sunny beach

that's rigth! om typ 7 timmar flyger vi från, just nu, soliga sverige.. uppenbaaaart! men men :D! där nere är det typ 35+ så vi överlever nog med att ni får lite sol här hemma med ;)! 2 weeks baby, 2 weeks! wuhu!

dem här senaste dagarna har jag myst med min man! som drar till magaluf 27 juli.. hehe! Hoppas du får det kul! Kommer dock sakna dig nått otroligt =(.. men vi har nått att se framemot sen när du kommer hem! älskar dig massor =)!

jaa o så vill jag tillägga att mina chinchillor har fått ungar.. om ni tycker dem är söta när dem är vuxna, ska ni bara se hur dem små liven ser ut när dem är knappt 1 dygn gamla ;)! gulliga är dem iaf!

jaa, men sen har det inte hänt så oerhört mycket egentligen.. va i gbg tors-lörd o fira min syster... trevligt o väldigt mycket filmtittande för min del!

aja ni får ha de så lovely här i stan och alla ni killar som ska till magaluf - ha de skitkul =)! det kommer ni o ha, lovar ;)! been there haha!

puss o kram!


image121

Västerviiiik

"jag är inte den som är den"
"eva och jag är inte svåra"
"i take you're öl"
"de var så gott.. njöt av varenda tugga"
"Mother fucka... you mother fucka"

etc etc...

jag o eva har nyligen kommit hem från en tripp till västervik, visfestivalen. vi började med att va megatrötta o sov lite till kl typ 21..? sen började vi att göra iordning oss haha! vart klara o åkte till en megahängig förfest. men jag o eva shottade tequila så det stod härliga till! sen drog vi lagom lulliga till simson o drack öl! kvällen gick på: 168 kr :D!

sen sov vi till kl 16.. vi satt o snacka o till slut kom vi fram till att vi kanske ska börja att göra iordning oss.. skulle på grillparty o då kan man ju inte se ut så som vi gjorde haha!
sen kom vi iväg till grillfesten där man satt o lyssna på lars winnerbäck = han suger o man kunde tro att man var på begravning.. shit.. Sarah "Jag har bra musik på min mobil"! Så vi satt på min musik, och oj oj va jag o eva kom igång haha! en tjej: "Va ska ni ta en till, ni tog ju en nyss" eva: "äsch.. skitsamma"

efter vi hade fått i oss extra mycket tequila, så spelade vi kubb! jag o eva va skitbra, på riktigt.. ägde sönder.. dock dock så förlorade vi båda gångerna, men vi va bland top 3-4 iaf :D!
sen GICK vi in till stan och jag trodde jag skulle svimma.. hatar att gå och det var en bra bit.. en annan tjej "Det tar bara 15 min att gå" TJENA! tog fan nästan en timme..
VÄL på stan, träffade vi min mamma o sen ida.. hejja! ida träffade sitt ex hihi! Han hade med sig en kompis som hade ena handen gipsat.. stackarn.. "Jag har en rosa mobil"
ookej...

sen gick vi till resecentrum för att säga hej då till alla dem! ida och hennes kompis jessica försvann..

sen gick vi till corner, o sen hem =D!

eva o tommy, shorty o johan firade 1½ år i fredags, grattis!
jag o alex firar 9 månader idag! vi ska fira den på en privat fest.. enligt aftonbladets horoskop ska det bli en oväntat romantisk dag.. så vem vet ;)! kanske försvinner nån gång hihi!

en väldigt bra vis må jag säga!

och idag är det party party..

pusspuss
alex <3

image120

hemkomst!

den här helgen har vart så bra!

på fredan så firade vi shorty! Med en massa mat och en jävligt god sangria =)! eva och jag drack nog upp lite mindre än halva bålen.. så gott! Njöt! sen så käkade vi och folk drog sig hemåt.. shorty fick stå ut me eva och mig ett litet tag till hahahaha ;p! förstår att du va trött.. efter alla paketöppningar ;)! shorty fick någon slags fotobok som jenny hade tipsat om! roliga kort blev det med =D!

och eva skulle absolut inte gå ut.. nej det skulle hon inte.. sa hon hela hela veckamn.. MEN sen så vart det så att jag fick me henne ut ;)! wuhu! och kul var det med =)! Så jag tror inte att hon ångrade sig!

och sen på otten träffade jag alex =D! lyckokänsla i hela kroppen! Hoppa på han! Underbart att se han igen ska ni veta! sen gick vi hem innan dem stängde (!) o sen hem o bara mysa =D!

sen på lördan så satt jag o glodde på tv och jag ska inte ljuga på vad jag såg på, för jag såg på Cartoon network! haha! för lättroad är jag ;)! o alex spela poker! mysigt värre!

sen så lagade vi mat o snacka lite o sen drog vi till dicken ett tag! sen så åkte vil till otten... efter ett tag så kom vi in haha! där satt jag asförbannad, för jag ville verkligen inte va där.. satt o kolla på när alex o aron spelade black jack! sen så gick vi hem... jaa.. tills vi åkte från dicken var det en skitbra dag men sen så dog allt..

sen kom vi hem! somnade direkt.. i regnets ljud...

"haha nu var det inte jag som fråga" ;p!

sen nu så sitter jag här.. ska väl laga mat snart.. hatar hatar hatar att laga mat.. bläääääääääää!

men men alex är hemma nu iaf och det är asnice ;)! <3!


blir att jobba natt i natt.. så tråkigt o segt..

image119


pusspuss

för det är ingen vanlig dag

för der är shortys födelsedag HURRA HURRA HURRA =)!
Grattis gumman! Idag är det din dag och vi ska fira den som bra vi kan ;)! Det vill säga skitbra =D! Du fyller ju faktiskt 20! Börjar bli vuxen nu... jag vet hur det känns...


min man kommer även hem från en på tok för lång roadtrip! tyckte du skulle kommit hem för väldigt länge sen ;p! men men.. har ju inte så mycket att säga till om.. ska bli så härligt att se dig igen! Har saknat dig så mycket! Älskar dig =)!

Helgen min som komma skall:
ikväll - shortys kväll.. kanske utgång.. beror på!
imorgon - min o alex kväll!! Bara han och jag!
sen blir det söndag och då blir det jobb på natten.. It sucks.. men men! Pengar behövs ju..
aa.. det är nog så min helg kommer se ut..

Har börjat göra ett bildspel i ett videoprogram om mig, eva och amanda.. som ska till sunny beach 25 =D! längtar!
har inte kommit så långt... får se om jag kanske kan lägga upp det här =)! skulle va kul.. men det lär dröjjjja! höll på igår från typ 19 till typ 3-4... o jag har gjojrt runt 1½ minut.. japp! tar sin tid... men det kommer bli klar =)!

aa sen har det inte hänt så mkt.. va i gbg förra helgen.. drog över till danmark över en dag.. köpte sprit o öl.. det var rätt kul! Åkte dit med tre tjejer till..

förra fredan vart jag karatefull.. det jag kommer ihåg, var jävligt kul =D! så det var bra =D!

vi kanske ses ute ikväll haha =p!

Ännu ett stort grattis till vår söta shorty =D!



image117


RSS 2.0