let's do this

Idag ska jag pröva något nytt, Zumba!!! Det ska bli skoj att pröva något nytt. Man ska pröva nya saker här i livet, det har jag lärt mig hihi! Det gäller att passa på att träna nu när man har tänkt att satsa lite på det!

Inatt drömde jag om min klass och några folk från skolan. Det var rätt tufft att vakna upp ur den drömmen. Saknar alla så himla mycket. Hoppas på att jag kan åka dit nån gång och hälsa på lite folk! Det skulle va galet mysigt. Det är synd att alla bor så splittrat runt om i Sverige. Tänk om alla bodde på samma ställe! Även en annan viss person :D! ska försöka få ner ALLA till Lund/Malmö hihihihih!! Drömde även om att jag adopterade ett barn hahaha! Och NEJ Kine - han var inte en 25 åring från sydamerika ;)!! Just det Kine - jag har många stjärnor nu ;)!! hihihi!

Nej nu ska jag ladda lite inför Zumban och om mina krafter inte är allt för bortblåsta, ska jag även träna passet efteråt - Body pump ;)! Vil verkligen komma i form - vill vill vill och ska ska ska!!!! Lika bra att börja hårt så man kan hålla i sen! Imorgon ska jag INTE köra body pump, utan Body combat. Det är galet kul. Då får jag slåss lite med ;)! Slå ner Marc en vacker dag mohahaha! Jag har ju faktiskt mvg i feministiskt självförsvar......

Nej nog om träning. Annars sker det inte så mycket. Vill bara här i från nu och ner till Sveriges sydliga delar! Är så laddad på att flytta ner och jag vill så gärna här i från!! Jag är sjukt sugen på Spisy hot! Typ så sugen som jag brukar vara på Max, och då vet Jenny hur galet sugen jag är på Spicy hot ;)!


Tonight!!


såå!!!

så mina vänner har jag börjat om på nytt. Ska börja träna och äta ordentligt. ska fan börja göra det på allvar nu med inte bara en massa bullshit. haha se hur länge det håller haha ;)! men i helgen ska jag fan inte dricka asså. har andra planer än det. dessutom så ska jag ta blodprov på måndag, kan va kul att inte ha någon alkohol i kroppen då ;)!!

ne nu ska jag somna till lite True blood. vart helt fast vid det igår. såg 5 avsnitt på raden på säsong 2. det är så fränt att dom pratar svenska i den serien. man blir ju lite chockad men ändå stolt hahaha!! det är ju deras "hemliga" språk har jag fattat det som ;D!! ska nog se första säsongen en gång till BARA för det är så bra hihi!!

men nu ska jag borsta klart mina tänder, filosofera lite, analysera hahhaha. ne fuck it!!

imorgon - zumbaaaaaa ;)


Vår resa!

Ska lägga upp lite bilder från min o Marcs resa hade jag tänkt!




Ja, det var några bilder! Hade en superkul och fin resa! Östeuropa är inte så hemskt som man tror. eller vi bodde väldigt bra, så det kanske kan ha med det att göra hehe! men det var en resa jag aldrig kommer att glömma!

Mys mys!


Stockholm...

En bild säger mer än tusen ord..







fylla, dricka, tatuering, bakfylla

evelina är min fina ängel ♥!

nae ni..

efter min träning är jag helt borta. nästa vecka börjar höstschemat och det är ett bra schema med. får se hur länge man tränar i norrköping. får se vart man hamnar sen :)!
nu är mina muskler så jävla paja asså. helt sanslöst :p! men det är en nice feeling asså ;D! ligger är o degar och ser på Vänner.. åt förut med för att försöka få energi, men all den lilla energin jag hade, försvann när jag gjorde mat.

nu ska jag sova. imorgon bär det av till Stockholm. Ska bl sååi nice! Träffa underbart folk och ska ha askul! hoppas hoppas på en sak iaf hihi!

blir ett jävla åkande för mig dom kommande helgerna. denna helg sthlm, nästa helg sthlm och västervik, helgen efter det blir det Lund =)! Ett jävla åkande fram och tillbaka, upp och ner! men det är så värt det :)!!

sov så gott :)!


Honey, I'm home!

NU är jag hemma. NU har jag vaknat till. NU (imorgon) har jag en arbetsintervju i Stockholm som jag NU har bokat tågbiljett dit. Fan vad glad jag är, igår snackade jag med en kompis som jag inte har träffat på flera år. Och det ska bli så jäääävla kul!! Vi ska ha en Ayia Napa Reunion. FAAAAN så jävla roligt! Alla, förutom typ 4, + EVELINA ska med!!! WIIIII!!!! happy happy!!!


OKEJ!! Min resa då :)! Den var helt underbar och väldigt mysigt!! Vi gick, gick, gick, gick, gick, gick, gick och drack :)! Kändes som allt vi åt gick vi bort. Men tror fan inte det. Haha. På en av noterna stod det "0.5 kg Sebra". Yeah baby.. Och det var min mat haha :D! SJUKT mycket mat, sjukt sjukt sjukt. Har aldrig varit så mätt i hela mitt liv! sen såg vi en massa byggnader och letade efter parker som vi kunde sitta i och mysa, vi gick ut på krogar som stängde kl 1 haha, men i Prag hittade vi ett place som va öppet längre ;)!

Vi åt pakistansk mat, afghansk mat, italiensk mat. Vi tyckte vi var väldigt kulturella när det gällde maten där borta ;)! Drack billiga drinkar, gick på bio :), bodde fint, vi var lite som Bratsbackpackers ;)!!

Vi har haft en fantasktisk resa som jag aldrig kommer att glömma och easteurope är inte så hemskt... eller iaf inte där vi var ;)!! Bilder kommer, tro mig, men inte än!!

nu ska jag snart börja mitt nya liv - allmän rehab för kroppen, träning och hälsosam! hihi!! Börjar idag med pump kl 18.30 :)! ska bli såååå gut!! den där sebran var inte bra för kroppen hahaha!!




Next stop - Budapest!

Japp, nu är allt nerpackat. Pass, pengar, mediciner, jaa ni vet allt viktigt. Köpte även lite nya kläder med hihi! men det ska man ha ibland. Färgglada kläder med. DET är inte ofta det händer ska jag säga er ;)!

ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt!!


haaaaaaa deeeeeee


packa!

nu ska jag göra en av alla saker idag - packa. tycker det är rätt tråkigt att packa.

och att alla tjatar om denna höst som kom så tidigt. När jag läste i NT väderprognos, så stod det att cet skulle bli 23 grader med lite moln imorgon och på fredag ska det va fint, 20 gr och sol. ni har blivit bortskämda med fint väder hela juni, va glad för det! så gnäll inte, tror värmen kommer till er.



USA 2009! L.A, Walk of Fame!


Om 24 timmar!

Om 24 timmar är jag i Budapest och myser med Marc!!! Ska bli så jävla mysigt :D! önskar jag vore där nu. eller egentligen önskar jag att jag hade varit på denna resa för två veckor sen typ! hehe! men men! Imorgon då ska jag flyga lite! sen ska jag hitta honom på flygplatsen. DET ska bli spännande.

annars har det väl inte hänt så mycket. oroar mig lite vad som komma skall med min framtid. hoppas det löser sig. när jag sa till Bea att jag kanske ska flytta till Lund eller Malmö. Hon blev lite ledsen, och det var inte kul. då fick jag lite ångest. har haft en underbar helg med henne asså :D! saknar dig så mycket och hoppas vi kan ses inom tre månader ;)!

idag har jag tränat. fick med min mamma med. jävlar vad vi kämpade. pushar mig to the limit när det gäller träningen asså. detta kommer sluta bra haha.

imorgon ska jag:
packa, packa, packa, skicka lite brev, ta ut min vinst på Bingolotto (vann 2 sverigelotter :D). sen ska jag bara vänta. kanske slänga in ett träningspass med. ja sen ska jag fhv åka. hoppas på att min syster kommer hem snart, så jag får gosa lite med henne innan jag åker.

min reseplan ser ut :
budapest.... sen vet jag inte. back to lund 23e eller 24e. sen hem till norrköping 25e eller 26e. sen sthlm 27-29e. SEN kommer jag hem och landar ett tag. SEN vettefan vart jag hamnar. Hoppas på Malmö eller Lund. Skulle va kul! Jenny bor ju där, så det skulle vara underbart ♥!

ne nu mina små vänner ska jag sova. eller ska se lite på Vänner. ska även köpa en ny dator, för denna är knappt i bruk. ska skriva så fort jag har tillgång till datorn, så ni vet hur jag har det hihi!





sliten

märks att man börjar bli gammal. säger bara det! nu ska jag o bea till sörping och käka pizza. energi energi energi säger jag bara. hahaha.



bara 2 dagar kvar nu :D!


eurotrip!

yeah baby! shit jag åker ju snart kom jag på nu när jag skriver detta! haha vad är det? söndag, måndag sen drar jag på tisdag!! Åh så mysigt! Sen blir det några dagar i Lund med och då ska jag vara lite med min fina Jenny!

Så det blir iaf runt två dagar i Budapest. Sen blir det wien, prag, warsawa, se om vi hittar nått mer mysigt ställe. men inte i den ordningen asså. Vi ska avsluta resan i Lund :)!
Upptäcka många
Har en bra magkänsla på denna resa :D!! Önskar jag vore där nu!

Idag ska jag träffa Jenny igen :D! ska åka om 1 timme ung. för jag måste till Bea och hämta mitt kontokort som jag så gärna gav henne igår och glömde sen :p! Men det ska bli mysigt att träffa Jenny idag :D! Sen till kvällen blir det nog mys med bea tror jag. får se vad vi hittar på för bus.
Träffar två av mina absolut bästa tjejkompisar på en och samma helg! NU är jag lycklig :D! sen om tre dagar får jag träffa marc igen och då blir jag med lycklig :D!! mitt liv är rätt bra nu asså! Hihi! Tänk om jag hade träffat Evelina med. Då har det varit maximalt ;D!

men nu ska jag göra iordning mig lite inför dagen.




kärlek ♥



Every single day yes, i'm really missin' missin' you

 


Mysdag på g :)!

Idag ska jag träffa min prinsessa Jenny :)! Det ska supermysigt. Var på tok för läne sen vi sågs, men jobb och flytt har stått ivägen. Både för henne och mig. Men IDAG ska vi ses! Har inte sett henne sen vi slutade skolan, 28 maj.. Inte okej. Vi har så himla kul ihop och några skrattanfall kommer nog att inträffa idag! Sånt gillar vi hihi!

Längtar som fan tills nästa tisdag aså!! WIIII! Ska bli så jävla spännande. Spännande på många sätt, inte bara uppleva östeuropa! vad det är kan ju ni filosofera om ;)! Kanske märks det efter resan!

Drömde om att jag fick ett brev av min läkare i Huddinge, där det stod att jag aldrig mer behöver ta prover. Jag vart så lycklig. Sen vaknade jag och kom på att jag måste göra det snart haha! Rätt illa ;p!

Igårkväll satt jag o sophie på Trädgårn i Norrköping och myste lite. Hon berättade om sin tid i Tenns (?) och jag min tid i Norge. Vi satt och småpratade lite, sen kom Christian och Jonas och joinade oss. Riktigt trevligt. Idag ska jag under hela dagen försöka övertala Jonas att gå ut hehe!! Ikväll blir det lite mys med syrran på Trädgårn, sen får vi se vad som sker!

Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha ;)!!


du betyder så himla mycket för mig gumman ♥


BOKAT

Den 17e augusti åker jag till Budapest =D!!! så himla underbart!


sstsoscskshsoslsm!

Stockholm idag då. jag och mamma åkte upp och jag var inte på så jätteshopping humör. var mest sugen på o dra från norrköping. har redan tröttnat :p! vi åt på en thairesturang i Gamla stan, gick runt på stan och kollade läget. hittade ett par stjyssta (ett ord jag avände heeeela dagen), brillor! kom på sen när vi nästan skulle hem att jag ville ha ett par skor, yeah. och jag vet exakt vilka, men dom hittade jag inte. så letande fortsätter.

sen körde vi hem. när vi kom hem sprang vi till bodypumpen och jag trodde jag skulle svimma där ett tag. FY FAN vad otränad man är asså. är ju lite pinsamt :p! jag som alltid har varit stark o fit.. det ska ändras på. men jag o mamma har haft en riktig mysig dag ♥ :)!
sen kom min fiiiina ANNE tuusssssis hem!! så fin hon är! har saknat henne till max! och nu är hon hemma. men hon och jag smed lite planer direkt. haha. kanske blir norge ett tag igen hihi. vi får väl se.

om en vecka ska jag dra!! wiiii!!! blir budapest. ser att det är em i simning där. lär ju va svindyrt att flyga dit. får nog bli en annan stad i närheten. måste kolla upp det där. hoppas du inte har "supit" bort min kamera ;)! men det tror jag inte. eller hoppas!!

nu ska jag lägga mig tror jag. är helsliten asså. lång dag. har rört på mig sjukt mkt. hihi. det är nice!!

emma, helen, jag o anne förra sommaren! myyyssommar !




I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you

kunskapsträff

igårkväll hade vi en mysig liten reunion med några som jag på högstadiet med. vi hade riktigt mysigt, så mysigt att vi inte ens gick ut, vilket var planen! så vi satt där snacka, diskutera lite, killarna spelade gitarr och sjöng. jag satt och lyssna.

idag så kommer min farmor och farfar hit. jag har bakat sockerkaka och allt :D! duktiga jag ;D! min mamma tvingade på mig det haha. nu ser jag lite på roadtrip.. den är rätt rolig om jag får säga min mening.

snart ska jag boka biljett :D! frågan är vart jag ska åka? får inte riktigt tag på marc, så får inga direkta ställen. split, zagreb eller budapest... är en bit emellan alla ställen. men men. tar det billigaste!

men nu ska jag sminka mig och göra iordning mig lite! se klart på filmen ska jag med göra.

nu vill jag bara iväg asså. trött på skitvärmen. och vill även bara mysa med marc. hihi.

fredagskvällen

Hade supermysigt igår med tjejerna! Vi satt och snacka, skratta och jag o evelina smed reseplaner :D!! kommer bli jävligt nice asså ;D! sen så åt jag min efterlängtade planka :D!! jävlar, det var gott asså :D!!

Sen så ville jag inte gå hem, så jag hälsade på min käre vän Jonas. Han satt på Oleary's och jag med till slut! Sen efter mycket snack och liten verkstad, så kom vi till Harrys. Och där vart det dricka UTAN DESS LIKE! Shottar, drinkar, öl och det var väl allt. men det vart i mycket mängder. jävlar va dragen jag var hahahaha! men vi hade sjukt kul iaf :D! kommer tom ihåg allt. när jag kom hem så lagade jag mat, yrade, duschade (?), gjorde allt för att inte va bakis idag. men lik förbannat så vart jag det. inte så mycket som jag hade trott ;D! det är nice. men jag vaknade full! greit.

sen så ringde min andra kompis jonas, i kalmar, och vi hade lite ångestsamtal där ett tag. då mådde jag bättre ska jag säga er. så min bakfylla varade i kanske nån timma, när jag höll på att nyktra till! ÄR DET SEMESTER SÅ ÄR DET!!!

idag då. är irriterad över saker. störande. försöker göra massor för att inte försöka irritera mig över saker. och min stackars pappa är sjuk =(. tråkigt för han. men han är min superpappa, så han reser sig även efter detta :)!

ikväll då.. det blir lite mysdricka hos petter. jag adam petter christian och christians två kompisar ska sitta o förfest lite och sen gå ut. får se vart vi hamnar. på ett billigt ställe iaf haha!

nu ska jag ta min andra dusch, eftersom jag duschade inatt haha, så det ska bli nice.

ne men det var fan en lyckad kväll igår. lite vinglig där mot slutet bara ;)! men det är sånt man får ta :D!



saknar..

dig!


vinkväll

tjejkväll ikväll.. kan bara sluta på ett sätt - mycket snack och mycket vin ;)!

jag och min fina evelina ♥


Nu är allt ordnat!

ja nu jävlar. nu börjar bankerna och jag kommunicera med varann, sweet!! all styr med dessa banker. men nästa vecka ska det fhv komma. om jag bara hade använt huvudet för en gångs skull när jag var där borta, hade allt löst sig. nu får jag sitta o vänta på en jävligt viktig sak. förutom lönen då. det kommer göra att min resa kanske blir framskjuten några dagar :(. det skulle vara sjukt trist. men men. ibland måste man vänta.

idag så kommer Evelina hemma :D!! ska bli underbart att träffa henne. va så sjukt länge sen.. 7 april för att va exakt. toklänge. men nu är vi några brudar som ska käka plankstek, dricka vin och snacka skit, niice :D! länge sen jag var på en riktig tjejkväll. jag o kine hade en i norge, men det var mest hon som hade tjejkväll med mig.

nu ska jag o mamma gå ut o lägga oss i vasaparken och mysa :)! älskar att vara hemma, men börjar bli lite rastlös! på måndag ska jag till Arlanda o hämta upp min älsklingstuss :D! på tisdag eller onsdag ska jag träffa JENNY :D!!!!!!!! oh fan så nice det ska bli! saknar min prinsessa massor! och våra galenskap i Kalmar ;)!

vad sätter du för helgbudstjett då Kine ;)!?


Bodypump

oh shit. det är det enda jag kan säga och skriva.
mina muskler är bortdomnade..
bokstavligt


torsdag!

Idag har jag klippt mig, fixat mitt träningskort och även bokat tid för en ansiktsbehandling! Så här mycket har inte jag gjort sammanlagt på 3 dagar =)! känns bra. igår va jag knappt vid liv vid den här tiden, 12.33. Så det är bra. behöve verkligen gårdagen till att ladda mina batterier som för länge sen vart urladdade.

idag då.. hmm.. ska försöka inte somna så sent som inatt. Det är mitt mål iaf. Imorgon är det fredag! shit va tiden går fort, kan va för jag sov bort hela dagen igår haha. imorgon kommer EVELINA!!!!!!!!! och gudars så mysigt vi ska ha =D! vi ska vara några tjejer och äta plankstek, mysa och ha det underbart! kvällen kommer bestå av; skvaller, skvaller, tjejsnack med andra ord. har även kommit fram till att jag ska sluta använda mitt abbonemang och skaffa kontankort. tror det blir billigare i längden faktiskt.

jag saknar folk :(.



just det..

nej va fan. ikväll kan nog bli en bra kväll. ska fhv fira en kompis. om han svarar så att säga. man ska inte hoppas på för mycket, men kanske ikväll han gör ett undantag haha :p! det skulle va kul. och sen om mitt kort funkar, det skulle va greit. det är min plan b och sista plan haha.

imorgon ska jag klippa mig. ska bli skönt och klippa av sig lite.

vill att anne ska komma hem. vill komma iväg på min resa snart med. ska åka 16e augusti har jag bestämt. sweeet! tills dess ska jag försöka fixa lite saker =)!

men nu ska jag göra iordning mig!!

Grattis Bempa på din födelsedag :)!

NORRKÖPING :D!

nu är jag hemma i norrköping. for a while. se vart jag hamnar efter resan. ska nog dra till Budapest 16e augusti. om jag får min lön som det ska va planerat.. suck asså.

men jag kom fram ordentligt och nu ligger jag här i min säng, lyssnar på musik, myser och saknar! men snart så :)!


mina dagar i götet var fantastiska =)!

borta bra, men hemma är fan alltid bäst ♥


kos kos


Göteborg!

Göteborg var så himla mysigt! Kom först lite lagom trött och vilsen till Göteborg efter en bilresa till oslo. Så kom jag till götet iaf, traska runt med min stora väska genom götet, för att hämta pengar som min syster hade. hitta henne i gbg, sen dra mig till Hönö. Tog ett tag, men till slut kom jag fram :)! Och sååå himla mysigt jag hade det där ute. SKönt att komma iväg från storstaden och bara mysa ute på en ö :)! fick mat o grejer med när jag kom, det var riktigt nice!

Så min tid i Göteborg var sjukt mysig asså! Jag och Marc myste, snackade, solade lite, chilla, sov, åt och hade det supermysigt! Sen idag innan jag skulle åka hem, så mötte jag upp min syster. vi tog oss en fika och solade lite.. sen köpte jag mig ett par stora hörlurar som jag ska ha när jag åker runt i östeuropa! kommer troligen att åka till Budapest och möta upp Marc där =)! sen ska vi bara glassa igenom easteurope ;)! Inte sova på läskiga hostels iaf. det var jag MYCKET klar med om jag säger så =)!

så nu är jag på väg hem. sitter med mina überstora lurar och myser lite =)! sen när jag kommer hem ska jag bara VARA!!! Länge sen jag var hemma och jag saknar min familj masssa! sen så kommer anne hem snart med =D! det ska bli för jävla mysigt. vi ska hitta på en massa bus =)!

intern status till kine: 2/4... snart kommer det nog några stjärnor med hihi ;)! både du och jag får druse på nästa gång ;D!


mys mys i Göteborg :)


BYE BYE NORWAY

Nu lämnar jag landet Norge, för andra gången. Vem vet det kanske blir tredje gången gilt =)! Har sökt jobb i Hemsedal till vintersäsongen där, kanske får jobbet och då flyttar jag direkt!

Ja min sommar då.. Vet inte hur jag ska sammanfatta det... Det har varit en fantastisk resa och jag har lärt känna sånna underbara människor! Vi har stått tillsammans i ur och skur. vi har kämpat tillsammans och haft skoj tillsammans. har haft seperationsångest i några dagar, men det känns som jag gör det rätta. har haft så himla roligt och fått sett så mycket av norge och STÅTT jävligt många timmar. ska skriva det i cv'et : är en jävel på att stå upp. haha. kommer sakna mina vänner i norge som jag har umgåtts med 24/7 i 8 veckor. Lycka till nu resten av gänget som är kvar och DRUSE PÅ ;)!

Nu kommer jag att spendera dom tre-fyra dagarna i Göteborg. mysa lite i staden och även på en ö haha. kommer bli supermysigt, det vet jag. mysa med marc, krama sönder emma o rosanna, gosa med emelie och ha det så jävlka gutt. inte tänka på budsjett, egen budstjett och teambudsjett. utan bara VA =D!! fan så nice. kommer dock bli rastlös när jag kommer hem, det vet jag redan nu =)!

min fina anne tuss kommer hem nästa vecka och jävlar va jag ska krama henne :D!! fan så mysigt det ska bli. Har inte träffat henne på 3 månadetr. länge =(.

sen så är mitt kontokort i SVERIGE på vift i postens värld. fyyyfaaaaan för POST OCH KONTOKORT!! jag är så jävla less på att INGET  går min väg. men men. fan nån gång måste det ju komma fram, men det är märkligt att det händer MIG igen!!!!! kaa faaaan skjeeeer?! jaja, det löser sig väl på nått vänster fhv..

men nu ska jag bara njuta av att va ledig och bara vara. imorgon ska jag SOVA så jävla länge. vaknade i morse av att jag inte hade ställt nån klocka, men min kropp är ju inställd på att gå upp runt 8 varje dag i 8 v, så det var ju inte så konstigt att jag vaknade, men det var en jävla tur =)! hann tom att duscha haha!

dom här dagarna som har vart, har varit lite känslosamt. men i fredags så löste vi allt och då blev allt bra igen. vi gick ut, drack, dansade och alla bekymmer, bokstavligt, försvann. det var så himla skönt asså!! då blev allt som vanligt igen och det är bra =)! alla skiljdes som vänner.

aa just det.. har några amerikanare här på bussen som är klädda så jävla fult. trodde amerikanare kunde klä sig, men fan inte dom här asså :p! sen så är det en liten flucka på kanske 7-10 år som har suttit och stuckit!! SAY WHAT????????????????

just det, jag ska börja prata med folk som jobbar som säljare på stan!



Mitt fina team ♥! saknar er!


RSS 2.0