vm är snart slut..

snart är vm slut.. Men vi har ETT guld wuhu! gooooooooooooooo Klüft!
och sverige har än så länge 4:a i typ alla grenar som vi tävlar i... sorgligt men sant.. så nu hoppas alla på kajsa! o hon har nog asmkt press på dig.. får hon visa vad hon går för tösabiten! jag ska sluta se på idrottsammanhang... blir ju för engagerad.. får nog lugna ner mig lite.. men de har fan vart jämnt det här vm:et asså.. asspännande tävlingar!

ikväll blir det vindrickande me eva! hoppas på en rolig o partykväll! blir nog ingen utgång i helgen..

min fot är nästan helt läkt nu, men jag drömmde att en död gubbe vakna vid liv när jag va på rummet.. de va fan äckligt asså.. o att jag va me på en operation o allt i kroppen va svart... helt sjukt..
 
aja nu ska jag snart gå o göra iordning mig, för ikväll blir det middag på Palace undervåning med min föräldrar och alex ska bli trevligt och gott!

o eva ska se shrek 3.. lyckost.. somliga har tur haha!

"mitt hem är ditt hem"

i´m sexy, i´m cool, i´m popular too! I´m Bitchen, great hair, all the girls love to stare! I´m wanted, I´m hot, I´m everything your not!
Bring it on är en skön o rolig film som alla borde se! dock inte uppföljarna, för dem suger =)!

snart kommer eva o då ska vi se på film o ta det lugnt.. kanske köpa lite chips o dip om vi tillåter oss själva!

igår vart det strömavbrott o allt blev kolsvart... mysigt värre, men sen när elen kom igång, så började tv o låta och allt vart askallt, enligt mig.. så de va spooookie.. tur att jag hade min tappra och modiga man vid min sida, som dock låg innerst.. haha!

igår va jag även me eva och vi såg på shrek o käka krocktetter MUMMA! kollade även på lite kort från sunny beach och insåg rätt fort att vi hade det oerhört kul där nere, men det vet väl alla hehe ;p!
"ta allt jag har"
"mitt hem är ditt hem"
Eva:
"känner du inte att det börjar lukta bränt?"
Sarah: "neej"
vi är för roliga hihi!
Åsnan i Shrek : "ta mig, ta mig!"

Och det är spännande på friidrotten så jag tror jag spricker :D! i'm in heaven tadaaaaaa!

morssning!

ledtråd

jag har gett alex en ledtråd, se om han kan lista ut va det kan va.. ;)!

igår var det party hos solle! som bor typ 3 sekunder från mig.. trevligt trevligt! väl där undrade jag var micciz's john var någonstanns, så när han ska kolla på sin mobil, lär han ha sjukt många missade samtal.. för typ alla som var där skulle ringa o hettsa han att komma.. men han svarade inte.. men jag är ju inte den som ger upp direkt när jag inte får tag på nån som jag vill och ska få tag på... de kan man fråga typ alla ;)! men micciz sa att han ändå inte skulle svara, så jag la ner det ganska fort!

när alla drog ut, så ringde jag john så åkte vi lite bil, till jag senare beslöt mig att åka o hälsa på min söta tjej eva!
där fick jag "skäll" av en arg tant om att jag inte fick spotta.. LOL! undra om hon hade nått liv när hon titta ut där runt 1 på natten o sa till mig.. aja.. sen åkte vi o köpte max mat, o va gott de va :D! åkte hem o såg klart på mean girls som jag prommpt skulle se!

sen ringde jag john igen som fick hämta upp mig sen åkte vi lite bil och till slut fick jag med min man i bilen med..

o idag har vi inte gjort nått förutom at va trött för det vart sent igår o vi gick upp tidigt.. men men!

ikväll blir det att ta det luuugnt.. käka lite, se på lite film etc! kollar just nu på sjuka Fear factor.. det är ju helt stört.. men det finns folk till allt o lite till!!

image64

NORMALT

"dina värden ser normala ut"
betala 250 kr för att en läkare ska säga så.. aja, nu är det som det är..

nu håller jag på att uppdatera min blogg succsesivt.. men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! har suttit o klistrat o klippt in o ut bilder i photoshop hur länge som helst nu.. tur att jag tycker att det är kul! Men MER skall komma ;)!!

annars har det inte hänt så mycket i mitt liv.. sitter hemma o ruttnar, men min fot läker o jag säger bara wuhu!

har dock pratat med eva tre gånger på mindre än en timme idag haha! Vi är opratarna i mobiler du ;)!

nej nu ska jag dra till min man!

pusspuss

image151
från början av vår såkallade sommar...

skånska?

såg på en film från helgen... o då pratar jag med amanda på min skånska... jag låter fan bättre på min skånska, än va jag gör på min underbara östgötska! jag är nog en av dem som pratar bredast av mina kompisar.. tro mig.. så jag kanske ska bosätta mig o skåne o börja prata nått som passar mig bättre..? hehe neeeej! inte skulle jag offra min dialekt för en annan! power till östergötland!

såg på torkel i knipa i dag.. haha.. va nästan ett år sen jag såg den första gången.. då va jag i borås me alex, pelle, rille, hägle o delvis danny! en mycket rolig trip må jag säga! sen börjades allt =D! och se så bra det blev till slut alex <3  ;)!

idag har jag sett på van the man me eva, john, staffan o jacke.. jacke som förresten drar till Island imorrn.. kul för han! en förlust för john o staffan o gänget.. såg på en dataskärm utan text... hurra va bra man hörde o såg!

jag ska förresten göra om den här bloggen till en roligare design =D! shorty, min väninna, ska visa hur man gör... har ett litet humm om vad allt betyder, men behöver ha en liten handledare ;)!

så nu ska jag sova.. filosofera varför min kompis begick självmord i min drömm i natt.. då skulle jag ha haft min dreamchatcher! då kanske jag inte skulle drömma om det... det va hemskt äckligt.. tog en pistol o satt den mot tinningen o sen sköt av... uscha!

sov gott o EVA lycka till på Ömanskajen imorrn o kvällspasset imorrn! stackare.. men men! jag drass me min fot hela tin, men jag ska ändå byta jobb, så det blir nog bra! tycker inte om mitt jobb för dem som undrar!

puss o god natt!



film, alafapet, full syster

hahahahah aa igår kväll så vart det filmkväll för oss!

alex o jag laga lite mat, sen kom eva hasse o emilia o hälsa på! vi såg på nån film som jag inte riktigt kommer ihåg va den heter..
sen drog hasse o emilia, då kommer anne o john hem till oss asfulla o fnittrar o käkar.. haha aa gud va dem babbla på asså.. sen fick jag övertala john att vi skulle skjutsa hem honom o eftersom jag är sjukt bra på det, så lyckades jag till slut.. vi åkte o lämna john o hämtade upp ljunga..

vi drog ner till statoil o köpte loka o sen till max för att köpa hamburgare, med rabattkuponger från sf haha! vi såg en bil med martin stenmark o sen en till sån stjärna (haha) på bilen.. jag tror det bara är fejk för chaufförerna ska få uppmärksamhet ;p!

efter ännu en till film skulle vi spela alfapet (=p) kl 3 pån natten.. jag tycker inte så hemskt mycket om det om jag säger så! MEN jag vann över alex OCH det är huvudsaken =)!
sen skjutsade vi hem dem två små liven o gick o la oss vid 5.. låg vakna o va inte ett dugg trötta, så runt 6 typ somnade jag o runt 8 ringde telefonen.. kul o gå upp o svara då.. vem var det då..? jo min bakfylla syrra haha!

så ikväll blir det lite mer liv o rörelse i vår lägenhet.. ska bli förfest här hos mig, men värdinnan, jag då, ska varken dricka eller gå ut.. och eva du får INTE hettsa mig med tequila ;p hehe!

so long!

pusspuss alex<3

torsdag 16/8

bland de sämsta dagarna i hela mitt liv.. hatar denna äckliga dag när ALLT, verkligen allt, gick emot mig.. förutom när jag o eva gick på bio, som nästan inte ens blev av... HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR 16/8-07!

tycker inte heller om vårdcentralen Såpkullen säger jag bara en massa hemska o fula ord för ni är så tröga!

- Väkommen till vårdcentralen Såpkullen. du hade ringt.
- ja jag undrar om det finns nån läkar tid (ringde 9.20).
- nej tyvärr, alla läkartider är slut, men återkom gärna imorrn..
- ja visst det kan jag göra %¤#%&¤##¤%¤##¤%&¤##¤!

om o om om o om om o om o om om o om om o om o om igen

ska amputera bort min fot, det är väl det ända som kan lindra min smärta känns det som.. och donera mina lungor ska jag med göra, eller nått, så skiten går över..

fan vilken hemsk dag..

hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk hemsk


10 månader!


igår gick vi på bio! såg rush hour 3! skitkul film verkligen! skratta nästan hela tin.. inte många minutrar jag inte fnissa för mig själv ;)!


idag har jag tränat tränat! o vart på körskolan o pluggat.. det gäller o hålla i ;)! + att jag har gått till vårdscentralen men dem är lika bittska där som jag är!


Amanda: "Ni fyra är väldigt olika.. är vi det?"
Philip: "haha jaa! Eva är bratt, sarah är aggressiv o amanda är elak ;p"
Amanda: "jaha.."
Det stämmer lite in på eva (;p), men det stämmer in på mig o amanda!



jag o eva kom även fram till att jag har ett häftigt temprament... visst har jag det alex hahahahaha ;p! ni två är de som borde veta det bäst ;p!


Eva: "oh nej, nu har jag gjort nått med datorn.. shit tommy kommer bli skitarg.. allt är så stort"
Sarah "tryck på F11 eva"
Eva: "va???? hur visste du det???"
Sarah: "har gjort det för många gånger eva"



Sarah: "Det finns olika sätt att va intelligent på"
Alex : "jaha.."
Sarah: "så alex... på vilket sätt är jag intelligent på?"
tystnad...
Alex : "jaadu...?"
Sarah : "nej jag vet, jag är inte så smart"
Alex : "hehehe"
Sarah : men för att va tjej, så är jag väldigt bra tekniskt =)"
Alex : "Jasså"!



nej nu ska jag duscha.. skulle gått på bio med eva, men hon sover så det blir inget med det idag.. synd..

pusspuss


nu svimmar jag snart

fick idag reda på att jag ska ha teoriprov den 11 oktober.. för dem som inte vet det, har jag inget körkort.. än ;)! men det ska vi ändra på till hösten tycker jag =D! antingen kommer jag o alex ha en oerhört bra o härlig 1 årsdag den 14:e, eller så kommer han få ha en otröstlig sarah breve sig hela dan ;p! men jag är inte så svår att få på bra humör igen.. så det behövs inte så mycket... men det kommer o kännas.. både min mamma o min syster kugga på första försöket.. ska jag bryta det... ehhh aa =)!

igår så umgicks jag med alex, eva o ljunga, vilket var mycket trevligt!!!

o ikväll ska jag o alex fira vår 10 månaders dag med lite bio!


ska till läkaren snart o ha en utredning varför min förkylning aldrig går över, som jag har haft sen typ början av juni.. ta lite prover o sånt... o ta bort mina stygn från min stackars fot!

ha de gut!
pusspuss

asså..

jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om sunny beach... ni skulle vart med själva o sett o upplevt..  Men oerhört kul! här kommer några kort.. mer finns på http://www.saraha.pixbox.se



nu är det augustigfestival i norrköping och alla är glada o fulla typ! förutom jag då, som skadade min fot där nere =(.. trampa på en glasbit o fick sy o ha mig.. men de går nog över.. eller? men det kommer flera augustifestivaler.. jag deppar inte ihop för det! ska sätta mig på trädgårn' ett tag me shorty, catrin(?) o eva ett tag! sen ska jag träffa min man! fick en dreamcatcher av alex som han hade köpt på magaluf... inte alla som har en sån hemma! Hoppas den funkar bara så den inte ger motsatt effekt.. den funkade inatt när jag skratta i sömnen ;)! hehe!

pusspuss

Hemma

japp! efter 2 semesterveckor på soliga Sunny Beach, kom jag o amanda hem idag! för typ 1 timme sen kanske mer! SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT att komma hem! nu väntar jag bara på att min kära man kommer hem<3  =)! vilket är på fredag!

men bilder etc kommer upp när vi har sammanställt resan. ett ord kan va : väldigt händelserik!

sov gott för det ska ta me fan i mig jag göra så det sjunger om det =D! i min egna sköna säng, med mina kuddar, mina lakan! o allt är mitt mitt mitt! kommer dock va tomt etftersom jag har haft amanda sovandes sött breve mig i 2 veckor o ingen alex att hålla om.. men jag överlever =D! det har jag gjort hela resan, så varför inte göra det nu liksom ;)!

pusspuss


RSS 2.0