en tripp till källaren

kom nyss upp från källaren med 2 par stövlar!!! anne har sin second hand sko butik för bara mig hehehe :p!!! även fast hon har stlk 98098783 så kan jag ha nått par då och då ;)!!!! + att vi hittade mina gamla kläder som vi hjärtligt skrattade åt och som jag skulle ha på mig när jag skulle till alex.. men så vart det inte ;p!!!!

snart ska jag till min man och imorrn ska jag va barnvakt åt världens sötaste unge - anton!!!! hoppas han inte är lika grinig som sist vi va åt han!!!!

hade pyskologi prov idag... blää.. hoppad det går bra!!

ha en superkväll!

helg och viktminskning ;p

I fredags va jag o alex på bio =)! Vi såg Wanted och den va väldigt bra!! Rekommenderar den verkligen! Sen åkte vi hem och pratade lite sen kom anne hem och jag gjorde allt för att få henne att laga mat åt mig! Men hon vägrade, så vi gick o la oss och sov ist!!!

sen vart det party på lördan! Vi va hemma hos Bea och Malin va väldigt glad!! Jag med! Vi pratade massor, för vi har inte setts på väldigt länge!!! Va superkul!!!

Sen så yrade jag hem och hittade ne taxi.. La mig ner i sängen och somnade rätt fort ;p!!!

sen på söndan gick jag ner mellan 1,5-2 kg.. Hahah! aa ni.. Vägde mig på gymet på torsdan o då stod den på 49,5.. Vilket betyder för det första - viktminskning med typ 1,5-2 kg sen sist jag vägde mig (typ i början av sommaren). jag  vägde mig igår kväll, då stod vågen på 47,4 lr nått sånt.. Och sen i morse när jag vägde mig var det nere på 46,3.. OMG säger jag bara.. Snacka om bantning.. Hade ingen magsäck när jag la mig igår kan jag lova ;p!!! Men det var inte en rolig banting.. Undra vad jag väger nu hehe ;p!


Men dom kilorna kommer jag snabbt upp igen, för nu är det träningsvecka igen :D!!!!! Ska väl dricka nåra liter och äta ett par kilo kött lr nått sånt innan ;)!!!


Fick tillbaks mitt dataprov idag.. 35.. 37 va mvg.. Men men!!! heheh! och imorrn har jag psykologi prov.. Hmm..


så det blir o plugga och äta nu i några timmar, sen träning runt halv 7, fhv ska vi väl säga ;p!!!!

hade en rolig helg iaf och en supermysig söndag med min fina alex!!!!


....

Idag har jag tränat o det va nice.. Saknade det igår faktiskt när jag käkade vitlöksbräd halv elva på kvällen!!! men det var det värt!!

Imorgon ska jag fhv träna lite innan en timmes body pump.. Ska verkligen gå in för att träna nu asså :D! känner masssssa energi och det är så roligt :D!

nej nu ska jag ta en varm och skön dusch o duscha bort min träningvärk ;p!!

- men träna inte för mkt nu då..?
- äsch det är lugnt.. då slipper jag ha dåligt samvete sen när jag käkar julmat... Sen är det bara o köra på igen efter jul uppehållet till beachen 2009 haha!

1 år och 11 månader!

Efter att ha haft en nykter helg och en bra vecka med träning, så sket sig allt på fredan!

Jag och Eva hade nada att göra på fredagkvällen och efter mycket om och men kom vi iväg till hennes kompis Johan och hans kompis till deras lilla lya! Sen där vart det lite dricka! Efter ett tag gick vi ner till palace och hugo o yrade, men gick aldrig in hehe!! kom hem och möttes av en nyvaken mamma som inte va fullt så glad, eftersom Eva hade ringt o väcket henne halv 3 lr va klockan nu va ;)!
Jag skulle då lägga mig o se på en film (hahaha tjena), men somnade och låg i koma hela natten!

Jag ska skaffa smsblockering på min mobil på fyllan, bara så ni vet!! haha aa va ska man säga ;p!

sen på lördagen va jag inte riktigt 100 % i form hahahahha!! men jag överlevde det med konstigt nog (!) och begav mig till bempas lya för att partaja lite med dom!!!

där shottades sambuca och pontus och toni drog en liten liten liten liten klunk av 96% sprit.. Jag sa nej tack, jag avstår ;p!!

Det pratades en hel del och varsegod Pontus va astrött och ville ta en powernap när jag äntligen hade kommit hehehe ;)!! Vi snackade lite om allt möjligt och hade väldigt kul och trevligt!!

Sen drog vi vidare till hanna och satte oss i offside läge ;)! men eftersom jag är en sån trevlig och social tjej så pratade jag lite med tjejerna som va där och kom fram till att vi hade nåra gemensamma bekanta! sen dumpade jag tjejerna gick in och tog ett glas vatten med pontus och för att sen gå ut o fortsätta med min drink!!!
anyway, så kom vi till Hugo och där inne vart det fullt liv.. Jag träffade min lilla partyEva som vart glad över att se mig, så klart haha :D!

sen åkte jag hem runt typ halv 2, åkte hem och skickade sms (igen) och efter två timmar sittandes i köket och i mitt rum, kom alex med kebab! Vilket jag inte åt nått av!!
sen så gosade jag o alex lite och hade jättemysigt!! Hade ju inte sett han på en dag så det va supermysigt! vi grattade varann, för igår firade vi 1 år och 11 månader!!!!

på morgonen så mådde jag bra och jag o alex låg o diskuterade livets frågor.. Och han hade väl svar på dom flesta ;)!! haha!!

under dagen vart det snytningar, nysningar, våffel ätning, en sväng till bibban, läsning i min psykologi bok, sov, väcktes av min mor och sen vart det räkor för hela slanten här hemma hehe!! asgott med räkor asså mumma!!!!

sen vart det en lååååååååång och seg väntan på att alex skulle bli klar och runt 23 satt vi på blind dating!!! rätt rolig och gullig film! Vi hade supermysigt, självklart, och sen somnade vi.. Dessvärre drömde jag en sån jävla hemsk drömm i natt.. USCH! Sen vaknade jag o hoppades att den skulle försvinna, men det är klart att jag ska fortsätta drömma... Det var inte en rolig drömm..

så nu sitter jag här o glor.. Ska nog ta en powernap innan jag drar till skolan! Idag ska jag träna träna träna! fan va skönt det ska bli :)!!

Älskar dig min fina :)! ♥




 


ja va ska man säga?

hahahaha!! aa pontus!! om man är med mig, så blir man nämnd här ;)!!!!



HAHAAHAHAH!! vet inte va man ska säga om livet just nu..  situationen JUST NU är så jävla komiskt.. fy fan säger jag bara.. ska man skratta eller ska man asskratta?? STOLTHET säger jag bara..

säger bara en sak:
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

min nyktra helg

efter skogsröjet, bestämde jag mig för att va nykter helgen efter.. och jag höll va jag lovade, som jag oftast brukar göra!!!

På fredagen så svullade jag och anne med lite pizza.. blää! sen gick hon på party, fast jag såg att hon ville så gärna va hemma.. men med lite vin, så kom hon igång ;)! hon är lite som jag ;p!

sen kom eva, simon och andreas hit och dom drack lite.. Simon somnade dock för han hade tydligen vart vaken länge länge och jag o ante satt och pratade om Norge!! Sen så gick eva ut, och jag tror att simon o ante åkte hem..

När dom gick tänkte jag se på lite scrubs, men då kom anne o två av hennes kompisar hit.. Så då vart det lite tooooorkel i knipa!! hahahahah borås minnen som fan ;)!!!!! sen så kom alex o så somnade vi.. asnice att han kom hit med lite tjat dock ;)!!

sen sov vi länge länge på lördagen och sen jag hade astråkigt hela lördan.. Så på kvällen ringde jag zandra och hon sa att jag kunde komma förbi.. Men sen så började kompispontus hettsa mig på msn att jag skulle komma bort o dricka med han, för bempa hade deckat (sällan ;p). Eller som han så fint uttrycker det - jag tar en powernap ;)!

aja, jag kom bort sen iaf och det hade visat sig att pontus, bempa och tom hade vart på kryssning :)!! Så dom va på g!!! Sen så var en tjej som heter Kim där med.. Hon hade lite speciell musiksmak, men jag o pontus styrde upp det där med musiken ;)!! Med lite skön takida och annat bra softrock musik!

Där iaf så försökte pontus verkligen få mig o dricka.. Men jag höll mitt löfte ;)!

Pontus - Jag ser att du vill ha sprit Sarah... Jag ser det på dina ögon!

Sarah - Ja det skulle va gott med lite turkisk peppar, men nej, jag ska inte ha..!

Pontus - Säg så att du menar det och titta mig i ögonen när du sägert!!!

hahahaha för roligt hos bempa..


Sen drog jag till Zandra och där pratade vi massor!!!!! Astrevligt var det där.. Vi kom fram till att vi inte hade setts på aslänge.. Då kom vi fram till att vi ska träffas oftare!!!

Sen så åkte jag hem och med bara lite (!) övertalning fick jag hit alex, igen!!!


Sen på söndan så var jag uttråkad, så jag åkte till eva ett tag på kvällen!!!


Idag har jag köpt 3 böcker.. ska säga er att det är första gången som jag köper böcker själv, för mina pengar.. the dirt, jätten i spegeln och de oskuldsfulla.
är snart klar med jätten i spegeln.. Ska snart ta tag i De oskuldsfulla!!!!

men nu ska jag gå o träna :)!! Har väntat hela dan på afro power dance!!! shake shake!!

ha de!


att minnas fylleminnen

jo pontus, jag måste komma ihåg allt från fyllan, fram förallt när jag träffar dig ;)!!! hahahahha!!!!

kläkas ;p!



idag har min familja köpt en bil! peugeot 307!! svart!! asfin =)!!!

min huvudvärk från i söndags har fan inte gått över.. ligger som ett grått moln över mina ögonbryn.. irrrrrrrrrrrrrrrrrriterande som fan.. hoppas att det kan gå över nån gång...


RSS 2.0