en måndagskväll som denna spelas...

Now I'm leaving my worries behind
Feel the freedom of body and mind
I am starting my journey, I'm drifting away with the wind
I go



all kärlek till dig min prinsessa


SMIIIIIIL

Jag är så bra;
Idag;
- hade inga hål i nån tand
- hittade en låt som jag har nynnat på LÄNGE som jag bara visste nån mening i
- inte gjort av med så mycket pengar
- förbereder mig mentalt ang norge.. seprataionsångest
- pratat med eve bara några timmar efter hon hade landat i sverige ♥
- ringt en massa
- fixat en norsknummermobil

imorgon:
- gå till en skönhetssalong 9.45
- träffa eva 11
- äta på max
- öppna ett nordeakonto
- städa
- packa
- ringa ännu mera samtal
- skälla på tele2
- kanske träffa en till kompis senare

annars så har jag det rätt lugnt ;)!!!

Åt jättegod mat med min mamma! har sån separationsångest! vill inte lämna alla fina människor här hemma och ta ett wildcard och dra ill norge, men va fan! ibland måste man våga och ta några chanser här i livet! Vill inte sitta och säga till mina barn;
- jo när jag var ung då hade jag knappt något jobb och satt hemma hos mamma o pappa och ruttnade.
utan kunna säga;
- Vet ni ungar, när jag var i eran ålder, då hade jag pluggat och efter det bott i Norge ett tag och sett massor av det landet! jag åkte dit helt själv och tog ett Wildcard!

hahahahahaha! säger bara: TA CHANSEN NÄR NI KAN OCH HAR MÖJLIGHET! hihi!

jag är trött. har sovit från 19 typ och till typ 21.. rätt segt men men! tog en powernap efter jag o mamma hade ätit! vart lite väl långt! men drömde en sån himla rolig dröm ;D! då vill man ju inte vakna/gå upp!

Ha, va fan ska man packa då?

Saknar min klass! och alla fina människor på Högalid!


klassens ninjahund ;)


sista helgen

jaha.. då var denna helg över.. sista helgen i Sverige på jag vet inte hur länge =/.. förhoppningsvis länge iaf! i min planering kommer jag nog inte komma hem förns efter sommaren iaf.. mycket pengar ska jag tjäna! för NÄSTA sommar blir det fan usa asså! vilka är på?

igår var jag ute med August :D!! vi hade jättekul! mycket skratt dans, och ännu mer skratt! vi varp å Harrys i Linköping och det är 3 krogar i 1 där!! Jävligt gut!! Gick INTE vilse och det är rätt underligt asså!! nämen det var superkul iaf! och det är en kväll jag sent kommer att glömma =D! nu säger jag bye bye till Sveriges uteliv och säger Hei Hei till Norges uteliv! när jag bodde i Stavanger så var vi ute väldigt mycket och det var galet bra drag ute asså =D! men det var i stavanger. nu vet jag inte vart jag kommer gå ut haha! OM jag går ut :p! kommer jobba mån-lör haha!

nu håller mitt batteri på datorn dö, så jag ska göra iordning mig för kvällen och ladda den lite så jag kan sätta på en film och somna till! det är ju det utlimata!!
August - på dendära, vad är dendära för ord?
Jonas *2 - På mig eller på dig?
Jonas *2 - Men jävla tv asså..
Jonas M- Älskling dåååå....
Sarah - Oj shit....
Jonas *2 - *bababa* Americano *dunk dunk*
Jonas M - SMIIIIIIIL
Sköna killar Jonas *2 hihihii!

ett frågetecken som kommer att rätas ut imorgon fhv till det positiva!! imorgon ska jag göra sjukt mycket saker asså. ringa o ha mig och skälla på tele2.. suck.

men nu - ladda, film, göra iordning sig, mysa med lite bubbelvatten, och sömn..
sov 16-18 förut. sååå trött.. sov inte mycket inatt asså! men men!


tvingade min mamma att göra en skakbild på en fin resturang i fredags. hon blev ändå rätt nöjd med resultatet...


tvingade även min pappa att göra en skakbild! hahaha för klockrena bilder blir det när man gör så ;)!


vi hittade en man som sov och snarkade utanför hissen på Scandic i Linköping hehe!
vi misstänkte att hans kort inte funkade och att han inte orkade åka ner och säga till om det ;p!


fly me to the moon!!!

näe inte riktigt, men till Bergen iaf :D! På onsdag ska jag flyga till Bergen! fan va jag skämmer bort mig själv med flyg o grejer ;)! men det kommer jag att få tillbaka sen när jag väl är framme. orka åka tåg i 14 h... inte okej! nu kommer jag åka 7.30 från norrköping och är framme i Bergen 15.15. helt okej ;)! mellanlandar i Oslo för att byta flyg.

på torsdag börjar jag mitt NYA JOBB I NORGE!!! go me :D! hoppas som fan att jag kommer att trivas :D!! men det är sånt som märks.. kommer inte ha en aning om när jag kommer tillbaka, så jag får se när jag kommer hem nästa gång. ska nog ta ledigt så jag kan komma hem o mysa =D! men som sagt - vi får se hur länge jag stannar och om jag kommer att trivas! det är det viktigaste!!

om jobbet då..
jag kommer vara på turné med face.2face. kommer jobba som promotör för unicef. Vad jag kommer att göra, kommer jag skriva när jag vet mer, så ha tåldamod. Som det ser ut så kommer jag vara i samma stad i 2 veckor. Jag kommer i sommar att vara i Sydnorge. Vet inte riktigt än vilka städer, men återkommer om det när jag vet. Efter vi är klara med en stad, så kommer jag att åka vidare till nästa stad.
Har fast lön, men även provision, så det är upp till mig hur mycket jag vill ha i "provisions lön" utöver grundlönen. så dom betalar inte i timmar. kommer arbeta tillsammans med ca 12 personer i mitt team. dom är mellan 20-30, blandat killar och tjejer norrmän/norskor och svenskar!! företaget betalar boende överallt.
kommer åka runt i bil och under sommaren kommer jag att vara i sydnorge. så där har ni info för dom som bryr sig hehe!! det är inget sommarjobb, så jag kan sluta när jag vill! om allt funkar bra så kan jag stanna hur länge jag vill, men jag kan även sluta om jag inte trivs. ingen uppsägningstid. jag säger bara:

ROADTRIP I USA - COAST TO COAST I SOMMAR!!! om allt funkar så att säga :D! mit mål!

internet och så har jag ingen aning om hur jag kommer att lösa hahahha! kommer skaffa norskt nummer dock. men ni kommer nog att bli uppdaterade så bra så! jag är så himla glad ska ni veta! fan va stolt jag är över mig själv att jag åker iväg, utan att ens veta va som komma skall!!!!! jag ser fraemot det som fan och jag hoppas att jag kommer att trivas!

www.face2face.no!


men nu är jag hemma efter en helmysig kväll i Västervik igår med min släkt. Vi käkade en sån himla god mat. Munorgasm säger jag bara ;)! allt var helt underbart och jag kommer sakna min släkt!

idag ska jag fixa o packa. kommer bo i min resväska ett tag, så det kommer bli spännande. Ikväll blir det nog lite kalas i linköping, men kommer nog åka hem på kvällen. har inte sovit i min säng på länge och kommer inte göra det på ett tag heller.


MEN NU - MYYYYYS med mamma o pappa =D!


innan utgång med amerikanarna i London!
sexytime hahahaha (uttryck som jag använder hihi)


HÖGALID!

Finner inga ord för hur mycket jag kommer sakna alla! nu är tiden över och det har varit det bästa året i hela mitt liv och det är tack vare alla fina människor på högalid!!!!! All kärlek till er!

och så har jag fått jobb med ;)! i norge :D!! återkommer om det när det närmar sig :)!


en dag fylld med känslor, kramar, tårar, skratt och en himla massa mys!!! TURIST JA VISST ♥!!



bästa klassen någonsin ♥ :)!

Tack för att ni har gjort mitt år till ett helt underbart och fantastiskt år!
Kommer aldrig glömma detta år och denna fina klass :)!


mysdag och festkväll!

Igår hade vi öppen scen på skolan. det var avslappnat och mysigt. Det bjöds på musik, diktuppläsning och texter. det var riktigt mysigt. men gud va trött jag var när jag kom hem. shit. men jag höll mig vaken, dumt gjort om ni frågar mig asså. fuck it.

Iaf, så somnade jag och vaknade flera gånger för tidigt och somnade om och vaknade och somnade om. Drömde om att någon tatuerade in en svensk flagga på min ena skuldra, men den hamnade på bröstvårtan. sen drömde jag även att jag hade gjort en brasilianskvaxning hehe!!! men när jag vaknade så var det inte så och ingen tatuering hade fastnat på börstvårtan ;)!

Jag kom iväg till skolan och kastade in mig i Henkes bil, som lina körde. jag, lina, lennie och emma satt och skrattade i bilen när lina körde oss till Kalmar Slott. Där satt våra fina klasskamrater och solade. Vi hade med andra ord Klassens dag idag! vi var på en gräsplätt och käkade grillat, lyssnade på när emma spelade gitarr och sjöng, såg när Tova spöa Linnéa och Lennie i kubb. En riktig mysdag!!!!! Ikväll blir det väl mindre mysigt hehe! nerå, men det blir fest!! och inte vilken fest som helst, utan en redig avslutningsfest som kommer avslutas på Söderport!!! YEY!

NU ska jag packa ner mina saker och tänka på mitt år på Högalid; kärlek, vänskap och glädje! har haft en undebrart år. kan inte förklara hur jag har haft det. det kommer att bli så galet tomt asså. men livet går ju vidare, både för mig och mina kompisar på Högalid! Reunoins säger jag bara ;)! Ska både bli skönt och tråkigt imorgon. skönt att komma hem och känna sig så jävla stolt över sig själv och tråkigt för att lämna alla underbara människor!!

Men ÄN är det INTE slut ;)!! ikväll är ikväll och då blir det skoj! med alkohol i kroppen kommer det nog att fällas en tår eller två hos många!

från albumet "kvällen som inte borde ha tagits kort på någon"
den kvällen var lite speciell för mig :)!


MIN KLASS!

Min klass är den bästa! Har separationsångest som fan. Åt pizza med dom igår och det var hur mysigt som helst. Kan inte beskriva hur mycket dom har betytt för mig! Alla sköna kommentarer, skaratt, även lite tårar har fällts.. ÅNgest över att jobba/går upp tidigt/skrica prov/redovisa projekt. Vi har stått bakom varann i vått och torrt. Usch, va jobbigt.. Kommer bli skönt o komma hem, men va fan. Vill så gärna mysa med mina klasskompisar.. Dom är guldvärda och jag är så glad att jag har fått lära känna dom! ALL KÄRLEK till dom ♥♥


Högalidsfestivalen!

idag har det varit Högalidsfestivalen! Det var.. regnit o mysigt :)! men nu är det sovdags!



har varit en mycket känslosamt jobbig dag idag :(..

If you believe in a future
when we're together,
I won't let you down.

If you want to stay close
I'll never let you down



mycket känslosamt idag.. känns att det börjar lida mot sitt slut

campingsarah

nu har jag sökt 2 camping jobb i Värmland. bara 32 respektive 33 mil ifrån norrköping. skulle va kul o komma uppåt i landet med ;D! håller mig inom 30-40 mil från norrköping. lagom långt ;)! nämen det här kanske blir något av.

idag har jag BARA slappat. det är galet skönt asså. nu gå vi in på sista veckan. sjukt sorgligt om ni frågar mig o min klass.. så tänker nog hela skolan. är rätt trist.. på tisdag ska vi nog ut till tova o ha de mysigt :)!

onsdag ska vi göra något med klassen, klassens dag. vi ska även ha individuella samtal o få våra intyg. sen ska vi även ha 4 guidningar. jenny, lina, joanna o jessika.. ska bli kul!

men nu ska jag laga mat sen se finalen. Sverige vann nyss och det känns sjukt kul! blev väldigt glad för deras skull! nu hoppas jag på att Ryssland vinner, för tjeckien har slagit sverige 2 ggr detta vm och det är inte okej. varav en guldmatch. fuck them. go russia säger jag =D!


vilt på skolan...

NOOOOOOOOOT!!! helt jävla dött på skolan. det är inte ofta det är så.. men alla är väl sega från igår antar jag. men ändå, sista lördagen liksom. sorgearbetet har börjat..

nu ska jag se på när jonas syr (!) sen ska vi även göra TOAST!!!! lite för gott :D!

synd att sverige åkte ut.. eller vi får slåss emot tyskarna i en bronsmatch.. men va fan gustavsson. 7 seknder.. 7 SEKUNDER. fan.. aja.. ryssland - tjeckien i final då! spännande!

sara o ina på Alexander platz i Berlin


yäyä

sicken dag!!! UNDERBAAAAAAAART! Igår vart det party party!! det var riktigt roligt och galet sent. men jag hade väldigt mysigt :)! kom hem vid 12, sov hos jenny, och va helt förstörd då. somna vid typ halv 6 lr nått. så jag sov o sov medans killarna här höll på med deras båt. men inget kunde stoppa mig för att somna! sov som en stock till typ halv 3 eller nått. då fick jag ångest för jag inte var ute. så då gick jag ut o la mig i solen =D!

Sen drog jag o jonas på SJUKT hög o bra musik, drog till Maxi, inkasserade kvällens varor, ett par dyra men fina skor till jonas och även en glass.. sen gick vi till bilen och åt glassen där??? helt osociala mot varann :p!! haha vi skrattade lite åt det och åkte hem med 90tals musik! älskart!

kvällen kom och dessa senaste timmarna har varit sega.. jag o jonas har åkt en himla massa idag, men kul har vi haft =D! vi va på öland, borgholm, med hans motorcykel! supermys :)!

nu ska vi till skolan o mysa med lite mysiga människor där :)!

extra mycket kärlek till jenny!! hon är min fiiina prinsessa ♥ :)!!

jag o jonas på juldagen =D!


IMORGON

imorgon mina vänner, min SISTA dag som student på fucking jävla länge asså. imorgon gör jag min SISTA sak i skolan och det ska bli så jävla gutt!!!!! jag har tragglat mig igenom detta manus nu i flera timmar och har fan tröttnat! DETTA är det sista jag gör på flera år säkert! är inte ett dugg sugen på att plugga vidare.. eller vidare, men plugga efter sommaren.

näe sista rycket nu :)! kämpa kämpa kämpa. om 12 timmar är det över! men har en sån "det blir nog bra detta"känsla.. den känslan är inte så bra. men den ska bort nu ett tag till. ska ligga o lyssna på min guidning. har spelat in hihihihi!



nu ska jag leka lite på msn :D!!!


Berlinbilder

tänkte lägga upp lite bilder från min berlinresa som jag gjorde med mina vänner! se hur mkt jag orkar lägga upp, men ska nog bli en del!




slänger in lite vårbilder med från när jag, sara, tova o jenny fikade :D!


vi hade det väldigt gutt där i solen asså och jag bjöd tjejerna på några sköna kort på mig själv :D!


Näe ni, nu ska jag sova... Eller snart iaf iiiiiiiihhh!

Guidningar!!

Idag har Louise, Linnéa och Emma haft sina guideexamenar! dm var superduktiga coh det var väldigt intressant faktiskt. hoppas det går bra för mig med. känner att jag kan det rätt bra och det är en ovanlig känsla för mig så här "tidigt". hahaha!! men det är ju gutt..

så nu ska jag RÅPLUGGA. ska stänga av ALLA tekniska prylar och bara NÖTA NÖTA NÖTA!!! Kötta med andra ord. Sen ska jag laga mat med.. bläää.. har inte känt mig speciellt sugen på mat. känns som jag är bakis än :p! eller bakis o bakis. otroligt osugen på något =p! men mat måste man ju ha.

Inatt drömde jag helt galet. en supermegastor kuk var med i drömmen iaf.. undra varför hahaha!!!!!! internt skämt så det heter duga haha ;)! aa skojigt!

men nu ska jag stänga av och BARA ha spotify på.. Eller kanske Vänner på tv'n?? aa helt tyst får det inte vara iaf, då blir jag tokig!!

önska mig lycka till med pluggandet :D!!


The Fray - You found me
Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
That never rang
And all I needed was a call
That never came


hahahaha alla dessa utgångar ;)! Alex kom med på ett hörn också!
Han kom säkert smygande bakifrån haha! Så fin så :)!
snyggt att bh'n syns med hihi ;)!

onödig söndag!

min dag; mått dåligt. pluggat. haft ångest. ätit. gjort spotifylistor. längtat. saknat. längtat ännu mera. solat. suttit på msn på tok för mycket. velat haft närhet. saknat ännu mera. tittat på tv. varit yr. gjort så lite som möjligt. nyktrade till typ runt 13. haft mer ångest. skickat roliga o mysiga sms hihi. skrattat åt jonas. läst på aftonbladet.se, felsms.com, ffml.se, tjulyssnat.se, facebook.com, blogg.se. tittat på filmer och bilder ifrån igår. fått fin respons för en liten sak jag skrev.
Jag har varit glad, ledsen, kåt, nere, skrattat åt mig själv för jag har mått så dåligt, hungrig, ångestfylld, nervös (?), mätt, spyfärdig, megatrött. jaa.. med andra ord så har jag nästan gått igenom många"stora" känslor hahaha!

min dag med andra ord kunde ha varit roligare... men vad finns att göra ;p? och vad ska jag göra nu, jo sova. trist.

MEN JAG ÄR INTE BITTER :D!!!

imorgon är det 17e maj! norges nationaldag!! skojigt!


iiihh

What a night :D!!

men inte igen på ett tag ;p!

don't stooooooop

Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me


I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man of you



Min o Fredriks låt ;)!!
saknar dig min princess!

skapa ett nytt inlägg :)

Well well.. Har väl inte hänt så värst mycket dom senaste dagarna. börjar bli trött på att inga jobbpersoner hör av sig. suck. det måste dom göra! när jag åkte hem från västervik igår så trodde jag att någon hade snott min sko, och jag målade upp värsta bilden i huvet hur jag fan skulle ta mig från bussen till jonas bil med bara EN sko. gudars va jag tänkte. men som tur var så var den kvar på bussen hahaha!! orka tänka att man ska ta en sko liksom DAAH Sarah vakna upp.

Sms sms o återigen sms! det är ju bara för mysigt asså :)!! älskar't! somliga tyckert inte om att sms, too bad för dom, medans andra älskar att sms, och wihu för dom!!!!!

Igår grillade jag jonas bodil och nisse! vi såg även när sverige vann med nöd och näppe över lettland. somnader inte förns halv 4... någon som jag smsade med höll mig vaken ;)!! inget mig emot =D!!

men idag då? JO jag va uppe kl 10 o skulle iväg o träna afropowerdance. LITE för seriöst haha. men jag har varit pigg sen dess.. Sen åkte jag jonas o nisse runt lite i kalmar o inkasserade lite prylar till deras båt. blev avsläppt här och har laddat ner en himla massa spotifylistor från facebook ;D!! så jävlar vad musik jag har nu, älskar't. skönt med lite variation med. rätt less på mina listor, men nu jävlar ;D! sen har jag pysslat lite här hemma och även pluggat.. men inte så mycket plugg som det borde ha varit hihi!

ikväll blir det ännu mera grillning. kanske utgång med =D! länge sen nu! kan bli skoj!

sommar 2009!! emma, helen, jag o anne

Day after day I see her smile
If you could see her through my eyes
You wouldn't call her a little boy's fever dream

Nobody would touch you like I would
Nobody would stop us
If I could reach out through the glass
Pretend you don't hear my call

You are the one
Day after day
Under your spell
And you look away

ledig!

GAAAAH va trött jag är. Somna typ 2 o gick upp 9. Tog en dusch så jag vakna till, sen ska jag ju cykla också, så då blir jag ännu piggare. Ska till Västervik idag och hälsa på min farmor o farfar! Det ska bli riktigt mysigt!

Nu ka jag snart åka för jag är alltid sent ute med allt o har inte ens packat. Iofs.. Vad finns o packa =p! ska vara borta i 24 h ;p!

soo looong!

Hinder - Lips of an angel
It's really good to hear your voice
Sayin' my name
It sounds so sweet
Comin' from the lips of an angel
Hearin' those words
It makes me weak

And I
Never want to say goodbye
But, girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel



Musika

har fixat riktigt sköna låtar nu, så nu ska jag sätta på min ipod och bara mysa!


Edwina Hayes - Feels like home!

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life
....

Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much




rastlös

Fan vad rastlös jag är... TRÅÅÅKIIIIGTTTT!!! Sitter här och ser på fina bilder från sommaren... Min sommar var superbra.. VAr i usa, massa partyn, liseberg, göteborg, umgicks massor med min fina bea, ida kom ner ifrån umeå o hälsade på, grillfester, mys med anne, mys med alex! en himla myssommar =)!

vart är polarna? Umeå, norrköping, örebro, kalmar, norge, usa, stockholm, linköping, viken, nyköping, skåne, rhodos.. jaa..


ohh fina minnen ♥

cykla i motvind

när jag skulle hem idag cyklade jag i motvind. och i uppförsbacke. jag tyckte inte det var roligt, så jag satt på en för jävla bra låt på min ipod och sjöng/skrek för full hals!! och det hjälpte med! inte för att det slutade blåsa eller för att uppförsbackarna tog slut, men jag tänkte inte på hur galet jobbigt det var ;D! och igår när jag cykla hem fick jag ett litet äckligt flugfä i ögat, DET gör fan ont. ska nog låna jonas mchjälm när jag cyklar nästa gång ;)!

näe fan va alla drar hem under helgen då =(. astråkigt.. men vi som är kvar så grilla på lördag och ha det mysigt. sen kommer ju jonas hem på fredag med, och det ska bli trevligt! dricka öl o snacka skit =D!!


näe nu ska jag få inspiration (?) till att börja skriva på mitt manus angående min guidning som jag ska ha snart. GAAAAH!!! inte bara jag som har MEGAproblem med det, hela min klass verkar ha det. förutom tova då som gjorde det innan praktiken! smart drag ;D!! skulle jag med ha gjort, men det blev inte så.

fan va sent jag somnade inatt.. jävla smsande asså ;D! dock sjukt kul o mysigt, men det är rätt sent.. får ha smsförbud efter 1 haha ;D! men nu är ju jag ledig tills måndag, så då kan jag ju va vaken hur länge jag vill =D!! då blir det galet mkt sms ;)!

ska duscha med snart.. det är nice =)!

NEJ SARAH NU SKA DU PLUGGA! AJAMEN!!

becca, jenny, jag o emma! jag o emma har nästan samma blickar =)


jobb jobb jobb

fan vad jag söker jobb! ska fan ha ett jobb i sommar asså =D! tar nästan vad som helst, var som helst! även i norge! hihi!!!

snart är det hockey och då vill jag höra svenska nationalsången! men det ska väl inte vara några problem.. hoppas jag =D!! mat ska jag med få i mig.. suck så tråkigt o laga mat! idag blir det schöttebuller ;)!


Du är en saga för god för att vara sann
det är en saga i sig att vi funnit varann
vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts
eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts

videon

såg videon från london idag som sara hade spelat in när vi var där. asså fy fan så man ser ut ibland asås. ett tag såg jag ut som 7 svåra år i ansiktet... GUUUUD! fan va hemskt. usch! men det var riktigt kul att se!

egentligen skulle jag vilja sammanfatta london och berlin i ord, men det blir nog inte av. är så trött. funderar på att sova. börjar halv 9 imorgon, nicht okej.. med tyska med, yeah! Man blir ju inte precis så pigg av det.. Dock så cyklar jag varje morgon, så det blir jag fan pigg av ;D! är ju en bit och ett par uppförsbackar cyklar jag upp för, och DÅ blir man pigg! ger MUSKLER!

ingen träning idag. har för mycket att göra. ska ringa fängelset imorgon och kolla om man kan få komma på studiebesök! Skulle vara roligt!

Jag är så galet hungrig. folket grillar idag på skolan, men jag orkar fan inte ta mig tillbaka. sen måste jag göra jenny besviken och ta hockeyn före eurovision.. det är ju faktiskt bara FÖRE eurovision. men på eurovision dagen ska jag allt kolla!

jag börjar bli gammal.. har fått brev från barnmorskeavdelningen, eller va fan det nu hette, inte OKEJ. Men men.. usch!

Kramade Lina idag och hon tröck lite på min rygg och sa att jag var hård. det är ju inte bra. hur ska jag klara av att säga hej då till min fina klasskamrater om bara 3 veckor =(..? usch vill inte ens tänka på det.. Eller till ALLA på skolan. usch. kommer ta hårt på mitt psyke asså.. inte okej.

nu ska jag laga mat.. måste göra det, annars går jag ner i vikt och det är inte okej. det vill vi inte!

kärlek


Goodnight, sweetheart well it's time to go




god natt alla fina människor :)! nu är det sleeptime for me!





You found me when I wasn't lookin'
You found me


shiet

jag är sååå trött.. sov från 18-22... fuck, inte okej. drömde skumma drömmar med. folk som kom hit för dom hade inte nånstans att bo och sen spydde ner mattor o grejer. ÄCKLIGT.

näe fan va trött jag är. lätt på o sätta på en film o mysa! har inget gott o äta dock! så det blir nog So you think you can dance ist ;)! såg hur många avsnitt som helst igår!

imorgon kör sverige mot frankrike!!! iiihhh! heja heja!

nu ska jag äta pasta.


mina fina vänner!

sitter här i jonas stuga helt ensam. men känner nu hur skönt det är att komma ifrån skolan ordentligt. inte behöva åka 25 mil för att komma hem och ifrån. nu har jag ändå cykelavstånd till skolan och vännerna! helt perfekt. dock längre in till stan haha!

idag har jag, emma o lina myst en himla massa! sånt behöver man som tjej.. och kille med, men det vet inte jag något om eftersom jag inte är en kille ;p! men tjejer behöver sånt iaf =D!! mina fina tjejer! ♥

Mer idag då? Har inte hänt så mycket. är så sjukt hungrig nu, så jag måste verkligen få i mig mat =D! som tur var har jag fyllt kylskåpet ;D! så det blir falukrov med nått gott ikväll!

vart sent igår.. sjukt sent.. tur att man började halv 11. börjar halv 11 imorgon med =D!


imorgon ska jag träna, sjukt nice!


god morgon juice!

hihi!!

sååååå trött! undra hur trött du är ;p!!! fan det vart rätt sent igår.. har dock typ vänt på dygnet o inte gått upp tidigt på länge.. iofs gick vi upp tidigt i Berlin =p! men innan det har man chillat!!

Nu blir det snart en härlig cyckeltur till skolan. se hur lång tid det tar. ska fan cykla fort ;p!

ikväll ska jag sova tidigt, för jag är sjukt trött.. och så mkt vi skynda mig lite!

min kombo :D!


memories

I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes





Berlin!

hemkommen från Berlin! galet kul! mysigt, roligt och mycket upplevelser!


nu har jag emma jenny o anton sett på My sister's kepper. Alla är helt knäckta! men vi har det mysigt.

nej nu ska jag sleepa tror jag. jag o jenny ska dela säng i natt =D!! myspys!


bilder o mer om berlin kommer imorgon!! nu är jag för trött och så vidare för att skriva nåt. kommer nog bara att bli fel. hoppas jag drömmer nått mysigt inatt... vill det!


MIN FÖDELSEDAG!!

GRATTIS SARAH!!!

idag är det min dag och det har varit underbar men annorlunda :D!!

anne kom med frukost på sängen, sen var det bara att packa ner det sista, säga hej då till min babysister, hoppa på bussen och kramas med jenny, dra tunga tunga väskor i kalmarstad och sen krama alla fina vänner här på skolan!!!!

ett STORT tack till alla som gratta mig :)!!!


nu ska jag o några folk från skolan till BERLIN!!!!!!!!!



helgen!

annetussen kom o hämtade mig i Linköping i Fredags! I bilen var det inte många minutrar tysthet. vi pratade på!! senare på kvällen myste vi massor med mamma o pappa. vi åt god mat, pratade, skrattade och diskuterade det ena med det femte!! vi gick sen till annes kompis emma och festa lite! Valborg o allt. Men va fan, vi drog hem runt 12. Åkte hem satte sig vid datorn o såg på film.. smsade galet mkt med haha!! roligt ;D!!

Igår så åkte vi ner till Söderköping för att hälsa på min kusin Stefan med familj! Där vart det mycket skratt, lite mat (haha), barnprat, diskussioner, tårta och en himla masssa mys!! Maria o Leo kom med! Mats o Noah var hemma för dom var sjuka! men det var supermys att träffa alla igen! Va jättelänge sen. Vi firade mig lite medpå ett hörn. Sen fick vi reda på att Stefan och Lina väntar ett till litet barn =D! Den planeras komma oktober eller var det november ;)!! hihihi!!!

När jag kom hem sen var jag helt slut. Så det slutade med att jag kom iväg kl 20, till annes kompis emma ikväll igen, och festade lite. Tänkte ikväll ska vi fan gå all in o festa till det lite extra. Men jag var helt slut. Hahaha! pinsamt :p! anne var precis likadan! Så vi satt där o snackade, pratade och umgicks. Sen kom Lasse med och det var superroligt =D! Han har man ju inte sett på år och dar! Så det var mys. Men jag o anne kände att vi lika gärna kunde åka hem. Att gå ut i Norrköping en lördag är inte en höjdare haha! Så vi åkte hem, åt grillat i tystnad (!) hahaha! sen så gick jag o la mig, smsade o såg på film! riktigt mysigt!

Men nu är det iaf SÖNDAG! Idag kommer min farmor o farfar och enligt planeringen ska dom va här nu :)! så dom dyker väl upp när som helst. Solen lyser idag och det är underbart!!

Jenny ringde nyss o sa att hon skulle ta samma buss som jag ner till Kalmar!!!!! Vart överlycklig =D!!! Då lär resan gå fort :D!! hon är för underbar den där jenny =)!

RSS 2.0