle berätta om att jag hade kommit in på skolan, 20 min efter beskedet. Jag bara "Jenny vet redan. Hon vet allt" hihi!

Skulle ha mysfikat med Sofie igår, men tåget som jag skulle ha tagit blev inställt, så jag kom hem jättesent. Senare på kvällen bar det av för att möta upp adam, johan och christian, och sen knalla iväg till Edda och där vart det mys. Vi snackade, skrattade och såg på spännande dokumentärer om djurlivet. Läskigt spännande. Så jag och sofie ska mysa imorgon ett tag :D!

Imorgon ska jag handla ALLA mina klappisar. Ska gå med mamma sen med sofie och sen kanske med petter. ska försöka springa till alex frisör och se hans hår nu ;p! tror det är rätt så mycket hår haha! Synd att du hann raka dig innan jag hann se dig, för du passade i det! Trimm trimm säger jag bara hihi :D! Får se hur många jag kommer att gå med.. Mamma o Sofie vet jag iaf, men petter vet jag inte än med.. Och alex får jag väl se utan skägg o allt i mellandagarna.. hihi!!

nae mina små bitches, nu ska jag sova. LÅNG dag. Intensiv dag. Har lärt mig en sak, eller lärt och lärt, blev mer säker på - jag suger verkligen på pingis haha!!

2 dagar kvar till jul :D!

Haha, inläggets ordspråk passar verkligen in på mig... hahahah ;p! Jag var riktigt ironisk nu! För er som vet om mina drömmar, förstår att detta ordspråk inte stämmer in på mig; )! Okej, vissa drömmar, men absolut inte många ;p!

"Drömmen ger oss det vi önskar i vaket tillstånd"
-Ordspråk från Turkiet. 


Jag o cricka :)!


Hej på er!


upsi

Jag kan ha gjort ett litet misstag nu! hoppsan!! Hoppas det inte märks eller känns hihi!
Sånt som märks helt enkelt hihi!


Idag har jag lekt med Sofie och Jessica. Vi hade skitmysigt och pratade på! Såg även lite på Bonde söker fru och såg hur stelt det kan va i vissa "förhållanden" hahaha! Mer fikastunder säger jag bara! Mysmys!

frågade jag ut mamma o pappa om vi hade några genetiska sjukdomar i släkten. Dom sa att dom inte går omkring och tänker på sånt. Hahaha! Naaae men jag kanske!

Längtar tills jag ska åka pulka igen! Riktigt roligt!


en jättegammal bild på mig och även på alex och eva! tycker bilden är riktigt festlig :)!

"Modet gör en elegant kvinna vackrare och en vacker kvinna elegantare. "
- Chrisitan Dior


PULKA!!!!!!!

Nu har jag äntligen åkt pulka! Och jäklar var roligt det var, tills jag och christian fick brainfreeze när vi åkte i pulkan. Riktigt roligt :D! Synd att man inte kan lägga upp filmer, för filmerna är riktigt roliga ;)!

Jag tränade även i torsdag och har fortfarande träningsvärk. Jag kunde knappt gå i fredags och självklart åkte vi pulka på fredan ;p! var riktigt jobbigt att gå i backen.

På lördagen gick jag upp och tränade kl 10 och trodde att träningsvärken skulle gå över lite, men icke det ;p! Sen på fm/em kom mina kusiner med familjer. Fick äntligen hålla i Stefans senaste tillskott, Sakarias, och han va helmysig. Sen i slutet så lekte jag med Molly och hon sa att hon inte ville åka hem. Sånt gör mig glad i hjärtat och själen. Barn kanske tycker om mig iaf! Har alltid trott att barn och jag inte kommit överens, men saker och ting ändras! Det var supermysigt när Molly och jag lekte! Hon var så glad och road :)!

På kvällen åkte jag ut till skogen och myste loss! Vi såg på Inception och myste massor! Härligt härligt. Kunde inte ligga på sidan för min träningsvärk i låren haha!

Så nu sitter jag här. Ser på skidskytte och har det trevligt! Senare ska jag träffa S och J och efter det är FINAL I HANDBOLL!!!!!!!!! wiwiwiwiwi!!

4:e advent idag! Snart jul. Snart kommer Emelie hem. Snart ska vi till västervik och fira jul! Snart så :)!



"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd."
- Walter Matthau


ohh what ya' say

Drömde i natt att jag och emanuel, från paradise hotell, hånglade loss! I hans båt och på vårt hotellrum. Sen så hade jag glömt nått i hans båt och skulle hämta den, men så kom larmet igång flera gånger.
Träffade massa folk i drömmen. massa random. Gav även en kille sextips och råd för att göra hans sexliv bättre. Nu har jag dock glömt mycket av drömmen, tyvärr! Och så ringe jag och skällde ut en person som jag tycker mindre bra om. Det var riktigt nice, men jag tycker fortfarande mindre om honom!
Älskar när jag kommer ihåg mina drömmar som är sköna. Ska kanske börja skriva en Drömdagbok :)!


Igår tränade jag och känner nu att jag måste lägga på mer vikter för att det ska ge resultat. Riktigt nice.. Kanske börjar jag gå upp i vikt. Fast nej just det, jag ska ju bara väga 45 kg ;)! haha nerå ;D! Så lite vill jag aldrig mer väga!

Idag ska jag fika lite med Sofie, Jessica och Karro. Se om eva dyker upp runt 18. Ska bli riktigt mysigt :)!

Jag lurar på att söka till Big Brother :D! Fatta va coolt egentligen om man skulle komma med hahahaha! Skicka en ansökan o se hur långt man kommer haha! Det skulle va rätt festligt om man kom in ;)!! äga sönder dom!!


Såg nyss på Romeo och Julia, den med leonardo. Den är egentligen rätt bra men har sett den så många gånger, så man har tröttnat rätt mycket på den. Och så kan man den utantill + att det är dåligt översatt från engelska till svenska.

Nu ska jag laga lite mat, göra iordning mig, sen knalla ner till stan för att se om det finns nått fint att köpa till alla folk som ska ha julklappar :)! För snart är det jul :)!


Skulle vilja va i Kalmar idag! Skulle vilja va jäääätttteeeemycket i Kalmar! Lina Ballerina kommer hem :D! Och skulle vilja ha träffat henne. Och alla andra fina människor där nere ♥ :)!

Vill också säga grattis till min syssling, eller vad det nu vi är ;), Ida Gustavsson som fick en liten son igår :)! Grattis grattis och hoppas att alla ni mår bra!!


Min fina jenny ♥! You're my girl!

"Jag hatar kvinnor för att de vet alltid var saker är."/ James Thurber
hahaha


Härligt!

Vill inte ens prata om min dröm inatt :p! Kan inte på nått vänster sätta finger på vad det var jag drömde. Vet att det var om att folk jobbade som typ slavar. och att alla skulle iväg. + om ett ex och hans kompis? Say what.. Jag var riktigt förvirrad när jag vaknade + att jag träffade hela min släkt.

Well well! Sitter här och myser. Lyssnar på julradio.se och det är väldigt skumma människor som ringer in till studion. Dom är helt wierda asså. Flummar runt. Rätt underhållande :D!

I morse käkade jag choklad och julmust till frukost :D! Julfeeling eller vad ;)! Snart ska jag spela lite Wii Fit :D! Körde det igår och det var riktigt roligt. Finns ju hur mycket som helst och MÅNGA spel att bli irriterad på ;)! Jag och mitt tålamod går inte riktigt ihop till detta spel! Men man lär sig..

Igår var jag på ett luciiatåg. Riktigt gulligt. Dom var 2-8 år. Sött sött. Alla barnen såg ut som michellingubbar. Dom hade overaller under tomtedräcktar, lucialinnen och pepparkaksdräkt. Så himla söt. Dom var duktiga med! Får flashbacks från när vi gick lucia med klassen förra året. Herregud. Alla spydde på dessa lucialåtar, bokstavligt. När vi äntligen var klara med alla tåg, så förbjöd vi varann att sjunga låtarna en bra tid framöver.. Det var förra året det!

Nu ska jag käka lunch och sen Wii fit ;)!


Lucia eller?!

Lucia! Är Lucia idag eller var den igår? Jag vet vad det var igår iaf :D!! Annes födelsedag :)! Wiiiii!! Gav henne ett halsband och tror att hon vart väldigt glad över det :)!

Helgen då.. Mmm... Fredagen var riktigt mysig! Riktigt riktigt riktigt mysig. Jag fastande för Spartacus! Försökte verkligen slita mig, men när kl var runt halv 12 eller nått, så vart det så att jag var "tvungen" att lämna tv... Det gjorde inget :D! Men hade en riktig myskväll ute i skogen :)!

Och i lördags festade jag. Har vart HELGnykter i 4 helger i rad. Riktigt duktigt gjort av mig.
Kvällen var riktigt jävla rolig asså. Sjukt mycket dricka bara, sinnes. Men jävlar va vi skratta ;)! Jag o bea vet hur man festar loss :D! Vi var på Världens bar, Trappan och Otten! Det var sjukt mycket snö och sjukt halt.. hahaha! Och nu blir det inte party igen förns nyår! Vill göra andra mysiga saker ist :)!

Söndan - låg i soffan och stirra på tv. Kolla på sport med pappa. Aaa det var väl min söndag. Senare på kvällen drog jag över till Edda för att umgås lite med han och adam. vi såg en sjukt rolig film. Jag var den som skrattade mest. Den måste jag se igen :D!!

Inatt drömde jag att jag var med i en skräckfilm och det VAR verkligen som en skräckis. Jason var med ;)! hahahahaha! Galet. Molly, stefan och linas barn, sprang bort sig i skogen. Läskigt värre. Men som tur var så hittade Stefan henne. Sen så sprang jag omkring med en katt i famnen och skulle hitta kattens ägare. Men det slutade med att jag kom hem med 3 katter haha!

Idag ska jag ner till Söderköping och se på när Stefan och Linas (!) barn, Anton och Molly, ska sjunga Lucialåtar med deras dagis. Ska bli så himla gulligt att se :)! Blixt blixt!

NU ska jag pröva Wii Fit Plus som mamma o pappa köpte igår! Sen ska jag lära dom hur man tränar rätt :D!


Snart åker hon :(!

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." - Nalle Puh 


Malins dag idag!

mys mys mys mys!
Möte, sola och träning. Känt mig riktigt kreativ så här på fm, mtp att jag gick upp vid 9 och kom hem 13.30! haha! Så nu har jag fått i mig en muscelrecoveryshaker så musklerna återhämtar sig som dom ska :)! Hoppas jag ;)! Okej, kanske inte helt kreativ var jag när jag låg och sola, men tänkte loss där inne och kom väl inte fram till nått. Låg och tänkte hur jag skulle lägga upp min träning för dagen! Nu är mina muskler helt borta, vilket är fan i mig en av dom bästa känslorna jag vet :)!

Idag har jag namnsdag faktiskt :)! Det är Malin idag :)! Heter Sarah Malin Carina!!! Så grattis till alla vi malin's där ute :D! Känner ett par! Men namnsdagar är väl inte nått speciellt egentligen. Mer en påminnelse om hur dålig man är på att gratta folk när dom har namnsdag hehe =)!

Ikväll blir det myspys ute i skogen! JAG, hör och häpna, har tagit intiativ till att laga mat!! Dock blir det tacos, men fan va gott det ska bli :)! Är riktigt jävla sugen. Länge sen jag åt det, så jag ska äta det med kärlek! Om det finns en maträtt som jag bara får äta resten av livet, så är det tacos :)! Så mycket älskar jag tacos :)!

Just det! Min fina Bea kommer idag ♥! Kärlek kärlek kärlek!



jag och evelina i sthlm! crazy natt och lördag dag :p!!

"Friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there"


torsdagskväll och filosoferingar!

Du fick en chans till, ska du kasta iväg den chansen? Du har inte 9 liv som en katt och man får inte hur många chanser som helst hos mig. Tänk på vad du gör, så kommer du nog på en bra lösning!

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag käka tacos utan dess like =D!
Funderar på att avsluta inläggen med ett roligt, fint, bra citat!



"No one ever told me I was pretty when I was a littke girl.
All little girls shpuld be told they're pretty, even if they aren't." / Marilyn Monroe

"No one ever told me I was pretty when I was a little girl.
All little girls should be told they're pretty, even if they aren't." / Marilyn Monroe


ohhhhhhhhhh sarahhhhhhhhhhhhhh!

kom ut ikväll! Ohh yeaah!

Ja va skrev jag sist? hmm.. something something.. säkert inget viktigt :D!

Mysmys i sarahs liv nu :)! Gillar det starkt! Du är så fin :)!


sleeep time! Träningsvärk utan dess like. Vilodag idag - på't igen imorgon ;)! min naprapat gav mig en omgång massage förut och knäckte massa, riktigt nice :D! så nu är jag healad ;p! nu är det bara att druse på :D!

nae orkar faktiskt inte skriva nått mer. vill sova. vill ha dig här :)!

something, something

A - får jag röka i bilen
S - nae helst inte..
A - okej..
senare vid en bensinstation när han ska tanka.
S - Men här kan du ju röka :)?
A - Här? Aa helst vid en pump med haha
S - asså nae, kanske inte här förresten..
A - Nae tror inte det är en sån bra idé va ;)?

Mm, bra där sarah, bra! dagens ;)!

Torsdagskvällen spenderades hos en mycket trött men mysig man =)! vi gosade massor och på morgonen sen låg jag och gosade med hans mysiga katt =)! vi låg där, katten och jag, och bara mös. somnade om flera gånger.

sen bar det in till stan och det var då jag kläckte ur mig det som står där uppe ;)! Lite lagom trött och hjärnan sov nog lite halvt. tänkte inte riktigt helt korrekt =)! Men man kan ju inte annat än att skratta ;)! Jag bjöd på den.
Sen lämnade jag in ansökan om skolan, käkade toast på mcdonald's, åkte hem, tränade i 1½ timme, sen åkte jag ner till Västervik med mamma.

Eftermiddan och kvällen spenderades hos farmor o farfar! Min gammalfarmor fyllde 95, så vi åkte ner o gratta henne :D!! Riktigt riktigt mysigt!
nu är jag hemma igen och ligger o degar. Såg nyss Paradise Hotel och det börjar dra ihop sig :(! jag hoppas på att några personer inte vinner, för jag stör mig äckligt mycket på dom. När dom snackar så skärs det i öronen på mig! Hoppas dom snart åker :D!

Ikväll ska jag mysa med min fina och underbara vän Bea!! Saknat henne nått otroligt! Ska bli lovely att träffa henne! Se va som sker.

Nu ska jag spela spel, försöka att inte skratta mtp min träningsvärk ;p och chilla lite!

Haaa deeee


liiiiiiisebeeerg


positiva tankar!

Jag har kommit på mig själv att jag hittar något positivt i något som är mindre bra. Har kommit på att det är en liten gåva jag har fått :)! Det gäller så klart inte allt, ska påpeka det! Men något positivt måste det finnas som man kan lyfta upp? Jag måste tänka så, för hur kul skulle det var om man bara såg negativa saker i allt negativt! Tycker att man kan se saker från en annan vinkel, min vinkel :)!

Som t.ex. nu klagar ALLA på kylan. Suck. Då kan man tänka att snön kommer då att ligga kvar längre tid, kanske tom enda fram till jul! Och hur mysigt är det inte med snö på julafton :)! (positiva vinkeln.)

Eller om nån som man tycker om ska åka iväg en längre period. Hur underbart och mysigt är det då när man ses när personen i fråga tycker om och man känner hur mycket man har saknat personen! Det kanske blir en liten tändning i förhållandet? Vem vet? Personen har säkert jättekul och var glad åt personens skull! Det gäller så klart inte alla förhållande, påpekning, men kanske i de flesta förhållanderna! I dom jag har vart i, har det iaf varit blandat ;)!

Ja, det var ett litet exempel. Men i allt som vi väljer att skriva, tänka, säga så kan man se om det finns nått positivt i det hela och lyfta upp det ist! hur kul är det se allt negativt i det negativa :)!

I helgen kommer min fiiiiiiiiina Bea :D!!! Ska krama sönder henne så hon aldrig vill åka ifrån mig ♥!! Kärlek till dig min underbara!

NU ska jag gå ut med min positiva energi och gå ner till en lokal och lämna in en skolansökning! Ska kanske börja plugga i höst wiii! Har tänkt på det under veckan och kommit fram till att jag inte förlorar nått på det, utan bara vinner på't (positiv vinkel hehe)!!! Sen ikväll blir det en himla massa mys i skogen :)!!!


Dreamchatcher

En drömfångare är ett indianskt magiskt föremål, som man hänger upp i taket på sovrummet och som då sägs fånga upp onda drömmar. De tillverkades först av Ojibwastammen i Nordamerika[1], men har nu snabbt spridits till hela världen.

Sarah: Funderar på att ta ner min dreamcatcher.. Tror du på dreamchatcher?
Anders: Haha nae, du har bevisat motsattsen!

Det stämmer fan lite in. Mina drömmar är vilda, det vet vi alla :D! Men om man drömmer om att mörda folk, så känns det att denna dreamcatchern ska fånga upp den, men gjorde den det ? Ehh nej? Men det är jobbigt att ta ner den. Den har hängt i mitt fönster i typ... 3 år kanske? Men om jag tar ner den, så kanske det ger mig bra och roliga drömmar igen!

Imorgon blir det mys! Längtar :)!


JULSTÄMNING!

NU har jag riktig mysjulstämning! Nu har julradio.se startat =)! Man kan inte annat än att bli glad och känna inre lycka. Det är snö ute, min ängel hänger och ger mig julstämning i fönster, vi har pyntat hemma, första advent var nu i söndags!! JULEN ÄR SNART HÄR! Jag älskar faktiskt jul! Riktigt underbart och riktigt mysigt har jag under julafton!

med dom orden säger jag god natt och nu är det bara 23 dagar kvar :)!

Dessutom så ger julradion.se väldigt mycket minnen från Högalid förra året. Riktigt fina och mysiga minnen :)! Och nu i år kommer det nya minnen =)! Älskar minnen!



finaste hajen! Saknar min klass!


RSS 2.0