just nu

Just nu känner riktigt glad :)! Du får mig riktigt glad! mysigt säger jag bara :)!






You treat me like I'm a princess
I'm not used to liking that
You ask how my day was

You are the bearer of unconditional things
You held your breath and the door for me
Thanks for your patience
:)

en kvällspromenad och ett nattsamtal

Igår så gick jag o eva en minipromenad, eftersom jag hade gjort en deal med berntsson, som jag sen ångrade men men. Så vi gick runt där och snackade om lite allt möjligt. Mysigt med kvällpromenader faktiskt. Hon behövde lätta sitt hjärta och bli underhållen till kl 21, men det blev 23 ist hehe! Vi drack te, som är vårt "nya", och snackade och skrattade en jävla massa. Sen när hon gick, så smsa jag saker som hon skulle skriva och så på ett sms fick jag ett svar från henne att hon var tvungen att stanna upp och skratta! Då blev jag glad.
Eva och jag kom fram till att vi skulle ha en sån promenad varje dag. Men det sket sig redan idag hehe!


Idag då.. Hmm.. Ska på nått möte om nån utbildning här i Norrköping. Så jag måste kila nu. Sen blir det träning faktiskt.. Tar min deal idag ist för igår ordentligt! Sen ikväll blir det ut i skogen och mysa loss :)!


Haaa deeee

Vad ska du ha den till?

Hej, jag skulle vilja köpa en extern hårddisk..
Jaha, trevligt , och vad ska du ha den till?
Ehh.. Jag ska ha den till bilder och musik som jag har köpt!

Eva - Om en vecka, då har jag mognat!

Hehe ;D!! Igår var en superdupermysig dag ute i skogen! Vi såg en Saw film, snackade, skrattade, myste, såg A walk to remember! Låg och myste hela kvällen och det var helt gosigt! Tända ljus, mysmusik! aa riktigt mysigt :)! Vart sent dock, men jag åkte hem och sov!

Min helg har bestått av en sak - Myyys!! Hihi! Kan inte få nog av mys asså!

Det var ju tänkt att jag skulle rädda my fallen angel, men hon får ligga i mitt fönster ett litet tag till, tills jag tar mig ner till stan. Min plan är ju att jag ska träna imorgon, så då får jag gå ner då!

Nu ska jag käka min planka som min ar gjorde till mig igår, men eftersom jag inte var hemma när dom åt, så gjorde han en till mig iaf :)! Funderar på att ta bort min Dreamcatcher från mitt fönster. Den har hängt där sen 2007 typ! Men den kanske gör motsatt effekt? Kanske börjar drömma "normala" drömmer, eller sover djupt så jag inte kommer ihåg drömmarna. Men det är ju ett pynt i mitt fönster, så den kanske ska hänga där iaf :)!

Trevlig första advent :)!


feelings

Känner mig lycklig och riktigt glad :)!


fredag!

Idag har jag myst och pratat med min förkylda mamma :)! Det var riktigt mysigt! Sen vart det även en sväng på gymet! Ikväll blir det mys A och vi ska se Paranormal activity 2 och käka på Hugo! Ska bli riktigt mysigt :)!

nu ska jag väl börja göra iordning mig. Känner för en avslappnad och skön kväll. Kommer bli skapligt rädd när vi ser filmen. Trailern är riktig läskig och när jag såg 1an så var det riktigt spookie! hihi!


smärta..

mina muskler blöder :(.. Men snart är vi på't igen! Ingen träningsvärk ska komma och förstöra här inte. Jag vaknade runt 8 av ren smärta i musklerna och trodde aldrig jag skulle somna om. Men efter lite klagosms om min smärta till dig, så gick det lättare att somna. Vakna halv 9 och var jävligt hungrig, så jag traska upp och åt. Var fan pigg asså. Men orka gå upp då. Så jag gick o vila lite!

Nu är jag hungrig igen och ska käka nått stabilt, eftersom jag redan har käkat frukost, så ska jag äta mat. haha. Sen ska jag bege mig till gymet. Råkade väcka anne förut och man ska INTE väcka den björn som sover, då jävlar. så jag låter henne somna om, så gör jag mina saker ist. Får se om hon orkar/vill/hinner mysa sen. Hoppas det iaf. Men man vet aldrig med henne ;)! Hon är en busywoman och om man har bestämt nått med henne, får man räkna med att det blir ändringar. Men jag älskar henne iaf :) ♥!

NAE mot kylen :)!! sen ut och knalla lite i snön ♥!




nae nu jävlar...

Nu ska fan fett brännas och muskler byggas!!!!!!!!! Ohh yeah baby, nu kör vi!!

Som ni ser så har jag tränat idag och fick ett lyckorus i kroppen som var länge sen jag kände! Fan vad jag har saknat att träna asså! det var ju min grej liksom haha ;p! nerå, men det betyder massor för mig att jag tränar. Blir en helt annan människa nu. Man har ju inte samma kropp som man hade för typ 1 år sen och det är så trist. MEN NU!!!! Eftersom jag inte får träna pump eller combat, så får jag lölja mig i gymet. Tycker det är rätt trist och ingen som pushar en när man inte orkar mer. Men då kommer djävulSarah fram och då blir det andra bullar. Säger som Rosanna: vill du bli tjock? Ehh nee det vill jag inte *angeleyes ;)*! Så nu ska jag få muskler :D! wii! Och kondition! Yeeah!! Eftersom jag har tränat innan, så ska det inte ta så lång tid för musklerna att komma tillbak och det gillas starkt!

Idag träffade jag även min barndomskompis Sofia :)! Hon och jag luncha lite och hade det mysigt och trevligt. Nu ska jag iväg och träffa en annan barndomskompis, Sophie! Hennes man ska med, så det ska bli trevligt! Hoppas jag hinner äta innan, för jag är hungrig som en karl!
Såg Biggest loser Sverige finalen igår och några glädjetårar kom det allt från mina ögon!

På fredag blir det myyyys!! Ska bli riktigt mysigt ;)!

Nae, dusch nästa :)!


haaa deee


vad hände här?

Oj oj vad har hänt? Helt tokigt, men roligt tycker jag :D! man vet aldrig vad som kan hända när man skämtar med folk!! hehe ;D!

Ingen naprapat idag inte :(. får bli imorgon. han var sjuk idag. så får även träffa min kusin med familj imorgon ist :)! Mysmys!

så det blir träning idag!! Wiii!! Får hänga i gymet och få en dunderöverkropp ;)! hahaha! om jag kommer iväg hehe!

idag bestämde jag tre saker med tre olika personer. sjukt trevligt! fika, luncha, klippa hår, kanske en solning på det med! Vem vet! trevligt trevligt!

nae om jag skulle ta nått o käka, är riktigt hungrig :)!

ohh myyy

shiet säger jag bara.. idag sa jag en sån himla pinsam sak, så jag trodde jag skulle gå under jorden. jag sa det rätt högt med och ALLA hörde vad jag sa. Det var fan inte många asså, men dom som hörde mig måste ha trott att jag är heeeelt borta asså. det roliga var att jag inte ens tänkte på vad jag sa. det bara kom. hahahaha! aa nu kan jag skratta åt det, men då var det fan pinsamt. Tänker INTE skriva det här iaf ;)! haha!

dagen idag var mysig. hade en riktigt mysig middag med familjen. det kommer dröja länge tills vi är vi 4 igen haha. eftersom min babytuss ska till Sälen och jobba :(. kommer toksakna henne! ska krama henne massor den här veckan som kommer, så hon ALDRIG vill åka ifrån mig, för vem vill släppa min varma famn :)!

Kommer det någonsin att ordna upp sig? jag lurar på det jag! Du är så fin och jag vill bara krama sönder dig, men vart är du :p?
Vill iväg. funderar på att dra upp till sthlm nästa helg. det hade vart helt fantastisk.

På måndag ska jag börja träna. då skiter jag fan i min skada. på riktigt. struntade i att träna i torsdags för jag va lite rädd, men nu orkar jag inte vara rädd längre att det ska bli värre. Jag MÅSTE träna. Schema schema!!!!

Har även börjat drömma konstigt, så jag funderar på att aldrig sova igen. den här veckan har vart helt galen med drömmar. inte okej.
Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough (ooohh)
Take it, take it (yeah)
Baby, baby (yeah)
Take it, take it (yeah)
Nu ska jag se en film med ett lyckligt slut, så jag får känna lite lycka idag haha :p!


och så saknar jag en massa folk med

ulala

nae.. om man ska ta tag i den här lördagen och göra lite vettigt.. eller nee förresten :)!

En skojig kväll!

Igår drev jag med en massa folk i min mobil via sms.. så ni som tog åt er... Släpp'et och tänk på att jag är rätt ironisk ibland ;)! så.. aa.. fick roliga svar dock och det uppskattades ;D! Gillade johans svar nästan mest haha ;)! En del blev liiite väl seriösa, men men :D! sånt som händer hihi! Jag hade galet kul iaf :D!

Men jag skrattade som aldrig förr igår. Allt var så himla roligt och det var länge sen jag såg dig skratta sådär härligt som bara du kan :)!

nu ska jag på stan med adam! vi ska sola ;)! Manligt värre hihi! Men har hört att många boys gör det.

ikväll blir det iaf chill, kan jag lova. och på lördag med. får se va som hittas på ;)! hahahaha!

Oooonsdaaaag

ja gårkvällen var skojig :)! Vi var några som satt på Världens bar och chillade och skrattade! Såg även en kille som var såååå lik Kristofer så jag vart helt tagen haha! Läskigt likt... Fast den här killen var typ 89a, så det var kristofer för 5 år sen haha ;)! Det var skoj! Sen knallade vi hem med MASSVIS med McDonald's mat hem till Edda. Där vart jag hatad för min musiksmak. ALLA tracka ner på mig och jag blev helt ledsen ;)! nee det var jag inte. Men det var segt. Så jag var tvungen att lyssna på deras sketna musik..

idag ska jag träna! Jag ska träna pump. Jag har bestämt mig. Jag prövar. Om jag skadar mig ännu mera, är det nått jag får ta då. jag MÅSTE träna pump. 18.30, Nordic Club here I come!


vill så gärna, men vet inte om jag vågar..

ha dee

konstig text

sicken konstig text det blev på förra inlägget. så störande. i natt drömde jag att jag mördade folk. Högg ihjäl dom, slog ihjäl dom, sten ihjäl dom. VA FAN liksom? men jag är inte en sån som mördar.. men det var en creepy dröm asså! hahah! mina drömmar börjar bli lite för vilda för mig, men jag har slutat förvånats :)! iofs när sånna härna drömmar kommer, då kanske man blir lite knasig, men men!


jag är...

kär........... hihihi


Ooo-hhhhh
Oooo-hhhh


nae det är jag inte! ville bara skapa lite spänning haha!



sleepelisleepa! fick ett sms under kvällen som gjorde mig glad :)!
hörde från en person som jag inte har hört ifrån på HELA dagen, tänka sig haha!
lycka? Aa :)! Pirr? Nja, inte all way kanske.. kan bli? kanske det :)!
Vill inte börja känna efter. blir så jobbigt då. orkar inte med sånt shit hihi!

en tjej frågade mig idag om jag är hemma för gott. mitt svar "man vet aldrig"
haha. rätt skönt svar ;)!







veronica tycker om eriks k*k i Paradise hotell
och Aija och Erik har hånglat på poolen..
många vill ha ut emelie!
FÖRSTÅRLIGT! Orka..
första gången jag skriver om Paradise hotell här ;)!
.....


Andra program jag följer SLAVISKT:
- Sveriges skönaste familjer
- Bartenderskolan
- Paradise hotell
- Lyxfällan
- Desperate housewives




T.C..


fuck off.. nu sover vi tycker jag :)


jag är fylld med kärlek!

hela jag är fylld med kärlekskänslor.. som jag har skrivit innan så är det inte till nån specifik person, tro mig, utan till alla mina fina vänner och släktingar! Älskar dom så otroligt mycket!


Kan säga att för nån månad sen så tyckte jag att allt var lite för bra.. Och det stämde, jag blundade bara för det.

Nu sitter jag och lyssnar på min och Evelinas superbraiga spotifyspellista! Den äger. Glider in lite sköna låtar då och då!

Säger bara en sak - skillnad hehe!! aaaaaaaaaaaaaaaaa det ni! sug på den kommentaren ;)!

naprapat

idag ska jag gå till en naprapat, så min och adams lilla halvdag får bli en annan dag! Imorgon ska vi dricka några öl, så det får bli en kompensation. men det ska bli nice. får se vad det är för skit med min ljumske. riktigt störande! hoppas jag kan börja träna igen, det hade vart det ultimata. Helst idag med :)!


går ju dock inte över på en dag, men kanske lite :)!

whoppi whoppi!

Idag har vart en lång dag. Sov galet mycket. Somna (söndag) kl 21 - 00. gick upp, gjorde iordning mig somna om runt halv 2. sov till 8, fick ett sms av sophie, sen somnade jag om sov till 10. SÅ SKÖNT! Sen så mötte jag upp sophie o hennes kille Björn. Trevlig prick. Synd att det vart så kort tid, hade varit roligt att lära känna han liiite mer iaf hihi!

Helgen var fantastisk rolig! På fredan så var jag, edda o adam ute och gick, först haha, tills vi hittade en pub där det INTE var överbefolkat. Jäklar vad folk det var överallt. Suck. Så vi knallade först till världens, ner för hela kungsgatan, över bron till bishops, sen vidare till krogen som är mittemot Neptunus. Där var det riktigt trevligt, men vi gick vidare hem till Edda. Där satt vi och snackade, gjorde även en Sarah spotifylista på Eddas spotify ;)! haha! Ska göra avstamp vart jag än är! sån är jag!

Sen på lördag så vart det lite fikamys med min kusin stefan och hans familj. Fick se nya tillskottet Sakarias. Men han sov, men han var söt iaf.

På kvällen sen vart det kalas utan dess like. Jag, bea, adam och lite fler folk unnade oss lite, haha, vuxendricka. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på en förfest som jag gjorde denna förfest! Adam och jag börjar komma varann riktigt nära och det är mysigt och skönt att ha en sån nära killkompis som bor här i närheten :)! Vi har ju så roligt ihop och det är sjukt viktigt!!

Sen på kvällen hamnade vi på Harrys. Kom dit sjukt tidigt, halv 1. Det är riktigt tidigt. Kändes som kvällen aldrig tog slut haha! Men kul var det. Sen vinglade jag hem till P och kände en DJUP ångest över nått jag hade sagt på krogen. Men han sa att det inte var så farligt, så då slocknade jag, men innan det så sa jag tydligt: Imorgon kan jag inte sova till 18, även fast jag vill det för det är så galet mysigt". Och han höll med, för det var Fars dag, så runt 14 åkte vi iväg. Jag hem till mig och han hem till sina föräldrar! Men en sjukt mysig dag hade jag! Framförallt med P hihi!

Jag och anne lagade asgod mat till pappa, även fast ingen av oss var speciellt pigga på det. Men mat vart det. Och gott. Herregud! Anne är utbildad kock, så hon kan det här med mat och ger mig instruktioner ;D!! ahaha!

Idag så har hon och jag myst lite på kvällen och jag känner hur mycket jag kommer att sakna Tuss när babytuss drar iväg nästa torsdag :(. Vi umgås lite smått så här och dom stunderna betyder massor för mig! Babytuss betyder masssvis för mig! Hon är ju min lillasyster och henne beskyddar jag! Ställer upp 100% för henne, som jag gör för mina andra kompisar med!

Nu är det en hel vecka tills jag får träffa Bea igen! Min underbara fina älskade vän ♥! Utan dig hos mig är livet tomt!


En annan mycket nära vän, Evelina, saknar jag med så jag håller på att spricka.. Jävlar vad jag saknar henne! Missade henne med en helg, störande!


En annan vän som jag inte skulle klara mig utan är min underbara prinsessa! Vid det här laget borde ni veta vem jag pratar om ;)!


NU ska jag sova. Nu har ni fått en liten inblick av hur min helg har vart! Imorgon ska jag kanske fixa min fucking ljumskskada fhv försvinna. Eller börja en behandling iaf. Det hade vart kanon. Annars blir det nästa onsdag, men känner att det skulle vara bra att göra den nu, för jag har haft ont i 1½ månad. INTE okej. Ingen träning ingenting :(. Träning som betyder en himla massa för mig. Känner verkligen att jag saknar det.. Hoppas som fan att det blir bra snart!


Update!

I helgen har jag skrattat. Och jag har skrattat mycket och tårar har kommit också. En kanonhelg med andra ord. Är för trött för att skriva haha :p!

min nya kärlek!

jag har hittat den rätte!!!!!! Trodde aldrig jag skulle känna så igen! Sånt bara sker..


com to mama!


+

+ i kanten idag till mina änglar!


fan också..

I told myself I won't miss you
But I remember
(Oh)
What it feels like beside you


Men jag har börjat fundera
Det här känns nästan alldeles för bra
Det kommer aldrig fungera
Det är så det brukar va'


Hmm..


nattinlägg så här kl 2.19 ;)!

Saknar det där. Det gör jag.

Beställde en tid idag till en naprapat (stavning?) den 24e november. Ska försöka bli av med min ondhet i ljumske, så jag kan börja om igen med något jag verkligen tycker om - TRÄNA!! Och jag ska ha ett tufft träningschema innan jul, om jag får träna innan jul vill säga. Blir tokig här asså. Fan. Kan inte göra mycket, för det gör fan ont asså :(! ni som har haft en ljumskskada vet att det inte är att leka med..

Idag har jag öppnat mitt hjärta för Adam ;)! vi cruisa runt i Norrköping och han var galet nyfiken på en sak som jag har slingrat mig ur att berätta haha! Så jag berättade. Den storyn blir typ kortare och kortare för att för det första orkar inte snacka om det för det var så länge sen, det andra så vet jag inte vart jag ska börja och för det tredje så har jag tröttnat på att berätta det + att jag typ har glömt en del av historien.

Här om natten drömde jag att P mördade folk.. trevligt värre, framförallt i min sits då haha :p! han och jag hade dj battle, men hans publik dog av basen, så jag vann den ganska lätt ;)! Och inatt drömde jag att jag såg min egna levertransplantation (som jag gjorde när jag var 10 månader, orka drömma om det nu). Fick se när dom skar i mig, satt slangar i mig, bytte ut den sjuka levern till den friska. Det var rätt läskigt och vaknade helt förvirrad och ledsen. Se vad jag drömmer denna natt. det får jag snart reda på!

Saknar folk från Högalid. Fan vi måste ha en reunion snart! Mycket snart om ni frågar mig. Kollade igenom några bilder (det är en del hehe) och hamna i en liten känslig sits!

Jag o min far ska kanske gå o se nya Saw 3D filmen :)! Det blir coolt :)!

nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma lite mer mysiga drömmar! Imorgon kommer min vän Jonas hit på en liten snabbvisit innan han drar vidare till Trondheim! Ska bli kul att se honom.. Länge sen nu! Min f.d kombo i Kalmar! Aa det var en rolig tid :)!


finaste och bästaste klassen ♥

jag och jonas på Juldagen i Kalmar!!

nae om man skulle sova kanske. natti natti :)

fredag, lördag och söndag!

Fredan.
MYS
! Det är det enda jag säger! Fick träffa min längtade bea och vi myste med lite film och snack :)! Har saknat henne sååå mycket! Vet inte hur jag ska överleva 3 månader i vinter utan henne :(. Inte okej! Trött, sliten och hängig så skjutsade hon hem mig och vi snackade lite om väder och vind. Hon är min solstråle och jag tycker om henne över hela mitt hjärta :)!

Lördan.
MYS!!! Det är det enda jag säger. Anne och jag, eller Anne haha, var trött på att laga mat till oss, så hon gjorde en tonfiskröra och ska säga er att den var supergod. MUMMA :D! Sen drog jag över till Edda och, som vanligt, vart lite överkaxig när jag fick reda på att han hade ett tvspel och ett Tekken-liknande spel :D!! Jag är ju så jävla dålig på tvspel haha. Det kan ALLA som har spelat med mig instämma. Sen så kom hans kompis och hans tjej, erica hehe, och hälsade på! Dom var rätt bra på slagsspelet. Jag gav upp och satt och drack lite i min ensamhet hehe. Sen kom Christian och hans bror Jonas :)! Riktigt roligt syskonpar :D! Sen kom även Adam my sweetheart! Vi diskuterade att kanske åka till Christian i Karlskrona och röja lite ;D! Men man vet aldrig...
Jag fick även en låt tillägnad till mig från Christian - Skönheten och Odjuret - Beauty and the Beast. Då var jag riktigt lycklig :)!

Sen så knallade vi ner till Vinkällaren! Kom in där, jag var där i 15 min. Hade riktigt trevligt, men jag ville vidare :)! När jag stod o väntade så fick jag ett sms från en av killarna som jag hade förfestat med "Va faan". Hahaha :p! Orka få ett sånt. Skickade drygaste svaret :"Jaa.. så kan det gå!" Under kvällen så hade jag haft lite kontakt med bea och läste dom smsena idag! dom är sjukt roliga :D! Vilka jävla namn asså :p!!! hahaha! ibland älskar jag mina fyllesms ;)!
Snackade även med en trubadur som sa att han var före Winnerbäck. När vi kom hem så lyssnade vi på hans låtar och dom lät precis som Winnerbäcks. Vem kom först - hönan eller ägget ;)!

Söndan.
Låg i sängen HELA dagen! Riktigt mysigt. Vi rörde inte en fena och sov mestadels av dagen! Men grymt mysigt!

Har haft en riktigt bra helg! Men denna helg är en helg som jag sent kommer att glömma :)!!


Jag känner mig så full av kärlek! Loveloaded! Till mina släktingar och mina närmsta vänner!! Nu är mina änglar!

Tycker att Skönheten och Odjuret är en av världens absoluta bästa filmer!

Tale as old as time,
True as it can be.
Barely even friends,
Then somebody bends
Unexpectedly.

Just a little change,
Small, to say the least.
Both a little scared,
Neither one prepared,
Beauty and the Beast





jag och christian för nån månad sen :)!


romantiska jag!

jag måste göra nått romantiskt snart! någon som vill ställa upp ;)? kan bli riktigt mysigt! är en liten romantiker, i mina ögon iaf! och jag är stolt över det! vet vissa saker som jag o alex brukade göra och det var riktigt mysigt! sånt man behöver när man var tillsammans så länge som vi var! sen gjorde jag o krille också en massa romantiska saker! aa love love love! L O V E! hoppas på att jag finner kärlek snart haha! så jag får göra lite romantiska saker i höst ♥!


en sjuk bea och en uppgiven sarah en fredagkväll!

igår så myste jag med bea! Bea var helförkyld, eller det var nått med hennes luftvägar, hängde inte riktigt med och jag var helt uppgiven när det gällde allt. vi att iaf och hade det mysigt after all. jag snackade lite om va jag ska göra med mitt liv och att jag behöver ha nått som går min väg snart, innan jag blir tokig. och bea var mest sjuk ;)!

sen när jag kom hem så städade jag :O! haha! inte ofta det händer att jag får sånna ryck. städade lägenheten om jag och anne har ätit upp (känns det som haha)! men fint vart det. så nu ska bara det sista fixas innan mor o far kommer hem.

tror jag behöver ha en livsguide i mitt liv.

Ikväll ska det bli mys med grabbarna :D! det ska bli riktigt sweeeeeet!! skratta lite, inte tänka så mycket, ha det lite skojigt!

nu ska jag ligga och dega i sängen ett tag, för hungrig är jag verkligen inte ;)!
drömde att ALLA på mitt jobb snackade skit om mig och att m kom, oh hade blivit tjock haha, och bad om ursäkt. haha patetisk.



upprörd

är lite upprörd för tillfället. känns som allt går emot mig. undrar när det kommer att vända?


ja, jag är hemma!

För er som undrar, så slipper ni fråga mig hädanefter. Ja jag är hemma. Varför jag har kommit hem har inte ni med att göra, bara dom som jag vill och känner för att berätta det för, vet. Så nu kan ni sluta spekulera i och varför jag är hemma. men jag ska söka en massssvis med jobb nu lite överallt i Sverige, för jag känner att det är i Sverige jag vill vara :)!

jag har myst en jävla massa med anne dom här dagarna och det har varit hur underbart som helst. Vi har ;: ÄTIT! vi har tamefanimig ätit hur mycket som helst. Herregud. Vi har degat framför tvn och fått oss lite skratt. Igår gjorde vi ingenting. Jag gick till ica och köpte advokado och julmust, sen så satt jag mig i soffan igen och degade. Nae men vi har haft det riktigt mysigt. Lite mkt mat bara ;)!

dumma mig!

idag raderade jag en asbra lista på min spotify. så nu är jag lite ledsen. ikväll ska jag o anne laga en massssa mat och sen se film! Sen kommer annes kompis emma, så det ska bli riktigt mysigt.

drömde att pelle målade mina vita mysbyxor blått inatt.. Det var inte särskilt snällt, eller hur pelle :p! men det gjorde inget ;D!

Back!

So I'm going home,
Back to the place where I belong,


RSS 2.0