Men kom igen då!

Trippelpass igår! Jag o Tobbe körde på som aldrig förr. Bästa var när jag var inne på mitt tredje set på vadpress (vi kör fyra*tio). När jag hade gjort 8 st så säger han "jävligt bra gjort, för jag råkade ta 35 ist för 30! Jag bara, rätt högt, "Men Tooobbbbbeee, va fan!!!!!!" Det var bara att köra klart de två som var kvar. Men vi peppade mig och jag körde 35 sista setet med! Det var starkt. Tobbe gick däremot ner 10 kg ;p! m e s! hahaha nerå! det är helt okej med tanke på att han i första set körde så mycket som det går.

Sen mitt i corepasset, som jag körde efter mitt o tobbes pass, så sträckte jag mig i ryggen. Riktigt rejält. Så dagens pump pass blev inställd :(. Well well. orka skada sig liksom.

Det är en del som vill att jag ska spänna mina biceps och säga hur mycket jag tar i bänkpress.. Men asså, jag är verkligen inte nån som spänner mig sådär huxflux. Ljunga höll på min biceps i lördags och sa "spänn då"! jag bara "naae asså, jag är ingen sån som spänner sig". killarna vart rätt så besvikna haha! fler som har blivit det när jag har snällt, men bestämt, sagt nej! jag har muskler, men är ingen spännis! så tjata på ni, men ni kommer aldrig att få se. och om ni vill se så får ni komma till Nordic club när jag tränar haha :p!

aja nog om gårdagens träning!

Va en sväng i skolan idag och gjorde klart allt. Duktigt. Vår lärare var hemma för vård av barn, mindre roligt för jag behövde verkligen hennes hjälp. Får fixa det imorgon!! Ikväll ska jag o adam till Världens och dricka lite öl! ska bli trevligt! men innan det ska jag o pappsi ha en liten tacokväll! Mysigt :)!

börjar sakna Bea och Evelina riktigt mycket nu :'(!


blodig togafest i Norge! haha!


Soft!

Har en Spotifylista som heter Soft! I den listan finns en låt som heter Soft med Kings of Leon! haha! klockrent!

Herremingud vad trött jag har vart idag.. gårdagens kväll var lång. Jag myste lite med Sofie men sen kände jag att jag inte ville hem än. Så jag knallade upp till Ljunga. Där satt Rille, Alex och Hasse och drack diverse drycker! Där vart det träningssnack, framtidssnack och det var allmänt trevligt!

sen åkte vi ner huxflux till Hugo och ställde oss i kön och häcka ett litet tag. Sen kom shottarna fram. Det gick fan ner asså. Fick en shott med guld i ooch en mintu. Mintun var svår, men drack lite i taget MED vatten dessutom haha! (varannan vatten =p)!

somnade väl runt 5-6 nån gång. riktigt sent. vaknade och va så sjukt hungrig!

Jens Byggmark tog silver idag i slalom :D!! hurra hurra!!

ikväll ska jag se om jag kan se Big Brother haha! kommer säkert att fastna för skiten, precis som jag gjorde med Paradise Hotell =p! Paradise hotell Norge börjar snart, det ska jag försöka att se på nått vänster!!! älskar det programmet asså haha!

Filosoferar så mycket om allt och jag tycker att jag inte kommer fram till nått. Riktigt störande.

ikväll ska jag, edda o adam se film :)! ska bli mysigt!

Mysmys!!

Ja vad har hänt dom här dagarna egentligen? Inte så jättemycket faktiskt. Jag badade i torsdags för att försöka lugna ner mig lite och hitta lite inre ro.. Jag badar ALDRIG. Men det vart motsatt effekt. Vart mer stressad och oroade mig ännu mera över saker och ting. Så det vart inte som jag hade hoppats. Bättre lycka nästa gång? Nästa gång är typ om 3 år?

Min vecka har bestått av: mån-träning, tis-träning, onsd-vila och mys med jessica och sofie, tors-träning, fred-vila och mys med adam och edda, lör- massa mys med mina söta kusinbarn, träna och mys med Sofie på kvällen. Kanske även hittar adam o edda i vimlet någonstans? Har jag nått liv eller? Gårr i skolan har jag med gjort. Och drömt helt wierda drömmar, men det gör jag ju alltid. Sluta förvånas över mina drömmar now days :p! eller nae, haha! blir lika förvånad varje morgon! va skulle jag göra utan mina drömmar =)?

Så nästa vecka kommer det att se ut ungefär likadant. Hoppas på mindre träningsvärk, men det är ändå rätt nice att ha det, för då känner man att man lever :p!

nej, nu ska jag käka lite pizza, sen dra mig till Ektorps område för att mysa med Sofie och hennes lille plutt William :)! 
I veckan har jag även bestämt 2 helger då vi ska åka till Kalmar. Men ska bara åka en av dom. ÄNTLIGEN har vi ett datum, niiiice!! sen nästa vecka blir det uppsala och jag längtar massa!

Haa dee!! 


saknar dig min fin fina bea ♥! nu är det inte såå jättelångt kvar faktiskt :)!


nytt ord...

har kommit på nått helt nytt ord - träningskoma!
haha man har ju vart med om ett ex antal matkomor under sina dagar, men nu när man är så här utmattad och utpumpad så hamnar man i träningskoma! assoft. man känner sig helt maktlöst och jag får använda förkortningar till mina kompisar som jag skriver med, för jag orkar inte mer än så. haha.

ja nu ska jag fan i mig sova. jag är RIKTIGT trött nu. usch. men älskar att jag kom på träningskoma!!!! jag o tobbe körde pump idag, herregud. det var riktigt jobbigt. både han och jag fick oss en rejäl omgång. länge sen jag körde pump kände jag. hela jag skakade efteråt utav utmattning, UNDERBART! det här ordet lär återkomma många gånger i min blogg haha!


but I still rock like a rockstar :D!


ulalala

Nu har jag ÄNTLIGEN slagit mamma i fucking stegräknar tävlingen. asså, en dag :)! 17 200 steg SWEEEEEET!!!!! men det lär jag aldrig mer komma upp i. Jag har som mål att gå 8000 per dag. Tycker det är rimligt. Jag hatar att gå, men för varje timme man tränar så får man 5000 steg. Så det är soft.

Helgen var lugnast.com. I fredags vaer jag hemma hos Sofie med Jessica och chillade ;)! haha! Lördagen lagade jag mat till mig själv, såg på Melodifestivalen själv, sen kom adam mot slutet och hälsade på :)! Riktigt trevligt. Sen cruisade vi i Norrköping (22.10 haha)! Drog även en drive in på Max. Sen bar det hemåt. Såg på Rock Star! Såg den första gången med Johan när jag bodde i Kalmar och han bara "Se Rock Star, den är skitbra :D" Aa sure, vem somnade? Jo Johan. Socialt :p!

Sen kom söndan och det var chill! Kommer inte ihåg va jag gjorde. Jo just det, mina söta kusinbarn Anton och Molly kom hit =D! Så vi lekte kurragömma, lite Wii och såg på film. Dom är helt underbara!!!! Träffade dom tre gånger förra veckan :)! Mysigt värre. Hoppas på att träffa dom på lördag om dom kan!

Igår var det Måååååååååååååååndag! Vad gjorde jag? Jag tränade? Vad var det för dag? Jo Alla hjärtansdag! Men det var skönt att träna bort den dan. Tränade tre pass. Så det var hårt. Och idag har jag träningsvärg utan dess like. Framförallt i magen (tumme upp)! Idag blir det pump med tobbe och rille wiii! haha! se om dom pallar ;)! Kör tobbes pass i gymet, nu får han köra "mitt" pass, pump! hihihi!!

nae, nu ska jag plugga sen köpa semlor hihi :)!

Planerar in resor nu nämligen. Ska besöka mitt underbara Kalmar i slutet av mars/början av april och vår huvudstad Stockholm nån gång med =D!! kul att träffa lite gammalt pack ;)!

torsdag!

Idag har jag myst med karro och sofie efter skolan. Vi gick en snabbis på stan och fikade sen! det var riktigt mysigt att träffa damerna och sofie ska jag träffa imorgon igen, för då ska vi på konsert faktiskt :)! ska bli skoj! se om vi ser dom den här gången haha! missade dom sist :p!

Förövrigt så rullar allt på :)! skolan går framåt, jag går framåt, andra saker har stannat upp, men det kommer väl igång nån gång. Snart ska jag träffa mina familjekompisar i Uppsala! Hur mysigt ska inte det bli :)! wiwiwi!

Tränade med Tobbe igår och herregud vilken träningsvärk jag har idag! haha! i alla muskler förutom magen. det är bra. på't imorgon igen :D!!

But somethin' happened for the very first time with you

Grattis till Alex som fyllde år i tisdags och grattis till Rille och Johan som fyller år idag :)!


Nere!

jag känner mig lite nere faktiskt, det är ju inte okej! Idag kommer Sannis! Vi ska mysa och snacka masssssa!

Now - off to school! har chillat massa idag! funderar på att göra det hela dan ;)!

Omtumlande helg!

Ja den här helgen var inte riktigt min helg. Den var hemsk och jag hoppas att det dröjer lång tid tills nästa gång.. Kanske forever? Men jag tror aldrig att jag kommer att bli av med detta. Det är inte okej nånstans. Vad det är vet bara mina närmasta och så kommer det att förbli!

Fredan var iaf trevlig, det är ju alltid nått. Satt på Babyl och drack lite kannor med Adam och Micke. Micke och jag drog vidare till Cromwell där vi mötte upp Alex, Ljunga och Tobbe. Jag och Tobbe hamnade genbast i en träningsdiskussion. Som det ser ut nu ska vi träna på onsdag! Jag ska träna idag med, men inte med Tobbe ;)! det blir Core och afropowerdance. Dansa bort min jävla helg.

På lördan vart det fika (tror jag), sen kom jag hem! Sen så sov jag av och till hela lördan. INTE BAKFYLLA. En HELT annan sak. Hela lördan va en helflumm dag och ingenting gick min väg. Sov sen 00.00-12.00. Riktigt trött.

Söndan var bättre! Då kunde jag iaf le igen. Försökte ta mig samman och försöka tänka framåt. lyckades väl sådär!

nu är det måndag och den här veckan kommer att bli awesome :)! Imorgon kommer min kompis från Göteborg som jag inte har träffat på flera år!!! det ska bli helt fantastikt :)!!

Sen träning mån, tis, ons! Idag blir det även lite trevligheter med Sofie :)! Fan min dröm inatt va helt galen haha! fan att jag inte kan skriva den här :)! den är lite väl wierd..

Fängelse och morgonflumm!

Hemma nu och fördriver tiden. Ska iväg 11. Detta inlägg kan flumma sönder, så var beredda på det. Har nog ingen mening med detta inlägg, bara allmänt flumm av mig!

Mysig kväll även igår! först lite filmmys sen vart övernattning hos en annan! Mysigt loss.. Det var länge sen jag såg en kille bli så glad när han hittade rätt låt! så sött!

IAF så sitter jag och fördriver tiden med att se på en fängelsedokumentär. Undra om man ska "öppna upp" ett fängelse i usa? ett fängelse där man chillar och där man blir omtyckt av alla fångar! Affärsidé? Haha! Nae, kanske inte är nån bra idé! men det hade vart coolt =D!!

jag flummar loss. jag är nog rätt trött ändå, men att jag inte vet om det än. har en aning sömnbrist :p! inatt sov jag iaf. sov kanske 5-6 timmar och det är fan bättre än 2 haha! men drömde helt wierda om han jag sov med och visste inte om det var verklighet eller om det var en dröm? riktigt läskigt. framförallt när personen i fråga ligger breve en.. Då blir man lite fundersam och ifrågasätter sina drömmar och sina tankar haha ;)! Dröm eller verklighet - det var mysigt iaf!

Fan vad trött jag är på att ta tag i saker. tycker att det är så tråkigt! haha! latast ever.

Nu blir det Spotify och städning i rummet, för det är kläder och grejer överallt!

Ligger en macka här som jag inte vill äta. Har riktigt svårt att äta frukost om jag inte är hungrig. Kan tycka att det är äckligt. Men O'boy är ju alltid gott :)!

Gillade en sak jag såg förut. Tänker tillbaka lite på gårdagen och jag var i flummtillstånd HELA dagen.. Inga fler sånna dagar. Iaf inte när man ska gå i skolan. Inte okej.


flumma flumma :D!


Hmm

Idag blev jag spådd för första gången i mitt liv. Blev först spådd i handen och sen lät det lite för bra så då ville jag även bli spådd med tharotkort! Och det såg bra ut där med. Jag tänker inte avslöja VAD jag frågade, för det är hemligt. Vi får väl se om korten stämmer eller inte ;)! det är en snubbe i min klass som håller på med sånt. Så nästan hela min klass + min lärare vet om det där haha! rätt roligt!

umgicks lite med sofie idag. eller försökte haha! Har saknat fröken, så det var mysigt att ses :)!!

GALET trött. Sov 2 timmar inatt.. asså det är ju inte mänskligt. va nära på att dygna ;p! men sen somnade jag tryggt och det var riktigt mysigt att somna till ett tag. hade dock velat sovit liiite längre, men tog en powernap och blev pigg. så nu ska jag, adam och edda se en film och sen ska jag hem och sova! Imorgon ska jag på ett viktigt möte, så det gället att vara utvilad..

Igår var det en riktigt mysig kväll, natt och morgon (idag då)!!

Pratade med två nära kompisar idag, som jag har känt sen jag föddes faktiskt. dom har jag inte snackat med på 2-3 år :(. så det va riktigt nice att höra deras röster :)! Ska till Uppsala 25-27 februari! Så det är snart wiiiiiiiii!!

känner ren jävla lycka nu asså. lyckorus i hela kroppen!! haha


Sälen 2011!

Ohhh vad underbart det var i Lindvallen! Åkte upp dit med mamma och mötte upp min kusin med familj. Vi bodde jättefint ÄVEN att jag hade en kondomfodral i täcket hmm...? Och ett juicepaket och ett par strumpor vid min säng haha! Aa gudars. Tur att det inte var den använda "delen" av kondomen, då hade jag nog kräkts :p!

Vi åkte skidor, var på en skön after ski (dock för kort), käkade god pizza och gick på måndagsklubben. RIKTIGT mysigt! Var galet mysigt att träffa min fina tuss även om det bara var så kort tid, så var det sååå värt att åka så långt! saknar henne dock rwedan, men det känns bättre nu iaf! =)!

Min mössa blåste av, så då gick jag och anne och skaffade en ny. Sen efter after skin så hittade min mamma en mössa utanför entrén och då fick jag den av henne. Och den mössan jag tappade var inte min hihi! Så kom hem med 2 mössor KATCHING!

Lång resa hem igår. Seeeegt. mamma o jag körde lite kortspel, men förlorade så mycket, så mamma tyckte synd om mig haha!! så då bytte vi kortspel och då vart det jämnare haha! jag vann då ;)! konduktören frågade oss vem som fuskade mest haha! slappaste konduktören! var trött hela resan, men kunde inte sova. fan. så vart en del sms igår haha!

Nu är det onsdag och jag är glad :)! igår trodde jag att det var söndag och idag är det onsdag hmm.. haha! snacka om vilsen och trött jag var igår!

Har pluggat nu i några timmar, men har tröttnat så jag ska chilla lite nu ;)!


RSS 2.0