Maxvikt!

Tror ärligt att jag inte kan väga mer än 52-53 kg asså! Hur mycket jag än tränar och äter, så visar det inte mer än de siffrorna! Jag tackar och är nöjd!!!

Ja vad har hänt sen senast? Tyckte det var rätt segt att blogga när jag inte va så engagerad. Men nu kanske det blir andra puckor.

Kämpade till mig ett G i prover på Företagsekonomi som jag har KÄMPAT som fan med. Så det var rikitgt skönt. Nu hoppas jag på att få G i kursen med haha =)!! Annars rullar det på bra i skolan. Vi skojar, myser och lär oss! Mycket nu dock och den här veckan har jg BARA varit trött. Inte okej. Vet inte vad det var.

Under påskhelgen va jag hos farmor o farfar i västervik =)! Det var riktigt mysigt och vi åt upp hela huset kändes det som haha!! Det var festligt (som farfar brukar säga =D)! haha!!

sen kom min underbara TUSS hem ifrån Sälen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Föralltid! eller aa... ett litet föralltid iaf! Aktar mig för det ordet haha! nothing last forever =p!! men hon är hemma nu ett tag iaf, sen ska hon vara i storstaden tillsammans med hennes man Peter (pecka som hon säger haha! eller peter pan ;p)!
Igår myste jag med anne, peter o annes tjejkompisar! Vi bubblade, drack vin, öl, skumpa, vatten och käka grillat! Riktigt mysigt :)!

Valborgshelgen vet jag inte va som sker faktiskt. blir väl all in eller ingenting om jag känner mig själv rätt :p!

men nu ska jag göra iordning mig, sen hitta på nått skoj hoppas jag =D! hade ne mysfrukost med anne o peter pan i morse :)! det var myyyyysigt!!!

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna! Mycket mys har det blivit :)!

utmattad!

den här veckan har jag vart helt utmattad och sååå trött. Mycket att göra i skolan och så viill man göra så mycket som möjligt mer! Men IGÅR fick jag äntligen lite tid och ork över till att umgås med llite folk!! Jag och sofie myste hela dagen! Vi softa, käka grillad kyckling och potatissallad och kom på att vi va ekonomiska igår haha!!

Sen kom min kära vän Sophie, brunare än aldrig förr haha, och plinga på! Vi drog ner till Oscar med Petters lilla pärla! snackade om allt möjligt och disktureade hej vilt (haha)! nae, men det var riktigt mysigt. Beta av 3 personer igår som jag inte hade träffat på länge hehe! lite planer smeds med :)! Det är härligt att planera lite =)!!

vi traskade bort till världens och diskuterade med en snubbe som jobbar på el-giganten om ipohones, androids, htc.. ja lite allt möjligt och lite för myclet teknikprylar. det blev riktigt långtråkigt! På vägen hem sen så gick vi förbi mcd och alla var helt taggade på det. Och så tänkte vi "men det är klart det är öppet, HALLÅ!!!" men naae det är klart det är stängt. DJUPT besviiken så gick jag hem och slängde i mih müslo med banan!! det var riktigt nyttigt ;)!!
tack för en trevlig kväll alla som var inblandade :)!!

Idag ska jag till sörping och mysa med mina söta kusinbarn och gosa lite extra ,ed dp,. nara för att de är så galet söta :)!!! Påsken ska firas i Västervik hos min underbara släkt där nere ♥! Riktigt mysigt ska det bli. Plugga ska jag med göra haha!! Glad påsk alla!!


Sommarnatt!!

Nu bär det av till Världens för lite mys med killkompisar! Se vilka vi blir bara :)! hihi!

haft en sjukt stressig dag och det gillade jag inte alls... hatar att stressa.. varför stressa när man kan chilla liksom :)!?


Vår!

Nu är våren här, på riktigt :)! Och jag har suttit klart med mitt skolarbete som jag har kämpat med i nån timme. Men vill helst bara sitta på en uteservering och chilla med ett glas vin eller en god öl!!! Får bli imorgon :)! Hoppas på att mina gossar kommer in till stan!! Dvs Petter och Björn :)! Skulle va mys!

Men nu är det måndag.. Och jag är riktigt uttråkad. Men vill verkligen inte plugga mer. Då får jag bara skrivkramp.

Älskar att nått som jag och jenny har dragit ihop verkligen blev av :D! är så jävla glad över det. Jag har varit så himla glad idag!! helt lycklig. Lycklig för 2000 000 000000 pers typ haha :D!! nae, men riktigt glad =)! Det är vädret asså :)!!!

Träffade min goda vän Jonas idag med :)! Vi käkade pizza i vasaparken, snackade och drack bubbelvatten! riktigt trevligt :)! Länge sen jag såg han, men nu så :)!

nae fuck it, nu måste jag göra nått :)!


jag och min underbara ♥


Reunion

I helgen var det reunion med mina fina Högalidare! Vi åkte från sveriges alla hörn och möttes i vår egna studentstad Kalmar! Det var mycket kärlek där och det kändes inte alls som det var 1 år sen vi träffades!!



Kalmar!

Ohh idag ska jag på en sagolik reunion i fina Kalmar :)! Massa med fina människor ska komma och jag ska krama sönder ALLA :D! Vet dock inte när jag ska åka hem. Verkar som alla ska åka hem imorgon redan, men det är segt att åka 50 mil på Ett dygn.. hmm. blir nog söndag iaf.. sånt som märks. som jenny säger - jag behöver inte bestämma något förns jag ska åka :D!

Men idag ska jag åka 10.35. Jag sov typ 5 timmar inatt.. somnade vid 2 och vaknade runt 7. illa illa. men jag är så förbaskat lat att jag inte orkade packa igår. var helt död efter träningen haha!!

men aja, nu ska jag dra mig neråt! Skulle va riktigt segt att missa den här bussen :p!


bye bye ya' all'


Glada färger :)!

En cool kompis till mig, Björn, har ett eget klädmärke, Power of Reputation; http://www.power-of-reputation.com/
Där kan ni hitta riktigt snygga tröjor och skor till stjyssta priser!! Man kan inte annat än le när man ser färgerna alltså :D!! Gladaste färgerna man kan ha på kläder :)! Tycker allt att ni ska klicka in er på den sidan och kolla läget lite :)! Jag ska beställa några tröjor till sommaren faktiskt :D!! Ska absolut ha en röd, den är ascool :)! Om ni vill ha en färgglad sommaroutfit tycker jag verkligen att ni ska kolla in dom kläderna :)!
Tycker även att ni kan Gilla på Facebook med, power-of-reputation heter gruppen där!

Dagen då.. Den har varit rätt så seg, men ändå slapp. Gick hem från skolan (kors i taket)! Tom Savina blev chockad när jag sa att jag ville gå hem! Så lite närmare in på våren blir cykel! Min cykel är lite sjuk :(. punka och grejer!

nu ska jag ta mig en VÄLFÖRTJÄNAD dusch! Var och tränade förut :)! Så himla skönt!!

Imorgon ska jag till Kalmar wiwiwiwi!!!!!!!




Bilderna är tagna ifrån: http://www.power-of-reputation.com/


Rörd

jag är så himla rörd för tillfället. att nån kan ha skapat nått så vackert! en dans som betyder så mycket för en koreograf! Har verkligen fastnat för Mia Michaels koreografi om hon och hennes pappa som dansas i So you think you can dance season 3! Uppmanar alla som älskar att dansa, eller som jag, se på dans - se den! med kommentarer
innan och efter!!! ni kommer nog va lika rörda som jag!

http://www.youtube.com/watch?v=IsU6wq8BKtg&feature=related <--- länken :)!


idag beställde jag biljetter till Kalmar till fredag fm!!!!!!! We are on the road people!!

jag har gått väldigt mycket idag, nice!!! men fan morsan leder stort i stegräknar tävlingen. i början tyckte jag att det var en rolig tävling, men nu tycker jag att det inte är lika roligt längre. Framförallt inte när nån är så överlägsen. och det här är verkligen inte min tävlingskategori. Jag HATAR att gå för dom som inte vet om det :p!

min dag har för övrigt varit bra och mysig. kul att träffa klasskompisarna igen må jag säga :)! saknade er under praktiken, även att jag fick nya kompisar där ;)!

hoppas på lite jobbsvar till nästa vecka. hatar att vänta på sånt. och till midsommar om ett till besked.

nu ska jag sova :)!


jag och min pärla!
you and me babe


HALLÅ?

Hallå?? Vart är min sol egentligen????? :(! vill ju att den ska lysa på alla fina (och fula haha) människor här i norrköping ju! ne nu får vi ha ett skitväder, fucking skit! Snart ska jag också springa till buseen (tummen upp). Det gör jag varje morgon. Men fan va kallt det är, suck.

BYTT INSTÄLLNING SARAH!!!


Idag ska jag på möte på Tapperska (tror att jag nämnde det igår). Ska bli trevligt! Nu kom en superskön låt på på min Spotify, lycka och glädje!!!!!!!!! Fan att jag inte har spottis på min mobil, fan.. Det hade vart awesome ;)!

Nae min sol får komma från mina klasskamrater idag haha ;p!! Jag och Savina hade en trevligt promenad hem igår och stannade på Hallvars! Det var riktigt mysigt :)!! Imorgon blir det Kalmar :)!



HALLÅ?

Hallå?? Vart är min sol egentligen????? :(! vill ju att den ska lysa på alla fina (och fula haha) människor här i norrköping ju! ne nu får vi ha ett skitväder, fucking skit! Snart ska jag också springa till buseen (tummen upp). Det gör jag varje morgon. Men fan va kallt det är, suck.

BYTT INSTÄLLNING SARAH!!!


Idag ska jag på möte på Tapperska (tror att jag nämnde det igår). Ska bli trevligt! Nu kom en superskön låt på på min Spotify, lycka och glädje!!!!!!!!! Fan att jag inte har spottis på min mobil, fan.. Det hade vart awesome ;)!

Nae min sol får komma från mina klasskamrater idag haha ;p!! Jag och Savina hade en trevligt promenad hem igår och stannade på Hallvars! Det var riktigt mysigt :)!! Imorgon blir det Kalmar :)!



plugg och lite dance!!

Ja här sitter jag och "pluggar"! Fan ligger efter nått otroligt, men hittar ingen inspiration alls. Försöker att plugga Kommunikation, för det är roligt. Annars är det Företagsekonomi och det är INTE roligt. Samtidigt ser jag på So you think you can dance säs 5!! Har fastnat som FAN för det och det är riktigt intressant och jag blir så galet avundsjuk. Men det finns bara en sak att göra åt saken avundsjuka - Börja själv! Men det får jag nog göra i en annan stad isf haha ;)!

nae jag ska nog plugga på riktigt nu, men får se om det blir nått av det :p! måste nog göra det i skolan för jag fattar verkligen inte. Sen kom inte min bok idag heller och det suger hårt. Lektionerna blir svårare utan böcker, så klart! Men det är de två sista kurserna nu innan sommarlovet... Sen då?

Imorgon ska jag på möte på Tapperska! ska bli kontaktperson! Det ska bli skoj. Imorgon ska jag även skicka iväg en skolansökan.. men OM jag kommer in, vilket jag inte tror, men OM, så skulle det vara riktigt coolt!

Går inte så bra för tillfället. Tappar rösten var och varanntimme. Rösten var borta hela förmiddan så Emma fick ställa frågor som jag hade på hjärtat till Nina (vår lärare.) Så jag tror faktiskt att det var rätt tyst i klassrummet idag :p!


AWSOME!!!

Lördagen var awesome!! Jävlar vilket drag det var överallt! Hos jossan, på spårvagnen, på hugo, på vägen hem, på mcd!!! ja fan överallt där vi var haha!! haha det va en snubbe som sa till mig: "I like  the way you move your body girl"! Då vart jag rätt glad faktiskt hihi!

nu ska jag somna till Skilda världar! Nu är det back to school :)!


uhh yeaah

Last day ohh yeaah! vart superduktig tycker jag hihi! om sisådär 10-12 min går min spåris, så ska hoppa på den nu.. blir en lång dag idag.. se hur länge jag orkar! hihi! nästa vecka blir det träning igen! Så jävla nice asså :)!



Vänner och vår musik :)!

Jag har låtar med alla mina vänner och ex hihi! De jag kan komma på nu är :
Evelina - Last friday night - Katy Perry (och sen masssssa andra haha)
Bea - Summer of '69 - Bryan Adams (oförglömlig sommar och när låten väl kom var det kemi direkt)
Fredrik - ingen tvekan om saken - Don't stop me now och Sarah - (Ayia Napa säger jag bara)
Alex - Dancing in the dark - Micky Modelle, Jessy Remix. ("Vår kärlekslåt")
Krille - The Reason - Hoobastank ("vår kärlekslåt")
Petter - At the beginning - Soundtrack till filmen Anastacia ("vår låt")
Jonas - Can't fight the moonlight - Soundtrack till Coyote Ugly ("vår låt")
Jenny - Wannabe - Spice girls
Adam - Du och jag har ingen låt än.. Det är väl alla flumma sköna softa chilliga reaggelåtar som spelas upp då och då haha!
Vanillabear - Burning inside - Takida (MINNEN!!!!)
Musik på scen 09/10 - Hunting high and low - Stratovarius
Sofie - Loca - Shakira (i minaa öron iaf =) )
Turismklassen 09/10 - Alla låtar som vi sjöng på under vårt underbara år! Bla När farfar var ung, Segertåget, You got (what i want), massssa melodifestivallåtar som min fina jenny nynna på år, soundtrack från One tree hill som lina och emma sjöng and the list continues...
Josefinas Team Norge 2010 - Listan kan göras lång. Typ alla sommarlåtar.. Men våran är nog ändå We no speka americano!
Hilda - California gurls - Katy Perry ft Snoop dogg
TIME outlet - ALLA Mamma Mia låtar på heeeela soundtracket haha!! + It wasnt me - Shaggy

Aaa det är galet fler låtar med flera kompisar alltså. men dessa är dom som jag kommer ihåg nu kl 23.45.
Vänner - bästa som finns :)! Lycka ♥

Imorgon är det sista dagen på praktiken, rätt tråkigt faktiskt :(. Trivs riktigt bra och har haft två roliga veckor., I helgen blir det att sammanställa dessa veckor i ett låååååååååååångt inlämningsarbete så min lärare har något att göra de kommande skoldagarna haha!!

jag ska bli känd så massa snygga och sexiga killar kommer dansa runt och på mig! LÄNGTAR!!!!

GRATTIS MIN FINA EVELINA SOM FYLLER *host* MÅNGA ÅR IDAG ♥

nu blir det So you think you can dance i vanlig anda :)! fuck it sweethearts!


I'm like a biiiird!!

Haha lyssnade på den låten igår kväll och gissa va jag drömde inatt då? Jävla Nelly Furtardo (eller hur hon nu stavas) :p!! sen drömde jag även att min barndomskompis Sofia och jag skulle åka på semester till alanya (!), men jag hade bara bokat en dit resa och skitit i att åka hem.. Om det ändå vore så väl..

Nu ska jag dra mig. Ska iväg till praktiken. 3 dagar kvar och hoppas fan att dom går fort. Jobbar 11-20 på fredag, så det är rätt segt asså. Men idag har jag en röst iaf, det var mer än va jag hade igår ska jag säga er :p! Spännande hur röster kan komma och gå (även i mitt huvud... haha ;p)! är snorig och hostig loss, men det får man leva med helt enkelt :)! tror att det var tur att jag var hemma igår och vilade rösten! bra val miss!!

nae, nu ska jag springa till ica sen till spårisen!! nästa vecka ska jag till Kalmar! Det kommer att bli awesome ;)! är rätt glad idag faktiskt. Hoppas det humöret kan hålla i sig :)!


sälen :)! mysmys!


Gordon's kitchen nightmares

Okej, nu är det Gordon's kitchen nightmares. Jag blir fan arg på ägaren. Han emotsätter ALLT som Gordon säger. Jävla idiot. Vad som är statiskt bevisat, säger ägaren emot. Jävla pucko.

Behöver nånstans att bo i Kalmar. Fan.. Boende brukar vara det lättaste att fixa, men den här gången är det klurigt. Om jag inte fixar nått boende, kan jag inte komma ner. Och det hade varit riktigt tråkigt :(. Ska fråga min ängel utan vingar, sara, och min roliga Ina :D!

Har börjat med att äta var 3e timme och nyttigt. Se om det ger nått resultat i slutändan ;p! nästa vecka, om jag är frisk, ska jag börja tokträna med. Fan.. Jobbigt att va trött efter praktiken och topp på det sjuk med. Fucking skit.

ne, nu ska jag sluta klaga här :D! HAr hört från många att jag alltid är så glad och positiv, så får ändra den här inställningen, trött nere o sjuk = negativ inställning. ÄNDRA INSTÄLLNING!!!Sweeeeet!!

Boende i Kalmar nån?

nu är det nog!

fuck you. att du ens vågar höra av dig till mig. ohh sluta med det och jag vill aldrig mer se dig i hela mitt liv.

Så nu fick jag ur mig det :)! Vet inte ens om personen i fråga kommer att fatta att det är till henne, men det är henens problem. jävla idiot. hon är ju lite dum i huvet, så förvånar mig inte om hon inte kommer att förstå. snacka om att hon inte kunna läsa av en person.

igår var det en seeeeeeeeeeeeg dag på jobbet. herregud så segt. jag var helt inne i min värld igår och hängde knappt med va som hände när det väl hände nått. var ju fan sjuk o grejer. inte okej.

Nu är det tisdag och jag skulle ha varit i Ullared med min klass, men fan så är jag sjuk :(. på riktigt. är hemma och kurerar mig. i morse när jag vakna så hördes inte min röst. kanske kommer låta som tuss när hon kom hem från Ayia Napa förra året :p! hihi! hennes röst var helt sönder. men här finns halstabletter. det gör ont när jag hostar :(.

jag och adam flumma lite igår kväll efter lite tvtittande :)! han är mysig min adam :)! han bara "det är inte ofta vi ses så här, nyktra och ute". haha! jag o adam brukar sitta med öl i handen på världens ;)! inte alla gånger, men ett par gånger. ibland har vi setts också utan att dricka :)! men det har inte bara varit öl från min sida. även lite te eller varm choklad! han drar på söndag och det kanske är "skönt" med en kompispaus kom vi fram till igår :)! men jag kommer sakna honom, det ska jag inte säga nått annat om. Men det är två månader, sen är det sommar iiiiiiiiiiiiiiiii!!!

nu ska jag sätta på ett avsnitt av So you think you can dance, börjar närma sig finalen, och dricka te och kurera mig :)! sökte lite jobb idag med, duktigt. se om jag får iväg lite skoluppgifter med som jag inte har hunnit med. vaera lite kreativ nu när jag inte kom iväg till ullared. Hoppas att jag inte blir mer sjuk än så här säger jag bara. det är ju såååå tråkigt att vara sjuk.


jag och min långa vän fulla och glada i Götet :)!



huvudvärk och tv-tittande

fan idag har inte varit en bra dag. Jag har inte vart bakfull eller nått sånt skit, men fan jag börjar att bli sjuk =/. På riktigt. Så när mamma o pappa åkte o kolla bil, så kastade jag mig i soffan och såg på program efter program. Sen när dom kom hem, hade dom köpt en ny bil och mat :)! så vi får den i slutet av april, soooooft! Älskar nya prylar ;)!

så jag börjar alltså att bli sjuk. Fan. Tycker inte att det passar in. När jag hostade igår, så sa edda att det lät som jag hostade upp cancer... ehh okej?? det lät ju mindre bra..

nu ska jag inte flumma vidare på det. kände att jag kunde flummat loss här och det orkar jag inte. Men jag hade en mycket trevlig kväll igår iaf :)! Jag o adam tog två öl på Highlander Inn. Där var en trubadur som spelade och jag och adam sågade sönder han haha! Sen analyserade vi människor som fanns omkring oss och utsåg EN till en typisk turistsvensk ;)! ahhaha. han va KLOCKREN!! hihi!!

nu ska jag göra iordning mig för sängen. kanske hoppa lite i den så jag blir trött. Jag är rätt trött redan, men det är alltid kul att hoppa i sängen mohahah!!

hoppas på en romantisk inbjudan snart... när kommer den.........................? hahaha aa vi är roliga ;)!! tycker jag...


haha köttig korv ;)!


Sakarias dop!

idag var det dop för Sakarias Angelos Sigge :)!


min söta gudson ♥

på tal om...

ja när man minst anar det så är händer det. haha naerå, min trötthet kom för länge sen. galet att jag klarade av dan. Tack härliga kamrater! På tal om kamrater, så är det Allsvenska prämier på söndag, iaf för IFK NORRKÖPING!! Wiiiii! Vi kom upp ohh yeaah ;)! Se om vi lyckas detta år *host*! naerå, det blir bra detta :)! Kul att dom har byggt om Parken lite, heter ju nu Nya Parken. På tal om parken, så är det snart dags att ta fram stekarstolen och sätta sig i Vasaparken och chilla. På tal om chilla, så tycker jag att jag och mitt tuffa gäng har det coolaste "språket". På tal om språk, så måste jag fan till Barca och läsa spanska. På tal om spanska, så frågade min handledare lite smått om jag var från sverige. På tal om sverige, så är det nationaldag den 6e juni. På tal om juni, så tar min älskade storasyster Sjuksysterexamen. På tal om sjuksyster, så måste jag gå och ta prover. På tal om prover, så fick jag svar på att jag inte har livmodercancer. Och på tal om cancer, så är jag rätt trött och det brukar cancerpersoner vara OCH så ska jag faktist se I taket lyser stjärnorna EFTER ett avsnitt av So you think you can dance :D!

Vart inget bus med Bea ikväll. Vi var båda för trötta och skulle inte ha varit trevligt sällskap alls om vi hade setts haha! jodå, det är vi alltid :)! Myste ist med mamma o pappa :)! Hoppas på lite kalas imorgon med!

Nae fuck it igen, nu ska jag göra iordning mig och hoppa lite i sängen, sen lägga mig ner och se lite shit på tv :)!

have a greeeeit niiiiiiight!!


jag och Cricka :)


fredag

har nog aldrig längtat efter helg så här mycket. Det är långa dagar loss. Jag BER till gud (eller satan hihi) att den här dagen ska gå fort. SNÄLLA!!!! Ska söka jobb där och då ska jag fan fixa ordentliga skor.

är mätt fortfarande från maten från igår haha! snacka om att jag hamna i matkoma asså! Men nu är det 1a april, så nu efter helgen blir det hälsosam mat och promenader och träning. Eller träning blir efter praktiken. Är ju helt död när jag kommer hem, så det är svårt att hitta motivation. Om jag säger "Vill du bli tjock?" Då svarar jag till migi själv "aa då får jag väl bli det då"! Men hälsosam mat är ju nog soft. Ska läsa på lite under helgen va man ska käka.
Önska mig lycka till :)!

Det är som sagt va 1a april och jag ska va på min vakt HELA dagen. Vet hur lättlurad jag är, så jag lär inte ta nån seriös haha!!

Längtar tills ikväll :)! ÄNTLIGEN kommer hon hihi!!

Nae fuck it, nu ska jag göra iordning mig. Är trött. Riktigt trött. Hatar att va trött. Men lite positiv energi från, tja vem fan vet?, så blir nog dagen bra! Den positiva energin kommer nog att komma från mig själv haha ;p!


thaimat? ja tack..

fan va jag saknar dig.. nått bara? hur svårt kan det va?



Imorgon ska jag äntligen träffa min underbara vän, Bea ♥

fredag imorgon. riktigt chillt. hoppas att dagen blir bra. det är mycket nu och på tok för lite tid! på lördag är det dopdags :)! hemligt loss!!

imorgon har jag vart på min praktik i 1 vecka :)! har roligt där. sköna kollegor och chef. imorgon är det 1a april med. se hur många man kan lura eller om man blir lurad.. jag lär bli lurad.. jag blir typ alltid lurad ;)! lättlurar som jag är.

det är konstigt att jag inte är supertrött ändå. har ätit loss med mat och vart vaken och jobbat länge. fan. får väl lägga mig ner och chilla lite, så blir jag nog sjukt trött..

va och käka med min klass idag på Golden Bangkok. Det var sjuuuukt mysigt och lite för gott. fan. jag ska nog köra nån diet kommande månaden asså. är inte okej detta. tur att adam åker iväg nu i 2 månader, så jag inte käkar ute så mycket hahaha ;)!! det kommer att bli rikitgt tomt när han drar :(. tur att bea kommer hem =)! vem ska jag nu sitta o flumma med på Världens...?

n a eee duwe, nu blidde jag litte trött jag =)!

det är sjukt inne med hatt i uppsala! hoppas inte att det kommer hit
tycker det är rätt läckert när bara några få har det.. tex jag hihihih!
(gillar min lilla lugg som dyker upp haha!
bjuder på den ;p)


RSS 2.0