IMORGON

Nu fattas bara playan och drinken i handen! Om 24 h sitter vi på planet :D!!!!!




ulalalalalalalalalala!!!!!!


Syssling

Min syssling är coolast..
http://www.youtube.com/watch?v=c_C0v2IT94g

japp det där är min syssling.. Är så sjukt stolt så det finns inte!!!!!! Peter Johansson - vilken stjärna :D! har faktiskt skakat hand med han :D! det är han som sjöng We will rock you i london länge! Ascoolt!
Va på en konsert med han och hans kusin Matilda i lördags.. det var mäktigt!
det är så coolt :D!


han är duktig han ;)!!!



- jag kan inte mycket, men det jag kan, det kan jag!
- Det är inte en ålder på en sköldpadda!

shopping

idag va jag på stan med amanda! vi snackade sjukt mycket! framför allt om Ayia napa! dit ska jag, amanda och emelie på fredag! jag shoppade en bikini och ett par skor. kommer sitta utmärkt när vi chillar på stranden med en drink i handen och brillorna i högsta hugg hehe!!! inte långt kvar nu!

är rätt trött idag.. fick inte så mycket sömn..

men nu ska jag inviga min bikini med att sola lite, för nu har solen äntligen kommit tillbak =)! men jag bryr mig inte om det och att det kanske kommer va bra väder när vi är borta, för vi kommer och ha så mycket roligare än ni här i sverige!! wooooooooooooooooooo!!!!!!!

ha de bra!





Nej. Jag måste bara ha en stor loka... inte nån baby loka =p! 

hahahahahhaha

www.tjuvlyssnat.se

http://www.tjuvlyssnat.se/index.php?s=visa+baguetten

http://www.tjuvlyssnat.se/index.php?s=Vargar

sjukt roliga :D!!!!!!

1 år och 9 månader

Idag firar jag o alex 1 år och 9 månader =)! mysigt värre :D!


S ♥ A

shorty 21!!!

lilla emelie fyllde år i söndags!!
jag, amanda, eva och emelie va hemma hos emelie o drack lite öl och spelade ett väldigt roligt spel :D! kom fram en del roliga saker :D! sen så vart det mcd och scrubs och sen skulle vi sova hahaha.. amanda och emelie fick sova inne i hennes sovrum, medans jag och eva fick ligga i vardagsrummet på hennes soffa.. sov inte för skönt om jag säger så ;)! men det var en rolig kväll =)!

sen i veckan har det inte hänt så mkt.. va på alexs land.. det var mysigt =)!!! fiskade faktiskt haha! jag fick dock ingen :(.. jag var fan värd det.. OM jag hade fått en fisk, hade det gjort hela min sommar! då hade jag inte åkt tex till ayia napa =p! tur på ett sätt att jag inte fick en då hihi!


va på vasa igår med malin och eva hehe! sen kom alex =)! och hans pack! det var sjukt mkt folk på vasa!!!! riktigt roligt!

nu sitter jag o anne och nördar på internet hemma hos farmor och farfar... surfar gratis med hihi!!

ha en bra kväll!!'


what?

igår skulle jag o alex på en liten natt picknick vid gransjönäs.. men vi kände oss störda där.. kändes som det var människoröster överallt =p! så vi får helt enkelt göra om det.. det vill säga aldrig..?


vi såg en jättestor groda igår :D! haha! syns inte så väl, men stor var den ;)!

på lördag blir det fest hos shorty yey! det ska bli roligt.. fira henne vid 12 slaget, eftersom hon fyller ju år på söndag!

jag va sjukt sugen på o köpa en klänning på gina.. jag kollade på den o allt, men jag prövade inte.. precis när jag gick där ifrån kom en annan bitch o snodde den från mig.. o igår kom anne hem med en sån klänning - på rea! hoppas som fan att den är kvar, för den är så fin, speciellt på mig hehe =p! ska lägga upp en bild, så får ni se hur vacker den är hehe!


fin va :D! den vill jag ha :D!
nu sitter jag o väntar på en viss seg eva.. vi ska gå på stan o kolla läget! massa rea har jag hört..

pusssss

fiesta never stops!

idag är det onsdag.. Idag ska jag fika med malin, kanske träna, sen ska kanske jag o alex ut på en nattpicknick =)! beror på om det är okej väder på natten! Vi gjorde det förra året och det va jättemysigt!

snart fyller shorty år =)! roligt! hoppasp å poolparty hemma hos dig ;)! och du jobbar inte, så det kan inte bli bättre :D haha!

imorrn kommer min mamma o pappa hem från france.. dom är väl väldigt bruna, antar jag.. jag vill med åka utomlands.. ska ju göra det snart iofs haha :D! Kommer ihåg förra året =)!
 
slänger in en bild på shorty med, för hon ska med i år till Ayia napa :)! inte eva dock :(..

118 100

jag smsade till 118 100 förut, för dom har svar på allt..

Frågan: Varför finns det bara ett konkurrensverk?

Svar: Konkurrensverket är ett statligt verk vars uppgift är att arbeta för en effektiv konurrens i privat och offentlig verksamhet och att övervaka att företagen följer konkurrenslagen. Om det finns två som såg till detta så skulle det bli kaos.

Där ni ;)! fick dom nått o suga på för det tog ett tag för dom o svara.. kan dock berott på kö ;)!


sov gott alla :D!

RSS 2.0